10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ 


ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012:



Υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι που μας προτρέπουν σε παλλαϊκή εξέγερση. Οφείλουμε να εξεγερθούμε ή θα αναγκαστούμε να εξεγερθούμε γιατί:
1. Έχει συντελεστεί Συνταγματική Εκτροπή. Η Κυβέρνηση που κυβερνά αυτή τη στιγμή δεν προβλέπεται από το σύνταγμα. Πρόκειται για σαφές συνταγματικό πραξικόπημα. Εξεγειρόμαστε σε κεκαλυμμένο πραξικόπημα.
2. Υφιστάμεθα Ξένη Κατοχή. Με....

θράσος ξένο κράτος έχει διορίσει επίσημο ανθύπατο, σε κάθε ζωτική υπηρεσία υπάρχουν τοποτηρητές. Παράλληλα έχει, κατά τρόπο αντισυνταγματικό υπογραφεί δανειακή συνθήκη, με παραχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας από αναρμόδιο όργανο. Αντιστεκόμαστε στην ξένη κατοχή.

3. Έχει παραδοθεί η διοίκηση της χώρας σε ξένους κατακτητές. Επισήμως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο των ευρωπαϊκών μεγάλων δυνάμεων. Η Ελλάδα έχει χάσει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε διεθνές επίπεδο και δεν αντιπροσωπεύεται επαρκώς. Δημιουργούμε νέες διεθνείς συμμαχίες.

4. Εξαθλιώνονται ευρύτατα κοινωνικά στρώματα. Διαλύονται οι παροχές υγείας, αυξάνεται η θνησιμότητα, καταρρέει η πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, διαλύεται το κράτος πρόνοιας. Ιδιωτικοποιείται κάθε δημόσιο αγαθό. Λέμε όχι στην εξαθλίωση.

5. Καταστρέφεται η λεγόμενη μεσαία τάξη στη χώρα. Πολώνεται ο κοινωνικές σχηματισμός ανάμεσα σε λίγους παρασιτόβιους πλούσιους και εκατομμύρια εξαθλιωμένους πολίτες. Αντιστεκόμαστε στην κοινωνική καταστροφή. 

6. Εφαρμόζονται «θεραπείες» σοκ προκειμένου να εξαπατηθεί ο ελληνικός λαός και αποπροσανατολισμένος να μην μπορεί να αντιδράσει στα μέτρα εξαθλίωσης και υποδούλωσης που του επιβάλλονται. Εξεγειρόμαστε ενάντια στα παρασιτικά κέντρα πληροφόρησης και στην επίσημη κυβερνητική και διεθνή προπαγάνδα. Επαγρυπνούμε για την υπεράσπιση των δημοσίων αγαθών.

7. Ξεπουλιέται δημόσια περιουσία και παραδίδεται στο ντόπιο και διεθνές, παρασιτικό, κεφάλαιο. Εξεγειρόμαστε ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία και παλεύουμε για σταθερή, βιώσιμη και εθνικά ελεγχόμενη ανάπτυξη.

8. Το ελληνικό πολιτικό προσωπικό έχει διαφθαρεί απόλυτα. Το ανατρέπουμε, το δικάζουμε και προχωρούμε προς την εγκαθίδρυση της άμεσης, συμμετοχικής και λαϊκής δημοκρατίας.

9. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευθύνες. Τα άτομο που με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους οδήγησαν αυτή τη χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση τιμωρούνται. Οι άλλοι απλώς εξεγειρόμαστε.

10. Ξεπουλιέται ο εθνικός μας πλούτος. Διεκδικούμε τον πλούτο μας και τον εθνικοποιούμε. Αποκλείουμε τους ντόπιους και τους διεθνείς μεταπράτες. Αναζητούμε τις ευθύνες και τις αποδίδουμε προκειμένου να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα.

Ανεξάρτητα από την πολιτική μας τοποθέτηση όλοι είμαστε σε θέση να βιώσουμε την αφαίμαξη του πλούτου μας, τη σταδιακή εξαθλίωσή μας και την υποδούλωση. Αποτελεί απορίας άξιο πώς η Αριστερά δεν έχει ενωθεί και δεν έχει ήδη κηρύξει ανένδοτο αγώνα προκειμένου να αποκατασταθεί η Δημοκρατία. Αν δεν ανταποκριθεί στις ιστορικές της ευθύνες υπάρχει ο δρόμος του παλλαϊκού αγώνα.


Το ερώτημα ποιος δεν έχει νόημα.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ


ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.


ΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ


ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΜΟΝΤΕΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ

http://spartacusbund.blogspot.com/

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ‏



Το κάτωθι κείμενο εγράφη από τον Μανώλη Γλέζο.
Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, και λόγω της σπουδαιότητας
και επικαιρότητας που παρουσιάζει το θέμα, παραθέτουμε  το άρθρο αυτό αυτούσιο, διανθισμένο με μερικές προσθέσεις και προσαρμογές του υπογράφοντος.
Στην Ε.Ω. της 30ης Δεκεμβρίου 2011 δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τίτλο
Το άρθρο αυτό αναρτήθηκε και από πολλά BLOGS  σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Στο άρθρο αυτό, στην αρχή του κειμένου γράφαμε προς το κ.Πρωθυπουργό, (παράγραφος 2), η λύση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδος, εκτός όλων των άλλων, είναι και οι Γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις ύψους εκατοντάδων δις. Ευρώ.
Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπεί στο Β! Π.Π.
με την απρόκλητη εισβολή των Ιταλικών στρατευμάτων στην Ήπειρο.
Ο Χίτλερ, για να σώσει το Μουσολίνι από μια ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941.
Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς, όσο καμία άλλη χώρα κάτω από τη κατοχή τους.
Ξέσπασαν επάνω στη πατρίδα μας όλη τους τη βαρβαρότητα, και το μίσος που είχαν εναντίον της Ιστορίας και του πολιτισμού.!!!
Σύμφωνα με το Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες
πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας.
Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών,
Κόμη Τσιάνο , «Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».

