Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΝΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ!


Την ώρα που κάποιοι δεν έχουν καν ανάψει το καλοριφέρ για φέτος, κάποιοι άλλοι που νομίζουν ότι είναι τζάμπα το μπουμπουνάνε!....
Αυτό διαπίστωσε σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά ο Πρόεδρος της Βουλής και βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα του.

Οι υπάλληλοι ξεχνούν να κλείσουν τα καλοριφέρ φεύγοντας από τα γραφεία τους ή όταν είναι μέσα σε αυτά θυμίζουν την παλιά καλή διαφήμιση: Και ο παππούς με το φανελάκι;

Έτσι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάνει εφόδους στα γραφεία και όποιον βρει να γυρνάει ντυμένος ελαφρά με το καλοριφέρ στο τέρμα, του "βάζει" χέρι.

Σε μία αιφνιδιαστική επίσκεψη σε γραφείο μάλιστα είδε υπάλληλο να τριγυρνάει με το κοντομάνικο και το καλοριφέρ να καίει στο φουλ. «Κομμένα αυτά γιατί βλέπω ότι έχουμε πολλή ζέστη εδώ μέσα. Να φορέσουμε κανένα ζακετάκι. Και τη θερμοκρασία να τη βάζουμε στους 18 το πολύ».

Εκτός νόμου να τεθεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της μίζας, της απάτης και της διαφθοράς


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής.

Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις.

Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.

«Τελευταία μέτρα»...

Ας πάρουμε μία μόνο ρύθμιση. Αυτήν που αφορά στη μεταφορά στις πλάτες των δημοτών των χρεών των δήμων, αν σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, οι δήμοι «πέσουν έξω».

Δε φτάνει, δηλαδή, που οι δημότες όλης της χώρας είναι χιλιοχαρατσωμένοι από τις δημοτικές αρχές, που αποτελούν το τοπικό χέρι της κεντρικής πολιτικής αγριότητας και τους εντολοδόχους των φοροληστών άπασας της επικράτειας.

Δε φτάνει που ήδη με το πρώτο Μνημόνιο οι Δήμοι, δηλαδή οι δημότες, κλήθηκαν να εισφέρουν...
στο Μινώταυρο το ποσό των 1,5 δισ. ευρώ για την τριετία 2010 - 2012.

Τώρα, το κράτος των «σωτήρων»,
αυτών που παρακρατούν πόρους και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους ΟΤΑ που ξεπερνούν τα 9 δισ. ευρώ,
που ακόμα και την περικομμένη κατά εκατοντάδες εκατομμύρια επιχορήγηση προς τους ΟΤΑ ούτε κι αυτή την αποδίδουν,
που μόνο με τον προϋπολογισμό του 2013 κόβουν σε σχέση με το 2011 περί τα 2,3 δισ. ευρώ από Δήμους και περιφέρειες,
έρχονται και λένε:
Νέα τέλη, νέοι δημοτικοί φόροι, νέα χαράτσια,
«αν» οι προϋπολογισμοί των Δήμων πέσουν έξω! Μόνο που δεν υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο: οι Δήμοι θα «πέσουν έξω». Και αυτό γιατί τους «ρίχνουν έξω», εκείνοι που κατά τα λοιπά «δεν» θα επιβάλουν στο λαό άλλα μέτρα...
Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, μοντάζ Γρέκι

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ν.ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΟΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3-ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
ntertilis
Το makeleio.gr προβάλλει την συνέντευξη που είχε δοθεί από τον φυλακισμένο στρατιωτικό του πραξικοπήματος Νικόλαο Ντερτιλή.
Επίκαιρη κι αυτή όσο ποτέ ειδικά αυτές τις μέρες με το θάνατο του γιου του, Βασίλη.

Σχόλια  


Γράμμα στους μνημονιακούς Κρητικούς βουλευτές - Η ύπαρξή σας ντροπιάζει το νησί

Ανοικτή επιστολή στους Κρητικούς βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο απέστειλε ο τομέας του ΕΠΑΜ Κρήτης δηλώνοντας απερίφραστα ότι θεωρούνται ανεπιθύμητοι καθώς η ψήφος τους έχει δραματικές συνέπειες για τη χώρα.

