Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Η xρεοκοπία της κυρίαρχης πολιτικής...


Του Νίκου Κοτζιά
Η οικονομία είναι σε κρίση. Ο μηχανισμός υπέρβασής της, η πολιτική, είναι μπλοκαρισμένος. Πριν ολοκληρωθεί η χρεοκοπία της χώρας, έχει ήδη χρεοκοπήσει η κυρίαρχη πολιτική.

Πολιτική που παράγει αδιέξοδα, αγριότητες εις βάρος του λαού, ενώ συνοδεύεται από υποχωρήσεις στις έξωθεν πιέσεις. Είναι χαρακτηριστικό, ότι αντί η προηγούμενη κυβέρνηση να καταγγείλει εκείνους τους ανώτερους υπαλλήλους των ευρωπαϊκών θεσμών που εκβιάζουν τη χώρα μας, τους συνέδραμε. Στόχος της, να εκβιαστούν ο λαός και...
η αντιπολίτευση. Οι ένοχοι αναζητούν συνένοχους.

Ανάλογα, αντί να γίνουν εκλογές, προβάλλεται το επιχείρημα ότι «η χώρα κινδυνεύει» να καταστραφεί από τη διεξαγωγή τους. Δεν θυμάμαι σε δημοκρατικό καθεστώς να έχει ξαναδιατυπωθεί η άποψη από κυβερνών κόμμα ότι η δημοκρατία μπορεί να αποτελεί παράγοντα καταστροφής.

Δείγμα του πόσο έχει παγιδευτεί ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σε συμφέροντα, σε νοοτροπία υποτέλειας, αλλά και σε μια αντίληψη βίαιου «εκσυγχρονισμού», ορθότερα αναχρονισμού.

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι αν γίνουν εκλογές, θα χαθεί πολύτιμος χρόνος, οι 21 μέρες, δηλαδή, που απαιτεί το Σύνταγμα. Ουσιαστικά, υποστηρίζει ότι η δημοκρατική διαδικασία είναι αχρηστεμένος χρόνος. Υποκρίνεται, όμως, διότι για 12 ολόκληρες ημέρες η χώρα βρισκόταν σε πλήρη παράλυση χωρίς να δοθεί το δικαίωμα στο λαό να μιλήσει. Η ζωή, δηλαδή, απέδειξε τη χρεοκοπία αυτών των αιτιολογήσεων.

Αυτή τη διαπίστωση η κυβέρνηση την αποκρούει υποστηρίζοντας ότι αν γίνουν εκλογές, η χώρα κινδυνεύει να μην πάρει τα οκτώ δισεκατομμύρια ευρώ, την έκτη δόση, που έχει άμεσα ανάγκη. Αυτό που αποσιωπά είναι ότι στις 12 ημέρες τις κρίσης, αδιέξοδου και σπατάλης χρόνου, σηκώθηκαν από τις ελληνικές τράπεζες σε συνθήκες πανικού οκτώ δισ. ευρώ και προστέθηκαν στα προηγούμενα 60 δισ. που έχουν κάνει φτερά. Δηλαδή, τι έγινε; Παραδίδουν κυριαρχία, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα, προκειμένου η χώρα να πάρει άμεσα μια δανειακή δόση που το ύψος της είναι αντίστοιχο με τα λεφτά που χάθηκαν από την ελληνική οικονομία! Αυτό αν δεν είναι χρεοκοπία πολιτικής, και επικοινωνιακής πολιτικής τι είναι;

Το Κόμμα του Μνημονίου παρουσιάζει και ένα επιχείρημα πιο γενικό ως προς τα μελλούμενα. Υποστηρίζει ότι πρώτα πρέπει να τακτοποιηθούν τα των συμφωνιών της Συνόδου Κορυφής του Οκτωβρίου και μετά να πάμε σε εκλογές. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι οι πρόσφατες συμφωνίες είναι κακές διότι εκχωρούν κυρίαρχα δικαιώματα της χώρας, ενώ εισάγεται η αρχή της ύπατης αρμοστείας.

Στην πραγματικότητα, τρόικα και δικομματισμός δεν βιάζονται να τακτοποιήσουν τα των συμφωνιών, «για να μην χαθούν». Εκείνο για το οποίο βιάζονται είναι να προλάβουν τον λαό. Να τον παρεμποδίσουν να εκφραστεί και να αναβάλλουν όσο μπορούν τις εκλογές. Ο πραγματικός φόβος της τρόικας και του νέου ραγιαδισμού δεν είναι οι μεταξύ τους δυσλειτουργίες, αλλά ο λαός. Δεν είναι σίγουροι το τι θα τους βγάλουν οι εκλογές και πώς θα αντιμετωπιστεί μια εκλογική αμφισβήτηση των κάκιστων συμφωνιών μεταξύ τρόικας και Βενιζέλου - Παπανδρέου. Αν και κατά πόσο την επομένη των εκλογών θα μπορούν να επιβάλλουν ό,τι θέλουν, έτσι όπως το έκαναν μέχρι σήμερα διαπραγματευόμενοι με ασπόνδυλους. Προκειμένου, λοιπόν, να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, θέλουν να δέσουν τον γάιδαρο πριν να μιλήσει ο λαός.

Από:  enet.gr

Που είσαι Μανώλη Γλέζο, που είσαι Λάκη Σάντα;





Η σημαία που κατέβασαν Γλέζος και Σάντας.
Στα τέλη Μαΐου του 1941 είχε συμπληρωθεί ένας μήνας από την παράδοση της Αθήνας στους Γερμανούς, που ολοκλήρωναν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα με την κατάληψη της Κρήτης. Ο Μανώλης Γλέζος (9/9/1922) και ο Λάκης Σάντας (22/2/1922) ήταν δύο νεαροί φοιτητές, που δάκρυζαν, όπως και χιλιάδες Αθηναίοι, βλέποντας τη γερμανική σβάστικα να κυματίζει στην Ακρόπολη. Το χιτλερικό σύμβολο προκαλούσε την ελληνική υπερηφάνεια. Έπρεπε, λοιπόν, να κατέβει…
Το παράτολμο σχέδιο γεννήθηκε στο μυαλό τους ένα ανοιξιάτικο σούρουπο στο Ζάππειο, καθώς αντίκριζαν την Ακρόπολη και στρώθηκαν στη δουλειά για να το υλοποιήσουν. Πήγαν στην Εθνική Βιβλιοθήκη και διάβασαν ό,τι σχετικό με τον Ιερό Βράχο. Στη Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια ανακάλυψαν όλες τις σπηλιές και τις τρύπες της Ακρόπολης. Γρήγορα, αντιλήφθηκαν ότι η μόνη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουν για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους γερμανούς φρουρούς ήταν μέσω του Πανδρόσειου Άντρου.
Το πρωί της 30ης Μαΐου 1941, ο Γλέζος και ο Σάντας πληροφορήθηκαν από το ραδιόφωνο ότι η Κρήτη είχε πέσει. Οι Γερμανοί με προκηρύξεις κόμπαζαν για το κατόρθωμά τους. Οι δύο νέοι αποφάσισαν να δράσουν το ίδιο βράδυ. Όπλα δεν είχαν, παρά μόνο ένα φαναράκι κι ένα μαχαίρι. Η ώρα είχε φθάσει 9:30 το βράδυ. Η μικρή φρουρά της Ακρόπολης ήταν μαζεμένη στην είσοδο των Προπυλαίων και διασκέδαζε με νεαρές Ελληνίδες, που πουλούσαν τον ερωτά τους, πίνοντας μπύρες και μεθοκοπώντας.
Με άγνοια κινδύνου, πήδηξαν τα σύρματα, σύρθηκαν ως τη σπηλιά του Πανδρόσειου Άντρου και άρχισαν να σκαρφαλώνουν από τις σκαλωσιές, που είχαν φτιάξει οι αρχαιολόγοι για τις ανασκαφές. Φθάνοντας σε απόσταση ολίγων μέτρων από τον ιστό της σημαίας δεν αντιλήφθηκαν κανένα φρουρό και με γρήγορες κινήσεις κατέβασαν από τον ιστό το μισητό σύμβολο του ναζισμού. Ήταν μία τεράστια σημαία, διαστάσεων 4x2 μ. Είχαν φθάσει πια μεσάνυχτα. Οι δύο «κομάντος» δίπλωσαν και πήραν μαζί τους τη σημαία και ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο απομακρύνθηκαν από την Ακρόπολη, χωρίς και πάλι να γίνουν αντιληπτοί από τους Γερμανούς, που συνέχιζαν τη διασκέδασή τους.
Με έκπληξη η γερμανική φρουρά αντιλήφθηκε νωρίς το πρωί ότι η σβάστικα έλειπε από τον ιστό. Οι γερμανικές αρχές πανικοβλημένες διέταξαν ανακρίσεις. Μόλις στις 11 το πρωί ανάρτησαν μια νέα σημαία στον κενό ιστό.
Γλέζος και Σάντας καταδικάσθηκαν ερήμην σε θάνατο, οι άνδρες της φρουράς εκτελέστηκαν, οι έλληνες διοικητές των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους, ενώ για τους φύλακες της Ακρόπολης δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.
Η υποστολή της σβάστικας από την Ακρόπολη αποτέλεσε ουσιαστικά την πρώτη αντιστασιακή πράξη στην κατεχόμενη Αθήνα, μία ενέργεια με συμβολικό χαρακτήρα, αλλά τεράστια απήχηση στο ηθικό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ιδρύθηκαν οι δύο μεγάλες αντιστασιακές οργανώσεις ΕΑΜ και ΕΔΕΣ.
Κατά τη διάρκεια της Κατοχής, ο Μανώλης Γλέζος συνελήφθη τρεις φορές από τους Γερμανούς, φυλακίστηκε και κατόρθωσε να δραπετεύσει, ενώ ο Λάκης Σάντας ξέφυγε από τους διώκτες του και κατετάγη στον ΕΛΑΣ.
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"

