ΦΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ?‏

Γράφει: Ο Νίκος ΜπογιόπουλοςΤο δίλημμα των εκλογών είναι «Ευρώπη ή χάος» δήλωσε τις προάλλες ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δασκαλόπουλος. 
«Ευρώπη ή χάος» ακούστηκε ο αντίλαλος μόλις λίγες μέρες αργότερα - και με τις ίδιες ακριβώς λέξεις - διά στόματος κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου της ΝΔ.
 
«Ευρώπη ή χάος» επαναλαμβάνουν και τα φερέφωνα της ΠΑΣΟΚικής προπαγάνδας. 
Φυσικά η - λατρεμένη από τους θιασώτες της - «Ευρώπη» τους δεν είναι άλλη από το «χάος» των δεκάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων ανέργων και των εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων φτωχών.


Ενα «χάος» που απλώνεται στην ΕΕ από τον Ατλαντικό και τη Μάγχη μέχρι τη Μεσόγειο και τις βόρειες θάλασσες.
 

Η «Ευρώπη του χάους» και της κοινωνικής φρίκης, 
το «χάος της Ευρώπης τους»
 

- το οποίο έχουν τόσο θράσος ώστε
 να συνεχίζουν να μας το εμφανίζουν ως «εθνικά επιβεβλημένη και σωτήρια επιλογή» - 
έχει από μνημόνια (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία) 
μέχρι αντεργατικές και φοροεισπρακτικές επιδρομές (Ισπανία, Ιταλία, Δανία), 
από «δάκρυα και αίμα» (Βρετανία) 
μέχρι απηνή λιτότητα (Γερμανία, Γαλλία κ.ο.κ.). 
Εχει, επίσης, και βασικό μισθό 150 ευρώ (Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη)... 

Από τη στιγμή, όμως,
 που βάλθηκαν να προσδώσουν στη λαϊκή ψήφο τέτοιο «διλημματικό» χαρακτήρα, να που - άθελά τους - αναδεικνύουν κάποια άλλα διλήμματα της εκλογικής αναμέτρησης, που αυτά κι αν έχουν σχέση με το «χάος»... 

Με την ψήφο του, λοιπόν, ο καθένας και η καθεμιά στις εκλογές που έρχονται έχει να απαντήσει στα εξής, για παράδειγμα, διλήμματα:
 

• Ναι ή όχι στο «χάος» των παιδιών που λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία; 
• Ναι ή όχι στο «χάος» των αλλεπάλληλων χαρατσιών και της ανελέητης φοροαρπαγής; 
• Ναι ή όχι στο «χάος» της αμέτρητης ουράς των απόκληρων πίσω από τα καζάνια των συσσιτίων; 
• Ναι ή όχι στο «χάος» των διαλυμένων Υγείας, Παιδείας και Πρόνοιας; 
• Ναι ή όχι στο «χάος» των μισθών και των συντάξεων πείνας από τώρα μέχρι το... 2042; 
• Ναι ή όχι στο «χάος» των αστέγων; 
• Ναι ή όχι στο «χάος» των καθ' εκάστην μνημονίων; 
• Ναι ή όχι στο «χάος» των «λουκέτων»; 
• Ναι ή όχι στο «χάος» των εκατομμυρίων ανέργων και των «εκ περιτροπής απασχολήσιμων»;
 

Κάθε ψήφος υπέρ τους,
 
κάθε ψήφος υπέρ των ανερυθρίαστων εκβιαστών που εφόσον ο λαός δεν ψηφίσει τη 
«φρίκη δίχως τέλος» που του ετοιμάζουν τότε τον απειλούν ότι θα έχει ένα... 
«φρικτό τέλος» (!),
 
θα είναι ταυτόχρονα και ψήφος επιδοκιμασίας, θα είναι «ναι» σε ό,τι προηγήθηκε και σε ό,τι ετοιμάζεται από τους σφαγιαστές του λαού. 

Ολους αυτούς, δηλαδή, που αν ο εκβιασμός τους περάσει, τότε από την επόμενη μέρα των εκλογών, θα επιφέρουν το «χάος» της απόλυτης λαϊκής χρεοκοπίας και της ανείπωτης κοινωνικής συμφοράς.
 

Ισχυριζόμενοι, μάλιστα, πως το φρικτό έγκλημά τους έτυχε της λαϊκής έγκρισης και νομιμοποίησης...
 

http://www1.rizospastis.gr

ΣΟΚ !!! Η τρόικα θέλει μισθούς στο επίπεδο των 150 ευρώ ... Βίντεο


Η τρόικα θέλει  μισθούς Βουλγαρίας και Ρουμανίας!

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ...!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ , ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ...ΗΞΕΡΑΝ...ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ...!! ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 38 ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ..!!!! ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η  ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ Η ΕΚΒΙΑΣΜΟ ..!!! ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ..!!!

Δάφνη

Στο επίπεδο των 150 ευρώ θέλει να φτάσουν οι μισθοί μας η Τρόικα – Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο – απάντηση στην ερώτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή. 

