ΨΗΦΙΣΤΕ «ΣΥΡΙΖΑ» Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΣΟΥΠΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…

ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ :

ΨΗΦΙΣΤΕ «ΣΥΡΙΖΑ» Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΣΟΥΠΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…

( Αν συμφωνείς ρίξε στην κάλπη αυτό –κήρυξε παράνομο το υπάρχον πολιτικό σύστημα και.....
απαίτησε την αλλαγή του )

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ KANENAN ( MONO AΚΥΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ )


1. Διότι «απάτη είναι η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων με σκοπό το ίδιον οικονομικό όφελος» και μέχρι σήμερα όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα για το δικό τους οικονομικό όφελος και μόνον. Απατεώνες πολιτικάντηδες φτου σας………………..!!!!!!!!!!!!!!!
2. Διότι συνεχίζει να υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία , ενώ ξεδιάντροπα κυνηγιέται ασύστολα ο απλός πολίτης.
3. Διότι το πολιτικό μας σύστημα έχει μετατραπεί σε ένα μόρφωμα εξουσίας όπου κομματικές συμμορίες με πολιτικούς γκάγκστερ λυμαίνονται τους φόρους μας.
4. Διότι αυτή την στιγμή η χώρα ζει έναν ιδιότυπο εμφύλιο ταξικό πόλεμο.

ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

5. Διότι αποδεδειγμένα είναι ξενόδουλα άνανδρα υποχείρια ξένων συμφερόντων που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και το Ελληνικό Έθνος στον μαρασμό και τον εξευτελισμό.
6. Διότι με την ψήφο μου στην ουσία αποδέχομαι όλα τα παραπάνω και τα νομιμοποιώ.



ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

Η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή του συντάγματος με κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών , κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας , αναδρομικό πόθεν εσχες για τις περιουσίες όλων όσων πέρασαν από την πολιτική ζωή της χώρας από το 1974 και μετά ( χωρίς παραγραφή για κανέναν ) , απλή αναλογική , και πρόεδρο Δημοκρατίας εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό με εξουσία στα χέρια του ως ρυθμιστή του πολιτεύματος.

Και όποιος κλεφτοκοτάς, που θέλει να κάνει τον πολιτικό νομίζει πως δεν μπορεί να μας κυβερνήσει επειδή θα λογοδοτεί για τις πράξεις του στην Δικαιοσύνη όπως όλοι οι πολίτες, να κάτσει σπίτι του και να μην ασχοληθεί……..!!!!!!!!!!!!!!!!

Η δύναμη της ψήφου θα εξουδετερώσει το μνημονιακό «καρτέλ» ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Γράφει ο Μαγια

«Η Ευρώπη οδεύει σε αυτοκτονία», προειδοποιεί για άλλη μια φορά ο νομπελίστας οικονομολόγος, Τζόζεφ Στίγκλιτς. «Οι συνέπειες από την εμμονή των ηγετών της στη λιτότητα θα είναι φρικτές», διαμηνύει σε όλους τους τόνους. Ούτε πολιτική πανούκλα να ήταν!
Ακούτε, εσείς οι «μελλοθάνατοι», που επιμένετε να χαιρετάτε τους καίσαρες του μνημονιακού τρόμου, Βενιζέλο και.....
Σαμαρά; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σπρώχνουν το λαό στην αυτοκτονία.
Χάσαμε το ένα τέταρτο κατά μέσο όρο του εισοδήματός μας μέσα σε μία και μόνη χρονιά. Πουθενά στον κόσμο αυτή η μείωση δεν έγινε με τόση βαρβαρότητα! Από 20.457 ευρώ που ήταν το 2010 οι μέσες ακαθάριστες αποδοχές των Ελλήνων, έπεσαν στα 15.729 ευρώ το 2011. Και η η κατάσταση θα χειροτερεύσει το 2012 πολύ περισσότερο, αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική.
Σας λένε ψέματα ότι η πολιτική του ραγιαδισμού, της υποτέλειας και εξαθλίωσης είναι μονόδρομος.
Σας απειλούν με το χάος και την ακυβερνησία... Ποιοι; Αυτοί που παρέδωσαν τις τύχες της χώρας και του λαού σε δυνάμεις ξένης κατοχής...
Έντρομο το σύστημα των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπηρετών τους δίνει την τελευταία του μάχη. Εξ ου και η πρεμούρα τους να στήσουν το σκηνικό υφαρπαγής της ψήφου του Ελληνικού λαού.
Ο λαός με την ψήφο του, θα εξουδετερώσει στις κάλπες το «υιοθετημένο» από τη διεθνή των τοκογλύφων «κυβερνητικό δίδυμο» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Θα αρνηθεί να αυτοκτονήσει!