Όπως τονίζουν στην επιστολή τους τα μέλη του ΕΠΑΜ δεν αναγνωρίζουν ως συμπολίτες τους τους μνημονιακούς βουλευτές ενώ επισημαίνουν ότι η ύπαρξή τους ντροπιάζει το νησί. Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρεται: Ήρθαν ντυμένοι φίλοι, αμέτρητες φορές οι εχθροί μου, τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας και τα δώρα τους, άλλα δεν ήτανε παρά μόνο σίδερο και φωτιά... Οδυσσέας Ελύτης Και έτσι όπως το λέει ο ποιητής μας, φορέσατε το μανδύα του φίλου και του σωτήρα και μας σώσατε ακόμη μία φορά. Σίδερο και φωτιά τα μόνα δώρα σας, στη χώρα που γεννήθηκε η Ευρώπη και εσείς με ένα ΝΑΙ τη παραδώσατε αμαχητί στα χέρια των κατακτητών.

Με ένα ΝΑΙ παραβιάσατε το Σύνταγμα καταλύοντας τη Δημοκρατία ξεπουλήσατε τη χώρα, μετατρέποντας τη σε αποικία Με ένα ΝΑΙ καταλύσατε όλες τις δομές του Ελληνικού κράτους παραβιάσατε 

ανθρώπινα δικαιώματα διαλύσατε το σύστημα υγείας καταστρέψατε τη παιδεία αποδιοργανώσατε την εθνική άμυνα Με ένα ΝΑΙ καταδικάζετε τους Έλληνες σε εξαθλίωση οδηγείτε τη χώρα σε πρωτοφανή επίπεδα ανεργίας απολύετε δημοσίους υπαλλήλους κλείνετε μικρομεσαίες επιχειρήσεις διώχνετε τους νέους μας από τη χώρα δημιουργείτε ορδές αστέγων ωθείτε έναν ολόκληρο λαό σε μαζική κατάθλιψη και στην αυτοκτονία Με το δικό σας ΝΑΙ ξεγράψατε με μιας την ιστορία της χώρας μας διαγράψατε τους αγώνες των προγόνων μας ατιμάσατε το αίμα των ηρώων που έπεσαν για την ελευθερία μας Μα φυσικά και θα μας πείτε, πως δεν ήταν επιλογή σας, δεν υπήρχε άλλη λύση, ήταν μονόδρομος τα ΝΑΙ και τα ΠΑΡΟΝ σας για τη χώρα. 
Ο μόνος τρόπος για να παραμείνουμε στην ζώνη του ευρώ,για να προωθήσουμε μαζί με την Ευρώπη το όραμα της ... Ένα όραμα που αποδείχθηκε εφιάλτης !

Όμως από πότε η εξόντωση ενός λαού είναι μονόδρομος; Ποιοί νόμοι, ποια ηθική, ποιο δίκαιο επιβάλλουν τέτοιες λύσεις; Μόνο η δική σας ηθική μπορεί να ψηφίζει τέτοιους νόμους. Μόνο στη δική σας λογική η ανάπτυξη και η πρόοδος περνάει μέσα από την εξαθλίωση.

Μόνο στο δικό σας δίκαιο θα πρέπει να πεθάνουν οι λαοί για να σωθούν οι αγορές και οι τοκογλύφοι τραπεζίτες. Εμείς ως μέλη του ΕΠΑΜ Κρήτης και απόγονοι μαχητών της λευτεριάς, κρατώντας ψηλά το ηθικό και το αίσθημα ευθύνης, σε μια εποχή που η λογική και το παράλογο έχουν αλλάξει θέσεις, δηλώνουμε πως δεν αναγνωρίζουμε κανένα βουλευτή - σωτήρα ως συμπολίτη μας και ως εκπρόσωπό μας, σε ένα ψευδεπίγραφο κοινοβούλιο.

