ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 10.000.000 Έλληνες ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 10.000.000 Έλληνες ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΑς γίνει επιτέλους κάποια αλλαγή σε αυτή την χώρα, ας βγούμε όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας στους δρόμους και ας διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Κάθε μέρα είναι και χειρότερα, κάθε τόσο η κυβέρνηση μας σώζει από την καταστροφή,
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!

Πανελλήνια εξέγερση

Ο κ. Πιλάβιος και οι 12 αστυνομικοί της φρουράς του

Τις τελευταίες ημέρες είδαμε διαιτητές να σφυρίζουν φάουλ στην εξέδρα, να δείχνουν κίτρινες και κόκκινες κάρτες σε φιλάθλους και πανώ, πράγμα που δεν συνέβαινε ούτε τις ημέρες δόξης, της αλήστου μνήμης εθνικής κυβερνήσεως του Γεωργίου Παπα - δόπουλου. Σήμερα επί των ημερών της νεόκοπης εθνικής κυβερνήσεως του Γεωργίου Παπα – νδρέου, οι διαιτητές διακόπτουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες μέχρι να
αποκαθηλωθούν τα πανώ που προσβάλλουν την κυβέρνηση. Επειδή οι διαιτητές με τις πράξεις τους αυτές δείχνουν ότι από «άρχοντες των αγώνων», κατάντησαν δούλοι και ενεργούμενα της παράγκας του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, τους συνέστησε να είναι «επιεικείς» με τους φιλάθλους, όταν από την εξέδρα εκδηλώνουν την αγανάκτηση και την οργή τους προς την κυβέρνηση. Νομίζω ότι η σκέψη του κ. Πιλάβιου είναι σοφή. Εξηγούμαι : σοφή για το προσωπικό του συμφέρον. Αν η αστυνομία εξακολουθήσει να συλλαμβάνει φιλάθλους που διαμαρτύρονται, με τις ευλογίες του κ. Πιλάβιου, είναι βέβαιο ότι οι 12 αστυνομικοί που διαθέτει για την προσωπική ασφάλειά του, δεν θα επαρκέσουν για την προστασία του. Θα χρειαστεί να διπλασιαστεί ο αριθμός τους. Οπότε γεννάται το εύλογο ερώτημα, ποιος θα μαζεύει τα πανώ από τα γήπεδα;;; (ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ"

ΝΔ: χούντα η …συγκυβέρνηση

Share
Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ συνιστά αυτή τη στιγμή κοινοβουλευτική χούντα” δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Δ. Σταμάτης.
Προτείνονται άπειρες λύσεις, εκτός από μία, να μιλήσει ο λαός.  Τι ζητούν όλα αυτά τα σχήματα που παρουσιάζονται, μια συγκυβέρνηση προσωπικοτήτων, πολλές φορές και από το χρονοντούλαπο της ιστορίας.  Ζητάνε από ένα μη νομιμοποιημένο για αυτά τα μέτρα πολιτικό σύστημα να προχωρήσει και να νομιμοποιήσει εξωθεσμικές πολιτικές λύσεις“, πρόσθεσε για το ίδιο ζήτημα ο κ. Σταμάτης.
Σε σημερινή του συνέντευξη στο ΒΗΜΑ FM απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση σχετική με όσα είπε χθες στο Mega ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ότι δηλαδή ο Σαμαράς …δεν υπερασπίστηκε τάχα το εθνικό συμφέρον στις Βρυξέλλες, ο κ. Σταμάτης είπε μεταξύ άλλων:
Η συνεδρίαση στο ΕΛΚ ήταν κουτσουρεμένη, ετέθη ένα ζήτημα που είχε σχέση με το EFSF και μετά αποχώρησαν πάνω από 6 κράτη. Εξελίχθηκε η συζήτηση στο πλαίσιο των μεταξύ τους συζητήσεων που έγιναν ανάμεσα στους πρωθυπουργούς ή τους αρχηγούς κομμάτων.Ο κ. Σαμαράς, για παράδειγμα, συζήτησε με 4 ή 5 πρωθυπουργούς.
Τις προθέσεις και τις θέσεις ο κ. Σαμαράς δεν τις απέκρυψε. Δύο φορές τις εκδήλωσε δημόσιο με τοποθετήσει. Τη μία φορά προσερχόμενος έξω από την είσοδο του ΕΛΚ έκανε σαφείς δηλώσεις, ότι θεωρεί αποτυχημένη τη συνταγή. Μία άποψη που σήμερα είναι η κυριαρχούσα στην Ευρώπη.
Αυτό που αποκομίσαμε από τις συναντήσεις ήταν, Αντώνη, έχεις δίκιο”.
Παράλληλα, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά επέκρινε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για τις θέσεις του, κάνοντας λόγο για «τακτική εκδούλευσης που προσφέρει στην κυβέρνηση και στον κ. Παπανδρέου, άλλοτε με Μνημόνιο, άλλοτε με το ΔΝΤ». «Όσα δεν μπορεί να πει η κυβέρνηση, προλαβαίνει και τα λέει ο κ. Καρατζαφέρης», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Επιλέγοντας να προστατεύσουμε τη χώρα είναι τιμή ενώ το ξεπούλημα είναι η μεγαλύτερη προδοσία .... Η πολιτική διαθήκη του Muammar al Gaddafi προς τον ... Γ.Παπανδρέου!



Image

H πολιτική διαθήκη του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι - που γράφτηκε στις 17 Οκτωβρίου, λίγο πριν συλληφθεί, βασανιστεί και εκτελεστεί - όπως είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας σε λιβυκό φιλοκανταφικό blog, θα μπορούσε να είναι και επιστολή προς τον φίλο και συνεργάτη του, Γιώργο Παπανδρέου και να τον "φωτίσει" έστω και στην ύστατη στιγμή για το που οδηγεί την χώρα του ο τελευταίος.
Είναι μία πολιτική διακήρυξη ενός ηγέτη που προτίμησε να πεθάνει, παρά να παραδώσει την χώρα του.
«Αυτή είναι η διαθήκη μου.Εγώ ο Muammar bin Mohammad bin Abdussalam bi Humayd bin Abu Manyar bin Humayd bin Nayil al Fuhsi Gaddafi ορκίζομαι ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός του Αλλάχ και ότι ο Mohammad είναι ο προφήτης του θεού, μακάριος να είναι. Υπόσχομαι ότι θα πεθάνω σαν Μουσουλμάνος.
Όταν θα σκοτωθώ θα ήθελα να με θάψουν σύμφωνα με τις μουσουλμανικές παραδόσεις, με τα ρούχα που φόραγα την στιγμή του θανάτου μου και το σώμα μου χωρίς να έχει καθαριστεί, σε νεκροταφείο στη Σύρτη κοντά στην οικογένειά μου και τους συγγενείς.
Θέλω η οικογένειά μου ιδιαίτερα οι γυναίκες και τα παιδιά να τύχουν καλής μεταχείρισης μετά το θάνατό μου.
Ο Λιβυκός λαός πρέπει να προστατέψει την ταυτότητά του, τα επιτεύγματά του, την ιστορία του και τη θαυμαστή εικόνα των προγόνων του και των ηρώων του. Ο λαός της Λιβύης δεν πρέπει να εγκαταλείψει τις θυσίες των ελεύθερων και των καλύτερων ανθρώπων του.
Καλώ όλους τους υποστηρικτές μου να συνεχίσουν την αντίσταση και να πολεμήσουν κάθε ξένο επιτιθέμενο κατά της Λιβύης, σήμερα, αύριο και για πάντα.
Ας γνωρίζουν οι ελεύθεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ότι θα μπορούσαμε να παζαρέψουμε και να πουλήσουμε τον αγώνα μας σε αντάλλαγμα με προσωπική ασφάλεια και μια σταθερή ζωή.
Λάβαμε πολλές προσφορές για αυτό αλλά διαλέξαμε να είμαστε στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα και της αντιπαράθεσης θεωρώντας αυτό ως παράσημο του καθήκοντος και της τιμής.
Ακόμη και εάν δεν νικήσουμε αμέσωςθα δώσουμε παράδειγμα για τις επόμενες γενεές ότι επιλέγοντας να προστατεύσουμε τη χώρα είναι τιμή ενώ το ξεπούλημα είναι η μεγαλύτερη προδοσία που η ιστορία θα θυμάται για πάντα παρά τις προσπάθειες άλλων να πείσουν για το αντίθετο».


Muammar al Fuhsi Gaddafi 

Ηγέτης του Επαναστατικού Συμβουλίου της ΛιβύηςΘα μπορούσε να την είχε στείλει και στον φίλο και μέλος του ιδρύματός "Καντάφι" του Γ.Παπανδρέου...

defencenet.gr

Τα Γουρούνια έχουν την ίδια φάτσα...Και το ίδιο τέλος

Κοράκι εναντίον Γουρουνιών.
'Αλαλο και σαστισμένο έχει μείνει το Κοράκι, δηλαδή εγώ (!!),παρα-κολουθώντας τα πράσινα κυβερνητικά Γουρούνια που εμφανίζο-
νται τις τελευταίες μέρες στα ΜΜΕ.
Χοίροι με τα όλα τους. Χοίροι που οδεύουν στη χηρεία.
Προκλητικοί. Αλλαζόνες. Super σωτήρηδες. Super καταστροφείς.
Θρασύτατοι. Αμετανόητοι. Αδίστακτοι.

Γουρούνια και πίθηκοι.
Αχόρταγοι. Παμφάγοι. Σαρκοφάγοι.
Πρόστυχοι. Ανήθικοι. 'Ατιμοι.
Λακέδες. Ξεπουλημένοι. Ξεφωνημένοι.
Πόρνοι...
- Γουρούνι/Σωτήρης κ.Ανδρουλάκης.
Οκτώ στις δέκα φορές εμφανίζεται για να διαφημίσει το συγγραφικό
του έργο. 'Υψιστη πολιτική και επαγγελματική προτεραιότητα.
Κολυμπάει πάντα σε φιλόξενα νερά (Mega). Λαϊκίζει και νουθετεί.
"Είμαι ανεξάρτητος (βουλευτής) φιλοξενούμενος στο Πασοκ", είπε.
"Δεν μπορώ να πάρω ευθύνη να ρίξω κυβέρνηση", συμπλήρωσε.
Διαφώνησε και κατηγόρησε...πολιτικά. Παπαντρέα και Σαμαρά.
Δίδαγμα/Συμπέρασμα:
Το εν λόγω Γουρούνι πάσχει από σύνδρομο...Μητσοτάκη!!
Σταβλίζεται ...φιλοξενείται στο κυβερνητικό χοιροστάσιο. Τυχαία!!
Δεν "ρίχνει" τη φιλολαϊκή κυβέρνηση, αλλά και δεν παραιτείται!!
Προτιμά να ρίχνει θετικές ψήφους σε ΟΛΑ τα μέτρα...
Να στηρίζει τη Βαρβαρότητα και να "ρίχνει" το Λαό!!
(Τον ψηφίσατε;;!!).
- Γουρούνι/Σωτήρης κ.Ρόβλιας.
'Οταν εμφανίζεται στην TV κουβαλάει 166 σελίδες χαρτιού...
'Αγραφες!!
'Οταν μιλάει προκαλεί γέλια...ακόμα και στους δικούς του...
Ειρωνικά!!
"Δεν θάχουμε να εισάγουμε στάρι και ζάχαρη", είπε στον ALTER.
Εκρηκτικό επιχείρημα κατά της χρεωκοπίας. Γουρουνίσιο.
Λησμόνησε/προσπέρασε πως το κόμμα του ως κυβέρνηση
(και η ΝΔ) ήσαν οι πεφωτισμένοι Διαχειριστές που "έκλεισαν"
τρία εργαστάσια ζάχαρης...
Λησμόνησε/προσπέρασε πως τα δύο κόμματα προέτρεψαν
τους παραγωγούς τεύτλων και σιτηρών να εγκαταλείψουν τις
καλλιέργειές τους...
Λησμόνησε/προσπέρασε πως τα δύο κόμματα πριμοδότησαν
κάποιους "επιχειρηματίες" (με το αζημίωτο) και τις εισαγωγές
ζάχαρης και σταριού..
Δίδαγμα/Συμπέρασμα:
Παράδες για ψωμί δεν θάχουμε...Ο καφές θάναι ρεβυθένιος...
Για πετρέλαιο έχουμε τα δάση...
Για τα Γουρούνια...μαχαίρι!!
(Τον ψηφίσατε;;!!).
- Γουρούνι/Σωτήρης κ.Πλασκοβίτης.
"Διευκρίνισε" (ΝΕΤ) πως όταν ο Βενιζέλος έλεγε πως το βιοτικό μας
επίπεδο το 2012 θα είναι στα επίπεδα του 2004,εννοούσε πως
αυτό αφορά "το επίπεδο μισθολογικής δαπάνης του κράτους".
Δηλαδή, το κράτος για το 2012 θα δαπανήσει για μισθούς όσα δα-
πάνησε και το 2004...άρα το βιοτικό επίπεδο είναι...ίδιο!!
Τώρα...αν, κατά τύχη (!!), πληρώνετε μερικούς κεφαλικούς φόρους..
χαράτσια για το σπίτι και το επάγγελμα...περισσότερους φόρους για
το εισόδημα...αυξημένους ΦΠΑ παντού, κλπ...αυτά μόνο ως παρά-
πλευρη απώλεια λογίζονται!!
Το βιοτικό σας επίπεδο πάει στο 2004 κι όχι στο 1974!!
Δίδαγμα/Συμπέρασμα:
Τα Γουρούνια έχουν την ίδια φάτσα...Και το ίδιο τέλος.
(Αυτόν...σίγουρα δεν τον ψηφίσατε!! Είναι..."επιστήμων"!!

