Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ......

Πέρα από καθε όριο αξιοπιστίας, περα απο κάθε όριο ευπρέπειας και συνέπειας, ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ανοιχτά τον κατεστραμμένο λαό. Κάνουν μυστικές συμφωνίες πως θα μοιράσουν στό μελλον την πίτα, εκβιάζουν ο ένας τον άλλο, σκυλοβρίζονται, και χαμογελάνε μπροστα στις κάμερες. Αυτοί που ΠΟΤΕ δεν κόλλησαν εστω και ενα ένσημο στη ζωή τους, και πού το μόνο που κάνουν εδω και δεκαετίες είναι να ζούν σαν ΠΑΡΑΣΙΤΑ σε βάρος του Ελληνικού λαού, βλέπουν να χάνονται τα κεκτημένα τους , και......
καλούν σε "πανστρατιά¨" όλη τη σαπίλα, και κάθε είδους επιτυχημένο, αποτυχημένο ή εκκολαπτόμενο γκανγκστερ.!! Τέτοιες μεταγραφές τύπου Πλεύρη, Βορίδη, Ντόρας, Κιλτίδη, Βελόπουλου κλπ κλπ και κάθε φτυσμένου τυχοδιώκτη, ούτε στο ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα τού ποδοσφαίρου μας δεν γίνονται.... Ο λόγος.???? Απλούστατος. Για νά συνεχίσουν αυτό που τους έμαθαν οι πατεράδες τους, οι μανατζέρ τους και τα τζάκια τους.Να συνεχίσουν κα κάνουν ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στα λεφτά του λαού. Και φυσικά όταν μιλάνε για την σωτηρία της πατρίδας, να είστε βέβαιοι ότι την πατρίδα την έχουν γραμμένη στα παπάρια τους. από τότε πού γεννηθήκανε . Μονο τα φράγκα και η κονόμα τούς ενδιαφέρει......ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.!!
Τα φτηνιάρικα λοιπόν κόλπα, και οι ανίερες συμμαχίες, μόνο εμετό και σιχασιά προκαλούν. Τρέχουν να κονομίσουν και δεν δισταζουν να προδώσουν, να κανουν κωλοτούμπες, να κοροιδέψουν κατάμουτρα , να σας δουλέψουν, να σας πούν αισχρά ψέμματα.
Γι αυτό, στις 17 τού Ιούνη ξέρετε πολύ καλά τί θα κανετε. Θα τούς στείλετε στο αγύριστο, και ακόμα παραπέρα. Να ξεβρωμίσει ο τόπος, μπάς και δούμε ασπρη μέρα.

ThanoSk.gr.

Μάικλ Ο΄Λίρι (Rynair): "Ευλογία η επιστροφή στη δραχμή για την Ελλάδα - Θα εκτοξευθεί η χώρα"!

"Η Ελλάδα θα εκτοξευτεί αν αλλάξει το νόμισμά της και υιοθετήσει μια εθνική νομισματική μονάδα η οποία θα είναι σημαντικά υποτιμημένη σε σχέση με το ευρώ". Η παραπάνω δήλωση δεν ανήκει στον οποιοδήποτε, αλλά στον επικεφαλή του δεύτερου αερομεταφορέα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στον διευθύνοντα σύμβουλο της Rynair, Μάικλ Ο' Λίρι, ο....
οποίος μιλώντας στο δίκτυο Bloomberg. χαρακτήρισε "ευλογία η επιστροφή της χώρας στην δραχμή", αφού θα εκτόξευε τις τον τουρισμό - και όχι μόνο - στην Ελλάδα.

Το πιο σημαντικό είναι η άποψή του σε ότι αφορά την περίοδο προσαρμογής της χώρας από το ευρώ σε μια εθνική νομιμσατική μονάδα: Δύο εβδομάδες, μόλις! «Βέβαια», τόνισε, «η διαχείριση θα ήταν
δύσκολη τις πρώτες δύο εβδομάδες», αφού θα ήταν άγνωστο εάν «τα αεροδρόμια θα χρέωναν σε δραχμή ή σε ευρώ». «Είμαι βέβαιος ότι θα χρέωναν σε ευρώ» είπε ο Ο' Λίρι και θεωρεί ότι χρονικά, εκεί θα περιοριζόταν η ζημιά.

Ερωτηθείς για το εάν η Ryanair έχει κάποιο σχέδιο για την περίπτωση που η Ελλάδα επιστρέψει σε εθνική νομισματική μονάδα και εγκαταλείψει το ευρώ, ο Ο' Λίρι απάντησε ότι "Δεν υπάρχει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο, αφού είναι απόλυτα θετικό για τα επιχειρηματικά σχέδια των αερογραμμών, αλλά και όλου του τουρισμού και των εξαγωγών της Ελλάδας το να επιστρέψει η χώρα σε εθνική νομισματική μονάδα.

«Είμαστε η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα και θα έκανε καλό στις δουλειές των αεροματαφορών, εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ και υιοθετούσε την δραχμή ή κάποιο άλλο υποτιμημένο νόμισμα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.



Όπως τόνισε, στο ενδεχόμενο ενός "Grexit", «ο τουρισμός θα ήταν από τους κλάδους που θα "πετούσε" στην Ελλάδα και θα είχαμε μία "εισβολή" τουρισμού με τεράστια κέρδη για την χώρα, διότι όλα θα γίνονταν πολύ φτηνότερα».
Η άλλη, η θετική άποψη σε ότι αφορά την ελληνική, εθελούσια, πάντα, έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

O πρόεδρος του Σύριζα στο Routets (Βίντεο)

Δεν θυμόμαστε στο παρελθόν ηγέτη αριστερού ελληνικού κόμματος να έχει δημιουργήσει τόσο θόρυβο το όνομα του στα ξένα ΜΜΕ, όσο σήμερα του Α. Τσίπρα. Απ’ ότι βλέπουμε στο βίντεο με την συνέντευξη στο Routets ο πρόεδρος του Σύριζα είναι πολύ ήπιος στις εκφράσεις του.

