Η αναπτυξιακή πολιτική του αντωνάκη ... Alpha Bank έδωσε δάνειο 20 εκ. Ευρώ στον ΔΟΛ, ενώ η Εθνική 15 εκ. Ευρώ στον όμιλο Αλαφούζου!!

20120909-110813.jpg

Άνοιξαν οι κρουνοί χρηματοδότησης της αγοράς! Ωσαννά!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν διαψεύσθηκαν, η Alpha Bank έδωσε δάνειο 20 εκ. Ευρώ στον ΔΟΛ, ενώ η Εθνική 15 εκ. Ευρώ στον όμιλο Αλαφούζου!!
Η καλή δουλειά βλέπετε, πληρώνεται.
Κάτσε εσύ Έλληνα επιχειρηματία της πραγματικής αγοράς, του πραγματικού ΑΕΠ να παρακαλάς τον τραπεζοϋπάλληλο να μην σου κόψει το πλαφόν για να πληρώσεις τους υπαλλήλους σου.
Αυτή η αναπτυξιακή πολιτική μας έχει ενθουσιάσει. Το ελληνόφωνα κράτος νίκησε την πεμπτουσία του καπιταλισμού. Δεν πα να μπαίνεις μέσα πατόκορφα; Να γράφεις ζημίες δεκάδων εκατομμυρίων; Να μην δημοσιεύεις οικονομικά στοιχεία; Έρχεται η τραπεζάρα και σε φλομώνει στο τάλαρο.
Αυτά γινόντουσαν από γνήσια αντικαπιταλιστικά καθεστώτα. Του Μπενίτο και των κόκκινων Χμερ.
Προφανώς γι’ αυτό δεν μιλά και το 
ΚΚΕ. Εδώ δεν μιλάμε για την κατάρρευση του καπιταλισμού. Ηλίθιε μεροκαματιάρη που δεν καταλαβαίνεις…


Ελληνικές σημαίες Ακρόπολη 090912 Πρωτοβουλία Πολιτών ...ΒΙΝΤΕΟ


Ακρόπολη 9.9.2012 - Πρωτοβουλία πολιτών ανοίγει Ελληνικές σημαίες και τραγουδά των εθνικό ύμνο στον βράχο της Ακρόπολης ως πράξη αντίστασης και ανυπακοής.
Το βίντεο ξεκινάει με μία υπάλληλο του αρχαιολογικού χώρου που ζήτησε να μην γίνει η δράση.
Η δράση δεν είχε εθνικιστικό χαρακτήρα, οι πολίτες αυτοί δεν είναι νεοναζί-φασίστες αλλά είναι ελεύθερα σκεπτόμενοι Έλληνες.




Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ κ.κ. ΣΑΜΑΡΑΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ… ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΟΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
από τον Μάκη Βραχιολίδη
Την 1η Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια, επισκέφτηκε την Ομόνοια για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας με τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα και παραβατικότητα. Μόνο οργή και αγανάκτηση προκάλεσε η μιντιακού τύπου επίσκεψη-φιάσκο του κ. Σαμαρά, σε κατοίκους, επαγγελματίες και εργαζόμενους της περιοχής. Κατήγγειλαν τους κ.κ. Σαμαρά και Δένδια ότι έκαναν περίπατο γύρω από το «Hondos Center», χωρίς να περάσουν από τις οδούς Σωκράτους και Βερανζέρου οι οποίες πλήττονται ιδιαίτερα από τους λαθρομετανάστες, την διακίνηση ναρκωτικών, την πορνεία κ.λ.π.
Το παρακάτω ρεπορτάζ αφιερώνεται στους κ.κ. Σαμαρά και Δένδια, οι οποίοι καλά θα κάνουν να μην κοροϊδεύουν άλλο τον κόσμο και να αντιληφθούν τις σκληρές συνθήκες κάτω από τις οποίες υποχρεώνονται να διαβιούν εδώ και πολλά χρόνια, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής. Επισκεφτήκαμε λοιπόν εμείς, αντί για τον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό, την περιοχή Ομονοίας, εκεί όπου οργιάζουν η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα. Ο φωτογραφικός μας φακός κατέγραψε πολλά...
ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ!

