Γ.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ:H ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ...

Κάθε Σάββατο με τον Γιάννη Κανελλάκη στο agioritikovima.gr


● Ακόμη και οι ευρωπαίοι φωνάζουν γι αυτό που φωνάζουμε κι εμείς. Δηλαδή, να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν. Γιατί κύριοι κάνετε την πάπια ; Γιατί δεν βγάζετε τα λεφτούλια, από την τσεπούλα σας, να τα δώσετε εκεί απ’ όπου τα....
κλέψατε ; Θα σας το πούμε πολλές φορές ;

● Τι θα γίνει μ΄αυτές τις ντροπολογίες, ρε παιδιά ; Τέτοια σήψη από υπουργούς και υφυπουργούς ; Δεν ντρέπονται να κάνουν ντροπολογίες και να τις εξαργυρώνουν με χρήμα ή με ψήφους... Αίσχος πιά σ΄αυτή την χώρα.

● Το είπαμε και το ξαναλέμε. Κάντε κάτι, με την νοθευμένη βενζίνη που δίνουν τα περισσότερα βενζινάδικα, χωρίς να ελέγχονται από κανέναν. Καταστρέφονται τ’ αυτοκίνητα για να κονομάνε κάποιοι βενζινάδες και το κράτος αγρόν αγοράζει !.

● Βρε, βρε, βρε, τον κ. Γιαννίτση ! Απελευθέρωσε τα εκατομμύρια για λογαριασμό των κομμάτων εν όψει των εκλογών. Μπράβο κ. Γιαννίτση ! Α, ρε , σούβλα, που σου χρειάζεται και σένα...

● Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι φλούφληδες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Μα δεν ντρέπονται να βγαίνουν σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και να εκστομίζουν παπαριές ; Τόσες δεκαετίες που ήταν κρυμμένοι ; Δεν τα γνωρίζανε αυτά ; Και μάλιστα ορισμένοι έστειλαν και επιστολές στην Μέρκελ , για να την κάνουν νταντά. Σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεεεεε......

● Βρε τα παιδιά της ΔΕΗΗΗΗΗ !! Που τα πήγατε τα εκατομμύρια, ρε λαμόγια, που κλέψατε από την εταιρεία και τώρα φεσώνετε τον κάθε πικραμένο καταναλωτή, για να καλύψετε τα υπέρογκα ελλείμματά σας ; Τόσο πεινασμένοι και φτωχομπινέδες είσαστε, ρε μάγκες, εκεί στην ΔΕΗ ; Αυτή είναι η δημοκρατία σας ; Αυτή είναι η δικαιοσύνη σας ; Αυτό είναι το ήθος σας ; Τέτοιου μεγέθους κλεφτρόνια έχετε γίνει εκεί μέσα ; Ντροπή σας ρε.!!

● Ο σύντροφος Αντρέας Ψυχάρης, που είναι υποψήφιος της Ν.Δ. σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, είπε μεταξύ άλλων, ότι η Βουλή να μεταφερθεί από το κέντρο της Αθήνας. Λέτε να πάει στο Αγιον Ορος ;

● Ο ελληνικός λαός προβληματίζεται τι θα ψηφίσει σ΄αυτές τις εκλογές. Μάλιστα κάποιοι είπαν, και πολύ σωστά, ότι φτάνει πια ,δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουμε ανεπάγγελτους, τεμπέληδες, λαμόγια, οικογενειοκρατίες, δυναστείες και άλλα παρόμοια.
Ας ελπίσουμε ότι, όταν φτάσουν στην κάλπη, θα τα συνειδητοποιήσουν όλα αυτά.

● Για σου Αρούληηηηη... Καλά ρε Άρη, μα δεν ντρέπεσαι εσύ και άλλοι συνάδελφοί σου, από άλλα κόμματα, να λέτε συνέχεια ασυναρτησίες, μέσα από συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις ; Έχει κωλύσει ένσημα κανένας από σας ; Έχει ιδρώσει ποτέ το αυτάκι του για μεροκάματο ; Έχει περπατήσει τις γειτονιές που πεινάνε οι άνθρωποι, και τρώνε μέσα από σκουπίδια για να τους συμπαρασταθεί ; Για πόσα χρόνια θα είστε ακόμα, κηφήνες και κρατικοδίαιτοι σε βάρος του ελληνικού λαού, ρε λαμόγια ; Δεν ντρέπεστε να παίζετε με τον ιδρώτα, την φτώχεια και τον πόνο του ελληνικού λαού ;

● Ξέχασα να σας αναφέρω πριν, ότι τα αρχικλεφτρόνια της ΔΕΗ παραπέμπονται σε δίκη , σε βαθμό κακουργήματος, για τις πρωτοφανείς κλοπές τους στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Αν και για μένα, αυτοί και πολλοί άλλοι, έπρεπε να πάνε κατευθείαν στο Γουδί ή στον Κορυδαλλό.

