Νεολαία: Τηλεοπτικό Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Νέμεσις -ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!



Δημοσιεύτηκε στις 11 Μάη 2014
Νέμεσις: Η απονομή πραγματικής δικαιοσύνης, η Θεία Δίκη, που σύντομα θα αποδοθεί στους υπαίτιους της εξαθλίωσης των Ελλήνων, στους δολοφόνους των χιλιάδων συμπολιτών μας μέσα από την φτώχεια και την ανέχεια, σε εκείνους που ξεπουλάνε τα χώματα που έχουν ποστιστεί με το αίμα των προγόνων μας στο διάβα των αιώνων για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.


Σύνταγμα της Ελλάδας
Άρθρο 120, παράγραφος 4

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ εναντίον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Ποιος (θα) κυβερνά αυτή τη χώρα; Κοινωνία, διακυβέρνηση και αγώνες την ε...

Μεγαλειώδης υποδοχή Τσίπρα στην Άρτα

Μεγαλειώδης ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν Αρτινοί και Αρτινές για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό απ' όπου κατάγεται! - "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ήπειρο. Έναν τόπο που πέρα από τόπος καταγωγής μου, είναι και ένας τόπος ιδιαίτερος, παραμελημένος και φτωχός, αλλά με εξαιρετικά σημαντικές δυνατότητες", δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 