Την περιβόητη επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια, τα Μ.Μ.Ε. την κάλυψαν ως εξής: «Ο πρωθυπουργός περπάτησε στην πλατεία και στα στενά της περιοχής». Δείτε λοιπόν τι επικρατεί γύρω από την Ομόνοια και τα στενά της περιοχής. Η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στο φόρτε της. Ο νεαρός, έχει ανασηκώσει το πόδι του και με την σύριγγα στο χέρι, ψάχνει να βρει σημείο για να ρίξει την ηρωίνη στις φλέβες του. Η φίλη του δίπλα, απλά παρακολουθεί. Η κατάσταση αυτή επικρατεί καθ' όλη την διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Από τις καθέτους προς την Βερανζέρου και Σωκράτους οδούς, ακόμη όμως και στους κεντρικούς δρόμους, γίνεται εμπόριο και χρήση ναρκωτικών. Η Αθήνα του 2012! Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης!
Η «ΟΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ», ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!



Σε αυτή την απέραντη αλάνα υπήρχε το παλαιό κτίριο του ΝΑΤ, το οποίο κατεδαφίστηκε λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010,επί Δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη. Τότε μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης είχε προαναγγείλει την δημιουργία όασης πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας!!! Προφανώς, το όραμα του σημερινού βουλευτή της Ν.Δ. έγινε πραγματικότητα: η χρήση της ηρωίνης γίνεται μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, οι οποίοι περιορίζονται στο να χτυπούν παλαμάκια προκειμένου να απομακρύνουν από το σημείο τους τοξικομανείς. Αυτοί όμως αδιαφορούν στην παρουσία των οργάνων της Πολιτείας και συνεχίζουν απτόητοι το έργο τους! Χρήση και διακίνηση ναρκωτικών σε πλήρη αποθέωση. Κάτω από τα μάτια των κ.κ. Σαμαρά και Δένδια, οι οποίοι προφανώς κατά την επίσκεψή τους επισήμαναν την... «δραματική βελτίωση» στο κέντρο της Αθήνας!
Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ..ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥΣ!


Από το ίδιο σημείο, την «όαση πρασίνου» την οποία υποσχέθηκε ο κ. Κακλαμάνης, περνούν για να πιάσουν δουλειά, οι ιερόδουλες με τους προστάτες τους! Ποιες από αυτές έχουν ελέγξει την υγεία τους και δεν είναι οροθετικές; Θυμόμαστε όλοι τις αλλοδαπές που μετέδωσαν τον ιό του AIHTZ σε εκατοντάδες άτομα που συνευρέθησαν ερωτικά μαζί τους, χωρίς προφύλαξη! Τα αστυνομικά όργανα, περιορίζονται σε τυπικούς ελέγχους και σε απλές συστάσεις...
Ο κ. Σαμαράς με τον κ. Δένδια, πέρασαν λίγα μέτρα από το σημείο, όπου και κάθισαν σε café της περιοχής για να απολαύσουν το φραπέ τους!
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΜΠΑΡ=ΠΟΡΝΕΙΑ!


Η περιοχή έχει βουίξει από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και επαγγελματιών, για την καλπάζουσα και αδήλωτη πορνεία!. Όπως μας λένε, το παλαιό αστυνομικό τμήμα της οδού Σωκράτους, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο όπου γίνεται διακίνηση πορνείας. Τα ίδια επισημαίνουν για άλλα τρία ξενοδοχεία στην περιοχή, σε μια περίμετρο 150-200 μ. τα οποία φιλοξενούν για λίγα λεπτά της ώρας, ιερόδουλες με τους πελάτες τους. Αυτό επαναλαμβάνεται δεκάδες ή εκατοντάδες φορές ημερησίως. «Και καλά», λένε οι κάτοικοι, «οι επιχειρήσεις μπορεί να επέλεξαν να φέρνουν ιερόδουλες για να αντιμετωπίσουν την κρίση. Κόβουν όμως αποδείξεις για τα 5-10 λεπτά παραμονής του πελάτη στο δωμάτιο; Το ΣΔΟΕ τι κάνει; Έχει έρθει ποτέ να ελέγξει όλες αυτές τις επιχειρήσεις ή χάνει εκατομμύρια ευρώ;». Οι κάτοικοι εκφράζουν την βεβαιότητα ότι συμβαίνει το δεύτερο.
Στην φωτογραφία, βλέπουμε ένα μπαρ, το οποίο είναι γεμάτο από αλλοδαπές ιερόδουλες. Ο πελάτης μπαίνει στο μπαρ, διαλέγει την κοπέλα της αρεσκείας του και βγαίνοντας, εισέρχεται με την ιερόδουλη στην διπλανή πόρτα του ξενοδοχείου, ώστε να ολοκληρώσει την γνωριμία τους, σε ένα από τα δωμάτιά του!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ..


Την εγκληματικότητα και την παρανομία να βρίσκεται σε πλήρη έξαρση, καλούνται να αναχαιτίσουν τα αστυνομικά όργανα, με τους πενιχρούς μισθούς των 480 ευρώ. Διακινδυνεύουν τη ζωή τους, την ίδια ώρα που τους κυνηγούν τα χρέη! Την εξαθλίωση αυτή, ο Έλληνας Πρωθυπουργός την θεωρεί ...αναγκαία, όπως δήλωσε ο ίδιος στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο Διοικητής Αστυνομικού τμήματος Ομονοίας, κ Βασίλης Ρόκκος, μας λέει χαρακτηριστικά: «Για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι μειώσεις στους μισθούς των αστυνομικών. Εάν το αστυνομικό όργανο δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, το ενοίκιο ή το γραμμάτιο του αυτοκινήτου του, και με μειωμένο μισθό, θα σκέφτεται μονίμως αυτά και δεν θα μπορεί να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του στην υπηρεσία του! Αναφορικά με το έργο που επιτελούμε στο Αστυνομικό τμήμα, μπορούμε να πούμε ότι σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι. Πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις υποδομές που μας διαθέτει η Πολιτεία. Δεν υπάρχει δηλαδή η κατάλληλη υποδομή. Συλλάβαμε τους ναρκομανείς. Ωραία. Πού θα τους πάμε; Τι πρόγραμμα υπάρχει για την απεξάρτησή τους; Όλα είναι μια αλυσίδα και δεν είναι θέμα μόνο της Αστυνομίας. Η πορνεία έχει πλέον καταστεί πταισματική παράβαση. Όπως όταν δίνουμε μία κλήση για οδική παράβαση. Ο ρόλος μας, περιορίζεται στον έλεγχο των στοιχείων των ιερόδουλων, εάν είναι δηλωμένες και εάν έχουν άδεια μόνιμης παραμονής. Αναφορικά με το εάν είναι οροθετικές, εφόσον υπάρχει και συνεργείο του ΚΕΛΠΝΟ, ναι, τις ελέγχουμε και γι' αυτό. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κύριε Βραχιολίδη».
Αποκλειστικές φωτό:ΜΑΡΙΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ


Οι τρεις θεματοφύλακες της υποταγής το βράδυ συναντώνται. Ε και… Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι θα μου πείτε. Και ποιος είπε ότι έχετε άδικο??

ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η βραδινή συνάντηση μπορεί να είναι πολυσυζητημένη, αλλά το σκηνικό της υποτιθέμενης αντιπαράθεσης είναι χάρτινο. Κομμένο και ραμμένο στις επικοινωνιακές ανάγκες των Καρατζαφέρηδων για να εξαπατήσουν με δήθεν λεονταρισμούς την εναπομένουσα εκλογική τους βάση, ενώ το όποιο «μεγαλείο» του ρόλου τους εξαντλείται στο να είναι απλά κομιστές εντολών που τους υπαγορεύουν οι υπαλληλίσκοι των συμμοριών.

Το παραμύθι για υποβόσκουσα επικοινωνιακή κρίση και η δήθεν φημολογία για το ότι η συνοχή της κυβέρνησης περνά δοκιμασία, δεν είναι παρά ένα ακόμη αναλώσιμο για λαϊκή κατανάλωση και αποσκοπεί στην κυλιόμενη εξαπάτηση των αφελών.

Καμία κρίση δεν υποβόσκει σε μια κυβέρνηση που ο συνεκτικός της ιστός είναι η υπογεγραμμένη υποτέλεια. Πρόκειται για ένα ρόλο που... 


Τον ανέλαβαν συνειδητά και που αδίστακτα θα τον φέρουν σε πέρας μέχρι κεραίας. Είναι ο ρόλος του κοτζαμπάση. Και οι κοτζαμπάσηδες, όσο και οι γενίτσαροι, από μια και μοναδική "αξία" εμπνέονταν ιστορικά. Από την απόλυτη αφοσίωση στα συμφέροντα του σουλτανάτου.

Τίποτε απολύτως και με κανέναν δε διαπραγματεύονται. Αυτό που κάνουν είναι απλώς να διαχειρίζονται την επικοινωνία της απάτης.

Πίσω από το παραμύθι της δήθεν αναζήτησης «ηπιότερων» μέτρων εν όψει μιας γενικευμένης κοινωνικής σφαγής, αυτό που κρύβεται είναι η πραγματική αγωνία τους προκειμένου να εξασφαλίσουν παράταση της κοινωνικής ανοχής, και απομάκρυνση κατά το δυνατόν του ενδεχόμενου να ανακύψει «πολιτική κρίση».

