Τσίπρας: Επιτακτική η εκλογική συνεργασία της Αριστεράς

Πρόσκληση προς όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς για εκλογική συνεργασία απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εκδήλωση στην Καισαριανή.

Τσίπρας: Επιτακτική η εκλογική συνεργασία της Αριστεράς
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε επιτακτική την εκλογική συνεργασία «της Αριστεράς, των προοδευτικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, και του τεράστιου πολύμορφου κινήματος κοινωνικών αντιστάσεων σε έναν νέο πολιτικό και κοινωνικό συνασπισμό εξουσίας».
Επίσης, αναφερόμενος στον Λουκά Παπαδήμο, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι «δεν ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή, αλλά από τους τραπεζίτες και τους δανειστές μας».
Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, ανέφερε ο κ. Τσίπρας, υπάρχουν πλέον δύο κόμματα, το πρώτο είναι το κόμμα του Μνημονίου και το δεύτερο, το κόμμα των κοινωνικών αντιστάσεων.
«Μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση, το χρέος της Αριστεράς είναι να βρεθεί στην πρώτη γραμμή ενός γιγάντιου κοινωνικού κινήματος που θα κάνει επιτέλους τον νεοφιλελευθερισμό παρελθόν», προσέθεσε ο κ. Τσίπρας.
Επίσης, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι ο κ. Παπαδήμος αποτελεί εγγύηση ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε ούτε κατ' ελάχιστο, σημειώνοντας ότι «ημόνη προοπτική που υπάρχει στο μυαλό του κ. Παπαδήμου είναι να συνεχίσουμε ακάθεκτοι και με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς την πολιτική η οποία μας έχει κατέστρεψε».
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα Like στη σελίδα του Newsbomb.gr.

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Νύχτα να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, προτείνουν οι Γερμανοί!



Οι αγορες φωνάζουν για πιο ευρεία και δυναμική παρέμβαση στην αγορά και την ανάληψη του ρόλου του δανειστή της έσχατης λύσης από την ΕΚΤ, οι Γερμανοί λένε όχι, και προτείνουν άλλα...


Η κρίση να συνεχίζεται και χτυπά στην καρδία πλέον της Ευρώπης, οι φόβοι για...ντόμινο ενισχύονται, και η ΕΚΤ μοιάζει ανίκανη με την τρέχουσα στάση της, να μπορεί να βάλει φρένο στον τρόμο. Το ταμπού της διάλυσης έχει σπάσει, και η ιδέα πως η ευρωζώνη θα... ζήσει για πάντα βρίσκει όλο και λιγότερους υποστηρικτές, αφού οι κινήσεις των επενδυτών σύμφωνα με τους traders, δείχνουν ότι έχουν αρχίσει και αποτιμούν την πιθανότητα κατάρρευσης.

Σύμφωνα με τους αναλυτές και του οικονομολόγους, η αλλαγή της κατάστασης μπορεί να έλθει μόνον από την ΕΚΤ, όταν και εάν αποφασίσει να δράσει πιο επιθετικά στην αγορά αγοράζοντας τεράστιες ποσόστητες κρατικών ομολόγων των αδύναμων χωρων, και να τυπώσει χρήμα. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο δεν θέλουν με τίποτα οι Γερμανοί, με την Άγκελα Μέρκελ να δηλώνει άλλωστε ξεκάθαρα χθες ότι οι κανόνες της ΕΕ δεν επιτρέπουν στην ΕΚΤ να παρέμβει για να δώσει οριστική λύση στην κρίση χρέους της ευρωζώνης,

Όπως τονίζει ο οικονομολόγος της UBS George Magnus, η ΕΚΤ είναι η μόνη αυτή τη στιγμή που μπορεί να κάνει την διαφορά και ο οίκος εκτιμά ότι όταν ο... κόμπος φτάσει στο χτένι, υπάρχει πιθανότητα η Γερμανία θα κάνει πίσω από την σκληρή γραμμή που ακολουθεί, και να επιτρέψει την ΕΚΤ να πάρει τα ηνία και να διορθώσει το πρόβλημα. Όπως τονίζει, η ΕΚΤ μπορεί να αλλάξει το κλίμα και οι Γερμανοί πρέπει να την αφήσουν να τυπώσει χρήμα, να παρέμβει πιο επιθετικά στην αγορά ομολόγων και να επιτρέψει να υπάρχει υψηλότερος πληθωρισμός στην ευρωζώνη.

Για τους Γερμανούς λοιπόν, η λύση είναι η αθόρυβη και νυκτερινή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ...

Αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκεφτεί κανείς πως η διάλυση του ευρώ η έστω η έξοδος μίας χώρας από αυτό μπορεί να γίνει χωρίς τεράστιες συνέπειες στο χρηματοοικονομικό σύστημα, οι Γερμανοι προτείνουν κάποιον τρόπο ο οποίος μπορεί να καταφέρει να περιορίσει στο ελάχιστο το «μπαμ».

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ.Holger Schmieding, επικεφαλής οικονομολόγος της γερμανικής ιδιωτικής τράπεζας Berenberg, η καταστροφή μπορεί να περιοριστεί στο ελάχιστο εάν γίνει γρήγορα και χωρίς να το έχει υποπτευθεί η αγορά.

