Όλα τριγύρω αλλάζουνε και μόνο η δικτατορία των αστών μένει ακλόνητη στην θέση της (3 Βίντεο)

Είσαι συνταξιούχος, άνεργος, πιτσιρικάς ντελίβερι που βγάζει ένα μεροκάματο τρόμου δουλεύοντας 10 ώρες πάνω στο παπάκι αμειβόμενος με 3 ευρώ την ώρα και σου επιβλήθηκε πρόστιμο για τροχαία παράβαση 300 ευρώ; Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις τότε ο νόμος λέει ότι το κράτος έχει δικαίωμα να σου κάνει κατάσχεση ότι περιουσιακό στοιχείο διαθέτεις. Και στα ευνοούμενα κράτη, όπως στο δικό μας οι νόμοι τηρούνται.


Είσαι τώρα λαμόγιο που έχεις νταλαβέρια με πολεμικούς εξοπλισμούς, κρατικές προμήθειες, κερδοσκοπικά χρηματιστηριακά παιχνίδια, τσεπώνεις μίζες και γενικά νταλαβερίζεσαι με «αρπαχτές» σε βάρος του ελληνικού λαού. Πες τώρα ότι ο διάολος έσπασε το πόδι του –πράγμα σπάνιο-, η λαμογιά σου βγαίνει στον αφρό, και τα δικαστήρια σε στέλνουν στην στενή γιατί παντελώνιασες 1 δισ. ευρώ ας πούμε. Στην δική σου περίπτωση έρχεται η «καινοτόμος πρόταση» του Μ. Βορίδη για να βάλει τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. Κάνεις με το κράτος «ποινική συνδιαλλαγή» του δίνεις τα μισά απ’ αυτά που έχεις κλέψει και μένεις ελεύθερος και ωραίος για να απολαύσεις τα άλλα 500 εκατομμύρια, προϊόν των «κόπων» σου. 



Όλα τριγύρω αλλάζουνε και μόνο η δικτατορία των αστών μένει ακλόνητη στην θέση της

Τώρα δέσαμε!Ξέρουμε όλοι μας, πως άμα πει κάτι...Ο Σαμαράς γίνεται το αντίθετο.



