Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ... Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΡΧΙΣΕ



Οι κρίσιμες ελληνικές εκλογές που προκάλεσαν μια σχεδόν υπαρξιακή αγωνία σε Ελλάδα – πρωτίστως στο ελληνικό κατεστημένο και τα μεγάλα συμφέροντα – και Ευρώπη ολοκληρώθηκαν με την φιλομνημονιακή Νέα Δημοκρατία να υπερισχύει του ΣΥΡΙΖΑ με βραχεία κεφαλή τριών ποσοστιαίων μονάδων. 

Οι ευρωπαϊκές ηγεσίες και οι Έλληνες επιχειρηματίες που φοβούνταν το ‘ατύχημα’ μιας ελληνικής εξόδου σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγελίας του μνημονίου ανακουφίστηκαν και τώρα προσπαθούν να παραβλέψουν ότι στην πραγματικότητα το εκλογικό αποτέλεσμα μας γυρνάει σε ένα μη βιώσιμο στάτους κβο. 

Είναι ενδιαφέρον επίσης ότι το μόνο πράγμα στο οποίο κατάφεραν να συμφωνήσουν οι επικεφαλής των βασικών ελληνικών κομμάτων τη Δευτέρα είναι πως η Ελλάδα πρέπει να σχηματίσει άμεσα κυβέρνηση. Πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όπου τα κόμματα ενδιαφέρονταν πιο πολύ για το πώς θα διαφυλάξουν τα στενά πολιτικά τους συμφέροντα παρά το εθνικό. 

Να θυμηθούμε ότι τότε η Νέα Δημοκρατία... 

Eίχε κρατήσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μόνο για 6 ώρες και πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίωξε εμφανώς τις δεύτερες εκλογές.  
Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά των πολιτικών κομμάτων οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στο ότι η πολιτική αστάθεια της περιόδου ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις επιδείνωσε κι άλλο την ήδη ασφυκτική κατάσταση της Ελλάδας και υποχρέωσε τα πολιτικά να αρχίσουν – επιτέλους… – να συνειδητοποιούν τα αδιέξοδα. Το κράτος έχει κάνει στάση πληρωμών σε όλους τους προμηθευτές του  – μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι πληρώνονται – κι αυτό συνεπάγεται τη βύθιση της χώρας σε μια κατάσταση – κυριολεκτικά – έκτακτης ανάγκης που έγινε ιδιαίτερα εμφανής τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις δεύτερες εκλογές. Στο μέτωπο της υγείας, τα νοσοκομεία ανέφεραν ελλείψεις σε βασικές προμήθειες όπως γάντια και σύριγγες, ο ΕΟΠΠΥ δεν είχε χρηματοδότηση με αποτέλεσμα οι φαρμακοποιοί να έχουν αναστείλει τη χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του και οι γιατροί να αποχωρούν από αυτόν, και οι άρρωστοι, ιδίως οι πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, να ζουν μικρές οδύσσειες για να βρουν τα φάρμακα τους. Στο μέτωπο της ενέργειας η ΔΕΗ ζητούσε  έκτακτο δάνειο για την αποτροπή ενός μπλακάουτ και η ΔΕΠΑ εξέφραζε τις ανησυχίες της ότι δεν θα μπορούσε να πληρώσει τους προμηθευτές της. Στο μέτωπο των ξένων επενδύσεων, οι αποχωρήσεις συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό, με τελευταίες μόλις δυο μέρες πριν τις εκλογές τη δρομολόγηση της αποχώρησης της Credit Agricole από την  Εμπορική Τράπεζα και της Carrefour από την Carrefour-Μαρινόπουλος. Τέλος, στο μέτωπο της επιβίωσης, οι άνεργοι είχαν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο, 400.00 εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα δεν πληρώνονταν, η εγκληματικότητα, διάχυτη πλέον παντού, σάρωνε τον φοβισμένο κόσμο και προσέθετε σχεδόν καθημερινά κι άλλους νεκρούς στους ατελείωτους καταλόγους των απελπισμένων αυτοχείρων της κρίσης, ενώ οι φασιστικές ομάδες πολλαπλασίαζαν τα τυφλά χτυπήματα εναντίον των ξένων και δεν απέφυγαν ούτε κάποιες μικρές ‘επιδείξεις’ στην τηλεόραση… 

Τέλος πάντων, με βάση τις μέχρι χτες βράδυ πληροφορίες, το θέμα της νέας κυβέρνησης φαίνεται ότι έκλεισε. Θα είναι τρικομματική, αποτελούμενη από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με τη ΝΔ να ορίζει ουσιαστικά τους υπουργούς, να περιλαμβάνει κάποια ανεξάρτητα πρόσωπα που στηρίζουν οι άλλοι δύο εταίροι και με στόχο της να παραμείνει στην εξουσία ως το 2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει από την Κυριακή ότι θα είναι αντιπολίτευση και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει γι’ αυτό. Ουσιαστικά η συγκυρία ευνοεί την παραμονή του στην αντιπολίτευση όπου μπορεί να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους με τη σκληρή ρητορική του ενάντια στις πολιτικές λιτότητας για όσον καιρό η νέα τρικομματική κυβέρνηση θα προσπαθεί να συμμορφωθεί με τους όρους της ελληνικής διάσωσης. Αυτό μπορεί να του εξασφαλίσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές όταν η σημερινή κυβέρνηση θα έχει καταρρεύσει υπό την αδυναμία επίτευξης των στόχων του μνημονίου. 