Θα καταψηφίσει τη νέα κυβέρνηση ο Π. Καμμένος ;


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 13, 2011
kammenos.jpg
 Την πρόθεσή του να καταψηφίσει τη νέα κυβέρνηση, υπό τον Λουκά Παπαδήμο, εκφράζει με δήλωσή του στη Real News, o βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία.
«Τέτοια νομιμοποίηση δεν μπορώ να δώσω. Δεν έχω ούτε τη λαϊκή εντολή, ούτε το συνταγματικό δικαίωμα» δηλώνει ο κ. Καμμένος. Ο βουλευτής της ΝΔ, αρνείται να στηρίξει με την ψήφο του τη μεταβατική κυβέρνηση, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο, δίνεται άφεση αμαρτιών σε όλη τη μνημονιακή πολιτική και επικαλούμενος, πρόσφατη δήλωση του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, είπε:«Εγώ χούντα δεν ψηφίζω».
Αυτό να απαιτήσετε κ. Καμμένε, από την ηγεσία της ΝΔ αύριο.
Όχι κομματική πειθαρχία – Ψήφο κατά συνείδηση ,όπως προβλέπει το Σύνταγμα.
Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΩΝ.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.

γράφει ο Reporto

Σε αυτό συνοψίζεται με δυο λόγια η πεμπτουσία της «κυβερνητικής» πρακτικής, έτσι όπως την προσδιόρισε ο τρίτος ο …μικρότερος, εταίρος στην εταιρεία εκπόρνευσης της εθνικής αξιοπρέπειας, με την επωνυμία«ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ Α.Ε»

Έτσι… στην τηλεοπτική πρεμιέρα που δόθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΛΑ.ΟΣ, και στη θεματική ενότητα με γενικό τίτλο: «Μαθήματα καιροσκοπισμού μετά διδασκάλου», περιέγραψε στα πνευματικά του δημιουργήματα - που επιτέλους θα υπουργεύσουν έστω και ως δοτοί σε μια ντροπιαστική κυβερνητική παρωδία – την προσφιλή στους γλίτσηδες μέθοδο του καμουφλαρισμένου …δωσαμεκωλιάσματος, προκειμένου να μην «πονάνε ωρέ τα παληκάρια».

