Το πραγματικό έλλειμμα της χώρας είναι η ποινική ατιμωρησία των πολιτικών

  • Η Νέα Δημοκρατία έκανε ένα τεράστιο λάθος και το πληρώνει σήμερα η χώρα
  • Τα κροκοδείλια δάκρυα της Νέας Δημοκρατίας
  • Η πολιτική «ομερτά» η κύρια αιτία της κατάντιας μας
  • Ομολογία πολιτικής δειλίας από τη Νέα Δημοκρατία
Η Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση σήμερα μέμφεται το παρελθόν της και την απογραφή Αλογοσκούφη και εθελοτυφλώντας επιμένει πως ήταν ένα λάθος που δεν έπρεπε να γίνει. Δεν έπρεπε δηλαδή να γίνει η απογραφή και η δημοσιοποίηση του αποτελέσματός της στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Δεν ξέρω αν στη Νέα Δημοκρατία πάσχουν από αυτοκτονικό ιδεασμό, δεν μπορώ να γνωρίζω εάν η επιθυμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην κυβερνήσει την χώρα είναι τόσο μεγάλη που οδηγεί τα μέλη της σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Αυτό που μπορώ να καταλάβω, είναι πως δεν είναι δυνατόν να τολμούν οι πολιτικοί στρατηγοί της Νέας Δημοκρατίας να ανακοινώνουν τέτοιου είδους αηδίες, που μόνο αρνητικά μπορούν να λειτουργήσουν, διώχνοντας από τους Έλληνες πολίτες την οποιαδήποτε σκέψη να την στηρίξουν για να σταματήσει το κακό που έχει βρει τη χώρα…

Και για να εξηγούμαι…
Τι μας λέει η Νέα Δημοκρατία; Πώς δεν έπρεπε να ψάξει να βρει εάν έγιναν απάτες από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ; Ή μήπως έπρεπε να μην δημοσιοποιήσει τα αίσχη που έγιναν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ; (αν και είναι σαφέστατο πως ο έλεγχος – απογραφή που έκανε ο Αλογοσκούφης δεν άγγιξε μεγάλες κομπίνες –βλ. Χρηματιστήριο-, Ολυμπιακά Έργα, αγορές στρατιωτικού υλικού κ.α.)

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται δηλαδή σήμερα να μας πει πως έπρεπε να παραλάβει μία χώρα σε οποιαδήποτε κατάσταση και να προσποιηθεί πως όλα έχουν καλώς;

Λάθος κύριοι…! Μέγα λάθος όχι μόνο ότι το είπατε, όχι μόνο ότι το σκεφτήκατε, αλλά και επειδή δεν προχωρήσατε όπως οφείλατε να κάνετε, όταν ανακαλύψατε την μεγάλη αρπαχτή που είχε γίνει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Και έρχεστε σήμερα να «ομολογήσετε» τι; Ότι δεν έπρεπε να εκθέσετε την χώρα;
Και γιατί παρακαλώ; Για να μην μάθουν οι «αγορές» τι είχε συμβεί κατά την προηγούμενη κυβέρνηση/κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ;
Δεν ήξεραν οι "αγορές" και περίμεναν εσάς να κάνετε την «απογραφή» για να τα μάθουν;
Είστε σοβαροί ή ψάχνετε για ηλίθια άλλοθι που θα σας απομακρύνουν από το ενδεχόμενο να κυβερνήσετε;

Αν, αγαπητοί κύριοι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας, δεν επιθυμείτε να κυβερνήσετε, να βγείτε και να το πείτε στους Έλληνες.
Ευθαρσώς… έντιμα πράγματα και μετά να αποχωρήσετε από την πολιτική σκηνή ομαδικώς.
Να μην μείνει ούτε ένας από εσάς στον πολιτικό βίο.
Ειδάλλως, με την στάση σας και την «ομολογία» σας γύρω από την απογραφή Αλογοσκούφη, μόνο απέχθεια προκαλείται και τίποτε άλλο…

Δυστυχώς, ως κόμμα αποδεικνύεται πως είστε πολύ λίγοι και πολύ επιρρεπείς στα λάθη.
Στα μεγάλα λάθη…
Και είστε τόσο επιρρεπείς, που αγγίζετε (και ίσως να ξεπερνάτε) και τα όρια της ηλιθιότητας και πολιτικής ανικανότητας.

Εγώ δεν ξέρω πολλά, αλλά όπου και να ρωτήσετε θα σας πούνε το ίδιο. Όταν αρχίζει μια δουλειά, πρέπει και να τελειώνει. Αλλιώς είναι μισή δουλειά και ως μισή δουλειά είναι αποτυχημένη.

Έτσι, καλά έκανε ο Αλογοσκούφης και έκανε την απογραφή. Και καλά έκανε και δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της έρευνας εκείνης. Καλύτερα δεν γινόταν... Αλλά, το πράγμα ήθελε και συνέχεια... Και η συνέχεια απαιτούσε εντιμότητα και κυρίως, κοχόνες...!

Όμως, εσείς, αγαπητοί κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, νομίζοντας πως οι πολίτες είναι δουλικά παραγωγής χρήματος και εξουσίας, αποφασίσατε να μην τελειώσετε την δουλειά της απογραφής, αποφασίσατε να συνεχίσετε το «έργο» του ΠΑΣΟΚ και με την συνένοχη σιωπή σας, να εξασφαλίσετε και την σιωπή του!!!
Αλλά ούτε αυτό καταφέρατε, επειδή δεν είχατε καταλάβει πως η πολιτική του ΠΑΣΟΚ βασίζεται σε πυροτεχνήματα, σε στρακαστρούκες, σε επικοινωνιακά κολπάκια και, κυρίως, στην επιφόρτιση ευθυνών σε όλους πλην του σοσιαληστικού κόμματος.

Και αφού δεν καταλάβατε την ουσία της πολιτικής ύπαρξης του ΠΑΣΟΚ, αφού δεν προχωρήσατε στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής και στην επαναφορά ΟΛΩΝ των κλεμμένων (Άκηδες, Μαντέληδες, Τσουκάτοι και άλλοι πολλοί που ασχολήθηκαν με το «σπορ» της κατασπατάλησης του εθνικού χρήματος και πλούτου), έρχεστε σήμερα ωσάν μωρές παρθένες να μας πείτε τι;
Ότι κάνατε λάθος που κάνατε την απογραφή;
Η ομολογία σας, δυστυχώς αποδεικνύει πως συνεχίζετε να είστε μωροί, αλλά όχι και… παρθένοι!

Αυτό ήταν και το τεράστιο λάθος σας, αυτό το λάθος που επιβάρυνε με τεράστια ποσά το χρέος της χώρας…
Δεχτήκατε την γενικολογία, αλλά δεν ολοκληρώσατε, όπως οφείλατε, τιμωρώντας τους υπευθύνους.
Και σήμερα, ο Ελληνικός λαός τιμωρεί τόσο εσάς, ως άτολμους και συνενόχους, αλλά και το ΠΑΣΟΚ ως ληστρικά κινούμενο και κατά συρροήν ψευδόμενο κόμμα απέναντι στους πολίτες.

Η μη τιμωρία, λοιπόν, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, σας κατέταξε στη θέση των συνενόχων, γι αυτό και σήμερα διαχέεται εντέχνως και πολύ επιτυχημένα η κυβερνητική προπαγάνδα «όλοι ίδιοι είναι», στην οποία δεν είστε σε θέση να προτάξετε οποιαδήποτε έντιμη απάντηση.

Η σιωπή σας αυτή, σας κατέστησε συνενόχους, και η απόφασή σας να μην τιμωρήσετε εκείνους που βίασαν κατά σύστημα, επανειλημμένα και για προσωπικό τους όφελος, την δημοκρατία, τους θεσμούς και την οικονομία, σας καθιστά ενόχους.

Μην «δακρύζετε» λοιπόν, προσπαθώντας να δημιουργήσετε τεχνηέντως πολιτικές γέφυρες με την κυβέρνηση ή προσπαθώντας να απομακρυνθείτε από την «καυτή πατάτα».

Αν είστε πολιτικά έντιμοι, αποδεχθείτε το τεράστιο λάθος σας: Έπρεπε να φυλακίσετε παραδειγματικά τους παρανομούντες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Και αυτό που οφείλατε να το κάνετε, δεν το κάνατε. Δυστυχώς…

Εάν το κάνατε, θα βρίσκατε πολλά από αυτά τα χρήματα που μας λείπουν σήμερα.

Δυστυχώς, όμως, το μεγαλύτερο έλλειμμα στη χώρα, είναι αυτό της πολιτικής εντιμότητας…

Κι επειδή δεν την έχετε, δεν πείθετε.

Κι επειδή δεν την έχετε, έχετε τοποθετήσει τη χώρα και τη δημοκρατία σε αδιέξοδο.

Κι επειδή δεν την έχετε, αναγκάζετε τον λαό να πάρει αυτός την κατάσταση στα χέρια του…

Να είστε σίγουροι, πως όταν συμβεί αυτό, θα παρακαλάτε ο λαός να κρατάει πέτρες…
Αγαπητοί κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζετε πολύ καλά ποιοί λόγοι σας στοχοποιούν για... "φάπες", γιαουρτώματα και γιουχαΐσματα. Και γι αυτό φοβάστε, όπως φοβούνται τα μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου. Και φοβάστε περισσότερο, επειδή δεν είναι μυστικό πως εσείς φταίτε περισσότερο και από την κυβέρνηση Παπανδρέου, η οποία ήρθε λόγω δική σας ανικανότητας.

Εγώ, ως πολίτης, μία συμβουλή έχω να σας δώσω. Μία συμβουλή που σίγουρα σας είναι γνωστή: Οτιδήποτε πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου...

