Χούντα των ξένων δανειστών

«Ξεβρακώθηκε» τελείως από πολιτική σκοπιά τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Στην αρχή αυτογελοιοποιήθηκε, όταν η δήθεν ανυποχώρητη αντίστασή του σε μια σειρά θέματα, οι περιβόητες «κόκκινες γραμμές», αποδείχθηκαν ...«κόκκινες κορδέλες», όπως πολύ εύστοχα επισημάνθηκε μετά την πλήρη και άνευ όρων υποχώρησή του σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του κατώτατου μισθού. Αυτή η «πολιτική κωλοτούμπα» του αρχηγού της Δεξιάς προκάλεσε την απογοήτευση των οπαδών του και τη χλεύη των υπολοίπων Ελλήνων.
Τη χαριστική βολή όμως του την έδωσε ο ...«αρχικωλοτούμπας», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αποσύροντας για καθαρά καιροσκοπικούς λόγους τους τέσσερις υπουργούς του από την κυβέρνηση του «τραπεζοτσολιά» Παπαδήμου. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πανικοβλήθηκε βλέποντας τη «Χρυσή Αυγή» στις τελευταίες δημοσκοπήσεις να ξεπερνάει δυναμικά το όριο του 3%, διεκδικώντας έτσι με αξιώσεις κοινοβουλευτική εκπροσώπηση όταν γίνουν εκλογές - κάτι που θα συνιστούσε θανατηφόρο πρόκληση για το ΛΑΟΣ. Διαπιστώνοντας εμπράκτως ότι η εκπλήρωση του πολιτικού πόθου του να βγάλει το ΛΑΟΣ από το ακροδεξιό περιθώριο και να το καταστήσει αποδεκτό κυβερνητικό εταίρο τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ είχε βαρύτατο πολιτικό και εκλογικό τίμημα, ο Γ. Καρατζαφέρης αποφάσισε να αντιδράσει. Απέσυρε τους υπουργούς του από τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ελπίζοντας ότι έτσι θα αναχαιτίσει τη διαρροή των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ προς την καθαρά φασιστική συνιστώσα της ακροδεξιάς. Πρόκειται για μια κίνηση πολιτικής επιβίωσης του Καρατζαφέρη, η οποία όμως έχει μοιραίες πολιτικές συνέπειες για τον Σαμαρά.

Πάνω που ο πρόεδρος της ΝΔ έχει διασυρθεί με την πλήρη υποταγή του στο Μνημόνιο και τον φτύνει όλη η Ελλάδα, ο δυστυχής Αντωνάκης βρίσκεται ξαφνικά ολομόναχος «αγκαλιά» με τον Γιωργάκη Παπανδρέου να στηρίζουν μόνα τους τα δυο τους τον Παπαδήμο, χωρίς την πολιτική κάλυψη ούτε καν του «αρχικωλοτούμπα» Καρατζαφέρη! Συμφορά! Από προχτές βρισκόμαστε δηλαδή σε ανοιχτή συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στη βάση ενός προγράμματος εξόντωσης εκατομμυρίων Ελλήνων, χωρίς κανένα πρόσχημα!

Πρόκεπαι για νέο πολιπκό τοπίο που δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμη και σε κομματικές μικροδιασπάσεις, δευτερεύουσας πάντως πολιτικής σημασίας και σε κάθε περίπτωση ανίκανες να προκαλέσουν την απόρριψη στη Βουλή της επαίσχυντης δανειακής σύμβασης, του νέου Μνημονίου. Για να διασφαλίσει μάλιστα την ψήφιση του νέου Μνημονίου, ο μέχρι το Νοέμβριο ηγέτης του «αντιμνημοκιακού» αγώνα της Δεξιάς Αντώνης Σαμαράς απείλησε χτες ωμά με διαγραφή οποιονδήποτε βουλευτή του κόμματος του τολμήσει να ψηφίσει εναντίον του νέου Μνημονίου, το οποίο είναι απείρως χειρότερο από το πρώτο! Μιλάμε για απίστευτη θρασυδειλία!