Τεράστια ήταν η συγκέντρωση του κόσμου στην Άρτα, όπου περιόδευσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας. Απευθυνόμενος στον συγκεντρωμένο κόσμο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε τον παρακάτω χαιρετισμό:
"Η ελπίδα έχει ήδη νικήσει το φόβο και αξίζει να δώσουμε μια μεγάλη ευκαιρία στο μέλλον και την ελπίδα. Αξίζει να δώσουμε μια ευκαιρία στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Μια ευκαιρία στην Ήπειρο και στην Άρτα που της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, με καλύτερη προοπτική.
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν από μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Σε αυτήν την τελική αναμέτρηση δεν αναμετρώνται πια κάποιες πολιτικές παρατάξεις. Διότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώνονται δεξιοί και αριστεροί στη μάχη της ανάγκης να οικοδομήσουμε ένα μέλλον με αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας, για τις επόμενες γενιές. Οι παλιές διαχωριστικές γραμμές διαπερνώνται από την ανάγκη να νιώσουμε ότι έχουμε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Και αυτό που σήμερα βαραίνει περισσότερο από ποτέ είναι ότι έχουμε τη δύναμη και τη δυνατότητα να ονειρευτούμε και να υλοποιήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Θα είναι δύσκολα, αλλά ο λαός μας γνωρίζει από δυσκολίες και γνωρίζει να τις ξεπερνά όταν σε αντίστοιχες συνθήκες βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της αντίστασης και του αγώνα για δικαιοσύνη, προκοπή, για πατρίδα, για αξιοπρέπεια. Έτσι και τώρα θα βρεθεί η Ήπειρος στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Το κλίμα αλλάζει και η ανατροπή αυτή τη φορά δεν θα έρθει από τα αστικά κέντρα. Η ανατροπή θα έρθει από την περιφέρεια. Και κυρίως η Ήπειρος θα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Η Ήπειρος της εγκατάλειψης, η Ήπειρος της φτώχειας. Η Ήπειρος θα δώσει το μήνυμα ότι της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.
Αυτές τις μέρες οι πολιτικοί μας αντίπαλοι έχουν ψάξει να βρουν ό,τι αποθέματα κινδυνολογίας τους έχουν απομείνει για να φοβίσουν το λαό μας. Ο λαός μας, όμως, δεν τους πιστεύει πια. «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα». Ο λαός μας δεν πιστεύει στην κινδυνολογία και θέλει να δώσει μια ευκαιρία προκειμένου να δώσουμε τη μάχη να βγούμε από τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει.
Η επιλογή στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο ασφαλής επιλογή για να σταματήσει το δράμα των τελευταίων χρόνων. Η κινδυνολογία δεν μπορεί να συγκρατήσει αυτό το ρεύμα που μέρα με τη μέρα όσο πηγαίνουμε προς την κάλπη μετατρέπεται σε ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Και αυτό φανερώνει η παρουσία σας εδώ, στο κέντρο της Άρτας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο την κοινωνική σωτηρία, την εθνική αναγέννηση και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Και αυτό θα το κάνουμε πράξη με όλες μας τις δυνάμεις. Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας δώσει μια ευκαιρία ολόκληρη και όχι μισή. Στο παρελθόν ο λαός μας έδωσε ολόκληρη ευκαιρία και πολλές φορές έδωσε την ευκαιρία και στον Σημίτη και στον Καραμανλή. Και στον Γ. Παπανδρέου και στον Σαμαρά. Τώρα ήρθε η ώρα να δώσει την ευκαιρία σε μας, στον ΣΥΡΙΖΑ, στην αριστερά. Για να δημιουργήσουμε τη δυνατότητα, όχι να φέρουμε τη ρεβάνς, αλλά να ενώσουμε δυνάμεις.
Γι’ αυτό σήμερα απλώνουμε το χέρι σε κάθε πολίτη, δεξιό και αριστερό. Η επόμενη μέρα μας χρειάζεται όλους μαζί, ενωμένους να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Να ξαναγίνουμε μια ευρωπαϊκή χώρα με αξιοπρέπεια.
Μας λένε όμως πολλοί. Ζητάτε και εσείς αυτοδυναμία, όπως ζητούσαν κάποτε και τα άλλα κόμματα. Τους απαντάμε. Εμείς δεν ζητάμε λευκή επιταγή. Εμείς ζητάμε να έχουμε την απόλυτη πλειοψηφία στη βουλή ώστε να έχουμε τα χέρια μας λυμένα στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις πάνω στη στρατηγική που έχουμε εξαγγείλει εδώ και χρόνια και σήμερα δικαιώνεται σε όλη την Ευρώπη. Να έχουμε τα χέρια λυμένα και να μην μπορεί κανένας από τις δυνάμεις του χθες να μας βάλει τρικλοποδιά.  Αν τα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τα καταφέρει η Ελλάδα.
Υπάρχουν, όμως, πολλοί που θα ήθελαν ο ΣΥΡΙΖΑ να μην τα καταφέρει. Είναι αυτοί που τα τελευταία χρόνια κυβέρνησαν και σήμερα θέλουν να διατηρήσουν τις καρέκλες τους, την εξουσία τους για να συνεχιστεί το πάρτι της διαπλοκής και της διαφθοράς στη χώρα μας. Είναι το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο τους χθες που θέλει να μείνει η χώρα στη δραματική κατάσταση. Γι’ αυτό σας ζητάμε να δώσετε ολόκληρη την ευκαιρία, με το χέρι στην καρδιά να δώσετε δύναμη στην ελπίδα, στην Ελλάδα.
Την άλλη Κυριακή δεν σας καλούμε να δώσετε δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ. Σας καλούμε να δώσετε δύναμη στην Ελλάδα. Ξέρω ότι αυτόν τον αγώνα θα τον δώσετε δυο φορές. Και για την ελπίδα και για το μέλλον, αλλά και για τον τόπο σας. Το τόπο μας που αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Θα δικαιώσουμε τους αγώνες και θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για φέρουμε την Ελλάδα σε έναν καλύτερο δρόμο. Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα  των πολλών. Τα συμφέροντα του λαού μας. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ πια δεν είμαστε εμείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εσείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όλος ο ελληνικός λαός που αγωνίζεται. Και όταν οι λαοί πιστεύουν στις δυνάμεις τους τότε είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουν. 
Από τα Ιωάννινα, όπου και προσγειώθηκε το αεροπλάνο που τον μετέφερε, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:
"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ήπειρο. Έναν τόπο που πέρα από τόπος καταγωγής μου, είναι και ένας τόπος ιδιαίτερος, παραμελημένος και φτωχός, αλλά με εξαιρετικά σημαντικές δυνατότητες. Ένας τόπος με περήφανους ανθρώπους που νομίζω ότι αξίζει την προσοχή μας.
Είμαι βέβαιος ότι τη μεγάλη εκλογική διαφορά σε αυτή τη μάχη δεν θα την κάνουν τα αστικά κέντρα. Θα την κάνει η περιφέρεια και ιδιαίτερα η Ήπειρος θα δώσει αποφασιστική συμβολή σε μια μεγάλη αλλαγή. Σε μια μεγάλη και αναγκαία ανατροπή. Η Ήπειρος έχει δικαίωμα στην ελπίδα. Έχει δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Έχει δικαίωμα στο αύριο. Σε ένα καλύτερο μέλλον.
Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε ότι το ρεύμα νίκης γίνεται ποτάμι. Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε ότι η αποφασιστικότητα του λαού μας να σταθεί όρθιος και να διεκδικήσει αξιοπρέπεια δεν μπορεί να ανατραπεί. 
Οι αντίπαλοί μας εξαντλούνται σε όσα αποθέματα φόβου και κινδυνολογίας έχουν. Δεν μπορούν, όμως, πια να γίνουν πιστευτοί από κανέναν.
Ο πρωθυπουργός σήμερα σε συνέντευξή του για μια ακόμη φορά κινδυνολογεί. Μας λέει ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφανίσει τη μεσαία τάξη. Ακόμα, όμως, κι αν είχαμε τέτοια πρόθεση, δεν θα μπορούσαμε διότι δεν έχουμε να βρούμε τίποτα όρθιο για να αφανίσουμε. Τη μεσαία τάξη την έχει ήδη εξολοθρεύσει με τις πολιτικές του ο κ. Σαμαράς και η τρόικα.
Ερχόμαστε, λοιπόν, για να στηρίξουμε τη μεσαία τάξη, τα χαμηλά εισοδήματα. Να στηρίξουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι με αξιοπρέπεια, ανεξάρτητα από το σε ποιον πολιτικό χώρο βρισκόντουσαν μέχρι χθες. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε μπροστά την Ελλάδα και θα τα καταφέρουμε".
από το Left.gr
- See more at: http://left.gr/news/o-al-tsipras-se-arta-kai-agrinio-simeraa#sthash.UeoYh0rJ.dpuf

