«Ο Καποδίστριας έφερε τουλάχιστον τις πατάτες. Ο Παπανδρέου έφερε την τρόικα και τους τοκογλύφους».


«Στην τελική μάχη: Πάμε Σύνταγμα. Μένουμε Σύνταγμα».

Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής
Δήλωση για την ομιλία Παπανδρέου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

«Το κύκνειο άσμα του πρωθυπουργού και της κοινοβουλευτικής του ομάδας αποτέλεσε ένα ασυνάρτητο μίγμα εξωτερίκευσης του πανικού τους και προσπάθειας να πανικοβάλλουν τον ελληνικό λαό.
Εις μάτην.
Ο πρωθυπουργός συγκρίνει τον εαυτό του με το Καποδίστρια. Ο Καποδίστριας έφερε τουλάχιστον τις πατάτες. Ο Παπανδρέου έφερε την τρόικα και τους τοκογλύφους.
Μιλάει για δεύτερο εμφύλιο πόλεμο. Τα παιδιά και τα εγγόνια και των δύο πλευρών σε ένα αδελφοκτόνο πόλεμο που προκάλεσε η ξένη επέμβαση, είναι σήμερα αδέλφια και ζητάν μαζί από τον ......
πρωθυπουργό: «Τώρα. Πάρε το ελικόπτερο και φύγε».
Μας φέρνει την επιστολή των γερμανών βιομηχάνων ότι δεν είμαστε πατριώτες, δηλαδή να δουλεύουμε τζάμπα και να ξεπουλήσουμε την περιουσία του λαού.
Φέρνουμε έτσι στη μνήμη μας τα προφητικά λόγια του Δημήτρη Γληνού στη Διακήρυξη για το ΕΑΜ: «Κι αφού μας αφαιρέσανε όλα τα μέσα της δουλειάς και μας λιμοχτονούνε, μας κατηγοράνε γιατί είμαστε, λέει, τεμπέληδες, καφενόβιοι κι αεριτζήδες. Σ’ όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις αρπάζουν το 51%. Ξαναγύρισμα στην πρωτόγονη βαρβαρότητα, κατάργηση κάθε νόμου, κάθε ηθικής, κάθε δίκιου».
Απαντάμε και στον αγγελιοφόρο πρωθυπουργό και στους επιστολογράφους, εμείς που έχουμε σύντροφό μας τον γερμανό εργάτη: «Το γερμανικό κατεστημένο τον 20ο αιώνα βύθισε στον πόνο τον λαό μας. Δεν θα επιτρέψουμε να το ξανακάνει, μαζί με το γαλλικό ή το αγγλικό, και τον 21ο αιώνα που η ανθρωπότητα υποτίθεται ότι είναι πολύ πιο μπροστά».
Στις 19 και 20 Οκτώβρη μπαίνουμε στην τελική μάχη.
Πάμε Σύνταγμα. Μένουμε Σύνταγμα.

Μέχρι να πέσει η κυβέρνηση. Να φύγει η τρόικα. Να πούμε «Όχι» στην Ευρωζώνη. Να σταματήσουμε να πληρώνουμε. Να ξαναδούμε τον ήλιο».

ΤΡΊΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

Η κυβέρνηση παραχωρεί την εθνική μας κυριαρχία

Μιλάμε πλέον για εσχάτη προδοσία, καθώς η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποικία οικονομικών συμφερόντων και σε έρμαιο των διαθέσεων των κοσμοπολιτών τοκογλύφων! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! 
Κάποτε, η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, είπε πρωτοφανή πράγματα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναγγέλλοντας διαδικασίες περιορισμού της εθνικής μας κυριαρχίας, στα οποία λίγοι έδωσαν τότε τη δέουσα προσοχή, παρά την αρχική αίσθηση που προκλήθηκε. Λιγότεροι ακόμα, αντιλήφθηκαν την ουσία. Έστω κι έτσι όμως, από την σε εξέλιξη διαδικασία ομογενοποίησης (στην οποία εμείς διαφωνούμε, καθώς υπονομεύει την εθνική κυριαρχία, ενώ ισοπεδώνει πολιτισμικά τα έθνη) ή ομοσπονδοποίησης (λέξη την οποία αποφεύγουν έντεχνα οι γραφειοκράτες και πολιτικοί των μεγάλων κρατών της ΕΕ) και από αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας, υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Όταν το ίδιο το Reuters πληροφορεί ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, αποθρασυνόμενοι από τους yes men και άνευ πατριωτικών αντανακλαστικών ΠΑΣΟΚους πρωθυπουργό & υπουργούς, ετοιμάζουν πρόταση για να τεθεί η πατρίδα υπό την εποπτεία τους και με περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας της, δεδομένου μάλιστα ότι η ομάδα δράσης (task force) του Horst Reichenbach, θα ενισχυθεί με εκτελεστικές αρμοδιότητες (από ποιους ψηφίστηκε και πόσο συνταγματικό είναι αυτό;), αλλιώς να ξεχάσει η κυβέρνηση την επόμενη δόση, τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων, έχει πιάσει πλέον οροφή.
Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση εδώ, θα γίνει «κυβέρνηση» ανδρείκελων, που απλά θα εκτελούν εντολές Ευρωπαίων μη αιρετών γραφειοκρατών. Γιατί οι Έλληνες δεν έχουν ψηφίσει ούτε για τον Μπαρόζο, ούτε για τον Ρομπούι, ούτε για την Άστον, ούτε για τον Τρισέ, ούτε κανέναν εκ των διορισμένων, όπως και οι παραπάνω, επιτρόπων. Μας λέει λοιπόν το Reuters, πως «η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό». Την ίδια ώρα, λυτοί και δεμένοι εκ της κυβέρνησης έχουν πέσει για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν εδώ ξένες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς η είδηση θορύβησε τους πάντες, δίνοντας την εντύπωση της Ελλάδας ως μιας χώρας-προτεκτοράτου, υπό κατοχή...
Οι παραπάνω τύποι, οι οποίοι θα ενισχύσουν την παρουσία τους στην Ελλάδα με ξένους «τεχνοκράτες» της δικής τους προτίμησης, φέρονται ως έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη των αποκρατικοποιήσεων. Φυσικά, σε μια χώρα σαν τη δική μας με πλούσια φυσική ομορφιά, τους ενδιαφέρουν τα «φιλέτα»... Με λίγα λόγια, ξένοι θα πουλήσουν σε δικούς τους τον εθνικό μας πλούτο, με όρους που αυτοί θα καθορίσουν! Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει... Βέβαια, έχοντας γνώση των «επικοινωνιακών» δυσκολιών, θα μεριμνήσουν σχετικά. Οι του ΠΑΣΟΚ, λένε απλά ναι, πιέζοντας τους βουλευτές τους να ψηφίζουν τα πάντα. Αυτά που είπε ο παραιτηθείς Ρομπόπουλος (δεν ήξερε τι ψήφιζε...), είναι χαρακτηριστικά του πως λειτουργούσαν τα πάντα στην Ελλάδα...
Υπολόγισαν όμως οι της τρόικας αλλά και όλοι όσοι έχουν «ορέξεις», έχοντας βάλει στο μάτι τη γη μας και τον εθνικό μας πλούτο, χωρίς τους Έλληνες! Εδώ είναι γη ηρώων. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
elkosmos.gr

ΤΟΝ «ΑΝΩΝΥΜΟ» ΦΑΣΚΕΛΩΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΣΚΕΛΩΣΕΙ???

Eσύ που επιμένεις να κρίνεις, αρνούμενος πεισματικά να κριθείς, μάθε πως αν έχει μια φορά αξία το φασκέλωμα αυτών που βιάζουν την τύχη σου και τη ζωή σου, έχει πολλαπλάσια αξία το αυτοφασκέλωμα όλων εκείνων που με τη στάση τους, την ανοχή τους, ή ακόμη και την κουταμάρα τους, εκχώρησαν σε κάποιους άλλους το δικαίωμα να γίνονται μόνιμα βιαστές της ίδιας της αξιοπρέπειάς τους.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ… ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ.

Η έκκληση της αμαρτωλής τριάδας (Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης) ήταν σαφής. Μέσα από την εναγώνια αναζήτηση στοιχείων που θα νομιμοποιήσουν την πολιτική εκτροπή, δε δίστασαν να καλέσουν ευθέως την κοινωνία να αναλάβει δράση σε βάρος του ίδιου της του εαυτού.

Πρόκειται για την πεμπτουσία της πολιτικής πρόκλησης ενός συστήματος που καταρρέει, για έναν επικίνδυνο πολιτικό χειρισμό των παραγόντων μιας έκπτωτης κυβέρνησης, που δεν αναζητεί απλά πολιτικούς συνενόχους στην πορεία καταστροφής που επέλεξε, αλλάεπιχειρεί να καταστήσει και την κοινωνία ολόκληρη, συνένοχο στον καθολικό της αφανισμό.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών, θα είναι καταλυτικές για την πορεία των πολιτικών εξελίξεων. Και αυτό τους το ειδικό βάρος, οφείλεται πρωτίστως στο γεγονός πως μέσα από αυτές, και για πρώτη ίσως φορά σε ολόκληρη τη μεταπολιτευτική περίοδο, ολόκληρη η κοινωνία συμπαρατάσσεται αντιμέτωπη με την πολιτική του αφανισμού της.

Καιροσκόποι, «καταλληλότεροι», και λοιποί πολιτικοί αχταρμάδες, συμπαραταγμένοι σε μια ερμαφρόδιτη συνομωσία πολιτικού αποπροσανατολισμού, και αισθανόμενοι την κατάφωρη αδυναμία τους να αποδυναμώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση και οργή, θα επιχειρήσουν να την εκτρέψουν σε ανώδυνες ατραπούς για το πολιτικό σύστημα.
Θα επιχειρήσουν να αφορίσουν τους πολιτικούς πρωταγωνιστές της υποταγής και της κοινωνικής εξαθλίωσης, για να διατηρήσουν στο απυρόβλητο την ουσία και το περιεχόμενο των πολιτικών που υπαγορεύονται έξωθεν και αναβιώνουν τον κοινωνικό και τον πολιτικό μεσαίωνα στον τόπο.

Σ αυτά τα επικίνδυνα σχέδια, η απάντηση οφείλει να είναι όχι μόνο δυναμική αλλά και απόλυτα στοχευμένη...

-Καμία έκπτωση στην ανάγκη της άμεσης ανατροπής και της παραδειγματικής τιμωρίας των ενόχων για την κατάντια του τόπου μας.Αλλά και...
Read more...

Γιώργο, και εσείς οι άλλες… 153, το Γουδί δεν διχάζει το λαό. Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο γάϊδαρος, λίγο πριν ψοφήσει, κλωτσάει. ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Στην ομιλία του στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ ο ιός της Μαργαρίτας επιστράτευσε τα πάντα, τα πάντα όλα. Τι τον Καποδίστρια, τον Τρικούπη, τον Βενιζέλο, τον εμφύλιο, τους εθνικούς ευεργέτες. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τις πηγές μου, η αναφορά του πολιτικώς μελλοθανάτου Παπανδρέου, στον Κολοκοτρώνη, στον Ανδρούτσο και στην μητέρα του. 
Στην συνέχεια έκανε ολομέτωπη επίθεση:
στους τραπεζίτες που δανείζουν χρεοκοπημένα κανάλια, στα ΜΜΕ που γράφουν μόνο τα αρνητικά, στον Κουρή, στον Χατζηνικολάου, στους επιχειρηματίες που βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και τέλος στους δικαστικούς που βγάζουν έξω “Ψωμιάδηδες” και δεν συνδράμουν με τον οβολό τους ..και φυσικά δεν ξέχασε την αντιπολίτευση που δεν συναινεί. Δεν έχει επιβεβαιωθεί η φήμη ότι κατηγόρησε
την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Χατζηπετρή για τα λοιπά δεινά του τόπου. 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά στο Γουδί : «γι’ αυτούς που μιλάνε για ΓΟΥΔΙ, και σπέρνουν στο Λαό τον διχασμό…»
Γιώργο, και εσείς οι άλλες… 153, το Γουδί δεν διχάζει το λαό. Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Α.Α.

Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

 

Τι περιμένετε; Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα σας κάνουν;
Κι ότι οι αχόρταγοι κάτι θε να σας δώσουν!
Οι λύκοι θα σας ταΐσουνε αντί να σας καταβροχθίσουν!
Από φιλία.
Θα σας προσκαλέσει η τίγρη να της βγάλετε τα δόντια, τέτοια περιμένετε!

