Οι σαμαράδες και τα υποζύγια !


-Μας φόρτωσες κε σαμαρά, εμάς τα υποζύγια, με υπέρβαρα φορτία-οικονομικά βάρη, που δεν μπορούνε ν' αντέξουνε ούτε τα μεγαλόσωμα κυπριακά, στην ράτσα.

-Χαράτσια, αυξήσεις στο φόρο εισοδήματος, νέες φορολογίες, μειώσεις στους μισθούς, στις
συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές, κλπ.
-Διέλυσες τα ταμεία μας, εσύ παρέα με τους άλλους, τους ομοίους σου!

-Δημιούργησες ανεργία τέτοια, που οι άνθρωποι δεν έχουν στην -κυριολεξία- να φάνε και ζητιανεύουν στις πλατείες και τους δρόμους της πόλης ή στην καλύτερη περίπτωση στα δημόσια συσσίτια.

-Και το χειρότερο, αύξησες μέσα στο χειμώνα την φορολογία στο πετρέλαιο και πολλοί γαιϊδαράκοι -συγγνώμην πολίτες ήθελα να πω- θα χάσουν την ζωή τους από το ψύχος, δηλαδή οι ηλικιωμένοι, τα μικρά παιδιά, οι ευπαθείς ομάδες, κλπ.

-Σε λίγο θα συζητάμε ανοιχτά, για πολιτικές εγκληματικές πράξεις και βαριές νομικές ευθύνες, λόγω της άδικης, αλλοπρόσαλλης και "περίεργης" κρατικής διακυβέρνησης, ως απαρχής της γενοκτονίας των Ελλήνων!

-Θα σου τα πω λίγο λαϊκά κε σαμαρά μου, μπας και αντιληφθείς το μέγεθος των επιπτώσεων της ανόητης -λίαν επιεικώς- πλην εν μέρει και εκδικητικής, πολιτικής της κυβέρνησής σου.

-Θα βρομίσουμε όλοι σαμαρά, από την απλυσιά, γιατί με θερμοκρασίες κοντά ή υπό το μηδέν, ποιος θα εχει την "τόλμη" να μπαίνει στο μπάνιο του, αφού θα κινδυνεύει μετά ή να σπάσει τα δόντια του από το τουρτούρισμα στο παγωμένο σπίτι ή χειρότερα, ν' αρπάξει καμιά πνευμονία. Θα μπαίνεις στο λεωφορείο -τι σε νοιάζει εσένα- και δεν θ' αντέχεις την βρώμα της απλυσιάς !

-Κι' όλα αυτά για να μην πειράξεις τα λαμόγια τους φοροκλέφτες και τους φίλους σου τους μαφιόζους που κάνουν λαθρεμπόριο καυσίμων.
-Χθες πήγα να δω την θεία μου την Μαριγούλα και την βρήκα στο σαλόνι να βλέπει τον τουρκοαρμένη τον Σουλεϊμαν, έχοντας "ριχτάρι" δυο κουβέρτες !

-Αλήθεια, αν -ειλικρινά- δεν τους ξέρεις αυτουνούς τους μαφιόζους λαθρεμπόρους, έβγα και ρώτα τον περιπτερά της γειτονιάς σου ή πέστο επί τέλους δημόσια, να σου τους βρούμε εμείς οι απλοί πολίτες. Μας κοροϊδεύετε, εσύ και οι κύριοι της κυβερνοπαρέας σου.

-Μ' άλλα λόγια μας έχεις τσαλακώσει την αξιοπρέπεια -κυρίως- και μας αρπάζετε κύριοι της τρικολόρε, τα απολύτως απαραίτητα προς το ζειν και από πάνω μας φοβερίζεις κε πρωθυπουργέ της μειοψηφίας και μας εκφοβίζεις εμάς τα γαϊδούρια, ότι δηλαδή θα έρθει ο κακός ο "Λυκάδραχμος" να μας φάει, αν δεν κάνουμε ότι μας λες εσύ. Άσε ρε φίλε σε μάθαμε κι' εσένα, γνωριζόμαστε τώρα !

-Μας έχεις ρίξει το "ηθικό" στο επίπεδο της "αυτής" του θείου μου του Βρασίδα, που είναι ενενήντα χρονών, μας "καταρράκωσες" !