Κωνσταντίνος

Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι
"

Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 

  • Μήπως ο Δικηγορικός Σύλλογος ή η Ελληνική Δικαιοσύνη θα έπρεπε να ζητήσουν - απαιτήσουν την απαγόρευση εξόδου από την χώρα του Γιώργου Παπανδρέου;

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ»
Με το άρθρο 14 παρ. 5 της σύμβασης η Ελλάδα παραιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας. Τέτοιος πρωτόγνωρος όρος δεν συναντάται ούτε σε αποικιοκρατικές συμβάσεις. Είναι όρος που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές του δικαίου σε όλα τα επίπεδα: του διεθνούς, του ευρωπαϊκού και του εθνικού δικαίου.

Πρόκειται για όρο ο οποίος παραβιάζει τη θεμελιώδη αρχή σεβασμού της κυριαρχίας του κράτους· απειλεί, θέτει σε κίνδυνο και προσβάλλει στον πυρήνα τους τα κυριαρχικά δικαιώματα, την ίδια την κυριαρχία και την υπόσταση της χώρας. Ο κίνδυνος καθίσταται άμεσος, αν συνδυαστεί με τον όρο της Σύμβασης, ότι οι Δανειστές, όλοι μαζί ή με συμφωνία όλων, μπορούν να μεταβιβάσουν σε τρίτη χώρα τα δικαιώματά τους από τη Σύμβαση.

Επιπλέον στη σύμβαση ρητά ορίζεται ότι διέπεται από το ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.
Αποκλειστικά Αρμόδιο Δικαστήριο συμφωνήθηκε να είναι το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή των δανειστών μας.

Η δανειακή σύμβαση είναι ΕΚΝΟΜΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ την ελληνική Βουλή, να τοποθετηθεί επί της δανειακής σύμβασης η οποία από τις 4 Ιουνίου 2010 έχει κατατεθεί σε αυτήν.

Χωρίς κάποιο προηγούμενο παραδώσαμε με μόνη μια υπογραφή την εθνική μας κυριαρχία, ολόκληρη τη δημόσια περιουσία μας.

Από της συστάσεως του νεοελληνικού κράτους είμαστε συνηθισμένοι να δανειοδοτούμαστε. Τέτοιους όρους, όμως, ουδέποτε αποδεχτήκαμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ν' ΑΠΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Χ. Παξινός


Ο λαός αντιστέκεται νόμιμα με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος…


Όπως είπε και ο Συνταγματολόγος κ. Κασιμάτης, έχει ήδη ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος. Επομένως οι εξεγερμένοι Έλληνες στις πλατείες της χώρας δρουν πλέον νόμιμα με βάση το πιο πάνω άρθρο και αντιστέκονται στην κατάλυση του Συντάγματος που επιβάλει με τη βία το κρατικοδίαιτο διεφθαρμένο καθεστώς.Η κατάλυση του Συντάγματος επήλθε με την αντισυνταγματική υπογραφή του πρώτου μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, αλλά επέρχεται και τώρα με την επιχειρούμενη αντισυνταγματική υπογραφή του δεύτερου μνημονίου.Πράξεις παραχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας, παραίτησης από της ασυλίας της δημόσιας περιουσίας, υποθήκευσης της δημόσιας περιουσίας, απαγόρευσης οικονομικών συναλλαγών με τρίτες χώρες, εκποίησης με διαδικασίες εξπρές της δημόσιας περιουσίας, τοποθέτησης τροϊκανής κυβέρνησης στα διάφορα υπουργεία κ.λ.π., είναι πράξεις που αντίκεινται τόσο στο ελληνικό Σύνταγμα, όσο και στο Διεθνές Δίκαιο, είναι άκυρες και δεν μπορούν να…. ισχύσουν, όχι μόνο αν τις ψηφίσουν και οι 300 βουλευτές, αλλά ακόμα και αν τις εγκρίνει ο ίδιος ο λαός με δημοψήφισμα.  Ο εξεγερμένος ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή στην πραγματικότητα λέει προς τους ευρωπαίους εταίρους μας και προς το ΔΝΤ, ότι όταν καταρρεύσει το ισχύον σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, δεν θα αναγνωρίσει καμία από τις πιο πάνω πράξεις ως έγκυρες. Ας το έχουν υπόψη τους..Αντιστέκεται λοιπόν και ζητά την κατάρρευση του σάπιου πολιτικού συστήματος και άνοιγμα της δημοκρατίας στο λαό, ενώ ταυτόχρονα το προειδοποιεί να μην διανοηθεί επιβάλει την αντισυνταγματικές του ενέργειες με προβοκάτσιες, την κρατική βία και τα ΜΑΤ.

PRESS-GR.blogspot.com: Ο λόγος που είμαστε αγανακτισμένοι‏...

PRESS-GR.blogspot.com: Ο λόγος που είμαστε αγανακτισμένοι‏...

PRESS-GR.blogspot.com: "Ντου" κάτω από το σπίτι του Ρέππα από 100 μοτοσικλετιστές...

PRESS-GR.blogspot.com: "Ντου" κάτω από το σπίτι του Ρέππα από 100 μοτοσικλετιστές...