Παρασκήνιο ανωμαλίας

Άνθρωπος δύο πρωθυπουργών και τριών πολιτικών αρχηγών, πολιτικός σύμβουλος δύο τραπεζιτών και της Deutsche bank, έμπιστο πρόσωπο κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών υπήρξε διαδοχικά ο Γ. Αποστολόπουλος, τον οποίο ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. Π. Χαϊκάλης κατονομάζει ότι αποπειράθηκε να τον χρηματίσει προκειμένου να κατασκευαστεί, με κάθε τρόπο, προεδρική πλειοψηφία. 
Το σύμπλεγμα των πρωταγωνιστών που καταγράφεται στο βίντεο - ντοκουμέντο αναδεικνύει τις σκοτεινές διαδρομές του μνημονιακού κατεστημένου, απ' όπου αναδίδεται αποφορά πολιτικής σήψης.

Προκαλεί ερωτήματα η αδράνεια των αστυνομικών αρχών και της Δικαιοσύνης να ελέγξουν εγκαίρως το υλικό της παρανομίας, από την οποία μπορεί να προέκυπτε χάλκευση της προεδρικής εκλογής
Γιατί οι αρχές άφησαν να περάσει η πρώτη ψηφοφορία και χρειάστηκε η δημόσια καταγγελία του βουλευτή για να ενεργοποιηθούν; 
Οι ευθύνες είναι πολιτικές και αφορούν τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος, αν και προφανώς ενήμερος, δεν είχε αντιδράσει. 
Ακόμη και χθες αντέδρασε όχι ως πρωθυπουργός, αλλά ως ιδιώτης. 
Κατέθεσε μήνυση κατά του βουλευτή, ενώ όφειλε να μιλήσει πολιτικά και να εξηγήσει την περίεργη αδράνεια των αρχών, καθώς και τη δική του σιωπή. 
Πρόκειται για χαρακτηριστική απόπειρα κουκουλώματος ενός πολιτικού σκανδάλου με ποινικές όψεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Μαξίμου αποδεικνύεται άντρο πολιτικών συναλλαγών και διαφθοράς
Το δόγμα Σαμαρά δεν αναγνωρίζει το ήθος της δημοκρατίας. 
Στηρίζεται σε μεθοδεύσεις και πρόσωπα τύπου Μπαλτάκου. 
Όλοι τους με άσπρα κολάρα, επικαλούμενοι το αδίκημα της "παράνομης βιντεοσκόπησης", προκειμένου να συγκαλύψουν τη διαφθορά.
Η νέα καταγγελία πολιτικής διαφθοράς συμβαίνει σε μια περίοδο κατά την οποία τα δυναμικά ερείσματα της εξουσίας βυσσοδομούν εν όψει της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Κατασκευάζουν πλαστές υποψηφιότητες, παρ' ότι οι προτεινόμενοι κατηγορηματικά και επίμονα έχουν απορρίψει την πρόταση. 
Διακινούν σενάρια για νέα κόμματα και νέα κυβέρνηση, με μοναδικό σκοπό να αποτραπεί η προσφυγή στις κάλπες και να δοθεί χρόνος για την αυταρχική και διεφθαρμένη ανασυγκρότηση του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος. 
Επιμένουν στις επιχειρήσεις διάλυσης μικρότερων κομμάτων και πολιτικής απαξίωσης πολιτικών αρχηγών.

Πρόκειται για παρασκήνιο πολιτικής αποσταθεροποίησης και ανωμαλίας
Τι ειρωνεία! 
Πρωταγωνιστές είναι αυτοί που κόπτονται για την πολιτική σταθερότητα, έτοιμοι όμως τώρα να πρωταγωνιστήσουν αδίστακτα στην πολιτική ανωμαλία για να ανακόψουν τη δημοκρατική πορεία της χώρας. 
Μόνο η λαϊκή παρέμβαση, με άμεση προσφυγή στις εκλογές, μπορεί να σπάσει το απόστημα της διαπλοκής και της πολιτικής διαφθοράς
Μόνο μια νέα Βουλή με δημοκρατικούς - προοδευτικούς και αριστερούς συσχετισμούς, που θα αναδείξει μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, μπορεί να βάλει τέλος στη σαπίλα και να θέσει τις βάσεις για τη δημοκρατική αναγέννηση της χώρας.