Τώρα δέσαμε! Γαϊδουροδέσαμε. Ο ακαταλληλότερος δεσμεύτηκε! Ότι τάχα δε θα μειώσει το βασικό μισθό! Αλήθεια;  Ουφ ησύχασα.Ξέρουμε όλοι μας, πως άμα πει κάτι... γίνεται το αντίθετο.
Γαλάζια γίδια, δεν ακούτε. Τα λόγια φεύγουν, τα γραπτά μένουν, έλεγαν οι Ρωμαίοι. Και μόνο κορόιδα δεν ήταν, που το έλεγαν αυτό.
Βρε πρόβατο για το σφαγείο, σκέψου. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, να σκεφτεί ο νεοδημοκράτης, η σκέψη θέλει μυαλό. Αν είχε μυαλό ΝΔ θα ψήφιζε; Σκέφτονται τα κανάλια γι αυτόν, αλλά ας κάνει μια υπερπροσπάθεια.
Σκέψου λοιπόν, επιμένω, αν θα τηρήσει τα λόγια, που είπε σε σένα, ή θα τηρήσει την υπογραφή, που έβαλε στο Μνημόνιο. Σου έχει υπογράψει συμβόλαιο, ότι δε θα μειωθεί ο βασικός; Όχι; Τη βάψαμε! Στο έχω ξαναπεί: Φτιάξτε ένα ρημάδι χαρτί σε συμβολαιογράφο και βάλτε τον να το υπογράψει, να δούμε, αν θα το κάνει.
Επιπλέον το γίδι το έχει «σίγουρο» κι οι δανειστές έχουν τα φράγκα, για να ακριβολογούμε τα ευρώ. Να πω περισσότερα; Θα πω.
Πότε στον κόρακα έδειξε συνέπεια ο μάστορας της τούμπας; Όταν έλεγε δεν πάω ξανά στη ΝΔ; Όταν έλεγε στο Ζάππειο κατά του μνημονίου και μετά το ψήφισε; Όταν έλεγε κατά του ΠΑΣΟΚ, και μετά συνεργάστηκε; Όταν έλεγε ότι θα καταργήσει το χαράτσι της ΔΕΗ και τώρα θέλει κι άλλους φόρους στ’ ακίνητα; Ή όταν διέγραφε όσους ψήφισαν το Μνημόνιο και μετά τους ξαναπήρε διαγράφοντας όσους δεν το ψήφισαν!; Μήπως όταν έλεγε, ότι δεν θα απολύονταν κανείς μ αυτόν στην κυβέρνηση;
Η ανεργία έσπασε κάθε ρεκόρ. Πάνω από 30%! 2,3 εκατομμύρια άνεργοι ως το τέλος της χρονιάς! Περισσότεροι οι μη ενεργοί κι από τους εργαζόμενους! Επιτέλους πλειοψηφία! Σκόνη κάναμε τους Ισπανούς που προηγούνταν. Ας μας φτάσουν τώρα... Φυσικά ειρωνεύομαι. Άνεργος είμαι και ξέρω ότι με το σαμαρά δεν θα βρω δουλειά ποτέ. Γιατί απλά κλείνουν τα πάντα. Από Νοσοκομεία μέχρι μπακάλικα. Από καταστήματα μέχρι Υπουργεία και Σχολεία. Αυτό το ρεκόρ «Γκίνες» είναι ρεκόρ «γκίνιας». Και δε νομίζω ότι πανηγυρίζει κανείς, πλην φυσικά των φερέφωνων. Κλείστε το μαγαζί της Πόλα, να δούμε προκοπή.
Και νέα μέτρα θέλει, και μείωση του βασικού θα προσπαθήσει να κάνει. Από τον κόσμο εξαρτάται, αν θα περάσουν τα καταχθόνια σχέδια του ή όχι.  Βεβαίως θέλει νέα μέτρα. Φτιάχνει και μούφα δημοσκοπήσεις, ότι τάχα ο κόσμος θέλει ν αλλάξει το σύνταγμα. Θέλει, αλλά όχι όπως το εννοεί αυτός.Αναλόγως την αλλαγή. Γιατί δεν προωθεί αλλαγές, που θέλει ο κόσμος, όπως τον κατάπτυστο νόμο περί ανευθυνότητας και παραγραφής των αδικημάτων των κηφήνων, αλλά προωθεί ύπουλα κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας, κατάργηση του προσωπικού απορρήτου, κατασχέσεις περιουσίας - καταθέσεων και πολλά άλλα, που θα κάνουν την ζωή πιο κόλαση απ ότι είναι ήδη. Των φτωχών φυσικά. Γιατί οι πλούσιοι κάνουν πάρτι.
Επειδή δεν φτάνουν τα κουκιά, παζαρεύει με ορισμένους «συνεπείς» σαν ελλόγου του, που φύγανε από τον Καμένο. Που, αν έγινε κάτι καλό στους ΑΝ.ΕΛ., είναι το ότι έφυγαν κάποιοι τυχοδιώκτες και ξεβρόμισε το κόμμα τους.
Γιατί είναι αυτοί που φέρνουν κόσμο, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που διώχνουν κόσμο. Βαγγέλη τ’ ακούς; Το λέω και για σένα. Να φας χυλόπιτα δεν είναι ντροπή, εκτός αν την φας από τον Κουβέλη. Που ενώ βλέπει να είναι εκτός βουλής σου λέει όχι. Φυσικά, διότι εκτός βουλής πάει κι έρχεται, αλλά εντός φυλακής...
Τέλος ο Τόνι κοιτά και γλυκοφιλά τα φίδια. Κάνει συνεχώς δωράκια να τους πιάσει συμμάχους... Αχ αυτός ο έρως! Δεν κρύβεται. Καλά στέφανα! Να ζήσετε στη Γερμανία. Ξέρω ένα καλό στρατόπεδο συγκέντρωσης Εβραίων κι αντιφρονούντων, για το μήνα του μέλιτος. Και του χρόνου εκτός βουλής. Κρατήστε μου κι ένα ιοβόλο φιδάκι με ραβδώσεις. Το θέλω για ζώνη...
Κυβερνάνε τόσα χρόνια και κοιτάξτε τι κατάφεραν. Να σας κάνουν  φτωχούς και δούλους.
Να συρρικνώσουν τη χώρα από την Κύπρο (1974) ως τα Ίμια (1996). Τώρα πουλάνε τα νησιά, οι πατριδοκάπηλοι. Αν, λέω αν, τα έλεγε αυτά, που είπαν στη βουλή για τα νησιά, κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ, θα γίνονταν χαμός στα κανάλια και τα ακροδεξιά και δεξιά site. «Θέλουν να δώσουν νησιά στους Τούρκους, ανθέλληνες, προδότες»  κι όλα τα σχετικά.
Σήμερα βάζουν ενοικιαστήριο κι αύριο θα γράφει «πωλείται επιπλωμένο» δηλαδή με τους κατοίκους. Πουλάνε  τα νησιά, και το διαφημίζουν! Μάλιστα θα βγάλουν και προσφορές: Με δυο ΔΕΚΟ, μια βραχονησίδα δώρο. Πάρε καλέ εμίρη, ο Αλλάχ να σε έχει καλά...
Αυτό το ξεπούλημα το κάνει ο καπιταλισμός και μόνον αυτός. Αυτό είναι οι περίφημες ιδιωτικοποιήσεις. Και τα νησιά, η θάλασσα, ο αιγιαλός, Δημόσια Περιουσία είναι. Όπως τα δάση,  τα βουνά στη Χαλκιδική. Ή μάλλον ήταν, αν τους αφήσουμε.
Το ποιος θα τα πάρει, αν τα πάρει τελικά άλλο κράτος, ή ιδιώτης, ή το πιθανότερο, άλλο κράτος μέσω ιδιωτών, είναι αδιάφορο, αφού δε θα ανήκουν πλέον σ εμάς.  
Μην ξεχνάτε περίφημες αγοραπωλησίες που έγιναν στο παρελθόν. Η Λουιζιάνα από τους Γάλλους στις ΗΠΑ (το 1803 με μόλις 15.000.000 $ υπερδιπλασίασαν την έκτασή τους), η Αλάσκα (το 1867 με τιμή 7.200.000 $) από τους Ρώσους πάλι στις ΗΠΑ, η Κύπρος από τους Τούρκους στους Βρετανούς. Η Αγγλία ήτανε υποχρεωμένη να πληρώνει ετησίως  ενοίκιο στην Υψηλή Πύλη 87.686 αγγλικές λίρες με τη συνθήκη του 1878. Όπως βλέπεις, δεν παίρνει ή χάνει κάποιος εδάφη μόνο με πόλεμο...
Αλλά δεσμεύτηκε! Ακριβώς γι αυτό να ανησυχήσεις. Τόλμησε να βγεις μαζί μας, να αγωνιστείς. Τώρα πριν είναι πολύ αργά, γιατί αν αργήσουμε λίγο ακόμη, δε θα αφήσει τίποτα, μα τίποτα απολύτως. Ούτε καν τον καναπέ σου...

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 35% ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! (Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ)

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .
disoccupazzione
Ο οικονομολόγος της...φακής που λέει ότι πάντα αγωνιζόταν για την ανάπτυξη, μέσα στο 2013 θα παραδώσει ανεργία που θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει το 35%!
Με απαίτηση της τρόικας (και το έχουν συμφωνήσει οι δωσίλογοι) θα απολυθούν μέσα στον χρόνο 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Οι απολύσεις αυτές και με δεδομένο ότι κάθε μέρα χάνουν την δουλειά τους 1.000 και πλέον άτομα, θα εκτοξεύσουν την ανεργία σε πρωτοφανώς εκρηκτικές διαστάσεις. Στα ύψη του 35%! 
Θυμηθείτε το: αυτός ο άνθρωπος θα οδηγήσει τον τόπο σε απίστευτη κοινωνική έκρηξη και είναι ικανός να σύρει τον λαό σε εθνικό διχασμό!
ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ!

Αλέξης Τσίπρας. Συνέντευξη στην ΕΤ3 (video)


αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της κ.ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας 
καλεσμένος του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη στο «Λαβύρινθο» της ΕΤ3 (Διάρκεια 45΄)

Η κόλαση είναι ο φόβος [Ρε λαμόγια, επειδή εσείς κάνατε περιουσίες με κρατικές δουλειές και τώρα λιμάρετε δόντια για να ξεκοκαλίσετε το ΕΣΠΑ, πρέπει εγώ ν’ ανέχομαι την αθλιότητά σας; ]



Όλοι  θυμόμαστε την απειλή ότι οι «κομουνιστές θα σας πάρουν τα σπίτια». Απειλή ίδιας αξίας με το «θα σε φάει ο μπαμπούλας». Έπιασε όμως.