Η ιδέα, όπως υπογραμμίζει, είναι πως εάν η Ελλάδα είναι να βγει από το ευρώ, θα πρέπει να εφαρμοστούν περιορισμοί κεφαλαιών χωρίς να υπάρξει προειδοποίηση, για να σταματήσει η φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες. Επίσης, θα πρέπει να γίνει με τέτοιον τρόπο που να μην δείχνει στις αγορές ότι θα ακολουθήσουν και άλλα ανάλογα φαινότμενα με αυτή της Ελλάδας, ότι η Ελλάδα δηλαδή είναι μοναδική περίπτωση.

Όλα πρέπει να γίνουν νύχτα και με τέτοιον τρόπο που όλοι να πεισθούν ότι δεν θα συμβεί και με δεύτερη χώρα κάτι ανάλογο, σημειώνει ο γερμανός οικονομολόγος. Εάν υπάρξουν διαρροές, τότε το χάος είναι σίγουρο, προειδοποιεί.
You might also like:


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2011/11/blog-post_17.html#ixzz1dwXjssEx

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΑΝΚΑ-ΧΟΥΝΤΑ........

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 17-11-2011 ΕΧΟΥΜΕ και επισημα εγκατεστημενη στη χωρα μας ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
[δηλαδη ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ δηλαδη των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ η ΜΠΑΝΚΑ -ΧΟΥΝΤΑ]
ΚΑΙ ΤΟΝ Λουκα Παπαδημο [ΛΟΥΠΑ] ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ 
προεδρο της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ 
ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ 
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ....
ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ...
.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ 
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 
ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ 
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ και ΑΡΠΑΓΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ....
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ 
Π Ο Τ Ε ........

Aναγνωστης

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Στις 13,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση της VPRC

Στις 13,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση της VPRCΙσχυρό προβάδισμα 13,5% στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για το περιοδικό «Επίκαιρα» που κυκλοφορεί την Πέμπτη και στην οποία τα κόμματα της Αριστεράς παρουσιάζουν σημαντική άνοδο. 

Η ΝΔ προηγείται με 32% έναντι 18,5% του ΠΑΣΟΚ. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 10% με τον ΛΑΟΣ να συγκεντρώνει 7%.



Ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 6,5% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι με 3,5%. Η Δημοκρατική Συμμαχία και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών συγκεντρώνουν ποσοστό 2%. «Άλλο κόμμα» επιλέγει το 4,5%.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ; H άρνηση εκτέλεσης διαταγής καταστολής όχλου ήταν η αιτία καρατόμησης της ηγεσίας του Στρατού!

Νέες αποκαλύψεις για τις αναφορές του τ.Υπουργού στους Γάλλους! 

Τι αποκαλύφθηκε στο Γαλλικό κανάλι 5, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011 ;;;


Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr 




  
Στα 14 χρόνια λειτουργίας μας, είδαμε τον Στρατό να χρησιμοποιείται άλλοτε ως μέσο μπίζνας, κομπίνας και καταλήστευσης των ταμείων του κράτους, από πολιτικούς με off shore εταιρίες και μεθόδους αποπληρωμής αλά Goldman Sachs !!!


Μεθόδους που σου επέβαλαν να...
αγοράσεις οπλικά συστήματα , σου έβρισκαν τράπεζα να σου δανείσει , συμβόλαια συντήρησης του εξοπλισμού και εταιρίες να σου εκπαιδεύσουν το προσωπικό!
ΤΕΤΡΑΠΛΟ κέρδος δηλαδή, μιας και χωρίς μία αποκτούσες ένα πολυδιαφημισμένο οπλικό σύστημα για να κάνεις τον μπαμπούλα στην περιοχή!
Μόνο που σε όλο αυτό το αμαρτωλό σύστημα, ένα ποσοστό που ξεπερνούσε πάντα το 65%, όδευε σε κομματικά ταμεία, off-shore επιχειρήσεις, τσέπες πολιτικών καθώς και μεσαζόντων των οπλικών συστημάτων!
Και ο λαός, πλήρωνε πάντα ως … κύριος (για να μην χρησιμοποιήσω την πασίγνωστη διεθνώς ελληνική λέξη) τα κόλπα που οργάνωνε η Goldman Sachs και τα τσιράκια της!
Είναι φυσιολογικό σε ένα τέτοιο αμαρτωλό σύστημα να υπήρξαν ΚΑΙ στρατιωτικοί που «πάτησαν» τον όρκο τους και έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι! Είμαι βέβαιος γι αυτό!
Όμως οι στρατιωτικοί αυτοί, είναι κατά την κρίση μου ελάχιστοι !
Λίγο περισσότεροι είναι αυτοί, που πιέστηκαν από πολιτικούς , ενέδωσαν και έβαλαν τελικά την υπογραφή τους έτσι ώστε να αγοράσουμε ότι ποιο άχρηστο είχε κατά καιρούς η παγκόσμια αγορά!
Σίγουρα όμως, δεν είναι αυτοί οι υπαίτιοι της κούρσας των εξοπλισμών! Σίγουρα δεν είναι αυτοί οι διοργανωτές του πάρτι της λεηλασίας της περιουσίας του Ελληνικού Λαού!
Χρηματοδότες – έμποροι όπλων, υπουργοί και Πρωθυπουργοί, είναι οι κατ εξοχήν υπαίτιοι της τεράστιας και διαχρονικής αυτής λεηλασίας!
Όλα τα παραπάνω, φαίνεται ότι διαφεύγουν στον τέως υπουργό Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη!
Η για να είμαι ποιο δίκαιος, προσποιείται ότι του διαφεύγουν, διότι τα γνωρίζει πολύ καλά!


Το ΠΑΣΟΚ, με τις αγορές του «αιώνα» σε αμερικανικά κυρίως προϊόντα την δεκαετία του 80 και 90, σπατάλησε τρισεκατομμύρια ευρώ σε αγορές Αμερικανικής Πραμάτειας της Goldman Sachs, και το μόνο που κατάφερε είναι να αμφισβητηθεί το μισό Αιγαίο , να χάσουν τη ζωή τους τρία παλληκάρια μας στα Ίμια και δέκα Έλληνες πιλότοι στο Αιγαίο!
Κατά τα άλλα, το μαύρο χρήμα έρεε άφθονο στα κομματικά γραφεία, και οι βίλες των υπουργών γινόντουσαν ολοένα και ποιο χλιδάτες, άλλοτε από τα δωράκια των εμπόρων, άλλοτε από τις χρηματοδότριες τράπεζες και άλλοτε από το απ ευθείας μπαξίσι που έπαιρναν ως ΜΙΖΑ !
Μέσα σε ένα τέτοιο πανάθλιο και διεφθαρμένο κράτος-φέουδο, οι Στρατιωτικοί στην Ελλάδα, ούτε είχαν την δυνατότητα ούτε και κατάφεραν ποτέ να επιβάλουν τον εξορθολογισμό των αμυντικών δαπανών στις πολιτικές ηγεσίες!


Για την ακρίβεια, όχι «Πραξικόπημα» δεν μπορούσαν να κάνουν, αλλά ούτε καν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για καθημερινά θέματα λειτουργίας του Στρατεύματος!


Η δομή, η σύνθεση και η λειτουργία του Ελληνικού Στρατού, όλα αυτά τα χρόνια, είχε ως γνώμονα την ύπαρξή του μόνο και μόνο γιατί δίπλα μας βρίσκεται η Τουρκία!
Οι κομματικές αντιθέσεις είχαν εισχωρήσει και στο στράτευμα, το οποίο είχε γίνει μετά το 74, η απόλυτη εικόνα και ομοίωση της Ελληνικής Κοινωνίας!
Οποιος λοιπόν πιστεύει ότι θα μπορούσαν πέντε- δέκα Αξιωματικοί να κάνουν κίνημα στον στρατό, ή είναι άσχετος, ή είναι μεγάλος ψεύτης ή έχει δηλώσει «τρανσέξουαλ» και δεν πήγε καν στο Στρατό (συγχωρέστε με αλλά δεν άντεξα και το έγραψα)!
Διότι, όποιος υπηρέτησε έστω και ένα εξάμηνο στον Ελληνικό Στρατό, γνωρίζει καλά, ότι για να δωθεί μια διαταγή να κινηθούν άρματα και οχήματα του Στρατού, ισοδυναμεί στην ουσία με την … Ανάσταση του Λαζάρου!!!
Ποιο εύκολα μπορεί να αναστηθεί ένας νεκρός, παρά να κινηθεί μια μονάδα σε πολιτική ζώνη!
Ποιο εύκολα τετραγωνίζεις έναν … κύκλο, παρά να κάνεις κάτι στον Στρατό χωρίς να σε πάρουν είδηση … πριν καν το σκεφτείς!
Δεν θα αναλωθώ στο γιατί και στις γενεσιουργές αιτίες της αδυναμίας πραξικοπήματος στην Ελληνικό Στρατό, γιατί αυτές είναι γνωστές σε όλους, πλην ίσως του κ. Μπεγλίτη!!!
Από τη στιγμή που οι μισοί αξιωματικοί είναι εγγεγραμμένοι σε δεξιά κόμματα και οι άλλοι μισοί σε αριστερά, έναντι ποιων κύριε Μπεγλίτη θα «πραξικοπηματούσαν»; Εναντι των κομμάτων που τους τοποθέτησαν στις θέσεις τους ή έναντι των κομμάτων που αποτελούσαν τους … εγγυητές της θεωρίας … «μη πόλεμος» ;;;
Πιστεύω ακράδαντα ότι οι Έλληνες αξιωματικοί είναι από τους καλύτερους παγκοσμίως! Αλλά στις Στρατιωτικές Αξίες του παραδοσιακού πολέμου! Όταν μιλάς σε έναν Ελληνα Αξιωματικό για Πραξικόπημα, είναι σα να προσπαθείς να μιλήσεις Κινέζικα σε έναν … Εξωγήινο!
Τόσο απλά είναι τα πράγματα κύριε Μπεγλίτη!
Κι ερχόμαστε τώρα στο προκείμενο!



ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


Γιατί το είπε στις Κάννες; Γιατί το είπε ο Μπεγλίτης;


O λόγος είναι απλός!


Στην Ελλάδα, ο Στρατός είναι το εύκολο θύμα! Μπορείς να του φορτώσεις τα πάντα! Μέχρι που μπορείς να δίνεις συνεντεύξεις στο Mega την ώρα που οι Τούρκοι σκοτώνουν τα παιδιά μας και εσύ να κάνεις τον … Υπουργό!
Μπορείς να παίρνεις τη σημαία από ένα νησί και να λες ότι την πήρε ο αέρας!
Διότι όπως κατάφεραν οι πολιτικοί να μην υπάρχει συνέχεια στην πολιτική μας όταν αλλάζουν οι υπουργοί έτσι κατάφεραν να επιβάλουν την ίδια κατάσταση και στο Στράτευμα!


ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΡΑΔΙΑΣΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ , φαίνεται από ένα και μόνο πράγμα:


Αν υποθέσουμε ότι κάποιοι ετοίμαζαν πραξικόπημα, τότε, με απλές ενδείξεις, ειδικά τούτες τις κρίσιμες ώρες, θα μπορούσε ο υπουργός να τους περάσει ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ !
Γιατί δεν έγινε αυτό;
Γιατί, καρατόμησε 20 ικανότατα στελέχη ;
Γιατί σήμερα όλοι οι … κατηγορούμενοι για Αποστασία αποστρατεύτηκαν με όλες τις τιμές και δόξες καθώς και όλες τις συνταξιοδοτικές παροχές;
ΓΙΑΤΙ πολύ απλά όλα αυτά ήταν παραμύθια!
Ούτε ποτέ τους στασίασαν και ούτε ποτέ τους συναντήθηκαν έστω και για λίγο οι 20 αυτοί αξιωματικοί!
Κοιτάχτε τον Γιάγκο και πείτε μου σας παρακαλώ, αν αυτός ο άνθρωπος , σας «κάνει» για αξιωματικός που μπορεί να προβεί σε πραξικόπημα!
Μην τρελαθούμε όλοι σε τούτη εδώ τη χώρα!!!



ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;


Αν ήταν μια χώρα, που πλησίασε πολύ κοντά στην αλήθεια όσων συνέβησαν, αυτή ήταν η Γαλλία ! Στις δημόσιες συζητήσεις που έγιναν στην κρατική τηλεόραση, ο Παπανδρέου απογυμνώθηκε τόσο από Σοσιαλιστές όσο και από δεξιούς Γάλλους! Και κυρίως από Έλληνες που ζουν χρόνια στη Γαλλία και γνωρίζουν πολύ καλά τα τεκταινόμενα στη χώρα!
Στην Ελλάδα το θέμα είχε καλυφθεί καλά και έπρεπε να τονιστεί προς της Γαλλία, ότι η υπογραφή των Φρεγατών μπορεί να αναθεωρηθεί αν συνεχίσουν να μιλάνε για την πραγματική πολιτική και τις αλλαγές στο Στράτευμα!


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ:

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011, στις 7 παρά πέντε το απόγευμα, στο Γαλλικό κανάλι 5 διεξαγόταν μια μεγάλη συζήτηση με πολλούς καλεσμένους, για τα φλέγοντα θέματα της Ελλάδας και του δημοψηφίσματος .


Ενας δημοσιογράφος - αναλυτής αποκάλυψε στα εκατομμύρια Γάλλων που παρακολουθούσαν την εκπομπή ότι ο πραγματικός λόγος της αποστρατείας της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας, ΔΕΝ ήταν το πραξικόπημα!  
 
Αυτό μπορεί να βόλευε την Ελληνική Κυβέρνηση που ήθελε πάση θυσία να κερδίσει χρόνο.
Όταν τον ρώτησαν όλοι οι παριστάμενοι, γιατί τότε τους αποστράτευσαν είπε επί λέξη:


"O ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ !!!"


Η συζήτηση στο σημείο αυτό άναψε και κατόπιν αφού είπαν όλοι τις γνώμες τους , το θέμα που ακολούθησε ήταν ότι η Ελληνική αστυνομία δεν επαρκεί και εμφανίζεται κουρασμένη...

Αυτή την συζήτηση ήθελε να σταματήσει με την εμφάνισή του ο Πάνος Μπεγλίτης στο ΣΚΑΙ. Αυτή που άρχισε να γίνεται στη Γαλλία για την συμμετοχή του Στρατού στην καταστολή όχλου! Ηθελε να προλάβει τις διαστάσεις και να την σταματήσει εν τη γενέσει της, υπενθυμίζοντας στους Γάλλους, το τελευταίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει! Το συμβόλαιο ναυπήγησης Γαλλικών Φρεγατών! Το τελευταίο βέβαια… ξέχασε να το πει !!!
Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, ότι ξεκινά η δικαίωση των Aegean Times, που πολύ νωρίτερα είχαμε αποκαλύψει την περίφημη υπόθεση με το «άνοιγμα» της «Διαταγής Καταστολής Όχλου» από το Στρατό καθώς και της Ασκήσεως Παρμενίωνας που προέβλεπε την απομάκρυνση πολιτών και πολιτικών από το Κοινοβούλιο με ελικόπτερα του Στρατού!

Όλα όσα διαρρέονται εντέχνως για δήθεν πραξικοπήματα και στάσεις αξιωματικών, αποτελούν απίθανες ανοησίες του ίδιου του Πρωθυπουργού αλλά και όσων ισχυρίζονται κάτι τέτοιο. Ο λόγος της καρατόμησης της ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του ΣΤΡΑΤΟΥ ήταν ένας και μοναδικός!


Δεν ήθελε ο Στρατός , στην αλλαγή του νέου Αμυντικού δόγματος να αναλάβει τέτοιους επικίνδυνους ρόλους!
Ρόλους που έφερναν κοντά τις μνήμες του Πολυτεχνείου!


Τα ΜΑΤ, μετά από την κοροϊδία του υπουργού, κάνουν στην ουσία «λευκή» απεργία , και με τίποτε δεν έχουν το ζήλο που επέδειξαν στις τελευταίες διαδηλώσεις, μιας και όπως λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί, «όχι μονό δεν πήραν αυτά που τους υποσχέθηκαν, αλλά τους έκοψαν και περισσότερα»!

Ετσι, το σχέδιο της Κυβέρνησης για ένα μικτό σχήμα Στρατού και Χωροφυλακής στην Ελλάδα, έδειχνε να ναυαγεί , αφού ειδικά από την πλευρά του Στρατού, έφτασαν σε σημείο να αρνηθούν να εκτελέσουν την διαταγή «καταστολής όχλου» του ΓΕΕΘΑ!
Τέλος, επειδή κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι για όλα αυτά δεν «βγάζουμε» κάποια ντοκουμέντα, προφανώς δεν σκέφτονται ότι οι διαταγές αυτές έχουν περιορισμένο αριθμό αποδεκτών. Αρα, η ανάδειξη ενός τέτοιο εγγράφου, οδηγεί αυτομάτως και στην φωτογράφιση του ανθρώπου που το είχε ... πριν από εμάς!
Τέτοια χάρη, δεν κάναμε ούτε θα κάνουμε ποτέ σε κανέναν!
Κλείνω όμως με κάποια ερωτήματα:

Τόσος θόρυβος, τόση ένταση και τέτοια διάσταση που έλαβε η αποκάλυψη μας αυτή, δεν σας προβλημάτισε που δεν απασχόλησε κάποιο παραδοσιακό ΜΜΕ;
Δεν σας προβλημάτισε που ΔΕΝ διαψεύστηκε ΠΟΤΕ από κανέναν;
Όταν διαψεύδουν στο υπουργείο Αμυνας, ακόμη και … ένα ψήλου πήδημα, δεν σας προβλημάτισε ότι ΟΥΔΕΙΣ, μπήκε στον κόπο να πει ότι τέτοια διαταγή δεν υπήρξε ποτέ;
Ότι τέτοιο σενάριο στον Παρμενίωνα δεν έλαβε ποτέ χώρα;
Δεν σας προβληματίζει, πως μόλις ένα μεγάλο Γαλλικό κανάλι, αποκάλυψε την ύπαρξη αυτής της Διαταγής στην Ευρώπη, ο υπουργός Αμυνας αντί για να τη σχολιάσει μίλησε για μίζες και συμβόλαια με φρεγάτες και κυπατζίδικα Γαλλικά γραφεία;
Και πολύ περισσότερο, δεν σας προβληματίζει ότι ΔΕΝ ρωτήθηκε ποτέ –έστω και off the record- ένας εκ των Αρχηγών των τριών όπλων μας, αν διάβασε ποτέ τέτοια άκρως απόρρητη διαταγή;
H γνώμη μου είναι, ότι αν θέλουμε να σώσουμε την κατάσταση στη χώρα και να περισώσουμε την τιμή των Ενόπλων μας Δυνάμεων, από τα κάθε λογής «σταγονίδια» … θα πρέπει άμεσα να εξοβελιστούν από το πολιτικό μας σύστημα όλοι αυτοί που ενέπλεξαν το Στρατό σε παιχνίδια «πραξικοπημάτων» και να δικαστούν από τα αρμόδια δικαστήρια!

0 σχόλια:

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Γιατί ο τούρκος πρόξενος θέλει την Θράκη ελεύθερη οικονομική ζώνη;





Ελεύθερη εμπορική ζώνη θέλει τη Θράκη μας ο νέος Δράμαλης, τούρκος πρόξενος Σάρνιτς.
Αυτό δεν αποτελεί κάτι νέο, για όσους παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού προξενείου, αλλά και τις ειδήσεις που περνάνε απαρατήρητες από τα μεγάλα μνημονιακά ΜΜΕ. 

Οι "τάσεις" της Άγκυρας εδώ και χρόνια έχουν γίνει σαφείς. Εμείς έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν σειρά κειμένων στα οποία αναφερόμασταν στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Άγκυρας και τις ιδιαίτερες στοχεύσεις της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και φυσικά της τουρκικής προπαγάνδας. Στοχεύσεις που θα έπρεπε να θέτουν ευθέως μείζον θέμα για τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Και όμως... οι άρχοντες των Αθηνών έχουν τις αντιδράσεις ενός νεκρού! Απόλυτη αδράνεια, απόλυτη αδιαφορία, απόλυτη ησυχία, τη στιγμή που η Άγκυρα έχει βάλει πλώρη για να "κατακτήσει" την Ελληνική Θράκη και ως επικυρίαρχη οικονομική και εθνική δύναμη να δημιουργήσει ένα άτυπο καθεστώς συγκυριαρχίας, τέτοιο μάλιστα που θα της επιτρέψει την αφαίμαξη του πλούτου της Ελληνικής αυτής ακριτικής γωνιάς.

Πολλές φορές ο τούρκος πρόξενος ξεπέρασε τα όρια και ακόμη περισσότερες φορές οι ενέργειές του θα έπρεπε να τον είχαν οδηγήσει εκτός Ελλάδος. Όμως, το γνωστό κράτος των Αθηνών, δεν ακούει και δεν βλέπει που οδηγεί ο συγκεκριμένος πράκτορας της ΜΙΤ (η κυρία Μπακογιάννη ως υπουργός εξωτερικών τον δέχτηκε σαν διπλωματικό εκπρόσωπο - πρόξενο της Τουρκίας στην Θράκη) μέσα από τις "δράσεις" που αναπτύσσει, αλλά και μέσα από όλα όσα κατά καιρούς δηλώνει. Οι...

