Σκάνδαλο Μεγατόνων… Στην Ελλάδα της κρίσης ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Μόνο για τους ολιγάρχες…
3 δις από το ΕΣΠΑ σε Ψυχάρη-Κόκκαλη-Περιστέρη
Στην Ελλάδα της κρίσης ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Μόνο για τους ολιγάρχες…
Η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» συνεχίζει και σήμερα την έρευνα που ξεκίνησε χτες για το πώς οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστικοί όμιλοι της χώρας «απορρόφησαν» το 50% του ΕΣΠΑ την περίοδο 2007-2013… Χτες γράψαμε για την κατασκευαστικές εταιρείες συμφερόντων του Μπόμπολα ΕΛΛΑΚΤΩΡ και ΑΒΑΞ… Σήμερα δημοσιεύουμε έγγραφα – «φωτιά» που αφορούν την τρίτη μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία της χώρας, την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του κ. Περιστέρη… Συνέταιρου του Σταύρου Ψυχάρη του ΔΟΛ και του Σωκράτη Κόκκαλη.
Η «Α» δημοσιεύει το σύνολο των επίσημων εγγράφων- ντοκουμέντων τα οποία δείχνουν τα κατασκευαστικά έργα και τα υπέρογκα ποσά που έλαβε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ το χρονικό διάστημα από το 2007 μέχρι το 2013 αγγίζουν το μυθικό ποσό των 3 δις ευρώ!!! Δηλαδή το 15% του συνολικού ΕΣΠΑ και το 25% του κατασκευαστικού κλάδου!!!!
Από τους πίνακες που δημοσίευσε το HOT DOC που κυκλοφορεί και αναδημοσιεύουμε, εκτιμάται πως από τον βασικό όγκο των έργων έχει εισπράξει η ΤΕΡΝΑ πλησιάζει τα 2.678.987.416 ευρώ!!!! Δηλαδή όπως προαναφέραμε το 15% του συνολικού ΕΣΠΑ (20 δις) και το 25% της απορρόφησης του κατασκευαστικού κλάδου (12 δις) !!!!
ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