Ίσως επειδή έχουμε ανάγκη να φοβόμαστε. Ίσως επειδή δεν αντέχουμε να ζούμε χωρίς εκβιαστές. Ο φόβος που σπέρνουν μέσα μας μεγαλώνει. Αναπτύσσεται και μας πνίγει.

Η κόλαση είναι ο φόβος. Ακόμη κι ο φόβος χωρίς αντικείμενο. Ακόμη και η απειλή δίχως αντίκρισμα.

Ρωτούσα τότε κάποιους φοβισμένους «αφού ρε σεις δεν έχουμε σπίτια, τι σας νοιάζει αν θα τα πάρουν οι κομμουνιστές;». Έπαιρνα την ηλίθια απάντηση «ε, πωωωως….». Τι «ε, πως; Έχουμε δικά μας σπίτια και δεν το ξέρω;» τους ξαναρωτούσα.  «Όχι» απαντούσαν «αλλά δεν είναι σωστό...
να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη».
Ο κοσμάκης! Ο δικός μου φόβος. Πάντα φοβόμουν τον «κοσμάκη». Αυτόν που τώρα του λες «θα σου πάρει το σπίτι η τράπεζα. Ή το κράτος» και σου λέει «Ε, τι να κάνουμε; Μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα;».
Διότι για τον κοσμάκη τα πράγματα «ήρθαν». Έτσι, από μόνα τους. Δεν τα έφερε κανείς. Τα καλά τα φέρνει ο Σαμαράς – δηλαδή τα υπόσχεται -  τα άσχημα έρχονται μόνα τους.
Γι’ αυτό δεν πιστεύω ότι τις δημοσκοπήσεις τις «πειράζουν» και ιδιαίτερα. Μιλάς με πολλούς και καταλαβαίνεις. Δώσ’ τους φόβο και παρ’ τους την ψυχή.
Φοβούνται κάθε φορά μήπως δεν πάρουμε τη δόση. Τον ρωτάς «και τι σε νοιάζει εσένα αν δεν την πάρουμε; Σε σένα θα τη δώσουν; Στις τράπεζες και στους δανειστές θα πάνε τα λεφτά». Σου απαντάει πάλι «ε, πωωωως…». Τον ξαναρωτάς «Τι, ε πως; Έχεις καταθέσεις; Αφού με τράκα τσιγάρα τη βγάζεις». Κι απαντά «Δεν έχω, αλλά τι θα γίνουμε χωρίς τη δόση;».
Τι να γίνουμε; Πάλι τσιγάρα τράκα θα κάνεις. Τρόμαζαν τον «κοσμάκη» ότι αν δεν τους πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές, τότε θα τους τα πάρουν τα μέλη του «λόμπυ της δραχμής» που έχουν τα ευρώ τους στο εξωτερικό κι αν γυρίσουμε στη δραχμή θα έρθουν να τα αγοράσουν για ένα ξεροκόμματο. ...
Δηλαδή πόσο ξεροκόμματο; Πιο φρέσκο από 3.000 ευρώ; Γιατί από αυτό το ποσό χρεών στο Δημόσιο θα ξεκινάνε πλέον οι κατασχέσεις. Οι τράπεζες είναι πιο προχωρημένες. Αρχίζουν να στέλνουν διαταγές πληρωμής από τα 1.500 ευρώ. Άντε και υπήρχε αυτό το λόμπυ της δραχμής, λοιπόν. Πόσο πιο φτηνά θα σου αγόραζε το σπίτι;
Κι από την άλλη, ως «λόμπυ της δραχμής» εννοούσαν αυτούς που είχαν καταθέσεις στο εξωτερικό. Εκείνους δηλαδή που με κάθε τρόπο προστατεύουν τώρα αυτοί που εκβίαζαν με το «λόμπυ της δραχμής».
Πόσο μπορείς όμως να παλεύεις να εξηγήσεις τα αυτονόητα; Πόσα «ε, πωωωως…» ν’ αντέξεις; Άνθρωπος είσαι. Λυγίζεις. Νικιέσαι.
Οι τρομοκράτες είναι επαγγελματίες. Έχουν βάλει τον ορό στο μυαλό τού «κοσμάκη» και στάζουν όλη μέρα φόβο. Κι ο «κοσμάκης» εθίστηκε. Θέλει να φοβάται. Είναι εξαρτημένος από τις απειλές.
Θέλει και το καροτάκι του, βέβαια. Του αρέσει ν’ ακούει ειδήσεις όπως «τον Ιανουάριο το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε στα 398 εκατ. ευρώ». Δεν τον ενδιαφέρει τον «κοσμάκη» ότι αυτό το πλεόνασμα δημιουργήθηκε επειδή το Κράτος δεν έκανε επιστροφές φόρων, επειδή τα νοσοκομεία δεν έχουν γάζες κι επειδή τα σχολεία δεν είχαν πετρέλαιο. Χαίρεται με το πλεόνασμα.
Σιγά μην εξηγήσουν καθαρά στον «κοσμάκη» ότι η κατάσταση στα έσοδα ήταν τραγική επειδή όσοι πλήρωναν φόρους σταμάτησαν να το κάνουν γιατί απέμειναν μόνο με το πετσί τους, αλλά κι επειδή όσοι έχουν λεφτά για να πληρώσουν φόρους τα βγάζουν στην Ελβετία με κρατική προστασία.
Πόσο πια να εξηγήσεις στον «κοσμάκη» ότι όλα εκείνα με τα οποία τον φοβέριζαν προεκλογικά, τώρα τα ζει όλα. Του έλεγαν ότι αν βγούμε από το ευρώ δεν θα έχουμε φάρμακα. Τώρα με το ευρώ, κοντεύουμε να μην έχουμε φαρμακεία, αλλά και για όσο έχουμε φαρμακεία λείπουν φάρμακα επειδή δεν μπορούν να τ’ αγοράσουν.
Όσο κι αν του εξηγήσεις του «κοσμάκη», όσα κι αν του πεις, ένα «ε, πωωως…» θα πάρεις για απάντηση. Και μέσα στον κοσμάκη πετάγονται και οι τσουτσούδες του νεοφιλελευθερισμού. Οι «είρωνες». Α, οι «είρωνες»! Τι ράτσα κι αυτή!
Πετάγονται και σε ρωτάνε τάχα μου για να πληγώσουν την αξιοπρέπειά σου «δηλαδή επειδή είσαι αποτυχημένος και κατεστραμμένος, θες να γίνουμε κι εμείς σαν τα μούτρα σου;»
Οι «είρωνες»! Ρε λαμόγια, επειδή εσείς κάνατε περιουσίες με κρατικές δουλειές και τώρα λιμάρετε δόντια για να ξεκοκαλίσετε το ΕΣΠΑ, πρέπει εγώ ν’ ανέχομαι την αθλιότητά σας; Πρέπει να γίνω το ειδωλόθυτο στο δικό σας «ευρώ πάση θυσία»;
Κι όταν πέφτει σε τέτοιο καυγά ο «κοσμάκης», τον ακούς να λέει «Μη μαλώνετε, βρε παιδιά. Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε, γιατί η ψυχή του Έλληνα μπλα μπλα μπλα….».
Γι’ αυτό πλέον όταν ακούω «τι φταίει ο κασμάκης;» γυρίζω από την άλλη και λέω «ε, πωωωως… μην το λες, φταίει».
Από τον ΚΑΡΤΕΣΙΟ, μοντάζ Γρέκι

