Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίο του Αρεως (Βίντεο)

Σε μια εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση μελών, οπαδών και φίλων του κόμματός της μίλησε σήμερα η γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα στο πεδίο του Αρεως.

Εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα και ζήτησε από τον λαό να προκύψει ένα πανίσχυρο ΚΚΕ από τις κάλπες.

Αναφερόμενη στην επόμενη των εκλογών υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια στις 7 του Μάη όποια κυβέρνηση και αν σχηματισθεί. Δεν θα είμαστε απλοί θεατές και παρατηρητές περιμένοντας να απογοητευθεί ο λαός και να βγάλει διδάγματα από το πικρό μάθημα. Εμείς θα είμαστε στην μοναδική πλειοψηφία που θα υπάρχει, στην λαϊκή πλειοψηφία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να μη χάσει και άλλα ο λαός, να μη τα χάσει όλα».

 «Εργατική λαϊκή εξουσία, κοινωνικοποίηση του πλούτου, αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους, εργατικός λαϊκός έλεγχος από τα κάτω προς τα επάνω, είναι ο στόχος του ΚΚΕ, όταν κυριαρχήσει η εργατική λαϊκή εξουσία», είπε η κ. Παπαρήγα, συμπληρώνοντας ότι αυτό «δεν θα προκύψει σε μια μέρα, ούτε σε μια νύχτα».


                           Τιμωρήστε τον!


        Αν δεν είστε ...ΜΑΖΟΧΕΣ !!!


Ο πρόεδρος της Βολιβίας Evo Morales εθνικοποίησε το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας… Οι εγχώριοι δωσίλογοι ξεπουλάνε τη ΔΕΗ…

Η Λατινική Αμερική με τους πολιτικούς ηγέτες της -που δεν ελέγχει το διεθνές τραπεζικό σύστημα- πέρασε στο στάδιο της αποτίναξης κάθε αποικιοκρατικής μορφής εξάρτηση και μπαίνει μπροστά στον αγώνα των λαών εναντίον του νεοφιλελευθερισμού.
Ο Βολιβιανός πρόεδρος Evo Morales, στα βήματα της προέδρου της Αργεντινής Cristina Fernández de Kirchner ( που εθνικοποίησε την εταιρία πετρελαιοειδών YPF), ανακοίνωσε την εθνικοποίηση του ισπανικών συμφερόντων Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας (Transportadora de Electricidad) στη χώρα των Άνδεων!
Έτσι το 73% της εταιρίας περνάει και πάλι στο λαό της Βολιβίας, όπως ακριβώς συνέβαινε πριν τις αμερικανοκίνητες χούντες και τις δολοφονικές επιχειρήσεις του ΔΝΤ στη...
 Λατινική Αμερική!
Ο στρατός της χώρας έλαβε εντολή από τον πρόεδρο της Βολιβίας να καταλάβει τις εγκαταστάσεις της Transportadora de Electricidad την 1η Μάη. Ο Evo Morales δήλωσε: «Σήμερα, ημέρα της παγκόσμιας εργατικής τάξης, αφιερώνουμε στους εργαζόμενους και το λαό της Βολιβίας που αγωνίστηκαν για την αποκατάσταση των φυσικών πόρων της χώρας, τις βασικές υπηρεσίες…».
Αφού τα κοράκια του ΔΝΤ και του κερδοσκοπικού τραπεζικού συστήματος χάνουν την εκμετάλλευση των χωρών της Λατινικής Αμερικής και μία μετά την άλλη οι χώρες αυτές αποκτούν την εθνική τους αξιοπρέπεια και κυριαρχία, έχουν βρει «έδαφος» για να συνεχίσουν να πίνουν το αίμα των λαών από πρόθυμους πολιτικούς νάνους, ευρωπαίους δωσίλογους πολιτικούς υπαλλήλους τραπεζών.
Ο Evo Morales εθνικοποίησε την ΔΕΗ της Βολιβίας…
Το συγκυβερνητικό έκτρωμα Βενιζέλου-Σαμαρά ξεπουλάνε την ελληνική ΔΕΗ που οικοδομήθηκε με αίμα, ιδρώτα και χρήματα των παππούδων και πατεράδων μας…
Πατρίδα ΝΑΙ - Αποικία ΟΧΙ


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz1tmVvXYh4

Αυτοί που μας «γκρέμισαν» υπόσχονται να μας…σηκώσουν!...



Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

       Χρόνια τώρα λειτουργούμε (όπως θα έλεγε ο μακαρίτης Ανδρέας, εάν ζούσε, ως αιθεροβάμονες) ζώντας "απογειωμένοι" στην ψευδαίσθηση που μας δημιούργησαν οι Πολιτικοί μας και το σαθρό Πολιτικό Σύστημα και οι τραπεζίτες πείθοντάς μας ότι ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ένα κομμάτι του πλούτου που μας "δάνειζαν" απλόχερα και πανάκριβα (ενώ αυτοί δανειζόντουσαν πάμφθηνα…).
       Και σας θυμίζω τον Οκτώβρη 2009,  τη «φυγή από την ΕξουσίỨ του έκτοτε «σιωπηλού» Κώστα Καραμανλή, στον Μάιο του 2010 και το Πρώτο Μνημόνιο του «επιμένοντα» ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κ Παπανδρέου, το καλοκαίρι του 2011 και το Δεύτερο Μνημόνιο του κ Βενιζέλου τώρα πλέον Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και στη διαπίστωση της ISDA ότι δημιουργήσαμε «πιστωτικό γεγονός» και με άλλα λόγια βρισκόμαστε σε κατάσταση «ελεγχόμενης πτώχευσης», τουτέστιν σε ελεύθερη πτώση στο διεθνές οικονομικό στερέωμα!
     Μας «γκρέμισαν» ανώμαλα στον Καιάδα των Δανειστών μας αλλά απλά ΔΕΝ χτυπήσαμε ακόμη (επισήμως) πάτο!..
     Είκοσι δύο χρόνια μετά το 89 της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του κ Μητσοτάκη και του μακαρίτη Χαρίλαου Φλωράκη, αποκτήσαμε ξανά Κυβέρνηση «συνεργασίας» (coalition government) που απαρτίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δηλαδή από εκείνους που μας γκρέμισαν και τώρα υπόσχονται να μας…ΣΗΚΩΣΟΥΝ! 
     Στην Ελλάδα είχε περίτεχνα φροντίσει «το Σύστημα» που μας διοικεί από τα παρασκήνια να έχουμε τις τόσο, ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ, ποθητές ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ Κυβερνήσεις με παροχές 40 κλεμμένων και τώρα πλέον 50  κλεμμένων εδρών! 
     Το τεράστιο, αλλά "αποσιωπημένο" πρόβλημα που εγείρει αναπάντητα και σοβαρά ερωτήματα ήθους και πολιτικής ηθικής όπως η υπόσχεση εφαρμογής «πολιτικών σωτηρίας και διεξόδου» αφορά στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ελληνική  περίπτωση  όπου μας διοικεί κυβέρνηση συνεργασίας που απαρτίζεται κατά 85% από ΠΑΣΟΚ και 15% "Νέας" Ν.Δ. δηλαδή από τα ίδια Κόμματα που μας διοικούσαν τα τελευταία 38 χρόνια (1974-2012) και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ για το Οικονομικό, Πολιτικό, Ηθικό, Πολιτισμικό, κατάντημά μας ως Χώρας, Κράτους, Κοινωνίας, Λαού...
    Το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό ήδη έχει προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές μας δεσμεύοντάς μας με το πρώτο και Δεύτερο Μνημόνιο, με τη ρήτρα του Αγγλικού Εμπράγματου Δικαίου και την αποδοχή όλων των επιβληθέντων όρων από την Τρόικα.
    Ζήσαμε και ζούμε δραματικές περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων.
Επιπρόσθετα, στο περιθώριο μπήκε η αξιοπρέπειά μας ως ιστορικού και έντιμου Λαού, και μπήκαν στη γνωστή ως «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ)  Βουλή των Ελλήνων όλες  οι ατασθαλίες, οι κακοδιαχειρίσεις, οι καταστροφικά λαθεμένες αποφάσεις, δηλαδή οι πράξεις-εγκλήματα των Πολιτικών Αρχηγών και στελεχών και των υπολοίπων παρατρεχάμενων τους.
     Κάποιοι διατείνονται ότι υπάρχει μυστική συμφωνία ανάμεσα σε πράσινους και μπλε και έτσι μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κληθεί να λογοδοτήσει εάν όχι για εκ προμελέτης καταστροφικές αποφάσεις για την ελληνική Οικονομία για εκείνες που ελήφθησαν από αμέλεια ή ασχετοσύνη αυτών που διοίκησαν και κατέστρεψαν ΔΕΚΟ και Ιδρύματα του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.