αναφορές του για τούρκους πολίτες μέσα στην Ελληνική Θράκη παραβιάζουν ευθέως την συνθήκη της Λοζάνης και την καθιστούν επιθετικά φερόμενο κατά της Ελλάδας, ενώ η πρόσφατη αναφορά του στους μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης ως "βουλευτές μας", αποτελεί λόγο έγκλησής του από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και ταυτόχρονα λόγο απολογίας των μουσουλμάνων βουλευτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η προκλητική στάση του τούρκου προξένου δεν σταματά όμως στην αναφορά του στους μουσουλμάνους βουλευτές. Η εμμονή του να αποκαλεί Ελληνικά χωριά της Θράκης με τουρκικές ονομασίες (ονομασίες που είχαν όταν η Θράκη ήταν υπό την κατοχή της Τουρκίας), είναι μία ξεκάθαρη πρόκληση μη αναγνώρισης της Ελληνικότητας των χωριών αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Και πάλι, κανένας δεν μιλάει από την Αθήνα. Κανένας δεν διαμαρτύρεται και κανένας δεν αναφέρεται σε σοβαρή πιθανότητα έκρηξης του ντόπιου πληθυσμού εξαιτίας της προκλητικότητας του εν λόγω πράκτορα που παίζει τον ρόλο του... διπλωμάτη!!!

Επίσης, η αναφορά του κυρίου Σαρνίτς στην Ελληνική νομοθεσία περί αυθαιρέτων, αποτελεί μία ακόμη προκλητική παρέμβαση που μία φυσιολογική Ελληνική κυβέρνηση δεν θα άφηνε αναπάντητη. Όμως, οι Ελληνικές κυβερνήσεις, αποδεικνύεται πως μόνο Ελληνικά δεν σκέφτονται ή τουλάχιστον μόνο προς το Ελληνικό συμφέρον δεν πράττουν. Είναι ανήκουστο ένας πρόξενος (επιφορτισμένος αποκλειστικά με "χρέη" εξυπηρέτησης τούρκων πολιτών που βρίσκονται για εργασία ή τουρισμό στην Θράκη) τολμάει να παρεμβάλεται στην εσωτερική πολιτική της Ελλάδας. Και ταυτόχρονα, είναι εξωφρενικό το να συνεχίζει να παραμένει ως πρόξενος, ανενόχλητος για να "δράσει" όπως η εμπειρία -που έχει προσλάβει από το Κόσοβο- του επιτάσσει.

Είχαμε γράψει πως η Τουρκία σχεδιάζει να δημιουργήσει στη Θράκη δικό της "δίκτυο" εκπαίδευσης (καθαρά τουρκικής) όλων των επιπέδων (από νηπιαγωγείο μέχρι Πανεπιστήμιο), αλλά και δικό της σύστημα Υγείας (περιφερειακές κλινικές και κεντρικό νοσοκομείο) στηριζόμενη στην "ιδιωτική πρωτοβουλία" τούρκων επιχειρηματιών. Ο τούρκος πρόξενος, σήμερα το αναφέρει ευθέως!!! Και όλοι μας πρέπει να είμαστε βέβαιοι πως πολύ σύντομα (εντός το πολύ ενός έτους) αυτές οι αναφορές του θα γίνουν πράξη.

Σίγουρα, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται: Γιατί, όμως, αυτή η προσπάθεια της Άγκυρας για την "κατάληψη" της Θράκης; Η απάντηση βρίσκεται στην ορεινή Ροδόπη, η οποία είναι πλούσια σε διάφορα (και παράκριβα) ορυκτά μεταλλεύματα, καθώς και ουράνιο. Η απάντηση βρίσκεται στο Νομό Καβάλας και στο Παγγαίο, με τα πλουσιότατα κοιτάσματα χρυσού (όπως και στην Αλεξανδρούπολη), αλλά και στη Θάσο, με το περίφημο και αναξιοποίητο από την Ελλάδα κοίτασμα πετρελαίου του "Μπάμπουρα" (κοίτασμα που είναι ικανό από μόνο του να γίνει αιτία πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, και αν και βρίσκεται εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας έχει υπογραφεί η μη εκμετάλλευσή του από τον Ανδρέα Παπανδρέου στη συνάντησή του στο Νταβός με τον Τουργκούτ Οζάλ).

Αυτές οι πλουτοπαραγωγικές πηγές αποτελούν τον κύριο στόχο της Άγκυρας. Και η ευκαιρία για να κατορθωθεί κάτι τέτοιο και που σήμερα συναντά η τουρκική επεκτατική πολιτική είναι μοναδική. Με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ζητήθηκε η ενσωμάτωση της περιφέρειας στα προγράμματα Ειδικών Οικονομικών Ζωνών... Δεν γνωρίζουμε εάν ο συγκεκριμένος περιφερειάρχης διατηρεί σώας τας φρένας, αλλά προφανώς ή δεν γνωρίζει τι ακριβώς πρότεινε για την Θράκη, ή δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι η Θράκη ή... λειτουργεί έχοντας ως στόχο οτιδήποτε άλλο πέρα και μακριά από το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας και φυσικά της Θράκης. Το "τσακάλι" όμως, ο τούρκος πρόξενος, άρπαξε την ευκαιρία και δήλωσε πως πιστεύει ότι οι Τούρκοι(;) πολίτες της Θράκης καθώς και τούρκοι επιχειρηματίες θα επενδύσουν σε μία ΕΟΖ (ειδική οικονομική ζώνη), ενώ δήλωσε πως ευελπιστεί και σε τούρκους της Γερμανίας που θα θελήσουν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις στην Θράκη.

