Α.Σαμαράς: "Υπογράφω τη δήλωση"! Τα δίνει όλα στη τρόϊκα: Επικουρικές-Κύριες συντάξεις και αντικειμενικές αξίες!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYh1UNC1WTIQVjRuDhoPE1FXpikv4k56ycMs7G8NI23WVLsTZeaeh8dhZ3McbY65XbY4vYcceL2cqthdsUclb-M01wqZ9M5Xv0zT8_qmB7zT4jfgqiTcrMpq5M_PNz6CP1wxewAYntBT8/s320/images.jpg

Σε κατάσταση αποσύνθεσης αρχίζει να περιέρχεται η ΝΔ με τα πρώτα μηνύματα από τις δημοσκοπήσεις που έρχονται να είναι αρνητικά (15% επι του συνόλικου εκλογικού σώματος, 25-28% με αναγωγή), αλλά τα χειρότερα φαίνεται ότι έπονται, αφού ο Α.Σαμαράς πραγματικά «στριμωγμένος στο τοίχο υπόγραψε την δήλωση νομιμοφροσύνης που του ζητούσε ταπεινωτικά η τρόϊκα. 

Μια τέτοια κίνηση φυσικά θα πυροδοτήσει επιπλέον εσωστρέφεια και αποτελέσει το «καρφί στο φέρετρο» των φιλοδοξιών για αυτοδυναμία και θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στην πολιτική κίνηση των διαγραμμένων.

Τουλάχιστον άλλοι πέντε βουλευτές της ΝΔ είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν. Αλλά το χειρότερο όλων είναι ότι μπορεί αυτή η μεταμόρφωση της ΝΔ από «πεντάμορφη» σε «μνημονιακό τέρας», μπορεί να πάει 100% χαμένη καθώς πλέον η τρόϊκα είναι βαθιά διχασμένη ως προς την συνταγή που πρέπει να ακολουθηθεί για την Ελλάδα. 


Στο Eurogroup έχουν κατατεθεί από τους αρμόδιους νομικούς οίκους επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η συμφωνία του PSI και να αρχίσει να υλοποιείται στις προβλεπόμενες ημερομηνίες εάν προηγουμένως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εγκρίσεις της συμφωνίας από τα εθνικά κοινοβούλια, ενώ η έκθεση βιωσιμότητας του ΔΝΤ διαφέρει από εκείνη της Κομισιόν κατά 10 μονάδες του ΑΕΠ στην προβολή τους για το 2020. Δηλαδή αποκλείει το 120% σε σχέση με το ΑΕΠ και το τοποθετεί εγγύτερα στο 130% παρά την καταστροφή που έχει επέλθει. 

Τα παραπάνω σημαίνουν πολύ ότι μπορεί να μην εγκριθεί ποτέ το πακέτο του δανείου των 130 δις. ευρώ, ή να μην εκταμιευθεί ποτέ στο μεγαλύτερο μέρος του.

Πάντως στη ΝΔ ή σε ότι έχει απομείνει από την ΝΔ, ο Α.Σαμαράς αποφάσισε να υπογράψει την δήλωση «πιστότητας» στο Μνημόνιο («Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Αντώνης» διερωτήθηκε παλαιός κοινοβουλευτικός στο περιστύλιο της Βουλής ).
Επίσης υποχωρεί και στο θέμα των επικουρικών συντάξεων!
Ακόμη και για το θέμα της αύξησης των αντικειμενικών αξιών όμως που προβλέπεται σαφώς από το μνημόνιο υπάρχει υπαναχώρηση της ΝΔ.


Το πιο φοβερό είναι ότι έχει μεγάλες πιέσεις για την ημερομηνία των εκλογών: Οι Ευρωπαίοι απαιτούν να παραταθεί ο χρόνος των εκλογών και να μην γίνουν τον Απρίλιο!

Η λειψανδρία στελεχών, ανάγκασε τον Α.Σαμαρά να ενεργοποιήσει τον Ε.Μεϊμαράκη και τον Α.Κόντο που είχαν απενεργοποιηθεί λόγω σκανδάλων, ο πρώτος των υποβρυχίων και ο δεύτερος του Βατοπεδίου.

Σε λίγο θα ψάχνουν στελέχη στα … νεκροταφεία!


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Νέες πράξεις αντίστασης κατά των μασκαράδων


* Ο κόσμος αντιστέκεται. Κράξιμο έφαγε ο Χ. Καστανίδης σε πτήση για Θεσσαλονίκη. Καθόταν πρώτη θέση και οι επιβάτες τον αποδοκίμασαν γιατί ταξίδευε με χρήματα του ελληνικού κράτους.

* Αγανακτισμένοι κάτοικοι της Νάουσας Θεσσαλονίκης εντόπισαν το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άγγελο Τόλκα να γευματίζει σε κεντρική ταβέρνα της πόλης. Άρχισαν να τον γιουχάρουν, λέγοντας διάφορα κοσμικά επίθετα. Πολλοί θαμώνες επίσης του ζήτησαν να φύγει γιατί αηδίαζαν που τον έβλεπαν.  

* Πριν από τη έναρξη της παρέλασης στην Πάτρα,  πολλοί αγανακτισμένοι  έκαναν πορεία στους δρόμους από όπου θα περνούσαν τα άρματα, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Οι θεατές χειροκρότησαν θερμά τους διαδηλωτές. Οι μόνοι που δε χειροκρότησαν, οι μπάτσοι που παρακολουθούσαν.   


Ο λαός διψά για λευτεριά. Βρίσκει έξυπνους τρόπους να περάσει το μήνυμα. Δοσίλογοι εσείς είστε οι χρεοκοπημένοι. Θα σας αποδοκιμάζουμε όπου σας βρούμε. Θα αγωνιστούμε να φύγετε εσείς και το σύστημά σας όπως μπορούμε.  



Η Ελλάδα, πιόνι στη σκακιέρα των παγκόσμιων ελίτ!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι η χώρα μας επιλέχτηκε από κάποιους ως πειραματόζωο, και ως η πρώτη χρεοκοπία της ΕΕ, προκειμένου να προκληθεί η «μεγάλη κρίση», η οποία και θα οδηγήσει στην νέα Ευρωπαϊκή Ένωση, που οραματίζονται κάποιοι.“Συνωμοσιολογίες” απαντούν άλλοι. Όχι και τόσο όμως. Διαβάστε τι έγραφε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 2008!!!. Και λίγους μήνες μετά άρχιζαν τα “Δεκεμβριανά” και “τα λεφτά υπάρχουν”.

Ένας φίλος μου, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της εβραϊκής μασονίας της Βουδαπέστης, που...
σήμερα έχει αποχωρήσει απογοητευμένος, μου ανέφερε τι μέλλει γενέσθαι, σε σχέση με την ελληνική κρίση.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε συνειδητά, ώστε να χρεοκοπήσει, και να προκληθεί η μεγάλη κρίση που θα οδηγούσε στην λύση για την ΕΕ.

Η Ελλάδα συμβολίζει την Ευρώπη, αφού κανένας Ευρωπαίος δεν ενδιαφέρεται για χώρες όπως η Εσθονία, ή η Ουγγαρία, και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να διαλυθεί, αφ ης στιγμής κατάργησε το εθνικό της νόμισμα. Οι ευρωπαϊκές ελίτ χρησιμοποιούν την Ελλάδα προκειμένου να πείσουν τους υπόλοιπους ότι αν δεν επιλυθεί η ελληνική κρίση, ολόκληρη η Νότιος Ευρώπη κινδυνεύει με χρεοκοπία, και άρα κινδυνεύει και ολόκληρη η ευρωπαϊκή οικονομία.Το πρόβλημα είναι ότι η ευρωζώνη είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει αφού οι χώρες της Νότιας Ευρώπης δεν μπορούν να διατηρήσουν τις οικονομίες τους, εφόσον δεν διαθέτουν τη δυνατότητα υποτίμησης του νομίσματός τους, ώστε να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό τους.

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης, έπαιξαν ύπουλο ρόλο, εξασθενώντας με κάθε δυνατό μέσο τις εθνικές οικονομίες.

Η σημερινή κρίση πυροδοτήθηκε από τους διεθνείς τραπεζίτες, και αποτελεί μέρος του βασικού σχεδίου, που θέλει την κατάρρευση των οικονομιών της Νότιας και της Ανατολικής Ευρώπης, και στη συνέχεια την εξασθένηση των οικονομιών της Αμερικής, της Κίνας, της Ρωσίας, και της Ινδίας.

Η μόνη «λύση», που σύντομα θα προταθεί από την ΕΕ, θα είναι η καταστολή των εθνικών δημοσιονομικών πολιτικών της Ευρώπης, και η δημιουργία ενός επικεντρωμένου πανευρωπαϊκού προϋπολογισμού.

Οι χώρες μέλη της ΕΕ θα πρέπει να στέλνουν τα φορολογικά τους έσοδα στην νέα κεντρική κυβέρνηση, η οποία και θα καθορίζει τους κατά τόπους εθνικούς προϋπολογισμούς.

Στην πράξη όλα θα είναι αρκετά πιο πολύπλοκα, αλλά στην ουσία, αυτό που θα γίνει είναι ότι θα πάψουν να υφίστανται οι εθνικές κυβερνήσεις όπως τις ξέρουμε σήμερα. Παράλληλα, υπάρχουν ήδη συζητήσεις για την δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού στρατού, που θα ανταγωνίζεται την σημερινή ισχύ του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Όπως όλοι ξέρουμε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι κυρίως Ευρωπαίοι (Rothschild και σια), και είναι αυτοί που αποτελούν τους εγκέφαλους που προκάλεσαν την παγκόσμια ύφεση, όπως άλλωστε προκάλεσαν και την απάτη της ανθρωπογενούς πλανητικής υπερθέρμανσης.

Έτσι, οι ευρωπαϊκές ελίτ προσπαθούν να υπερκεράσουν τις αντίστοιχες αμερικανικές, και να γίνουν πιο ισχυρές. Το μόνο που χρειάζονται, είναι να μετατρέψουν την ΕΕ σε ένα νέο υπέρ-κράτος, με κεντρική φορολόγηση και δημοσιονομική πολιτική, και με ισχυρό στρατό. Στη συνέχεια, ελπίζουν πως οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να ενσωματωθούν στην νέα ΕΕ, και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν οι αμερικανικές ελίτ.

Η τελική «ένωση» θα είναι μια παγκόσμια αυτοκρατορία, υπό την ηγεσία των ισχυρών του χρήματος.

Όποιος συνεχίζει να πιστεύει ότι τα «πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει, και μια μέρα θα ξυπνήσει απότομα σε ένα κόσμο πλασμένο από τους «σοφούς» αυτούς. Εκτός βέβαια, και αν προλάβουν να αντιδράσουν οι ΗΠΑ, η Κίνα, και η Ρωσία.

Τέλος, για όσους νομίζουν ότι αγοράζοντας χρυσό μπορούν να σώσουν τις οικονομίες τους, προσοχή! Ο ίδιος Μασόνος φίλος μου, μου εξήγησε πως ο χρυσός δεν είναι παρά μια ακόμη κομπίνα για να διαλυθεί ο πλούτος της μεσαίας τάξης.

Η τιμή του χρυσού θα ανεβαίνει για κάποιο διάστημα, και όταν αρκετός απλός κόσμος στη Δύση θα έχει ρίξει όλα του τα λεφτά σ αυτόν, οι επιτήδειοι (που όλοι γνωρίζουμε) θα προκαλέσουν μια τεχνητή κατάρρευσή της τιμής του, ώστε να παγιδέψουν όλον τον πλούτο της μεσαίας τάξης.