politikokoraki

Η Ελλάδα δεν είναι χρεώγραφο..


Στάθης - "Ελευθεροτυπία"

 Εχουμε φθάσει σε τέτοιο σημείο εξαθλίωσης που αν κάποια στιγμή ανακτήσουμε τα μισά απ' όσα είχαμε κατακτήσει στο πλαίσιο του αστικού κοινωνικού κράτους, θα μας φανεί σαν να είμαστε σε ανώτερου επιπέδου σοσιαλιστική δημοκρατία. Τα στοιχειώδη δικαιώματα να ανακτήσουμε, φέρ' ειπείν να δουλεύουμε περισσότεροι από ένας σε κάθε σπίτι, ή να έχουν βιβλία τα παιδιά στα σχολεία, ή να μη στερούνται τα φάρμακά τους οι πάσχοντες και θα μας φανεί ότι έπεσε ξανά η Βαστίλη, ότι πήραμε πάλι τα Χειμερινά Ανάκτορα και ότι τα παιγνίδια για τα παιδιά δεν είναι πολυτέλεια... 
 Κάθε είκοσι - τριάντα χρόνια τα θηρία του συστήματος βγαίνουν απ' τους Οίκους τους κι αρχίζουν τον Μεγάλο Θερισμό... 

Στην πολιτική οικονομία οι θερισμοί αυτοί ονομάζονται κρίσεις. Ενίοτε καταλήγουν σε πόλεμο, όπως η κρίση του 1929-30-33 στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ενίοτε εκτονώνονται μέσα από μια γιγάντια κεφαλαιακή αναδιάταξη, όπως η κρίση του 1973, ή ανατρέπουν 

τη φορά της Ιστορίας, όπως επίσης η ίδια κρίση του 1973 όταν έστρεψε τις κοινωνίες προς τα δεξιά, με την εμφάνιση της Θάτσερ και των «Ρηγκανόμικς» -τη δεκαετία του 1980- πρελούδιο της συντηρητικής αντεπανάστασης των ακροδεξιών νεοφιλελεύθερων που κρατάει απ' το 1990 ώς σήμερα... 

Το ίδιο και η τρέχουσα κρίση, αυτή που ξεκίνησε απ' τις ΗΠΑ το 2007-2008 χωρίς να μπορεί ουδείς σήμερα να προβλέψει αν θα εκτονωθεί πάλι με μια γιγάντια αναδιάταξη κεφαλαίων, θέσεων, εθνών και κρατών ή αν θα οδηγήσει σε πολέμους, είτε περιφερειακούς είτε ακόμα και σε μια γενικευμένη σύρραξη. 

Ομως, έτσι ή αλλοιώς κάθε κρίση, είτε εκείνη του 1929 είτε η σημερινή του 2008, προκαλεί τεράστια ανακατανομή των εισοδημάτων, πάντα εις βάρος των φτωχών -εκτός από εκείνες τις κρίσεις που οδήγησαν σε επαναστάσεις. 

Ο Μεγάλος Θερισμός είναι πάντα για τους πολλούς η αφαίρεση όσων επί χρόνια και με πολλούς αγώνες έχουν κατακτήσει και η επαναφορά της ζωής τους στην αφετηρία της -στο φτου ξανά κι απ' την αρχή. Των ίδιων ή των προγόνων τους. 

Η φορά του καπιταλισμού είναι να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Οι κρίσεις επιταχύνουν τη φόρα αυτής της φοράς γεωμετρικά, στο έπακρον. 

Δεδομένου ότι ο καπιταλισμός είναι οι κρίσεις του, είναι μόνον θέμα χρόνου πότε θα εκδηλώνεται κάθε φορά το τσουνάμι της φτωχοποίησης. 