Μπέρτολτ Μπρεχτ 
_________________________

Δεν φτάνει που η κυβερνητική συμμορία του ΓΑΠ, μας έχει ισοπεδώσει, έχει γυρίσει το βιοτικό μας επίπεδο δεκαετίες πίσω, δεν αρκεί που οι νέοι δωσίλογοι (όχι με το αζημίωτο) ξεπουλούν την όποια κρατική περιουσία έχει απομείνει οδηγώντας παράλληλα τον εργαζόμενο λαό σε καινούργια σκλαβοπάζαρα, οδηγούν και την χώρα μας και τον λαό της σε νέα μορφή αποικιοκρατίας.

Δεν υπάρχουν περιθώρια: Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.Τέρμα πια οι αυταπάτες για όσους τις είχαν.

Το σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr που επικαλείται πηγές του Reuters είναι ξεκάθαρο. Ξένοι κατακτητές και ντόπιοι συνεργάτες του έχουν πέσει σαν όρνια να κατασπαράξουν τον ελληνικό λαό να λεηλατήσουν όποια κρατική περιουσία έχει δημιουργηθεί με τον ιδρώτα των λαϊκών στρωμάτων, να εφαρμόσουν ένα δουλοκτητικό καθεστώς. 

Το δημοσίευμα που αναφέραμε: «Ευρεία υποστήριξη αποκτά η πρόταση να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία ακόμα και με περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, σύμφωνα με το Reuters, που μάλιστα κάνει λόγο για νέα μορφή αποικιοκρατίας.
Βάσει της πρότασης, η προς το παρόν ολιγομελής ομάδα δράσης της Κομισιόν, που βρίσκεται στην Αθήνα υπό τον κ. Horst Reichenbach θα στηριχθεί με εκατοντάδες τεχνοκράτες που θα έρθουν στην Ελλάδα, θα αποκτήσει ορισμένες εκτελεστικές αρμοδιότητες και θα έχει τον τελικό λόγο σε διάφορους τομείς όπως επί παραδείγματι στις αποκρατικοποιήσεις.

Πηγές του πρακτορείου Reuters αναφέρουν πως αν και ορισμένοι – κυρίως οι Ιρλανδοί – απορρίπτουν την πρόταση "ως μία νέα μορφή αποικιοκρατίας" η ευρύτερη στήριξη ενισχύεται. "Ή θα γίνει αυτό, ή δεν θα λάβουν άλλα χρήματα" αναφέρει μία πηγή του Reuters προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις και συμπληρώνει πως η ομάδα δράσης πρέπει να «αναλάβει ορισμένες από τις λειτουργίες του κράτους ώστε να λειτουργήσει η μηχανή». "Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου"αναφέρει Ευρωπαίος αξιωματούχος και συμπληρώνει: "Εάν είχαμε ενδείξεις υπεύθυνης διαχείρισης όπως συνέβη στην Ιρλανδία, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό όμως, λείπει στην Ελλάδα". "Είναι σαφής η στήριξη για μεγαλύτερη εποπτεία στην Ελλάδα"» καταλήγει».

Η αυριανή απεργία δεν πρέπει να είναι μια απ' τις συνηθισμένες. Πρέπει να δώσουμε αυτή την φορά την μάχη μας στους δρόμους με τις δικές μας σημαίες και τα συνθήματα, μακριά έξω και ενάντια σ' αυτούς που θέλουν επετειακές πορείες-παρελάσεις, χωρίς προοπτική χωρίς δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης στο πολιτικό γίγνεσθαι. Πρέπει η αυριανή απεργία να έχει τέτοια δυναμικότητα ώστε να αποτελέσει την αρχή για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους ξένους προστάτες της ότι δεν έχουμε καμιά διάθεση να οδηγηθούμε σαν πρόβατα σε σφαγή. 