Σύμφωνα με τον φίλο μου, όλα αυτά θα συμβούν του χρόνου, ή στα επόμενα δυο χρόνια το πολύ.
γράφει ο Jean D`Eau
από το Henrymakow το διαβάσαμε στο antinews μέσω apneagr

Δημοκρατία ή ευρωκατοχή;

Δεν κρύβουν λόγια οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς του Λονδίνου: «Η πρώτη αποικία της ευρωζώνης» αποκαλούν την Ελλάδα! Έχουν φυσικά απόλυτο δίκιο. Έτσι κατάντησαν τη χώρα οι «γερμανοτσολιάδες» ηγέτες και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Παράλληλα, ο βρετανικός και ο αμερικανικός Tύπος θέτουν ωμά –για τους δικούς βεβαίως λόγους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν δίκιο– το δίλημμα ενώπιον του οποίου βρίσκεται ο ελληνικός λαός και για το οποίο θα ψηφίσει όταν γίνουν εκλογές: Τι προτιμάει, δημοκρατία και χρεοκοπία ή παραμονή στο ευρώ και ευρωκατοχή;

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, η «φωνή των γερμανοτσολιάδων», δεν έχει...
τον παραμικρό δισταγμό να διακηρύξει ευθέως ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας. Με απόλυτη ειλικρίνεια εκφράζει ανοιχτά αυτό που ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και τουλάχιστον 250 από τους 300 βουλευτές προσπαθούν να κρύψουν: «Είναι μεγάλο πρόβλημα (σ.σ. η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας) για πολλούς συμπατριώτες μου, ίσως για την πλειονότητα. Κατανοώ την άποψή τους. Όμως είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την κυριαρχία του. Πάντοτε ήμουν!» δήλωσε ευθαρσώς στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Ευρώπη-1. Δεν πρόκειται για κάποια προσωπική υπερβολή ή εκτροπή «παγκαλικού» τύπου. Αυτή είναι η ανομολόγητη γραμμή όχι μόνο του Πάγκαλου, του ΠΑΣΟΚ ή του πολιτικού προσωπικού των δύο κομμάτων εξουσίας, αλλά της ίδιας της ελληνικής αστικής τάξης. Αυτή η στρατηγική των αστών οδήγησε την Ελλάδα στην ΕΟΚ, στην ΕΕ, στην ευρωζώνη, στη σημερινή νέα γερμανική κατοχή. Η θέση του Πάγκαλου, λοιπόν, είναι η θέση του ελληνικού καπιταλισμού και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η υποταγή στο Τέταρτο Ράιχ συνιστά την ουσία της στρατηγικής της ελληνικής αστικής τάξης σήμερα.

Έχουν φρίξει οι μεγαλύτερες αστικές εφημερίδες του κόσμου από την απερίγραπτη δουλοφροσύνη των ελλήνων αστών, οι οποίοι ούτε στιγμή δεν διστάζουν να αποδεχθούν τους πιο εξευτελιστικούς όρους που υπαγορεύει το Τέταρτο Ράιχ, όπως είναι η αναθεώρηση του Συντάγματος προκειμένου να συμπεριληφθεί άρθρο που θα καθιστά πλέον συνταγματική επιταγή να πληρώνονται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα οι ξένοι δανειστές και στη συνέχεια, με όσα λεφτά μένουν, να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του το ελληνικό κράτος προς τους έλληνες πολίτες! Απίστευτο! Ούτε στα ...1890 δεν υπήρχαν Συντάγματα ανεξάρτητων κρατών που να περιλαμβάνουν και να κατοχυρώνουν τέτοιες διατάξεις, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι οι ξένοι δανειστές όντως διοικούσαν ουσιαστικά τις χώρες που δάνειζαν. Ντρέπονταν όμως να εγγράψουν και στα Συντάγματά τους τόσο αισχρές διατάξεις όσο αυτή που ο συνταγματολόγος καθηγητής Βενιζέλος αποδέχθηκε στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης τη νύχτα της Δευτέρας – και μαζί του φυσικά αποδέχθηκε το σύνολο σχεδόν του πολιτικού προσωπικού της χώρας πλην της Αριστεράς, τονίζοντας ότι στην Aριστερά κατ’ ουδένα τρόπο δεν περιλαμβάνεται το πασοκικό συνονθύλευμα του Φώτη Κουβέλη.