 Βορίδης και Άδωνις φαίνεται να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από το ΛΑΟΣ, δηλώνοντας ότι αυτοί θα ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο. Αν επαληθευτούν μάλιστα οι αξιόπιστες πληροφορίες που λένε όπ το τελευταίο διάστημα είχαν μυστικές επαφές με «μνημονιακούς» βουλευτές της ΝΔ, αλλά και με την Ντόρα (!), πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πάντως και παρά τις φήμες που διοχετεύονται περί του ανπθέτου, οι εκλογές φαίνεται να απομακρύνονται ακόμη περισσότερο. Ο Παπανδρέου και ο Καρατζαφέρης είχαν άλλωστε ήδη ζητήσει να μείνει ο Παπαδήμος ακόμη ...δύο (!) χρόνια και να εξαντλήσει την τετραετία του ΠΑΣΟΚ. Τώρα όμως και ο Αντωνάκης έχει κάθε λόγο να μη θέλει εκλογές παρά τις μπαρούφες που λέει για να αποσπάσει την προσοχή των απογοητευμένων ψηφοφόρων του που αισθάνονται ότι τους πρόδωσε και να τους γλυκάνει και να τους προσελκύσει με το δέλεαρ της επικείμενης εξουσίας και της εφόδου των δεξιών για να λεηλατήσουν ότι έχει απομείνει στα δημόσια ταμεία, που όμως έχουν ήδη φροντίσει να αδειάσουν τα εξαιρετικά έμπειρα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ!

Πού να τολμήσει να εμφανιστεί ο Αντωνάκης στο λαό μετά το έγκλημα που διέπραξε, θα στενάζει η παραγωγή γιαουρτιών στη χώρα! Το σημαντικότερο όμως είναι όχι τι θέλουν ο Γιωργάκης κι ο Αντωνάκης αναφορικά με το πότε πρέπει να γίνουν οι εκλογές, αλλά το ότι θα αποφασίσουν οι Γερμανοί. Αυτή τη στιγμή το πολίτευμα της Ελλάδας, με την απόλυτη συμφωνία της ελληνικής αστικής τάξης και των πολιπκών αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, είναι ...χούντα των ξένων δανειστών!

Το Ράιχ και οι εντεταλμένοι υπάλληλοι του κυβερνούν πλέον την Ελλάδα και το Βερολίνο θα αποφασίσει φυσικά πότε κρίνει σκόπιμο να γίνουν εκλογές. Οι Γερμανοί προτιμούν λοιπόν να λένε ότι την κυβέρνηση του Παπαδήμου στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που στις εκλογές του 2009 πήραν συνολικά το 70% των ψήφων παρά να γίνουν νέες εκλογές, όπου το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δύσκολα θα πιάσουν το 50%.

Η μετεκλογική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα δώσει μια πολύ πιο ασταθή κυβέρνηση που δεν θα έχει καν την πλειοψηφία στο λαό και θα είναι σαφώς πιο ευάλωτη στη λαϊκή οργή. Γιατί η Μέρκελ να αποδυναμώσει μόνη της τη νομιμοποιητική βάση της κυβέρνησης των δοσίλογων Παπανδρέου και Σαμαρά; Αν σημειωθεί εκτεταμένη κοινωνική αναταραχή, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει το Βερολίνο τις πρόωρες εκλογές ως μέσον εκτόνωσης. Διαφορετικά, δεν θα τις κάνει.

Του Γιώργου Δελαστίκ -"Πριν"
ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!


ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ


Στις πιο μαύρες σελίδες της ως το μεγαλύτερο όνειδος για τη χώρα.

Αυτή θα είναι η μοναδική ιστορική απάντηση για τον πρωτεργάτη της εθνικής ταπείνωσης που αναζητά τη δικαίωσή του από την ...ιστορία.

Κατά τα λοιπά...






ΒΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ..!!!‏




Να πάτε ρε άθλια τσιράκια των τοκογλύφων να πείτε σε αυτόν τον άνθρωπο κατάμουτρα ότι "αν δεν ψηφιστούν τα νέα μέτρα δεν θα έχει πλήρη σύνταξη, πετρέλαιο και θα τουρτουρίζει στο κρύο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, και φάρμακα επειδή δεν έχει να τα πληρώσει, εκτός από την καταρρακωμένη εθνική υπερηφάνεια του.
Να πάτε να του πείτε ότι επειδή κατακλέψατε τον τόπο, τώρα του ζητάτε να ξαναπληρώσει με έναν αισχρό και εκβιαστικό τρόπο στους υπερτοκογλύφους τα κλεμμένα σας, αφαιρώντας το..μέλλον από τα παιδιά και τα εγγόνια του.



Ο τίτλος του πλέον ανίκανου πολιτικού δικαιωματικά σου ανήκει 


Αντώνη Σαμαρά


  • Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν
Σε ποιούς απευθυνόσουν ρε Α. Σαμαρά; 

Στο 1 εκατομμύριο ανέργους;
Στις ατέλειωτες σειρές των συσσιτίων;
Στους ανιχνευτές των σκουπιδιών;
Στα παιδάκια που λιποθυμούν λόγω ασιτίας;
Στους άστεγους που πεθαίνουν από το κρύο;
Στο ¼ των Ελλήνων που ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας;
Στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά;
Στους κατεστραμμένους μικροεπιχειρηματίες που είναι έτοιμοι να περάσουν τη θηλεία στο λαιμό τους;
Στους μικροσυνταξιούχους που μετράνε ακόμα και τις μπουκιές που καταπίνουν;
Στους νεομετανάστες;
Στους… Στους… Στους…

Ποιούς τρομοκρατούσες; 

Αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα;
Αυτούς που η μαφία των πολιτικών και των διαπλεκομένων τον ιδρώτα κατάκλεψε;

Τί θλιβερές ανοησίες ήταν αυτές που χωρίς ίχνος ντροπής εκστόμισες ανόητε; 

Άδεια ράφια, τρόφιμα με το δελτίο, έλλειψη καυσίμων, χάος, φτώχεια, εξαθλίωση, δυστυχία… 
Όλα αυτά αν δεν ψηφιστεί το γαμημένο μνημόνιο…

Σε ποιους απευθύνεσαι ρε ηλίθιε; 

Από όσα ανέφερες ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε, τι είναι αυτό που έχουν οι εξαθλιωμένοι Έλληνες;

Ούτε να πάρουν τα απαραίτητα έχουν, Ούτε να ντυθούν, Ούτε να ζεσταθούν, Ούτε να ελπίζουν… Ούτε… ούτε… ούτε…

Σε άλλο κόσμο ζεις θλιβερέ Σαμαρά! 

Σήμερα υπέγραψες την πολιτική σου καταδίκη που θα σου δώσει τον τίτλο του πλέον ανίκανου πολιτικού…

Σαν τον δρομέα που έτρεξε μόνος του σε αγώνα δρόμου… και βγήκε δεύτερος! 

Εύγε!!!

"Προς τους ανθέλληνες του ελληνικού κοινοβουλίου"

Προς τους ανθέλληνες του ελληνικού κοινοβουλίου
Οι πράξεις των ανθελλήνων της βουλής
πέρασαν θηλιά στον λαιμό του ΕΛΛΗΝΑ
και τον σέρνουν πίσω από το άρμα της μαφίας,
της Ε.Ε, του Δ.Ν.Τ και της Goldman Sachs...
Προς τους όποιους ανθέλληνες πολιτικούς του ελληνικού κοινοβουλίου.

