ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "KOLPO GROSSO"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7DUGKalfP5d_6mqtxvCFBIxx8T42hkz9kSMGorEWMAKPFFHpxiG7fs7ep6NOSmiJowBvRdBHAhw2GkY0K9bDoOnmk3wYW6yCdhJPQqpLG9mNrPdAx0ApTEwiGTgO0dE71l281HJ7E5U0/s1600/VENIZELOS-SAMARAS-%25CE%2592%25CE%2595%25CE%259D%25CE%2599%25CE%2596%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A3-%25CE%25A3%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A3.jpg

                   Προεκλογικά σποτ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια (όσο κι αν επί μακρόν τα μάκρυνε ο Προκρούστης)

Αφιερωμένο Εξαιρετικά σε όλους αυτούς των «ηθικών δακρύων» που ταυτίζουν την Αριστερά με το κεφάλαιο, τα πολύχρωμα ανδρείκελά του, τη λαμογιά… και τη θεωρούν σαν το «δαίμονα» της καταστροφής μας…   
Του Στάθη: 

 
Οι Ελληνες είναι τεμπέληδες! Για αυτό καταρρέει η Ισπανία... 
Το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό! Για αυτό έφερε την ανεργία στο 20% και την ανεργία των νέων στο 50%...
 
 

Τα κατά συνθήκην ψεύδη που μας έφεραν έως εδώ ήταν πολλά.


Ηδη απ’ την εποχή που ο Ανδρέας Παπανδρέου διακήρυσσε ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες», η Ελλάδα ανήκε στα λαμόγια, τους νταβατζήδες, τους Αμερικανούς κι όποιον έδινε στο κόμμα το κάτι τις του για να γίνει Κοσκωτάς ή να μπορεί να πάρει ένα «μικρό δωράκι» για τον εαυτόν του... 

Η συνέχεια είναι γνωστή. 

Επί Σημίτη η Ελλάδα έγινε ισχυρή! Βεβαίως! Με τη «δημιουργική λογιστική», τα χρέη στα κρυφά και την πτωχοπροδρομική νεογκλαμουριά... 
καβάλα στ’ άλογο. 

Επί «εκσυγχρονισμού» οι Ελληνες «ευημερούσαν». Γι’ αυτό τους λήστεψαν με το χρηματιστήριο. Για αυτό τους υπερχρέωσαν οι Τράπεζες και μπήκαν συνέταιροι στο μεροκάματο του καθενός μας έως σήμερα... 

Τότε «υπήρχαν λεφτά», όπως έσκουζε χρόνια αργότερα ο Γιωργάκης! Βεβαίως! Επεφταν βροχή οι μίζες απ’ τη Ζήμενς και όχι μόνο. Με τα βαλιτσάκια πήγαινε τα μάρκα στο κόμμα λέει ο Τσουκάτος, ποιος Τσουκάτος; λέει (ακόμα) το κόμμα. Το ίδιο κόμμα. Μόνον κατά έναν Ακη έχει αλλάξει - κι αυτόν μισόν. 

Υπήρξαν πολλά τα ψέματα πριν από την κρίση! 

Μιλούσαν για ανάπτυξη κι αποβιομηχάνιζαν τη χώρα. Μιλούσαν για «ευρωπαϊκά προγράμματα» κι έτρωγαν τα λεφτά οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. 

Μιλούσαν για μικρότερο κράτος, αλλά ποτέ για καλύτερο. Κι όταν ομιλούσαν για «επανίδρυση του κράτους», όπως έλεγε ο Καραμανλής, εννοούσαν ότι δίπλα στα πράσινα παιδιά έπρεπε να διορισθούν και τα δικά τους γαλάζια παιδιά. 

Εκαναν το κράτος ένα πελατειακό κѠλ⓪χανείο, το έβαλαν να δουλεύει μόνον για τους Δυνατούς και τη Διαπλοκή, το διέτασσαν να καταδιώκει μονίμως τους μικρομεσαίους, τους λαϊκούς και τους εργάτες κι ύστερα το διέβαλαν κι από πάνω για ανικανότητα και διαφθορά. 

Δημιουργούσαν οι ίδιοι μια παθολογία και ύστερα ζητούσαν ευθύνες απ’ τον λαό, σαν να την είχε δημιουργήσει εκείνος. 

Χρησιμοποίησαν κατά κόρον την προπαγάνδα τους, ώστε να καταστήσουν έναν ολόκληρο λαό ενοχικόν και να τον τιμωρούν στη συνέχεια κατά το δοκούν. 

Ψέματα διαρκώς. Αγρια ψέματα. Και συκοφαντίες. Και εκμαυλισμός. Ενα συνεχές διαίρει τον λαό και βασίλευε στα κομμάτια του. 

«Ρετιρέ» στους μισθούς οι δημόσιοι υπάλληλοι. Εξαλλοι μαζί τους οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Ψέμα που τους έφαγε και τους δύο. 

