Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008


H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”
Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.
από τον Jean d'Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση.
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.
Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.
Οι ευρωπαίοι «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες, (‘sheeple’ = άνθρωποι - πρόβατα) ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό (που τώρα καταπίνονται από το ευρώ.)
Εδώ είναι που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησηςέπαιξαν τον ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή "παγκόσμια ύφεση" που προκλήθηκε από τους Χαζάρους διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου να φέρει τις νότιες και τις ανατολικές ευρωπαϊκές οικονομίες σε ένα οριακό σημείο, όπως και να εξασθενήσει την αμερικανική οικονομία και να φέρει την κατάρρευση της κινεζικής, της ινδικής και της ρωσικής οικονομίας.
Η «μόνη λύση» σύντομα πρόκειται να προταθεί σύντομα από την ΕΕ είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να τεθεί ένας κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση ενώ και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από αυτήν την κεντρική κυβέρνηση.
Πρόκειται να είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την "απαραίτητη" δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.
Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild και λοιποί.) Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την ανθρωπογενή παγκόσμια ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη της «υπερθέρμανσης του πλανήτη».)
Έτσι, η ευρωπαϊκή «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνει πιο ισχυρή από τη παραδοσιακή αμερικάνικη "ελίτ". Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) με ένα πραγματικό σούπερ στρατό (τον επερχόμενο ευρωπαϊκό στρατό). Στη συνέχεια, οι Αμερικάνοι «ελίτ» θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην ΕΕ και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν.
Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ονομασία) θα είναι μια αυτοκρατορία που θα διοικείται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την χαζαρική αυτοκρατορία εκείνη την εποχή. Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας.
Σχ. ΚΟ: Επεξήγηση περί ΧαζάρωνΗ κατεστημένη άποψη υποστηρίζει πως όλοι οι Εβραίοι στον κόσμο είναι το ίδιο, μία και μοναδική «φυλή», την οποία και «επέλεξε ο Θεός». Στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν στη Γη δύο ευδιάκριτες ομάδες Εβραίων. Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι, που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική και την Ισπανία και οι Ασκενάζι Εβραίοι, που προέρχονται από την ανατολική Ευρώπη. Οι Σεφαραδίτες, κατά κοινή παραδοχή, κατάγονται από τους αρχαίους Εβραίους, που περιγράφονται στη Βίβλο. Είναι σημιτικής καταγωγής και συνεπώς φυλετικά συγγενείς με τους Αραβες: η μόνη διαφορά τους είναι η θρησκεία. Αντίθετα οι Ασκενάζι Εβραίοι, που αποτελούν και το 90% των σημερινών Εβραίων, έχουν μυστηριώδη καταγωγή. Σύμφωνα με αρκετούς ιστορικούς οι Ασκενάζι Εβραίοι δεν υπήρχαν πριν από 1200 χρόνια. Το μυστήριο της εμφάνισης των πολυάριθμων Ασκενάζι Εβραίων της ανατολικής Ευρώπης ξεδιαλύθηκε, όταν οι ιστορικοί απέδωσαν την προέλευση τους στον εξιουδάϊσμό των Χαζάρων, μιας τουρκικής φυλής που ίδρυσε για αρκετούς αιώνες μια ισχυρή μεσαιωνική αυτοκρατορία μεταξύ Κασπίας και Μαύρης Θάλασσας. (περισσότερα ΕΔΩ).