Εντυπωσιακά στοιχεία για την κατανομή του παγκόσμιου πλούτου


Παρόλο που η παγκόσμια οικονομία κλυδωνίζεται από την κρίση, ο παγκόσμιος πλούτος συνεχίζει να αυξάνεται. Δυστυχώς όμως αυτή η αύξηση δεν αφορά όλους, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση της Credit Suisse, ο παγκόσμιος πλούτος έφτασε πέρυσι σε επίπεδα ρεκόρ, αγγίζοντας τα 231 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το 2010 ήταν 195 τρισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή παρουσίασε αύξηση σχεδόν 20%. Η πρόβλεψη είναι ότι θα αυξηθεί κατά 50% (θα φτάσει τα 345 τρισεκατομμύρια δολάρια) μέχρι το τέλος του 2016 ! Το εντυπωσιακό γεγονός είναι ότι το 0,5% του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει το 38,5% του συνολικού πλούτου ! Ενώ παράλληλα οι εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι αυξάνονται διαρκώς, τόσο σε αριθμό όσο και σε...έγεθος περιουσίας. Παρακάτω παρουσιάζουμε πιο αναλυτικά τα στοιχεία της έκθεσης. ___ To 0,5% του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει το 38,5% του συνολικού πλούτου ! Το 8.2% κατέχει επιπλέον 43.6% του πλούτου. Δηλαδή, περίπου το 9% κατέχει το 82% του πλούτου ! ___ Τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού αντιπροσωπεύει μόλις το 3,3% του πλούτου. ___ Παρόλο που η Κίνα, η Ινδία, η Λατινική Αμερική και η Αφρική αντιπροσωπεύουν το 56% του παγκόσμιου πληθυσμού, εντούτοις κατέχουν μόλις το 16% του πλούτου. Η Ευρώπη κατέχει περίπου το 1/3. ___ Στην Αμερική ζει το 21% των ανθρώπων που έχουν περιουσία μεγαλύτερη από 100.000 δολάρια. Στην Ιαπωνία βρίσκεται το 16%, στην Γερμανία το 7%, στην Ιταλία το 8%, και στην Κίνα το 6% ___ Όσο αφορά τους εκατομμυριούχους του κόσμου, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση. Το ένα τρίτο των εκατομμυριούχων ζουν στις ΗΠΑ. Η Σουηδία και η Ελβετία έχουν το 2% των εκατομμυριούχων , παρόλο που το μερίδιο τους στον παγκόσμιο πληθυσμό είναι πολύ μικρότερο. Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, και Αγγλία έχουν συνολικά περίπου το 1/4. ___ Σύμφωνα με την Credit Suisse , ο αριθμός των πολύ πλουσίων αυξάνεται, οφείλεται, εν μέρει, στο γεγονός ότι «η τελευταία δεκαετία υπήρξε ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη δημιουργία μεγάλων περιουσιών» . ___ Το 2011, η Ευρώπη ξεπέρασε την Αμερική ως προς τον αριθμό των κατοίκων που κατέχουν περιουσία μεταξύ 1 και 50 εκατομμυρίων δολαρίων. ___ Ωστόσο, η Ευρώπη είναι η μόνη περιοχή του κόσμου, όπου ο ρυθμός αύξησης του πλούτου επιβραδύνθηκε κατά το προηγούμενο έτος. ___ Η Αμερική έχει το 32% των δισεκατομμυριούχων του κόσμου, και το 41% αυτών που η περιουσία τους υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια. ___ Το μερίδιο της Κίνας αυξάνεται διαρκώς. Ο αριθμός των εκατομμυριούχων στην Κίνα αναμένεται να διπλασιαστεί έως το 2016. 