Από την επόμενη μέρα του σχηματισμού της κυβέρνησης συνασπισμού, δηλαδή μάλλον από αύριο, θα αρχίσει η πραγματικά σκληρή δουλειά. Η νέα κυβέρνηση σύντομα θα δεχτεί την επίσκεψη των αντιπροσώπων της τρόικας που θα έλθουν να αξιολογήσουν την πρόοδο που έχει γίνει και να συντάξουν την τριμηνιαία έκθεσή τους. Υποτίθεται επίσης ότι στη συνάντηση αυτή η Ελλάδα θα πρέπει να προτείνει στην τρόικα μέτρα μείωσης δαπανών 11 δις ευρώ προκειμένου να πιάσει τους στόχους της δεύτερης ελληνικής διάσωσης.
Η τρίτη μεγάλη εκκρεμότητα αφορά την επαναδιαπραγμάτευση του δεύτερου ελληνικού μνημονίου. Υπό τις πιέσεις της ανοδικής εκλογικής δυναμικής του Αλέξη Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία υποσχέθηκε κατά την προεκλογική περίοδο ότι θα επαναδιαπραγματευθεί  τους όρους της ελληνικής διάσωσης με τους Ευρωπαίους αλλά δεν θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα. Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις των Ευρωπαίων, το πιο πιθανό είναι πως θα χαλαρώσουν ελαφρώς οι δημοσιονομικοί στόχοι της Ελλάδας, πιθανότατα με επιμήκυνση του χρονοδιαγράμματος για την εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος κατά δύο χρόνια και πως θα ληφθούν κάποια – όχι τίποτα αξιοσημείωτο – μέτρα που θα επιχειρήσουν να στηρίξουν την ανάπτυξη. Ακόμα όμως κι αν χαλαρώσουν κάπως οι όροι της ελληνικής διάσωσης, δεν συντρέχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση συνασπισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα καταφέρει να εφαρμόσει το μνημόνιο με όλη αυτή την κόπωση από τη λιτότητα που σαρώνει την ελληνική κοινωνία.

Κατά συνέπεια η Ελλάδα θα παραμείνει παγιδευμένη στο καθοδικό σπιράλ της λιτότητας και της ύφεσης. Καθώς η κυβέρνηση θα υποχρεώνεται να υιοθετήσει περαιτέρω μέτρα λιτότητας, θα αυξάνονται οι κοινωνικές αντιδράσεις και η αντίθεση κάποιων βουλευτών στα μέτρα μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση της κυβέρνησης ως τα τέλη του χρόνου. Θα λέγαμε ότι η  Ελλάδα έχει εισέλθει σε μια νέα περίοδο που χαρακτηρίζεται από αυτό το κύκλο των εκλογών, της περαιτέρω λιτότητας, των κοινωνικών αναταραχών και των νέων εκλογών. Όλο και πιο πιεσμένοι από τα μέτρα λιτότητας οι Έλληνες στο τέλος θα επιλέξουν μια κυβέρνηση έτοιμη να δει εναλλακτικές λύσεις στο σημερινό δρόμο της λιτότητας, της ύφεσης και των διασώσεων και θα επιλέξουν να βγουν από την Ευρωζώνη.


Read more: http://www.staparaskinia.gr/2012/06/blog-post_6573.html#ixzz1yO7ZDUuk


Ο λαγός Κουβέλης ως νέος κωλοτούμπας στην θέση Καρατζαφέρη!

“εμείς στην προωθούμενη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν θα έχουμε την οποιαδήποτε συμμετοχή
Να τον χαίρεστε εσείς που τον ψηφίσατε…περαστικά σας!





Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν... (Video)

Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν... (Video)

Η ανάγκη προσφυγής μας στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ, το μνημόνιο ως "ευκαιρία" και "ευτυχία" για τη χώρα, τα ασύστολα πολιτικά ψεύδη και η πορεία των Ελλήνων τα χρόνια της νέας κατοχής...




Βόμβα Μεντβέντεφ: Ιδρύουν Ευρασιατική Ένωση με ισχύ Σοβιετικής Ένωσης!

