Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ




Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Η χώρα μας οδηγήθηκε στις θανατηφόρες αγκάλες του ΔΝΤ και ο πρωθυπουργός επέλεξε το Καστελόριζο για να κάνει την ανακοίνωση του λες και μας προορίζει για τουριστικό ταξίδι στα ελληνικά νησιά. Αλλά το ταξίδι για το οποίο οδηγούν το λαό μας είναι μάλλον τα ξερονήσια.Άνοιξαν οι Ασκοί του Αιόλου. Αυτοί που έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες.
Οι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της χώρας πρέπει να πληρώσουν και όχι ο λαός, ο οποίος θα πρέπει να ξεσηκωθεί για να περιφρουρήσει την ελευθερία, τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία ।Ο ελληνικός λαός πρέπει να πάρει την τύχη της Ελλάδας στα χέρια του.Έρχονται μέρες εξέγερσης και αγώνα. Το σάπιο σύστημα καταρρέει και όλοι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στη διάλυση πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή. Πάψτε να τους πιστεύετε και να τους ακούτε. Είναι οι εχθροί σας. Κατέστρεψαν τη χώρα μας και οδήγησαν τη νεολαία και το λαό μας στην υποδούλωση. Παρέδωσαν τα πάντα στα ξένα και ντόπια αρπακτικά.Οι υπηρέτες αυτού τα σαθρού οικοδομήματος είναι γνωστοί. Τους βλέπουμε παντού τριγύρω μας. Οι θεσμοί τους έχουν αποσαθρωθεί.Όσοι λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο και ρήμαξαν τον δημόσιο κορβανά ήρθε η ώρα να πληρώσουν και να δημευθούν οι περιουσίες τους. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αντιδράσουν με δυναμισμό.Όλοι μας θα έχουμε διερωτηθεί πως πλούτισαν ξαφνικά κάποιοι γνωστοί μας που βρίσκονταν σε διευθυντικές θέσεις του κρατικού μηχανισμού. Όλοι διερωτηθήκαμε γιατί πολλοί αιρετοί οικοδόμησαν τις πολυτελείς σπιταρόνες τους μετά την εκλογή τους.Ήταν επιχειρηματίες αυτοί οι άνθρωποι; Τί πουλούσαν και πλούτισαν;Αυτό το ξεφτιλισμένο σύστημα έθρεψε πολλούς χαραμοφάηδες. Δημιούργησε τους εξαγορασμένους ψηφοφόρους με τους κομματικούς στρατούς και έμπασε όλα τα κομματόσκυλα στο δημόσιο με μοναδικό προσόν την κομματική ταυτότητα. Με τις μαϊμού συντάξεις προς τους "δικούς μας" αποσάθρωσαν τα ταμεία.Με την ληστοκρατία και το έγκλημα του χρηματιστηρίου το 1999, όπου οδήγησαν τους πολίτες ως πρόβατα προς σφαγήν και τους άρπαξαν όλες τους τις οικονομίες.Δημιούργησαν στρατιές ανέργων. Εκτίναξαν την εγκληματικότητα στα ύψη.
Τα ναρκωτικά θερίζουν και οι έμποροι ναρκωτικών που δολοφονούν τη νεολαία μας κυκλοφορούν ελεύθεροι με τις πολυτελείς λιμουζίνες τους και διαμένουν στα πλουσιόσπιτα τους।Έμπασαν στη χώρα τις ορδές των λαθρομεταναστών και πέταξαν τους Έλληνες στην ανεργία, για να χτυπήσουν τα μεροκάματα, ώστε να πλουτίζουν ολίγοι κεφαλαιοκράτες σε βάρος του λαού μας.Ρήμαξαν τα διάφορα πακέτα της ευρωπαϊκής ένωσης και τα προγράμματα επιδοτήσεων τα χρησιμοποίησαν για να τρώνε τα λεφτά αυτοί με τις οικογένειες τους.Και έρχονται τώρα να μας εξαπατήσουν για μια ακόμη φορά. Για όσα αυτοί είναι υπόλογοι και πρέπει να τιμωρηθούν, προσπαθούν τώρα να ρίξουν για άλλη μια φορά την ευθύνη και το μπαλάκι στους πολίτες.Ας αντιδράσουμε δυναμικά! Πάψτε να τους ανέχεστε πια! Οδήγησαν την Ελλάδα στο απόσπασμα και υπό ξένη κατοχή. Οργανωθείτε μαζικά και ξεκινήστε τη νέα λαϊκή αντίσταση!
Εστάλη απο http://lefteria.blogspot.com

Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

Μαύρη μέρα η χθεσινή για την πατρίδα μας αφού θα μείνει στην ιστορία ως η μέρα που αυτή η χώρα που εκδίωξε τους βαρβάρους,που διέσωσε τον δυτικό πολιτισμό,που αγωνίστηκε για αιώνες έχοντας το όραμα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας θυσιάζοντας στο βωμό αυτού του οράματος ποταμούς αίματος υπέκυψε τελικά αμαχητί και παραδόθηκε σε μια κατοχή που είναι άγνωστο όσο και αμφίβολο εαν θα τελειώσει ποτέ।

Που να φανταζόντουσαν στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τα Δωδεκάνησα,το νεότερο μέλος της Ελληνικής οικογένειας που μετά απο αγώνες αιώνων κατάφερε να ενσωματωθεί στην μητέρα πατρίδα ότι θα έρθει η μέρα που απο αυτά τα χώματα θα ανακοινωθεί απο "Ελληνα" η παράδοση τους.Με λύπη παρακολουθούσα στην τηλεόραση κάποιους απο τους κατοίκους να χαμογελούν και να χαιρετούν τον κατοχικό πλέον πρωθυπουργό.
Και μιας και χθές ήταν και η μέρα των παρομοιώσεων και των "συγκρίσεων" σκέφτηκα την εικόνα της Αθήνας όταν έμπαιναν τα γερμανικά στρατεύματα με τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια του και τα παράθυρα κλειστά.Αυτη περίμενα να ήταν και η αντίδραση των κατοίκων του Καστελόριζου που είναι απο τους Έλληνες που γνωρίζουν τι παει να πει Ελλάδα.
Ας είναι όμως.....Εκείνο όμως που με εξαγρίωσε περισσότερο ήταν οι βλακώδεις και ατυχής συγκρίσεις που χρησιμοποίησε ο Γιώργος-Κουισλινγκ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα।Σύγκρινε τον εαυτό του με τον Οδυσσέα λέγοντας ότι θα μας οδηγήσει στην Ιθάκη....... Εκείνο που θα λέγαμε εμείς είναι ότι φυσικά και δεν είναι ο Οδυσσέας αλλά ένας κατοχικός πρωθυπουργός.Τον Οδυσσέα τον ακολούθησαν οι άντρες του γιατί πίστευαν σε αυτόν και γιατί είχαν το όραμα της επιστροφής στην πατρίδα.
Αυτός όχι μόνο όραμα δεν έχει αλλά ούτε και πατρίδα.Ο ελληνικός λαός με την στημένη "δημοκρατία" που έχουν δημιουργήσει τον εξέλεξε πρωθυπουργό με 2 εκατ.αποχή!!!!.
Ετσι έχοντας ως όπλο την ψεύτικη πλειοψηφία που του εξασφαλίζει το αισχρό πολιτικό σύστημα και τους ψήφους των χιλιάδων διορισμένων και κομματόσκυλων εκλέχτηκε.
Αυτό όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να ξεπουλήσει ότι κερδήθηκε με αίμα Ελληνικό.
Αν όμως τον αντίπαλο πρέπει να τον σέβεσαι....τον προδότη πρέπει να τον σιχαίνεσαι.
