ΚΟΤΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ


Αν αποδοκιμαστεί η «ΕΛΙΑ» έρχεται χάος και ακυβερνησία??? - Λάθος… 

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΕΛΙΑ -ΚΟΤΑ

Αφενός ο ΜΠΕΝιζέλος έχει ΠΛΑΝΟ Β΄ και ήδη ετοιμάζει νέο κόμμα, με την κωδική ονομασία...
«ΚΟΤΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ».  Και αφετέρου Νo Problem… Το χάος και την ακυβερνησία μας την έχουν επιβάλει τα 5 τελευταία χρόνια διά…. νόμου και θα τη σταθεροποιήσουν με αλλαγή του…. Συντάγματος!!! 

Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΥ ΞΕΡΝΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ


Όταν ένας προσκυνημένος πολιτικός επιχειρεί να εμφανίζεται ως οραματιστής, καταπιανόμενος ακόμη και με το στοιχειώδη κώδικα που οφείλει να διαπερνά, να προσδιορίζει και εν τέλει να διασφαλίζει τη λαϊκή κυριαρχία και την πεμπτουσία της εθνικής μας αξιοπρέπειας... 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τότε ο υπέρτατος νόμος της χώρας, δε συνιστά πλέον εθνικό Σύνταγμα, αλλά Κατοχική εγκύκλιο, και επέχει θέση  εσωτερικού κανονισμού σε Γκεσταπίτικο κολαστήρι.

Δυστυχώς ο Αντώνης Σαμαράς με τη σημερινή του παρέμβαση, δεν παρενέβη στις εξελίξεις σηματοδοτώντας μια πρόθεση αξιοπρέπειας, μετά απ όλα όσα έκανε κατά τη διάρκεια της θλιβερής του πρωθυπουργίας, και τα οποία συνιστούν εθνικά εγκλήματα.

Ο Αντώνης Σαμαράς, καταπιανόμενος με το θεμελιακό νομοθέτημα της χώρας, δηλαδή με το ίδιο το Σύνταγμά της, προσέβαλε ουσιαστικά έναν ολόκληρο λαό, και μόλυνε την ιδέα της συνταγματικά θεσμοθετημένης εθνικής αξιοπρέπειας με το δηλητήριο της προσκυνημένης ψυχής που ενέδωσε στα πάντα,  μέσα σε μια πορεία απόλυτου ξεπεσμού.

Μιλάμε για τον πολιτικό που δε δίστασε...
να γίνει δηλωσίας προκειμένου να του εμπιστευτούν οι δυνάμεις κατοχής την πρωθυπουργία της χώρας, υπηρετώντας έτσι αποκλειστικά και μόνο την προσωπική του ματαιοδοξία...

Όταν λοιπόν ο φερόμενος ως πρωθυπουργός, που είναι ο άνθρωπος ο οποίος το μοναδικό στο οποίο πλειοδότησε ήταν η απόλυτη υποταγή και η εθελοδουλεία του σε μια συμμορία αδίστακτων που ταπεινώνουν τη χώρα του και δολοφονούν το λαό του, αποφασίζει να μιλήσει για το Σύνταγμα που ο ίδιος κουρέλιασε κατά τη διάρκεια της θλιβερής του θητείας, τότε η Ελληνική κοινωνία έχει κάθε λόγο να ανησυχεί γιά όλα όσα πρόκειται ν ακολουθήσουν.

Δύο σημεία που πέρασαν "στα ψιλά" αποκαλύπτουν το βρώμικο σχέδιο του υποτιθέμενου ευπατρίδη, μέσα από το οποίο αυτό που πρόκειται να επιχειρηθεί, είναι να μετατραπεί το Σύνταγμα μιας εθνικά κυρίαρχης χώρας, σε συμφωνητικό καθολικής υποταγής μιας ταπεινωμένης επαρχίας στα κελεύσματα του Σουλτανάτου.

Τί είπε λοιπόν ανάμεσα στ άλλα ο "οραματιστής" του πανεθνικού ξεφτιλισμού, παρουσιάζοντας τη "μεγάλη του ιδέα" για τη Συνταγματική αναθεώρηση???

Το πρώτο που είπε είναι ότι "το Σύνταγμα πρέπει να είναι σύμμαχος στην επιχειρηματικότητα και σύμμαχος στην προσέλκυση επενδύσεων" και πρότεινε τη "σύνδεση της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας με την οικονομική μας ανάπτυξη".

Το δεύτερο, το ακόμη χειρότερο, είναι η πρότασή του για ένα μόνιμο συνταγματικό δικαστήριο, το οποίο θα μεριμνά "Και για την απελευθέρωση σειράς επενδύσεων που δυστυχώς εκκρεμούν".

Όταν λοιπόν ένας προσκυνημένος πολιτικός επιχειρεί να εμφανίζεται ως οραματιστής, καταπιανόμενος ακόμη και με το στοιχειώδη κώδικα που οφείλει να διαπερνά, να προσδιορίζει και εν τέλει να διασφαλίζει τη λαϊκή κυριαρχία και την πεμπτουσία της εθνικής μας αξιοπρέπειας, τότε ο υπέρτατος νόμος της χώρας, δε συνιστά πλέον εθνικό Σύνταγμα αλλά Κατοχική εγκύκλιο και επέχει θέση εσωτερικού κανονισμού σε Γκεσταπίτικο κολαστήρι.

  • Νέο Σύνταγμα λοιπόν που θα μετατρέπει τον τόπο μας, από κυρίαρχη χώρα σε χώρο ασύδοτης δράσης των συμμοριών της μαφίας του χρήματος, θέλει ο Αντώνης...
  • Σύνταγμα που δε θα ποινικοποιεί το κατοχικό πλιάτσικο αλλά θα νομιμοποιεί το κουρέλιασμα του τόπου στο όνομα της γαμημένης της επιχειρηματικότητας, στην οποία ούτε ευαίσθητες εθνικές προτεραιότητες δε θα μπορούν να τισταθούν, θέλει ο Αντώνης...
  • Σύνταγμα που δε θα προστατεύει το δημόσιο πλούτο έναντι κανενός, αλλά θα νομιμοποιεί την εκχώρηση του για το μεγάλο φαγοπότι των συμμοριών, θέλει ο Αντώνης... 

Και τέλος...
Συνταγματικό δικαστήριο, που αντί να οδηγεί στο εκτελεστικό απόσπασμα τα επίορκα καθάρματα που ασέλγησαν αδίστακτα σε βάρος του τόπου, θα λειτουργεί ως απόλυτα χειραγωγούμενο πλυντήριο ανομιών και εγκλημάτων, και που απλά θα επικυρώνει κατοχικά διατάγματα, προσδίδοντάς τους "ελληνοπρέπεια" σαν τα μούτρα εκείνων που προσκύνησαν αδίστακτα την ξένη κατοχή, θέλει ο Αντώνης.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"