Πιστεύουμε ότι η στάση σας και η συμπεριφορά σας σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με τη λεβεντιά και την ιστορία των Κρητικών.
Θεωρούμε ότι η παρουσία σας και η ύπαρξη σας ντροπιάζει το νησί μας, δηλώνουμε ότι είστε ανεπιθύμητοι και υποσχόμαστε να σας το αποδείξουμε όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. 

prismanews.gr

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012 
Γραμματοσειρά:   

Η “γουρουνοποίηση” των πολιτικών…


Οι τελευταίες μέρες που διέρρευσαν παρουσίαζαν ενδιαφέρον για τους ψύχραιμους παρατηρητές των πολιτικών δρώμενων, αλλά και για τους επίδοξους επιθεωρησιογράφους ξεκαρδιστικών παραστάσεων με θέμα τα ευτράπελα των συγκυβερνώντων με τη γνωστή τους “παχυδερμία”, όπως
και των λοιπών πολιτικών δυνάμεων που με την αμηχανία και τις αντιδράσεις τους επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης…

του Στέλιου Συρμόγλου

Με τον αρμόδιο επίτροπο της Ευρωπαικής Ενωσης να διαψεύδει τους εγχώριους “σωτήρες” της συγκυβέρνησης περί της μη αναγκαιότητας νέων μέτρων στο άμεσο μέλλον… Με τον πρωθυπουργό να πρωταγωνιστεί σ’ ένα κακόγουστο βίντεο βλακώδους προπαγανδιστικής χροιάς, για να “εμφυσήσει” πατριωτισμό και αισιοδοξία στους…υπηκόους του, ως άλλος σύγχρονος τύραννος με τη θρασύτητα και την υποκριτική αναίδεια του “ονειροβάτη” ή καλύτερα του ανθρώπου που βρίσκεται σε πλήρη διανοητική σύγχυση, αλλά και απόλυτη εξάρτηση από τη λαγνεία της εξουσίας. Και με όλο το “επιτελείο” των κυβερνητικών εταίρων να διαγκωνίζεται στη ψευδολογία και να προσπαθεί να εμφανίσει την…πολιτική απάτη και την εθνική υποτέλεια ως “σωτηρία” του ελληνικού λαού…

Και μη χειρότερα!..Και διερωτώνται οι σκεπτόμενοι και, εκ των πραγμάτων ελεύθεροι πολίτες, αν η σοβαρότητα και η πολιτική εντιμότητα μπορούν να ευδοκιμήσουν στον τόπο της φαιδράς πορτοκαλέας. Και οργίζονται. Οργίζονται πολύ, για ό,τι τραγελαφικό και κατάφωρα άδικο συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα. Με όλους αυτούς τους γνωστούς πολιτικούς-μεταπράτες των ελπίδων μας, οι οποίοι με την κοινωνική τους αναλγησία και την παχυδερμία τους, αποτέλεσμα της αδηφαγίας τους και της ακόρεστης επιθυμίας τους για εξουσία και για περισσότερη εξουσία με παράλληλο εύκολο πλουτισμό, έχουν κυριολεκτικά “γουρουνοποιήσει” την πολιτική και μετατρέψαν τη χώρα σ’ ένα απέρταντο και πλούσιο “τραπέζι” ληστρικής γευσιλαγνείας και ανομολόγητων συναλλαγών και διαπλεκόμενων συμφερόντων…

Και για τον απλό, αλλά με συγκρότηση και νηφάλια σκέψη πολίτη, είναι αδιανόητο πως όλα αυτά τα πολιτικά εκτρώματα που ως καρκινώματα έχουν αλλιώσει τον κοινωνικό ιστό τις τελευταίες δεκαετίες, συνεχίζουν να παριστάνουν ευδαίμονες τον “σωτήρα” ενός λαού που χειμάζεται από τις πολιτικές πράξεις και αποφάσεις, ακριβώς αυτών που τον οδήγησαν στην καταπακτή της συμφοράς και της αποδυσπέτισης. Και όπου το αύριο του καθενός ξεχωριστά υποθηκεύεται από την “πολιτικογορουνοποιημένη” αδηφαγία του άγονου σήμερα!…

Η κοινωνική αποσύνθεση έχει ήδη συντελεστεί από τους πολιτικούς που ακολουθούν το ψέμα σ’ όλο το διαχρονικό τόξο του….Με κοινή συλλογιστική την κατάκτηση ή τη διατήρηση της εξουσίας με κάθε θυσία και με κάθε πολιτική πρακτική, συντάσσονται με τις τάσεις εκείνες που εκδηλώνονται κατά τις επιταγές του συμφέροντος του δυνατού. Και επιχειρούν οι…χείριστοι τα χείριστα, ερήμην του λαού, αλλά εν ονόματι του λαού, για να επισφραγίσουν με τη δήθεν λαική συναίνεση τις αποτρόπαιες πολιτικές τους πράξεις. Πράξεις πολιτικών που ουδέποτε, ανεξάρτητα του εθισμού και του Μυθιδρατισμού του λαού να παγιδεύεται στο “τίποτα” και να αυτοπαγιδεύεται στην ίδια του την ανάγκη να πιστέψει για ένα καλύτερο αύριο ή και να επαναπαύεται στο όποιο “βόλεμα” του, ανάγονται και αποβλέπουν στην άρση και την πρόοδο των πολλών.

Η δε παγίωση διαδοχικών κατεστημένων για χρονικά διαστήματα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά αδιατάρακτη επικράτηση των αθλίων και των ηλιθίων της πολιτικής. Και με την ανακύκλιση του πολιτικού δυναμικού επιτυγχάνεται απλώς η αλληλοτροφοδότηση με ανθρώπους του ίδιου βεληνεκούς βλακείας με ροπή ωστόσο στη “γουρουνοποίηση” και την νομή της εξουσίας, έχοντας επί το πλείστον θητεύσει στα κομματικά υπόγεια και τους διαδρόμους της διατεταγμένης πολιτικής….

Και εκεί, στη “γυμνή” Ηρώδου Αττικού,για λόγους ασφαλείας του “λαοπρόβλητου” κατ’ επανάληψη ψευδομανούς πρωθυπουργού και με τους ευζώνους να φρουρούν τον “μαραμαρωμένο” πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την αύρα του εθνικού -πάλαι τε – βασιλικού κήπου, το σκηνικό είναι συναρπαστικό… Καθώς ο διερχόμενος…πειναλέων μέσος πολίτης στρέφει το βλέμμα του στο μέγαρο Μαξίμου και επιδίδεται στην απαραγωγή σιέλου για…φτύσιμο. Με τους επίσης διερχόμενους αμέτρητους άνεργους πολίτες, ξελιγωμένους να περιμένουν τα νέα της…μπουκιάς. Και από το μεγάφωνο της παρακείμενης μονάδας των ευζώνων να ακούγεται Παλαμάς: “Δεν χάνεσαι στα τάρταρα, μονάχα ξαποσταίνεις, στη ζωή ξαναφαίνεσαι και λαούς ανασταίνεις”.

ΕΝΕΔΡΑ


Η Πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, έχει πέσει σε κλοιό, έχει
πέσει σε ενέδρα εχθρικών δυνάμεων. Δυστυχώς ο εχθρός δεν
είναι μόνον εκτός των τειχών αλλά και μέσα στο <<σώμα>> της