Βίντεο από την καταστροφή αεροδρόμιο του Donetsk ,



 



Στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκε ένα βίντεο από την καταστροφή του αεροδρoμίου του Donetsk, που τραβήχτηκε από μια κάμερα κηφήνας (UAV).

"Το τμήμα του Στρατού με την ονομασία SOS έκανε την εναέρια αναγνώριση με το μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Donetsk στις 15 Ιανουαρίου” αναφέρεται σε ένα σχόλιο στο βίντεο.


Το αεροδρόμιο του Donetsk είναι ένα από τα πιο καυτά σημεία της αντιπαράθεσης των πολιτοφυλακών και των δυνάμεων ασφαλείας.

Την Παρασκευή, το υπουργείο άμυνας του DPR είπε ότι ανέλαβε τον έλεγχο του αεροδρομίου στο Donetsk, προσθέτοντας ότι στα ερείπια του νέου τερματικού σταθμού εξακολουθούν να βρίσκονται περίπου μια ντουζίνα στρατιωτών από τις ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας, αλλά σταμάτησαν τους πυροβολισμούς.

Ωστόσο, το κέντρο Τύπου της στρατιωτικής επιχείρησης στην ανατολική Ουκρανία δεν έχει επιβεβαιώσει αυτές τις εκθέσεις.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης οι Ουκρανοί στρατιώτες υπερασπιστές στο αεροδρόμιο του Donetsk , ξέμειναν από πυρομαχικά.