-Οδηγείτε κύριε αυτό τον τόπο, με βεβαιότητα, σε επικίνδυνες νεοεμφιλιακές καταστάσεις και περιπέτειες.
-Μα εγώ ο γάιδαρος, δηλαδή ο Λαός , στ' ορκίζομαι, θα σου την κάνω την ζημιά (σε σας μιλάω τους κυβερνήτες), πριν "προλάβεις" εσύ να μας θάψεις και τότε....θα χάσεις "και τα ψάρια και τα καλάθια" ! [ ΙΔΕ TO VIDEO: ]


Θα υποστείς τις συνέπειες της επικίνδυνης πολιτικής σου υπέρ των ευπόρων, στην διάρκεια της μεγαλύτερης -ιστορικά- οικονομικής κρίσης !

Φαίνεται πως δεν σε δίδαξαν σωστά, οι δάσκαλοί σου στο Αμέρικα, τα οικονομικά και με την ιστορία -μάλλον- έχεις πάρει "διαζύγιο"!
Θα σου τα "μάθουμε" λοιπόν εμείς τα υποζύγια, ο Ελληνικός Λαός που εξαπάτησες. Αυτός θ' αποφασίσει για την τύχη των πολιτών-γαϊδάρων και των σαμαράδων-αφεντικών. Είναι βέβαιο!



Λεπτομέρεια.
Το στιλ της περπατησιάς του αφεντικού -έχει και θαλασσί πουκάμισο- του γαϊδάρου, είναι το ίδιο με αυτό του σαμαρά που μας φτιάχνει τα σαμάρια!

(Εστἀλη από τον κύριο Γεώργιο Δ.)

Στη μέγγενη του τρίτου μνημονίου: Τι θα χάσουμε μέσα το 2013

Την ώρα που οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την κρίσιμη μάχη της Ελλάδας στο Eurogroup για την εκταμίευση της πολυπόθητης δόσης , ο λογαριασμός που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες για το τρίτο μνημόνιο είναι δυσβάστακτος ενώ οι αλλαγές που θα επιφέρει στην αγορά εργασίας είναι
δραματικές.

Από την αρχή του χρόνου αλλάζουν τα πάντα στους μισθούς και στις συντάξεις ενώ καταργείται ακόμα και τ επίδομα γάμου σε πολλές κατηγορίες εργαζομένων.

Οι δέκα μεγάλες αλλαγές σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής είναι:

Τέλος το επίδομα γάμου 10% επί του μισθού για όλους όσοι αμείβονται με τον κατώτατο μισθό(586 ευρώ μεικτά)
«Παγώνουν» οι τριετίες
Στα 586 ευρώ ο κατώτατος μισθός για όσους προσλαμβάνονται για πρώτη φορά από τις 14 Φεβρουαρίου και μετά.
Καμία αύξηση για εργαζομένους που αμείβονται με τον κατώτατο μισθό μέχρι να πέσει η ανεργία κάτω από το 10%.
Καταργείται η επεκτασιμότητα της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Εφαρμόζεται ελαστικό ωράριο με κλαδικές και επιχειρησιακές συμβάσεις
Μειώνεται ο χρόνος ανάπαυσης
Εξαήμερη εργασία με 40ωρο σε κλάδους που σήμερα εξαιρούνται
Καταργείται η υπερχρέωση των επιχειρήσεων να υποβάλλουν αίτημα προέγκρισης υπερωριών και καταστάσεων απασχολουμένου προσωπικού σε οικοδομές και τεχνικά έργα.
Από την 1/4/2013 τίθεται σε ισχύ το νέο σύστημα καθορισμού του κατώτατου μισθού.

Όμως δραματικές θα είναι οι αλλαγές και στην τσέπη μας. Σύμφωνα με υπολογισμούς μια μέση Ελληνική οικογένεια με δύο μισθωτούς-έναν στο δημόσιο και έναν στον ιδιωτικό τομέα- και ένα παιδί , θα δει το εισόδημά της να μειώνεται 7350 ευρώ το χρόνο δηλαδή σχεδόν 612 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News , ο υπολογισμός αυτός αφορά μια οικογένεια που μένει σε μια αστική περιοχή της Αθήνας και έχει οικογενειακό εισόδημα 30.000 ευρώ. Η νέα περικοπή των μισθών και η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών θα επιφέρουν μεση μείωση στο εισ'οδημά τους κατά 3850 ευρώ.

Η οικογένεια ζει σε ένα τριάρι το οποίο έχει αποκτήσει με δάνειο για το οποίο πληρώνει 850 ευρώ το μήνα . Με τη κατάργηση των φοροαπαλλαγών και τη νέα φορολογική κλίμακα θα επιβαρυνθούν 2750 ευρώ ενώ θα πληρώσουν 250 ευρώ επιπλέον στην ΕΥΔΑΠ και από 300-500 ευρώ στην ΔΕΗ.

