Το σατανικό σχέδιο

Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, έχει ένα μόνο σκοπό. Ένα σκοπό που προσπάθησε κατά καιρούς να εφαρμόσει αλλά έβρισκε πάντα τον δρόμο κλειστό.
Τώρα όμως ο δρόμος άνοιξε. Με την τεχνιτή κρίση χρέους που δημιούργησε, βρήκε τον τρόπο και άνοιξε την πόρτα για την τελική της επίθεση. Μία επίθεση που έχει σαν στόχο να δημιουργήσει δύο τάξεις ανθρώπων. Τους πλούσιους που θα νέμονται τα πάντα και τους φτωχούς, που θα δουλεύουν για αυτούς, με άνταλλαγμα ένα κομμάτι ψωμί!
Ναι έτσι ακριβώς είναι. Μην έχεις καμμία αμφιβολία.
Η επίθεση που γίνεται τώρα μέσω της χώρας μας , έχει πλέον σαν τελικό στόχο την ελεύθερη ακόμη, ΕΥΡΩΠΗ. Ποίοι ηγούνται αυτοί της τελικής επίθεσης; Οι τραπεζίτες, μέσω ΑΜΕΡΙΚΗΣ και η ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Και ποιά χώρα επέλεξαν να κάνουν απόβαση; Μα ποιά άλλη. Την ΕΛΛΑΔΑμας. Γιατί εμάς και όχι κάποια άλλη; Μα γιατί εδώ ετοίμαζαν το έδαφος από καιρό και μόλις βρήκαν το κάταλληλο εργαλείο έβαλαν μπροστά το σχέδιο τους.
Ποιός όμως ήταν το κατάλληλο εργαλείο; Φυσικά ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο αμερικανοσπουδαγμένος!
Αν δείς την ταινία, ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ του ΠΟΛΛΑΝΣΚΙ, θα καταλάβεις πολλά, μα πάρα πολλά...
Κια γιατί αυτός και όχι εσύ; Διότι κουβάλαει ένα βαρύ όνομα, από την άλλη έχει μπροστά του ένα αδιάφορο ΕΛΛΗΝΑ, που τον 21 αιώνα ακόμη και τώρα συντηρεί τον διαχωρισμό σε δεξιό και αριστερό. Έτσι επιλεχθηκε ο άνθρωπος τους, γνήσιος ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, την ελληνική γλώσσα βλέπεις και μόνος σου δεν την κατέχει , το σχέδιο της άλωσης αυτής της περήφανης χώρας, στήθηκε. Με τον άνοδο του στην εξουσία, το σατανικό σχέδιο τους σχέδιο, μπήκε σε εφαρμογή!
Δεν σας κουράσω τι έχει κάνει, τα ξέρετε.
Θα αναφερθώ στην τελική επίθεση του σχέδιου που γίνεται με τοΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ πρόγραμμα.
Ένα πρόγραμμα που το παρουσίαζουν σαν σωτηρία αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Είναι το τελειωτικό χτύπημα, στην μεσαία τάξη, η οποία αντιστέκεται, έχει ακόμη λίπος, όμως παράλληλα κακή νοοτρόπια, με το σκεπτικό εγώ να σωθώ και το κόμμα μου να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν με ακουμπάνε! Γονατίζοντας την όμως, ανοίγει ο δρόμος για την άλωση της χώρας!
Διότι τι άλλο σκοπεύει η φοροεπιδρόμη παντού; Τι άλλο είναι από την ισοπέδωση της; Τι άλλο είναι ο κεφαλικός φόρος; Ο φόρος που έβαζε ηΟΘΩΜΑΝΙΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, σε όσους δεν ήταν υπήκοοι της! Ετσι μας αντιμετωπίζει, η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ, με τα εργαλεία της, φιλοξενούμενους στην χώρας μας! Και μιλώ για τον κεφαλικό φόρο , μια σατανική σκέψη , η οποία θα εφαρμοσθεί και μάλιστα αναδρομικά και για τα επόμενα 4 χρόνια. Τι θα συμβεί;
Πρόσεχε λοιπόν. Θα υποβάλεις φορόλογικη δήλωση, το φετινό λάθος να πάρεις λεφτά πίσω δεν το ξανακάνουν , θα βγαίνεις χρεωστικός . Δηλαδή θα πληρώνεις φόρο για τα δηλώθεντα εισόδηματα και μετά θα πληρώνεις και κεφαλικό φόρο! ΄Ετσι δεν σου κόβουν μισθό, άρα είναι εντάξει με σένα, αλλά στην ουσία οι 12 μισθοί γίνονται 10 και κάτι! Ο οποίος θα μειώθει και άλλο με τις υπόλοιπες αυξήσεις.! Αλλά θα σου λένε, ότι το κάνουν για να σε σώσουν, και την ίδια ώρα θα στρώνουν το χάλι στους τραπεζίτες!
Το σατανικό τους σχέδιο βρίσκεται στην πλήρη εφαρμογή του.
Έχει δε όμως δυστυχώς σύμμαχους. Εσένα που αδιαφορείς , κάτι κάνεις με τους αγανακτισμένους , αλλά και την πλειόψηφία των κομμάτων που περίμενουν την ώρα τους να κάνουν την κρίση ευκαίρια.
Θα μου πεις. Ποιός θα μας σώσει; Κανείς πάρα μόνο εσύ ο ίδιος!
Βγαίνοντας στις πλατείες , στην γειτονιά σου ενημέρωντας τον γείτονα σου, στην δουλειά σου , στο διαδύκτιο, λέγοντας ότι όταν πιάνει φωτιά το σπίτι του γείτονα περίμενε και την σειρά σου.
Έτσι απλά.
Το σατανικό τους σχέδιο δεν πρέπει να περάσει.
Διαφορετικά σε πολύ λίγο χρόνο θα είσαι η καμαριέρα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
Υ.Γ. Είπα εσένα σύμμαχο, ισχύει και για μένα, Αλλά τα παραμύθια τελείωσαν και είναι η ώρα του κακού λύκου! Ας τον πολεμήσουμε όπως και με όποιο δημοκρατικό τρόπο μπορούμε! Ήλθε η ώρα της μάχης!