Κατ' επιταγή των διατάξεων του ακροτελεύτιου άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, την έννοια του οποίου, όλοι ΟΣΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ «πολιτικοί», αντιστρατεύεστε και έχετε καταστήσει κενή περιεχομένου και τις σελίδες αυτού κάνετε χρήση μόνο για την εις τον απόπατο ανάγκη σας, ΕΜΕΙΣ, τμήμα του ελληνικού Λαού και του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ», μόνου κατά το Σύνταγμα αναγνωρισμένου ως εξουσία, δικαιουμένου και υποχρεωμένου να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία, υψώνουμε κραυγή διαμαρτυρίας και απόγνωσης με αποδέκτες όποιους εξ’ υμών ΔΡΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΣ και υποσκάπτουν τα θεμέλια του κράτους καταφέρνοντας σε μία τριακονταεπταετία ό,τι δεν κατάφερε ο τούρκικος ζυγός των 400 χρόνων, καταβαραθρώνοντας την έννοια του ΕΘΝΟΥΣ μας, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι θα πράξουμε αυτό που μας αναλογεί για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδος μας, ώστε με νόμιμες ενέργειες να σταθούμε ανάχωμα στον διαμελισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, εφαρμοζομένων των κατά περίπτωση νόμων του Ελληνικού κράτους υπό της εντίμου Δικαιοσύνης στην κρίση της οποίας ακόμη ελπίζουμε, υπενθυμίζοντάς σας ότι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι:

Εσείς, όσοι ενεργείτε πλέον ως στρατεύματα κατοχής στα σωθικά του Έθνους.
Εσείς, όσοι είσαστε ο εσωτερικός εχθρός και ο καταστροφέας του.
Εσείς, όσοι αποδομήσατε τον κοινωνικό μας ιστό.
Εσείς, όσοι σύρατε το ελληνικό κράτος στην μιζέρια και στην ανυποληψία.
Εσείς, μίσθαρνα όργανα του Διεθνούς Σιωνισμού.
Εσείς, οδαλίσκες των Στοών και των Λεσχών.
Εσείς, Φαρισαίοι υποκριταί.
Εσείς οι ανθέλληνες που ξεφτιλίσατε το Έθνος των Ελλήνων.
Εσείς, που απαξιώσατε τον Έλληνα-Άνθρωπο.

ΣΤΟΠ!!! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!

Οι Έλληνες, σας προειδοποιούμε για να συνετιστείτε όσο είναι καιρός!! Προσέξτε, εσείς και τα φερέφωνά σας ΜΜΕ, μήπως ξυπνήσετε κρεμασμένοι στην πλατεία Συντάγματος με το ίδιο σχοινί το οποίο περάσατε θηλιά στον λαιμό του ΕΛΛΗΝΑ και τον σέρνετε πίσω από το άρμα της μαφίας, της Ε.Ε, του Δ.Ν.Τ, της Fitch, της Goldman Sachs, της Morgan Stanley, του Τρισέ, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, της Λέσχης BILDERBERG και της Νέας Τάξης που υπηρετείτε.

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!


Πηγή: "Προς τους ανθέλληνες του ελληνικού κοινοβουλίου" - RAMNOUSIA 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!


ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ!!


Ξεσηκωμός! Για το λαό η χρεοκοπία είναι ήδη ανεξέλεγκτη.


Ο φόβος και η υποταγή δεν πρέπει να έχουν θέση πλέον σε κανένα εργατικό σπίτι, σε καμιά λαϊκή οικογένεια. Ισα ίσα που - αν επικρατήσουν - θα σφίξει περισσότερο η θηλιά σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο, συνταξιούχο, μικρομαγαζάτορα. Ο λαϊκός ξεσηκωμός, η οργάνωση όλων σε «μια γροθιά» είναι τώρα όρος επιβίωσης. Ανάμεσα στις αλυσίδες της υποταγής και στα όπλα του αγώνα η απάντηση των εργατοϋπαλλήλων, κάθε λαϊκού ανθρώπου να έρθει μυριόστομη και σαρωτική:

Δεν παραδινόμαστε! Οργανωνόμαστε και αντεπιτιθέμεθα!
«Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται», έγραφε ο Μπρεχτ για να δείξει τη βαρβαρότητα του καπιταλισμού και ιδιαίτερα του καπιταλισμού σε κρίση. Η επίθεση στη ζωή και στο βιοτικό επίπεδο όλων αυτών που παράγουν τα πάντα με τα χέρια και το μυαλό τους φέρνει σε κάθε σπίτι την πείνα, το κρύο, το σκοτάδι, την εξαθλίωση. Για να γίνει πάμφθηνος ο εργάτης και να μεγαλώνει το κέρδος του καπιταλιστή. Για να μεγαλώσει η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία των επιχειρήσεων, ώστε να δίνουν «δουλειές». Θα ανεχτούμε τα παιδιά να λιποθυμούν υποσιτισμένα στα σχολεία, οι άρρωστοι να πεθαίνουν σπίτι τους ή στις πόρτες των νοσοκομείων, οι εργάτες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι να θρέφονται από συσσίτια, οι οικογένειες να ζουν με χαρτζιλίκια που θα πηγαίνουν ολόκληρα στους φόρους, στα δάνεια και στα χαράτσια; Τι νόημα έχουν αυτές οι θυσίες; Για να μοιράζουν ψίχουλα οι επιχειρηματίες και το κράτος τους;
Για το λαό η χρεοκοπία είναι ανεξέλεγκτη. Εχει ξεκινήσει από καιρό και θα είναι ασταμάτητη. Τώρα κανένας δεν μπορεί να πει «δεν ξέρω». Δεν μπορεί να είναι μόνος του. Η οργάνωση στον τόπο δουλειάς και στη γειτονιά πρέπει να γίνει στάση ζωής και δύναμη πάλης. Η οργάνωση θα δώσει πνοή αισιοδοξίας, θα πολλαπλασιάσει τη δύναμη του καθένα που σήμερα νιώθει φοβισμένος, ανήμπορος και μόνος και θα τη μετατρέψει σε ανατρεπτικό ποτάμι που θα σαρώσει τους εκμεταλλευτές και τις κυβερνήσεις τους. Ο περήφανος μονόδρομος για τα λαϊκά στρώματα είναι η οργάνωση και πάλη με περιεχόμενο τις σύγχρονες ανάγκες. Και αυτές οι ανάγκες για δουλειά με δικαιώματα, για δωρεάν δημόσια Υγεία και Παιδεία αναβαθμισμένη και απαλλαγμένη από επιχειρηματίες, για φάρμακα και θεραπεία για όλους, για λιγότερη δουλειά, για στέγη, για αξιοπρεπή ζωή μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο με ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την εξουσία.
Σήμερα προέχει ο σκληρός πολύμορφος αγώνας για να παρεμποδιστεί η ψήφιση και η εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων, που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Ο αγώνας αυτός θα δυναμώνει και θα έχει αποτελέσματα, όσο οι εργαζόμενοι στρέφονται ως παραγωγοί του τεράστιου πλούτου απέναντι στους ληστές του ιδρώτα τους: Τους μεγαλοεργοδότες και το κράτος τους, την ΕΕ και όλα τα στηρίγματά τους σε πολιτικό και συνδικαλιστικό επίπεδο. Το μεγάλο ζητούμενο σήμερα είναι κάθε λαϊκός άνθρωπος να παλεύει ώστε να πληρώσει η πλουτοκρατία, να μην αναγνωρίσει κανένα χρέος. Η δράση της εργατικής τάξης, των άλλων φτωχών λαϊκών στρωμάτων μπορεί να ανατρέψει την κυβέρνηση, να ανοίξει το δρόμο για την εργατική, λαϊκή εξουσία, ώστε οι εργαζόμενοι να γίνουν «αφέντες» του πλούτου και του τόπου τους, απαλλαγμένοι από τα παράσιτα της κοινωνίας. Με αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους.


Αλ. Τσίπρας: Αν βγούμε στους δρόμους, θα καταρρεύσει το ετοιμόρροπο πολιτικό σύστημα


Βέβαιος ότι, αν αυτές τις μέρες και κατά την ψήφιση του νέου Μνημονίου, στους δρόμους της Αθήνας και των μεγάλων πόλεων, γίνουν όσα και τον προηγούμενο Ιούνιο, “το ετοιμόρροπο πολιτικό σύστημα, που κρέμεται από μια κλωστή, δεν θα αντέξει και θα καταρρεύσει” δήλωσε σε πρωινή του συνέντευξη (Real Fm) ο Αλέξης Τσίπρας, συμπληρώνοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα πρόκειται για μεγάλη νίκη υπέρ της δημοκρατίας και των λαϊκών συμφερόντων. Εξάλλου ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι το νέο Μνημόνιο εστάλη μόνον στους τρεις: “Κατά την εκτίμησή τους, εκεί τελειώνει το πολιτικό σύστημα και η δημοκρατία στην Ελλάδα, δεν υπάρχει Κοινοβούλιο και κόμματα, υπάρχουν οι τρεις που δεσμεύουν τον ελληνικό λαό για τις επόμενες δεκαετίες με τις υπογραφές τους”.


Μάλιστα τις ευθύνες για την “εν κρυπτώ” διαπραγμάτευση, όπως την χαρακτήρισε, καταλόγισε πρωτίστως στην κυβέρνηση κι όχι στην τρόικα, καθώς η πρώτη έχει την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας της δημοκρατίας.

Ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι ήδη βρισκόμαστε σε συνθήκες χρεωκοπίας, "ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας", αναφερόμενος στους περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανέργους, τους νεόπτωχους, τους χιλιάδες ανέργους σε όλες τις πόλεις, τους νέους να φεύγουν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό... Συμπλήρωσε ότι, αν και κανείς δεν επιδιώκει την αδυναμία πληρωμής, από την άλλη όμως, "αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στο να μην πληρώνουμε τους πιστωτές ή να μην πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις, νοσοκομεία, σχολειά και να οδηγηθούμε στην κοινωνική διάλυση, τότε ίσως πρέπει να ξανασκεφτούμε: Μήπως τελικά αυτό που μας το εμφανίζουν με τα χειρότερα, με τα μελανά χρώματα, με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, μήπως τελικά είναι κάτι το οποίο βεβαίως είναι σκληρό, αλλά αυτό το οποίο ακολουθούμε προκειμένου να το αποφύγουμε είναι ακόμα σκληρότερο".
Καταληκτικά άσκησε κριτική στον Φ. Κουβέλη και την Αλ. Παπαρήγα, ότι με πρόσχημα τις διαφορετικές απόψεις για την Ευρώπη αρνούνται να απαντήσουν επί της ουσίας "στην πρόσκληση να κάτσουμε σ΄ ένα τραπέζι και να βρούμε τα στοιχεία που μας ενώνουν για να δώσουμε μια διαφορετική διέξοδο", προσθέτοντας ότι "όταν ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται και θέλει να δει πώς θα βρεθεί λύση για να αποτραπεί αυτή η τραγωδία, είναι τουλάχιστον μικροκομματικός ο σχεδιασμός τού να μας αφορούν τα ποσοστά μας και πώς θα τα αυξήσουμε και θα έχουμε λίγο περισσότερους βουλευτές". Αναλυτικότερες δηλώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις θα κάνει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το πρωί.

Νεολαία ΣΥΝ: Να μην επιτρέψουμε την ψήφιση του νέου Μνημονίου
Να κατακλύσει τους δρόμους όλης της χώρας και να μην επιτρέψει την ψήφιση του νέου Μνημονίου κάλεσε νέους και εργαζόμενους η Νεολαία ΣΥΝ στέλνοντας μήνυμα ανατροπής της πολιτικής που, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον στραγγαλισμό της κοινωνίας. “Μας λένε πως για διασώσουν τα κέρδη των τραπεζών, των μεγαλοεργολάβων και των μεγαλοεκδοτών πρέπει να χρεωκοπήσει ο λαός” αναφέρει και καταλήγει: “Η αξιοπρέπειά μας, το δικαίωμά μας στη ζωή είναι αδιαπραγμάτευτα”.

Για το γάλα των παιδιών μου εκβιασμούς ΔΕΝ ανέχομαι. Όποιος ανέχεται ας κάτσει στον καναπέ του.

Στάθης Διομήδης
Ο Γιώργος της Μαργαρίτας, ο ανοιξιάτικος Αντώνης και ο Λουκάς των λεσχών τοκογλυφίας και εξουσίας ξεπέρασαν τα όρια.
Οι παραπάνω ανθέλληνες με ένα κρεσέντο δηλώσεων και ομιλιών εκβιάζουν ανοικτά και απροκάλυπτα τον Ελληνικό Λαό ακόμη και για το γάλα των παιδιών τους.
Δεν θλίβομαι γιατί είναι εκβιαστές. Θλίβομαι γιατί είναι ανιστόρητοι και δε γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται εκβιασμούς.
Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουν ελληνική ιστορία καθώς σπούδασαν σε αμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια. Και τώρα ως άλλοι γενίτσαροι εκβιάζουν, απειλούν και τρομοκρατούν το λαό. Ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν; Γιατί τα συμφέροντα της κοινωνίας δεν τα εξυπηρετούν…
Κατέλυσαν το Σύνταγμα, ασέλγησαν στη Δημοκρατία, και εξευτέλισαν το Κοινοβούλιο. Πόσο ακόμη θα τους αφήσουμε να καταστρέφουν τη χώρα;
Γαντζωμένοι στις καρέκλες τους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τις βουλευτικές τους καρέκλες και προνόμια, με πρακτικές που ξεπερνούν ακόμη και τα όρια του φασισμού.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο, προσπαθούν να δέσουν χειροπόδαρα την Ελλάδα στο άρμα των τοκογλύφων εκβιαστών. Είναι περίπου 400 σελίδες το μνημόνιο, το αγγλικό κείμενο, το psi, η αιτιολογική έκθεση κτλ.
Δηλαδή 400 σελίδες νομικά κείμενα θα πρέπει να συζητηθούν λίγες ώρες και μετά να ψηφιστούν, και να υποθηκεύσουν το μέλλον του λαού και της ιστορίας της Ελλάδας.
Δεν θα τους πάρει παρά λίγες ώρες για να ξεπουλήσουν ολόκληρες γενιές ανθρώπων…
Μέσα σε λίγες ώρες θα ξεπουλήσουν τη χώρα και τον πλούτο της, θα δημιουργήσουν σύγχρονους σκλάβους εργασίας, και θα στείλουν στα κρεματόρια τις επόμενες γενιές.
Είναι η ώρα της μεγάλης μάχης. Μαζικά, Δημοκρατικά, Ειρηνικά, θα αντισταθούμε στη λαίλαπα της τρικομματικής επίθεσης.
Είναι Εθνικό Καθήκον η παρουσία όλων μας στους δρόμους.
Για το γάλα των παιδιών μου εκβιασμούς ΔΕΝ ανέχομαι. Όποιος ανέχεται ας κάτσει στον καναπέ του.
Για τους υπόλοιπους, ραντεβού στους δρόμους μέχρι οι σκοτεινοί ένοικοι του Μαξίμου να προκηρύξουν εκλογές και να παραδώσουν την εξουσία στο λαό.
ΥΓ. προς τον Υπουργό ΠΡΟΠΟ. Ρε Χρήστο, για μια φορά στη ζωή σου κάνε κάτι καλό για τον τόπο. Σαββατοκύριακο δώσε ρεπό στους ασφαλίτες και τους παρακρατικούς που όλως τυχαίως δημιουργούν τα επεισόδια. Άσε μας μια φορά να διαδηλώσουμε σαν άνθρωποι…