Τώρα εξισώνονται και οι δύο προς τα κάτω. Με έναν ατέρμονα:πότε είναι πιο χαμηλά ο ένας, πότε πρέπει να πάει ακόμα πιο χαμηλά ο άλλος. 

Είχαμε, λέει, μεγάλο δημόσιο τομέα στην Ελλάδα.
 Ψέμα. Είχαμε μικρότερον από τον ευρωπαϊκό μέσον όρο. 

Δεν δουλεύουν οι Ελληνες. Ψέμα. Δουλεύουν περισσότερο απ’ τους Γερμανούς (και τώρα αμείβονται λιγότερο κι απ’ τους Πορτογάλους) 

Μπήκαμε στην ΟΝΕ με το σπαθί μας. Ψέμα. Με απατεωνιές μπήκαμε, δικές μας και των Γερμανών. Μια ακόμα «νίκη». 

Τριάντα χρόνια μας έπηξαν στις «νίκες», ώσπου κι αυτό ακόμα το Μνημόνιο ως νίκη μας το παρουσίασαν.
 

Τελευταίως μάλιστα έγινε της μόδας (άρχισε να λέει ο κ. Σαμαράς αυτό που λένε τα παπαγαλάκια της Διαπλοκής και, βεβαίως, οι Χρυσαυγίτες), άρχισε να λέγεται δηλαδή ότι τα τελευταία τριάντα χρόνια στη χώρα ιδεολογικώς κυριαρχούσε η Αριστερά. 

Κυριαρχούσε η γλίτσα που εμφάνιζε ως αριστερή το ΠΑΣΟΚ. 

Εκεί που κρέμαγαν οι καπετάνιοι τ’ άρματα
 κρέμασε το ΠΑΣΟΚ τα νταούλια των διορισμών, των επιδοτήσεων στους γεωργούς, των ρουσφετιών, του κρατισμού (πάντα στην υπηρεσία της Διαπλοκής),πράσινα νταούλια, όπως αντίστοιχα γαλάζια κρέμασε και η Ν.Δ. Τα πράσινα και τα γαλάζια νταούλια ήταν η «ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς» στην Ελλάδα; 

Τα ΜΜΕ της Διαπλοκής, ο Μπόμπολας, ο ΔΟΛ, οι Αλαφούζοι, την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς εξέφρασαν, καθώς τα παπαγαλάκια τους από τα ίδια ΜΜΕ (ω τι σύμπτωσις) μας διαβεβαιώνουν; 

Ψέματα, προπαγάνδα κι ευφημισμοί μας έφεραν έως εδώ. 

Ανταγωνισμός: φθηναίνει τα προϊόντα ώσπου να εξοντωθεί ο ασθενέστερος (που μπορεί να είναι και ο καλύτερος) και να οδηγήσει τα εν λόγω προϊόντα εκ νέου στη μονοπώληση, στα τραστ, στις πολυεθνικές και τις υψηλές, υψηλότερες πλέον τιμές. 

Ελεύθερη αγορά εργασίας!
 Σημαίνει το αντίθετο: σκλάβωμα των ανθρώπων, εργασιακή ζούγκλα, μεροδούλι - μεροφάι, ζωή κάτω απ’ το όριο της φτώχειας. 

Ομως μη μακρηγορώ. 

Ολοι τα ξέρετε όλα. 

Φθάσαμε έως την κρίση με χίλια κι άλλα χίλια ψέματα, αλλά τα ψέματα που μας έφεραν έως την κρίση συνεχίζονται κι εν μέσω κρίσης. Μάλιστα πολλά απ’ αυτά προτείνονται ως λύσεις για την κρίση. 

Κι όχι μόνον ψέματα, αλλά εκβιασμοί, προσβολές, απειλές και ασυναρτησίες! 

Μας απειλεί ο κ. Σαμαράς με ακυβερνησία. Ενα ακόμα ψέμα. Μια ακόμα απειλή. Και μια βαθιά προσβολή στους πολίτες, μια ξετσίπωτη καθαίρεση της δημοκρατίας. 

Η χώρα ήδη κυβερνάται κι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, θα συνεχίσει να κυβερνάται από τη Μαύρη Χείρα και τη Σιδερένια Φτέρνα του Δ’ Ράιχ. 

Ο,τι και να λένε αυτοί που υπέταξαν τη χώρα στο Γερμανοτραπεζικό Διευθυντήριο, αυτοί που έστησαν εν Μέση Οδώ τα αγάλματα των Τοκογλύφων να μας εποπτεύουν, διέπραξαν εγκλήματα και πρέπει να πληρώσουν για αυτά. 

Εν πρώτοις στις εκλογές. 

Τα ίδια μας ετοιμάζουν και για την επόμενη ημέρα, αν ο λαός δεν τους εξουδετερώσει στις κάλπες. 
Νέα μέτρα τον Ιούνιο, νέα δάνεια, νέα ξεπουλήματα, νέες «συγγνώμες» του Βενιζέλου, νέες θυσίες, νέα λουκέτα, κι άλλοι άνεργοι, κι άλλες αυτοκτονίες στην κοινωνία - ως εδώ! 

Οχι μόνον δεν έχουμε τίποτε άλλο να μας πάρουνε, αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε την επιστροφή των κλεμμένων, των δικών μας «Ελγινείων»: του οκτάωρου, της ασφάλισης, της αξιοπρέπειας, του αυτοσεβασμού, του πολιτισμού της εργασίας, της εθνικής κυριαρχίας, της ίδιας μας της ψυχής. 

Δεν μπορεί να ζει ο άνθρωπος χωρίς την ελπίδα. Δεν μπορούμε να παραδώσουμε Ελλάδα μικρότερη απ’ όσην ελάβαμε... 
Από το «ΓΡΕΚΙ»: 
http://greki-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_7285.html

Γιώργος Τράγκας: Καλείται ο Πύρρος Δήμας να σηκώσει «τα βάρη» του ΠΑΣΟΚ

ο Γιώργος ΤΡΑΓΚΑΣ  στο SweetBlog
ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ πολύ τον Πύρρο Δήμα. Ομολογώ ότι δεν περίμενα να αποδεχθεί να «σηκώσει το βάρος» των οικονομικών εγκλημάτων και των εθνικών κακουργημάτων του ΠΑΣΟΚ! Ομολογώ ότι πικράθηκα με την απόφαση του να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του περίφημου και διαβόητου Κινήματος.

ΙΣΩΣ δεν διάβαζε ποτέ εφημερίδες. Ίσως δεν έβλεπε ποτέ δελτία ειδήσεων. Ίσως δεν τον άγγιξε ποτέ βαριά σκιά του Μνημονίου που έπεσε πάνω στην χώρα. Ίσως να μην έχει καταλάβει τι έφερε ο Παπανδρέου στη χώρα. Και πολύ πιθανόν να μην έχει συνειδητοποιήσει ποιοι του πρότειναν να προσφέρει με την λάμψη των Ολυμπιακών μεταλλίων του, βοήθεια σε έναν αποτεφρωμένο-ν στη κοινή συνείδηση- πολιτικό οργανισμό. Δικαίωμα του- ασφαλώς- η επιλογή του. Όπως και δικό μας, το δικαίωμα να τιμωρήσουμε, να σαρώσουμε, τους πρωταίτιους αλλά και να αξιολογήσουμε στην ψυχή μας και στην καρδιά μας τους συνεργάτες τους… Όπως και να ‘χει πικράθηκα πάρα πολύ, γιατί τον είχα καθαρό στο μυαλό μου…. Χωρίς αναβολικά, χωρίς ντόπινγκ και χωρίς εκείνα τα αναβολικά της ντροπής που έστειλαν αρσιβαρίστες στα σπίτια τους. Όμως ένας Ολυμπιονίκης που έχει πει παλαιότερα- το Σεπτέμβριο του 2009, ότι οι Ολυμπιονίκες, δεν ανήκουν ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στην Νέα Δημοκρατία, αλλά στον ελληνικό λαό», δεν μπορεί να αποδέχεται να μετάσχει ως «ντόπα» για να ανυψωθεί ένα κόμμα με τόσα εγκλήματα, με τόσες μαύρες βαλίτσες, με τόσες μίζες και με τόσα δεινά που επέφερε στον ελληνικό λαό.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ οι πολιτικοί, που βλέποντας ένα μεγάλο κύμα να πηγαίνει προς την όχθη της εξουσίας, το καβαλάνε, κάνοντας σέρφινγκ με ψέματα με «κακές παρέες» πολύ άσχημες και σκοτεινές φιλίες, με ατέλειωτο καιροσκοπισμό, αφερεγγυότητα και αναξιοπιστία. Γιατί το κύμα ποτέ δεν θα τους βγάλει στην ακτή, και εάν το κάνει θα τους ρίξει πάνω σε βράχια- τα βράχια της αλήθειας. Θα «σκάσουν» σαν σαπουνόφουσκες πολύ πιο γρήγορα από ότι θα ανέμενε κανείς. Όταν είναι «λίγος», πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να γίνεις «αρκετός», για να βελτιώσεις την υπόσταση σου. Εάν αρκεστείς στα ψέματα και στην αναξιοπιστία θα φανεί σύντομα ότι είσαι λιλιπούτειος, ενδεχομένως καθοδηγούμενος, σταυροσυλλέκτης, και άνευ ουσιαστικού μέλλοντος.