Ένα χαρακτηριστικό σημείο της συνέντευξη του: «Ναι, θέλουμε τη στήριξη και τη χρηματοδότηση της Ευρώπης, αλλά δε θέλουμε τα χρήματα των ευρωπαίων φορολογουμένων να πάνε χαμένα. Τα δύο πακέτα στήριξης πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων., σ’ ένα βαρέλι δίχως πάτο. Αν αυτό συνεχιστεί θα χρειαστεί νέο πακέτο διάσωσης σε έξι μήνες». Επίσης τόνισε ότι το κόμμα του δεν είναι αντιευρωπαϊκή δύναμη υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε ίσως η πιο φιλο-ευρωπαϊκή δύναμη στην Ευρώπη, γιατί οι κυρίαρχες δυνάμεις θα οδηγήσουν την ένωση σε αποσταθεροποίηση και την ευρωζώνη σε κατάρρευση, αν επιμένουν στην λιτότητα».

Αύριο ο Α. Τσίπρας θα μεταβεί στο Βερολίνο.


Τράγκας για "γάμο" Ντόρας-Αντώνη (Βίντεο)

Το έχουμε ξαναγράψει. Ο Γ. Τράγκας θα μπορούσε άνετα να σταδιοδρομήσει σαν ηθοποιός σε θεατρική επιθεώρηση. Είναι καταπληκτικός ο τρόπος που σχολιάζει την πολιτικό «γάμο» μεταξύ Σαμαρά-Μπακογιάννη.
 Με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση, τους απίθανους μορφασμούς που τις συνδυάζει με τις ανάλογες χειρονομίες, ο Γ. Τράγκας με μοναδικό τρόπο σχολιάζει την «πολιτική σύζευξη» μεταξύ Αντώνη-Ντόρας.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω. Το βίντεο που παραθέτουμε τα λέει όλα.



Αντώνης το πρωί, Μέρκελ το βράδυ...

Τα ανδρείκελα της τρόικας, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ εκβιάζουν ακόμα.

Αλλά γιατί να μην εκβιάζουν;

Μήπως τα αφεντικά των ανδρεικέλων, η κυρίαΜέρκελ, ο κ. Σόιμπλε, ο κ. Μπαρόζο κι άλλοι, δεν συνεχίζουν τους απροκάλυπτους και ιταμούς εκβιασμούς;

Ακόμα και ο Ντέιβιντ Στερλίνας Κάμερον μας έκανε χρηστομάθεια για το Ευρώ - προφανώς ανησυχεί για την ισοτιμία της λίρας με την πένα μέσω γκινέας εν σχέσει με την αφραγκία που μας δέρνει.

Ομως να σοβαρευτούμε!

Κανένα κράτος, κανένα έθνος και κανένας λαός δεν μπορεί να ζει υπό συνεχές καθεστώς εκβιασμών και απειλών.

Απ’ όταν ο Γιωργάκης μετέτρεψε την κρίση δανεισμούσε κρίση χρέους και σκλάβωσε την Ελλάδα στην...
Τρόικα, η χώρα κυβερνάται διά των εκβιασμών: Μνημόνιο ή Χρεωκοπία. Ευρώ ή δραχμή.

Φτώχεια ή Πείνα. Υπό το κράτος αυτών των εκβιασμών, η χώρα κατεβαίνει κοντά τρία χρόνια τώρα, ένα-ένα τα σκαλιά προς την Κόλαση, πίνοντας ένα φάρμακο που τη σκοτώνει.

Αυτουργοί αυτού του εγκλήματος είναι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

Κι όμως!

Αυτές οι δύο δυνάμεις, οι οποίες απέκλειαν κάθε δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου (το οποίον μάλιστα το ΠΑΣΟΚ εμφάνισε ως νίκη πρώτα του Γιωργάκη κι ύστερα του Βενιζέλου), δηλώνουν τώρα έτοιμες να... επαναδιαπραγματευτούν!

Θα ήταν απλώς ανήθικο αν δεν ήταν και πολιτικώς ατελέσφορο! Με ποιους θα διαπραγματευθεί ηΜέρκελ; Με τα έμφοβα τσιράκια της;

Με αυτούς που έβαλαν την υπογραφή τους, πρώτα ο ένας κι ύστερα ο άλλος, Βενιζέλος και Σαμαράς, σε μιαν Αποικιακή Σύμβαση που μετέτρεψε τη χώρα μας σε Προτεκτοράτο;

Διότι εδώ ακριβώς βρίσκεται η ουσία του προβλήματος: από όταν υπογράφηκε το Μνημόνιο, δεν είχαμε κυβέρνηση Παπανδρέου, είχαμε κυβέρνηση Ράιχενμπαχ.

Ούτε κυβέρνηση Παπαδήμου είχαμε, ούτε και τώρα έχουμε κυβέρνηση Πικραμμένου. Εχουμε κυβέρνησηΜέρκελ.