    Παραμονές, πραγματικά κρίσιμων εθνικών εκλογών, και οι ηγέτες των 2 Κομμάτων Εξουσίας συνεχίζουν να αναφέρονται σε επιστροφή στην ανάπτυξη.
    Και τους ρωτώ, ευθέως, ως πολιτικούς που μας Κυβέρνησαν τα τελευταία 38 χρόνια για ποια ανάπτυξη μιλάνε και από πού να έρθει όταν έχουμε φτάσει να εισάγουμε φράουλες και ακτινίδια από την Νότια Αμερική, ντομάτες από την Ολλανδία, Λάδι από την Γερμανία, κρεμμύδια και αυγά από την Τουρκία και Πορτοκάλια (στη χώρα όπου πάλαι ποτέ...ανθούσε η φαιδρά πορτοκαλλέα) και λεμόνια από το Ισραήλ και η λίστα δεν  τελειώνει εδώ...
    Για ποιά ανάπτυξη να μιλήσουμε όταν οι δραστικές (θα ακολουθήσουν και περισσότερες...δραματικές) περικοπές μισθών και συντάξεων αφαίρεσαν  από την κυκλοφορία στους περισσότερους από εμάς πάνω από το 40% των εισοδημάτων μας;
    Υπάρχουν κάποιοι που συστηματικά κατηγορούν για ΟΛΑ τα παθήματά μας την Ευρώπη!
     Διαφωνώ λέγοντας ότι η Ευρώπη δεν  μας φταίει και δεν μας έκανε τίποτε περισσότερο από όσα οι πολιτικοί μας της επιτρέψανε να μας...κάνει!
     Και εξηγώ τη θέση μου:
     Οδηγηθήκαμε στην ευμάρεια των αριθμών με την “απάτη” της ένταξής μας στο ευρώ από πρόσωπα που συνεχίζουν και σήμερα να μας διοικούν καθισμένα σε Υπουργικούς θώκους της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (πόσο αστεία ακούονται κάποιες λέξεις) που σχηματίστηκε "δήθεν” για την…σωτηρία μας.
     Που ήταν ο σημερινός μας Πρωθυπουργός όταν ο κ Σημίτης μας έβαζε στην ΟΝΕ (με τα μαγειρεμένα στατιστικά της Goldman Sachs);
     Διοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδος και στη συνέχεις Υποδιοικητής στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!
     Πού ήταν ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργός μας κ Παπανδρέου;
     Πού ήταν όλοι τους όταν η Ευρώπη δεν φρόντιζε (εμείς, σε παιδαριώδη έκφρασξ Διεθνούς Πολιτικής, φροντίζαμε με κουμπαριές του Καραμανλή και ζεϊμπεκιές του κ  Παπανδρέου) να "βάλει πάγο" στα πολεμικά παιχνίδια της Τουρκίας και να φροντίσει να εξαλειφθούν πλήρως τα εξοπλιστικά μας προγράμματα σώζοντας για εμάς και (σημειώστε παρακαλώ, τους επόμενους «φουκαράδες») γείτονές μας Τούρκους δισεκατομμύρια ευρώ που ούτε αυτοί ούτε εμείς είχαμε;
    Φυσικά και δεν  μας «φρόντισαν» οι 2 ΗΓΕΤΕΣ της Ευρώπης, (κ Μέρκελ και κ Σαρκοζύ)!  Εάν μας «φρόντιζαν» πώς θα πουλούσαν υποβρύχια, φρεγάτες, άρματα μάχης, συμβατικά μικρά όπλα και πυρομαχικά σε Ελλάδα και την Τουρκία ανταγωνιζόμενοι την Αμερικανική πολεμική βιομηχανία;
    Λένε κάποιοι ότι ζούμε την απαρχή της Ευρώπης των 2 ταχυτήτων;
    Μα η Ευρώπη των 2 ταχυτήτων ήδη υπάρχει και ο φόβος της δεν  είναι ούτε η Μεσογειακή περιφέρεια, ούτε καν η Αμερική αλλά η Κίνα και η Ινδία!
    Επιμύθιον;
   «Καληνύχτα Ελλάδα» ήταν ο τίτλος του τελευταίου γνωστού βιβλίου μου που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2008, ένα χρόνο πριν την αμαχητί παράδοση της εξουσίας από τον κ Καραμανλή του «δεν θα δοθούν αυξήσεις» στον κ Παπανδρέου του «λεφτά υπάρχουν»…
     Τότε κάποιοι μου "τράβηξαν το αυτί" επειδή από τον «χαμογελαστό δάσκαλο» Γιώργο Πιπερόπουλο δεν περίμεναν τόσο πικρό τίτλο!..
     Τώρα, πια, οι ίδιοι, δυστυχώς, μαζί με άλλους έχουν το θράσος να με χαρακτηρίζουν… "προφήτη".
     «Απορρίπτω τον χαρακτηρισμό!...»