Με μια κοινωνία καθηλωμένη στις αυταπάτες και στην πέτσινη ελπίδα και προσδοκία της, θα είναι πιο εύκολο να ολοκληρώσουν τα γραμμάτια που υπέγραψαν στο συμβολαιογραφείο των προσκυνημένων.



Αυτό θέλουν. Σκηνογραφούν έναν σικέ αγώνα απάτης με θύμα εσένα.
Δεν διαπραγματεύονται τη ζωή και την αξιοπρέπεια αλλά τον κοινωνικό αφανισμό και το πλιάτσικο της πατρίδας σου.
Δε θα τολμήσουν να θέσουν θέμα συνοχής στο έκτρωμα που δημιούργησαν. Δεν έχουν ούτε τα κότσια ούτε την υπερηφάνεια για να το κάνουν.

Στη μοναδική συνοχή που έχουν μόνιμη στόχευση, είναι σε αυτήν της κοινωνίας.
Αν δε τους ανατρέψεις άμεσα, ο εφιάλτης σύντομα θα καταστεί μη αναστρέψιμος.

Οι κυβερνώσες ελίτ των "ανθυποτίποτε"


Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:
Με θετική έκπληξη διαβάσαμε το παρακάτω καλό άρθρο του παλιού φίλου Θανάση…
Παρά τις κάποιες ενστάσεις μας, προσυπογράφουμε το κείμενο στα βασικά του σημεία…

Η πλέον σοβαρή ένστασή μας είναι να ελπίζει κανείς ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ λύσεις, από αυτή την «αριστερά» που υπάρχει…
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ λύσεις και προοπτικές είναι ΕΞΩ και ΕΝΑΝΤΙΑ σε αυτή την «αριστερά»…

Οι κυβερνώσες ελίτ των "ανθυποτίποτε"
Γράφει: Ο Θανάσης Αντωνόπουλος

Οι περίοδοι γενικής κρίσης, όπως αυτή την οποία βιώνει με δραματικό τρόπο η χώρα, χαρακτηρίζονται από την κυριαρχία των "ανθυποτίτοτε" ή "τιποτοφρόνων".

Οι έμφοβες "κυβερνώσες ελίτ", οι οποίες προκειμένου να διασφαλίσουν τη νομή της Εξουσίας και τα εξ αυτής ωφελήματα, προσφεύγουν στην εκποίηση στην ξένη προστασία  της ταυτότητας της χώρας (Εθνικά, πολιτιστικά και οικονομικά χαρακτηριστικά της χώρας και των πολιτών της)  και επιδιώκουν την εκθεμελίωση του υποβάθρου, που εδώ και 188 χρόνια διακήρυξε ο Εθνικός μας Ποιητής , ο Διονύσιος Σολωμός: "Μήγαρις έχω στο νου, πάρεξ Ελευθερία και Γλώσσα"!

"Θεωρία" επικάλυψης  της καταστροφικής, αν όχι εγκληματικής, δράσης των συγκεκριμένων "κυβερνωσών ελίτ",  το διαβόητο τουΘεόδωρου Πάγκαλου "Μαζί τα φάγαμε", προκειμένου να δημιουργήσουν την εντύπωση της γενικής συνενοχής, κυβερνώντων και πολιτών, με τη διάχυση της ευθύνης, και βεβαίως, μέσω της δημιουργίας του "συνδρόμου της συνενοχής" και την εξάλειψη  των εγκληματικών ευθυνών τους, που εγγίζουν τα όρια  παραπομπής τους στο Ειδικό Δικαστήριο  με την κατηγορία υπαιτίων Εθνικής καταστροφής …

Η τακτική των "ανθυποτίποτε"

Οι κυβερνώσες Ελίτ των "ανθυποτίποτε", ακολουθούν  σ΄ όλες τις περιόδους εθνικής κρίσης, μέσω της εξαγοράς συνειδήσεων, την προώθηση ("όμοιος ομοίω αεί πελάζει", έλεγαν οι σοφοί αρχαίοι μας πρόγονοι) "ομοίων" στην εκπαίδευση και δη την ανώτατη και ειδικότερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιδίδονται στην ανάλογη "πλύση εγκεφάλου" της κοινής γνώμης!

Στο χώρο της οικονομίας, που ως γνωστόν στη χώρας μας, κυριαρχείται από το μεταπρατικό κεφάλαιο, εκφραστή και προωθητή ξένων οικονομικών συμφερόντων, αλλά και εκφραστή της "Ιδεολογίας της Αρπαχτής", επ’ ουδενί συντρέχουν στην προτροπή του πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας και διακεκριμένου στελέχους της ανύπαρκτης σήμερα εθνικής αστικής τάξης, Μποδοσάκη Αθανασιάδη: "Στις κρίσεις απαντούμε με επενδύσεις, επενδύσεις, επενδύσεις".