● Τώρα τους έπιασε όλους φαγούρα με τους λαθρομετανάστες και θέλουν να τους μαντρώσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης; Όταν τους εκμεταλλεύονταν ( και ακόμη τους εκμεταλλεύονται), σε χωράφια, εργοστάσια και άλλους χώρους δουλειάς, ( σε σκλαβοπάζαρα ), ήταν καλοί. Τώρα τους ...βρωμάνε.

● Λαχνούς – παγίδες μοιράζουν τα κοριτσάκια, εκεί στην πλατεία Συντάγματος , σε περαστικές γυναίκες, με σκοπό να τις παρασύρουν στον όλεθρο. Δηλαδή, να τις ανεβάσουν σε κάποιο όροφο κτιρίου ( Ερμού και πλ. Συντάγματος), για να υπογράψουν συμβόλαιο δήθεν για να αδυνατίσουν, και τους τινάζουν οικονομικά στον αέρα. Εδώ κι αν χρειάζεται εισαγγελέας.

● Τζόκερ κέρδισε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργος Καρατζαφέρης, με το να βάλει, τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο , υποψήφιο του κόμματός του στο νομό Ηλείας. Πρόκειται περί αγωνιστή, έντιμου και ηθικού νέου, συγγραφέα 32 βιβλίων, πτυχιούχου Πολυτεχνείου, και ανθρώπου, που περπατάει στους δρόμους, στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς, προσφέροντας ότι μπορεί στους συνανθρώπους του και ακούγοντας τα προβλήματά τους. Φίλε Παναγιώτη , καλή επιτυχία σου εύχομαι. Θα είσαι κάτι ξεχωριστό μέσα στην Βουλή, όπως λένε άνθρωποι που σε γνωρίζουν.

● Εκατοντάδες είναι τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε, από πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα της απάτης, όπως την αποκαλούν, της τηλεοπτικής εκπομπής «Κουίζ Live» στον ΑΝΤ1. Όπως και οι ίδιοι μας είπαν, είναι γεγονός ότι με την εκπομπή αυτή παραπλανούν τον κόσμο, ότι δήθεν θα κερδίσουν 500 ή 1000 € , τηλεφωνώντας σε πενταψήφιο αριθμό, με χρέωση 2 € την κλίση, για να βρουν την σωστή λέξη. Μπορούν να μας πουν, από την εκπομπή, ποιοι και πόσοι, έχουν κερδίσει μέχρι σήμερα ;

● Ποιοι και γιατί δεν δίνουν την λίστα, με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, που εμπλέκονται στην SIEMENS ; Και εδώ χρειάζεται εισαγγελέας, ρε παιδιά για να βγει η βρωμιά στον αέρα ;

● Αντάρτικο πόλεων ...

● Όλοι τώρα ψάχνουν να βρουν, από πού προμηθεύτηκε το όπλο ο αυτόχειρας στην πλατεία Συντάγματος. Αυτό τους μάρανε. Μάλιστα ακούσθηκε ότι από κάποιο... κόμμα το προμηθεύτηκε ... Έλεος, ρε, παιδιά !!! Τι άλλο θ΄ακούσουμε σ΄αυτόν τον τόπο ; Μάλιστα πληροφορηθήκαμε ότι ο άτυχος συνάνθρωπός μας, θα μεταφερθεί για καύση στην Βουλγαρία, ενώ εδώ θα γίνει πολιτικό μνημόσυνο. Από φίλους και συμπατριώτες του ακούσθηκε, ότι δεν αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ως συνταξιούχος όμως, πικράθηκε, όπως και κάθε μισθωτός και συνταξιούχος, που τους μείωσαν την σύνταξη. Εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες, και ο καθένας βγάζει, φυσικά, τα συμπεράσματά του.

● Περαστικά στους συναδέλφους, που τραυματίστηκαν από αστυνομικούς, στη διάρκεια επεισοδίων, στην πλατεία Συντάγματος , καλύπτοντας τα γεγονότα. Δυστυχώς, συνάδελφοι, λίγο πολύ , όλοι έχουμε πέσει, κατά καιρούς, θύματα των κρατικών κατασταλτικών μηχανισμών. Και τίποτα ακόμα δεν έχει αλλάξει...

