ΑΘΗΝΑ ΜΟΛΟΤΟΦ  ΣΕ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

αστυνομικοί παλεύουν  με τις φλόγες που τους έχουν τυλίξει ενώ συνάδελφοι του προσπαθούν να τους σώσουν.
 εκατοντάδες βόμβες μολότοφ  πέταξαν κουκουλοφόροι διαδηλωτές εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων .Πάνω από 60 οι τραυματίες αστυνομικοί
Η Αστυνομία συγκρούστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές τη στιγμή που οι πολίτες της Αθήνας έκαναν πορεία   προς
τη Βουλή εναντίον των μέτρων λιτότητας και της νέας δανειακής σύμβασης που επέβαλε η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη κρίση χρέους,
 






H βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία ! ή μήπως έχει ; Του HEIL GAP ( or mind the GAP ) Δεν πρέπει να το χάσετε !!!


From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Στις 12 Φεβρουαρίου ο διορισμένος πρωθυπουργός μας, του οποίου η δουλειά είναι να παραδώσει την Ελλάδα στις τράπεζες ή στις Βρυξέλλες, δεν κατάφερε να δει την ειρωνεία στη δήλωσή του ότι « η βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία». 
Ούτε είδε κάποια ειρωνεία στο γεγονός ότι 40 αιρετοί εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου , οι οποίοι απέρριψαν τους όρους διάσωσης , εκδιώχθηκαν από τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού.


Οι 50.000 Ρώσοι διαδηλωτές τον Δεκέμβριο στην Μόσχα αρκούσαν για να θεωρηθούν ως σοβαρή απειλή για τον Βλαντιμίρ Πούτιν , άραγε οι 800.000 Έλληνες διαδηλωτές προχθές στην Αθήνα δεν αρκούσαν , ώστε να θεωρηθεί το νέο μνημόνιο ως εχθρική πράξη εναντίον του ελληνικού λαού ;

Μάλιστα 800.000 έλληνες και « μόνο στην Αθήνα » , 800.000 που προχθές το απόγευμα διαδηλώναμε εναντίον της ψήφισης ενός ακόμη εθνο-προδοτικού μνημονίου , από την δοτή κυβέρνησης των τραπεζιτών της goldman sachs.


Ακριβώς 800.000 ……. λίγο πριν επιτεθούν χωρίς κανένα λόγο , οι μπάτσοι στην φιλελλήνων …. διαλύοντας τους συγκεντρωμένους . . . . . για να μην μπορέσει να αποτυπωθεί η αντίδραση του λαού μας στις κάμερες ….. οι δοσίλογοι , οι προδότες ….. επιθυμούσαν να μην τους ενοχλήσει κανείς τις ώρες που ξεπουλούσαν την πατρίδα …… ενώ ο κόσμος προσπαθούσε να αναπνεύσει στα στενάκια της πλάκας . . . . μόνο …. που και αυτά ήταν ήδη φορτωμένα από τα χημικά που έριχναν οι διμοιρίες των ΜΑΤατζιδων ….. οι ρουφιανοι … οι αληταραδες …. έριχναν μέχρι και εναντίον ανυπεράσπιστων μικρών παιδιών 
5- 8 χρονών . . . . τα καημενούλικα καθώς προσπαθούσαν να προστατευτούν μέσα από τα μάλλινα κασκόλ τους …… « η βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία» μας ειρωνεύεται ο *$#@&^* με την ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΑ φωνούλα ναι …… η δημοκρατία των τραπεζιτών που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις …  

Πριν από 10 χρόνια μια κυβέρνηση , ειδικά σε μια ευρωπαϊκή χώρα, θα είχε πέσει ….. εδώ και καιρό , μετά από όλες αυτές τις ταραχές και διαδηλώσεις. 
Τώρα ... τίποτα ! 
« Η ελίτ αποφάσισε ότι οι ταραχές στους δρόμους δεν μετράνε για τίποτα πια. . »  

