Βύρων Πολύδωρας: Πώς και δεν σκέφτηκαν την παραίτηση;

Βύρων Πολύδωρας: Πώς και δεν σκέφτηκαν την παραίτηση;Δεν βρέθηκε κανείς από τους συνεργάτες του, από τα στελέχη της ΝΔ (πρώην πρωθυπουργό, υπουργούς και λοιπούς προφεσσόρους) να υπενθυμίσει στον «πρωθυπουργό» πως υπάρχει και η παραίτηση; Δεν έβλεπαν πως τα αφεντικά τους τον είχαν εγκαταλείψει και τον μεταχειρίζονταν από εξαμήνου και πλέον σαν αναλωθέντα, όχι απλώς σαν αναλώσιμο; Εκτός από ανίκανο; Δεν θυμούνται το παγωμένο βλέμμα της Μέρκελ προς τον κ. Σαμαρά στο Βερολίνο, όταν σε δημόσιες δηλώσεις του ο τελευταίος ανεκοίνωσε διθυραμβικά το τέλος του μνημονίου και την έξοδο στις αγορές; Με τα γνωστά – αμέσως μετά – αποτελέσματα, την εκτίναξη στα ύψη των spreads, των δεκαετών ελληνικών ομολόγων; Και ποιός τους είπε (στους συγκυβερνώντες Σαμαρά-Βενιζέλο) πως είναι δικαίωμά τους, ή αποκλειστικό προνόμιό τους, η καταχρηστική άσκηση εκβιαστικών διλημμάτων σε βάρος των διαφωνούντων βουλευτών και κατ’ επέκτασιν σε βάρος του λαού; «Ή με εμάς ή αλλιώς καταστροφή»!!! Σαν δεν ντρέπονται!!!

 
Λίγη καταστροφή έχουν φέρει ήδη; Τί άλλο περισσότερο θα πάθουμε; Δεν είναι κωμικοί όταν διατυπώνουν τις απειλές τους για τα ΑΤΜ που δεν θα βγάζουν λεφτά, ενώ έχουν προ πολλού αδειάσει (από τους φόρους και από την ανεργία) οι λογαριασμοί; Οι ίδιοι οι κυβερνώντες με τις φοροεπιδρομές τους και την εξάτμιση των εισοδημάτων τους τα έχουν αδειάσει. Όπως οι ίδιοι έχουν δρομολογήσει τη δήμευση των περιουσιών μας.
 
Μπορούν να ζουν την αυταπάτη τους οι κυβερνητικοί. Να κάνουν business (αυτό δεν είναι αυταπάτη, είναι απλή δόλια απάτη) και να επιμένουν ότι ευεργετούν τον κόσμο. Εδώ έφτασε ο Βενιζέλος να λέει ανερυθρίαστα (πλην κάθιδρα, όπως πάντα οι ψευδομάρτυρες) ότι η Ελλάδα έχει δημόσιο χρέος όχι 177,7% του ΑΕΠ, αλλά 60%!!! Τέτοια χοντρά και ασύστολα ψεύδη!!! Συντάχθηκε με κάποιον Αρμένη, ονόματι Καζαριάν, τυχοδιώκτη και τζογαδόρο στα διεθνή funds, στα vultures funds τα λεγόμενα, που περιφέρει τις δικές του κάλπικες μετρήσεις, προκειμένου να δαγκώσει κανέναν ριψοκίνδυνο «επενδυτή». Αυτοί ήσαν και είναι οι συγκυβερνώντες. Ψεύτες και υποκριτές, πειραματιστές, φρανκεσταϊνικοί, ανάλγητοι, αλαζονικοί προς τους φτωχούς και δυστυχισμένους.
 
Κατά τρόπο μυστήριο και εγκληματικό κατάφεραν να φέρουν έναν ταξικό διχασμό στον λαό και στην κοινωνία.
 
Μαζί τους είναι κάτι πλούσιοι που κάνουν αρπαχτές δουλειές, κάτι μεγαλοαστοί με offshores και λογαριασμούς στην Ελβετία, στο Λίχτενστάϊν, στα νησιά της Μάγχης και στο City του Λονδίνου, στο Λουξεμβούργο και όπου γης υπάρχουν κρυψώνες για κλοπιμαία! Έχουν προσεταιρισθεί κάτι απογόνους «δωσιλόγων» και «ταγματασφαλιτών» και λοιπών «συνεργατών» των Γερμανών της τρόϊκας, κάτι «δικηγοράκια» που υποβάλλουν στην τρόϊκα τα υπομνήματα των επιχειρηματιών και διεθνών ή εγχώριων τραπεζιτών για τους οποίους δουλεύουν.
 
Όλοι αυτοί, και άλλοι τέτοιοι, αποτελούν τη «γκρούπα» (κομματική δήθεν, ουσιαστικά παρεΐστικη και καμαριλική) των συγκυβερνώντων «αρχηγών». Και όλοι μαζί, σαν τσομπανόσκυλα, εναντίον των φτωχών, των τσακισμένων, των αδυνάτων, των αριστερών και εναντίον εκείνων των πολιτικών που δεν γονατίζουν, που δεν προσκυνούν. Αυτά συμβαίνουν αυτές τις ώρες της Νέμεσης σε βάρος των δυναστών που δεν παρητήθησαν, αλλά επιμένουν τυφλά και με βρόμικα μάτια και ψυχές να παριστάνουν τους ρυθμιστές των εξελίξεων!
- See more at: http://www.dotnews.gr/cnt.asp?ctg=2&rid=405#sthash.vlUfDWso.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: