Βόμβα από Πεπόνη: Στη Βουλή τυχόν ευθύνες Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου

Να διαβιβαστεί η δικογραφία για την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ζητεί ο εισαγγελέας
Τη διαβίβαση της δικογραφίας για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργούΓιώργου Παπανδρέου, του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και άλλων μελών του οικονομικού επιτελείου της προηγούμενης κυβέρνησης, ζήτησε με έγγραφό του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

Ο κ. Τέντες διαβίβασε ήδη την δικογραφία της υπόθεσης στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Νίκο Παντελή αρμόδιο για οικονομικά θέματα, ο οποίος και τη μελετά.

Αφορμή για τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης στάθηκαν οι καταγγελίες της καθηγήτριας και μέλους της ΕΛΣΤΑΤ κυρίας Ζωής Γεωργαντά περί διόγκωσης του...
αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την επιβολή σκληρών μέτρων λιτότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πεπόνης στηρίζει την άποψή του περί διαβίβασης της δικογραφίας στη Βουλή τις 18 μαρτυρικές καταθέσεις που έλαβε στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε αρχικά η εισαγγελέας Πρωτοδικών κυρία Πόπη Παπανδρέου και στη συνέχεια ο ίδιος.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ότι ο οικονομικός εισαγγελέας δεν εξετάζει ως ύποπτο τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου, αν και τον είχε καλέσει να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του με την ιδιότητα του υπόπτου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Γεωργίου δεν θα καταθέσει ως ύποπτος. Ο εισαγγελέας μπορούσε να τον καλέσει με την ιδιότητά αυτή χωρίς όμως να είναι υποχρεωμένος να του πάρει και κατάθεση από την στιγμή που η έρευνά του …σκόνταψε σε τυχόν ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού, του κ. Παπακωνσταντίνου και άλλων μελών του οικονομικού επιτελείου της τότε κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κίνηση Πεπόνη να ζητήσει, δηλαδή, τη διαβίβαση της δικογραφίας για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή, έρχεται μια μόλις ημέρα μετά τη (δεύτερη) αρχειοθέτηση των καταγγελιών που έκανε ο ίδιος και ο συνάδελφός του κ. Σπύρος Μουζακίτης περί παρεμβάσεων στο έργο τους από «οργανωμένα συμφέροντα».

Εξάλλου, σκληρή γλώσσα για τους οικονομικούς εισαγγελείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση με τις καταγγελίες τις οποίες έκαναν, χρησιμοποίησε και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου αφού έλαβε γνώση του πορίσματος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Φώτη Μακρή, με το οποίο τίθενται στο αρχείο για δεύτερη φορά, οι καταγγελίες των δύο οικονομικών εισαγγελέων, ανέφερε ότι η συμπεριφορά τους έπληξε το κύρος της Δικαιοσύνης. Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, τους εγκαλεί γιατί δεν κατονόμασαν τελικά τα συμφέροντα που παρεμπόδισαν το έργο τους.
Από το Πρώτο Θέμα


Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ 


ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ‏



Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν στη Ρωσία δείχνουν ότι η εκλογή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Προεδρία της χώρας, από τον πρώτο κιόλας γύρο της αναμέτρησης της 4ης Μαρτίου, φαντάζει οριακή.
Τα ποσοστά που συγκεντρώνει ο απόλυτος κυρίαρχος της ρωσικής πολιτικής σκηνής, στη μετά τον Μπόρις Γέλτσιν εποχή, κινούνται οριακά πάνω από το 50%. Η εκλογή του φυσικά δεν αμφισβητείται, το «κλείδωμά» της ωστόσο από τον πρώτο κιόλας γύρο, εντάσσεται στην ψυχολογία της πολιτικής επικοινωνίας.
Εφόσον έρθει, θα δείξει ότι παρά τις ρωγμές που έχει υποστεί η δημόσια εικόνα της ηγετικής παρουσίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, το imperium του κάθε άλλο παρά αμφισβητείται. Αν δεν έρθει, και η εκλογή μετατεθεί στον δεύτερο γύρο, ο σύγχρονος τσάρος θα κληθεί να επικαιροποιήσει το πολιτικό μήνυμά του μέλλοντος, το οποίο κομίζει. Ενδεχομένως να χρειαστεί να πληκτρολογήσει… refresh και στην πολιτική συμπεριφορά του.
Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο, αποτελεί το tipping point για τη σύγχρονη ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζουμε. Απέναντι σε μια ασθενική Αμερική, και με την Ευρωπαϊκή Ένωση να μην μπορεί να εμπνεύσει ούτε καν… τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών, ο ρόλος της Ρωσίας στη διαμόρφωση του κόσμου μετά την κρίση, καθίσταται εκ των πραγμάτων κεντρικός και πρωταγωνιστικός.
Όσοι μάλιστα διάβασαν το προεκλογικό μανιφέστο του Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως δημοσιεύτηκε στη ρωσική εφημερίδα «Ιζβέστια», μάλλον δεν έχουν πολλές αμφιβολίες για το πόσο… ενδιαφέρουσα θα ξαναγίνει η διεθνής σκηνή, μετά την επανεκλογή του στην Προεδρία της Ρωσίας.
Το περιέγραψε με τον  πλέον ξεκάθαρο τρόπο: Θέλει να ηγηθεί της εξόδου από την κρίση, και όχι να αφεθεί… όπου τον βγάλει το κύμα. Κάτι που φάνηκε και από τη χθεσινή ηχηρή παρέμβαση της Ρωσίας στο διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δηλαδή στο… εξοχικό της Ουάσινγκτον. Το πάρτι, που ξεκίνησε το 2008, με την κατάρρευση της Lehman Brothers, βαίνει προς το τέλος του.
ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ


ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .......!!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ 


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΦΙΑ 


.......!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ 37 ΧΡΟΝΙΑ .......!!!‏



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πεπόνης είχε καλέσει ως ύποπτο τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ο οποίος δεν πήγαινε να δώσει κατάθεση! Με ποιές πλάτες;

Ορυμαγδός οι αποκαλύψεις και τώρα να δούμε ποιός θα τολμήσει να απαξιώσει την δράση του Έλληνα ΝτιΠιέτρο, εισαγγελέα Πεπόνη.

Ο άξιος λειτουργός της δικαιοσύνης είχε καλέσει ως ΥΠΟΠΤΟ τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος όμως δεν έχει δώσει εως σήμερα ανωμοτί κατάθεση! Με ποιές πλάτες κύριοι; Με ποιό θράσος παρά τις απανωτές κλήσεις του ΗΡΩΪΚΟΥ εισαγγελέα Πεπόνη ο κύριος Γεωργίου τον αγνοούσε;

Το είχαμε αποκαλύψει άλλωστε εδώ και ένα μήνα!

Τώρα που σπάει το απόστημα, θα αποκαλύψουμε ενα προς ένα τα ονόματα που εμπλέκονται εάν κάποιος προσπαθήσει να εμποδίσει την δικαιοσύνη. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ.
Πηγή

Γιατί συνεχίζουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες 


σε μία χώρα που καταστρέφεται;



Και όμως, οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να εισρέουν στην Ελλάδα, χωρίς να μειώνουν καν τον μέσο μηνιαίο αριθμό εισόδου τους!!! Τι συμβαίνει και η Ελλάδα έχει γίνει το «μέλι» που έλκει εκατοντάδες λαθρομετανάστες χιλιάδες οι οποίοι ετησίως αποπειρώνται (πάντα επιτυχώς) και εισέρχονται στην χώρα;

Πριν από ένα ή δύο χρόνια, η Ελλάδα ήταν -ακόμη- μία χώρα παράδεισος, η οποία τραβούσε το ενδιαφέρον όλων εκείνων των «κατατρεγμένων» από την Αφρική και την Ασία, οι οποίοι έβλεπαν στην πατρίδα μας την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δικαίωμα για μία καλύτερη ζωή. Οι εντός (ή και εκτός της Ελλάδας) ΜΚΟ που ασχολούνται με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» είχαν εργαστεί επί σειρά πολλών ετών, προλειαίνοντας το έδαφος για την υποδοχή των λαθρομεταναστών αλλά και για την ανοχή (κυρίως από κυβερνητικής άποψης) των δραστηριοτήτων τους εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Όμως, η Ελλάδα των ευκαιριών, η χώρα «παράδεισος», ο τόπος προορισμού που έδινε ιθαγένεια (και όχι απλά υπηκοότητα), δεν είναι πλέον σε θέση να φιλοξενήσει ούτε έναν λαθρομετανάστη. Οι υπάρχοντες επείγεται να αποχωρήσουν, αφού επιβαρύνουν πολλαπλώς την οικονομία και την κοινωνία (δημιουργώντας κυκλώματα παραοικονομίας, κυκλώματα εγκληματικότητας, αλλά και εξάγοντας από την Ελλάδα σημαντικότατα ποσά χρημάτων, ασκώντας ποικιλοτρόπως πίεση για μείωση των μισθών). Όμως, αντί αυτού, το Αφγανιστάν σχεδιάζει να ανοίξει πρεσβεία στην Αθήνα, προκειμένου να εξυπηρετεί (με έκδοση διαβατηρίων) τους Αφγανούς που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα!!!
Και όμως, ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να φιλοξενήσει πλέον κανέναν λαθρομετανάστη, κάποιοι βαδίζουν εβδομάδες ολόκληρες, διασχίζουν τα επικίνδυνα βουνά του Ιράν, δυτικά του Αφγανιστάν, και έπειτα παίρνουν τον δρόμο για την Τουρκία, προτού περάσουν μέσω ξηράς στην ανατολική Ευρώπη, ή μέσω θάλασσας στην Ελλάδα και την Ιταλία, με σκοπό να ξεφύγουν από μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση εδώ και τρεις δεκαετίες. Και όταν φτάσουν στην Ελλάδα, τότε βρίσκονται σε μία ανοιχτή φυλακή, στην οποία επιτρέπεται να μπαίνουν, αλλά απαγορεύεται να βγαίνουν (σύμφωνο της Μαδρίτης).

Ταυτόχρονα, η Ελληνική Συνοριοφυλακή δείχνει να αδυνατεί να ελέγξει και να αποτρέψει την καθημερινή είσοδο των λαθρομεταναστών και αρκείται στην απλή καταγραφή και στη συνέχεια, στην μεταφορά τους στην Αθήνα…! Πληροφορίες, αναφέρουν πως στο «ανακριτικό στάδιο» οι περισσότεροι λαθρομετανάστες αναφέρουν χώρες και πόλεις προέλευσης τις οποίες στη συνέχεια αδυνατούν να αναγνωρίσουν στον χάρτη, ενώ κατά την είσοδό τους είναι εφοδιασμένοι με χρήματα αλλά και με φωτοτυπημένο έγγραφο στο οποίο αναγράφονται τα… δικαιώματά τους!!!

Τι σημαίνει, όμως, για την Ελλάδα, η εισροή ενός τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών;
Τι σημαίνει άραγε το γεγονός πως σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν οι λαθρομετανάστες αυτοί είναι μουσουλμάνοι;
Η πρόσφατη απόφαση του Δήμου Αθηναίων για μαζική «ιθαγενοποίηση» τους, τι σημαίνει για τους Έλληνες πολίτες που κατοικούν στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα;
Ποιοι και γιατί επιμένουν στην γιγαντοποίηση ενός προβλήματος, του οποίου η κατάληξη – αποτελέσματα δεν είναι δυνατόν να διαγνωσθούν, ενώ όσοι τολμούν να «προφητεύσουν» με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία (εγκληματικότητα, αστυνομία σαρίας, ΜΚΟ που διαφημίζουν σε ξένες χώρες την Ελλάδα ως τόπο υποδοχής λαθρομετανάστευσης κ.α.) σκιαγραφούν ένα ζοφερό μέλλον που θα «εξαναγκάσει» σε συγκρουσιακές καταστάσεις;

Η αραβική άνοιξη, δηλαδή ο πόλεμος των μυστικών υπηρεσιών (με την προβιά του Ισλάμ) προκειμένου να υπάρξει στοχευμένη – προγραμματισμένη αλλαγή στις γεωπολιτικές και ενεργειακές ανακατατάξεις, είναι επίσης ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Και είναι ένα γεγονός που τείνει να γίνει πραγματικός κίνδυνος για κάθε κράτος και ιδιαίτερα για κάθε μη μουσουλμανικό κράτος (λόγω ισλαμικού φονταμενταλισμού). Και η «εμπλοκή» λαθρομεταναστών σε στρατιωτικού τύπου (ή επιπέδου μυστικών υπηρεσιών) κινδύνους, είναι επίσης καταγεγραμμένη. Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα είναι η σύλληψη αλλοδαπού στην 122 πτέρυγα μάχης, ο οποίος συνελήφθη ενώ τριγυρνούσε στις 4 τα ξημερώματα μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις!!!

Επανερχόμενοι στο αρχικό μας ερώτημα, «γιατί οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται στην Ελλάδα;», διαπιστώνουμε πως δεν υπάρχει καμία λογική απάντηση, αφού φέρεται να γνωρίζουν πως έρχονται σε μία χώρα που δεν μπορεί να τους φιλοξενήσει, αλλά και αρχίζει να αντιδρά έντονα στις «δραστηριότητες» που αναπτύσσουν (η παραοικονομία είναι μη ελεγχόμενη, ενώ καταγεγραμμένα περιστατικά αναφέρουν αδυναμία της Ελληνικής Αστυνομίας να καταστείλει δημόσιες επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων πολιτών ή ακόμη και κατά ομάδων αστυνομικών), ενώ ήδη αρχίζει να γίνει πολύ έντονη η δυσφορία στην λατρευτική (ακόμη και δημόσια) επίδειξη του Ισλάμ που θέλουν να επιβάλουν οι λαθροεισερχόμενοι.

Η μόνη «λογική» απάντηση που μπορεί να δοθεί, σχετίζεται με τον επεκτατισμό του Ισλάμ (το οποίο είναι ένα κράμα πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και –τέλος- θρησκευτικών χαρακτηριστικών, με στόχευση στον απόλυτο έλεγχο του ανθρώπου) και την διαπιστωμένη τάση του να μπει στην Ευρώπη (την πατρίδα των σταυροφόρων). Η Ελλάδα αποτελεί το σύνορο, αλλά και τον ανθρώπινο κυματοθραύστη ενός τεράστιου αριθμού ανθρώπων (οι οποίοι για διάφορους λόγους έχουν εγκαταλείψει τις πατρίδες τους) και ουσιαστικά έχει μετατραπεί σε μία τεράστια ανοιχτή φυλακή υποδοχής όλων εκείνων που θέλουν να μετακινηθούν στην εσωτερική Ευρώπη, στην Γερμανία, την Γαλλία, την Ολλανδία κ.α. χώρες, στις οποίες είτε βρίσκονται ήδη συγγενείς τους, είτε υπάρχει προσφορά εργασίας και πολύ καλύτερες συνθήκες διαβίωσης… Και όμως, οι λαθρομετανάστες που τολμούν να φύγουν από την Ελλάδα προς την υπόλοιπη Ευρώπη, είναι ένας πολύ μικρός αριθμός, σε σχέση πάντα με όλους εκείνους που προτιμούν να μείνουν στην Ελλάδα. Γιατί άραγε δεν φεύγουν; Γιατί δεν τολμούν για το καλύτερο, αφού αυτό επιθυμούν;

Δυστυχώς, οι μαρτυρίες Ελλήνων πολιτών, αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πάρα πολλοί λαθρομετανάστες, ιδιαίτερα στην Αθήνα, οι οποίοι περιφέρονται αδιάφορα και δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για οτιδήποτε!!! Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν την υπερκινητικότητα των λαθρομεταναστών αμέσως μετά την δύση του ηλίου, ενώ είναι ήδη γνωστές περιοχές στην Αθήνα, στις οποίες δεν κυκλοφορεί κανένας λογικός άνθρωπος οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η αύξηση των δολοφονιών και βιασμών κατά την διάρκεια ληστειών κυρίως σε ανήμπορους γέροντες, έχει επίσης καταγραφεί, αλλά δεν έχει υπάρξει ουσιώδης απάντηση εκ μέρους της Αστυνομίας και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ Χ. Παπουτσή (o οποίος έχει ζητήσει ειδική προστασία της οικογενείας του από τους Έλληνες πολίτες), σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει επαρκώς την διαρκώς αυξανόμενη λαθρο-εγκληματικότητα εις βάρος Ελλήνων πολιτών.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εν μέσω μίας οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα και η οποία προφανώς δεν πρόκειται να τελειώσει μέσα στην επόμενη δεκαετία, οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται σε μία χώρα γνωρίζοντας πως δεν θα έχουν δουλειά και ίσως εξαναγκαστούν σε μεγαλύτερη εξαθλίωση από την πατρίδα τους… Εκτός και εάν υπάρχουν άλλα σχέδια για την συνέχιση της παραμονής τους στην Ελλάδα, αφού οι κυβερνώντες την χώρα (λαθραίοι και αυτοί στην πολιτική) δείχνουν να ενδιαφέρονται πολύ για τους λαθρομετανάστες… Εξάλλου, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να ακούγονται πολλά για… αλλαγή πληθυσμού, αφού οι σημερινοί πολίτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανεχτούν περισσότερο ένα τσούρμο ανίκανων (και ίσως δοτών) πολιτικών να κυβερνά καταπατώντας κάθε έννοια λογικής, ηθικής και νομιμότητας… Ίσως οι λαθρομετανάστες να είναι η σανίδα σωτηρίας για τους (όπως όλα δείχνουν) απερχόμενους πολιτικούς «ταγούς». Ίσως, πάλι, οι λαθρομετανάστες να αποφασίσουν να ξεκινήσουν μία νέου τύπου "αραβική άνοιξη" εντός της Ελλάδας, προκειμένου να σταλεί μήνυμα προς την υπόλοιπη Ευρώπη... Γεγονός είναι πως πολλά μπορεί να συμβούν (αυξημένη είναι η "ανησυχία" των αστυνομικών (και άλλων αρχών ασφαλείας) σχετικά με τους λαθρομετανάστες και το Ισλάμ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα)... Αρκεί βέβαια, να μην αντιδράσουν τα «πρόβατα» (βλ. σημερινοί Έλληνες πολίτες)…

Κωνσταντίνος
kostasxan