Το πρόγραμμα του προχθεσινού έργο , το έγραφε πεντακάθαρα : ….
«Μόνο στην Ελλάδα, οι μυστικοί αστυνομικοί δρούν και ως κουκουλοφόροι, για την πρόκληση επεισοδίων, ώστε να προβοκάρεται η κάθε μαζική ειρηνική κινητοποίηση-διαμαρτυρία του λαού κατά της ξενόδουλης κυβέρνησης….. »


Εδώ μας έρχεται flash –back , ξανά η εικόνα του σαπιοδοντη Πέτρου Κ….τίνου , 
του τύπου με τις 14 ΜΚΟ ….τότε … στις 5 Μαΐου 2010 … λίγο πιο κάτω από το σύνταγμα ….. αυτός και τα 12 αλβανα και εγχώρια μασκοφόρα τσογλανια του …… που πέταγαν τις μολότοφ σαν κομφετί ….. ασφαλείς …. καθώς προστατεύονταν από 4-5 μυστικούς …που τηλεφωνούσαν στις δυο διμοιρίες των ΜΑΤ στην γωνία ….. χα, χα, χα ….. ώστε να τους αφήνουν ανενόχλητους …. Έτσι οι ΜΑΤατζηδες έσπαγαν τα κεφάλια όλων των άλλων . . . . επιδεικνύοντας δε ιδιαίτερο επαγγελματισμό . . καθώς σακάτευαν και το κρανίο του γνωστού . . (από την T.V. ) αρχιφύλακα συνδικαλιστή των φυλακών του κορυδαλλού .  
Η λιτότητα είναι η τιμή που χρεώνεται από την ΕΕ για τη δανειοδότηση της προς την ελληνική κυβέρνηση με χρήματα για να πληρώσει στις τράπεζες. Με άλλα λόγια, το ερώτημα ήταν « λιτότητα ή προεπιλογή ; ». 
« Ωστόσο, το θέμα αποφασίστηκε χωρίς τη συμμετοχή του ελληνικού λαού.» 

Κατά συνέπεια, οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους ! 
Οι όροι που συνοδεύουν την τελευταία δόση της διάσωσης έφεραν και πάλι ένα μεγάλο αριθμό των Ελλήνων στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων. 
Οι πολίτες διαμαρτύρονται δια την κατά 20% μείωση τόσο των κατώτατων μισθών όσο και την μείωση των μεγαλύτερων από 12.000 ευρώ ετησίως συντάξεων των και φυσικα δια τις περισσότερες περικοπές των θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα. 
Οι ειδικοί φόροι στην πατρίδα μας έχουν αυξηθεί κατά 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ πέρυσι και προβλέπεται να αυξηθούν άλλα 3,4 δισεκατομμύρια ευρώ το 2013. 
Η λιτότητα επιβλήθηκε παρά το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα που ανέρχεται στο 21% και στο 48% για όσους είναι κάτω των 25 ετών. 

Μια ερμηνεία είναι ότι οι τράπεζες , οι οποίες ήταν απρόσεκτες σε δάνεια πρέπει να σωθούν !
Αποτέλεσμα οι κυβερνήσεις να αναγκάζουν τους ανθρώπους να σώσουν τις τράπεζες από τις συνέπειες των κακών αποφάσεων τους.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ RT!ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ!)  


Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση χρησιμοποιεί την κρίση του δημόσιου χρέους δια να επεκτείνει την εξουσία και τον έλεγχό της εις τα επιμέρους κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης . 
« Μερικοί λένε ότι η ΕΕ χρησιμοποιεί τις τράπεζες για την ατζέντα της ΕΕ, και άλλοι λένε ότι οι τράπεζες χρησιμοποιούν την ΕΕ για την ατζέντα των τραπεζών ». 
Πράγματι, μπορούν να χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλον. 
Ανεξάρτητα από αυτό . . . .. . η δημοκρατία δεν είναι μέρος της διαδικασίας !