Ελλάδας μας. Αν κάνουμε μία μικρή ιστορική αναδρομή, θα
διαπιστώσουμε ότι ο Ελληνικός πολιτισμός, βάλλεται από παλιά,
από την εποχή των Σταυροφόρων, πού το 1204 κατέστρεψε το
Βυζάντιο ο διαβόητος και μυσαρός για τους Έλληνες, Ερρίκος
Δάνδουλος, Δόγης της Βενετίας (dandolo ). Aλλά και μετά την
Εθνική μας Παλιγγενεσία το 1821, πάλι εισέδυσαν μέσα στο σώμα
του Έθνους ποικιλώνυμοι εχθροί του Ελληνικού Πνεύματος. Όλοι
οι εχθροί αυτοί έχουν συγκεκαλυμμένο <<πρόσωπο>> με διάφορες
εκφάνσεις για να μην φανούν οι προθέσεις τους. Όπως π.χ.
διάφορες οργανώσεις, διάφορες <<Λέσχες>> τερατώδεις, εκτρωματικές,
αποκρουστικές για τα Εθνικά μας συμφέροντα. Όλες αυτές, οι
παγίδες του σατανά, εμφανίζουν δήθεν όψη αθώα ως ερευνητικά
κέντρα φιλοσοφικών αναζητήσεων ή ως εταιρείες ευαγών σκοπών
(ΜΚΟ), ενώ είναι ουσιαστικά δολιοφθορείς της Ελληνο-ορθοδοξίας.
Τις αναφέρουμε τις οργανώσεις αυτές διότι είναι εκτροφεία
εγχωρίων πρακτόρων. Οι πράκτορες αυτοί (Δωσίλογοι) προωθούνται
και καταλαμβάνουν θέσεις στρατηγικής σημασίας, για την χώρα
μας, ως και υψηλά αξιώματα, και ελέγχουν τα πάντα. Στην
Ελλάδα θεωρούνται ευυπόληπτα πρόσωπα, μάλιστα με τίτλους, πού
αποδεικνύουν τις μεγάλες τους ικανότητες (sic) ή ως
τεχνοκράτες ή ως τραπεζίτες είτε ως πολιτικοί ,
μεγαλοεπιχειρηματίες , δημοσιογράφοι, εκδότες, πανεπιστημιακοί,
καναλάρχες κ.τ.λ. ενώ στην πραγματικότητα αποδεικνύονται
τενεκέδες ξεγάνωτοι. Αυτό δε φαίνεται στην πράξη, διότι αν
καθέξουν κάποια σημαντική θέση και έλθουν σε δύσκολη
κατάσταση, δεν ξέρουν τι να πράξουν και γίνονται τραγικά
γελοίοι. Όλοι αυτοί οι εξωνημένοι, απάτριδες, άχρηστοι παντελώς
και ανθέλληνες είναι η 5η φάλαγγα για το εσωτερικό πολεμικό
μέτωπο της Πατρίδας μας. Αυτά τα άθλια υποκείμενα είναι
κατασκευή των μυσαρών <<Λεσχών>> πού είναι διάσπαρτες σε όλη
την χώρα , από Ανατολής......Αθηνών.....κ.λ.π ξέρετε. Πουλιούνται
για την <<καρέκλα>>.
Το εξωτερικό μέτωπο είναι η συμπαγής διεθνής
ληστοτραπεζοκρατία πού απομυζά την εργασία του Λαού μας (και
όλων των Λαών) διά του ΤΟΚΟΥ.
Επομένως η Πατρίδα μας, αυτή την χρονική περίοδο ευρίσκεται
σε κλοιό, έχουμε πέσει σε ενέδρα ( ΔΝΤ, ΕΚΤ, PSI, τα διάφορα
hedge funds και το κακό συναπάντημα ).
Όταν όμως ένα Στρατιωτικό τμήμα πέσει σε ενέδρα, δύο
περιπτώσεις υπάρχουν : α) ή να καταστραφεί ολοσχερώς το τμήμα,
β) ή να αντιδράσει σωστά ελισσόμενο αναλόγως των υπαρχουσών
συνθηκών και να αντεπιτεθεί για να εξέλθει του κλοιού και να
σωθεί, με όποιες απώλειες, αλλά να σωθεί. Αυτό διδάσκει η
Στρατιωτική τακτική.
Επειδή η Ελλάδα μας, λόγω του εξωτερικού εχθρού πού είναι
εμφανής, αλλά κυρίως λόγω του αφανούς και συγκεκαλυμμένου
εσωτερικού εχθρού ( όπως παραπάνω σχηματικά τον περιγράψαμε ) είναι
