Καθίσανε που λέτε εκεί στην κυβέρνηση και φτιάξανε έναν περίπλοκο μαθηματικό τύπο -τύφλα να ‘χει το Θεώρημα του Φερμά-, για να καταλήξουν στο εξής συγκλονιστικό συμπέρασμα: 
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει 1,45 εκατομμύρια ευρώ ως έκτακτη εκλογική επιχορήγηση, όταν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επί παραδείγματι, θα πάρει μόλις 370.000. 
Το κόμμα του 12% θα πάρει ποσό που αντιστοιχεί σε κόμμα του 30%, διότι, όπως αποφάσισαν οι φωστήρες του Μιχελάκη, η χρηματοδότηση θα γίνει κυρίως με βάση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του 2009, όπου το ΠΑΣΟΚ πήρε 37% και όχι με βάση το αποτέλεσμα των εθνικών, όπου πήρε 12%.


Και πού ξέρετε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει στις ευρωεκλογές 12% και όχι 37%, είναι το επιχείρημα των εκλογομαγείρων
Ούτε 37% θα πάρει, ούτε 12% θα πάρει, το πολύ ένα 5% θα πάρει ο κρυπτόμενος πίσω από την ΕΛΙΑ Βενιζέλος και αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος, το γνωρίζει και ο Μιχελάκης, που μοιράζει την κρατική χρηματοδότηση. 
Το γνωρίζει ο Μιχελάκης, παρόλα αυτά δίνει σκανδαλωδώς 1,5 εκατομμύριο στο ΠΑΣΟΚ, μπας και το σώσει από την πλήρη καταστροφή, σώζοντας μαζί του και την κυβέρνηση. Αν πέσει ο Ευάγγελος, θα παρασύρει μαζί του στην άβυσσο και τον Αντώνη, χέρι- χέρι θα βουτήξουν από την Ακρόπολη, σαν ερωτευμένο ζευγαράκι του Μεσοπολέμου.


Δεν θα πάρει μόνο το 1,5 εκατομμύριο το ΠΑΣΟΚ, θα πάρει και το 25% του δωρεάν τηλεοπτικού χρόνου, ο οποίος θα υπολογιστεί και πάλι με βάση τις ευρωεκλογές του 2009, με μικρές προσθαφαιρέσεις
Ετοιμαστείτε για βομβαρδισμό από τηλεοπτικά σποτ που θα μας λένε ότι το Κίνημα θυσιάστηκε για να σωθεί ο τόπος και μαζί του θυσιάστηκε και ο εσταυρωμένος Βαγγέλης, ο αίρων τας αμαρτίας του κόσμου και του υποκόσμου. 
Μην εκπλαγείτε αν δείτε διαφημιστικό σποτ με τον Βενιζέλο καρφωμένο στον σταυρό, μόνο που από πάνω, αντί για ΙΝΒΙ, θα γράφει SIEMENS ή κάτι παρόμοιο.


Δεν έχουν ιερό και όσιο
Δίνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ στο ΠΑΣΟΚ που χρωστάει ήδη κοντά 130 εκατομμύρια
Εκατόν τριάντα εκατομμύρια χαμένα ανάμεσα στην κακή Αγροτική που έχει παραμείνει στο δημόσιο και στην καλή Αγροτική, που έχει περάσει στα χέρια του Μιχάλη Σάλα. 
Στο ΠΑΣΟΚ που ανέθεσε σε εταιρεία ορκωτών λογιστών τον έλεγχο των οικονομικών του και μετά πήρε την έκθεση και την μετέτρεψε σε όργανο εκκαθάρισης εσωκομματικών λογαριασμών. 
Μην μιλάς, γιατί θα ανοίξω τα συρτάρια και άλλες οικογενειακές ιστορίες.

Δεν πα να τους δώσουνε 1,5 εκατομμύριο, δεν πα να τους δώσουνε και 15 και 150, τίποτα, τίποτα πια δεν τους σώζει. 
Όπως θα ‘λεγε και ο Μαγιακόφσκι «όλων των Καλιφορνιών δεν θα έφτανε ο χρυσός», για να αποτρέψει το μοιραίο.