Η ελληνική κυβέρνηση , στην οποία έχει διοριστεί πρωθυπουργός ….. ο Λουκάς Παπαδήμ(ι)ος , …. ένας εκ των Πεφωτισμένων …. είναι ένας πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδα, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής του Rockefeller, και πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. 
Με άλλα λόγια, είναι ένας τραπεζίτης που διόρισαν ώστε να εκπροσωπεί τις τράπεζες και τα συμφέροντα των …. Άρα ιδου , γιατί ζήτησε περαιτέρω περικοπές μισθών και την κατάργηση των 150.000 θέσεων εργασίας. 


Δεν είναι και μεγάλη προδοσία , όταν ο πρωθυπουργός μας δουλεύει για τον εχθρό! 


Αν και οι 150.000 απολύσεις είχαν αποφασιστεί κατά την συμφωνία της 26 Οκτωβρίου από τον ΓΑΠα , συμφωνία που είχε αποδεχτεί και ο αντωνάκης ο σαμαράς , ο HEIL GAP το είχε αναφέρει επανειλημμένα τον αριθμο των 150.οοο ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΩΝ , παραθέτοντας και αντίστοιχα άρθρα των F.Times .
(οι συνέπειες ; να τον κόψουν από την νεοδημοκρατικη αρλούμπα Olympia.gr , καθώς και από άλλους « η eurogentfort κατέφθασε στην Ελλάδα » ρουφι@νους του ελληνικού διαδικτύου ) .


Αποτέλεσμα : σήμερα ένα ζευγάρι απολυομένων εργαζομένων του ΟΕΚ , (σημειωτέον με άρρωστο παιδί ).αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το μπαλκόνι του ΟΕΚ στην πατησιών ( απέναντι από Ε. Μ. Πολυτεχνείο).


Η τρόικα πάει να βάλει στο χέρι εκατοντάδες ημιτελείς κατοικίες του ΟΕΚ , ώστε μαζί με την υπόλοιπη κλίκα των ελληνικών ανεξάρτητων αρχών , να τις δώσουν σε τίποτα λάθρο-εποίκους ! ( ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ! )  
Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση των Banksters απολύει τους μηχανικούς του ΟΕΚ , ενώ συγχρόνως βάζει στο χέρι τα εκατομμύρια EURO του οργανισμού , χρήματα τα οποία προέρχονται από τις εδώ και δεκαετίες εισφορές των Ελλήνων εργαζομένων ….. και …… ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί τα σπίτια όσων είχαν επιδοτηθεί για αγορά κατοικίας από τον προαναφερόμενο οργανισμό , αφού θα πάψουν να επιδοτούνται πλέον τα επιτόκια , με αποτέλεσμα να ανέλθουν πλέον στο ύψος που επιθυμούν οι Banksters ….. άρα πολλοί πλέον ιδιόκτητες …. θα αδυνατούν να τα πληρώνουν …… και θα τα χάσουν …. 
Θα πάνε ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ  
Το γερμανικό περιοδικό Spiegel θέτει το ερώτημα: « τι είδους πακέτο διάσωσης είναι αυτό , αφού οδηγεί σε βαθύτερη ύφεση, εκτόξευση της ανεργίας, διόγκωση του χρέους και απομόνωση της χώρας και του τραπεζικού της συστήματος από τις αγορές χωρίς να δίνει την παραμικρή ένδειξη πως κάτι μπορεί να βελτιωθεί»..
Η Υποστήριξη των 199 «προθύμων» του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς ένα αντιλαϊκό πακέτο περικοπών των δαπανών, μισθών και συντάξεων, και ξεπουλήματος της χώρας ….. ευτυχώς ….. δεν έχει κρίνει τα πάντα . 


Τίποτα δεν τελείωσε .