Η Γερμανία και η Ιταλία επέβαλλαν στην Ελλάδα όχι μόνο υπέρογκες
δαπάνες κατοχής, αλλά και ένα αναγκαστικό κατοχικό δάνειο ύψους
3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πληρώσει αυτό το χρέος και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η διαδικασία πληρωμής του. Όμως δεν πρόλαβε……. Νίκησε ο Διεθνής Σιωνισμός, μορφή χειρότερη του Ναζισμού.
Μετά το τέλος του πολέμου, η συνδιάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε στην Ελλάδα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια για πολεμικές επανορθώσεις έναντι της Ελληνικής απαίτησης 14,0 δις. δολαρίων.
Η Ιταλία πλήρωσε στην Ελλάδα το μερίδιό της από το κατοχικό δάνειο.
Η Ιταλία και η Βουλγαρία πλήρωσαν πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα, και η Γερμανία πλήρωσε πολεμικές επανορθώσεις στην Πολωνία το 1956 και στην τότε Γιουγκοσλαβία το 1971.
Η Ελλάδα απαίτησε από τη Γερμανία τη πληρωμή του κατοχικού δανείου τα έτη, 1945,  1946,  1947,  1964,  1965,  1966,  1974,  1987,  και 1995. Μετά ακολούθησαν κυβερνήσεις δοσιλογικές, εθνικής προδοσίας, και το θέμα ατόνησε. Παρά ταύτα η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις, ενώ σήμερα ζητά από την Ελλάδα επιτακτικά να είναι συνεπής στην εξόφληση των δανείων, με απειλή να σταματήσει τις δόσεις των δανείων, ενώ η ίδια η Γερμανία καταπατά τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, που με διεθνή δικαστική απόφαση επικυρώθηκαν στη χώρα μας. Ζητάμε πίσω τουλάχιστον το κατοχικό δάνειο που τους δώσαμε!!!!
Το 1964 ο Γερμανός Καγκελάριος Erhard υποσχέθηκε τη πληρωμή του δανείου μετά την ενοποίηση της Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε το 1990. Όμως η κυρία Μέρκελ αγνοεί τον Erhard  και περιφρονεί!!!
Ενδεικτικό της σημερινής αξίας των Γερμανικών υποχρεώσεων προς την Ελλάδα είναι το ακόλουθο.
Εάν χρησιμοποιηθεί σαν τόκος ο μέσος τόκος των Κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ, από το 1944 μέχρι το 2010, που είναι περίπου 6%, η σημερινή  αξία του κατοχικού δανείου ανέρχεται στα 163,8  δις. δολάρια, και αυτή των πολεμικών επανορθώσεων στα 332 δις. δολάρια.
Δηλαδή σύνολον 496 δις. δολάρια μας οφείλει η Γερμανία.
Έτσι εξοφλούμε όλο το χρέος,  θα έχουμε και πλεόνασμα.
Ποιος όμως θα τα διεκδικήσει αυτά, ο Jeffrey;; ή μήπως ο Παπαδήμος;; 
Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές  της Γερμανίας στην Ελλάδα, για το Β! Π.Π. ανέρχονται σε 575 δις. δολάρια
(Les Echos, July 2, 2011).
O Γερμανός ιστορικός οικονομολογίας DrAlbrecht  Ritschel  συνέστησε στη Γερμανία να ακολουθήσει μια περισσότερο μετριοπαθή
πολιτική στην ευρωκρίση του 2008-2011, διότι ενδέχεται να βρεθεί  αντιμέτωπη δικαιολογημένων απαιτήσεων για πολεμικές επανορθώσεις του Β! Π.Π. (Der SpiegelJune 21, 2011,  http://guardian.co.uk/
guardian. Co.uk, June 21, 2011).
Οι Γερμανοί δεν άρπαξαν από τους Έλληνες μόνο, «ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».
Στο Β! Π.Π. η Ελλάδα έχασε 13% του πληθυσμού της, επειδή έτσι το ήθελαν οι Γερμανοί.
Ένα μέρος αυτού του πληθυσμού χάθηκε στις μάχες, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό χάθηκε από τη πείνα και τα εγκλήματα πολέμου
των Γερμανών. Οι Γερμανοί απέδειξαν πόσο βάρβαροι ήταν και είναι.
Απόγονοι Ούνων, Γότθων, Βισηγότθων,  και Βανδάλων.
Οι Γερμανοί δολοφόνησαν τους κατοίκους 90 Ελληνικών πόλεων, και χωριών, έκαψαν περισσότερα από 1800 χωριά, και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους αυτών των χωριών. Σήμερα μας κάνουν τους πολιτισμένους!!! Μετέτρεψαν τη χώρα σε ερείπια, και λεηλάτησαν τους
Αρχαιολογικούς μας θησαυρούς. Ζητούμε από τη Γερμανική κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, που εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.
Τουλάχιστον προτείνουμε στη Γερμανική Κυβέρνηση, συμψηφισμό
των Γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων, με το
σημερινό ολικό χρέος της Ελλάδος, ώστε να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, αλλιώς θα κάνουμε στάση εξωτερικών πληρωμών, θα προκαλέσουμε πιστωτικό γεγονός μέσα στην Ευρωζώνη, και όποιον πάρει ο χάρος, «Γαία πυρί μιχθήτω….», ούτως ή άλλως εμείς ο λαός πληρώνουμε όλα τα τοκοχρεολύσια των δανείων, δεν τα πληρώνουν οι μαριονέτες και πιόνια αχυράνθρωποι εφιάλτες πρωθυπουργοί μας.
Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, όπως αναφέρεται παρακάτω από το
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
Αυτές τις ημέρες διεξάγεται η Δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης
για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