ΤΑ ΓΡΑΦΩ αυτά γιατί διαβάζω διάφορα πράγματα, μου λένε διάφορες πληροφορίες, επιχειρώ να τα συνδέσω και να τα ερμηνεύσω, πριν φτάσω σε τελικό συμπέρασμα. Και φυσικά λυπάμαι γιατί ο τόπος πάσχει από πολιτικό «πάγκο» και από επάρκεια πολιτικού προσωπικού. Και δυστυχώς, αυτό αξιοποιείται από το σύστημα που φυλάει πάντα κάβες για την «ανανέωση» του και την επιβίωση του. Θα γράψω περισσότερα στο Crash που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και θα προκαλέσει σοκ με τα θέματα του.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ στο ραδιόφωνο, πρέπει να έχετε ωτοασπίδες και ειδικά γυαλιά με φίλτρα για να αντέξετε την επικοινωνιακή επιχείρηση που υλοποιείται τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές. Αυτή η επιχείρηση, περιλαμβάνει λάμψη από Ολυμπιακά μετάλλια, δηλαδή μία δόση από μνήμη υπερήφανων στιγμών για την Ελλάδα, γεύση από ταχύτατη απονομή δικαιοσύνης, με αμφιλεγόμενα ονόματα, «ντυμένα» με χειροπέδες, φωτογραφίες από καταζητούμενους που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παραδίδονται στην ελληνική δικαιοσύνης( βλ. Ψωμιάδης) και ισχυρές δόσεις ΤΡΟΜΟΥ και ΦΟΒΟΥ γι’ αυτό που πρόκειται να μας συμβεί εάν δεν ψηφίσουμε ένα από τα δύο κόμματα(βλ. ωμή παρέμβαση από τον κ. Προβόπουλο, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, που δεν είναι καθόλου ελληνική). Στην πραγματικότητα, τρέμουν αυτοί, για το ενδεχόμενο ο διπολισμός να συγκεντρώσει στις 6 Μαΐου, ένα ιστορικό χαμηλό ποσοστό, που δεν θα επιτρέπει τον σχηματισμό συγκυβέρνησης –μαριονέτας- των Γερμανών, της διεθνούς τοκογλυφίας και της εγχώριας βαρονίας.

ΗΔΗ η Ευρώπη ξεσηκώνεται, και τα σκοτεινά κέντρα που ελέγχουν την κερδοφορία των τραπεζών και την λιτότητα των λαών, φοβούνται ένα ηχηρό μήνυμα –ανατρεπτικό και στην Ελλάδα, που θα έρθει ταυτόχρονα με το αποτέλεσμα του 2ου γύρου των γαλλικών εκλογών. Και μετά την πτώση της ολλανδικής κυβέρνησης και ενώ παρατηρούνται έντονα σημάδια εξέγερσης στην Ισπανία, την Ιταλία, την Τσεχία και σε όλη την Ευρώπη. Άρα, Κυριακή 6 Μαϊου, αντιστέκεσαι ή νομιμοποιείς με την ψήφο σου όσα υπέστης εσύ και η οικογένεια σου τα τελευταία τρία χρόνια…

Καμμένος: Είναι και οι δύο προδότες και δωσίλογοι - Δεν μιλάω μαζί τους

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ
Επίθεση κατά του πολιτικού κατεστημένου εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για «εσχάτη προδοσία» ενώ διευκρίνησε πως δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με καμία μνημονιακή δύναμη.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέρθηκε στην υπόθεση του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου, τονίζοντας πως αποδείχθηκε από την ίδια την ΕΥΠ πως η απόδειξη που παρουσίασε ο Ελεύθερος Τύπος είναι πλαστή, «γεγονός που αποδεικνύει πως τα ΜΜΕ δέχονται φακελάκια από την Τρόικα προκειμένου...
να χτυπήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Καμμένος σχολίασε πως αυτό που ενοχλεί το σύστημα είναι οι καθαρές θέσεις του κόμματός τους και πως είναι διατεθειμένος να δεχθεί κάθε πολιτική κριτική που αφορά το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όχι όμως και προσωπικές επιθέσεις.

Αναφερόμενος στις υποθέσεις των υποβρυχίων και της Siemens, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως ήταν εκείνος που έφερε τα θέματα στη Δικαιοσύνη, τονίζοντας πως ενώ λοιδορήθηκε και διώχθηκε εν τέλει η πορεία των γεγονότων δικαιώνει τη στάση του.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην επιλογή του κ. Αθανασίου να πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως αυτή η κίνηση δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα σε σχέση με την ανεξάρτητη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία την οποία κατηγόρησε ότι έχει γίνει «πατερίτσα του ΠΑΣΟΚ» και πως δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το οποίο υποστήριζε την Ευρώπη των εθνών-κρατών. Στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρά και κατά του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα υπέγραφε ποτέ την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Μάλιστα, προειδοποίησε ότι με βάση τα συμπεφωνημένα, σε ένα μήνα από σήμερα θα ξεκινήσουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας.