Λυπάμαι κ. Παπανδρέου, αλλά θα πάτε σε εκλογές και θα είναι μέρα μεσημέρι

Share
Καθώς πλησιάζει η αποφράδα μέρα της 23ης Οκτωβρίου, όπου υποτίθεται ότι για πολλοστή φορά η ηγεσία της Ευρώπης θα δώσει ένα ‘’οριστικό τέλος’’ στην τραπεζική κρίση και για πολλοστή φορά  ο κ. Παπανδρέου θα πανηγυρίζει χειροκροτούμενος για μια ακόμα‘’σωτηρία’’ της χώρας, ένας υπόγειος πόλεμος έχει ξεσπάσει μέσα στα σπλάχνα της Ε.Ε.
Αναλύσαμε χτες τα δύο επικρατέστερα σενάρια και από ποιους υποστηρίζονται.  Η νεότερη εξέλιξη είναι μια κίνηση τακτικής της γερμανικής κυβέρνησης προκειμένου να επιβάλλει το δικό της πρόγραμμα, δηλαδή ένα κούρεμα που θα προσεγγίζει ίσως και το 70%.  Η Γερμανίδα καγκελάριος αποφάσισε να παίξει με τα νεύρα των αντιπάλων της, δείχνοντας ποιος έχει το πάνω χέρι και ποιανού η άποψη θα επιβληθεί στο τέλος.
Και ενώ όλη την εβδομάδα τα παπαγαλάκια της τοκογλυφικής διεθνούς έσκιζαν τα καλσόν τους προβλέποντας τη συντέλεια του κόσμου, αν τελικά επιβαλλόταν ένα κούρεμα μεγαλύτερο του 35%, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το γερμανικό υπερόπλο: Την καθυστέρηση.
Συγκεκριμένα η κ. Μέρκελ δε θεώρησε χρήσιμο, ούτε να νουθετήσει τους τραπεζίτες και τον κ. Σαρκοζί, ούτε να επικαλεστεί κάποια ακράδαντα επιχειρήματα υπέρ της γερμανικής άποψης.  Απλούστατα διεμήνυσε με τον πιο επίσημο τρόπο, ότι στην περιβόητη σύνοδο, δεν πρόκειται να ληφθεί απόφαση.
Η δήλωση και μόνο αυτή, είναι αρκετή για να βυθίσει τις αγορές στο σκοτάδι και να βάλει σε τούνελ χωρίς έξοδο τις χειμαζόμενες τράπεζες.  Με τον απλούστατο αυτό τρόπο η πονηρή καγκελάριος υπενθυμίζει στους άπληστους γκολντενμπόυδες, ότι τους έχει στο χέρι και ότι αν δε συμφωνήσουν με το γερμανικό νούμερο, η ίδια δε χρειάζεται να κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που τους κάνει ο χρόνος από μόνος του. Γιατί κάθε μέρα που περνάει, τα άλλοτε θωρακισμένα μαγαζάκια της εγχώριας και ξένης τοκογλυφίας, απαξιώνονται όλο και περισσότερο.  Γιατί από αυτή την κατρακύλα την οποία υφίστανται, μόνο μια πολιτική απόφαση στηριγμένη στα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων μπορεί να τα σώσει, με τίμημα τη μετοχική τους σύνθεση.
Αν αυτή η ωραία ατμόσφαιρα επικρατεί στην Ευρώπη, φανταστείτε τι γίνεται στα επιτελεία των δικών μας τραπεζών.  Άλλοτε πανίσχυροι παράγοντες της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ, με προνομιακή πρόσβαση στα υπουργικά σαλόνια, με σχέσεις στοργής στα τοπικά ΜΜΕ, με λογιστικά υπερκέρδη και αμύθητες χρηματιστηριακές υπεραξίες, βλέπουν τις αυτοκρατορίες τους να συνθλίβονται και τις μετοχές τους να διαπραγματεύονται σε τιμές Αλβανίας.
Μη βιαστείτε να κλάψετε για τους αδικοχαμένους τραπεζίτες.  Έχουν ήδη φροντίσει για τα προσωπικά τους αποθέματα.  Τα ευρώ τους αναπαύονται στις Ελβετικές τράπεζες,  οι βίλες τους στη Μύκονο τους περιμένουν για την καλοκαιρινή τους χαλάρωση, οι υπερπολυτελείς θαλαμηγοί τους συνεχίζουν να μολύνουν τα νερά του Αιγαίου στολισμένες με σημαίες φορολογικών παραδείσων, οι γυναίκες τους συνεχίζουν να ψωνίζουν στο Μιλάνο, οι ερωμένες τους απολαμβάνουν το σπα τους στα σαλέ του Γκστάαντ και οι κλώνοι τους συνεχίζουν τις σπουδές τους στο Χάρβαρντ.
Αυτό που είναι εξόχως σοκαριστικό είναι η θρασύτητά τους να επιθυμούν να αναλάβουν θέσεις στην κυβέρνηση εθνικής προθυμίας που φαντασιώνεται ο κ. Παπανδρέου.  Και αυτό που είναι εξόχως ενθαρρυντικό είναι η άρνηση του κ. Σαμαρά να συναινέσει στο έγκλημα αυτό. Είναι αυτή η ώρα που σκέφτομαι ότι υπάρχει Θεός, που φώτισε το ένστικτο όλων αυτών που δώσαμε την αρχηγία της ιστορικότερης παράταξης στον κ. Σαμαρά και αποτρέψαμε το σχεδιαζόμενο φόνο.  Λυπάμαι κ. Παπανδρέου, αλλά θα πάτε σε εκλογές και θα είναι μέρα μεσημέρι.  Και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Κακοφωνίξ