Οταν όμως το 1% των Αμερικανών για παράδειγμα ελέγχει το 99% του πλούτου της χώρας, τότε το φαινόμενο έχει φθάσει στο ζενίθ -χωρίς να υπάρχει ανάλογό του στην ιστορία, ούτε καν όταν έπεφτε η Ρώμη με το 10% του πληθυσμού να κατέχει το 80% του πλούτου. 

 Το παράλογον του πράγματος δεν είναι ανεξήγητο. Οι πλούσιοι αντιμετωπίζουν τις μάζες με την έννοια που τους δίνει ο φασισμός, δηλαδή ως χαζές. Κι έτσι πιστεύουν ότι εύκολα μπορούν να τις μανιπουλάρουν, κυρίως μέσω της προπαγάνδας που αναδεικνύει ως πρωτεύουσες τις επί μέρους αντιθέσεις. 

Η αλήθεια είναι ότι «βρίσκουν» και τα κάνουν διότι μέσα στις μάζες ευδοκιμεί συχνά ο ατομισμός (δηλαδή η χαζομάρα σε προσωπικό επίπεδο), πράγμα που μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι είναι χαζές και οι ίδιες. Μόνον 

ηλίθιοι θα μπορούσαν να πιστέψουν κάτι τέτοιο, διότι οι μάζες αργούν μεν, κινούνται δε. Κι όταν κινούνται κινούν τη γη. Ακριβώς οι κρίσεις, ακριβώς το 

ίδιο το σύστημα αναγκάζει τους πολίτες άλλοτε σε εθνικό κι άλλοτε σε διεθνές επίπεδο να χάνουν εν τέλει τις φενάκες τους και να συγκρούονται με τις αυταπάτες τους. Τότε οι μάζες γράφουν ιστορία και αυτοί που τις έγραφαν έως τότε στα παλιά τους τα παπούτσια χάνουν όχι μόνον τις περιουσίες τους αλλά και τις ζωές τους. 

«Φρίκη», θα μου πείτε. Ναι, αλλά ευλογημένη απ' τους αγίους. 

Ομως αν όλα αυτά στην Ιστορία έχουν επαναληφθεί το καθένα με τον τρόπο του, τυφλοί είναι οι καπιταλιστές και δεν προνοούν, δεν προβλέπουν, δεν μετριάζουν την απληστία τους; Οχι! Απλώς τους είναι αδύνατον. 

Αδύνατον! Διότι πρώτον τρώγονται σαν τα σκυλιά μεταξύ τους ποιος θα φάει τα περισσότερα (και μόνον όταν κινδυνεύουν τρώνε όλοι μαζί τους ανθρώπους). Κατά δεύτερον -«μακροπρόθεσμα θα είμαστε όλοι νεκροί», συνεπώς ό,τι αρπάξουμε τώρα, την επόμενη πενταετία, δεκαετία -ποιος ζει ποιος πεθαίνει! μετά από μας το χάος, γαία πυρί μιχθήτω! Ελάχιστες είναι οι εταιρείες που ζουν περισσότερο από μια δυο γενιές, αν δεν γίνουν μονοπώλια ή κρατικοδίαιτα τέρατα. Οι καπιταλιστές είναι σαν αόμματοι ηδονοβλεψίες, 

βλέπουν το κέρδος και δεν βλέπουν όλα τα άλλα. 

Αυτό συμβαίνει και με την παρούσα κρίση. Οι πλούσιοι πλουτίζουν απ' αυτήν κι άλλο (τρώγοντας ταυτοχρόνως ωμούς κι ορισμένους δικούς τους), ενώ ταυτοχρόνως επαναφέρουν τις μάζες σε κατάσταση κολλήγου για να βουτάνε και πάλι τον πλούτο απ' την πηγή του. Οσο για τα υπόλοιπα, ποιος νοιάζεται; Το πολύ ο Θεός ή οι οικολόγοι. Αλλά ούτε ο ένας ούτε οι άλλοι μπόρεσαν ποτέ να βλάψουν ικανοποιητικά τον θείο Σκρουτζ... 

Ασε που -ουπς!- μπορεί οι εν λόγω Σκρουτζ να προκαλέσουν και κανέναν πόλεμο -οπότε τι νόημα έχει το τωρινό «μίσος και ο αλληλοσπαραγμός»;... 