Φυσικά επιβάρυνση θα υπάρχει και στη θέρμανση καθώς η αύξηση σεσχέση με πέρυσι θα ανέλθει σχεδόν 350 ευρώ για κάθε χίλια λίτρα πετρελαίου.


ΜΑΔΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ‏


Τα κινήματα ακομμάτιστων πλέον πολιτών, συνενώνονται σε όλη την Ελλάδα, για να ανατρέψουν τη διεθνή και εγχώρια τραπεζοκρατία. Τα μικρά ποταμάκια δημιουργούν ένα χείμαρρο που θα συμπαρασύρει στο διάβα του, όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες που οδήγησαν τους Έλληνες
στην εξαθλίωση, την μετανάστευση και στις αυτοκτονίες. Οι ώρες τους λιγοστεύουν.
Η πατρίδα μας αξίζει καλύτερο μέλλον !



ΦΟΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα σενάρια που είχαν διαρρεύσει φαίνεται πως θα έχει το φορολογικό νομοσχέδιο με αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
Στο σχέδιο που έλαβαν τα κόμματα δεν υπάρχει για παράδειγμα αναφορά στο θέμα των αποδείξεων και έτσι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο το μέτρο να βαίνει προς κατάργηση.
Στις προτάσεις που έλαβαν τα κόμματα υπάρχει φορολογική ανάσα για μισθωτούς και συνταξιούχους σε ό,τι έχει να κάνει με κάποιες βασικές δαπάνες οι οποίες θα συνεχίσουν να συμπεριλαμβάνονται στις φοροαπαλλαγές, ενώ αλλάζουν και τα κριτήρια διαβίωσης, προς το καλύτερο για αρκετές κατηγορίες φορολογουμένων.
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την αυτοτελή φορολόγηση των εσόδων από ενοίκια να είναι στο 10% για έσοδα ως 12.000 ευρώ και στο 33% για τα ποσά από τις 12.000 ευρώ και πάνω.
Δεν υπάρχει στο σχέδιο που έλαβαν τα κόμματα η ρύθμιση για τη φορολόγηση των εφαπαξ που λαμβάνουν όσοι βγαίνουν σε σύνταξη, όπως δεν υπάρχει και η διάταξη που προβλεπόταν για τη φορολόγηση της αποζημίωσης όσων απολύονται.
Οι διατάξεις μένουν ως έχουν ως προς τις αποζημιώσεις ως 60.000 ευρώ που παραμένουν αφορολόγητες ενώ αυξάνεται ο συντελεστής φορολόγησης για ποσά από 100.001 ευρώ ως 150.000.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα τεκμήρια διαβίωσης παραμένουν αμετάβλητα σε ό,τι αφορά στις κατοικίες ενώ και τα ελάχιστα τεκμήρια διαβίωσης μένουν στις 5.000 ευρώ για τους έγγαμους και στις 3.000 ευρώ για τους άγαμους.
Τελικώς σε ότι αφορά στα τεκμήρια των Ι.Χ. δεν θα υπάρξουν μειώσεις 32% ως 42%, αλλά 20% για τα αυτοκίνητα ως 1.600 κυβικά.
Σε ό,τι αφορά στις φοροαπαλλαγές για μισθωτούς και συνταξιούχους μένουν αυτές που αφορούν στις ιατρικές δαπάνες, νοσήλια και εξετάσεις και αυτές κατά το μέρος που δεν καλύπτονται από τα Ταμεία και κατά το μέρος που υπερβαίνει το 5% του φορολογούμενου εισοδήματος.
Βασική ρύθμιση ωστόσο είναι η νέα κλίμακα με τα μόλις τρία κλιμάκια από τα οκτώ που έχει η ισχύουσα, ενώ με την επιστροφή φόρου που καθιερώνεται το αφορολόγητο όριο διαμορφώνεται σε 9.000 ευρώ.
Οι νέοι συντελεστές:
- 21% για εισοδήματα μέχρι 25.000 ευρώ.
- 36% για εισοδήματα από 25.001 έως και 48.000 ευρώ.
- 45% για εισοδήματα άνω των 48.000 ευρώ.
Ταυτόχρονα καθιερώνεται έκπτωση φόρου 1.950 ευρώ για εισοδήματα μέχρι και 18.000 ευρώ, χωρίς την προϋπόθεση της συλλογής των σχετικών αποδείξεων (άλλη μια ένδειξη ότι αλλάζει το καθεστώς των αποδείξεων όπως το γνωρίζουμε).
Ποιοι κερδίζουν:
Με βάση το νέο σύστημα κερδισμένοι είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι χωρίς παιδιά και με εισοδήματα από 5.000 και μέχρι 25.000 ευρώ. Οι μειώσεις που θα έχουν είναι έως 400 ευρώ.
Για εισοδήματα πάνω από 25.000 ευρώ θα επιβαρυνθούν με αυξήσεις φόρων από 140 έως 4.510 ευρώ το χρόνο.
Ποιοι χάνουν:
Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που έχουν παιδιά καθώς καταργούνται τα αφορολόγητα που είναι σήμερα 2.000 ευρώ για 1 παιδί, 4.000 ευρώ για 2 παιδιά, 7.000 ευρώ για 3 παιδιά και 10.000 ευρώ για τέσσερα παιδιά.
Οι μισθωτοί με ένα παιδί και ετήσια εισοδήματα πάνω από 11.000 ευρώ και πάνω επιβαρύνονται με πρόσθετο φόρο από 70 έως 4.710 ευρώ, ενώ οι μισθωτοί με δύο παιδιά και ετήσια εισοδήματα πάνω από 9.000 ευρώ θα επιβαρυνθούν με αυξημένο φόρο από 50 έως 4.910 ευρώ το χρόνο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δ. Αλευρομάγειρος
Οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα/Μανώλης Γλέζος/Λιβανης
Ο Μανώλης Γλέζος, εμβληματική διαχρονική αντιστασιακή φυσιογνωμία, έφηβος -αγωνιστής στα 90 του χρόνια σήμερα, με το παραπάνω πρόσφατο βιβλίο του καταγράφει επ' ακριβώς τόσο τις Γερμανικές όφειλες προς την Ελλάδα για τις θηριωδίες των ναζί στην κατοχή αλλά και για το αναγκαστικό δάνειο που επέβαλαν στην Πατρίδα μας, τα οποία παρ' ότι επεδικασθησαν από την Διεθνή Διάσκεψη των Παρισίων το 1946, να καταβάλει η Γερμανία στην Πατρίδα μας, η τελευταία αρνείται επιμόνως να πληρώσει,