Τι είπε με δυο λόγια ο «εμπνευσμένος ηγέτης» της πολιτικής λαμογιάς…

«Τραβάτε ωρέ γενναίοι μου εκεί που μας καλεί το καθήκον (έναντι των νταβατζήδων και των λατρεμένων μας πατριδοπροστατών)… 

Βάλτε ωρέ λεβέντες μου και τις πορτοκαλιές γραμμές σας αναφορικά με το μεροκάματο όσων συνεχίζουν ακόμη να δουλεύουν….
Ρίχτε το δηλαδή αλλά όχι πολύ κάτω από κει που οι άνθρωποι αρχίζουν και ψοφάνε σαν πεινασμένα κοτόπουλα. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες μικρότητες άλλωστε. 
Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να δουλεύουν ακόμη για πολύ…

Άιντε ωρέ παληκάρια μου να προσθέσουμε το κύρος του πατριδοκάπηλου στις εμπορικές συναλλαγές των πατριδεμπόρων τώρα που η ιστορία μας καλεί…

Κι εκεί που θα ‘στε, προσέξτε ωρε γομάρια… Προσέξτε πολύ…

Read more...

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ!! Το χαρτί που 

πρέπει να υπογράψει

ο Σαμαράς, το επέβαλαν

«Έλληνες»....

Σαν ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε σήμερα το πρωϊ τον ελληνικό λα
η είδηση που μετέφερε από τις ΗΠΑ, μέσω του τηλεοπτικού 
σταθμού MEGA, ο έγκριτος δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου. 



Συγκεκριμένα είπε ότι οι πληροφορίες του αναφέρουν, πως το έγγραφο
με τις πέντε υπογραφές, για το οποίο γίνεται τόσο πολύς λόγος και το οποίο 
καλείται να υπογράψει και ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να δοθεί
η 6η δόση, δεν ήταν ιδέα της ηγεσίας της ΕΕ, αλλά 
προτάθηκε από το εσωτερικό της χώρας μας. Προφανώς εκτιμούμε, για να 
βάλουν πιο πολύ στο κάδρο του μνημονίου τον Αντώνη Σαμαρά και την
Νέα Δημοκρατία και να τους εξουδετερώσουν οριστικά.
Αν τελικά αποδειχθεί αληθινή αυτή η είδηση και μάλλον είναι, αφού κάτι 
τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά (υπενθυμίζουμε το κείμενο του πρώτου
μνημονίου και το πρόσφατο άρθρο 37), τότε θα πρόκειται για τη χειρότερη 
εκδήλωση «Πέμπτης Φάλαγγας» στα... ανώτερα κλιμάκια του σάπιου και
διαφθαρμένου καθεστώτος.
Είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο δεν πρέπει πλέον και σε καμία περίπτωση, 
να υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς.
 
hassapis-peter.blogspot.com


Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σου στον ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ  στις διαφημίσεις της σελίδας!


Read more: http://www.oparlapipas.com/2011/11/blog-post_6248.html#ixzz1dcG18JmS

Η κόλαση της χρεοκοπίας και ο «παράδεισος» του ψεύδους!!!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΡΕΣΑΛΤΟ"


Γράφαμε, μεταξύ άλλων, στο άρθρο: Το ψεύδος των 30 χρόνων: Τα «χρυσά κουτάλια»... 
  ΕΔΩ
  
«1981: Τότε το κατεστημένο, οι «νταβάδες» του, τα κόμματά τους και τα ΜΜΕ μας έλεγαν σε όλους τους τόνους ότι η είσοδος στην ΕΟΚ θα είναι «παράδεισος» και ότι θα τρώμε με «χρυσά κουτάλια»!!! Ο «παράδεισος» ήταν η κόλαση που σήμερα ζούμε και τα «χρυσά κουτάλια» η λεηλασία και η πτώχευση του ελληνικού λαού…»
«Δεκαετία του 1990: 
Η υστερία υπέρ του Μάαστριχτ. 