      

    Μήνυση πολιτών κατά βουλευτών για το   

    μνημόνιο!



  • "Κύριοι βουλευτές είστε υπεύθυνοι αν χαθεί ακόμη μια ζωή εξαιτίας του μνημονίου", λένε μεταξύ άλλων στο εξώδικο που τους έστειλαν

Μήνυση πολιτών κατά βουλευτών για το μνημόνιο!
Με ένα εξώδικο στρέφονται κατά των βουλευτών του νομού Ηρακλείου 1380 (μέχρι στιγμής) πολίτες του Ηρακλείου. Μέσα από το εξώδικο, το οποίο επέδωσε δικαστικός κλητήρας στους οκτώ βουλευτές του νομού Ηρακλείου, οι πολίτες επιφυλάσσονται να ζητήσουν την ποινική δίωξη των αιρετών για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων (καθώς και του ελληνικού κράτους) οι βουλευτές έχουν ορκιστεί να προστατεύουν.
ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Των χιλίων τριακοσίων ογδόντα πολιτών του Ηρακλείου που την υπογράφουν (η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται)
ΠΡΟΣ
Τους Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου
1) Βασίλειο Κεγκέρογλου
2) Γιάννη Μιχελογιαννάκη
3) Φραγκίσκο Παρασύρη
4) Μαρία Σκραφνάκη
5) Μανόλη Στρατάκη
6) Μανόλη Κεφαλογιάννη
7) Λευτέρη Αυγενάκη
8) Μιχάλη Κριτσωτάκη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής

"Κύριε Βουλευτά
Εχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πρίν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.
Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:
α) Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.
β) Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκα.
γ)Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό.
δ) Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία,
ε) Έχομε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.
Εσείς κ. Βουλευτά ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών μας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε.
Ερωτάσθε τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;
Θεωρούμε ότι στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι, και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.
Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου μνημονίου, σας καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο. Σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε ποινική δίωξη για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.
Σας κάνομε επίσης γνωστό ότι επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.
Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου.
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ' αυτούς που απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.
Ηράκλειο, 02/06/2011"

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ
"Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,
με χαροποιεί ιδιαίτερα η επιστολή σας, διότι θεωρώ πως η κινητοποίηση και συμμετοχή των πολιτών, του λαού γενικότερα, στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία, αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα λύσεων και διεξόδου σε προοδευτική κατεύθυνση, προς όφελος των εργαζομένων και των συμφερόντων της Ελλάδας.
Αγαπητοί φίλοι,
γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά ως βουλευτής Ηρακλείου καταψηφίσαμε το Μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.
Επίσης γνωρίζετε πολύ καλά ότι εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά ως βουλευτής, με τις τοποθετήσεις μας στην Βουλή, σε ανοιχτές λαϊκές συγκεντρώσεις, στα μέσα ενημέρωσης εκφράσαμε όχι μόνο την αντίθεσή μας, αλλά και την έντονη ανησυχία και πρόβλεψή μας για τα καταστρεπτικά για τους εργαζόμενους και την χώρα αποτελέσματα εφαρμογής του Μνημονίου.
Αναφερθήκαμε συγκεκριμένα και αναλυτικά στους λόγους, μεταξύ των οποίων και αυτοί που αναφέρονται στην επιστολή σας, που μας οδηγούσαν σε αυτήν την πρόβλεψη.
Δυστυχώς η ζωή μας επιβεβαίωσε.
Γι’ αυτό θεωρώ θετική την παρέμβασή σας, συντάσσομαι μαζί σας και συνυπογράφω την επιστολή, την αγωνία και την διάθεσή σας για το κοινό μας μέλλον.
Αγαπητοί συναγωνιστές,
σας ζητώ, αν το κρίνετε και εσείς σκόπιμο, να συναντηθούμε, να συζητήσουμε, να συντονιστούμε.
Έτσι κι αλλιώς θα βρεθούμε απ’ την ίδια πλευρά, στο ίδιο μετερίζι στους αγώνες που αναπτύσσονται στους δρόμους και στις πλατείες της χώρας, στους αγώνες και στις μάχες που ωριμάζουν κι έρχονται για το καλό και τα συμφέροντα των εργαζομένων και της χώρας μας.
Σχετικά με το συζητούμενο αυτό το διάστημα «μεσοπρόθεσμο» πρόγραμμα της κυβέρνησης και το νέο δάνειο, είστε μάρτυρες της ολοκληρωτικής αντίθεσή του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό και της σίγουρης καταψήφισής του όταν και εάν έρθει στη Βουλή."