Παρακαλώ ζητήσατε από φίλους και γνωστούς να υπογράψουν το αίτημα των θυμάτων που ζητά από τη Γερμανική Κυβέρνηση να
εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, που εκκρεμούν
για πολλές δεκαετίες, εξοφλώντας το αναγκαστικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις, ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων  και των λεηλασιών, που διέπραξαν οι ένοπλες δυνάμεις
της Γερμανίας.
Αφού η Κυβέρνηση της Ελλάδος δεν διεκδικεί τίποτε λόγω υποτέλειας, και δοσιλογισμού, κινηθήκαμε μόνοι μας.
Η δικαίωση των Ελλήνων θυμάτων του Ναζισμού μέσω των Ιταλικών
Δικαστηρίων, έχει οδηγήσει την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στο οποίο προσέφυγε και η Γερμανία για να ακυρώσει τις αποζημιώσεις, (τέτοια θρασύτητα και βαρβαρότητα δείχνουν οι Γερμανοί ακόμη και σήμερα),  το οποίο ξεκίνησε τη σχετική δικαστική διαδικασία τη Δευτέρα 12/09/11
Την ίδια ώρα ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα το μέγα θέμα του ανεξόφλητου αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου της χώρας μας προς
τη Γερμανία, και των Γερμανικών επανορθώσεων για τις κατοχικές
καταστροφές στη χώρα μας, αφού η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα η οποία δεν έχει λάβει ως αποζημίωση ούτε ένα ευρώ, και από πάνω έχουνε «μούτρα» να μιλάνε εναντίον της Ελλάδος, ας εξοφλήσουν πρώτα αυτοί τα χρέη τους. Ας δώσουν το καλό παράδειγμα, αφού ηγούνται της Ε.Ε.
και της Ευρωζώνης. Με τη βία οι Γερμανοί άρπαξαν κατοχικό δάνειο από την Ελλάδα, και τώρα αρνούνται να το αποπληρώσουν.
Η μέχρι τώρα δυστυχώς παθητική στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων, στο μέγιστο αυτό Εθνικό θέμα, ήρθε η ώρα να γίνει ενεργητική. Αλλά από τους εφιάλτες πολιτικούς και υπουργούς  μη περιμένετε τίποτε καλό. Δύο χρόνια τώρα απέδειξαν τη προδοσία!!!
Είναι δοσίλογοι οι πολιτικοί εκείνοι που εκτελούν εντολές των ξένων
τοκογλύφων της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Το Γερμανικό πολιτικό περιοδικό «Der Spiegel» αποκαλύπτει, «Η κρίση στην Ευρώπη, είναι ευλογία για τη Γερμανία».Ο Νοών Νοείτω…
Η Γερμανία σήμερα δανείζεται με αρνητικό επιτόκιο, και δανείζει εμάς
τους παρίες της Ε.Ε. με επιτόκιο +8% ασκώντας τοκογλυφία, ενώ εμείς οι παρίες δανειζόμαστε για να αγοράζουμε όλα τα Βιομηχανικά προ’ι’όντα τους, ενισχύοντας την οικονομία τους. Τέτοια αλληλεγγύη ισχύει μέσα στην Ε.Ε.  Επικρατεί το δίκαιο του ισχυροτέρου.
Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Δεν σέβονται τίποτε.
Οι δοσίλογοι και προδότες πολιτικοί μας, έβγαλαν κέρδη 600 δις. Ευρώ, με τις εταιρίες των CDS -(Ασφαλίστρων κινδύνου χρεοκοπίας)- κερδοσκοπώντας εις βάρος της πατρίδος, απειλώντας με δημοψήφισμα, κατήγγειλε ο Βουλευτής Πάνος Καμμένος στη Βουλή, είπαν και έγραψαν όλα τα ΜΜΕ.
Οι πολιτικοί μας είναι τόσο δοσίλογοι και προδότες που η σημερινή κυβέρνηση δεν τολμά να χαράξει την Α.Ο.Ζ. ενώ οι Τούρκοι ψάχνουν για πετρέλαιο στο Ελληνικό νησί Καστελόριζο, και οι «Έλληνες» εφιάλτες κυβερνώντες «πέρα βρέχει».
Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για αρπαγή του Αιγαίου, ενώ Αίγυπτος και Τουρκία χαράζουν δική τους Α.Ο.Ζ.  καταπατώντας την
Ελληνική Α.Ο.Ζ. δηλώνοντας το Καστελόριζο σαν Τούρκικο νησί.
Εν όψει αυτών των γεγονότων, η κυβέρνηση Παπαδήμου,
«Από τη πόλη έρχομαι, και στη κορφή κανέλα»………
Τόσο εφιάλτες και  προδότες είναι αυτοί που μας κυβερνάνε σήμερα.
Είναι απόλυτη ανάγκη από σήμερα, οι αρμόδιοι Υπουργοί να παρακολουθήσουν αυτή τη πολυσήμαντη για τα εθνικά μας συμφέροντα δίκη στη Χάγη.
Η παρουσία τους δεν θα είναι τιμή μόνο για τα θύματα του Ναζισμού,
αλλά επιτέλους θα καταδείξει στους Δικαστές του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, και στη παγκόσμια κοινή γνώμη, την αποφασιστικότητα της Ελληνικής Πολιτείας να στηρίξει δυναμικά τις διεκδικήσεις των συγγενών των Ελλήνων θυμάτων της Ναζιστικής θηριωδίας για ηθική και υλική αποζημίωση.
Αυτή η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στις σημερινές συνθήκες, έχει τεράστια σημασία για το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας, αλλά και της πατρίδας μας.
Για το Εθνικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος
Μανώλης  Γλέζος
Οι εφιάλτες δοσίλογοι πολιτικοί θα συγκινηθούν επιτέλους;;;;
Έλεος πιά, και η προδοσία έχει τα όριά της.
 Το προδότη πολλοί εμίσησαν, τη προδοσία ουδείς….

                                    ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                    Διεθνολόγος
                                    E-mail: ant.grypaios@gmail.com