● Προσοχή σε απατεώνες και απατεώνισσες, που στέλνουν μηνύματα σε κινητά, ότι δήθεν έκαναν λάθος, ή ότι τους καλέσαμε εμείς, μόνο και μόνο για να τους κάνουμε κλήση και να χρεωθούμε προς όφελός τους. Για να γίνει πιο κατανοητό, σας θυμίζω, ότι είναι περίπου σαν τα ....ροζ τηλέφωνα.... Γι αυτό, αποφεύγετε να απαντάτε, σε άσχετα μηνύματα.

● Καιρός : Ω ! γλυκύ μου έαρ.... Να σε καταργήσουν θέλουν και σένα...

Η δοτή κυβέρνηση των αγορών, στηρίζεται ΜΟΝΟ στα ΜΑΤ


Στάθης Διομήδης 
Νέο θύμα ο Μάριος…
Για άλλη μια φορά το μακρύ χέρι των υπογείων του Μαξίμου έδρασε. Οι δυνάμεις καταστολής της φασιστικής κυβέρνησης προσπαθούν να επιβάλλουν την απόλυτη τρομοκρατία με τη γνωστή μέθοδο των κλομπς.
Καταλαβαίνω την πρεμούρα του Πρωθυπουργού να προσφέρει την Ελλάδα στο πιάτο της συμμορίας των χρηματαγορών ως καλός εντολοδόχος τους. Γνωρίζει και ο ίδιος όμως ότι
για να τα καταφέρει πρέπει να υποτάξει τον Ελληνικό ΛΑΟ.
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν προσπαθεί να τρομοκρατήσει, ακόμη και να δολοφονήσει εάν χρειαστεί πολίτες ώστε να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι και να υποταχθούν. Βέβαια ο συγκεκριμένος κύριος φαίνεται να αγνοεί την ιστορία του Έθνους το οποίο ποτέ δεν υποτάχθηκε πλήρως σε κανέναν κατακτητή. Πολύ περισσότερο σε χαρτογιακάδες και συμμορίες.

Μετά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και των διαμαρτυριών, ο δοτός Πρωθυπουργός απαγορεύει στον Ελληνικό ΛΑΟ να κλάψει και τους νεκρούς του.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα δύο τελευταία βράδια εκτός από τους απλούς πολίτες έχει δοθεί εντολή να γίνεται επίθεση στους δημοσιογράφους, και πολύ περισσότερο στους φωτορεπόρτερς οι οποίοι σε κάθε προσπάθεια καταστολής του ΛΑΟΥ αποδεικνύουν με τις φωτογραφίες του την κρατική καταστολή.

Με εντολή από την ηγεσία «Σχεδιάστε να φύγουν και από την πλατεία» όπως ακούγεται από τον ασύρματο στο παρακάτω βίντεο του Ζαφείρη Χαϊτίδη , στο 1:12, οι δυνάμεις καταστολής μετατρέπονται μεμιάς σε τάγματα ασφαλείας και ξεκινούν την επίθεση προς το ΛΑΟ.


Αποτέλεσμα των δολοφονικών επιθέσεων των ταγμάτων ασφαλείας της κατοχικής κυβέρνησης είναι ο τραυματισμός μια δημοσιογράφου προχθές και δεκάδων πολιτών, και ο βαρύτατος τραυματισμός εχθές του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριου Λώλου. Ο Μάριος διακομίστηκε εχθές αργά το βράδυ στο νοσοκομείο, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Το έγκλημα που έκανε ήταν ότι έκανε καλά τη δουλειά του και στο παρελθόν μέσα από τις φωτογραφίες του έχει γκρεμίσει πολλές φορές «τα άλλοθι» των κρατικών τραμπούκων.

Ο Μάριος, έχει καλύψει, αναταραχές, βίαιες καταστάσεις, εμφυλίους και πολέμους σε άλλες χώρες και έβγαινε πάντα όρθιος. Τα κλομπς όμως της δοτής κυβέρνησης τον γονάτισαν και τον έστειλαν στο χειρουργείο.

«Αυτό το χτύπημα δεν ήταν στον Μάριο, ήταν στο κεφάλι, στα μάτια και τα αυτιά όλων μας», αναφέρει σε μήνυμά της στο διαδίκτυο η σύντροφος του Μάριου…

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία για την επέμβαση και γρήγορη ανάρρωση σε ένα φίλο που αν μη τι άλλο όσες φορές είχαμε βρεθεί, το πάθος του για ζωή ήταν εμφανέστατο, το πάθος του για κοινωνική δικαιοσύνη το ίδιο, αλλά και η διάθεσή του με τις φωτογραφίες του να αποκαλύπτει και να ξεγυμνώνει τις κρατικές ατασθαλίες, και η αποτύπωση της κοινωνικής αδικίας και της βοήθειας στο συνάνθρωπο ήταν τρόπος ζωής.