Αυτά δεν τα βλέπει το κράτος των Αθηνών; Δεν μαθαίνει τις δηλώσεις ενός ιδιαίτερου τούρκου προξένου; Δεν μαθαίνει τα αιτήματα του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης; Δεν κατανοούν εκεί στην Αθήνα πως δεν παίζουν με την φωτιά, αλλά με μία βόμβα στην οποία έχει τοποθετηθεί πυροκροτητής από τον τούρκο πρόξενο και την πολιτική της Άγκυρας; Περιμένουν οι "άρχοντες" των Αθηνών την δημιουργία τετελεσμένων για να δράσουν; Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αποτρεπτική πολιτική; Εάν συμβεί κάποια έκρηξη στην Θράκη, η Αθήνα είναι σε θέση να την διαχειριστεί; Και πως; Χτυπώντας Έλληνες πολίτες για λάθη των ανεγκέφαλων πολιτικών της εκάστοτε κυβέρνησης;

Κύριοι, εμείς αναμένουμε. Εσείς, διαβάστε τις δηλώσεις - τοποθετήσεις - παρεμβάσεις του τούρκου προξένου της Κομοτηνής και αναλογιστείτε πως μία έκρηξη στην Θράκη θα έχει τέτοια έκταση που θα είναι ικανή να γκρεμίσει πολλούς και πολλά, πέρα από τα σύνορά της.

ΈΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!


H ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας by Miss-Jessy-Lays

Συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έκοψαν συμβολικά το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας εξαιτίας των οφειλών της εταιρείας που ανέρχονται σε 3.800.00 ευρώ.
Μιλώντας σε τηλεοπτικά δίκτυα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος έκανε λόγο για συμβολική κίνηση που όμως μέσω αυτής καταγγέλλει την απαίτηση της κυβέρνησης για την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ που πλήττει τους "μεροκαματιάρηδες" όπως είπε, ενώ την την ίδια ώρα το Δημόσιο να χρωστά στη ΔΕΗ συνολικά 141 εκατομμύρια ευρώ.

"Η διαμαρτυρία αφορά στο απαράδεκτο γεγονός ότι το ελληνικό Δημόσιο χρωστά 141 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ και την ίδια ώρα να δίνει εντολή να κοπεί το ρεύμα στον φτωχό, τον άνεργο και τον μικροσυνταξιούχο" δήλωσε  ο  Ν. Φωτόπουλος, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΓΕΝΟΠ υπογραμμίζεται ότι θα συγκροτηθούν ομάδες περιφρούρησης σε κάθε γειτονιά και τονίζεται ότι "θα δοθεί μάχη σώμα με σώμα για να μη κοπεί το ρεύμα στον άνεργο, τον μεροκαματιάρη, τον συνταξιούχο" .

(Απο "Πρέζα TV" και "News247")

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη ‘ Όλη η αλήθεια για χρέος και ελλείμματα και πως θα σωθούμε


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Η κ. Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με συνέντευξη της στο Αχελώος tv και το Μάκη Μάκκα υποστηρίζει οτι είναι έωλη η προσπάθεια απόδοσης ευθυνών στη λιλιπούτεια Ελλάδα, για το πρόβλημα της υπερχρέωσης.
Αντιθέτως, κατά τη κ. Νεγρεπόντη , το αξεπέραστο εξαρχής πρόβλημα της Ευρώπης εντοπίζεται στην ένωση ανομοιογενών οικονομιών, με τόσο διαφορετικές διαρθρώσεις και με τόσο άνισο αναπτυξιακό επίπεδο.
Η Ελλάδα εμφανίζει την όψη μιας λεηλατημένης και ρημαγμένης χώρας, που είναι συνέπεια αυτών των μέτρων λιτότητας πρωτόγνωρης αγριότητας. Μέτρων, που απέτυχαν παντού όπου εφαρμόστηκαν στο παρελθόν.
Μέτρων, που προκαλούν ασφυξία στην οικονομία, λίγο προτού αυτή αφήσει την τελευταία της πνοή.
Η πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια υποστηρίζει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος που ορίστηκε «μεταβατικός» πρωθυπουργός, ηρθε για να εξασφαλίσει την κατά γράμμα επιβολή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου που προβλέπει την ταχύτατη εκποίηση, την εκμετάλλευση της Ελλάδας υπό καθεστώς αποικιακής κηδεμονίας.
Αυτά που υποχρεούται να κάνει είναι να επισπεύσει και να αυξήσει τις απολύσεις-εφεδρείες στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, να εξασφαλίσει την 6η δόση του δανείου
Μήπως θα νομοθετήσει για κάτι πέραν των δεσμεύσεων έναντι της τρόικας; Μήπως θα παρέμβει στους μισθούς και τις χαμηλές συντάξεις; Μήπως θα πάρει πίσω κάποιο φόρο ή κάποια έκτακτη εισφορά;
Μήπως θα φθηνύνει το πετρέλαιο; Μήπως μπορεί να ρίξει τον ΦΠΑ; Ή μήπως θα ρίξει χρήμα στην αγορά για να πάρει μπροστά η οικονομία; Τίποτε απ’ όλα αυτά κι ας μην τρέφουμε αυταπάτες.
Όλοι έχουν καταλάβει, ότι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει τους πιστωτές είναι οι άνθρωποι, τους οποίους εκ προοιμίου θεωρούν αναλώσιμους. Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι δείκτες και οι αριθμοί
Οι ζωές μας, οι ανάγκες μας, τα όνειρά μας και το μέλλον μας δεν μπαίνουν σε κανέναν λογαριασμό, σε καμία διαπραγμάτευση και συζήτηση.
Η λύση που προτείνει την κ. Μαρία Νεγρεπόντη, και που γίνεται λιγότερο αποτελεσματική με την κάθε μέρα που περνά, είναι η βροντερή καταγγελία του Μνημονίου και των συνοδευτικών του, με ταυτόχρονη προσφυγή σε πρόγραμμα επιθετικής ανάπτυξης, που να ενισχύεται απο δικαιότερη αναδιανομή του εισοδήματος.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