Βόμβα Μεντβέντεφ: Ιδρύουν Ευρασιατική Ένωση με ισχύ Σοβιετικής Ένωσης!
Μια τεράστια οικονομική, πολιτική και σε δεύτερη φάση, οικονομική, ένωση η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση που θα δώσει την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, αλλά την πρώτη σε ενεργειακά αποθέματα, την πρώτη σε πυρηνική στρατιωτική ισχύ και μία από τις πρώτες σε συμβατική στρατιωτική ισχύ, η οποία θα καταλαμβάνει σχεδόν όλα τα εδάφη της πρώτη Σοβετικής Ένωσης και θα καλύπτει το 1/6 της χερσαίας επιφάνειας του πλανήτη, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Οι χώρες μέλη της Ένωσης θα είναι η Ρωσία, η Λευκορωσία, το Καζακστάν, η Αρμενία, και το Τατζικιστάν.

Ο Ν.Μεντβέντεφ δήλωσε ότι μέχρι τις 1 Ιανουαρίου 2015 θα έχει δημιουργηθεί τη το οικονομικό σχήμα της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, η οποία θα προχωρήσει σε δεύτερο χρόνο στην δημιουργία ενιαίου νομίσματος, αλλά "Δεν πρέπει να βιάστούμε να προχωρήσουν σε ένα ενιαίο νόμισμα, άμεσα αφού τα διδάγματα από την αρνητική πορεία του ευρώ είναι πολλά και πρέπει να μελετηθούν διεξοδικά πριν προχωρήσουμε σε κάτι τόσο σημαντικό" δήλωσε ο Ν.Μεντβέντεφ.

Μιλώντας σε επιχειρηματικό φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, ο Μεντβέντεφ ανήγγειλε "Την σύσταση ενιαίου νομίσματος για την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, την οποία πέντε χώρες της μετασοβιετικής Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών σχεδιάζουν να δημιουργήσουν έως την 1η Ιανουαρίου 2015".

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται σήμερα στα ΜΜΕ του Καζακστάν, ο Ρώσος πρωθυπουργός επισήμανε ότι προκειμένου να σχηματιστεί η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση μέχρι τις 1 Ιανουαρίου 2015 πρέπει οπωσδήποτε όλες οι χώρες της περιοχής και κυρίως εκείνες που είναι μέλη Τελωνειακής Ένωσης όπως Καζακστάν, Ρωσία και Λευκορωσία (κάτι σαν τον πρόγονο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα-ΕΟΚ) να έχουν πραγματοποιήσει την μεταξύ τους οικονομική ολοκλήρωση.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός επισήμανε ακόμη ότι έχει δημιουργηθεί η Συμβουλευτική Επιτροπή που θα οδηγήσει στην μετεξέλιξη της Τελωνειακής Ένωσης στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση ειδικά σε επίπεδο πρώτων υλών και ορυκτού πλούτου, μέσα σε περιβάλλον ανοικτής οικονομίας αναμένεται να αποτελέσει την αντίρροπη δύναμη στην Κίνα και τις ΗΠΑ. Πληθυσμιακά η αεσωτερική αγορά θα αφορά περί τους 300.000.000 καταναλωτές, ενώ η περιφέρεια της Ευρασίας, η οποία αποτελεί και τον κλειδί του στρατηγικού ελέγχου της Μ.Ανατολής "ατσαλώνεται" από ρωσικής πλευράς.






πηγή


Πηγή: Βόμβα Μεντβέντεφ: Ιδρύουν Ευρασιατική Ένωση με ισχύ Σοβιετικής Ένωσης! - RAMNOUSIA 

Μαθήματα από την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ


Η ήττα είναι σχήμα λόγου. Δύσκολα μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος ήττα το αποτέλεσμα ενός κόμματος που εκτοξεύτηκε από το 5 στο 27% μέσα σε δύο μήνες, μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις. 

Γενιές ολόκληρες που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και εντάχθηκαν στον πολιτικό και κοινωνικό αγώνα δεν θυμούνται άλλο πολιτικό σχήμα πέρα από τον δικομματισμό με την εναλλαγή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην εξουσία. Ο διεμβολισμός που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η επαφή με την πρόκληση της ανάληψης της κυβέρνησης, είναι από όλες τις απόψεις μια εντυπωσιακή νίκη.

Ας μείνουμε όμως στο σχήμα λόγου. Αν πάρουμε τοις μετρητοίς το στόχο της κυβέρνησης της αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε. Έχασε, αλλά δεν ηττήθηκε.

Αυτός που κινδυνεύει να ηττηθεί είναι ο λαός και ο αντιμνημονιακός αγώνας που δόθηκε.
Γιατί στα χείλη εκατομμυρίων ανθρώπων από την Κυριακή το βράδυ υπάρχει μια πίκρα. Αναλογίζονται τα νέα δεινά που προμηνύει η μνημονιακή συγκυβέρνηση, φοβούνται το νέο βύθισμα στην οικονομική ασφυξία, τρέμουν για την επιβίωση τη δική τους και των οικογενειών τους. Κόβονται προς το παρόν τα γόνατα του κόσμου που πάλεψε και αντιστάθηκε και πίστεψε βαθιά την ανατροπή. Προς το παρόν.

Πολλοί σκέφτονται επιθετικά: Μα τι άλλο έπρεπε να γίνει για να ψηφίσουμε διαφορετικά, να μην αναδείξουμε μνημονιακή πλειοψηφία, να δώσουμε ευρύτατη πλειοψηφία στις αντιμνημονιακές δυνάμεις;

Σύντροφοι που έχουν διαβάσει τα περί μικροαστικής ανυπομονησίας των κλασσικών, με ευκολία κατηγορούν τον λαό. Ο ιός του Περισσού μπορεί να εξαπλωθεί: “Τέτοια θέλατε, καλά να πάθετε”. Και στον ιό είναι πιο ευπρόσβλητος κόσμος που μπήκε πρόσφατα στη διαδικασία της πολιτικής πάλης, απαιτώντας τα όλα εδώ και τώρα.

Δεν ήρθαν όλα εδώ και τώρα. Ήρθαν πολλά και σημαντικά. Αλλά η απαίτηση του λαϊκού κινήματος για κατάργηση του μνημονίου, δεν πλειοψήφησε. Συγκρούστηκε με φόβους, με ταμπού, με όρια στη σκέψη και στη συνείδηση. Και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σοβαρή ερμηνεία.

Νομιμοποιήθηκε μια μνημονιακή πολιτική που σήμερα συγκροτεί κυβέρνηση κάτω από το σκληρό και αποκρουστικό πρόσωπο μιας ακραίας δεξιάς. Μετακινήθηκε ταχύτατα προς τα δεξιά, μια δύναμη που με μπόλικη επιπολαιότητα κατατάσσονταν στην αριστερά και στο αντιμνημονιακό τόξο, η ΔΗΜΑΡ. Και ο αστισμός κερδίζει όλο τον αναγκαίο χρόνο να εξοπλιστεί, να συγκροτηθεί, να ενισχύσει τη δήθεν αντισυστημική Χρυσή Εφεδρεία του.

Μετά από δύο χρόνια που ο λαός μαρτύρησε, μάτωσε, μετάνιωσε, ο ίδιος λαός επιλέγει να δώσει στις μνημονιακές δυνάμεις μια πλειοψηφία συνταγματικής αναθεώρησης, να στείλει στη Βουλή μια δεξιά “αντιμνημονιακή” δύναμη με εύκολα εξαγοράσιμους βουλευτές (Ανεξάρτητους Έλληνες), να εκτοξεύσει μια νεοναζιστική δύναμη παρά το ότι ήρθε στο φως της δημοσιότητας (και δεν κάηκε).

Γιατί δεν κέρδισε η ελπίδα;


Γιατί κέρδισε ο φόβος;


Η στρατηγική απέναντι στον φόβο ήταν σωστή;

Αν το βασικό κριτήριο στις 6 Μάη ήταν το μνημόνιο, στις 17 Ιούνη ήταν το ευρώ.
Ανεξαρτήτως των ιδεοληψιών υπέρ ή κατά του ευρώ που χαρακτηρίζουν μεγάλο τμήμα της ελληνικής αριστεράς, ο φόβος της εξόδου από το κοινό νόμισμα καθόρισε την επιλογή. Σε ίσο ή μεγαλύτερο βαθμό από την απαίτηση να καταργηθεί ή να τροποποιηθεί το μνημόνιο, σε αρκετά μεγαλύτερο βαθμό από την προσδοκία να συγκροτηθεί μετεκλογική κυβέρνηση. Τα παραπάνω ισχύουν αν πιστέψουμε τις έρευνες.

Αν στις 6 Μάη κέρδισε το κόμμα του αντιμνημονίου, στις 17 Ιούνη κέρδισε το κόμμα του ευρώ. Η ΝΔ επανέκαμψε εντυπωσιακά ενώνοντας την κεντροδεξιά, η ΔΗΜΑΡ άντεξε την εξοντωτική (υπό άλλες συνθήκες) πίεση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κέρδισε, το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λεηλατήθηκαν. Το κόμμα του ευρώ αντικατέστησε το κόμμα του μνημονίου. Το δεύτερο ήταν απαξιωμένο, απονομιμοποιημένο, καταδικασμένο να καταρρεύσει. Το πρώτο στηρίχτηκε στον φόβο, πήρε έξοχες πάσες από την αριστερά, και τελικά επικράτησε.

Η επικράτηση είναι οριακή, το άθροισμα των τριών κομμάτων είναι απειροελάχιστο σε σύγκριση με τις λαμπρές μέρες του δικομματισμού, το μέλλον είναι πολύ δύσκολο για τη συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη. Η περιορισμένη συμμετοχή των δύο μικρών φανερώνει τον φόβο τους, αλλά και το όριο της μνημονιακής διακυβέρνησης. Ωστόσο η μαθηματικά βέβαιη μεγαλύτερη λαϊκή εξαθλίωση δεν θα κάνει τη δουλειά που οφείλει να κάνει η αριστερά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχισε να αντιμετωπίσει τον φόβο της ρήξης με την ΕΕ, λέγοντας ότι αυτή η προοπτική δεν υπάρχει. Δεν είπε ότι αυτή η προοπτική δεν πρέπει να φοβίζει. Εκ του αποτελέσματος, έκανε λάθος.

Αν ο λαός φοβόταν την έξοδο από το ευρώ, και μόνον αυτή, είχε κάθε λόγο να ψηφίσει Σαμαρά. Η ΝΔ πολιτεύτηκε με αυτόν τον φόβο, και αν θες να επιλέξεις κάτι επιλέγεις το ορίτζιναλ κόμμα των ευρωπαϊκών δεσμών. Ευτυχώς ο λαός δεν φοβήθηκε μόνο την έξοδο από το ευρώ. Φοβήθηκε και τη συνέχιση του μνημονίου, την μεγαλύτερη εξαθλίωση, την πλήρη χρεοκοπία. Και εκτόξευσε και τον ΣΥΡΙΖΑ, τη μόνη ρεαλιστική και άμεση απάντηση στη λαϊκή εξαθλίωση.

Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν να ενοχοποιούνται οι απόψεις της ρήξης και της αποπομπής των δύο τρίτων της τρόικας (ΕΕ και ΕΚΤ), ως υπεύθυνες για την δεύτερη θέση.
Συμβαίνει όμως το ανάποδο.

Η δεύτερη θέση δεν ήρθε επειδή δεν καταγγέλθηκε επαρκώς η δραχμή. Αλλά επειδή δεν αντιμετωπίστηκε ο φόβος εξόδου από το ευρώ. Χωρίς να λες ότι η έξοδος είναι καταστροφή. Το ανάποδο: Ότι η έξοδος είναι μέσα στις πιθανές πολιτικές επιλογές, αν είναι να σωθεί η κοινωνία από τον αργό θάνατο της μνημονιακής χρεοκοπίας.
Ένα δείγμα αντιμετώπισης του φόβου είναι το άρθρο της Μαρίας Λουκά στο Red Notebook: Η ζωή χωρίς ευρώ. Αυτό το πνεύμα δεν ακολουθήθηκε. Και ο μεταφυσικός φόβος ότι χωρίς το ευρώ, ο άνεργος, ο χαμηλόμισθος, ο φτωχός, θα χάσει (μα τι άλλο θα χάσει;), ενισχύθηκε.

Από το βράδυ των εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να κηρύξει ανένδοτο αντιμνημονιακό αγώνα. Παρά και ενάντια στην πρόσφατη ετυμηγορία. Στην τελική, αυτό το δικαίωμα, μας το δίνει ακόμα η αστική δημοκρατία.

Ο ανένδοτος αντιμνημονιακός αγώνας πρέπει να πάει βαθύτερα. Αν η παράταξη του μνημονίου κέρδισε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ο αντιμνημονιακός αγώνας δεν μπορεί να παραμείνει στο χθεσινό επίπεδο. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να υποχωρήσει στη γραμμή του “κατευνασμού”. Το βάθαιμα του αντιμνημονιακού μετώπου αφορά πρώτα από όλα την αντιμπεριαλιστική κατεύθυνσή του, την υιοθέτηση της σημαίας της εθνικής ανεξαρτησίας και μιας πλήρως ανταγωνιστικής εθνικής προοπτικής.

Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταξική, ήταν ελπιδοφόρα, ήταν ιστορική τομή σε μια αριστερά εθισμένη στην ήττα.

Αν όμως προεκλογικά ήταν χρήσιμη η εκτατική ανάπτυξη, μετεκλογικά χρειάζεται πολιτική και επί της ουσίας αντισυστημική συγκρότηση. Το λαϊκό κίνημα πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά στη σπειροειδή εξέλιξή του. Το πρόβλημα της ρήξης με το γενικό πλαίσιο που καταδίκασε τη χώρα στη χρεοκοπία είναι ώριμο να τεθεί. Αυτό θα εδραίωνε τη δυνατότητα μιας νέας αριστερής ηγεμονίας: Αν μας αφορά η ενεργητική διαμόρφωση και όχι η παθητική έκφραση του ώριμου φρούτου.

Του Χρίστου Κατσούλα.


Πηγή: Μαθήματα από την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ - RAMNOUSIA 

τα ανδρείκελα του Μερκελιστάν….