Απλώς δείτε με άλλο μάτι την σημερινή «ξαφνική αναβολή» του Eurogroup.
Με το μάτι των 800.οοο διαδηλωτών …. Χα, χα, χα …….
Όπως γράφαμε πριν τρεις εβδομάδες στο :
Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΑΠα , ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ μέρος δεύτερο

………… α) Ο δανεισμός που συμφωνήθηκε έγινε με ανήθικο και παράνομο τρόπο χωρίς τη συγκατάθεση των πολιτών ( εδώ όμως μας σώζουν οι αγανακτισμένοι , μπράβο λοιπόν σε όλους μας , χαλάλι τα ασφυξιογόνα που εισπνεύσαμε– άλλωστε ποιο είναι ισχυρότερο νομικό έρεισμα από τις εικόνες διαμαρτυρίας του ξεσηκωμού του Ελληνικού λαού στο Σύνταγμα , που παρουσίασε τότε όλη η υφήλιος ;) …….
Επίσης λίγο παρακάτω γράφαμε :……………Υπάρχει μια δεύτερη και “κρατούσα” άποψη , η οποία θεωρεί ότι ένα κράτος έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την πληρωμή του δημοσίου χρέους του επικαλούμενο ( state ofnecessity ) δηλαδή “κατάσταση ανάγκης”, η οποία υιοθετείται από την Επιτροπή Διεθνούς Δικαίου του ΟΗΕ και αναφέρει ότι «ένα κράτος δεν μπορεί να κλείσει τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τα δικαστήρια, να διαλύσει την αστυνομία, να παραμελήσει τις δημόσιες υπηρεσίες και να εκθέσει το λαό του σε συνθήκες χάους και αναρχίας , μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τους δανειστές του, αλλοδαπούς ή ημεδαπούς» .………….
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 
( και επί τη ευκαιρία χαιρόμαστε πάρα πολύ που και άλλοι αρθρογράφοι ενστερνίστηκαν τις απόψεις μας , επαναλαμβάνοντας τα παραπάνω επιχειρήματα μας , συμπληρώνοντας συγχρόνως και τις τυχόν παραλήψεις του άρθρου μας , με αποτέλεσμα να μπορέσει να διαδοθεί το σκεπτικό μας και σε κομματικούς χώρους )
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 








Οι ηγέτες της ευρω-ζώνη αναμένεται να λάβουν την τελική απόφαση για το νέο πακέτο διάσωσης κατά τη σύνοδο κορυφής τους τον Μάρτιο , για το εάν θα εγκρίνουν το δάνειο των τουλάχιστον 130 δισεκατομμύρια ευρώ από την Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που θα πρέπει να αποτρέψει μια ελληνική χρεοκοπία τον επόμενη μήνα.
Η Γερμανία και άλλοι πιστωτές ζήτησαν να δέσουν τα χέρια των Ελλήνων πολιτικών μετά τις εκλογές που αναμένονται τον Απρίλιο , ζητώντας διαβεβαιώσεις ότι θα στηρίξουν και μετεκλογικά το αντιλαϊκό τους πακέτο.
Όμως , οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν τον «κωλοτουμπα» τον αντώνακη τον σαμαρά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας , ως τον άνθρωπο που θα ήταν ο πιθανός επόμενος πρωθυπουργός μας , είχαν ….. ληφθεί προ της προχθεσινής ψηφοφορίας , όπου ….. υποστήριξε ολόψυχα το νέο πρόγραμμα για την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας μας !
Από προχθές ΟΛΑ ανετράπησαν !
« Τώρα ; » χα, χα, χα !
« Μα ποιος είναι άραγε ο πιθανός επόμενος πρωθυπουργός ;» 
« Ο Αντώνης Σαμαράς ; » χα ,χα , χα 
« Και με τι ποσοστό ;» ……. « Με 13 % ;» 
« Ναι αλλά θα συγκυβερνήσει με το 6 % του μπατσοκ ! » … χα, χα. χα ..
….. Χα, χα, χα, χα. χα .