ήδη στο κατώτατο σημείο της << χαράδρας >> (μισγάγκεια ) και
επειδή δεν υπάρχει άλλος περαιτέρω χρόνος αναμονής, παρά τις
ψευδείς υποσχέσεις των προδοτών, θα πρέπει να γίνει άμεση
αντεπίθεση. Η αντεπίθεση όμως πρέπει να γίνει συντονισμένα με
σχέδιο δράσης, αφού πρώτα έχουν επισημανθεί τα << κέντρα πυρός >>
του εχθρού από ένα έμπειρο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, προ πάντων, επιτελείο.
Το επιτελείο αυτό, αφού επισημάνει τις θέσεις ' πυρός και τους
σταθμούς διοικήσεως ' του εχθρού θα αντεπιτεθεί << με εφ΄όπλου λόγχη >>και με όλες τις ψυχικές δυνάμεις πού διαθέτουν οι
ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτά εντελώς παραστατικά περιγραφικά και αλληγορικά,
διά μία Νέα Παλιγγενεσία. Βεβαίως πόλεμος είναι, θα υποφέρουμε
τουλάχιστον για δύο χρόνια με δυσκολίες και σφίξιμο αλλά μην
μας λέγουν οι πουλημένοι ότι είναι καταστροφή. Εμείς πού
ζήσαμε τον Β Παγκόσμιο πόλεμο ( έργο των ιδίων ) η γενεά η
δική μου, ξέρουμε τις ικανότητες του Έλληνα και τις ψυχικές
του δυνάμεις. Θα βγούμε παλικάρια από την ΕΝΕΔΡΑ πού μας
έχουν στήσει. Θα δημιουργήσουμε Νέο Πολιτικό και Οικονομικό
Σύστημα, χωρίς ΤΟΚΟΥΣ και ιδιωτικές τράπεζες, με άλλης δομής
χρηματιστηριακές λειτουργίες, μία πραγματική Δημοκρατία
-Δικαιοκρατία χωρίς κόμματα. Δημοκρατία χωρίς προκαταλήψεις και
δογματικές ιδεολογικές αγκυλώσεις με μοναδικό σκοπό την
προώθηση της οικονομικής μας ανάπτυξης και κατ΄ακολουθίαν την
ποιοτική βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνανθρώπων μας με
κατάργηση επί τέλους της εκμετάλλευσης του μόνου συντελεστού
πλούτου της ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Η παγκοσμιοποίηση ετάφη.
Η παγκόσμια διακυβέρνηση έγινε ο Πύργος της Βαβέλ και ΤΕΛΟΣ.
Το όνειρο τους είναι ονείρωξη.
Έρχεται ο Νέος Ελληνικός Πολιτισμός πού είναι ΦΩΣ.
Και όπως λέει ο ποιητής :
Κι΄αν πέσαμε σένα πέσιμο πρωτάκουστο, κι΄αν σε γκρεμό
κατρακυλήσαμε, πού καμιά φυλή δεν έχει δεί ως τώρα , είναι
γιατί μας μέλλετε ένα ανέβασμα προς τα ύψη τα ουρανοφόρα.
Για την επιτυχία του σκοπού, άμεση ΕΠΙΘΕΣΗ:
Έξω από την ΟΝΕ, επαναφορά της Δραχμής, 1Ευρώ= 1Δραχμή. ΌΧΙ
πτώχευση μόνο στάση εξωτερικών πληρωμών ( 80% κούρεμα, το
υπόλοιπο σε 30 χρόνια με χαμηλό επιτόκιο 1,5% με περίοδο
χάριτος 5 χρόνια ). Οι τοκογλύφοι απομυζούν την Πατρίδα μας
από το 1821. Τιμωρήστε τους.

Αν δεν πάνε στο Κορυδαλλό όλοι αυτοί που αναφέρει ο Καμμένος, δεν θα δούμε άσπρη μέρα.
Προσέχετε τι άλλο λέει.

Αν αποδειχθεί ότι φτάσαμε εδώ λόγω διαφθοράς των πολιτικών μας, και δεν τα είχαμε ανάγκη, τότε το χρέος ή τουλάχιστον μέρος του χρέους διαγράφεται διότι κατηγοριοποιείται ως παράνομο (όχι απεχθές όπως λέει ο Π. Καμμένος) χρέος, σύμφωνα με τον διεθνή ορισμό.