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz1tmVPunfF

Νέο ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ 3 μέρες πριν τις εκλογές

51 στελέχη με επιστολή τους αμφισβητούν το κόμμα 
Νέο πλήγμα για το ΠΑΣΟΚ λίγα μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. 51 στελέχη του κόμματος με επιστολή τους, λένε πως 6 Μαϊου πρέπει το ΠΑΣΟΚ να πάρει την απάντηση του για το μνημόνιο, την νεοφιλελεύθερη πολιτική του που λειτπουργείο σαν πολιτική μαριονέτα, όπως χαρακτηριστικά λένε.
Ακολουθεί το κείμενο:
"Σε λίγες μέρες θα κληθούμε όλοι εκ νέου στη κάλπη να εκλέξουμε την νέα κυβέρνηση της Χώρας. Θα κληθούμε να δώσουμε την ψήφο αγανάκτησης ή την ψήφο εμπιστοσύνης. Πόσο είμαστε έτοιμοι; Τι είναι αυτό που θα μας οδηγήσει για άλλη μια φορά να ψηφίσουμε το ένα ή το άλλο κόμμα; Υπάρχουν πολιτικές; Υπάρχουν ιδεολογίες; Πως θα είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα ψηφίσω δεν θα είναι άλλη μια φούσκα; Πως ξέρω ότι αυτό που θα ψηφίσω τώρα δεν θα απαξιώσει το μέλλον το δικό μου και τον παιδιών μου; Πως θα ξέρω ότι αυτό που θα ψηφίσω δεν θα μας οδηγήσει σε περαιτέρω εξαθλίωση; Ερωτήματα αναπάντητα ή χιλιοαπαντημένα;