Σε ερώτηση σχετικά με τα οικονομικά του κόμματός του, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως ο πρώτος σπόνσοράς του ήταν η γυναίκα του, η οποία του αγόρασε ηλεκτρονικό υπολογιστή και έτσι μέσα γεννώντας έτσι μέσα από τα social media το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως το κόμμα του ενισχύεται οικονομικά μόνο από τα μέλη, στα οποία όπως είπε θα επιστρέψει τα χρήματα που έδωσαν όταν το κόμμα μπει στη Βουλή και επιχορηγηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Αναφορικά με την επόμενη μέρα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι τα Μνημόνια είναι όχι μόνο αντισυνταγματικά αλλά και αντιευρωπαϊκά και πως αν εκλεγεί θα τα καταγγείλει, ενώ σε ερώτηση σχετικά με έξοδο της χώρας από το ευρώ, τόνισε πως «δεν είναι δυνατή η επιστροφή της Ελλάδας σε εθνικό νόμισμα».

Για τα μετεκλογικά σενάρια, ο κ. Καμμένος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις και χαρακτήρισε κόμματα του παρελθόντος το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ενώ εξήγησε πως σε περίπτωση που κυβερνήσει θα καταργήσει τα υφυπουργεία και τους συμβούλους με σκοπό να αλλάξει συνολικά η δομή του κράτους.

Από iefimerida

Ισχύς τους το σκοτάδι!!!…

Το σκηνικό διαδραματίζεται στο καφενείο. Είναι η ώρα του βραδινού δελτίου ειδήσεων:
Χείμαρροι και πακτωλοί ψευδών, λεονταρισμών και κάλπικων, εν όψει των κάλπικων εκλογών, υποσχέσεων.

Πένθος βαρύτατο και κατήφεια αβάσταχτη στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των μνημονιακών κομμάτων:

-Βλέπουν τους δημαγωγούς τους, λέει κάποιος, σάμπως κάποιον εφιάλτη στα νυχτερινά τους όνειρα. Όπως, βέβαια και εφιάλτες είναι στην πραγματικότητα…

-Βρε σάμπως, λέει ένας άλλος, να βλέπουν το Χάρο! Ύστερα από ένα τέτοιο τσουνάμι ληστείας, εθνικής υποτέλειας και υποδούλωσης, ακόμη και οι εραστές των κομμάτων της προδοσίας έχουν απογοητευτεί και αγανακτήσει.

Αλλά κάποιοι άλλοι, στη συνέχεια, προβάλλονται να κρατούν σημαίες ελληνικές και να τις κυματίζουν…

Αυτοί είναι οι εθνικόφρονες! Παρατηρεί, ειρωνικά, κάποιος.

Οι εθνοπροδότες να λες καλύτερα, τον διορθώνει άλλος. Που πέρασαν απ’ την πατριδοκαπηλεία στη σημαιοκαπηλεία.

Καπηλεύονται τη σημαία, για την οποία κάποιοι άλλοι έχυσαν το αίμα τους και έδωσαν τη ζωή τους. Και το κάνουν ακριβώς, για να μπορούν να ολοκληρώσουν την προδοσία σε βάρος της πατρίδας.

Και ήρθε η σειρά των στημένων τηλεοπτικών ψευδομαχιών, με συνεργασία των ληστάρχων του δικομματισμού και των ντόμπερμαν της δημοσιογραφίας.

Ο τηλεοπτικός και ο πολιτικός φασισμός σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια!…

Κι ύστερα εξανίστανται με τους χρυσαυγίτες. Και μιλούν για εκφασισμό της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, λέει κάποιος.

Δηλαδή αυτοί, που τώρα μας ληστεύουν και μας εκβιάζουν και μας τρομοκρατούν δεν συμπεριφέρονται απέναντί μας φασιστικά; Δεν εφαρμόζουν σε βάρος μας ναζιστικά μέτρα και αντίποινα!

Τι είναι ο καφές και τα νερά, που πετάνε κάποιοι στους πολιτικούς απατεώνες, σε σύγκριση με τα γκλομπς και τ’ ασφυξιογόνα. Κι ακόμη πιο πέρα το ληστρικό καθεστώς, που μας έχουν επιβάλλει.

-Α, τους αλητήριους, λένε ομοθυμαδόν. Α, τους αλητήριους!!!
Που είναι τα υπόλοιπα κόμματα; Και ιδιαίτερα τα νέα κόμματα και οι νέοι υποψήφιοι! Άμπρα κατάμπρα τους έχουν εξαφανίσει. 

Τον Καζάκη, που τους ξεμπρόστιαζε και τους εξευτέλιζε, τι τον έκαμαν!

-Τον εξαφάνισαν. Δεν τολμάνε να τον αντιμετωπίσουν. Για να μην αποκαλυφθούν, τώρα προεκλογικά, τα τερατώδη ψεύδη, που ξεφουρνίζουν στα κομματικά τους κοπάδια. 

Φιμώνουν έναν απ’ τους ελαχίστους ανθρώπους, που προεκλογικά θα μπορούσε να μας δώσει να καταλάβουμε τα δολοφονικά τους ψεύδη, με τα οποία προσπαθούν να μας εξαπατήσουν! 

-Τον έκοψαν από τα κανάλια , όπως λέει ο ίδιος ο Καζάκης, ύστερα από μεσολάβηση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εξήγησε κάποιος.

Και ύστερα, χωρίς ντροπή και φιλότιμο, αυτοτιτλοφορούνται και ως κόμμα της «Δημοκρατίας» και μάλιστα της «Νέας»! αναρωτιέται κάποιος. Όταν έχουμε να κάνουμε με το φασισμό σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια.

Μα ο φασισμός του ληστρικού δικομματισμού επιβαιώνεται πανηγυρικά με τα ντιμπέητ των αρχηγών.

Που θέλουν να μονοπωλήσουν την προπαγάνδα τους, είπε κάποιος άλλος. Ισχύς τους το σκοτάδι!
-Δεν φταίνε μόνο αυτοί, είπε ένας τρίτος. Φταίνε και οι ασυνείδητοι και αναίσθητοι κομματικοί μισθοφόροι, που τους ψηφίζουν!

Γι’ αυτό πρέπει όσοι διαθέτουμε ίχνος ντροπής και φιλότιμου, είπε κάποιος τέταρτος, να καταλάβουμε ότι τα “ποσά” στο χώρο της πολιτικής και της πληροφόρησης είναι αντίστροφα:

Όσο περισσότερο βλέπουμε στα βρώμικα πλυντήρια της τηλεόρασης κάποιους, πρέπει να συνειδητοποιούμε ότι τόσο περισσότερο βρώμικοι και κακούργοι και επικίνδυνοι είναι. 

Και ότι αυτοί είναι ακριβώς εκείνοι, που μας έφεραν στη σημερινή καταστροφή και δυστυχία. Και, όχι μόνο δεν θα βελτιώσουν την κατάστασή μας, αλλά θα μας πάνε στα ακόμη χειρότερα, μετά τις εκλογές.

Γι’ αυτό κι εμείς θα πρέπει να αντιστρέψουμε τα ποσά, όταν πάμε να ψηφίσουμε, είπαν πολλοί άλλοι.

Να πούμε ΟΧΙ στους βρώμικους πολιτικούς και τα βρώμικα κόμματα, που διαφημίζονται από τα βρώμικα πλυντήρια των τηλεοράσεων.

Και να ψηφίσουμε τα κόμματα και τους πολιτικούς, στους οποίους τα βρωμοκάναλα λένε ΟΧΙ και τους φιμώνουν!
Επειδή, ακριβώς, εκείνοι λένε ΟΧΙ στο πολιτικό και τηλεοπτικό σκοτάδι του ληστρικού και δοσίλογου κατεστημένου..


Για την "Πατρίδα" τα κάνουν όλα!

Για την “Πατρίδα” τα κάνουν όλα!
Θυσιάζονται στις Συναγωγές και τις Στοές για την “πατρίδα”!
Σαν τον...
Ισαάκ του Αβραάμ!
* Και η καλύτερη φωτογραφία του Tony ever! Προσέξτε στο στεφάνι το Foreign Affairs.
 Από τη Σίβυλλα 

Παραμύθια και δεσμεύσεις

Μεγάλα διλλήματα έχουν να αντιμετωπίσουν οι ψηφοφόροι στις εκλογές που θα γίνουν σε δέκα μέρες.

Θα γίνει ντιμπέιτ; Θα συμμετέχει και ο Αντωνάκης και ο Σφουγγαράκης; Ο Μπένι θα μπορέσει να βάλει τελεία στο ένα λεπτό ή θα καταναλώσει όλο το χρόνο του απαντώντας  στην πρώτη ερώτηση;

Είναι το ΠΑΣΟΚ χειρότερο ή η ΝΔ; Και πως τελικά θα καταφέρουμε να επιλέξουμε με επιτυχία...
τους χειρότερους;

Είναι τόσο χάλια η προεκλογική περίοδος που μέχρι και ο Καψής έκανε ειδική εκπομπή.

Όλα τα μνημονιακά κόμματα υπόσχονται ότι θα κάνουν αλλαγές στο μνημόνιο. Θα αλλάξουν την γραμματοσειρά. Στο εξώφυλλο μόνο γιατί για τις εσωτερικές σελίδες διαφωνεί η τρόικα.

Συνεχίζουν τις απειλές οι μνημονιακοί: Αν δεν αυτοκτονήσετε θα βγούμε από το ευρώ, μας λένε.

Η νέα κυβέρνηση της Νεαπασοκρατίας θα καταργήσει την γραφειοκρατία. Από το σπίτι απευθείας στο νεκροταφείο. Το χάσιμο χρόνου που λέγεται νοσοκομείο θα καταργηθεί.

Είναι δέσμευση του κλαψιάρη Ανδρέα.

Τι είναι τα ισοδύναμα μέτρα; Αντί να μας τα πάρουν με το δεξί χέρι θα μας τα πάρουν με το αριστερό.

Ο Μπένι μας ζητάει συγνώμη. Το ίδιο και ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής. Μα γιατί; Δεν μας έσωσαν τόσες φορές; Μας ζητάει συγνώμη επειδή μας έσωσε;

Η Ευρώπη έχει αποφασίσει σε μια διαρκή λιτότητα. Σε κατεδάφιση των εργασιακών και ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σε έναν μοναδικό στόχο, να σωθεί το ευρώ και οι τράπεζες. Να γιατί είμαστε υπέρ της Ευρώπης.

Το Ευρώ, όπως λένε πολλοί οικονομολόγοι, δημιουργεί από μόνο του χρέος. Το Ευρώ εξυπηρετεί τα πλούσια κράτη, τις πολυεθνικές, τις τράπεζες και τους πλούσιους. Να γιατί είμαστε υπέρ του Ευρώ.

Θέλεις να απολαύσεις σε ένα μεγάλο τσίρκο τις θαυμάσιες πιρουέτες του Αντωνάκη, τις κωλοτούμπες του Μπένι, τον μεγάλο δάσκαλο της πιο γρήγορης αλλαγής θέσης Μαυροτζαφέρη, την μύτη του πινόκιο να μεγαλώνει συνεχώς;

Ψήφισε την Νεαπασοκρατία.

 Συνεχίζουν το παραμύθι για μισθούς και συντάξεις. Ενώ όλο το δάνειο του 2ου μνημονίου θα πηγαίνει στους τόκους και τα δάνεια και ενώ έχει ήδη περάσει νόμος όπου όλα τα έσοδα του κράτους θα μπαίνουν σε ένα ταμείο όπου πρώτα θα πληρώνονται τα δάνεια και οι τόκοι και ότι περισσεύει θα πηγαίνει για μισθούς, συντάξεις, σχολεία, νοσοκομεία κλπ, οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες μας λένε να τους ψηφίσουμε για να έχουμε μισθούς και συντάξεις.

Πόσο κατάμουτρα να μας το πούνε ότι μας θεωρούν παντελώς ηλίθιους; Το κακό είναι ότι δυστυχώς σε ένα μεγάλο βαθμό δικαιώνονται οι πολιτικοί που μας θεωρούν ηλίθιους.

Κοινωνικό συμβόλαιο θα κάνει ο Αντώνης ο Σφουγγαράκης. Αλλά σε αυτό δεν θα βάλει την υπογραφή του όπως έκανε με το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.

Οπότε ας είμαστε σίγουροι για το ποιο συμβόλαιο θα αθετήσει…

 Ένα από τα 32 κόμματα που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές είναι και το: Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος.

Στις επόμενες εκλογές θα συμπληρωθεί από την συνιστώσα Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω…
Αγωνιώδη προσπάθεια κάνουν τα μέσα προπαγάνδας για να μας πείσουν ότι υπάρχουν μόνο δύο κόμματα που μπορούν να μας σώσουν και μόνο μια πολιτική.

Αλλά δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι όσο προβάλλουν κάτι Πρωτόπαπες, Γιακουμάτους, Αντώναρους και Ρέππες τόσο περισσότεροι ψηφοφόροι απομακρύνονται από αυτούς. Και αισθητικά να το δεις, υπάρχει θέμα…


Γιατί ρε Πύρρο;

Σε θαυμάσαμε να σηκώνεις ψηλά την πατρίδα... 
Σε αγαπήσαμε σαν τον ήρωά μας σε δύσκολες στιγμές...
Σε βάλαμε στο ψηλότερο σκαλί της καρδιάς μας σαν έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες...

Και ήρθε μια κακή επιλογή σου να τα καταστρέψει όλα....
Από εκεί που ήσουν ο Πύρρος μας, ο δικός μας Πύρρος, έγινες ένα με τους χειρότερους προδότες του Γένους μας....