Αυτό, που ζούμε, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι ένα εφιαλτικό όνειρο, αλλά μια εφιαλτική πραγματικότητα!
Που, όσο περισσότερο τη ζούμε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε το δολοφονικό σενάριο, που έχουν σκηνοθετήσει σε βάρος μας.
Το άθλιο πηγαινέλα, ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη του δικομματισμού, δυστυχώς, δεν μας τελείωσε. Μεταμορφώθηκε στο απείρως αθλιότερο δολοφονικό τέρας των ανδρεικέλων του Μερκελιστάν.
Και το τέρας αυτό μας θυμίζει την εποχή της αποστασίας του ’65.
Με τους εθελόδουλους αποστάτες. Που προετοίμασαν το έδαφος για τη Χούντα και το διαμελισμό της Κύπρου. Απ’ την οποία πρόσφεραν οι εθνοσωτήρες της εθνικόφρονος δεξιάς τη μισή στους τουρκαλάδες.
Όπως οι τωρινοί δοσίλογοι έχουν παραχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία και υποδουλώσει όλους τους Έλληνες στο ιταμό και βάρβαρο καθεστώς των γερμαναράδων.
Όσοι, κατά το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, στάθηκαν απέναντι στο απαίσιο αυτό τέρας-όχι πια της μυθολογίας μας, αλλά της πνεούσης τα λοίσθια δύσμοιρης νεοελληνικής ιστορίας μας και πατρίδας μας- αναρωτιούνται:
Πώς φτάσαμε σ’ αυτό το ακατανόητο κατάντημα;
Άραγε, μέσα στις φλέβες των σημερινών Ελλήνων, δεν ρέει ούτε σταγόνα αίματος, όχι μόνο απ’ τους αρχαίους, αλλά και τους νεοέλληνες ηρωικούς προγόνους μας;
Και έγινε η δειλία και η ηττοπάθεια, για ένα μεγάλο μέρος του λαού ανίατη και θανάσιμη πραγματικότητα!
Από την επικοινωνία με ανθρώπους διαφόρων στρωμάτων του λαού προκύπτει ότι, σε καμιά περίπτωση, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Αντίθετα οι Έλληνες, στη συντριπτική τους πλειονότητα, μάλιστα, παραμένουν αμείωτα αγανακτισμένοι και οργισμένοι, απέναντι στο δολοφονικό καθεστώς του δοσιλογισμού!
Μήπως όμως η προδοσία, που άλλοτε ήταν, μεταξύ των προγόνων μας κάποια άθλια δακτυλοδεικτούμενη εξαίρεση, έγινε, τώρα, κυρίαρχο ιδεολογικό και πολιτικό καθεστώς της πατρίδας μας;
Η πραγματικότητα αυτή ισχύει, αλλά αφορά μια συντριπτική μειονότητα ξενόδουλων ανδρεικέλων του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου.
Που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μεθοδεύει και επιβάλλει κάθε φορά, τη θέλησή του, σε βάρος του λαού. Ο οποίος, σε καμιά περίπτωση, δεν συμμερίζεται το όργιο της εκάστοτε προδοσίας τους.
Όπως δεν συμμεριζόταν και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού το κατοχικό καθεστώς των δοσίλογων! Οι οποίοι δολοφονούσαν τους αγωνιστές, καταδίδοντάς τους στις γερμανικές αρχές. Και, ως εκ τούτου….
Κραδασμοί προδοσίας και δειλίας δεν φαίνονται να διατρέχουν τις καρδιές της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων.
Αλλά ίσως αναρωτηθούν κάποιοι:
Αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε, πώς μπορούν να δικαιολογηθούν τα εξόχως περίεργα αποτελέσματα στο φιάσκο των τελευταίων εκλογών;
Η απάντηση δεν μπορεί, όπως πολλά δείχνουν, να είναι, παρά μία και παρά πολύ απλή:
Έγινε εκτεταμένη νοθεία. Παρά τα όσα τορνευμένα λέγονται για τη, δήθεν, άψογη διεξαγωγή των εκλογών.
Ειπώθηκε πως στις προηγούμενες εκλογές(6ης Μαΐου) έγινε πιλοτική χρήση της ηλεκτρονικής επεξεργασίας και προώθησης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Και ότι στις τωρινές εκλογές (17ης Ιουνίου) θα γινόταν ευρύτερη χρήση. Έτσι ώστε μελλοντικά να καθιερωθεί ο τρόπος αυτός, ως ο πλέον εύκολος και σύντομος.
Όσοι κινούνται στο χώρο του διαδικτύου γνωρίζουν τον ύπουλο και καταχθόνιο τρόπο, με τον οποίο υπονομεύουν τις οποιεσδήποτε προσπάθειες οι αρουραίοι της ηλεκτρονικής διαβολοκυβέρνησης.
Και μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι μπορεί να γίνεται, κατά τη διάρκεια της έκδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Απ’ τα οποία εξαρτώνται τεράστια συμφέροντα!
Γεγονός, που ίσχυε, περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη φορά, στη συγκεκριμένη περίπτωση:
Ή μήπως δεν είδαμε τη βαρβαρότητα και την ιταμότητα, με την οποία αντιμετωπίστηκε ο λαός, κατά την τριετία, που μας πέρασε, απ’ το δολοφονικό καθεστώς των ανδρεικέλων των τοκογλύφων:
Ήταν ποτέ δυνατόν να σεβαστούν τη θέληση του λαού και ν’ αφήσουν ημιτελές το κακούργημά τους!
Θα πρέπει να είμαστε αθεράπευτα αφελείς, για να πιστέψουμε κάτι τέτοιο.
Και η ανελέητη τρομοκρατία που ασκήθηκε σε βάρος του λαού και η βρώμικη λασπομαχία σε βάρος των αντιμνημονιακών κομμάτων είχε παραπλανητικό και αποπροσανατολιστικό σκοπό.
Πρώτα-πρώτα να μας εξευτελίσουν και γελοιοποιήσουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη παρουσιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα ως καρπό της δειλίας ενός ανάξιου της ιστορίας του και του πολιτισμού του λαού.
Και παράλληλα να μας αποπροσανατολίσουν από το όργιο νοθείας, πάνω στο οποίο στηρίχτηκαν τα κάλπικα αποτελέσματά τους.
Ο ελληνικός πολιτισμός είναι καρπός της λογικής ιδιοφυΐας του ελληνικού λαού.
Και η λογική φωνάζει και θα φωνάζει στη διαπασών:
Τα ανδρείκελα του Μρεκελιστάν εξάντλησαν, στο προηγούμενο διάστημα όλη τη φασιστική βαρβαρότητα και τη ληστρική κτηνωδία σε βάρος του λαού!
Ήταν ποτέ δυνατόν να σεβαστούν ξαφνικά το δικαίωμά του να εκλέξει ελεύθερα την κυβέρνησή του;;;
παπα-Ηλίας
papailiasyfantis.wordpress.com