Η εκσυγχρονιστική καθεστωτική αυθάδεια
 είχε ανακηρύξει την εφαρμογή της πολιτικής του Μάαστριχτ ως «μονόδρομο» ο οποίος θα οδηγήσει την Ελλάδα πάλι στις πύλες του «παραδείσου»… 

Σε αυτόν το «μονόδρομο» είχαν συναινέσει όλα τα καθεστωτικά κόμματα και οι «αριστερές» τσόντες τους.

Τα ΜΜΕ είχαν αφηνιάσει για το Μάαστριχτ που θα μας έστρωνε πάλι το τραπέζι με «χρυσά κουτάλια»…».

«Δεκαετία 2000: ΟΝΕ.


Στη δεκαετία αυτή ο «παράδεισος» και το «χρυσό κουτάλι» ήταν η είσοδος στην ΟΝΕ!!! 


Πάλι σύσσωμο το καθεστώς, τα κόμματά του και τα προπαγανδιστικά ιερατεία του αφήνιασαν για να μας πείσουν ότι η είσοδός μας στην ΟΝΕ ήταν μέγα «εθνικό επίτευγμα»!!! 

«Επίτευγμα» το οποίο υποσχόταν «διαρκή ανάπτυξη» και «εξασφάλιση» της Ελλάδας από κάθε κίνδυνο!!! 

Είχαμε τέτοια «ανάπτυξη» και τέτοια «εξασφάλιση» που μας οδήγησαν σε αυτήν τη δεκαετία της ολικής χρεοκοπίας και της ανοικτής δικτατορίας των μαφιών του χρήματος: Στη δικτατορική κατοχή του διεθνούς τραπεζικού και χρηματιστηριακού κεφαλαίου και σε μια κυβέρνηση ανδρεικέλων η οποία καταλύει τα πάντα και εκτελεί με την ψυχρότητα του πωρωμένου εγκληματία τα «συμβόλαια του θανάτου» και της «ταφής» μας… 

…Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε έναν άλλο «κόμβο» του καθεστωτικού ψεύδους και της ΑΠΑΤΗΣ: Στη μαγεία της «Συναίνεσης» η οποία θα μας σώσει όπως μας έσωσαν και τα «χρυσά κουτάλια» των τελευταίων δεκαετιών!!!»
 
 

Και ο πλέον τυφλός αντιλαμβάνεται, σήμερα, ότι τα «χρυσά κουτάλια» ήταν η κόλασή μας και ο «παράδεισος»: το θηριώδες και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ψεύδος όλου του πολιτικού κόσμου και των «αριστερών» κομπάρσων… 

Το ψεύδος των κομμάτων, των ΜΜΕ, των οικοτρόφων του πνεύματος και των ποικίλων και πολύχρωμων «μπράβων» τού καθεστώτος ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ: Εξαπατούσαν ΟΛΟΙ τον ελληνικό λαό ενώ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι η ΕΕ, η ΟΝΕ, η Ευρωζώνη και το Ευρώ ήταν ο «λάκκος των λεόντων» που θα κατασπάραζε την Ελλάδα και άλλες αδύναμες χώρες. 

ΓΝΩΡΙΖΑΝ όλοι ότι η ΕΕ και τα νομισματικά της εργαλεία είχαν κατασκευαστεί από τους ισχυρούς για να χρεοκοπήσουν οι αδύνατοι και για να λεηλατήσουν και δολοφονήσουν, κυριολεκτικά, τους λαούς και τα έθνη τους… 

ΓΝΩΡΙΖΑΝ και μας δούλευαν γιατί ήταν ανδρείκελα και μίσθαρνα όργανα των μαφιών του χρήματος. 

Οι μαρξιστές από την πρώτη στιγμή της συγκρότησης της ΕΟΚ είχαν αναλύσει διεξοδικά και προδιαγράψει αυτό το ζοφερό μέλλον για τους λαούς της Ευρώπης… 

Από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι αυτή η ΕΕ (Ένωση των δημίων και αρπακτικών) οδηγεί τους λαούς και τα εθνικά κράτη στην καταστροφή και τη χρεοκοπία και αργά ή γρήγορα θα τιναχτεί και η ίδια στον αέρα. Λόγω των τρομακτικών ανισοτήτων και συμφορών που θα συσσωρεύσει… 

Δεν ήταν, όμως, μόνο οι μαρξιστές που «προφήτευσαν» την καταστροφή και έδειξαν το ΨΕΥΔΟΣ των «χρυσών κουταλιών» της ΕΕ και της ΟΝΕ. 