«Εφεραν το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα»!

 

Συνεχίζουμε να παραμένουμε με την εντύπωση ότι ο κ. Παπαδήμος είναι τραπεζίτης.
*
Συνεχίζουμε, δε, να θυμόμαστε ότι από τις ΗΠΑ μέχρι την Ιρλανδία, κι από τη Βρετανία μέχρι την Ελλάδα, οι λαοί υφίστανται τα μνημόνια, τη λιτότητα και την κάθε λογής αγριότητα, διότι πρέπει - λέει - να σωθούν οι τραπεζίτες και οι τράπεζες που κατέρρευσαν (όπως π.χ. η «Λίμαν Μπράδερς») ή απειλούνται με κατάρρευση.
*
Θυμόμαστε, επίσης, ότι στα χρόνια αυτά που οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα μένουν χωρίς μισθό και δουλειά, οι συνταξιούχοι χωρίς συντάξεις και τα παιδιά χωρίς βιβλία,
αντιθέτως οι τράπεζες - κατά δήλωση Βενιζέλου - έχουν εισπράξει 128 δισ. ευρώ (δηλαδή μισό ΑΕΠ!) με τη μορφή πακέτων, ενισχύσεων και εγγυήσεων.
*
Γνωρίζουμε, επιπλέον, ότι βασικοί κάτοχοι των ομολόγων του ελληνικού δημόσιου χρέους, δηλαδή...
οι τοκογλύφοι και οι κερδοσκόποι που παίζουν με το δημόσιο χρέος αφανίζοντας τον ελληνικό λαό,
είναι ελληνικές και ξένες τράπεζες.
*
Δεν μας διαφεύγει, τέλος, ότι ο κ. Παπαδήμος ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, δηλαδή εκείνου του φορέα που δανείζει τους τραπεζίτες με 1%, για να έρχονται μετά αυτοί και να δανείζουν το κράτος με 5% και κατόπιν όλοι μαζί,
ΕΚΤ, τραπεζίτες και κράτος των τραπεζιτών και των μονοπωλίων, να δανείζουν τον ελληνικό λαό με ταληστρικά επιτόκια του 20%!
***
Κατόπιν όλων αυτών,
*
δηλώνουμε καταγοητευμένοι από αυτό το... δημοσκοπικό πανηγύρι που απεφάνθη ότι ο λαός στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου με ποσοστά της τάξης... του 127% (και μάλιστα πριν αυτή υπάρξει!),
*
και χωρίς να θέλουμε - επ' ουδενί - να χαλάσουμε το κλίμα της απάτης (σ.σ.: συγνώμη, της «γενικής συναδέλφωσης» θέλαμε να πούμε...),
*
δεσμευόμαστε ότι όποιον ακούσουμε να λέει ότι
«έφεραν το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα»
θα τον καταγγείλουμε πάραυτα και θα τον παραπέμψουμε διά τα περαιτέρω στον υφυπουργό Αδωνι Γεωργιάδη!

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ μοντάζ Γρέκι

Τραπεζίτες και κάθε είδους τοκογλύφοι και δωσίλογοι μην ανησυχείτε! Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ"

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΟΛΗ Η ΑΥΣΤΗΡΟΡΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΩΝ....???

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ,ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ , ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ......ΑΙΣΧΟΣ ....

Δάφνη



Δεν παρέχει τελικά το δικαστήριο προστασία στην 90χρονη γυναίκα που κατέφυγε σε αυτό, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να πληρώσει το έκτακτο τέλος ακινήτων!
Το δικαστήριο απέρριψε την αίτησή της και όρισε να δικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ηλικιωμένη από τη Θεσσαλονίκη στις 8 Φεβρουαρίου του 2012.

Η 90χρονη, που μένει μόνη της και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καλείται να πληρώσει 60 ευρώ για την κατανάλωση του ρεύματος και 500 ευρώ για το έκτακτο τέλος ακινήτων. 

Η γυναίκα κατέφυγε στο δικαστήριο υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί να καταβάλλει τα 500 ευρώ. Ζήτησε την προστασία του δικαστηρίου, όπως επίσης και να πληρώσει μόνο τα 60 ευρώ για το ηλεκτρικό ρεύμα και να μην κινδυνέψει να μείνει χωρίς ρεύμα. 
Το δικαστήριο με την απόφασή του δεν παρέχει προστασία στην 90χρονη, η οποία ουσιαστικά κινδυνεύει πλέον εάν δεν πληρώσει το χαράτσι να της κόψουν την παροχή ρεύματος.
www.thestival.gr