Ζεις κι αναπνέεις τον ίδιο αέρα με εμάς.
Πως είναι ποτέ δυνατόν να μην αντιλήφθηκες ποιός καταξευτίλισε την αγαπημένη μας πατρίδα;
Πως είναι δυνατόν να μην αντιλήφθηκες ποιό κόμμα διέλυσε τα πάντα κι έφερε στο χείλος του ολέθρου τις ελληνικές οικογένειες;
Πως είναι δυνατόν εσύ ο ήρωας που δεν λύγισες μπροστά στα βάρη και τα σήκωνες "για την Ελλάδα" να μην κατάλαβες ότι πας να μπείς σε ένα κόμμα ραγιάδων και γραικύλων που σκύβουν το κεφάλι στα καθάρματα της Ε.Ε. και της Τρόικα;

Γιατί μας πρόδωσες Πύρρο;

Τι σου έλειπε κι αποφάσισες να μπεις στην πολιτική και μάλιστα στο χειρότερο και προδοτικότερο κόμμα της νεότερης ιστορίας μας;

Δεν ξέρεις ότι άνθρωποι σαν κι εσένα είναι κατά πολύ υπεράνω και του πιο ειλικρινούς και καθαρού, αδιάφθορου πολιτικού;
Κι όμως αποφάσισες να συστρατευθείς με τα χειρότερα αποβράσματα αυτού του είδους επαγγελματιών που λέγονται πολιτικοί.... Με ανθρώπους που η ιστορία θα τους γράψει με τα μελανότερα χρώματα μαζί με τον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση....
Και τώρα πρέπει να ανεχτούμε να βλέπουμε και το δικό σου όνομα μέσα στις λίστες της προδοσίας;

Γιατί μας πρόδωσες ρε Πύρρο;

Κάποτε κάποιο κόμμα πλησίασε τον μεγάλο ρεμπέτη μουσικό μας τον Τσιτσάνη και του πρότεινε να μπεί στα ψηφοδέλτιά του. Η απάντηση όμως του μεγάλου μας ρεμπέτη ήταν:
"Εγώ είμαι ο Τσιτσάνης όλων των Ελλήνων δεν μπορώ να γίνω ο Τσιτσάνης του ενός και του άλλου".

Κι εσύ Πύρρο είχες πολλαπλάσιο δικαίωμα να αρνηθείς με την ίδια δικαιολογία....
Γιατί είσαι πάνω από όλα αθλητής και μάλιστα Ολυμπιονίκης. Ησουν ο αγαπημένος ΟΛΩΝ των Ελλήνων.
Ο απλός αλλά ταλαντούχος Τσιτσάνης είχε το μυαλό να αντιληφθεί γιατί του έγινε μια τέτοια πρόταση από τους πολιτικούς....
Εσύ δεν το κατάλαβες;

Σε έβαλαν μάλιστα για να σε δελεάσουν και να μας δουλέψουν οι επαίσχυντοι προδότες στην πρώτη "τιμήτική" κι εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.....
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό Πύρρο; Οτι θα μπείς σαν Ελληνες βουλευτής σίγουρα στην αυριανή νέα βουλή....
Και τότε θα κληθείς να εξευτελιστείς ακόμα περισσότερο ψηφίζοντας νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Ψηφίζοντας την οριστική διάλυση της ελληνικής οικογένειας, Ψηφίζοντας ότι επιτάσσει η τρόικα.... Ψηφίζοντας ότι θα σου λέει το κάθε ανδρείκελο αρχηγός του τιποτένιου, προδοτικού κόμματος....

Κι εσύ σαν παλικάρι (κι αν καταλάβεις το λάθος σου) τότε μπορεί να πείς ΟΧΙ κι αυτό θα σημάνει την αποχώρησή σου αλλά η ρετσινιά του ήρωα που εξυπηρέτησε απλά, τους Εφιάλτες του Γένους μας για να ξαναεκλεγούν, θα σου έχει μείνει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Και ξέρεις τι λέει ο λαός μας; 
"Καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα"
Και ποιό όνομα ..... στην προκειμένη περίπτωση του προδότη!!!!!

Δεν μπορώ να το καταλάβω.... Το σκέφτομαι και τρελαίνομαι....
Ζήλεψες τα γιούρτια και τον εξευτελισμό του Νταλάρα που δεν σεβάστηκε το ότι τον αγαπούσε σαν λαϊκό τραγουδιστή ολόκληρη η Ελλάδα και με τις προδοτικές δηλώσεις του πέρασε για πάντα στην μνήμη μας σαν το λιγότερο ένας "βλάκας" κι "επιπόλαιος" τύπος......

Αλλά εσύ τον ξεπέρασες.....
Ούτε ο Νταλάρας δεν το έκανε αυτό που έκανες εσύ....
Αποδέχτηκες την χειρότερη πρόσκληση που μπορούσες...
Καλύτερα θα ήταν να έλεγες "Εντάξει ρε παιδιά δεν θέλω να είμαι Ελληνας θα είμαι Αλβανός...."
Γιατί ο Αλβανός είναι απλά ένας αλλόφυλος....
Ο προδότης είναι τρείς φορές χειρότερος.....
Μαύρισες τις καρδιές όλων των αδερφών μας βορειοηπειρωτών και τις καρδιές όλων των υπολοίπων Ελληνων.

Κρίμα.

ΘΑΝΟΣ