Εκπλήσσονται οι ευρωπαίοι αστοί και τα δημοσιογραφικά τους όργανα από την εθελοδουλεία των ελλήνων αστών. Ακούγεται απίστευτο, αλλά φτάσαμε στο σημείο, όπως τουλάχιστον μεταδίδει ο ανταποκριτής του Έθνους στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου, να διαφωνεί με την επιβολή του όρου συνταγματικής αναθεώρησης στην Ελλάδα ακόμη και το ...ΔΝΤ!!! Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ την Τετάρτη «τονίστηκε ότι η επιβολή από την τρόικα αλλαγών στο ελληνικό Σύνταγμα, όπως και αυτό καθαυτό το πρόγραμμα (σ.σ. “διάσωσης” της Ελλάδας από τους Ευρωπαίους) αποτελεί “αυθάδη παρέμβαση” στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις» αναφέρει επί λέξει η ανταπόκριση. Έχουν δίκιο 25 γάλλοι αριστεροί διανοούμενοι, οι οποίοι δημοσίευσαν ένα μανιφέστο υποστήριξης του ελληνικού λαού στον ιστότοπο της γαλλικής εφημερίδας Λιμπερασιόν, όπου αναφέρουν μεταξύ πολλών άλλων: «Πρωτίστως, το ζητούμενο είναι να μετατραπεί η Ελλάδα σε εργαστήριο μιας κοινωνικής μεταλλαγής που θα γενικευθεί στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ευρώπη... Η τεχνητή και καταναγκαστική επιδείνωση του προβλήματος του χρέους χρησιμοποιήθηκε σαν όπλο εφόδου για την άλωση μιας κοινωνίας στο σύνολό της». Οι γάλλοι διανοούμενοι υπογραμμίζουν σε άλλο σημείο του μανιφέστου τους, προειδοποιώντας τους λαούς της Ευρώπης: «Προκειμένου αυτή η αντεπίθεση του νεοφιλελευθερισμού να πετύχει το στόχο της χρειάζεται να εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς που καταργεί τα πλέον στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα... Πρόκειται για ένα σημείο καμπής όσον αφορά στα κοινοβουλευτικά καθεστώτα, στο πλαίσιο των οποίων βλέπουμε τους “αντιπροσώπους του λαού” να εξουσιοδοτούν εν λευκώ τους ειδικούς και τους τραπεζίτες, απαρνούμενοι την υποτιθέμενη εξουσία τους να αποφασίζουν. Ένα είδος κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος...».

Η εικόνα ως προς το τι συμβαίνει στη χώρα μας γίνεται όλο και πιο καθαρή για όλο και περισσότερο κόσμο. Το ζητούμενο τώρα είναι αν μπορεί η ελληνική Αριστερά να ηγηθεί του λαού μας στην πάλη για ανατροπή αυτής της κατάστασης.

Του Γιώργου Δελαστίκ από το "ΠΡΙΝ"

Κύριε Οικονομολόγε του Μνημονίου‏


Γραφει ο Μάκης Π


Κύριε οικονομολόγε του μνημονίου,
βλέπω πολλούς αριθμούς στην οθόνη σας να χορεύουν, νούμερα πολλά ....να καταδιώκουν άλλα ... νούμερα.
Ως προς τα νούμερα, ούτε καν θα μπω στον κόπο να επαληθεύσω κάτι απ' όσα γράφετε.
ΣΥΜΦΩΝΩ , πάει τελείωσε , έχετε απόλυτο δίκιο !

Υπήρχαν βέβαια computer στο υπουργείο Οικονομικών μας και σε άλλα σπάταλα υπουργεία μας από 15ετίας τουλάχιστον. 
Στρατιές οικονομολόγων που πληρώθηκαν αδρά μπαινόβγαιναν εκεί μέσα. Κι από υπερωρίες , άλλο τίποτε.
Γιατί ανακάλυψαμε τώρα κύριε ότι, η γη δεν είναι επίπεδη ;
Εσείς αλήθεια δεν παρακολουθούσατε τις τροχιές σύγκλισης των οικονομιών στην Ευρώπη ;
Εμένα ήταν άλλη η δουλειά μου βλέπετε ........λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω.... 