Ο επικεφαλής στρατιωτικός σύμβουλος του Donetsk της Λαϊκής Δημοκρατίας Matuzenko Βαλεντίν είπε ότι στους Ουκρανούς στρατιώτες δόθηκε η ευκαιρία για την ασφαλή αποχώρηση τους από το αεροδρόμιο του Donetsk προς τα εδάφη τους κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο επικεφαλής της DPR Αλέξανδρος Zakharchenko έχει υποσχεθεί να δώσει στον Πρόεδρο της Ουκρανίας Petro Poroshenko την Ουκρανική σημαία που είχε κρεμάσει στο νέο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Donetsk αν θα έρθει στο Donetsk.

Μιλήστε, αλήτες, δοσίλογοι της ΝΔ, να ακούσουμε τι θα απολογηθείτε


Γράφει ο  mitsos175.

Αυτά είναι πραγματικά γκάλοπ. 

Το χρέος της Ελλάδας είναι 409.348.200.000 περίπου και συνεχίζει να αυξάνει με ρυθμό 929 ευρώ το δευτερόλεπτο! Παρά το κούρεμα αυξήθηκε! Οι απώλειες του ΑΕΠ είναι τρομακτικές: Το 2008 το ΑΕΠ ήταν 341,6 δις €. Το 2014 έγινε 241,7 δις εκατό δισεκατομμύρια λιγότερο! Η ανεργία σήμερα είναι γύρω στο 27% χωρίς να λάβουμε υπόψη την ανασφάλιστη κι ευέλικτη εργασία, την υποαπασχόληση που κυριολεκτικά εκτοξεύτηκε!

Οι φόροι πολλαπλασιάστηκαν με χαρακτηριστικό τον παρανοϊκής έμπνευσης και άδικο ΕΝΦΙΑ που επιβάρυνε φέτος τους φορολογούμενους ακόμα 3,25 δις.
Οι καταθέσεις μειώθηκαν τον καιρό του μνημονίου κατά 75 περίπου δισεκατομμύρια ευρώ, και πολλές φορές τις τράπεζες προσέφυγαν στο δανεισμό χρημάτων με υψηλό επιτόκιο.
Το ποσοστό φτώχειας ξεπερνά κάθε δυσοίωνη πρόβλεψη με σχεδόν 4000000 νεόπτωχους ενώ την ίδια στιγμή που οι συντάξεις και οι μισθοί έχουν 45% και 40% απώλειες αντιστοίχως οι δαπάνες για την Υγεία και την Παιδεία σχεδόν εκμηδενιστήκαν: Μόλις 1,11 δις για την υγεία το 2014 και 2,47% οι δαπάνες για την Παιδεία κομμένες περίπου στο μισό πριν το Μνημόνιο μιλώντας με πραγματικά χρηματικά ποσά!


Την ίδια ώρα οι περιουσία των πλουσίων στην Ελλάδα έφτασε τα 76 δις $ αυξημένη θεαματικά πριν από την κρίση. Αυτά αφήνει η ΝΔ πίσω της. Μαζί με την καταστροφή ακόμα και αυτής της ελάχιστης υποδομής που υπήρχε πριν, με διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και υποθήκευση του φυσικού πλούτου και των ίδιων των εργαζομένων της χώρας. Για να μην ξεχνιόμαστε.

Εγώ λοιπόν να ρωτήσω: Που βρέθηκαν τα χρήματα ώστε να αυξηθεί η περιούσια των πολιτικών και των πλουτοκρατών εν μέσω κρίσης. Γιατί ενώ δουλεύουμε σαν σκλάβοι κι μας έχουν υποβάλει τόσα μαρτύρια που τα αποκαλούν θυσίες, δεν βλέπουμε παρά μόνο επιδείνωση των οικονομικών μεγεθών. Που πήγαν τα χρήματα τα οποία κόπηκαν από μισθούς, συντάξεις και τα χρήματα από τα αβάσταχτα χαράτσια;

Λοιπόν για μιλήστε αλήτες δοσίλογοι της ΝΔ, να ακούσουμε τι θα απολογηθείτε. 

http://tsak-giorgis.blogspot.gr