 

 

Απέναντι σε 154 ντουφέκια.



Μεθαύριο Πέμπτη 20 Οκτώβρη, η Ελλάδα θα βρεθεί απέναντι
σε 154 ντουφέκια, έτοιμα να της "ρίξουν".
Απέναντι στο μεγαλύτερο Απόσπασμα Εκτελεστών.
Την ίδια μέρα θα κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις εργαζομένων,
συνταξιούχων, ανέργων, επαγγελματιών, νέων και γερόντων.
Τα 154 πράσινα ντουφέκια (ενδεχομένως υποστηριζόμενα και
από άλλα) θα αναμετρηθούν με την πλειοψηφία των Ελλήνων.
 
Η αναπόφευκτη Σύγκρουση είναι η Τελική.
 
Ο Νικητής θα είναι ΕΝΑΣ και δεν θα κρατήσει αιχμάλωτους.
.................................................................................................................
Δεν υπάρχει άλλος Καιρός. 'Αλλα περιθώρια.
Οι Ανοχές και οι Αντοχές έχουν εξανεμισθεί.
Η μέχρι σήμερα Δειλία έφερε Καταστροφή.
Την Πέμπτη θα αποδειχθεί αν μπει η Οριστική Ταφόπλακα σ'αυτό
το Λαό.
Οι Δισταγμοί μας ενδυνάμωσαν το Θράσος τους.
Η Αδράνεια μας οπλίζει τα Ντουφέκια τους.
  - Την Πέμπτη, οι τζαμπατζήδες της Ιστορίας θα Εκτελέσουν την
Πατρίδα, προφασιζόμενοι τη σωτηρία της.
Θα υπογράψουν την Οριστική Πράξη Υποταγής της Χώρας.
Την Τελεσίδικη Διαταγή Εξαθλίωσης/Εξόντωσης των μικρομεσαίων
Ελλήνων.
  - Η Πέμπτη θα είναι μία από τις Μοναδικές Στιγμές της σύγχρονης
ελληνικής Ιστορίας.
Θα ξημερώσει μιά πολύχρονη Νύχτα Κατοχής ή θα ανατείλει την
Ελπίδα και τη Ζωή.
Η Πέμπτη θα είναι...Αρχή ή Τέλος.
Θα αποκαταστήσει το Δίκιο ή θα το Εξολοθρεύσει δια παντός.
Θα βάλει πάτο στο νεοφιλελεύθερο Βαρέλι ή θα επιταχύνει το Χαμό.

- Αυτή τη Πέμπτη θα Γκρεμίσουμε το "αυθαίρετο" της κυβέρνησης
ή θα το "νομιμοποιήσουμε" για τις επόμενες γενιές.
Θα συμφιλιωθούμε με το Φόβο ή θα τον Ξεπαστρέψουμε.
    Η Πέμπτη θα καταγράψει τι ακριβώς είμαστε...
Ανθρωποι/Λιοντάρια ή Κότες λιράτες.
Πολίτες ή Σκλάβοι.
Αν μας αξίζει το Μέλλον ή επιλέγουμε τη Σιωπή και το Θάνατο.
Αρχίζουμε από Αύριο...
Απεργούμε...
Βγαίνουμε στους Δρόμους...
ή θα Τσακίσουμε τους Εκτελεστές και τα Ντουφέκια τους...
ή θα πατήσουμε κι ΕΜΕΙΣ τη σκανδάλη...

politikokoraki