Μάριε κράτα γερά…

Όσοι θέλουν να λύσουν το ζήτημα ειρηνικά να μην ξαναβγούν για αγώνα

Όσοι θέλουν να λύσουν το ζήτημα ειρηνικά να μην ξαναβγούν για αγώνα
Πράγματι λίγοι ήμασταν χθες.. αν όσοι ήμασταν όμως παλεύαμε με ψυχή θα νικούσαμε. Τα διπλάσια στρατεύματα και να έβγαζαν.

Τι σημαίνει είμαστε λίγοι, τι σημαίνει δεν είναι η ώρα, τι σημαίνει «ειρηνικά»; Αχ!! Μία χαψιά άνθρωπος είμαι και δεν μπορούν να με κάνουν καλά.

Ποια ώρα περιμένετε; Ποιο πλήθος; Άνθρωπο που παλεύει με ψυχή δεν υπάρχει εχθρός να τον νικήσει, ας έχει και μπαζούκας!!!

Την ψυχή σας ν’ αφήσετε να βγει και να παλέψει, αυτό είναι το όπλο σας, το βαρύ πυροβολικό.

Τον πιο θρασύδειλο εχθρό έχουμε απέναντί μας. Στέλνουν 30 διμοιρίες για μια χούφτα ανθρώπους!! Αυτοί ΞΕΡΟΥΝ τη δύναμή μας κι εσείς τους φοβάστε!!

Και ποιοι τους φυλάνε; Οι πιο άνανδροι!!! Αυτοί που βαράνε κοπέλες, παππούδες και παιδιά!! Αυτούς να φοβηθώ; Τις κότες τις τρίλειρες;;;;
Ένα φου είναι ο εχθρός, ένα φου!!!!

Χωρίς βία δεν πέφτει η χούντα!!!! Τελεία!!

Όποιος βγαίνει για αγώνα, να βγει για να παλέψει. Να έχουν απέναντί τους όλους τους άφοβους!!! Κι ας είμαστε 50!!!! Έχουμε τελειώσει το παραμυθάκι αυτοστιγμεί!!

Με τη Μάρω τη δασκάλα ήμουν χθες εκεί. Προχθές κάτω από το δέντρο μνήμα του γέροντα την ρώτησα έως πότε… Όταν δεν θα υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, μου απάντησε….
Που σημαίνει, όταν ΟΛΟΙ γίνουμε άξιοι φέροντες της ιστορίας μας!!!!

Όσο κοιτάτε τον κόσμο τι κάνει, όσο περιμένετε τους άλλους που θα τα φτιάξουν, όσο προσδοκάτε τον μεσσία που θα σας σώσει, καθυστερείτε την ιστορία. Τον εαυτό σας πρέπει να κάνετε ΑΞΙΟ!!!!!!!!!!!!! Ο καθένας τον εαυτό του!!! Άξιο να υποδεχτεί το αύριο….

Μέχρι τότε θα τρώτε στη μάπα το σήμερα ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ!!!!

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι δεν την έφαγαν μόνο από τους μπάτσους, που το παίζουν σήμερα μάρτυρες… Μαζί με εμένα και τη Μάρω ήταν και το παλικάρι μας ο Νικόλας. Όσο ωρυόμασταν εμείς οι δυο μπροστά, οι δημοσιοκάφροι συνωστίζονταν για να βγάλουν το μεροκάματο. Έβαζα το χέρι για να μην με τραβούν αλλά εκείνοι ακάθεκτοι. Λέει ο Νικόλας μία φορά, δεν θέλει η κοπέλα. Τίποτα. Το λέει δύο, τίποτα. Δεν χρειάστηκε τρίτη, ιπτάμενος έφυγε και τους πήρε όλους παραμάζωμα. 10 συνεργεία εν ριπή οφθαλμού βρέθηκαν στο οδόστρωμα!

Στα αφεντικά σας να πάτε για να σας δώσουν το ρεπορτάζ, τους φωνάζαμε, ότι κάνετε τόσα χρόνια!!

Τα τσιράκια του εχθρού είναι εχθρός του λαού!!!

(Ένα φίλος συναγωνιστής με ρώτησε αν θα κατέβω μόνη μου ή με κάποια οργάνωση…. Τρεις άνθρωποι ολάκερη οργάνωση είμαστε!!!!!!!!!)


Πηγή: Όσοι θέλουν να λύσουν το ζήτημα ειρηνικά να μην ξαναβγούν για αγώνα - RAMNOUSIA 

Αυτά θα κάνουν αν τους ψηφίσετε...

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος

«Σύγκλιση» με τους μισθούς Βουλγαρίας. Σελίδα 427 του μνημονίου...
Μετά τον Παπακωνσταντίνου, τον υπουργό Περιβάλλοντος, που δήλωσε ότι
«δεν καταλαβαίνει τη συζήτηση που μας συγκρίνει με μισθούς Βουλγαρίας»,
προχτές είχαμε τον Σαχινίδη, τον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος - κινούμενος στην πεπατημένη του προεκλογικού ΠΑΣΟΚισμού - ετάχθη κι αυτός κατά της συζήτησης ότι θα μειωθούν (κι άλλο) οι μισθοί των εργαζομένων.
Καταρχάς δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η ιταμή τους ψηφοθηρία
έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο εξαχρείωσης ώστε να μας καλούν
αφενός να τους... ευγνωμονούμε - και άρα να τους υπερψηφίσουμε - για τις μέχρι τώρα περικοπές,
αφετέρου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο κατάντιας ώστε να εμφανίζουν την (ψευδή) μισο-δήλωση ότι δε θα κάνουν κι άλλες περικοπές (σ.σ.: που θα τις κάνουν) σαν μέγιστη προεκλογική «παροχή» (!) και σαν... υπόσχεση!
*
Τα όρια της πολιτικής απάτης τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ έχουν ξεπεραστεί προ πολλού.
Το δείχνουν τα έως τώρα έργα τους.
Οσο για το πού θα φτάσει η βαλίτσα της έτσι κι αλλιώς δεδομένης πολιτικής απάτης, για το τι άλλο θα κάνουν πέραν όσων έχουν ήδη διαπράξει με τους μισθούς στα 400 ευρώ και την ανεργία στο 1,5 εκατομμύριο,
αντί άλλης απόδειξης, ας απαντήσει το μνημόνιό τους:
*
1) Στη σελίδα 427 του μνημονίου αναφέρονται όλα όσα... (δε) θα κάνουν και συγκεκριμένα τα εξής:
«Αντικατάσταση» (!!!) των σημερινών μισθών πείνας με τους «καθόλου» μισθούς, όπως θα έχουν επιβληθεί μέχρι τον Ιούλη. Σελίδα 518 του μνημονίου...
*«Τα μέτρα αυτά (σ.σ.: μειώσεις μισθών κ.λπ.)θα δώσουν τη δυνατότητα μείωσης της απόκλισης στο επίπεδο του κατώτατου μισθού σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας (Πορτογαλία, Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη)»!
*
Από την επομένη των εκλογών, επομένως, και εφόσον υφαρπάσουν την ψήφο, θα θέσουν σε εφαρμογή ό,τι ακριβώς έχουν ψηφίσει και έχουν καταστήσει «υπέρτατο νόμο» του κράτους τους:
Κατώτατος μισθός για τους εργαζόμενους στην Ελλάδα που στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας» των μονοπωλίων θα οδηγηθεί σε τέτοια επίπεδα ώστε να μην αποκλίνει από τον αντίστοιχο των λεηλατημένων από τους καπιταλιστές χωρών της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Λετονίας, της Αλβανίας κ.ο.κ.
*
2) Στη σελίδα 518 του μνημονίου, κάτω από τον τίτλο «Μεταρρυθμίσεις στο σύστημα καθορισμού των μισθών», διαβάζουμε:
«Εως το τέλος Ιουλίου 2012 θα καταρτιστεί ένα χρονοδιάγραμμα για την αναθεώρηση της εθνικής γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Η πρόταση θα στοχεύει στην αντικατάσταση του ύψους των μισθώνπου ορίζονται στην ΕΓΣΣΕ με ελάχιστο ύψος μισθού νομοθετημένο από την κυβέρνηση σε διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους».
*
Από την επόμενη των εκλογών, επομένως, και εφόσον υπαρπάσουν την ψήφο, και με καταληκτική ημερομηνία τον ερχόμενο Ιούλη, προχωρούν στην... «αντικατάσταση» (!!!) των μισθών.
Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι τους σημερινούς μισθούς, που τους πήγαν στα 400 ευρώ, θα τους «αντικαταστήσουν»... προς τα πάνω;

ΠΗΓΗ: 
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=7/4/2012&columnId=1821