Τυγχάνω ξέρετε ιδιοκτήτης ενός κοπρίτη και εάν τον εγκαταλείψω κάπου μέσα στη νύχτα, αν τον αφήσω νηστικό και ψοφήσει, έρχεται ο νόμος και με τσακίζει. Αρκεί μια καταγγελία. Ούτε καν θα με ρωτήσουν τι έσοδα έχω και τι περικοπές έχω υποστεί.....
Αν ο σκύλος μου αφοδεύσει σε ακατάλληλο σημείο και δεν το πάρω χαμπάρι, ο νόμος επίσης θα με τιμωρήσει…….
Είδατε πόσο πολιτισμένοι είμαστε ……με τους σκύλους ;

Κι ενώ ισχύουν όλα αυτά για τα υπέροχα κατοικίδια, κυκλοφοράνε στους δρόμους Έλληνες πεινασμένοι, ρακένδυτοι, παγωμένοι κι άστεγοι, παιδιά νηστικά, κι όλα αυτά επειδή προφανώς ΔΕΝ είμαστε αρκούντως πολιτισμένοι με τους ανθρώπους !

Την ίδια στιγμή επιβάλλονται ατέλειωτα οικονομικά μέτρα εναντίον σύννομων ανθρώπων, επί της βάσεως των νέων ορθών μαθηματικών υπολογισμών σας, μέχρι βέβαια να τους φθάσουμε στο σημείο να νοιώσουν εγκαταλελειμμένοι σκύλοι !
Να δείτε που τότε θα επέμβει η Δικαιοσύνη με βάση τις κείμενες διατάξεις για τους .... σκύλους.

Τι θέλετε κύριε, να καθόμαστε να κοιτάμε επί μακρόν τα σοφά σας νούμερα ;

Έχουμε 2012 κύριε, δεν έχουμε μεσαίωνα .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ επειδή δεν σας βγαίνουν τα νούμερα στα computer.

Είναι δύσκολο να το ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ να ακούσει η υφήλιος, αφήνοντας στην άκρη επιτέλους τις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις, τους εκβιασμούς, τις υψηλές θεωρίες, τα ποσοστά και τα greek statistics ;

Ενασχολείστε περιπαθώς με την μπουκιά άρτου της ανίσχυρης μάζας και δεν τολμάτε να ασχοληθείτε με τους ισχυρούς παράνομους, οι οποίοι δρούν ανενόχλητοι και υπό πλήρη κάλυψη.
Μιλάω για τους διεθνείς κερδοσκόπους, τους οικονομκούς δολοφόνους, τους καταθέτες μαύρου χρήματος σε ξένες τράπεζες, τους ύποπτους οίκους αξιολόγησης, τα καρτέλ και τους πάσης φύσεως καρχαρίες των αγορών.

Τι προβλέπει η αριθμολογία σας για αυτούς κύριε ;
Διότι για μας τους πολλούς έχετε προβλέψει ότι, ενδεχομένως να καταστραφούμε.
Παρακαλώ πολύ να με συγχωρέσετε για το έντονο ύφος .
Απλά, δεν αντέχω να βλέπω να απειλούνται, να καταπατώνται και να θυσιάζονται ουσιώδεις ανθρώπινες αξίες στον βωμό των ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ του χρήματος και των αγορών, ούτε τώρα, ούτε πριν από 2 χρόνια, ούτε ποτέ στο μέλλον.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ .... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ‏



Οι τοκογλύφοι θέλουν τον αφανισμό της Ελλάδας
Ύστερα από τη μάχη που έδωσαν οι Έλληνες απέναντι σε πέντε αυτοκρατορίες, ήρθε η ώρα για την κρισιμότερη αναμέτρηση...
Θέλουν να γονατίσουν τον αρχαιότερο λαό στον πλανήτη... Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, η Ελλάδα δεν είναι το πειραματόζωο. Είναι ο στόχος.
Η πατρίδα που γονάτισε 5 πανίσχυρες κοσμοκρατορίες, πρέπει να λυγίσει πάση θυσια και αυτό το ξέρουν οι εκλεκτοί του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Βλέπετε, αυτοί μελετούν διεξοδικά κάθε πτυχή της ιστορίας την ίδια στιγμή που θέλουν να μας βυθίσουν στην λήθη των συνωστισμών.
Γι' αυτό και η επίθεση ξεκίνησε σφοδρή με στόχο τον Ελληνικό λαό. Τα κτήματα του, τα κεκτημένα του αλλά και την ίδια του την υγεία! Μαζική επίθεση με σκοπό να κλονίσει το φρόνημα των αιωνίων μαχητών της Ελευθερίας.