Με αυτό το σκεπτικό δεν μπορεί πλεον παρά μόνο αηδία να αισθανόμαστε για την γραφική φιγούρα του προέδρου του ΛΑΟΣ που περιφέρεται απο κανάλι σε κανάλι στηρίζοντας την πολιτική της παράδοσης της χώρας।"Να βάλουμε πλάτη ......" λέει,"να σκεφτούμε την πατρίδα...." και όλα αυτά γιατί;Για να κάνει τα πολιτικά του παιχνίδια να πετάει πέντε-δέκα ονόματα που τα χαρακτήρισε "Εθνική Ελλάδας" και στο τέλος να ζητά.....οικουμενική κυβέρνηση।Α ρε πολιτικέ σαλτιμπάγκε,κουτοπονηρέ άνθρωπε।
Αυτή ήταν η ρήξη και ανατροπή;
Κορόιδεψες τους αγνούς πατριώτες και δέχεσαι τον εξευτελισμό της Ελλάδας και την παράδοση της στους ξένους και ντόπιους εχθρούς για να λές ότι "επιτέλους ο γαλατάς μπήκε στην κυβέρνηση";
Και στο βωμό της κουτοπονηριάς σου και της ανοησίας σου καταδικάζεις τις όποιες κινητοποιήσεις και βγαίνεις στο τηλε-ουγκάντα και εκφοβίζεις τον κόσμο δήθεν ότι αγωνιάς για την τύχη του τόπου λέγοντας του να ξεχάσει αυτά που ήξερε και να σκύψει το κεφάλι;
Ντροπή ρε αγύρτη της πολιτικής.
Και δεν ντρέπεσαι να ακολουθείς τον Κουίσλινγκ και να παρομοιάζεις την χθεσινή μέρα με την 28η Οκτωβρίου λέγοντας ότι όλος ο λαός πρέπει να κάνει θυσίες!!!! αφού έχουμε πόλεμο.
Σε ενα μόνο θα συμφωνήσουμε μαζί σου ότι όντως έχουμε πόλεμο αλλά καμία σχέση με την 28η Οκτωβρίου που τόλμησες να πιάσεις στο λαϊκίστικο στόμα σου.
Την 28η Οκτωβρίου η πατρίδα δέχτηκε επίθεση απο εξωτερικό εχθρό.Υπήρχε όμως μια κυβέρνηση αποφασισμένη και ένας λαός που έβαλε στην άκρη της διαφορές του και πολέμησε για να υπερασπίσει τα πάτρια εδάφη.
Σήμερα ούτε κυβέρνηση υπάρχει αλλά και ο πραγματικός εχθρός είναι εσωτερικός.
Τα κάστρα πέφτουν απο μέσα.Και παραδείγματα άπειρα στην πλούσια ιστορία μας.
Εχθρός είσαι εσυ και οι όμοιοι σου της βουλής που άλλοι κοιμίζουν τον Ελληνικό λαό και άλλοι τον κατακλέβουν.Εσεις είστε ο εχθρός που φέρατε την χώρα σε αυτό το σημείο.
Και το χειρότερο δεν είναι ότι την φέρατε στο γκρεμό αλλά την ώρα της μάχης ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΑΤΕ και την παραδώσατε αμαχητί.
Και τώρα σαν καλοί υποτακτικοί μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε άλλοι τους πρωθυπουργούς άλλοι τους υπουργούς και άλλοι τους πολιτευτές και να ασχολήστε με τον.....
αρχιδ......Καλλικράτη ενω ο λαός γίνεται υπόδουλος στην τριπλή κατοχή όπως και τότε Γερμανών,Ιταλών και Βουλγάρων έτσι και σήμερα Αμερικάνων,ΔΝΤ και ΕΕ.
Εχουμε όμως μια ελπίδα ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.Οπως κάποια στιγμή έληξε η περιπέτεια τότε του Ελληνισμού μέσα όμως απο θυσίες και αγώνες.
Ετσι και τώρα ελπίζουμε ότι ο Ελληνικός λαός θα αφυπνιστεί θα φωνάξει ΟΧΙ και με το αίμα αν χρειαστεί θα ελευθερώσει εκ νέου την πατρίδα και θα κρεμάσει στο Σύνταγμα όλους τους προδότες,κουκουλοφόρους και δοσίλογους που την πρόδωσαν.