Στις 6 Μαΐου εμείς οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να δώσουμε επιτέλους την απάντηση μας. Θα πρέπει να υψώσουμε την φωνή μας σε όλους αυτούς που δρούσαν για μας χωρίς εμάς. Κανείς μας δεν πρέπει να απέχει. Η αποχή δεν είναι απάντηση, δεν είναι πολιτική πράξη, αλλά λιποταξία από μια μεγάλη μάχη. Εμείς μπορούμε να ορίσουμε το μέλλον μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε με την αποχή μας την σιωπή μας, να γίνουμε για ακόμα μια φορά συνένοχοι.
Στις 6 Μαΐου θα πρέπει να δώσουμε την απάντηση μας σε αυτούς που επιθυμούν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του μνημονίου, που επιθυμουν το ΠΑΣΟΚ ως εργαλείο συμφερόντων. Δεν θέλουμε ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. νεοφιλελεύθερο, με πολιτικούς μαριονέτες και σαφώς δεν επιθυμούμε ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. που να συμπράττει με την δεξιά. Πιστεύουμε ότι το οφείλει να κάνει την αυτοκριτική του για όλες τις λανθασμένες επιλογές και τα λάθος πρόσωπα στην κυβερνητική του θητεία. Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα. Καλούμαστε να κάνουμε κατανοητό ότι η ύφεση δεν μπορεί να σταματήσει μέσα από μονόπλευρη δημοσιονομική πολιτική και τον αυτοματισμό που επιβάλλει δογματικά η Ε.Ε. και να αντιληφθούμε ότι η ανταγωνιστικότητα δεν εξασφαλίζεται μέσα από τη συνεχή υπονόμευση των κοινωνικών δικαιωμάτων και μέσα από τη μείωση του εισοδήματος των εργαζομένων, αντιθέτως αυτό σκοτώνει την αγορά και τον ανταγωνισμό.
Στις 6 Μαΐου καλούμαστε να δώσουμε την απάντηση μας στη συντηρητική παράταξη της Ν.Δ. Να τιμωρήσουμε εμείς την παράταξη του Βατοπαιδίου, των υποκλοπών, της ζαρντινιέρας, της απογραφής και των μεγάλων σκανδάλων. Καλούμαστε να θυμίσουμε στον Αντώνη Σαμαρά ότι δεν προέρχεται από παρθενογένεση και έχει μεγάλες ευθύνες για την εξαθλίωση της χώρας μας. Θέλουμε να του θυμίσουμε ότι και με δικές του υπογραφές η χώρα οδηγήθηκε στο μνημόνιο. Ευθύνεται εξίσου για την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον Αντώνη Σαμαρά ότι τους Πρωθυπουργούς τους εκλέγει ο λαός, και όπως έχει αναφέρει ο Ευριπίδης «Όταν ο λαός εξεγείρεται και παραδίνεται στην οργή του, είναι μια φλόγα σφοδρή που μάταια προσπαθεί κανείς να σβήσει».
Σήμερα, θέτουμε την αριστερά προ των ευθυνών της. Επιδιώκουμε και ζητούμε από την αριστερά μια ρεαλιστική πρόταση. Ζητάμε από την αριστερά να βγει από το καβούκι της να εγκαταλείψει τις λογικές του παρελθόντος για τα μικρά και ελεγχόμενα κομμάτια και να φτιάξει ένα δυνατό «συνασπισμό» κέντρο-αριστερών δυνάμεων. Η αριστερά της διάσπασης θα πρέπει να δώσει την θέση της στην αριστερά της σύνθεσης. Η αριστερά της μειοψηφίας θα πρέπει να δώσει τη θέση της στην αριστερά της πλειοψηφίας. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει όμως να υπάρξει ελπίδα.
Έχουμε ιστορική ευθύνη να πούμε όχι σε φασιστικές οργανώσεις που θέλουν να εισέλθουν στην βουλή εκμεταλλευόμενοι την απάθεια της κοινωνίας ή την ανυπαρξία των θεσμών. Μια αξιοκρατική δημοκρατική χώρα μπορεί να προσφέρει ευημερία με καλύτερους όρους χωρίς να χρειάζεται φασίστες να δρουν στο όνομα της.
Στις 6 Μάη θα πρέπει όλοι μας να πούμε όχι στις ελίτ που διαμορφώνουν τα Μ.Μ.Ε. Τα κίνητρα μας και τα διλλήματα των εκλογών Θα πρέπει στις εκλογές που έρχονται να ψηφίσουμε υπεύθυνα για τους γονείς μας που έχασαν το μεγαλύτερο μέρος των μισθών τους και την αξιοπρέπεια τους, θα πρέπει να ψηφίσουμε για τα άνεργα αδέρφια μας, θα πρέπει να ψηφίσουμε για τα παιδιά στα σχολεία που πεινάνε και τους συμπολίτες μας που αυτοκτονούν και τέλος, για τα χαμένα όνειρα μας. Αυτά είναι τα κίνητρά μας, αυτά είναι τα διλλήματα μας και όχι αν θα βγούμε από το Ευρώ!!!
Οι σελίδες είναι όμορφες και δημιουργικές αν τις γράφεις εσύ ο ίδιος. Μην απογοητεύεσαι, μην ενθουσιάζεσαι, μην υποκύπτεις βοήθα με την συμμετοχή σου να κάνουμε την οργή μας αγώνα!!!
 