Η διαστρέβλωση του ιστορικού μεγαλείου έδρασε ύπουλα επί σειρά ετών για να αποδυναμώσει ηθικά. Η επίθεση στην περιουσία και την ιδιοκτησία που ακολούθησε, είχε σκοπό την αποξένωση και τον κατακερματισμό της κοινωνίας στον καθημερινό αγώνα για επιβίωση.
Τρίτο στάδιο, η επίθεση στην ίδια την υγεία!

Ο Πυθαγόρας έλεγε ότι "όσο περισσότερο μαθαίνεις την φύση, τόσο λιγότερο πιστεύεις στις συμπτώσεις..."

Έτσι και αυτή η ασύμμετρη εισβολή δεν είναι "σύμπτωση" αλλά οργανωμένο σχέδιο. Με πολιτικούς - αχυρανθρώπους να ανοίγουν τις κερκόπορτες για να εισβάλουν οι ορδές του σύγχρονου χρηματοπιστωτικού ιμπεριαλισμού που στην ουσία είναι ένας στυγνός Σταλινισμός άνευ οποιασδήποτε κοινωνικής μέριμνας!

Η ιδιοκτησία δαιμονοποιείται, όπως στην Οθωμανική κατοχή. Η υγεία συνθλίβεται από τις ορδές τυράννων όπως αυτές του Ξέρξη.

Κάθε κοινωνικό δικαίωμα εξανεμίζεται από τους κατ' επίφαση "Δυτικούς" ως άλλες Ρωμαϊκές Λεγεώνες. Οι δομές του κράτους υπό κατάληψη δήθεν "εξαγνιστών" εισβολέων όπως οι Σταυροφόροι φορείς μιας πολιτιστικής σηπεδόνας.

Λαός στα συσσίτια, παιδιά να λιποθυμούν από την πείνα, την ώρα που ζάπλουτοι κατοχικοί υπουργοί απολαμβάνουν τις ανέσεις των κατακτητών ως άλλοι Λογοθετόπουλοι, συνεργάτες του "Άξονος".

Πέντε αυτοκρατορίες, πέντε Έπη για τον Ελληνισμό. Με ένα κοινό στοιχείο: Την αφύπνιση προ της απειλής για την ύπαρξη του Έθνους. Διότι πάντα, έστω και την τελευταία στιγμή, η γονιδιακή κληρονομιά των χιλιάδων ετών ιστορίας, πολιτισμού, ηρωϊσμού και ανθρωπισμού, γινόταν η ασπίδα για την ύπαρξη.

Έτσι ακριβώς θα συνθλιβεί και η έκτη αυτοκρατορία που θέλει την υποταγή της Ελλάδας για να εγγυηθεί την πλανητική της κυριαρχία.

Εκεί που περίμεναν τον Έλληνα να σέρνεται ως επαιτης πίσω από πολύχρωμα σημαιάκια συνδικαλιστικών και άλλων κατοχικών σπόρων διχόνοιας, αυτός ανακαλύπτει πάλι τις Θερμοπύλες, το Ζάλογγο, το ΕΑΜ, τον Παλαιολόγο... και ετοιμάζεται για ακόμα μία φορά να συντρίψει το άδικο, ακόμα και αν χρειαστεί να περάσει Σαρακοστή και μαρτύρια για να φτάσει στην Ανάσταση.

Διότι το Γένος γνωρίζει από Σαρακοστές και Θυσίες, από Μάρτυρες και Ήρωες. Μα ξέρει και την Ανάσταση, την Λευτεριά που την υμνεί εις τους αιώνες.

Καλή Σαρακοστή Αδέλφια, Καλή Λευτεριά.