Απογραφή του 2011: Λευκή γενοκτονία του Ελληνικού λαού



Κρύβουν τη μείωση του πληθυσμού της χώρας που σημειώνεται για πρώτη φορά από συστάσεως ελληνικού κράτους. Σε καμίααπογραφή ως τώρα μετά το 1828 δεν είχαμε μείωση, ούτε καν σ’ αυτές που έγιναν το 1951 μετά την κατοχή και τον εμφύλιο πόλεμο, το 1961 και το 1981 μετά τα μεγάλα….μεταναστευτικά κύματα.
«Λευκή» γενοκτονία, δηλαδή αναίμακτη – τουλάχιστον προς το παρόν – συντελείται σε βάρος του  ελληνικού λαού, καθώς για πρώτη φορά, μετά την επανάσταση του 1821 και τη σύσταση του ελληνικού κράτους, καταγράφεται μείωση του ελληνικού πληθυσμού.
Ποτέ άλλοτε σε απογραφή πληθυσμού, που είχε διεξαχθεί στο ελληνικό κράτος, ούτε σε αυτή που έγινε
το 1951 μετά την γερμανική κατοχή του 1941-1944 και τον εμφύλιο πόλεμο του 1945-1949, δεν καταγράφηκε μείωση του πληθυσμού της χώρας.
Μείωση πληθυσμού της χώρας δεν καταγράφηκε ούτε στις απογραφές που έγιναν το 1961 και το 1981 μετά τα μεγάλα μεταναστευτικά κύματα Ελλήνων εργατών προς το εξωτερικό.
Εγινε όμως τώρα, στην απογραφή του Μαϊου του 2011, τα πρώτα στοιχεία της οποίας δημοσιοποιήθηκαν στις 22 Ιουλίου 2011 και έκτοτε μαγειρεύονται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή
(ΕΛΣΤΑΤ), ώστε να κρυφτεί αυτή η τραγική αλήθεια. Πρόκειται για την ίδια υπηρεσία, που με κυβερνητικές εντολές «μαγείρεψε» το δημόσιο έλλειμμα για να οδηγηθεί η χώρα σιδηροδέσμια στο μνημόνιο και να παραδοθεί ο λαός στους δημίους του. Είναι η ίδια υπηρεσία που μαγειρεύει και τα στοιχεία της ανεργίας εμφανίζοντάς την πολύ κάτω από την πραγματική.