Αν δεχθούμε ότι το Μνημόνιο είναι νόμιμο, τότε έχουμε «παραιτηθεί υπέρ των δανειστών από όλα τα δικαιώματα εθνικής κυριαρχίας και από όλες τις ασυλίες που παρέχει το διεθνές δίκαιο σε κάθε κράτος για την προστασία ζωτικής σημασίας αγαθών του» [Αρθρα 3(4), 5,4(1), και 15(1) της «Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης»].

Κι ακόμη περισσότερο: με το 4(2) της ίδιας Σύμβασης η Ελλάδα έχει χάσει τη δυνατότητά της ωςκυρίαρχου κράτος να αναζητά δάνεια από άλλους εκτός των δανειστών της.

Με έναν λόγο η βάση του οικονομικού προβλήματος της χώρας, όπως στο εξής θα εξελίσσεται (αν συνεχίσει ισχύον το Μνημόνιο) θα είναι πολιτική.

Θα αφορά στην υποτέλεια των ανδρεικέλων, στον ραγιαδισμό των τοποτηρητών της Τρόικας, στη σχέσηΓκαουλάιτερ - Κουίσλινγκ που το Μνημόνιο αυτό διαμορφώνει.

Αυτό ακριβώς κλόνισε το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου κι αυτό ακριβώς θα ανατρέψει, αν ολοκληρωθεί, στις 17 Ιουνίου: την Αυθεντία του Μνημονίου, το Αναγκαστικόν της εφαρμογής του. Το θέμα ήταν πάντα πρωτίστως πολιτικό: να σκλαβωθεί η χώρα οικονομικώς.

Κατηγορούν λοιπόν τώρα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ για (επικίνδυνες) επαναδιαπραγματεύσεις, ενώ ευαγγελίζονται (ακίνδυνες) επαναδιαπραγματεύσεις οι ίδιοι!
 
Γιατί «ακίνδυνες»;

Διότι, εν πρώτοις, αυτές οι δυνάμεις δεν ήθελαν να διαπραγματευθούν καν. Και δεν μπορούσαν ως εκ της φύσεώς τους (καθώς απεδείχθη).

Η στάση τους είναι απλή: δεν διαπραγματεύθηκα,  αλλά θέλω εκ των υστέρων να διαπραγματευθώ,  γιανα μην διαπραγματευθώ εν τέλει.

Αυτή η στάση θα ήταν παράλογη κι ανήθικη, αν δεν ήταν η μόνη πραγματιστική: αυτό μπορούν να κάνουν αυτές οι δύο δυνάμεις του αστικού φάσματος κι άλλο ουδέν.

Τι μας ζητά λοιπόν ο κ. Σαμαράς; αυτό που δεν κατάφερε ως «αντιμνημονιακός» και κατέστρεψε ως«μνημονιακός» να το ανατάξει τώρα, ως εκ νέου «αντιμνημονιακός», με την «μνημονιακή» Ντόρα στον σβέρκο του;

Τι μας ζητά ταυτοχρόνως ο κ. Βενιζέλος; να συνεχίσουμε την κουβέντα με τον κ. Λοβέρδο!

Αλλά, αν έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί οι διαπραγματεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «επικίνδυνες»;

Διότι, πρώτον θα παγώσει η περαιτέρω εφαρμογή των «εφαρμοστικών νόμων». Διότι θα κριθεί η νομιμότης του Μνημονίου, όπως και η νομιμότης των δανείων. Διότι οι νέες συμφωνίες μπορούν να γίνουν μόνο στη βάση κυριαρχίας των κρατών κι όχι της υποτέλειας του ενός προς το άλλο. Διότι θα κληθεί ο λαός να υποστηρίξει πολιτικές που θα εισηγείται ο ίδιος. Για την παραγωγική αναγέννηση, τη διοίκηση του κράτους κι όλα όσα ο δικομματισμός έκανε μπάχαλο.

Υπάρχει βεβαίως η πιθανότης να αποδειχθεί ο λαός «επικίνδυνος», για τον εαυτόν του· «λαϊκιστής» όπως θα έλεγαν ο ΔΟΛ, το Mega, η Ντόρα, ο ΣΚΑΪΣ κι άλλοι, που ανησυχούν για τη μοίρα του λαού, τους μισθούς που του έκοψαν (τα αφεντικά τους) και τις ελπίδες που του θέρισαν (οι ίδιοι).
 
Κάτι έχει αλλάξει.

Το Μνημόνιο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα είναι «νεκρό» και ούτε η Διαπλοκή, ούτε η Διαφθοράαισθάνονται τόσο καλά...

Του Στάθη από enikos

Θα φρίξετε μόλις διαβάσετε ποιος είναι και τι έχει κάνει ο Πωλ Τόμσεν

Διαλύει την Ελλάδα ο Πολ Τόμσεν και ουδείς τον συλλαμβάνει.


Το Βιογραφικό του 
- Από πού λαμβάνει εντολές; 
- Τι έκανε σε άλλες χώρες και γιατί ο Πούτιν απείλησε με διεθνές ένταλμα σύλληψης των κερδοσκόπων!



Ο Πολ Τόμσεν θα μείνει στην ιστορία ως ο αδίστακτος ανθρωπάκος που διέλυσε συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ένωση! Από πειθήνιο εκτελεστικό όργανο της Μέρκελ και του ΔΝΤ, εξελίσσεται σε υπηρέτη αλλότριων συμφερόντων και αποτελεί στην ουσία τον οικονομικό δολοφόνο και πράκτορα των hedge funds!...