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz1tmUnttzn

Πύρινο μήνυμα της Εκκλησίας: "Προδώσατε τον λαό - Τώρα ήρθε η ώρα του λαού"!


Στις δύσκολες ώρες η Εκκλησία σηκώνει για άλλη μια φορά το λάβαρο της επανάστασης κατά της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και κάνει κάλεσμα την Κυριακή "Ο λαός να υπογράψει το συμβόλαιο με τους δικούς του όρους"!
Το αντιμνημονιακό κάλεσμα είναι πραγματικά πύρηνο ανήκει στον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμο, ο οποίος κάθεται στο θρόνο που καθόταν και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός: "Οι καιροί άλλαξαν. Ὁ Λαός απεγοητεύθη, επροδόθη, εταπεινώθη, αγανάκτησε. Λάθη δέν συγχωρούνται πλέον. Ὁ Λαός τούς καλεί νά υπογράψουν τό δικό του συμβόλαιο μέ τούς δικούς του, ευτυχώς, όρους". 
Μάλιστα στέλνει και προειδοποιητικό κάλεσμα στην όποια πολιτική ηγεσία προκύψει μετά τις εκλογές "να μη απογοητεύσει τον ελληνικό λαό που ήδη έχει προδοθεί, και ταπεινωθεί από τους πολιτικούς του, και φυσικά από όλους αυτούς που τον έσυραν στο εθνοκτόνο Μνημόνιο".
Στην ανακοίνωσή του υπάρχει αναφορά μόνο στις αντιμνημονιακές δυνάμεις ωθώντας ξεκάθαρα τους πολίτες στη προτίμηση αυτών που θέλουν τη χώρα έξω από την οικονομική αυτή θηλειά.

Αναφέρεται στους πολιτικούς των αντιμνημονιακών δυνάμεων που θέλουν να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους ανησυχώντας για το αν θα είναι επαρκείς ως προς τη δύσκολη και ασήκωτη αποστολή τους να οδηγήσουν τη χώρα έξω από το τέλμα.  
"Πρέπει λοιπόν, σέ ὅλους ὅσοι ἐπιθυμοῦν νά πάρουν στά χέρια τους τίς τύχες τοῦ Λαου μας, τίς τύχες της Ελλάδος νά τούς υπενθυμίσομε, ότι η Ελλάδα εἶναι μιά ὑπερήφανη χώρα καί αυτός ο Λαός ἔχει μιά ξεχωριστή πορεία, ιδιαιτερότητα καί ιδιοπροσωπεία. Δέν εἶμαι πεπεισμένος, ἐάν οἱ περισσότεροι εκ τῶν επιδόξων ἀρχόντων έχουν ασχοληθεί ή θέλουν νά ἀσχοληθοῦν μέ τούς τομείς αυτούς, τούς οποίους έχουν παραθεωρήσει καί ἐν πολλοις απαξιώσει."

Και συνεχίζει στέλνοντας αυστηρή προειδοποίηση ως προς τυχόν νέα απογοήτευση του ελληνικού λαού καθότι δε συγχωρούνται πλέον νέα λάθη και νέες πλάνες.
Τους προειδοποιεί ότι δε θα ανεχθεί ο κόσμος νέα κοροιδία και θα ζητήσει ακριβώς όλα όσα του έχουν υποσχεθεί προεκλογικά και τίποτα λιγότερο, και ότι σε περίπτωση πλάνης η υπομονή θα έχει εξαντληθεί και θα οδηγηθούμε σε ολέθριες καταστάσεις.
Τονίζει ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι όλη η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική τους εαν μετά τις εκλογές αρχίσει το λατρευτό σπορ της κυβίστησης (κολοτούμπας λαϊκά)."Μετά τίς ἐκλογές αὐτός ὁ Λαός θά απαιτήσει τήν ἐφαρμογή των όρων καί θά ζητήσει τόν λόγο γιά τήν πορεία του συμβολαίου.Μακάρι νά μή αἰσθανθεί πικραμένος καί πάλι προδομένος, γιατί τά αποτελέσματα θά εἶναι ολέθρια. Όλοι τό γνωρίζομε αυτό πολύ καλά."

http://www.defencenet.gr

Ο Π.Καμμένος στη Θεσ/κη: "Την Κυριακή θα τιμωρηθούν οι προδότες της χώρας!"ΒΙΝΤΕΟ





Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ανοικτή συγκέντρωση στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας είπε πως «για να υπάρξει ανεξάρτητη Ελλάδα πρέπει πρώτα να υπάρχει η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία μας». Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ευ. Βενιζέλου και του Α. Σαμαρά κατηγορώντας τους ότι συγκάλυψαν τα σκάνδαλα της διαφθοράς.
«Σας ζητώ να κάνουμε μαζί την εθνική στροφή. Εμείς αποφασίζουμε με γνώμονα τα συμφέροντα των Ελλήνων και όχι τα συμφέροντα των εντολοδόχων της νέας τάξης πραγμάτων» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Είμαστε η πρώτη δύναμη. Τους ανατρέψαμε. Προχωράμε στο αύριο. Να ξέρετε ότι δε θα σας προδώσω ποτέ»,
 τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε τις δυνάμεις του μνημονίου, της τρόικας και της «νέας τάξης πραγμάτων» για προσπάθεια εξαθλίωσης των Ελλήνων, ώστε να εξαναγκαστούν «να τους παραδώσουν τη χώρα», αλλά σημείωσε ότι «δε θα τα καταφέρουν» γιατί «δεν παραχωρείται η Ελλάδα». Μίλησε για προσπάθεια φίμωσης και συκοφάντησης του από οργανωμένα συμφέροντα και από μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν.

«Αλλά, η λάσπη, την Κυριακή το βράδυ ξεραίνεται και πέφτει. Θα φύγουν οι προδότες, θα φύγουν οι μειοδότες, θα φύγουν οι γονατισμένοι. Οι Έλληνες θα πάρουμε στα χέρια μας την πατρίδα μας ενωμένοι, αγαπημένοι, αποφασισμένοι. Ναι, θα νικήσουμε την Κυριακή».
 


Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ζήτησε από τους ψηφοφόρους του να βρίσκονται την Κυριακή των εκλογών στα εκλογικά κέντρα και στις κάλπες «για να αντιμετωπίσουμε μαζί ακόμη και την τελευταία μέρα την πιθανότητα να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν νοθεία στις εκλογές» και «να αλλοιώσουν τη λαϊκή βούληση», αλλά και στις «πύλες εξόδου» της χώρας «γιατί το βράδυ των εκλογών δε θα φύγει κανείς με ελικόπτερο».

«Τα χρήματα του ελληνικού λαού θα επιστραφούν και θα τιμωρηθούν σκληρά», όσοι «πρόδωσαν» τη χώρα, υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ακόμη και οι προεκλογικές δεσμεύσεις ακόμη και της τελευταίας στιγμής, των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου αποδεικνύονται αναξιόπιστες, όπως π.χ. η δέσμευση τους, ότι δε θα μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια.
«Ό,τι κι αν υπόσχονται είναι ψέματα. Έχουν γονατίσει και έχουν υπογράψει δηλώσεις μετανοίας. Είναι το ίδιο. Βενιζέλος , Σαμαράς και Καρατζαφέρης είναι μια συγκυβέρνηση, η οποία πάει για ακόμη μια φορά να ξεγελάσει τους Έλληνες για να παραδώσει την πατρίδα μας»ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος διερωτήθηκε ποια θα είναι η στάση της χώρα μας, σε λίγες ημέρες στην προσεχή σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου θα συζητηθεί η είσοδος των Σκοπίων και «εάν θα ακολουθήσουν τη γραμμή του βέτο, του Κώστα Καραμανλή», ή όχι και πρόσθεσε:
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λένε όχι. Λένε ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση» και συμπλήρωσε: «Ο πολιτισμός της Μακεδονίας δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με το μόρφωμα των Σκοπίων, με τη νέα τάξη πραγμάτων, με το ιδιωτικό κράτος του Τζορτζ Σόρος».


http://www.defencenet.gr