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ?......


Tι δεν καταλαβαίνεις;

==========================

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΜΕΙΣ ή ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ???

Κάτω από τα όρια της μισθολογικής εξαθλίωσης οι νοσοκομειακοί γιατροί, και η πολιτεία καθυστερεί προκλητικά την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών...

1)Οι δεδουλευμένες τακτικές εφημερίες του Νοεμβρίου 2012 δεν έχουν πληρωθεί σε πολλά νοσοκομεία. Σύμφωνα με το νέο άθλιο μνημονικό νομικό καθεστώς, για να πληρωθούν οφειλόμενα του προηγούμενου οικονομικού έτους μέσα στο επόμενο χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση. Αυτήν το υπουργείο υγείας την έχει υποσχεθεί από τα … Φώτα, αλλά δεν την έχει κάνει ακόμα.

2)Οι εγκρίσεις για την καταβολή των εφημεριών του νέου οικονομικού έτους (Δεκεμβρίου 2012 και Ιανουαρίου 2013) καθυστερούν χωρίς προφανή λόγο.Ούτως ή άλλως στα περισσότερα νοσοκομεία τα λεφτά δεν φτάνουν λόγω νέας δραματικής περικοπής στα προβλεπόμενα ποσά και κάποιοι... 

Πάλι θα μείνουν απλήρωτοι αν δεν δοθούν τα έξτρα κονδύλια που έχουν ζητηθεί.

3)Για τις πρόσθετες εφημερίες του 2012 (τις άνω των 7 για τους ειδικευόμενους κ.ο.κ.) ούτε φωνή ούτε ακρόαση, αν και αυτές πληρώνονται με άλλες διαδικασίες από τα νοσοκομεία και τις ΥΠΕ. Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες- δεν χαμπαριάζουν τίποτα. 

Βέβαια για τους δικούς τους παχυλούς μισθούς, βουλευτές – υπουργοί – γενικοί γραμματείς – ΥΠΕάρχες – διοικητές νοσοκομείων έχουν φροντίσει να τους «τσεπώνουν» πάντα στην ώρα τους. Από κοντά και οι δικαστικοί, που πριν λίγες μέρες «παντελόνιασαν» και αυτοί το «δωράκι» Ρουπακιώτη – Σαμαρά : 100 ζεστά μύρια για «αναδρομικά»!…

Η χούντα κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και ο άθλιος τρικομματικός κυβερνητικός θίασος που εφαρμόζει την πολιτική της εξαθλιώνουν και φτωχοποιούν στο έπακρο τους νοσοκομειακούς γιατρούς για να διαλύσουν ό,τι έχει απομείνει από δημόσια δωρεάν περίθαλψη. το έχουν παρακάνει. 
Η οργή πια ξεχειλίζει … Γενικές Συνελεύσεις σε όλα τα Νοσοκομεία και όλες τις Ενώσεις. Αποφασίζουμε :
- Να μην σταλούν προγράμματα εφημεριών για τον Μάρτιο.
- Δυναμικές κινητοποιήσεις με επίσχεση-πλήρη απόσυρση των ειδικευομένων και απεργία των ειδικευμένων. 
Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.  
Είναι αδίστακτοι.  
Όσο δεν ξεσηκωνόμαστε αποθρασύνονται και κανουν ακόμα μεγαλύτερα αίσχη σε βαρέος μας και σε βάρος των ασθενών μας. ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ! 

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ - ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΊΣΟΥΜΕ!!



Οι αγρότες του κόμβου της Νίκαιας προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στην Εθνική Οδό - Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα με τα ΜΑΤ, ξύλο, πέτρες και χρήση χημικών - Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομειο για τις πρώτες βοήθειες - Υλικές ζημιές και σε ένα περιπολικό...

Μάχη στήθος με στήθος έδωσαν για μία ακόμη φορά οι αγρότες με τις αστυνομικές δυνάμεις στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα. Περίπου στις 4 το απόγευμα οι αγρότες του θεσσαλικού κάμπου προσπάθησαν... 


Να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ για να αποκλείσουν την Εθνική οδό. Τα ΜΑΤ εμπόδισαν τους αγρότες και ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα. 
Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις αγρότες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες.
 Όπως γράφει το thesstoday.gr μετά από τη συμπλοκή οι αγρότες κατόρθωσαν να φτάσουν στην Εθνική οδό και να πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία. Εκεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί προσπάθησαν και πάλι να τους διώξουν χτυπώντας τους με τα γκλομπ και κάνοντας αλόγιστη χρήση χημικών.
Οι αγρότες απάντησαν πετώντας πέτρες με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό της αστυνομίας. 
NEWSIT

Σημείωση "Ε.Φ":
Το βέβαιο είναι πως οσο περνά ο καιρός και τα πολιτικά αδιέξοδα του συγκυβερνώντος θιάσου θα διευρύνονται, τα τάγματα εφόδου των δυνάμεων καταστολής θα δείχνουν όλο και πιο απειλητικό το πρόσωπο της φρίκης.

Ας το καταλάβουν καλά οι ερωτευμένοι με τις αυταπάτες που πλειοδοτούν με τη στάση τους στον στοχευμένο κοινωνικό αποπροσανατολισμό, πως η μόνη λύση είναι η ανατροπή των κατοχικών ανδρεικέλων. Οι δολοφονημένοι έφτασαν ήδη τους 4.000. Πού πρέπει να φτάσουμε???


Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ




ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ‼




makeleio.gr