Βεβαίως, πού σήμερα εθνική αστική τάξη; Η μεγίστη πλειοψηφία της, κυριαρχούμενη από εθνική αξιοπρέπεια, τελεύτησε στη διάρκεια της πρώτη Γερμανικής Κατοχής (1941- 1944), όταν δεν συμβιβάστηκε με τον κατακτητή. Σήμερα τη θέση της έχουν καταλάβει οι μαυραγορίτες της κατοχής, οι οποίοι μάλιστα  σε αγαστή συνεργασία με τους εκπροσώπους του λαθρεμπορίου στον τομέα των καυσίμων, των "εθνικών εργολάβων" και προμηθευτών του Δημοσίου,  των "οφ σορ" εταιρειών, επιδίδονται, προκειμένου να εξωραϊσουν το κοινωνικό τους προφίλ, σε… αγαθοεργίες ή τη δημιουργία… πολιτιστικών ιδρυμάτων!

Έχουν αποκοπεί από τη βάση τους…

Οι "κυβερνώσες Ελίτ", στη σημερινή τραγική για τη χώρα συγκυρία, στερούνται ή έχουν αποκοπεί, από την κοινωνική βάση των κομμάτων τους.

• Το ΠΑΣΟΚ, είναι μία σκιά του εαυτού του. Οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνισή του από το πολιτικό προσκήνιο της χώρας.

• Η "Νέα Δημοκρατία", παρά το γεγονός ότι η κοινωνική της βάση, πραγματοποίησε μία κοινωνική επανάσταση, το 2009, και έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις "Φαμίλιες", αλλά "πριν αλέκτορα φωνήσαι τρεις", διαβλέπει, με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις της ηγεσίας της, να οδεύει σε εκλογική απήχηση στα χαμηλότερα επίπεδα της Μεταπολιτευτικής της ζωής. Ένα δε σημαντικό ποσοστό της Συντηρητικής Παράταξης, να αναπροσανατολίζει την πορεία του.

• Το αποφώλιο της Αριστεράς, η "Δημοκρατική Αριστερά" του κ. Φώτη Κουβέλη, μεταμορφώνεται στο "αριστερό άλλοθι" για την αιτιολόγηση του νεοαποικιακού Καθεστώτος, στο οποίο υποβάλλεται η χώρα.

Ο λαός, σύμφωνα με τις εκλογικές αναμετρήσεις, Μαϊου και Ιουνίου, εναπέθεσε τις ελπίδες του για τη σωτηρία της χώρας και των πολιτών της, στο ΣΥΡΙΖΑ και το νεαρό ηγέτη του, τον Αλέξη Τσίπρα.

Το καθήκον της καθόλου Αριστεράς.

Αλλά κι εδώ, παρά την εντολή του λαού, κάνουν την εμφάνισή τους, τα προπατορικά αμαρτήματα της Αριστεράς: Οι κακοφωνίες, στο προηγούμενο των Βυζαντινών  και ενώ ο εχθρός ήταν προ των πυλών, εκείνοι, οι Βυζαντινοί, να ερίζουν "περί του φύλου των αγγέλων"! Εδώ κάποιοι των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να θέτουν τις προσωπικές τους πικρίες και επιδιώξεις, άνωθεν της εντολής και των προσδοκιών, της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και να προβάλλουν την δήθεν "ιδεολογική καθαρότητα" του Κινήματος.

Το ΚΚΕ, δυστυχώς για την Αριστερά και τα 94 χρόνια της παρουσίας του στους κοινωνικούς και εθνικούς Αγώνες, ενώ στις οικονομικο-πολιτικές αναλύσεις του, εντοπίζει τα αίτια  της κρίσης και τους φορείς της κακοδαιμονίας της χώρας και του λαού της, επιλέγει τον μονήρη δρόμο…

Όμως γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο, αυτό ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ: Η αριστερά θριάμβευσε και εξέφρασε τις προσδοκίες του λαού, όταν αγκάλιασε την έννοια Πατρίδα και τον Πολιτισμό της, χωρίς βεβαίως, ν’ απολησμονεί και το Διεθνιστικό καθήκον της.

Η "Μοίρα" επιφορτίζει την Αριστερά όλων των αποχρώσεων, όπως και στη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, να προμαχήσει των αγώνων του ελληνικού λαού, για τη διαφύλαξη της εθνικής ανεξαρτησίας, της οικονομικής αυτοτέλειας του λαού, της διαφύλαξης, παντί τρόπω, του εθνικού του πλούτου και της εκπόνησης ενός προγράμματος ανόρθωσης της χώρας. 

Οι Καιροί ου μενετοί για βυζαντινισμούς, μαξιμαλισμούς και ηγεμονικές κομματικές βλέψεις…

Η νέα λαθολογία, δεν θά΄χει  ιστορική δικαίωση…   

Και επ΄ ουδενί να παραβλεφθεί ότι οι "κυβερνώσες ελίτ των ανθυποτίποτε" και των ξένων προστατών τους, καλλιεργούν το φαινόμενο της "Φαιάς Πανούκλας" και των Ταγμάτων Εφόδου, της "Χρυσής Αυγής", προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν ως αντίχωμα στις λαϊκές δυνάμεις…

ΠΗΓΗ:

Η έξυπνη κίνηση του Αντώνη Σαμαρά. Του Στέλιου Κούλογλου


Θα αποκαταστήσουμε τις πολύ χαμηλές συντάξεις και τα πολυτεκνικάεπιδόματα. Πώς; Με ισοδύναμα μέτρα! Μπορούμε; Ασφαλώς και μπορούμε! Για να διαφυλάξουμε την κοινωνική συνοχή. Μας ρωτάνε για τα μέτρα του Ιουνίου. Πού θα βρεθούν, λένε, τα 11 δισ. περικοπών που θα χρειαστούν για τα επόμενα 2 χρόνια. Η απάντηση είναι απλή. Κυρίως από περικοπή σπατάλης. Που υπάρχει άφθονη. Εγώ φωνάζω: «Λεφτά δεν υπάρχουν»! Σε ποιους το φωνάζω; Στους δανειστές μας. Ότι δεν υπάρχουν λεφτά για νέους φόρους και νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κόψουμε, δημόσια σπατάλη. (Προεκλογικές δηλώσεις Σαμαρά).
Ήταν πολύ έξυπνη η απόφαση του πρωθυπουργού να εμφανιστεί μόνο για 2 ώρες στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο. Χωρίς ομιλίες προς τους «φορείς» και κυρίως επικίνδυνες συνεντεύξεις Τύπου, σαν την αλησμόνητη του Καραμανλή το 2008, όταν δεν ήξερε τι να απαντήσει για το σκάνδαλο στο Βατοπέδι. Γιατί όσο και αν τα ΜΜΕ μας θυμίζουν όλο και περισσότερο το 1984 του Όργουελ, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να δικαιολογήσει την πιο γρήγορη αθέτηση βασικών προεκλογικών υποσχέσεων στην πρόσφατη ελληνική και ίσως παγκόσμια πολιτική ιστορία.
Δεν είναι μόνο η αναδιαπραγμάτευση, που άλλωστε αθετήθηκε από το βράδυ των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Ούτε τα νέα δρακόντεια μέτρα περικοπών μισθών και συντάξεων που υποτίθεται ότι η ΝΔ δεν θα άγγιζε, εξασφαλίζοντας τα επιπλέον δισ. που ζητούν οι δανειστές από την καταπολέμηση της «σπατάλης». Ακόμα και αυτή η επιμήκυνση -το τελευταίο πολιτικό χαρτί και του Ευάγγελου Βενιζέλου, πριν προχωρήσει στη μεγάλη ρήξη, να μειώσει σε 7 τις 9 αχτίδες στο logo του ΠΑΣΟΚ- παραπέμφθηκε στις γερμανικές καλένδες. Ο κ. Σαμαράς στάθηκε τυχερός που οι συναντήσεις του με τους Μέρκελ-Ολάντ συνέπεσαν με τα μπάνια του λαού, καλύτερα του κομματιού εκείνου των ιθαγενών που είχε χρήματα για να πάει το φετινό καλοκαίρι διακοπές. Κέρδισε λίγες εβδομάδες, μέχρι οι ψηφοφόροι να καταλάβουν τι σημαίνουν τα νέα δρακόντεια μέτρα. 