«Υπευθύνως δηλώνω πως δεν θα παραλάβω την χαφιεδόκαρτά σας». Τυπώστε και στείλτε στο φαξ του ΠΑΜ, 2103311652 την άρνηση παραλαβής της «κάρτας του πολίτη».‏



Εκατοντάδες είναι οι πολίτες οι οποίοι συνυπέγραψαν την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Πατριωτικού Μετώπου, να μην παραλάβουν την χαφιεδόκαρτα του «πολίτη» των φασιστοειδών νεοταξιτών.
Με δεδομένη αυτήν την εξέλιξη και ως μια συνειδητή πράξη αντίστασης στους νεοταξίτες πολιτικούς απατεώνες που κυβερνούν τον τόπο – δυστυχώς με την στήριξη μιας μεγάλης μερίδας του Λαού μας – το Πατριωτικό Μέτωπο διανέμει σήμερα την Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/1986 παρ. 4, με την οποία επώνυμα και εν γνώσει των συνεπειών του Νόμου, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Την εκτυπώσιμη μορφή της Υπεύθυνης Δήλωσης, μπορεί να τη βρει κανείς στην διεύθυνση http://www.pamet.gr/pdf%20files/karta%20politi/protestation.pdf ή σε σχετικό σύνδεσμο (link) στην πρώτη σελίδα της επίσημης ιστοσελίδαςwww.pamet.gr του Κινήματος. Τυπώστε και στείλτε στο φαξ του ΠΑΜ, 2103311652 την άρνηση παραλαβής της «κάρτας του πολίτη», για να κατατεθεί μαζικά στο Υπουργείο Προ. Πο.
Υπενθυμίζουμε πως η Κάρτα του Πολίτη, δεν είναι απλά «μια ταυτότητα» όπως διατείνεται το Υπουργείο Προ. Πο. Και αυτό γιατί με πρόφαση το «νοικοκύρεμα και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας», συγκεντρώνονται στοιχεία των πολιτών (data) σε όλο και μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων και υπόκεινται σε αυθαίρετη επεξεργασία από άδηλα και σκοτεινά κέντρα, στα οποία με διάφορες προφάσεις διαβιβάζονται.
Στην περίπτωση της «κάρτας του πολίτη», όλοι μπορούν να θεωρηθούν ύποπτοιενώ με αυτήν διασυνδέονται όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, ενσωματώνεται ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, ο αριθμός διαβατηρίου, το δίπλωμα οδήγησης, η φορολογική ενημερότητα, οι τραπεζικές συναλλαγές και γενικότερα οτιδήποτε αφορά στην όποια ασχολία ή δράση του πολίτη. Ακόμη, όλα τα στοιχεία αυτά, είναι στη διάθεση των όποιων κακοπροαίρετων κέντρων, των διορισμένων τεχνοκρατών της ΕΕ στις Βρυξέλες η ακόμη παραπέρα στην Ουάσιγκτον.
Ήδη η χώρα μας με τη συνθήκη Shcengen και το νόμο 2472/97 «περί προστασίας προσωπικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» άρχισε μια άνευ προηγουμένου συλλογή στοιχείων που συνοδεύονται από την αριθμοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου. Ακόμη με το νόμο 3655/2008, καθιερώθηκε ο ΑΜΚΑ ως ο δια βίου αριθμός, χωρίς τον οποίο ο πολίτης είναι αποκλεισμένος από το δημόσιο σύστημα υγείας. Μια σαφής παραβίαση της συνταγματικής επιταγής η οποία προβλέπει πως το κράτος πρέπει να εγγυάται ελεύθερη και δωρεάν νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους πολίτες του.
Αντιστεκόμαστε λοιπόν έμπρακτα και συνειδητά, συμπληρώνοντας και υπογράφοντας την Υπεύθυνη Δήλωση άρνησης παραλαβής της Κάρτας του Πολίτη και στέλνοντάς της στο φαξ του Κινήματος, 2103311652.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, εγγυάται από την πλευρά του τον σεβασμό των προσωπικών δεδομένων των πολιτών που θα υπογράψουν την Υπεύθυνη Δήλωση και τη μη χρήση τους για κανέναν σκοπό, πέρα από την μαζική κατάθεσή τους στο Υπουργείο Προ. Πο.
Εμπρός Έλληνες. Μην τους φοβάστε. Αυτόν τον Λαό και τούτην την Πατρίδα, δεν την έφαγαν τα λιοντάρια. Δεν θα τη φάνε τα σκουλήκια.


ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ , ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.....!!!! ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ..!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ...!!!!‏




ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ​!


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΠΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ
ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2.
ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟ  ΑΥΤΑ  ΠΟΥ  ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ , ΕΑΝ  ΕΣΤΩ  ΚΑΙ  ΕΝΑ
ΜΙΚΡΟ ( ή  μάλλον  μηδαμινό ) ΠΟΣΟΣΤΟ  ΕΙΝΑΙ  ΑΛΗΘΙΝΟ ....! ! !
ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ:
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ TΟΝ ΚΟΣΜΟ..
Η  ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ  ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ  ΕΧΕΙ  ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...
Η  ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ), ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ  ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ  ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ  ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ,
ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ... 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ  ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...
ΤΟ  ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΔΕΣ  ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ  ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
ΣΤΗ ...ΛΗΜΝΟ, Η  ΠΕΡΙΟΧΗ  ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ
ΤΗΝ  ΔΙΟΙΚΟΥΝ) "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ" .....
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"  ΓΙΑ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ............
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...)
ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ...ΑΠΟΘΗΚΕΣ....
ΝΤΙΚ ΤΣΕΙΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...) ΚΛΠ.  ΚΛΠ..........
ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ............
ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε
την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και
συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο
επιφυλακής τα 150 !
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών,
Θεσσαλονίκης, Μύκονου,
Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν,
αποτελεί ένδειξη για
την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από
ξένο επενδυτή
για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί
υπεδάφους από την
TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ  ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας
«Επενδυτής» στις
23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο
ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων
ουρανίου και άλλων σπανίων
μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους..
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες
επιστήμονες και κάνει
λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με
συμπύκνωμα ουρανίου
16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και
λανθάνιο, που έχουνε
εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.
Αποτελεί ένα
από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ.
Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998)
ήταν 20.000 δολάρια
το γραμμάριο!.
Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από
τα παραπάνω,
εμπεριέχονται 48 εκατ. Τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά
$ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι): 960
τετράκις εκατομμύρια δολ.!!!!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 Διαβάστε το δυνατά (96
δισεκ.  δολ.!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ...  ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ....
Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία.....
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ....


ΕΛΛΗΝΑ , ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ?‏



Μας λένε άχρηστους, τεμπέληδες και χαραμοφάηδες...Και πως μας αξίζει φτώχεια και πόνος..

Φταίμε γιατί νομίσαμε πως...γίναμε ευρωπαίοι ενώ η αληθής πορεία είναι η αντίθετη, οι ευρωπαίοι πρέπει να παίρνουν φώτα από εμάς και να εξελληνίζονται πνευματικώς.
Φταίμε διότι αφήσαμε τους άχρηστους, τους γελοίους και τους προδότες να κυβερνούν και να έχουν θέσεις εξουσίας..

ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Η ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ, ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.


Φυσικά, δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε αυτή την θλιβερή μειοψηφία που θέλησε εύκολο πλούτο, τις περισσότερες φορές παράνομο..
Τα δικά μας ιδανικά, οι δικές μας ιδέες, η ΠΙΣΤΗ δεν έγκεινται στο χρήμα..Δεν είναι το χρήμα μέτρο για να κρίνουμε την αξία του ανθρώπου, αλλά μέτρο κάθε πράγματος(=χρήμα) και αξία είναι ο άνθρωπος..


Εμάς δεν μας αγγίζουν τα τρομολαγνικά τους σχέδια, γιατί ξέρουμε..
ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ.


ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ.


Η ώρα και η στιγμή που θα αποφασίσουμε συλλογικά, ως έθνος, φυλή και κοινωνία, πώς θα πράξουμε είναι πολύ κοντά..Θα κληθούμε να απαντήσουμε σε πολλά κρίσιμα ερωτήματα, στα οποία θα χωρούν έργα και όχι λόγια..Ερωτήματα, όπως :
Προτιμάς να σώσεις την ζωούλα σου , όσα χρόνια μένουν, όντας υπήκοος βαρβάρων ή θα πολεμήσεις, με όποιο κόστος, για το μέλλον των παιδιών σου και την διαιώνιση της Ελλάδος;

Θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τους συλλογικούς μας φόβους, τους διαχωρισμούς και τις αριστεροδεξιόφρονες αντιλήψεις.

Η Ελλάς καρτερεί την επόμενη τεράστια ιστορική στιγμή για να δείξουμε πως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Εσύ, Έλληνα, θα είσαι συνεπής στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ;

Με τιμή,
Πελασγός