Μέγα φιάσκο η συγκέντρωση του μπατσοκ στην Πάτρα


Στα έλεγα αγόρι μου, αλλά εσύ που να μ ακούσεις. Σου πα κατ αρχήν να πάρεις αδιάβροχο. Δεν έβρεχε, μια χαρά ήταν ο καιρός, σε φτύνανε. Όχι μη σε ματιάσουν. Επειδή τους έκανες φτωχούς.
Πιο χάλια συγκέντρωση δεν γίνονταν. Το γυμναστήριο που μίλησες ήταν ένας μικρός χώρος, πιο μικρός θα ήταν γκαρσονιέρα. Και παρόλα αυτά έβαλες καρέκλες. Και έμειναν άδειες!  Στο μεταξύ ένταση επικράτησε και με τους δημοσιογράφους καθώς δεν τους επέτρεπαν την είσοδο .
Απ έξω, η «αποθέωση» των αγανακτισμένων,  που στόλιζαν με «κοσμητικά» επίθετα κλέφτες, απατεώνες, ληστές, τα γίδια και τους τσοπάνηδες. Τον τέως και τον νυν.  Ένας νεαρός φώναζε με οργή "Είμαι 30 χρόνων και είμαι άνεργος. Με κατάντησαν άχρηστο". Όχι σύντροφε, άχρηστοι είναι αυτοί. Εσύ είσαι και χρήσιμος και σωστός.
Πιο κει οι μπάτσοι. Περισσότεροι κι από τους πασόκους. Δεν τους έβαζες κι αυτούς μέσα για να γίνετε πολλοί; Αλλά το μέγα λάθος σου, ήταν που πήρες μαζί σου και το «παιντί» της Μαργαρίτας. Είσαι εκδικητικός έ Μπενύτο; Λες , θα με δείρουν που θα δείρουν, ας φάει και μερικές  το βλαμμένο.Από παλμό, κηδεία. Αφού ακούγονταν μόνο οι αγανακτισμένοι, (φυσικά, σαν περισσότεροι). Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι στις εκλογές θα σου κάνουν ότι εσύ στην οικονομία. Ναι, θα σε πονέσει.
Δε θέλω να σου δημιουργήσω κόμπλεξ κατωτερότητας, εντάξει αυτό θέλω, αλλά στην μεγάλη πλατεία της Πάτρας είχε συγκέντρωση το ΚΚΕ. Ένας τοπικός βουλευτής. Και εκεί μάντεψε, είχε κόσμο και παλμό. Ότι έλλειπε από σένα δηλαδή. Έτσι είναι Μπενύτο. Ή μπάτσους θα έχεις, ή οπαδούς. Και δεν γίνεται να χεις κόσμο όταν αναγκάζεις τον εργαζόμενο να πληρώνει νοίκι για το σπίτι, που έφτυσε αίμα να το φτιάξει.
Στο είπα, παίζεις εκτός έδρας. Όταν μιλάς με το λαό, είσαι έξω από τα νερά σου. Ήταν πολλοί εκεί που σε αποδοκίμασαν. Πρώην στελέχη σου, που πίστεψαν και αγωνίστηκαν για σας. Που τους προδώσατε. Ήταν αυτοί που έχασαν λεφτά από την Αχαϊκή, αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν στη ΔΕΗ, αυτοί που έμειναν άνεργοι, οι νεόπτωχοι, αλλά κυρίως αυτοί που τους εμπόδισες τότε στην παρέλαση. 
Δανεικά τα σκόρδα, Βαγγελιώ.

Χίος: "Ξεφτιλισμένος ο Παπούλιας!"

Πραγματικό...μακελειό έγινε στο "Μακελειό" της 27ης Απριλίου 2012, με τον παρουσιαστή να επιτίθεται με σφοδρότητα στον σκυλοπασόκο "Πρόεδρο της Δημοκρατίας" Κάρολο Παπούλια, εξαιτίας του τερατουργήματος με πολυτελείς μεζονέτες που έχει χτίσει παράνομα στο Νυδρί Λευκάδας, κλείνοντας όλη την πρόσβαση στην παραλία της περιοχής! Ταυτόχρονα, "τα ακούει" και ο ολίγιστος αρχηγός της ΝΔ Σαμαράς!
You might also like:

Πληθαίνουν οι καταστηματάρχες που δεν "δέχονται" επισκέψεις, από μνημονιακούς βουλευτές

Η λαϊκή οργή ξεχειλίζει απέναντι σε όσους ψήφισαν το μνημόνιο ξεχειλίζει και αυτό πλέον είναι διάχυτο παντού.

Η εν λόγω φωτογραφία που αναρτήθηκε στο twitter είναι χαρακτηριστική. Η ιδιοκτήτρια καταστήματος έριξε πόρτα σε όσους βουλευτές ψήφισαν το μνημόνιο. Στην είσοδο του καταστήματός της ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα.

«Απαγορεύεται να εισέλθουν εντός του καταστήματος βουλευτές οι οποίοι είτε οι ίδιοι είτε το κόμμα τους έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά το μνημόνιο κα μας έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.

Στο βωμό του χρήματος, δεν θυσιάζω το μέλλον των παιδιών μου. Όσο για τα ψηφοδέλτιά σας η θέση τους είναι εδώ στα σκουπίδια». Οι πάλαι καλές εποχές που οι βουλευτές αποθεώνονταν από τον απλό κόσμο, όταν έμπαιναν σε κάποιο κατάστημα αποτελούν παρελθόν. Σε ανάλογες κινήσεις έχουν προβεί καταστηματάρχες και σε άλλες περιπτώσεις.

Το www.koutipandoras.gr είχε δημοσιέυσει την περίπτωση επιχειρηματία από το Σιδηρόκαστρο, ο οποίος είχε τοποθετήσει το εξής απαγορευτικό για τους βουλευτές μήνυμα...
στην είσοδο του καταστήματος του:

«Οι υποψήφιοι βουλευτές να μην μπαίνουν στο κατάστημά για χειραψίες, θέλω την ηρεμία μου»
Από seleo

Τα δύο κόμματα που έγιναν ένα!



ΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ...!!! ΟΛΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ EXTRA3 , ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ..!!!!‏


gallop
Την πρώτη ολοκληρωμένη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη την Αττική έχει στη διάθεση του το makeleio...
Το γκάλοπ έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί το πραγματοποίησε ανεξάρτητος φορέας και μάλιστα σε πολύ μεγάλο δείγμα ψηφοφόρων- 3000  άτομα, όταν τα περισσότερα γκάλοπ διενεργούνται με δείγμα 1000 ατόμων...Τα αποτελέσματα όπως είδατε στην παραπάνω κάρτα είναι πραγμαγματικά τραγικά τόσο για Πασοκ και Νεα Δημοκρατία όσο και για τον Καρατζαφέρη που φαίνεται να μην μπαίνει στη Βουλή... Απο την άλλη τα αντιμνημονιακά κόμματα προελαυνουν στην κυριολεξία ενώ πολυ υψηλά ποσοστα καταγράφει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Ο "ρουφιάνος" που εξασφάλισε για το makeleio το γκάλοπ έκανε πολύ καλή δουλειά αφού η δημοσκόπηση έχει ποσοστά για όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής... Στη μεγαλύτερη περιφέρεια αυτή της 'Β ΑΘΗΝΩΝ το Πασόκ έρχεται τέταρτο ένω ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ χτυπάνε στα ίσια την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας... Αναλύτικα τα ποσοστά των κομμάτων στη Β ΑΘΗΝΩΝ είναι:
ΠΑΣΟΚ    9,5%
Ν Δ 14%
ΚΚΕ   8,3%
ΛΑΟΣ 1,8%
ΣΥΡΙΖΑ 13,7 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11,3 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 5,0%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,6%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,4 %
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 8%
Η δημοσκόπηση περιέχει και ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως ποια είναι τα μεγαλυτερα προβλήματα που αντιμετωπίζετε..
Στη Δεύτερη περιφέρεια τη Αθήνας τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η ανεργία με 28% η διαφθορά με 25% και η φτώχεια με 20%...
Στην Α Αθηνών τα ποσοστά των κομμάτων καταγράφονται ως εξής...
ΠΑΣΟΚ 13%
Ν Δ 13%
ΚΚΕ 7,6 %
ΛΑΟΣ 1,8 %
ΣΥΡΙΖΑ 12,3 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11,3 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 7%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,5%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2,2%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 7%
Στην Α Αθηνών το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι η διαφθορά σε ποσοστό 28%
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΣΟΚ 5,7%
ΝΔ 12,3 %
ΚΚΕ 4,8 %
ΛΑΟΣ 2,0%
ΣΥΡΙΖΑ 21,1 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 12,7 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 3,6 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 4,8 %
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,6 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 0,9 %
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 9%
Α ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΑΣΟΚ 8,5 %
ΝΔ 12,0 %
ΚΚΕ 10,7 %
ΛΑΟΣ 1,0 %
ΣΥΡΙΖΑ 13,4 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,8 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,1 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 5,2 %
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,5 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,4 %
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 3,0 %
Β ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΣΟΚ 7,6 %
ΝΔ 8,1 %
ΚΚΕ 12,0%
ΛΑΟΣ 1,8 %
ΣΥΡΙΖΑ 15,4 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,7 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,4 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,3 %
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,7 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,1 %
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 4%
Σε όσους βιάζονται να αθροίσουν τα νούμερα για να επαληθεύσουν ο "ρουφιάνος" μας είπε ότι δεν έχουν μετρηθεί μικρότερα κόμματα ακύρα και λέυκα!!!


http://makeleio.gr