Η νέα ελληνική τακτική, όπως διαμορφώθηκε το καλοκαίρι, συνοψίζεται σε 2 λέξεις: λυπηθείτε μας (είναι προς το συμφερόν σας). Στις συνεντεύξεις του στα ξένα ΜΜΕ, ο Έλληνας πρωθυπουργός περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την περίπτωση εξόδου από το ευρώ: «Ένας εφιάλτης για τη χώρα: οικονομική κατάρρευση, κοινωνική αναταραχή και μια πρωτοφανής κρίση της δημοκρατίας. Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων έχει βυθιστεί τα τελευταία χρόνια κατά 35%. Μια επιστροφή στη δραχμή θα επέφερε μια περαιτέρω μείωση κατά 70%. Ποια οικονομία, ποια δημοκρατία μπορεί να ζήσει έτσι; Στο τέλος θα ήταν σαν τη δημοκρατία της Βαϊμάρης».
Στις κατ’ ίδίαν συζητήσεις με τους ξένους ηγέτες, τους προειδοποίησε για ένα «τσουνάμι Ελλήνων προσφύγων» που θα πνίξει την Ευρώπη. Οι όποιες ομοιότητες με ηγέτες αφρικανικής χώρας που εκλιπαρούν για βοήθεια οφείλονται σε καθαρή ιστορική σύμπτωση.
Φυσικά, η Μέρκελ ελάχιστα ανησυχεί για το κάποιο κύμα πεινασμένων, overqualified με ευρωπαϊκά μάστερ και διδακτορικά γκασταρμπάιτερ, τους οποίους πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει για φθηνό εργατικό δυναμικό, ενισχύοντας τις γερμανικές εξαγωγές. Το πραγματικό της πρόβλημα είναι ο Ομπάμα (που έχει απαγορεύσει διά ροπάλου οποιαδήποτε κίνηση που θα είχε ανεξέλεγκτες επιπτώσεις στη διεθνή και αμερικανική οικονομία πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου) και η αδυναμία των κάθε λογής Γερμανών και διεθνών οικονομικών σοφών να προβλέψουν τις επιπτώσεις που θα είχε μια αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Η Γερμανίδα καγκελάριος θέλει να επανεκλεγεί του χρόνου το φθινόπωρο. Και για να το πετύχει πρέπει να αποφύγει από τη μια πλευρά απρόβλεπτες εξελίξεις που θα έθεταν σε κίνδυνο τη γερμανική ευημερία και από την άλλη κάθε νέα οικονομική διευκόλυνση που θα ερέθιζε τους ντοπαρισμένους με τους τεμπέληδες Έλληνες εκλογείς της.
Το πιθανότερο είναι, λοιπόν, ότι η τρόικα, της οποίας το πόρισμα υποτίθεται ότι όλοι περιμένουν για να δουν τι θα κάνουν με το «ελληνικό πρόβλημα»,θα βγάλει χρησμό του τύπου ήξεις-αφήξεις. Η Σύνοδος Κορυφής του Οκτωβρίου θα πράξει αναλόγως (εκταμιεύοντας ίσως ένα μέρος της πολυπόθητης δόσης) και στη συνέχεια θα ζητηθούν και νέες περικοπές από την Ελλάδα. Η κλυδωνιζόμενη κυβέρνηση θα ζητήσει ξανά θυσίες για να αποφύγουμε τη δραχμή. Και οι ιθαγενείς, που θα έχουν αρχίσει να χάνουν το, αλά Γιώργος Παπανδρέου, τροπικό μαύρισμα του καλοκαιριού, θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέους φόρους και περικοπές καθώς και με την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου κίνησης-θέρμανσης. Για την οποία δεν προβλέπονται ειδικά επιδόματα...