Ολες οι απογραφές από το 1821 και μετά
Ειδικότερα, ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας, όπως αποτυπώθηκε στην απογραφή του 2011, ανέρχεται σε 10.787.690 μόνιμους κατοίκους, σημειώνοντας μείωση κατά 146.407 άτομα , σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001. Ενδεικτικά ν’ αναφέρουμε ότι το1981 ήταν 9.739.589 , το 1991 αυξήθηκε στα 10.258.364 για να φθάσει στα 10.934.097 το 2001 και να πέσει πλέον στους 10.787.690 κατοίκους.
Στον πίνακα που ακολουθεί ο οποίος προέρχεται από τα «Δημογραφικά Νέα» του Εργαστηρίου Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποτυπώνεται η διαχρονική εξέλιξη του πληθυσμού της Ελλάδας, όπως και τα αντίστοιχα μεταναστευτικά ρεύματα Ελλήνων στο εξωτερικό.
Κλικ στην εικόνα
Τα στοιχεία για την απογραφή του 2011, χαρακτηρίστηκαν από την ΕΛΣΤΑΤ ως «προσωρινά» αλλά δεν μπορεί ο αριθμός αυτός να αλλάξει με διάφορες αναγωγές (όπως γίνεται στα «γκάλοπ»), εφόσον πρόκειται για απογραφή και όχι για δειγματολογική καταγραφή, εκτός εάν γίνουν αλχημείες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που εκφράστηκαν, η μείωση αυτή του πληθυσμού πρέπει να αναζητηθεί στη
μείωση των γεννήσεων -πράγμα που δεν επιβεβαιώνεται -και στη μετανάστευση των Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό.
Η μείωση των γεννήσεων δεν αρκεί για να εξηγήσει το φαινόμενο, αφού μείωση υπήρχε και κατά την προηγούμενη δεκαετία (1991-2001) και παρόλα αυτά ο συνολικός πληθυσμός αυξήθηκε κατά 700.000 άτομα, ενώ κατά την πιο προηγούμενη δεκαετία (1981-1991) είχε αυξηθεί κατά μισό εκατομμύριο. Πολύ περισσότερο, όπως θα δείξουμε παρακάτω, που οι γεννήσεις δείχνουν τα τελευταία χρόνια να ανακάμπτουν έστω και οριακά. 
Οσο για το αν φταίει η απογραφή, καθώς εκφράζονται επιφυλάξεις για το κατά πόσον κατέγραψε όλους τους κατοίκους, αυτό δεν μπορεί ν’ αποτελεί αιτία της παρούσας μείωσης του πληθυσμού, γιατί ο συγκεκριμένος παράγοντας υπήρχε, στον ένα ή στον άλλο βαθμό, και στις προγενέστερες απογραφές και παρόλα αυτά, επί σχεδόν δύο αιώνες, ποτέ δεν είχε καταγραφεί μείωση πληθυσμού.
Δεν είναι λόγος της μείωσης η μη απογραφή των μεταναστών
Αντίθετα, η πραγματική μείωση του ελληνικού πληθυσμού, προφανώς και είναι μεγαλύτερη , από αυτή που δείχνουν οι τελικοί αριθμοί της απογραφής, με δεδομένη την νόμιμη και την παράνομη μετανάστευση από άλλες χώρες προς την Ελλάδα, που στον ένα ή στο άλλο βαθμό επιδρά αυξητικά στον πληθυσμό και σίγουρα δεν τον μειώνει. Δηλαδή, ακόμα κι αν πολλοί μετανάστες δεν απογράφηκαν ή αν απογράφηκαν ελάχιστοι, η ουσία καθόλου δεν αλλάζει.
Αυτό γιατί ο παράγοντας «μετανάστευση», από έξω προς την Ελλάδα, είτε είναι κοινός παρονομαστής στην παρούσα (2011) και στην προηγούμενη απογραφή (2001), είτε εκδηλώνεται με μεγαλύτερη ένταση την τελευταία δεκαετία και συνεπώς αν είχε μια συμβολή αυτή θα ήταν στην κατεύθυνση της αύξησης του πληθυσμού και όχι της μείωσής του.
Αρα αν αφαιρέσουμε τον παράγοντα μετανάστευση (από έξω προς τα μέσα), ο οποίος ήταν πολύ πιο αδύναμος έως και ανύπαρκτος στις προηγούμενες απογραφές, τότε τα στοιχεία που προκύπτουν, δίνουν ακόμα πιο καθαρή εικόνα για την φθίνουσα πορεία του ελληνικού πληθυσμού. Δηλαδή η μη καταγραφή των μεταναστευτικών εισροών δεν αποτελεί αιτία της μείωσης του ελληνικού πληθυσμού, αφού ούτως ή άλλως οι μετανάστες δεν απογράφονταν σε μεγάλο βαθμό και στις προηγούμενες απογραφές, εκτός από τους Ελληνες ομογενείς που επαναπατρίζονταν στην Ελλάδα.Αύξηση των γεννήσεων !
Ομως, ούτε το επιχείρημα περί μείωσης των γεννήσεων ισχύει αφού τα τελευταία χρόνια καταγράφεται μια μικρή ανάκαμψη της συνεχούς πτώσεις.
Ετσι ο δείκτης ολικής γονιμότητας,ο οποίος είχε εμφανίσει μια σοβαρή πτωτική τάση από το 1980 (2,2) έως το 2005 (1,3), παρουσιάζει μικρή ανοδική τάση και ανήλθε το 2007 στο 1,4 και το 2009 στο 1,5, παραμένοντας ωστόσο κάτω από το όριο αντικατάστασης γενεών που είναι 2,1. (ΗΜΕΡΗΣΙΑ, 1/2/2011)
Μεγαλύτερη η μείωση του ανδρικού πληθυσμού
Η εκτίμηση ότι πρόκειται για πραγματική και ταυτόχρονα δραματική μείωση του ελληνικού πληθυσμού ενισχύεται και από άλλα στοιχεία της απογραφής του 2011:
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 146.407 ή 1,34% και περιορίστηκε σε 10.787.690 από 10.934.097 που ήταν προ δεκαετίας.
Αυτό όμως που δείχνει ότι η μείωση δεν μπορεί να αποδοθεί ούτε στη μείωση των γεννήσεων ούτε στη μη καταγραφή των μεταναστών, είναι ότι τη μεγαλύτερη μείωση, 109.736 ή 2,03%, εμφανίζουν οι άντρες,καθώς περιορίστηκαν σε 5.303.690 από 5.413.426 το 2001.
Από την άλλη οι γυναίκες περιορίστηκαν μόνο κατά 36.671 ή 0,66% στις 5.484.000 από 5.520.671 πριν από δέκα χρόνια.
Αυτή η «ανισότητα» μεταξύ των δύο φύλων προδίδει την τάση αιμορραγίας του ανδρικού πληθυσμού, ίσως με ματανάστευση στο εξωτερικό,καθώς η ίδια η φύση μεριμνά για ισορροπία γεννήσεων αγοριών και κοριτσιών. Είναι προφανές πως εάν η μείωση ήταν αποτέλεσμα κακής απογραφής τότε θα έχαμε ισόρροπη μείωση και στα δύο φύλα, εκτός κι αν κάποιος ισχυριστεί πως απογράφονται οι γυναίκες πιο πρόθυμα από τους άνδρες και γι’ αυτό έχουν μικρότερη μείωση.
Αποκαλύπτεται επίσης, από αυτό το στοιχείο, πως δεν πρόκειται για μείωση λόγω μη καταγραφής των μεταναστών και συνεπώς
είναι υπόθεση του γηγενούς πληθυσμού, αφού κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί στα σοβαρά ότι απογράφηκαν οι γυναίκες μετανάστες σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άνδρες μετανάστες, πολύ περισσότερο που η πραγματικότητα λέει ότι οι περισσότεροι μετανάστες που έχουν έρθει στην Ελλάδα είναι άνδρες.
Την παραπάνω εκτίμηση ενισχύουν και άλλα στοιχεία προερχόμενα από την απογραφή του 2011: Στο σύνολο της Χώρας απεγράφησαν 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άνδρες (49,2%) και 5.484.000 γυναίκες (50,8%). Στην Αττική όπου κατοικούν οι περισσότεροι Ελληνες, ο πληθυσμός της ανέρχεται σε 3.812.330 κατοίκους, εκ των οποίων 1.842.680 (48,33) είναι άντρες και 1.969.650 (51,67) γυναίκες.
Η διαφορά αυτή στον αριθμό ανδρών και γυναικών και η υπεροχή του γυναικείου πληθυσμού έναντι του ανδρικού υπερβαίνει, όπως φαίνεται παραπάνω, τον εθνικό μέσο όρο και δείχνει διαρροή των ανδρών και όχι μη απογραφή ή γέννηση λιγότερων αγοριών.
Η εκτίμηση αυτή ενισχύεται από τα στοιχεία για τον πληθυσμό και άλλων περιφερειών. Οι άντρες υπερισχύουν σε 6 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας: Στερεάς Ελλάδας όπου καλύπτουν το 50,9% του πληθυσμού της περιοχής ήτοι 278.160 άντρες, νότιου Αιγαίου με 50,5% ήτοι 155.990, Πελοποννήσου με 50,7% ήτοι 294.910, Βορείου Αιγαίου με 50,3% ήτοι 99.520, δυτικής Ελλάδας με 50,2% ήτοι 341.400 και δυτικής Μακεδονίας με 50,1% ήτοι 141.260 άντρες.
Οι γυναίκες υπερισχύουν στις άλλες 7 περιφέρειες: Αττικής όπου καλύπτουν το 51,7% του πληθυσμού ήτοι 1.969.650 γυναίκες, κεντρικής Μακεδονίας 51,4% ήτοι 964.320, ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 50,7% ήτοι 307.070, Ηπείρου 50,7% ήτοι 170.760, Ιονίων νήσων 50,6% ήτοι 104.450, Θεσσαλίας 50,5% ήτοι 368.830 και Κρήτης 50,3% ήτοι 312.580 γυναίκες.