Το μισθολογικό κόστος στην Ελλάδα και η ανταγωνιστικότητα της χώρας μας σε σύγκριση με άλλες χώρες των Βαλκανίων αποτελούν συχνά πυκνά αντικείμενο αναφοράς από τα στελέχη της τρόικας και όχι μόνο.
Είναι ενδεικτικό ότι και Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλεαναφερόμενος στις τελευταίες μειώσεις μισθών στην Ελλάδα, τόνισε με νόημα ότι είναι μεγάλες αλλά ακόμα η Ελλάδα βρίσκεται πάνω από Ισπανία και Πορτογαλία…..
Επίσης ο επικεφαλής της τρόικας Πολ Τόμσεν έχει κάνει πολλές φορές αναφορά στα κράτη των Βαλκανίων ως παράδειγμα προς μίμηση ανταγωνιστικότητας για τη χώρα μας, ενώ προσφάτως η πρόεδρος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ άφησε να εννοηθεί ότι ο δρόμος της Ελλάδας είναι αυτός της Κροατίας….
Κυνικές απαντήσεις
Στην σημερινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής ζήτησε από τους εκπροσώπους της Τρόικα να δεσμευτούν κατηγορηματικά, και να καθησυχάσουν τον ελληνικό λαό, ότι δεν είναι σκοπός τους να φτάσουν οι μισθοί στην Ελλάδα, στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα.
«Η απάντηση και των τριών εκπροσώπων της Τρόικα, ήταν κάθε άλλο παρά καθησυχαστική. Και οι τρεις (Ρέν, Άσμουσεν, Τόμσεν), όχι μόνο δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες θυσίες του ελληνικού λαού και νέες περικοπές στους μισθούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, αλλά αναγνώρισαν με απόλυτη σαφήνεια ότι η στόχευσή τους είναι να προσεγγίσει η Ελλάδα το επίπεδο των μισθών που υπάρχει στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Η παρέμβαση και οι απαντήσεις

Η παρέμβαση του Νίκου Χουντή έχει ως εξής και ακολουθούν τα βίντεο με τις τοποθετήσεις του Ν. Χουντή, του Όλι Ρέν, του Γιουργκ Άσμουσεν και του Πολ Τόμσεν, οι οποίοι απαντούν στις συγκεκριμένες ερωτήσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:
«Η πιο διάσημη φωτογραφία σας στην Ελλάδα είναι αυτή εδώ . Δείχνει, και έτσι λέγατε στους Έλληνες, πότε ξεκινούν οι θυσίες και πότε τελειώνουν και έρχεται η ανάπτυξη. Τίτλος του διαγράμματος ήταν «Ελλάδα: Μειώνοντας το έλλειμμα, αποκαθιστώντας την ανάπτυξη» και όπου δείχνει ότι, μετά την ύφεση που θα διαρκούσε μέχρι το 2011, η ανάπτυξη το 2012 θα ήταν της τάξης του 1.2%.
Αντί της ανάπτυξης, η ύφεση τώρα στην Ελλάδα, τρέχει με ρυθμούς 7%. Τέτοιοι ρυθμοί δεν υπάρχουν στην Ευρώπη σε καιρό ειρήνης, μόνο σε πόλεμο Για να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες στην Ελλάδα έχουμε, 1.000.000 άνεργους σήμερα, επίσημα, και 1.5 εκατ., ανεπίσημα. Εκατοντάδες χιλιάδες αυτοί που εργάζονται αλλά δεν πληρώνονται. Χιλιάδες οι επιχειρήσεις που κλείνουν. Στο κέντρο της Αθήνας ένα στα δυο μαγαζιά έχει κλείσει. Χιλιάδες άστεγοι στους δρόμους της Αθήνας και μια κοινωνία σε παρακμή. Ένας λαός δυστυχισμένος και προσβεβλημένος. 
Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ετοιμάζονται νέα μέτρα, που πρέπει να εφαρμοστούν μέχρι το Ιούνιο, ύψους 11.6 δις ευρώ, που περιλαμβάνουν μειώσεις σε κοινωνικά επιδόματα και συντάξεις, απολύσεις στο δημόσιο τομέα, περικοπές δαπανών σε υγεία και παιδεία. Δηλαδή, και άλλα χρήματα θα βγουν από την ελληνική οικονομία και νέος φαύλος κύκλος ύφεσης και ελλειμμάτων, θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα. 
Και έρχομαι στο ερώτημα μου κ. Ρέν. Που δεν είναι μόνο δικό μου, είναι ερώτημα όλου του ελληνικού λαού. Οι μισθοί έχουν μειωθεί δραματικά στην Ελλάδα. Μείωση 22% του κατώτερου μισθού. Στους νέους έχει μειωθεί κατά 32%, και πιέζετε για ακόμα περισσότερες μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα. Καταργήσατε τις Συλλογικές Διαπραγματεύσεις και Συμβάσεις, προκειμένου να πέσουν και άλλο οι μισθοί. Και επειδή και στην έκθεση της Κομισιόν 15/3/12, αλλά και ο κ.Τόμσεν από το ΔΝΤ σε δηλώσεις του, κάνουν λόγο για συγκρίσεις μισθών με χώρες όπως, η Βουλγαρία και η Ρουμανία, που οι μισθοί είναι γύρω στα 150 ευρώ το μήνα, σας ερωτώ.
Μπορείτε να διαψεύσετε ρητά αυτό που πλέον πιστεύει ο ελληνικός λαός, ότι σκοπός όλων αυτών των μέτρων και της Τρόικα, είναι να δυστυχήσουν οι άνθρωποι για να ευτυχίσουν οι αριθμοί; Μπορείτε να διαψεύσετε τις υποψίες, που όλοι έχουν, ότι ο σκοπός της Τρόικα είναι να οδηγήσει τους μισθούς στην Ελλάδα να μειωθούν στο επίπεδο της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, δηλ. πάνω κάτω στα 150 ευρώ; Αυτός είναι ο σκοπός σας; Μπορείτε ΡΗΤΑ να το διαψεύσετε;»


Το βίντεο της παρέμβασης του Νίκου Χουντή:

Η απάντηση του Όλι Ρέν
Η απάντηση του Γιοργκ Άσμουσεν
Η απάντηση του Πολ Τόμσεν
http://www.newsbomb.gr