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό.

Όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις διαχρονικά, εκτός από κάποιες ανώδυνες αναφορές ,που απευθύνοντο κυρίως για εσωτερική καταναλωση, ουδέποτε απαίτησαν , όπως ο Ελληνικός Λαός συνεχώς βροντοφωνάζει, αυτές τις οφειλές.

Με το σημερινό βιβλίο του ο Μανώλης Γλέζος ξεκαθαρίζει πλήρως όλα αυτά τα ζητήματα και ενημερώνει για άλλη μια φορά τον Ελληνικό Λαό για αυτό το δικό μας πλέον έγκλημα.

Διαβάζοντας το βιβλίο σε πιάνει μελαγχολία αλλά και θυμός για την διαχρονική ενδοτικότητα των Ελληνικών Κυβερνήσεων ιδία μετά το 1996, οπότε και το τελευταίο τυπικό κώλυμα για την καταβολή των οφειλών εξέλειπε αφού η Διεθνής Κοινότητα έδωσε παράταση μέχρι τότε στην Ενωμένη πλέον Γερμάνια για την καταβολή των οφειλών.

Με την σημερινή κυκλοφορία αυτού του βιβλίου , το οποίον ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να το διαβάσουν και όλοι οι κ.κ. Βουλευτές, απαιτεί πλέον ο Ελληνικός Λαός μια ξεκάθαρη και μεθοδευμένη πολιτικά και επιστημονικά επίθεση στη σημερινή Γερμάνια μέσα στα Διεθνή φόρα και Διεθνή Δικαστήρια για να τερματισθεί πλέον αυτός ο χυδαίος εμπαιγμός,που προσβάλλει εκτος των αλλων και την οποια διεθνη ηθική ταξη υπάρχει..