Πραγματική μείωση τουλάχιστον μισό εκατομμύριο!
Η πραγματική μείωση του ελληνικού πληθυσμού δεν είναι μόνο η διαφορά κατά 146.407 ή 1,34%, μεταξύ των δύο τελευταίων απογραφών, δηλαδή μεταξύ των 10.934.097 του 2001 και των 10.787.690 του 2011. Στις 28 Ιουλίου 2011,η Στατιστική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Eurostat) ανακοίνωσε τις εκτιμήσεις της για τον πληθυσμό όλων των κρατών-μελών της ΕΕ, σύμφωνα με τις οποίες ο πληθυσμός της Ελλάδας την 1.1.2011 ήταν 11.329.600.
Ετσι προκύπτει μια διαφορά 541.910 κατοίκων ανάμεσα στα στοιχεία των δύο υπηρεσιών. Η εκτίμηση της Eurostat αποτελεί ουσιαστικά
πρόβλεψη για τον πληθυσμό της Ελλάδας με βάση τα στατιστικά δεδομένα. Η εκτίμηση αυτή ανταποκρίνεται στις τάσεις που είχε ο πληθυσμός της Ελλάδας τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ η ΕΛΣΤΑΤ έκανε απογραφή του σήμερα. Συνεπώς η απόκλιση μεταξύ Eurostat και ΕΛΣΤΑΤ είναι στην ουσία η πραγματική μείωση του πληθυσμού της χώρας.
ΠΗΓΕΣ:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Δελτίο Τύπου, 22/7/2011
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 25/7/2011
ΗΜΕΡΗΣΙΑ Online, 24/7/201
forum-drahmis
assmedia-gr
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2011 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πηγή
filoumenos
http://www.kalyterotera.gr/2012/04/2011.html
 http://afipnisoy.blogspot.com


http://tonoikaipnevmata.wordpress.com