Μετά το κούρεμα έρχεται η φάπα

Share
Μετά το κούρεμα έρχεται η φάπα, το «φατούρο» που λέγαμε στο σχολείο. Κι ο καθένας βγάζει τα εσώψυχα του πριν τη «συντέλεια» του χρέους:
Ο Ανδρουλάκης έβγαλε ένα όψιμο απωθημένο για τις ΒΠ (βορείων προαστίων) «γκόμενες», που ποτέ προφανώς δεν είχε. Οι συντρόφισσες τον γέμισαν νεανικά τραύματα. Δήλωσε και ανεξάρτητος βουλευτής, φιλοξενούμενος (!!!) στο ΠΑΣΟΚ. Δεν φεύγει όμως από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, «γιατί δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη της πτώσης της Κυβέρνησης». Είναι αδύνατον να παρακολουθήσει κανείς τον ειρμό της σκέψης του, χωρίς ψυχότροπα φάρμακα. Έξω από την Βουλή όλοι μάγκες το παίζουν. Μέσα όμως; κο, κο, κο….
Η δε Γιαννακά, ψήφισε τον τελευταίο νόμο, μετά από απαίτηση των ψηφοφόρων της!!! Αν όντως  πρόκειται για πραγματικά και όχι μυθικά πρόσωπα πρέπει  να ασχοληθούν μαζί τους οι αρμόδιοι διεθνείς οργανισμοί για τα απειλούμενα είδη.
Άλλοι ψηφίζουν από συνήθεια, άλλοι από άνοια, άλλοι από στενό προσωπικό συμφέρον.
Ο Σκανδαλίδης δηλώνει ότι δεν θα δεχτεί επίτροπο στο Υπουργείο του και επαναφέρει το ζήτημα του κατοχικού δανείου…
Όλα τα αποθέματα της υπομονής έχουν εξαντληθεί προς την Κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.  Έχοντας ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια, οδηγούμαστε σε καταστάσεις γαϊδουρινής υπομονής.
Δεν υπάρχει όμως  λόγος ανησυχίας γιατί οι όνοι είναι πολύ trendy, που λένε και στο χωριό του ΓΑΠ. Το γάλα της γαϊδούρας χρησιμοποιούνταν στην Αρχαία Αίγυπτο σε διάφορες ιατρικές συνταγές για την ίαση εσωτερικών και εξωτερικών φλεγμονών. Επίσης η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας για να διατηρήσει νεανική και λαμπερή την επιδερμίδα της. Στην αρχαία Ρώμη, ήταν το ποτό της αριστοκρατίας. Μόνο την τελευταία 5ετία έχουν δημοσιευτεί περίπου 60 επιστημονικές εργασίες, αποκλειστικά για το γαϊδουρινό γάλα.  Ορίστε η καθημερινή λύση για τους Νεοέλληνες. Μεταφορικό μέσο και πηγή άντλησης ασβεστίου. Το σλόγκαν θα είναι «πάρε και εσύ μια γαϊδούρα, μπορείς».
Κι αν θεωρείτε ότι υπερβάλουμε με τα «περί υπομονής» διαβάστε τη δήλωση του κ. Καρατζαφέρη με αφορμή την ένταξη του παπα-Τσάκαλου στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ: «Εμείς, με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνουμε την ονομασία “Ορθόδοξος Συναγερμός”, και πιστεύουμε ότι το προηγούμενο της Εκκλησίας και της πολιτικής με τον μεγάλο ήρωα της επαναστάσεως Παπαφλέσσα, με τον Αντιβασιλέα Δαμασκηνό, με τον Μακάριο στην Κύπρο, αλλά και σε άλλες μορφές της Ορθοδοξίας, θα βρει την δικαίωση τώρα πλέον με ένα κληρικό μέσα στα μάχιμα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου».
Δηλαδή πώς να βγει άκρη σε αυτή τη χώρα: Οι κάποτε διεθνιστές αριστεροί μιλούν με συγκινητικά λόγια για την «πατρίδα», οι νεοδημοκράτες θέλουν να «βάψουν τη γη κόκκινη», ο Καρατζαφέρης ψάχνει για  το νέο Παπαφλέσσα, το ΚΚΕ περιφρουρεί περικυκλώνοντας τη Βουλή, η Ντόρα χάθηκε μέσα στο απόβραδο, μέσα στην μπόρα, τον καπνό και την Έλσα, ο Τσίπρας «σκιάχτηκε» από την επίθεση του Βενιζέλου στη Βουλή.
Με μέσο επιβίωσης τη γαϊδούρα, θα γίνουμε απότομα Ονδούρα της Ευρώπης. Τελικά τους Ράινεμπαχ, τους φέραμε γιατί τους είχαμε στη (συλλογική) ψυχή μας, ή με τέτοιο μπάχαλο είδαν φως και μπήκαν;
Μικρός Οδυσσέας