Η ΑΠΑΙΤΗΣΉ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΥ δεν στρέφεται μόνον προς την Γερμανία ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,

Δ. Αλευρομάγειρος

[υ.γ. τα έσοδα του συγγραφέα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθουν για την ενίσχυση του ΕΣΔΟΓΕ αλλα και αντιστασιακων οργανώσεων[σελ.2 του βιβλίου]

Πηγή: από Facebook

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8154.html#.ULBZ8eRNV14



Σοκ από το “Κόμμα του Χάους”! 
Η απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν αντιδρούν οι Έλληνες, γιατί δεν ξεσηκώνονται, γιατί δεν βγαίνουν στους δρόμους, είναι σιωπηλή και η πιο βίαιη που θα μπορούσαν να περιμένουν οι διεφθαρμένοι κυβερνώντες που συγκαλύπτουν τς λίστες Λαγκάρντ ενώ εξακολουθούν να απολαμβάνουν πριγκιπικά προνόμια, οι ίδιοι και οι συγγενείς τους.

Εδώ και μήνες λοιπόν, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας ένα βουβό κίνημα σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του και δεν είναι άλλο από το Κίνημα της Μη Πληρωμής απέναντι στο φαύλο κράτος. Δεν υπάρχει καφενείο, μπακάλικο, μανάβικο, η παραμικρή τρύπα στην οποία να συναθροίζονται πάνω από 2 πολίτες και να μην συζητάνε για την μη πληρωμή απέναντι στο κράτος που δεν σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

“Δεν πληρώνουμε ώσπου να καταρρεύσουν οι ανίκανοι τύρρανοι. Όποιο κόστος και να έχει η κατάρρευση εμείς οι πολίτες δεν θα στερήσουμε το γάλα απο τα παιδιά μας για να πληρώσουμε την Εφορία…”. To φωνάζουν και στις τηλεοράσεις.

Υπάρχει μεγαλύτερη επανάσταση από την μη πληρωμή απέναντι σε ένα κράτος-μπαταχτσή; Γύρευε πόσα χρωστάει και το ίδιο στους ιδιώτες-κοντά στα 11 δις.
Αντί να μας ραντίζουν με χημικά καθώς διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα, καθόμαστε στα σπίτια μας και τους εκδικούμαστε με την μη πληρωμή. Στα 55 δις έφτασαν οι οφειλές προς το κράτος.

Είναι ο πιο ασφαλής δρόνος για να καταρρεύσουν οι φαύλοι. Κι αυτό εξαπλώνεται σαν ιός σε κάθε γειτονιά σε κάθε σπίτι. Γράφαμε σχετικά:

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ


Μόνο ένα φάρμακο υπάρχει. Αλλά αυτό προυποθέτει αυτοσυνείδηση και αυτοπειθαρχία. Ως λαός οφείλουμε να πάψουμε να είμαστε «κοσμάκης» και να γίνουμε πολίτες.

Αυτό είναι το πρώτο στάδιο της ίασης. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουμε κτήμα μας την χρεοκοπία με τέτοιο επαναστατικό τρόπο που δεν θα επιτρέπει σε κανένα πρωθυπουργό και υπουργό Οικονομικών να εκστομίζει αγόγγυστα μια ημερομηνία -16 Νοεμβρίου-, ως ορισμό της χρεοκοπίας και την ίδια στιγμή να αφοδεύει στις προσωπικότητες του καθενός μας, μπλοφάροντας.

Λοιπόν πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας την χρεοκοπία, όλοι μαζί οι Έλληνες. 

Να κάνουμε την χρεοκοπία όπλο στα δικά μας χέρια για να ξεφορτωθούμε τους ύπουλους, αδίστακτους και πάνω από όλα βουλιμικούς με την εξουσία κυβερνώντες.

Εμείς, μέσα από αυτοοργάνωση, πρέπει να ορίσουμε αθόρυβα και με σιγαστήρα την δική μας «16η Νοεμβρίου». Αυτό θα είναι το δεύτερο στάδιο της ίασης.

Πρέπει να ορίσουμε, εμείς οι πολίτες, την ημερομηνία της χρεοκοπίας μας. Αυτό θα γίνει το υπερόπλο μας. 

Εμείς, εγώ, εσύ, όλοι μας, θα χρεοκοπήσουμε την ημέρα η το μήνα που θα το αποφασίσουμε.
Πως θα γίνει αυτό; Απλά σταματώντας να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε έναν κρατικό μηχανισμό που δεν μας σέβεται.

Θα πρέπει να είμαστε εντάξει στις μεταξύ μας συναλλαγές, στο μανάβικο, στα μαγαζιά της γειτονιάς, στην καθημερινότητά μας και να εκπαιδευτούμε, σαν τους σκύλους του Παυλώφ, να καθυστερούμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στο κράτος.