Εδώ δεν παίζει κάτι άλλο παρά ο Jimi Hendrix - Purple Haze (Live At Monterey)  


Ακόμη και με όλες τις περικοπές που έχουν γίνει στους Έλληνες , ακόμα δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους στην αρχική συμφωνία διάσωσης του Μαΐου του 2010 …. κατά 14,5 δισ. δολάρια. 
Είναι λοιπόν να απορεί κανείς ότι το 30% των καταστημάτων στην Αθήνα έχουν κλείσει και οι άνθρωποι εγκαταλείπουν κατά κύματα τη χώρα; 
Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο μηνών η Ελλάδα μάλλον θα προεπιλεγεί και θα προκαλέσει την πληρωμή των CDS αθέτησης .
Το ερώτημα είναι αν οι τράπεζες της Νέας Υόρκης έχουν τα κεφάλαια να το πράξουν, και να εξοφλήσουν τους συμβαλλόμενους . 
Εάν δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους ….. τότε το σύνολο της αγοράς παραγώγων θα μπορούσε να καταρρεύσει . 
Οι τράπεζες κατέχουν τη Fed, έτσι θα πρέπει να διασωθούν και πάλι. 
Χα, χα, χα 
Πόσο ; 
Μάλλον κατά 70 δισεκατομμύρια δολάρια ! 
Είναι πολλά στο σημερινό κόσμο ; 
Όχι, καθόλου, όταν μόλις πριν από έξι εβδομάδες η Fed, μέσω πράξεων ανταλλαγής νομισμάτων, μετεβίβασε 1 τρισεκατομμύρια δολάρια στην ΕΚΤ.
Οι διαπραγματεύσεις λοιπόν βρίσκονται σε εξέλιξη. 
Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε φίλοι μου , όπως όλοι οι άλλοι.  
Μέχρι στιγμής οι ιδιώτες επενδυτές θα λάβουν πραγματικές απώλειες άνω του 70% μέσω της μείωσης κατά 50% στην ονομαστική αξία των ομολόγων, σε συνδυασμό με χαμηλότερα επιτόκια και μια πληρωμή βάθους 30-ετών . 
Εάν η ΕΚΤ και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες ενταχθούν στην συμφωνία ….. τότε ….. βλέπουμε μία κάποια διαπραγμάτευση. 
Αλλά εάν δεν γίνει αυτό το βήμα , τότε θα αποθαρρυνθούν οι επενδυτές ώστε να συμμετέχουν στην ανταλλαγή, υπονομεύοντας τον στόχο της Ευρώπης που θέλει να περιγράψει την ανταλλαγή του χρέους ως «προαιρετική».
Το Κεντρικό τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης θα μπορούσε να συμμετάσχει με δύο τρόπους.
Πρώτον, η ΕΚΤ αγόρασε τα δύο προηγούμενα έτη από την δευτερογενή αγορά ελληνικά ομόλογα, με εκτιμώμενη ονομαστική αξία περίπου € 50 δισ. σε μια μάταιη προσπάθεια να μειώσει τις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων.
Η κεντρική τράπεζα αγόρασε τα ομόλογα σε έκπτωση στην τιμή του 20 % της αξίας των . 
Η ιδέα είναι ότι η ΕΚΤ θα μπορούσε να παραιτηθεί των κερδών που θα κερδίσει αν τα ομόλογα αποπληρωθούν πλήρως , αντί να διανείμει τα κέρδη πίσω στις εθνικές κυβερνήσεις, οι οποίες στη συνέχεια θα δανείσουν τα χρήματα αυτά στην Ελλάδα.
Δεύτερον, οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της ζώνης του ευρώ κατέχουν περίπου 12 δισ. ευρώ σε ελληνικά ομόλογα στα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια. 
Οι εθνικές τράπεζες θα μπορούσε να αποδεχτούν απλώς απώλειες σε αυτά τα ομόλογα .


"Είναι εξίσου πιθανό». 


Λοιπόν φιλαράκια μου τελειώνω εδώ το αρθρακι …. γιατί άρχισα να ψιλοβαριεμαι και εγώ …. όπως και εσείς …..
Μια τελευταία φωτογραφία από τα γουρούνια των ΜΑΤ και ας πάμε να δούμε 
ενα-δυο κομμάτια από τον Jimy Hendrix
HEIL GAP ( or mind the GAP )



Voodoo Child - Jimi Hendrix at Woodstock



Jimi Hendrix - Hey Joe