Το μοναδικό του πιστεύω; η δύναμη του χρήματος!
Δυστυχώς, οι Ελληνικές Αρχές συνδιαλέγονται με αυτόν τον απίστευτο τύπο, που έχει διαπράξει σωρεία εγκληματικών πράξεων κατά της ανθρωπότητας!
Ήρθε εδώ με το πρόσχημα ότι αποτελεί τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), στις διαπραγματεύσεις για το πρώτο δάνειο, και η φράση που χαρακτηρίζει την καριέρα του είναι μία και μοναδική : «Όπου πατάει, δεν φυτρώνει χορτάρι»!
Ο 55χρονος σήμερα Πολ Τόμσεν είναι Δανός που εργάζεται στο ΔΝΤ και με νόμο ... αποτελεί τον άνθρωπο που ΔΕΝ πλήρωσε ποτέ ένα ευρώ σε φόρους! Η δουλειά του είναι βλέπετε να πληρώνουν οι λαοί τα σπασμένα των πολιτικών, αλλά αυτός ποτέ!!
Από την Άνοιξη του 2010, ζητούσα μετ' επιτάσεως από την Ελληνική Κυβέρνηση να ζητήσει την αντικατάσταση του Πολ Τόμσεν, για έναν απλό λόγο! Σε όλο τον πλανήτη τον κατηγορούσαν από το 1990 ως τον ... στυγνότερο «οικονομικό δολοφόνο» που είχε εξευτελίσει όπου πήγε όχι μόνο τους λαούς αλλά κυρίως το ίδιο το ΔΝΤ ως οργανισμό, βάζοντάς το σε περιπέτειες και καταφέρνοντας να το απομονώσει διεθνώς, μιας και κατόρθωσε με όσα έκανε να βάλει ταμπέλα στο ΔΝΤ ως «Διεθνούς Τοκογλύφου»!
Αρχικά, ο ρόλος του ήταν να βάλει χέρι στον Ιδιωτικό τομέα, κάτι που η Ε.Ε. με τον δικό της εκπρόσωπο δεν μπορούσε να το κάνει, λόγω του ότι το απαγορεύει η καταστατική της συνθήκη! Δυστυχώς όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό!
Ο κρυόκωλος Δανός με το ειρωνικό χαμόγελο κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αδυναμία των ηγετών της Ευρώπης να συνεννοηθούν μεταξύ τους, και πολύ γρήγορα εξελίχτηκε σε αφεντικό της Τρόικα, που δεν μιλούσε μόνο με το ΔΝΤ και τον Στρο Σκαν αλλά με την ίδια τη Μέρκελ!
Έφτασε σε σημείο να πληρώνει ο Δημήτρης Ρέππας και ο Ντίνος Ρόβλιας ως υπουργοί τα ροφήματά του με ποσά των 1000 Ευρώ! Εμείς οι Έλληνες λοιπόν, πληρώναμε τα τσαγάκια του κ. Τόμσεν λες και ήταν χρυσός!
Σήμερα αποτελεί στην ουσία τον αναπληρωτή διευθυντή του Ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ. Σύμφωνα με το οργανόγραμμά του, εντάσσεται στη μισθολογική και διοικητική βαθμίδα ΒΟ5 και λαμβάνει έως 309 χιλιάδες δολάρια το χρόνο.
Παίρνει δηλαδή τα ίδια χρήματα με 35 Έλληνες υπαλλήλους, που αμείβονται με το βασικό μισθό 739ευρώ. Τα χρήματα αυτά πάνε εξ ολοκλήρου στη τσέπη του δίχως κρατήσεις, καθώς δεν φορολογείται (με νόμο), όπως όλοι οι μη Αμερικανοί υπάλληλοι του Ταμείου.
Κι όμως ο υπάλληλος που ακούει στο όνομα Πολ Τόμσεν αμείβεται όσο ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, και παίρνει περισσότερα χρήματα ακόμη και από τον ίδιο τον Ομπάμα! (Όλες οι θυσίες στο βωμό του κέρδους).
Σε όποια χώρα της Ευρώπης υπάρχει πρόβλημα τα τελευταία 20 χρόνια, το αναλαμβάνει ο Τόμσεν.
Αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στη Σερβία, εγκατεστημένος στο Βελιγράδι για δύο χρόνια, το 1990-1991δημιούργησε στη χώρα απίστευτα προβλήματα, κυρίως με την αμάθειά του και τις αποσπασματικές του οικονομικές γνώσεις! Χρησιμοποιώντας «τυφλοσούρτες» καθηγητών πανεπιστημίων, διείσδυσε όχι μόνο οικονομικά αλλά και πολιτικά στη χώρα, και διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του! Όχι πάντοτε επειδή το ήθελε! Υπήρξαν φορές που ήθελε να ανακάμψει μια οικονομία, αλλά η ασχετοσύνη του περί τα οικονομικά, τον οδήγησαν σε ατραπούς και απίστευτα εσφαλμένους δρόμους! Στη συνέχεια τοποθετήθηκε στη Σλοβενία και αργότερα στα Σκόπια.
Μέχρι το 1996, διαμοίρασε το φιλέτα των δύο αυτών χωρών, εκεί όπου είχε πάρει εντολές, καταστρέφοντας το βιωτικό επίπεδο των δύο αυτών χωρών, που σαφώς ήταν υψηλότερο πριν το πέρασμά του, κι ας είχε προηγηθεί πόλεμος στην περιοχή!
Αποτελεί τον καταστροφέα της Ρουμανίας μιας και από το 1996 ώς το 1998, ευρισκόμενος εκεί, «ρύθμισε» την οικονομία της χώρας, με σκοπό την ένταξή της στην Ε.Ε., αλλά ακόμη και σήμερα, 15 χρόνια μετά, η Ρουμανία δεν μπορεί να βρει την περπατησιά της από τα καμώματα του Τόμσεν εκεί, και είναι γνωστό ότι η χώρα έχει σήμερα «ευημερούντες αριθμούς» αλλά πολίτες με πολύ χαμηλό βιωτικό επίπεδο! Όλα στη Ρουμανία αναπτύσσονται, οι επενδύσεις αυξάνονται ραγδαία, αλλά ο λαός της βρίσκεται σε βαθιά φτώχεια!!!
Περισσότερα χρόνια κάθισε στη Ρωσία, όπου πήγε αμέσως μετά τη Ρουμανία! Στην αρχή έκανε πάλι «τα δικά του», βάζοντας σε περιπέτεια ολάκερη «Αρκούδα» και επί ημερών του μετανάστευσε το σύνολο των «καλλίγραμμων Ρωσίδων» και πήρε το δρόμο της «ροζ κάρτας» σε πορνεία της Ευρώπης! Αυτό ήταν και το μοναδικό επίτευγμά του στη Ρωσία, γιατί είχε την ατυχία να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το ανήθικο σχέδιο του! Αιτία, η άνοδος του Πούτιν στην εξουσία, γεγονός που έκανε το ΔΝΤ να τον αποσύρει το 2004 από τη Μόσχα κακήν κακώς, μιας και ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκε ότι κινδύνευε με την παραμονή του σε μια χώρα! Κοινώς, ο Πούτιν τον αντιμετώπισε και τον πέταξε με τις κλωτσιές από τη χώρα και όλοι σας γνωρίζετε τη ραγδαία ανάπτυξη της Ρωσίας μετά το 2004!
Είναι γεγονός ότι η μωροφιλοδοξία του και τα ανεπαρκή του επιστημονικά εφόδια, τον έκαναν να αποδεχτεί αυτού του είδους την εργασία, στο ΔΝΤ, που στους κύκλους των χρηματιστών και των Οικονομολόγων στην Αμερική είναι για τους «αποτυχημένους» (loosers), μιας και τα αγματικά Golden Boys βγάζουν σε ένα μήνα όσα ο Πωλ Τόμσεν σε ολάκερη τη ζωή του!
Αργότερα το ΔΝΤ τον αναβάθμισε λόγω έλλειψης «φρέσκου κρέατος», σε αναπληρωτή διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ και στη θέση αυτή είναι μέχρι και σήμερα.
Εποπτεύει τις ομάδες που ασχολούνται με άλλες «προβληματικές ευρωπαϊκές χώρες», όπως η Ισλανδία, η Ρουμανία, η Ουκρανία και η Σερβία. Από τη θέση του αυτή «βρήκε πόρτα» και επέστρεψε και πάλι στη Μόσχα αλλά με την ιδιότητα του επικεφαλής του ΔΝΤ. Εκεί λοιπόν ημιουργεί όπως και όπου μπορεί προβλήματα στον Πούτιν!
Το τελευταίο του ήταν τα καυτά βέλη κατά του Προϋπολογισμού της Ρωσίας, που εξόργισαν τον Πούτιν! Πριν δύο εβδομάδες η Ρωσία δέχτηκε επίθεση από κερδοσκόπους στο νόμισμά της, και οι δηλώσεις Τόμσεν τους αποθράσυναν! Τότε ο Πούτιν έκανε μια δήλωση που εδώ πέρασε «στα ψιλά»! Δήλωσε ότι όποιος κερδοσκοπήσει σε βάρος του Ρωσικού Νομίσματος στο εξής, θα εκδίδεται διεθνές ένταλμα σύλληψης και θα αναζητείται όπου γης, και θα οδηγείται στις Ρωσικές Φυλακές!
Όπως καταλάβατε, η καμπάνα χτυπούσε και για τον Τόμσεν, ο οποίος αμέσως μετά έφυγε και ήρθε να "τακτοποιήσει" το θέμα της Ελλάδας. Της Ελλάδας, δηλαδή μιας χώρας όπου σαφώς και είναι καλοδεχούμενος από το Πολιτικό μας προσωπικό, που έφτασε στο σημείο, δια στόματος υπουργού Οικονομίας (Ε. Βενιζέλου) την κρίσιμη νύχτα των διαπραγματεύσεων να ζητά από τους πολιτικούς αρχηγούς να φωνάξουν τον Τόμσεν για να τον ρωτήσουν αν θα του άρεσε η λύση των συντάξεων! Με τέτοια μικρά ανθρωπάκια κάνει τις δουλειές του ο Πωλ Τόμσεν! Και στην Ελλάδα βρήκε πολλά!
Όλα τα παραπάνω αποτελούν εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και των λαών της Ευρώπης, που πρέπει άμεσα να ερευνηθούν τόσο σε κρατικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Διεθνών Δικαστηρίων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!
Πριν μερικές μέρες οι Ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων Ελλάδας ζήτησαν τη σύλληψη του Πωλ Τόμσεν !
Σε συνδυασμό με την προχτεσινή δήλωση του ηγέτη της Σοσιαλιστικής πτέρυγας της Γαλλίας που έλεγε ότι «ο Τόμσεν και η Τρόικα λειτουργούν χωρίς την έγκριση της Κομισιόν», τα πράγματα είναι απλά για την Ελληνική Δικαιοσύνη και ανοίγει ο δρόμος για τη διερεύνηση και τη διαλεύκανση του ρόλου του Πωλ Τόμσεν!
Αρκεί ένας εισαγγελέας να ζητήσει την άμεση σύλληψη του Πωλ Τόμσεν, και την έναρξη της ανακριτικής διαδικασίας! Με την κατηγορία της προσπάθειας διάλυσης της χώρας καθώς και της άσκησης οικονομικής πολιτικής, αντίθετης στα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προς όφελος ιδιωτικών οργανισμών! Να διερευνηθεί αν λειτουργεί ως σύνδεσμος των εταίρων μας και μεταφέρει τις εντολές τους ή αν λειτουργεί από μόνος του για ίδιον όφελος, οπότε «εκπροσωπεί αλλότρια συμφέροντα και όχι την έννομη τάξη της καταστατικής χάρτας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και των εταίρων που μας δάνεισαν»!
Να διερευνηθεί αν λειτουργούσε εκβιαστικά προς τους πολιτικούς καθώς και τους Δικαστικούς λειτουργούς, προκειμένου να επιβάλει αντισυνταγματικά νομοθετήματα, λειτουργώντας προς όφελος ιδιωτών και όχι προς όφελος της Ε.Ε ή του ΔΝΤ όπου υπηρετεί ως υπάλληλος!
Αυτό ζητούν άλλωστε οι ενώσεις Αστυνομικών που με ανακοίνωσή τους ζητούν την άμεση έκδοση εντάλματος σύλληψής του, προσάπτοντάς του κακουργηματικές πράξεις!
Κι επειδή στον Διεθνή Τύπο έχει γραφτεί ότι εκβιάζονται οι Έλληνες πολιτικοί, με βίντεο και άλλα ντοκουμέντα, ο Δανός θα πρέπει να λογοδοτήσει, γιατί, αφού η χώρα μας συμφωνεί σε όλα, αυτός κάθε φορά βάζει κι ένα επιπλέον ζήτημα στο τραπέζι, δυναμιτίζοντας τις
 συνομιλίες κάθε φορά!
Το κάνει γιατί η Μέρκελ του ανέθεσε να μας πετάξει έξω από την Ευρωζώνη ή για κάποιον άλλο λόγο;
Και τέλος να ερευνηθούν με διεθνή δικαστική συνδρομή όλοι οι λογαριασμοί του Τόμσεν και των πλησιέστερων συγγενών του!
Όπως ακριβώς συμβαίνει για όλους τους Έλληνες που είναι υπόχρεοι στην υποβολή «πόθεν έσχες»!
Κι επειδή υπάρχουν άνθρωποι-ογκόλιθοι στο δικαστικό μας σύστημα, οφείλουν, ελλείψει πολιτικού προσωπικού, να προστατέψουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα από το διεθνούς εμβέλειας οικονομικό σκιάχτρο που δολοφονεί καθημερινά τη χώρα μας!
Πριν να είναι πολυ αργα ολους μας ...!!!!!!!!!


Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/05/blog-post_9551.html#ixzz1vZjUYmdw

Πρέπει να μας τρομάζει η επιστροφή στη δραχμή;



Ολόκληρο το σάπιο και διεφθαρμένο κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό καθεστώς με την βοήθεια και της τρόϊκας των δανειστών, μας εκβιάζει και μας τρομοκρατεί πως αν δεν ψηφίσουμε τις μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, δηλαδή δεν συνηγορήσουμε στην δική μας εξαθλίωση και στο ξεπούλημα της χώρας, τότε θα φύγουμε από τον παράδεισο του ευρώ και θα γυρίσουμε στην κόλαση της δραχμής. Μας λένε ότι θα γυρίσουμε πίσω στην δεκαετία του 50. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Αφορμή για....
το άρθρο αυτό και υλικό για σκέψη δόθηκε από ένα άρθρο από το πολύ καλόblog Ιδεοπηγή.  

Ποιο είναι το πραγματικό μας πρόβλημα σήμερα; Το πραγματικό μας πρόβλημα είναι ότι το ευρώ είναι ένα σκληρό νόμισμα, δηλαδή δεν υποτιμάται και είναι περιορισμένο σε ποσότητα. Προκειμένου λοιπόν μια χώρα να έχει ικανές ποσότητες ευρώ, χωρίς να απαιτούνται συνεχώς δανεικά, θα πρέπει να έχει αυξημένη παραγωγή και ανταγωνιστικότητα, ώστε να αυξάνει τις εξαγωγές της και να εισρέουν ευρώ στη χώρα. Όμως με την χαμηλή παραγωγή που έχουμε εμείς, την χαμηλή ανταγωνιστικότητα (τόσο από άποψη ποιότητας αγαθών, όσο κυρίως από άποψη κόστους παραγωγής) και την συνεχή εισαγωγή αγαθών, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουμε. Το ευρώ στέγνωσε και εξαφανίστηκε από την ελληνική αγορά και θα συνεχίσουμε να ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού.

Το μνημονιακό φάρμακο της τρόϊκας με την εσωτερική υποτίμηση (δηλαδή τις μειώσεις στους μισθούς, τις συντάξεις και τις απολύσεις) προκειμένου να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα μιας ανύπαρκτης παραγωγής, χειροτερεύει τα πράγματα και αυξάνει την οικονομική ύφεση και την καταστροφή του ΑΕΠ. Η επιστροφή στη δραχμή μοιάζει πλέον και μαθηματικά αναπόφευκτη.

Θα γυρίσουμε στη δεκαετία του 50;
Στη δεκαετία του 50 η Ελλάδα είχε την ίδια χωρική έκταση που έχει και σήμερα, όμως σήμερα έχει έτοιμη μια τεράστια υποδομή με σύγχρονους δρόμους, δίκτυα, λιμάνια, αεροδρόμια κ.λ.π. που δεν είχε τότε. Άρα λοιπόν έχουμε έτοιμη μια σύγχρονη υποδομή.
Στη δεκαετία του 50 η αγροτιά διέθετε ελάχιστα τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα, ενώ σήμερα έχει υπερπληθώρα γεωργικών μηχανημάτων, ακόμα και πανάκριβων τζίπ. Επομένως η αγροτιά σήμερα είναι πλήρως εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει την ζήτηση γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων που θα απαιτηθεί. 
Στη δεκαετία του 50, ο τουρισμός ήταν σε άθλιες συνθήκες. Λίγα ξενοδοχεία, υποτυπώδη λιμάνια και αεροδρόμια, αρχαιολογικοί χώροι σε άθλια κατάσταση. Σήμερα διαθέτουμε τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες, εκατοντάδες χιλιάδες ενοικιαζόμενα δωμάτια, φυλαγμένους και προσεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, σύγχρονα μουσεία, λιμάνια, αεροδρόμια κ.λ.π.
Στη δεκαετία του 50, είχαμε μια τεράστια αιμορραγία εργατικού δυναμικού προς το εξωτερικό. Σήμερα, εκτός από το ελληνικό εργατικό δυναμικό, υπάρχει στη χώρα μας ένας τεράστιος αριθμός αλλοδαπών εργατών με τη βοήθεια των οποίων θα μπορούσαμε να κάνουμε παραγωγικά θαύματα.

Δεν χρειάζεται πιστεύουμε να αναφέρουμε ένα σωρό άλλα πράγματα που διαθέτει σήμερα η Ελλάδα και για τα οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες ανεπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε ούτε στο ορυκτό πλούτο, τον ήλιο και τον αέρα που διαθέτει.

Τι λείπει όμως από τη χώρα μας και τι θα κάνει η δραχμή;
Από τη χώρα μας λείπουν δύο πράγματα:
1) Λείπει η αξιοποίηση όλων αυτών των παραγωγικών δυνατοτήτων που διαθέτουμε. Μέχρι τώρα μάθαμε να ζούμε με τα έτοιμα, με τις επιδοτήσεις και τα επιδόματα, με πανάκριβες και ταυτόχρονα κακές υπηρεσίες, τεράστια και αδιαπέραστη γραφειοκρατία και με μια επιχειρηματική νοοτροπία της αρπαχτής. Ο μεν ελληνικός πληθυσμός μένει ανενεργός (με τεράστια ανεργία)  και ασυντόνιστος, οι δε αλλοδαποί περιφέρονται ασκόπως στη χώρα μας, επιδιδόμενοι σε εγκλήματα. Όταν όμως μείνουμε χωρίς ευρώ, θα αναγκαστούμε να κάνουμε τις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό που έχουμε να δουλέψουν.

2) Λείπει φυσικά και το κατάλληλο πολιτικό σύστημα. Εδώ είναι και το πραγματικό μας πρόβλημα. Το υπάρχον πολιτικό σύστημα μας έφτασε στο σημερινό κατάντημα. Ελπίζουμε πως όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι και το μέλλον μας. Πρέπει να αλλάξει, με πρώτο τον καταστατικό χάρτη της χώρας. Χρειαζόμαστε άλλο καταστατικό και άλλους διαχειριστές. Άλλο πολίτευμα πιο δημοκρατικό και άλλους πολιτικούς.

Αλίμονο, αν γυρίσουμε στη δραχμή, χωρίς πρώτα να αλλάξουμε το σάπιο και διεφθαρμένο κρατικοδίαιτο πελατειακό και οικογενειοκρατικό πολιτικό σύστημα, θα αναγκαστούμε να πουλάμε τις περιουσίες μας που έχουμε αποκτήσει για πενταροδεκάρες για να ζήσουμε τα παιδιά μας.

Με το ίδιο πολιτικό σύστημα, η επιστροφή στη δραχμή, θα είναι σκέτη αυτοκτονία, σκέτη κόλαση. Αυτό το πολιτικό σύστημα θα μας ξεπουλήσει, χωρίς να καταλάβουμε τι μας κτύπησε.
Αλίμονο, ούτε σκέψη γι’ αυτό!!!!!  
Πρώτα γκρεμίζουμε το πολιτικό σύστημα και μετά προχωράμε..
Οι επόμενες εκλογές θα πρέπει να ολοκληρώσουν αυτό που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες.
Πλήρη κατάρρευση του παλιού δικομματισμού. 


ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ‏



Μας ομιλεί για την Ευρωπαϊκή Λαϊκή δεξιά που θα εκστρατεύσει εναντίον μας κτλ.
-      Κύριε Σαμαρά εσύ δεν είσαι λαϊκή δεξιά που εθεωρείτο πατριωτική.
-      Δεν είσαι ούτε φιλελεύθερος, ούτε καν νεοφιλελεύθερος.
-      Είσαι γενοκτόνος των Ελλήνων  εκτελεστικό πειθήνιο όργανο του ξένου φασισμού που υποδούλωσε την Ελλάδα, δολοφονεί τους Έλληνες
και μέσω υμών ξεπουλά τα ιερά και όσια του Ελληνισμού.
-      Είσαι ακόμα προφανώς ένα υπόλογος εσχάτης προδοσίας που θρασύτατα προσπαθεί να εξαπατήσει τους Έλληνες να τον  ψηφίσουν για να γίνει ένας κουσλιγκ πρωθυπουργός πειθήνιος στους προϊσταμένους του φασίστες νεο-ΝΑΖΙ.
Να σου υπενθυμίσω τις εγκληματικές εναντίον των Ελλήνων πράξεις σου.
1.   Εξαπάτησες τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σου με τον ψευτοπατριωτισμό σου να σε ψηφίσουν και φαίνεται ότι οι αφέντες σου σε προτιμούσαν από την κ. Ντόρα που ήταν καμένο χαρτί.
2.   Μαζί με το έτερο εφιάλτη αλλά κυρίως εσύ που μάλιστα τότε το έπαιζες «αντιμνημονιασκός» προώθησες όλους τους αντεργατικούς νόμους του Δασκαλόπουλου σου, που έκαναν τους έλληνες εργαζόμενους δούλους του κάθε Δασκαλόπουλου.
3.   Επειδή οικογένεια χωρίς την ελάχιστη βεβαιότητα εργασίας που υπήρχε και που εσύ κατέστρεψες δεν μπορεί να υπάρχει, είσαι ένας γενοκτόνος του Ελληνικού έθνους.
4.   Με την απόλυτη σύμφωνη γνώμην σου ή με χλιαράν δήθεν αντίσταση για να μην έχεις πολιτικό κόστος και να εξαπατήσεις τους Έλληνες και να γίνεις διάδοχος του άλλου προδότη που σύντομα θα καιγόταν, ανέχθηκες τη μείωση μισθών και συντάξεων βροντοφωνάζοντας μέχρι πρόσφατα ηλιθίως ότι εγγυάσαι την χαμηλή σύνταξη
5.   Εν γνώσει σου και με την αποδοχή σου έγιναν οι μειώσεις μισθών και συντράξεων που οδήγησαν στις αλυσσιδωτές αντιδράσεις από τη μείωση του κυκλοφορούντος χρήματος που σκοπόν είχαν να χρεοκοπήσει η χώρα και να ξεπουληθεί
6.   Δεχθήκες άνευ αιδούς, να γίνεις ένα πειθήνιο όργανο του Ρέσλερ για την ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας δηλαδή την χρεοκοπία της ως να ήταν επιχείρηση που χρεοκοποπεί  και εκποιεί την περιουσία της.
7.   Εισηγήθηκες προσωπικά το ξεπούλημα Εθνικού μας πλούτου αξίας 300 δις ευρώ (μόνον οι λιγνίτες της ΔΕΗ κά;νουν άνω των 100 δις ευρώ) αντί 50 δις.
8.   Αυτή η άθλια ενέργεια σου θυμίζει το ξεπούλημα για πενταροδεκάρες των σπιτιών των Ελλήνων που θα αρχίσει να πραγματοπιείται αν  γίνεις ο κουϊσλιγκ πρωθυπουργός.
9.   Είσαι ο εισηγητής της εφεδρείας και των απολύσεων στο δημόσιο για να διαλυθεί το κράτος μας  και να γίνει βορά στους «φίλους» σου.  Προς τούτο χρησιμοποιήσες και ποικίλα άθλια ψέματα τόσον για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων όσον και για τις ικανότητες τους.
10.                Αν και ήταν φανερό ότι από την αρχή μετείχες στη δολοφονία του Ελληνισμού μας έκανες  τον «αντιμνημονιακό» για εξαπάτηση του Ελληνισμού για να σε εκλεξει ως δήθεν αντιμνημονιακό.
11.                Είσαι υπέυθυνος για τα τρία εκατομμύρια πραγματικούς Έλληνες ανέργους και την τρομερή τους δυστυχία τους  για την οποία δεκάρα δεν δίνεις.
12.                Είσαι υπεύθυνος για 500 χιλιάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν.
13.                Είσαι υπεύθυνος για τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων για τις οποίες ποτέ δεν έκφρασες ποτέ  μία συμπόνοια. Ακόμα και για τον Έλληνα φαρμακοποιό που αυτοκτόνησε στο σύνταγμα.
14.                Είσαι υπεύθυνος για τις δεκάδες χιλιάδες άστεγους Έλληνες που δημιούργες.
15.                Πρόδωσες την Ελλάδα παραδίδοντας τη διοικηση της στους Ράϊχενμπαχ, Φούλτελ και λοιπούς.
16.                Είσαι προφανώς ένας προδότης γενοκτόνος και καταστροφέας του Ελληνισμού, που προσπαθείς να τον εξαπατήσεις για να σε ψηφίσει.
17.                Είσαι υπόλογος και  το μνημόνκαιιο-2 που δίνει το τελικό κτύπημα στον Ελληνισμό του οποίου μνημονίου  υπήρξες αισχρός δηλωσίας της Μέρκελ.
18.                Είσαι υπόλογος γιατί όχι μόνον μόλυνες τη μνήμη της Πηνελόπης Δέλτα,  αλλά σε συνεργασία με τα νεοταξικά ΝΕΑ φρόντισες να εκδοθούν βιβλία της για να «δείξεις» ότι είσαι συγγενής της και να εκμετελλαυθείς το όνομα της που βεβύλωσες.
19.                Και τέλος από την μνημονιακή σου υστερία καλείς στη Νέα σου ΝΔ όλους τους φανατικόυς μνημονιακούς, Ντόρα και λοιπούς ώστε «δυνατοί» πλέον να δολοφονήσετε άθλια τον Ελληνισμό.
20.                Από τα ανωτέρω είναι σαφές ότι είσαι ο πλέον άθλιος πολιτικός που πέρασε στα πρόσφατα χρόνια αποό την Ελλάδα
Για όλα τα ανωτέρω και πολλά άλλα που σε βαρύνουν σύντομα σίγουρα θα επιληφθεί η Ελληνική δικαιοσύνη.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