Θα πρέπει να γίνουμε ένα απέραντο κρυφό σχολιό, στο οποίο θα διδάσκει ο ένας τον άλλον, πως να εκδικείται με το ίδιο νόμισμα το διεφθαρμένο κράτος.

Μόνο όταν καταρρεύσουν τα έσοδα του κράτους θα καταρρεύσει βίαια και το χυδαίο πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.

Αυτός θα πρέπει να είναι ο νέος Εθνικός Σκοπός.

Να επιλέξουμε εμείς την «16η Νομεμβρίου» της χρεοκοπίας ώστε κανείς Σαμαράς και κανείς Στουρνάρας να μην τολμήσει να μπλοφάρει ποτέ ξανά σε βάρος ενός ολόκληρου λαού. 


Προφανώς περνιούνται για πολύ έξυπνοι, οι ίδιοι και οι επικοινωνιολόγοι τους, όταν μπλοφάρουν με τέτοιο χυδαίο τρόπο σε βάρος εκατομμυρίων πολιτών-συμπολιτών τους.

Κι αυτό το ψέμμα αφορά κυρίως τους Σαμαρά, Στουρνάρα και Κουβέλη, μια και ο Βενιζέλος έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο από αντίστοιχες ημερομηνίες χρεοκοπίας που είχε ο ίδιος ξεφουρνίσει.

Λοιπόν κάνοντας Εθνικό Σκοπό την χρεοκοπία που εμείς θα προκαλέσουμε, θα επιταχύνουμε την αποτέφρωση του παρόντος κομματικού προσωπικού στο σύνολό του.

Από το ΠΑΣΟΚ των Τσοχατζόπουλων ως την Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου με τις μουσαντένιες φορολογικές δηλώσεις και από την ΝΔ του Συμπιλίδη ως τον ΣΥΡΙΖΑ των λαικιστών που κάθε μέρα μας παρουσιάζουν μια νέα κωλοτούμπα μπροστά στο φόβο της εξουσίας και το ΚΚΕ της κολλημένης με την καρέκλα Παπαρήγα. 


Μόνο αφού αποτεφρωθεί όλο το πολιτικό προσωπικό μέσα από μια ελεγχόμενη- από μας- χρεοκοπία θα προκύψουν νέοι, άφθαρτοι και κυρίως έντιμοι άνθρωποι στο προσκήνιο.

Τότε και έχοντας κλείσει στις πιο σκοτεινές φυλακές όλους τους διεφθαρμένους της μεταπολίτευσης θα φτάσουμε στην τελική φάση του σχεδίου που δεν είναι άλλη παρά η επιστροφή των καταθέσεων στις Τράπεζες και η πληρωμή των υποχρεώσεών μας απέναντι στο κράτος.

Αυτό το έντιμο κράτος θα το εμπιστευθούν ακόμη και οι πλέον θρασείς από τους συμπολίτες μας που στο μεταξύ έχουν βγάλει τα δις στο εξωτερικό. Γιατί δεν είναι μαλάκες: Καλύτερα να τρως τα λεφτά σου στην πατρίδα σου που έχει τόσες ομορφιές, μοναδικές παραλίες και ήλιο δώδεκα μήνες το χρόνο από το να προσπαθείς να τα κρύψεις από τις Τράπεζες της Ελβετίας στις Τράπεζες της Σιγκαπούρης.

Όταν ο Σόιμπλε λέει πως με όλα τα λεφτά του κόσμου η Ελλάδα δεν σώζεται έχει δίκιο και εκτός από δίκιο την λίστα του Χριστοφοράκου.

Η Ελλάδα στα χρόνια της μεταπολίτευσης είδε να περνάνε από τα ταμεία της μυθικά ποσά. Τα κατασπάραξαν οι πολιτικές συμμορίες των κυβερνώντων και οι διαπλεκόμενοι με τις παρέες τους.

Εάν αυτοί δεν αποτεφρωθούν, όσους τυφλούς της Ζακύνθου κι αν ανακαλύψει ο Φούχτελ, η Ελλάδα δεν γιατρεύεται. 


Ελάτε όλοι μαζί να επιλέξουμε την ημερομηνία της χρεοκοπίας τους. Μόνο έτσι θα καθαρίσουμε την ζωή μας και οι αγριεμένοι ανάπηροι θα επιστρέψουν από τα καυτά κλίματα...

"KOYΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"

http://harryklynn.blogspot.gr/