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Στον πίνακα που βλέπετε ανωτέρω, εμφανίζονται τα ποσά τα οποία θα δανείσουν στην Ελλάδα οι διάφορες χώρες της ευρωζώνης. Θα μπορούσε κάποιος να διερωτηθεί πως είναι δυνατόν η Πορτογαλία και η Ισπανία, χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως εμείς, να μας δανείζουν χρήματα. Η απάντηση είναι απλή, όμως είναι ταυτόχρονα ένα μαχαίρι στην πλάτη της Ελλάδος. Ένα μαχαίρι που κάρφωσε ύπουλα και εκ προμελέτης ο σημερινός πρωθυπουργός, έχοντας ως συνεργούς την σιωπή και απόκρυψη της αλήθειας, από δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε. με πουλημένη συνείδηση και νοικιασμένη γραφίδα. Προσέξτε λοιπόν: η Ισπανία δανείστηκε την περασμένη Πέμπτη 2,345 δις €, με επιτόκιο 3,532% και θα μας δανείσει σε λίγες μέρες με επιτόκιο 5%. Δηλαδή η επιχείρηση « σώστε την Ελλάδα» θα αποβεί για την Ισπανία επικερδής αφού θα της προσπορίσει κέρδη με επιτόκιο 1,5%. Τούτο σημαίνει ότι από την σωτηρία της Ελλάδος η Ισπανία θα βγει κερδισμένη με 150 εκατομμύρια € σε μικρό χρονικό διάστημα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για την Πορτογαλία. Εκεί όμως που η «σωτηρία της Ελλάδος» προσλαμβάνει διαστάσεις σκανδάλου, αν όχι κομπίνας, είναι τα κέρδη της Γαλλίας και της Γερμανίας που δανείζονται με 1,5% και μας δανείζουν με 5%. Περιθώριο κέρδους 3,5% σε ποσό 41 δις €, δηλαδή όφελος 1,440 δις €. Γίνεται λοιπόν αμέσως αντιληπτό γιατί η κυβέρνηση, ενώ είχε την δυνατότητα να δανειστεί μέχρι και τον Ιανουάριο, με επιτόκιο γύρω στο 2% δεν το έπραξε. ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΛΛΑΣ να καταφύγει στον περίφημο «μηχανισμό στήριξης» για τον οποίον υπερηφανεύεται ο πρωθυπουργός. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για μηχανισμό στήριξης, αλλά για κερδοφόρα επιχείρηση της ευρωζώνης σε βάρος της Ελλάδος. Επίσης έτσι εξηγείται με τον πιο σαφή μάλιστα τρόπο, η συμπεριφορά του κ. Παπανδρέου να γυρίζει από χώρα σε χώρα, από τηλεόραση σε τηλεόραση και να διαλαλεί πως θα χρεωκοπήσουμε αν δεν δανειστούμε χρήματα. Λογική και απολύτως φυσιολογική συνέπεια η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος από τους διάφορους οίκους αξιολόγησης και η εκτίναξη των επιτοκίων δανεισμού και των spreads σε δυσθεώρητα ύψη. Δυστυχώς αυτή είναι η ΜΟΝΗ αλήθεια για την υπόθεση της δήθεν παρά λίγο πτώχευσης της χώρας μας. Οι κομπίνες της SIEMENS και του χρηματιστηρίου ωχριούν μπροστά της. Πρόκειται για την μεγαλύτερη διακρατική απάτη που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί. Οι Έλληνες καλούνται να κρίνουν και θα αποφασίσουν (σύντομα μάλιστα) αν τους αξίζει τέτοια προσβολή.
Τάσος Καρ.

Ανίατη περίπτωση


Για γέλια, αλλά και για λύπηση είναι πλέον ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου. Αναρωτιέται κανείς εάν όλα όσα έλεγε το Σάββατο στην  ΚΟ τού ΠΑΣΟΚ, τα έλεγε για να πείσει τους βουλευτές, τον λαό, ή τον εαυτό του;;
Η απόφαση για προσφυγή στο ΔΝΤ, η υπογραφή τού πρώτου Μνημονίου, η πολιτική που ακολουθήθηκε τα δυόμισυ τελευταία χρόνια ήταν η μόνη σωστή. Και ο μόνος υπαίτιος για όλα τα κακά της χώρας και για την οικτρή σημερινή
κατάσταση δεν είναι άλλος παρά μόνον ο Καραμανλής και η πενταετής διακυβέρνησή του.
Σταχυολογώ ορισμένα από τα “σοφά”  αλλά και φαιδρά μέχρις δακρύων που είπε αυτός ο “μεγαλόσχημος” και “μεγαλόθυμος” ηγέτης. Πρόκειται περί ρήσεων ανυπέρβλητης “σοφίας”, “μετριοφροσύνης” και “μεγαλοσύνης”. Ο καθένας ας τον κρίνει όπως νομίζει
-         Εδώ και δυόμισυ χρόνια αυτός και το ΠΑΣΟΚ  δίνουν  “μάχη για το δίκιο τού λαού και αγώνα για να σώσουμε τον λαό από την εξαφάνιση” . Δηλαδή, το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, τα περίπου 4.500 άτομα που καθημερινάέβγαιναν στην ανεργία τον περασμένο μήνα, το κλείσιμο χιλιάδων καταστημάτων και επιχειρήσεων, η εξοντωτική ανέχεια του κόσμου δεν συνιστούν εξαθλίωση και εξαφάνιση του λαού;;
-         «Όσοι θέλουν να φύγουν από την εξάρτιση έχουν δίκιο (….) αυτή είναι η πατριωτική στάση, αυτή είναι η στάση του ΠΑΣΟΚ, αυτή είναι η δική μου στάση». Αν αυτή είναι η δική του στάση και του ΠΑΣΟΚ, τότε γιατί μας έβαλε μέχρι το μεδούλι στην εξάρτηση από τους διεθνείς κερδοσκόπους;;
-         «Έφταιξε η κυβέρνησή μας και το πρόγραμμά μας όπως λέει η ΝΔ; Όχι κύριοι συνάδελφοι.» Βεβαίως όχι, ο λαός έφταιξε και φταίει.
-         «Τα βάλαμε από την αρχή με το παρασιτικό σύστημα, τα βάλαμε με όλους που θέλουν να νέμονται την περιουσία του λαού, τους φοροφυγάδες, τις τράπεζες, τα μίντια.» Εμείς τόσον καιρό πώς και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη;; Μήπως και γέμισε το δημόσιο ταμείο με πακτωλούς χρημάτων από τους φοροφυγάδες και μας το κρύβουν για να μας παιδεύουν;;
-         «Εμείς σώσαμε την χώρα, κάναμε μία δανειακή σύμβαση 240 δισεκατομμυρίων, τη μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, με πάρα πολύ ευνοϊκούς όρους, καλύτερους από κάθε άλλη δανειακή σύμβαση οπουδήποτε κράτους.» Πραγματικά άριστοι όροι, όπως η εμπράγματη ασφάλεια επί των περιουσιακών στοιχείων του κράτους και των ιδιωτών, μία σύμβαση που διέπεται από το αγγλικό δίκαιο και στο οποίο, σιγά σιγά, με την πώληση παλαιών ελληνικών ομολόγων που διέπονταν (στο 90% του χρέους μας του 2009, ήτοι τα 296 δισεκατομμύρια) από το ελληνικό δίκαιο, θα αρχίσει να υπάγεται ακόμη και αυτό το παλιό χρέος μας.
-         «Τα έχουν βάλει μαζί μας, τα μίντια τζογάροντας πάνω στην τηλεθέαση, αλλά και ο κάθε τυχάρπαστος που έχει βρει ένα μικρόφωνο και λέει  ό,τι θέλει, ό,τι του κατέβει.» Τυχάρπαστοι, λοιπόν, καθηγητές πανεπιστημίων, όπως ο κ. Κασιμάτης, ο κ. Μπέης, ο κ. Χιόνης και πολλοί άλλοι, τυχάρπαστος ο Μίκης Θεοδωράκης, τυχάρπαστοι ξένοι οικονομολόγοι. Ειλικρινά δεν ήταν γνωστό πως υπάρχουν τόσο διάσημοι και έγκριτοι τυχάρπαστοι…
-         «Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που κάναμε ό,τι κανένας άλλος δεν τόλμησε να κάνει.» Πρώτη φορά ακούγεται ένας άνθρωπος να λέει πως αισθάνεται περήφανος για την καταστροφή της χώρας και του λαού της.

Και μέσα σε όλα έδειξε και την βαθειά γνώση της ελληνικής γλώσσας, διότι κατ’ αυτόν οι αήθεις επιθέσεις πρέπει να αποκαλούνται αήθιες επιθέσεις……

ΣΝΕΒΕΜΠΕΤ

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.


Το μοναδικό δικαίωμα που έχει αυτή η κυβέρνηση, είναι να παραδοθεί στο φυσικό της δικαστή προκειμένου να τη δικάσει και να την τιμωρήσει παραδειγματικά για σωρεία πολιτικών και εθνικών εγκλημάτων.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κανένα άλλο δικαίωμα δεν έχει και κανένα άλλο δικαίωμα δεν πρόκειται να της αναγνωρίσουμε.

Είναι μια κυβέρνηση παρωδία που δε την εξέλεξε ο Ελληνικός λαός αλλά την επέβαλαν οι συμμορίες που επιχειρούν να αλυσοδέσουν τη χώρα.
Δε συναποτελείται από πολιτικούς που τιμούν τον όρκο τους, το Σύνταγμα και το λαό της χώρας ο οποίος τους εξέλεξε, αλλά από πολιτικά ανδρείκελα χωρίς πολιτική μπέσα, χωρίς πολιτική συνέπεια.
Την συναποτελούν ορκισμένοι γενίτσαροι που αρνούνται πεισματικά να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό την ίδια στιγμή που προσκυνούν ταπεινωμένοι στα κελεύσματα των πολιτικών και οικονομικών νταβατζήδων.

Αυτή η κυβέρνηση τρέμει τη λαϊκή κρίση, γι αυτό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την αποφύγει πριν ολοκληρώσει το εφιαλτικό έργο της.

Είναι μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε απόλυτη αποσύνθεση.
Την επίπλαστη συνεκτικότητά της, δε την προσδιορίζει κανενός είδους εθνική πολιτική κανένα πατριωτικό καθήκον δε σηματοδοτεί το βηματισμό της.
Στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον πολιτικό και ηθικό εκβιασμό των βουλευτών, ο οποίος εξαπολύεται συντονισμένα από τους λειτουργούντες εν είδει πολιτικής συμμορίας πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι έχουν παραδοθεί αμαχητί στις πολιτικές συμμορίες των εκβιαστών της εκφασιζόμενης Ευρώπης...


Αυτό τον πολιτικό και ηθικό εκβιασμό επιχειρούν κατατρομοκρατημένοι να τον διασπείρουν στην κοινωνία ολόκληρη.

Αυτή η κυβέρνηση, δεν στηρίζεται και δεν υπηρετεί τη δημοκρατία και το Ελληνικό Σύνταγμα.
Η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς πολιτικής εκτροπής. Η δημοκρατία βιάζεται. Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί. Νομιμότητα πλέον δεν υφίσταται.

Αυτή η κυβέρνηση σήμερα καλείται να αποφασίσει την παράδοση της χώρας με πρόσχημα τη «σωτηρία» της. Ψεύδονται και παρανομούν.

Είναι μια κυβέρνηση απόλυτης μειοψηφίας…
Μια κυβέρνηση, οι συνιστώσες της οποίας την επαύριον των εκλογών θα οδηγηθούν στην απόλυτη εκλογική συντριβή…
Είναι μια κυβέρνηση που πραξικοπηματικά καταχράται βουλευτικά έδρανα και κυβερνητικά κτίρια που δε δικαιούται να χρησιμοποιεί…

Και ως εκ τούτου, όλες οι αποφάσεις της στερούνται δημοκρατικής νομιμοποίησης.

Πρόκειται για αποφάσεις άκυρες που την επόμενη μέρα των εκλογών στο σύνολό τους θα έχουν εκπέσει.

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις που αντιπολιτεύονται αυτή την εφιαλτική πολιτική…
Το σύνολο των βουλευτών που θα καταψηφίσουν σήμερα αυτή την ελεεινή κατοχική συμφωνία…
Οφείλουν – πέρα και ανεξάρτητα από τις όποιες άλλες πολιτικές τους διαφορές – να κάνουν γνωστά προς πάσαν κατεύθυνση – έτσι ώστε να το μάθουν και οι κατοχικοί νταβατζήδες – τρία πράγματα:

1. Οτι αυτή η κυβέρνηση είναι έκπτωτη, παράνομη και ως εκ τούτου οι αποφάσεις που παίρνονται στην παρούσα Βουλή με εικονική πλειοψηφία, δεν έχουν κανένα απολύτως κύρος και καμία απολύτως νομική ή άλλη ισχύ.

2.Οτι αυτή η κυβέρνηση και οι πρωταγωνιστές της εθνικής τραγωδίας όπως και οι υπερασπιστές των κατοχικών συμφωνιών, θα περάσουν από ειδικό δικαστήριο με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας, αμέσως μετά τις εκλογές όπου και θα αποδειχτεί πως δεν είχαν καμία απολύτως δημοκρατική νομιμότητα προκειμένου να νομοθετούν για οτιδήποτε αφορά το μέλλον αυτού του τόπου.

3.Ότι το σύνολο των κατοχικών συμφωνιών θα καταγγελθεί. Καμία από αυτές δεν πρόκειται να τηρηθεί και ότι ο δρόμος τον οποίο θα τραβήξει αυτή η χώρα θα αποφασιστεί αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο το λαό της.

Σήμερα η Ελληνική κοινωνία δίνει τη μάχη της ανατροπής των κοτζαμπάσηδων και αυτή τη μάχη πρέπει να τη δώσει πετυχημένα.




Χάρρυ Κλυνν: Τι να σου πω αξιοθαύμαστε Α. Σαμαρά;


Ήθελα να ήξερα Α. Σαμαρά, εσύ ο μεγάλος οικονομολόγος δεν κατάλαβες ακόμα ότι η πτώχευση είναι παρούσα;

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να παραποιείς τόσο βάναυσα την αλήθεια και να τρομοκρατείς τον Ελληνικό λαό;

Όταν λες, ότι εάν η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών αναγκαστικά θα φύγει από τη ζώνη του ευρώ, ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ… Και δέκα φορές να πτωχεύσει η Ελλάδα ή οποιοδήποτε άλλη χώρα του Νότου, δεν υπάρχουν οι διαδικασίες εκείνες που θα επιτρέψουν την αποβολή της από τη ζώνη του ευρώ… Έτσι δεν είναι;

Και δε μου λες «μελλοντικέ πρωθυπουργέ» (μ’ αυτό τι πλευρό να κοιμάσαι)ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ;

Έχεις το πολιτικό σθένος να βγεις στα ίσα και να διακηρύξεις κάτι τέτοιο;

Αλλά πως μπορείς να ισχυρισθείς κάτι τέτοιο όταν όλοι γνωρίζουν ότι το χρέος μας δεν είναι βιώσιμο και ότι είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι μέσα στον χρόνο θα έχουμε πτωχεύσει και μάλιστα ατάκτως.

Μα για τόσο ηλίθιους μας έχεις όλους εμάς τους πολίτες της τρίτης κατηγορίας;

Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορείς να ισχυρισθείς κάτι τέτοιο, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι έχουμε ήδη πτωχεύσει.

Η επιλογή μας λοιπόν είναι να αποδεχτούμε την κατάσταση της πτώχευσης εντός της ευρωζώνης, μπας και σώσουμε ότι μας έχει απομείνει σ’ αυτή τη χώρα, μπας και σώσουμε τους Έλληνες από την απόλυτη εξαθλίωση…
Όλα τα άλλα Α. Σαμαρά, είναι εκ του πονηρού…

Δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για μας που έγκαιρα καταλάβαμε τι καπνό φουμάρεις, έχεις πάρει κατήφορο χωρίς σταματημό και δεν υπάρχει κανείς να σε σταματήσει…

Πριν από δυο χρόνια έθετες θέμα κομματικής πειθαρχίας και έλεγες ότι όποιος ψηφίσει το μνημόνιο θα διαγραφεί.

Η Μπακογιάννη ψήφισε υπέρ του μνημονίου και την διέγραψες.

Σήμερα μετά από δυο χρόνια θηριώδους κωλοτούμπας, θέτεις και πάλι θέμα κομματικής πειθαρχίας απειλώντας με διαγραφή όποιον βουλευτή δεν ψηφήσει υπέρ της νέας δανειακής σύμβασης που οδηγεί την Ελλάδα και τους Έλληνες σε πλήρη εξαθλίωση!

Τι να σου πω αξιοθαύμαστε Α. Σαμαρά…

Η συνέπειά σου είναι παροιμιώδης!!!

Δεν έχεις τίποτα στην ουσία να ζηλέψεις από τον ολετήρα συμμαθητή σου…

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΒΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ…

YΓ: Σαμαράς: ο πρώτος Έλληνας εν δυνάμει πρωθυπουργός που απέδειξε ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει πριν κυβερνήσει.



This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

Δείτε άγνωστες σκηνές από τα πρωτοφανή επεισόδια στην Αθήνα ( video)

Share
Tο video είναι του Antinews