Το γνώριζαν και το είχαν αναλύσει και πολλοί οικονομολόγοι και πολιτικοί της ευρωπαϊκής, ιμπεριαλιστικής ολοκλήρωσης… 

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου!!! 

 

Από το 1992 σκιαγράφησε με οξύνοια την πορεία προς το βάραθρο και έθεσε το ερώτημα: 

«Παραμένει, βέβαια, πάντα το ερώτημα, σε όλη αυτή την πορεία, εάν πορευόμαστε προς μία ευρωπαϊκή Γερμανία, ή προς μία γερμανική Ευρώπη…».
 
Διαβάστε την καταλυτική του ομιλία ΕΔΩ: 
http://corfuonair.blogspot.com/2011/11/blog-post_09.html 

Ο Ανδρέας ως επιστήμονας περιγράφει, από το 1992, την πορεία της σημερινής μας καταστροφής, αλλά ως πολιτικός αυτής της πορείας ΕΞΑΠΑΤΑ με τα γνωστά «αριστερά» κλισέ:Να διαμορφώσουμε, μέσα στα σαγόνια του καρχαρία, την Ευρώπη των Λαών!!!! 

Αυτή ήταν η μεγάλη ικανότητα αυτού του μεγαλοφυούς πολιτικού: Να σου λέει τις μισές αλήθειες και να σου δίνει το χάπι της ΑΠΑΤΗΣ ζαχαρωμένο… 

Από το 1992 έχουν περάσει 20 χρόνια και έχουν φανεί ξεκάθαρα όλα τα καταστροφικά, εφιαλτικά για την ακρίβεια, χαρακτηριστικά της ΕΕ, της ΟΝΕ και του Ευρώ… 

Σήμερα, μόνο οι εντελώς βλάκες δεν είναι σε θέση να διακρίνουν τον όλεθρο… 

Τα κόμματα και τα δημοσιογραφικά και ακαδημαϊκά ιερατεία δεν είναι βλάκες… 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και εξαπατούν τον ελληνικό λαό ξετσίπωτα και φρικτά: Είναι ψυχροί και πωρωμένοι εκτελεστές της διεθνούς μαφίας του χρήματος, τα ανδρείκελα και τα μίσθαρνα όργανα αυτής της μαφίας… 

Αυτά, λοιπόν, τα δηλητηριώδη ερπετά ανακυκλώνουν και επαναλαμβάνουν τα ίδια ψεύδη που μας βομβάρδιζαν τα τελευταία 40 χρόνια περί «σωτηρίας» μας στην ΕΕ και το Ευρώ… 

Το σημερινό τους ψεύδος είναι ακόμα πιο μακάβριο: Είμαστε χρεοκοπημένοι και εμφανίζουν τη «συναινετική» διαχείριση της ταφής μας σαν …σωτηρία!!! 

Εμφανίζουν το ευρω-πραξικόπημα «εθνική επιλογή» για τη σωτηρία της Ελλάδας και τον δικτάτορα αυτού του πραξικοπήματος (τον τραπεζίτη Παπαδήμο) σαν το νέο «Μεσσία»… 

Διαβάστε άρθρα πιο αναλυτικά ΕΔΩ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6091 

Βλέπουμε, συνεπώς, ότι η αθλιότητα των καθεστωτικών ανδρεικέλων και το θηριώδες, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ψεύδος τους δεν έχει ΤΕΛΟΣ, ούτε ΟΡΙΑ… 

Ζούμε την παράνοια της δικτατορίας των μαφιών του χρήματος και του ψεύδους των ανδρεικέλων τους:
 Την ΚΟΛΑΣΗ των λαών και τον «παράδεισο» της απάτης και του ψεύδους…