Read more: http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz25xQngWp4

Ποτέ μην πεις Έλληνα ότι δεν ήξερες..Είσαι συνένοχος στο έγκλημα κατά του Έθνους σου..28δις ετησίως μας κοστίζουν οι λαθρομετανάστες..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
 Ελληνική Φυλή τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί; Εάν Σου βαστά έμπα διώχτους

Περικλής Γιαννόπουλος

- 7 δισ. ευρώ μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών. (Βάσει στοιχείων που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011)
 
- 12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών. (Στοιχεία από Τράπεζα της Ελλάδας)
- 9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες παράνομους και μη. (Στοιχεία από Υπουργείο Ανάπτυξης)
Έτσι μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος της υπόθεσης λαθρομετανάστευση ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό των 28 δις ευρώ. Το έμμεσο..... οικονομικό κόστος (πχ. αυξημένες ανάγκες φύλαξης των συνόρων) δεν μπορεί να υπολογιστεί.
Την ίδια στιγμή βάσει στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) το έλλειμα του προϋπολογισμού για το 2012 υπολογίζεται στα 24,5 δις ευρώ. Προσοχή μιλάμε για το συνολικό έλλειμα συμπεριλαμβανομένων τόκων και χρεολυσίων και όχι για το πρωτογενές έλλειμα.
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και μιλάνε πάντα από μόνοι τους. Η λύση είναι μια και προφανής : ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ χωρίς καμία ενδιάμεση λύση του στυλ "κέντρα υποδοχής και κράτησης" και λοιπές κουταμάρες. Όσο για τους ήδη νόμιμους μετανάστες, γι'αυτούς θα πρέπει η άδεια διαμονής να πάει στα 1500 ευρώ ετησίως κατά άτομο από 156 ευρώ που είναι σήμερα. Όποιος πραγματικά θέλει να μείνει στην Ελλάδα θα πρέπει να επωμιστεί και τα ανάλογα βάρη όπως τα επωμίζεται και ο απλός Έλληνας πολίτης μέσω της εξοντωτικής φορολογίας, των χαρατσιών κλπ. eglimatikotita

ΣΥΡΙΖΑ: Κρυπτόμενος πρωθυπουργός ο Σαμαράς-

 Οι Αντιδράσεις των κομμάτων



Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν στον πρωθυπουργό τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης...
 
ΣΥΡΙΖΑ: Κρυπτόμενος πρωθυπουργός ο Σαμαράς-   Οι Αντιδράσεις των κομμάτων
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σκουρλέτης με ανακοίνωσή του τονίζει:  


"Η θλιβερή εικόνα του κρυπτόμενου πρωθυπουργού και της άρον –άρον άφιξης και αναχώρησής του από τη Δ.Ε.Θ. μιλά από μόνη της και αποτυπώνει την κοινωνική απομόνωση με την οποία είναι αντιμέτωπος ο ίδιος και η κυβέρνησή του.


Πράγματι, ο κ. Σαμαράς δεν έχει πλέον να «εξαγγείλει» τίποτα. Οι εξαγγελίες και τα ψεύδη ειπώθηκαν πριν τις εκλογές, όταν υποσχόταν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου για να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό και να του αποσπάσει την ψήφο. Σήμερα, υποτασσόμενος στις αγορές και την κα Μέρκελ, υλοποιεί την πιο σκληρή και αντικοινωνική πολιτική που γνώρισε η χώρα μετά τη μεταπολίτευση, οδηγώντας την στην πλήρη ισοπέδωση.


Περιμένουμε, τέλος, από τον πρωθυπουργό να μας κατονομάσει ποιό είναι το «λόμπυ της δραχμής» καθώς όλοι γνωρίζουν ποιά είναι η πολιτική που καταστρέφει τη χώρα μέσω του μνημονίου και αποδομεί την ίδια την Ευρώπη οδηγώντας την στον εκτροχιασμό. Προς το παρόν στο πρόσωπό του βλέπουμε τον αρχηγό του λόμπυ του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου προς όφελος συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων .


Τώρα όλοι πλέον γνωρίζουν πως η ανατροπή αυτής της πολιτικής είναι προϋπόθεση για να μείνει ζωντανή η ελπίδα για να σωθεί η χώρα και να ανοίξει ένας άλλος δρόμος για τον τόπο μας και την Ευρώπη ."


Από την πλευρά τους οι Ανεξάρτητοι  Έλληνες μέσω του εκπροσώπου τους Χρήστου Ζώη κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό ότι δεν εφαρμόζει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις:


«Μία είναι η αλήθεια, ότι ενώ ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί προεκλογικά για παραμονή μας στο ευρώ, διαπραγμάτευση του Μνημονίου και άμεση αποκατάσταση των κοινωνικών αδικιών, από την επομένη της ορκομωσίας του είχαμε βροχή δηλώσεων για έξοδό μας από το ευρώ, εγκατάλειψη κάθε είδους διαπραγμάτευσης και ολοκλήρωση του σχεδίου δολοφονίας της κοινωνίας με τα μέτρα των 11,8 -τουλάχιστον- δις.


Μία είναι η αλήθεια λοιπόν: ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και επειδή κάθε μέρα πείθει όλο και λιγότερους, νιώθει την ανάγκη να την επικαλείται συνεχώς. Η ομιλία του στην έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν μία επανάληψη των προεκλογικών του ομιλιών με μία διαφορά, ότι τώρα πια δεν υπάρχει ούτε η ελπίδα.»


Ο Πινόκιο της ΝΔ υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες περικοπές, θα πατάξει το παρεμπόριο και τη λαθρομετανάστευση και τα βάσανά μας θα λάβουν τέλος. Ή θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός κοιμάται ή ο ίδιος κοιμάται και ονειρεύεται..., τόνισε στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή