Όταν ο εκμαυλισμός της ενημέρωσης, καταρρίπτει και τα όρια εξαχρείωσης.
Εάν στο ιδε­α­τό εθνι­κό δι­κα­στή­ριο, ο -εκλεγ­μέ­νος για την αρι­στεία του- Δι­κα­στής ερω­τού­σε τον υπο­γρα­φό­με­νο μάρ­τυ­ρα* σε ποια χρο­νι­κή στιγ­μή  θα το­πο­θε­τού­σε την κα­τά­πτω­ση του λει­τουρ­γή­μα­τος της ενη­μέ­ρω­σης στην Ελ­λά­δα στην έσχα­τη υπο­στάθ­μη του εκ­πε­σμού,            η απά­ντη­ση θα ήταν άμεση και χωρίς δι­σταγ­μό: την Πα­ρα­σκευή, 25 Σε­πτεμ­βρί­ου 2015.
Εκεί­νη την ημέρα, σε μια οποια­δή­πο­τε χώρα υπό κα­θε­στώς Δη­μο­κρα­τί­ας και ελευ­θε­ρί­ας του Τύπου, κο­ρυ­φαίο θέμα σε δελ­τία των ΜΜΕ και πρω­το­σέ­λι­δα των εφη­με­ρί­δων θα ήταν τα συ­γκλο­νι­στι­κά στοι­χεία που κα­τέ­θε­σε την προ­τε­ραία στην Επι­τρο­πή της Αλή­θειας για το Χρέος ο μέχρι πρό­σφα­τα υφυ­πουρ­γός Αμύ­νης κ. Κώ­στας Ήσυ­χος.
Τα στοι­χεία απε­κά­λυ­πταν ότι μέγα μέρος του συ­ντρι­πτι­κού χρέ­ους που χρη­σι­μο­ποιεί­ται ως πο­λε­μι­κή μη­χα­νή εθνι­κής υπο­δού­λω­σης, είναι το άθροι­σμα οφει­λών και τόκων, από το 1974 έως σή­με­ρα, από ένα σω­ρεί­τη λη­στρι­κών προ­μη­θειών όπλων άχρη­στων για την εθνι­κή άμυνα, από προ­μη­θευ­τές εταί­ρους-δυ­νά­στες και εκ­μαυ­λι­στές υπουρ­γών και κρα­τι­κών λει­τουρ­γών.
Ο γρά­φων (εξ απο­στά­σε­ως), που τυ­χαία άνοι­ξε το κα­νά­λι της Βου­λής την 1,10’ το πρωί, είδε με έκ­πλη­ξη τον κ. Εφή­με­ρο σε προ­χω­ρη­μέ­νο στά­διο της κα­τά­θε­σής του, την οποία ακο­λού­θη­σαν απα­ντή­σεις σε εξο­νυ­χι­στι­κές ερω­τή­σεις του προ­έ­δρου της διε­θνούς ομά­δος κα­θη­γη­τών και τέως υπουρ­γών-με­λών της επι­τρο­πής, Βέλ­γου κα­θη­γη­τή κ. Eric Toussaint. ΄Εμει­νε κα­θη­λω­μέ­νος, μη τολ­μώ­ντας να κι­νη­θεί σε ανα­ζή­τη­ση γρα­φι­κής ύλης για ση­μειώ­σεις, μη και χάσει μέρος των απο­κα­λύ­ψε­ων:
Για  τα  εξο­πλι­στι­κά χρέη από το Πρό­γραμ­μα Τρού­μαν που πλη­ρώ­να­με μέ­χρις προ­σφά­τως ή πλη­ρώ­νου­με ακόμη. Για τις τρείς υπέρ­γη­ρες αμε­ρι­κα­νι­κές φρε­γά­τες που αγο­ρά­σα­με, επι­σκευά­σα­με με με­γά­λη δα­πά­νη και χρη­σι­μο­ποι­ή­σα­με μόνο για ένα χρόνο. Για τα πιο σύγ­χρο­να πο­λε­μι­κά μας και τα αε­ρο­πλά­να F 16 που λεί­πουν από την προ­στα­σία της εθνι­κής επι­κρά­τειας και χρη­σι­μο­ποιού­νται σε απο­στο­λές του ΝΑΤΟ, με εθνι­κή οι­κο­νο­μι­κή επι­βά­ρυν­ση.
Κα­τέ­θε­τε ακόμη ο τέως υφυ­πουρ­γός για οπλι­κά συ­στή­μα­τα από τη Γερ­μα­νία (υπο­βρύ­χια, τανκς κ.λ.π), από τη Γαλ­λία (ελι­κό­πτε­ρα), από την Ολ­λαν­δία και την Ου­κρα­νία ( φου­σκω­τά Ζούμπρ) τα οποία προ­πλη­ρώ­θη­καν (με προ­σθή­κη στο χρέος), δεν πα­ρα­δί­δο­νται εμπρό­θε­σμα, ή κα­θό­λου, απο­δει­κνύ­ο­νται ελατ­τω­μα­τι­κά και μέ­νουν κα­θη­λω­μέ­να στο έδα­φος, ενώ η διεκ­δί­κη­ση τή­ρη­σης των συμ­βά­σε­ων πα­γώ­νει…
Κα­τέ­θε­τε τέλος για την δόλια μέ­θο­δο τμη­μα­τι­κής αγο­ράς οπλι­κών συ­στη­μά­των,  (πάντα μέσω «τα­λα­ντού­χων» αντι­προ­σώ­πων), πού πολ­λα­πλα­σιά­ζει το κό­στος τους, όπως αε­ρο­πλά­νων F 16 χωρίς κι­νη­τή­ρες (!) ή άλλο εξο­πλι­σμό, τανκς χωρίς πυ­ρο­μα­χι­κά και για άλλα συ­μπλη­ρω­μα­τι­κά χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά ενός ασύλ­λη­πτου ορ­γί­ου λε­η­λα­σί­ας του δη­μο­σί­ου πλού­του, και δο­λί­ας υπα­γω­γής του ελ­λη­νι­κού λαού στη ση­με­ρι­νή δου­λεία του χρέ­ους.
Η προ­ε­δρεύ­ου­σα και Πρό­ε­δρος της Βου­λής κ. Κων­στα­ντο­πού­λου, ανέ­φε­ρε κατά την ακρο­α­μα­τι­κή δια­δι­κα­σία, ότι είχε ζη­τή­σει σχε­τι­κά στοι­χεία από το ΥΠΕΘΑ  προ μηνών και πρό­σφα­τα σε συ­νά­ντη­σή της με τον τότε και τώρα υπουρ­γό κ. Καμ­μέ­νο, αλλά δεν της εστά­λη­σαν. Όπως δεν εστά­λη­σαν στην Επι­τρο­πή Αλή­θειας για το Χρέος στοι­χεία που ζη­τή­θη­καν και από τα άλλα υπουρ­γεία και βε­βαί­ως από την Τρά­πε­ζα της Ελ­λά­δος, η οποία μά­λι­στα απά­ντη­σε αρ­νη­τι­κά.
Υπό κα­θε­στώς φί­μω­σης, απο­μό­νω­σης και λοι­δο­ρί­ας…
Η συ­νε­δρί­α­ση της επι­τρο­πής με την κα­τά­θε­ση του κ΄Ησυ­χου, με­τα­δό­θη­κε μετά τα με­σά­νυ­χτα, από μια έμ­φο­βη και λοι­δο­ρού­με­νη τη­λε­ό­ρα­ση της Βου­λής, στο τέλος με­τά­δο­σης πα­λαιού ρω­σι­κού σή­ριαλ με τις αι­μα­τη­ρές πε­ρι­πέ­τειες των Κο­ζά­κων του Ντον στην επα­νά­στα­ση του 1917. Υπό ανά­λο­γες συν­θή­κες, ο γρά­φων είχε ακού­σει προ δι­μή­νου τμήμα μιας άλλης άκρως απο­κα­λυ­πτι­κής κα­τά­θε­σης, στην ίδια επι­τρο­πή, από τον κ. Παν. Ρου­με­λιώ­τη, πρώην υπουρ­γό και ΄Ελ­λη­να αντι­πρό­σω­πο στο ΔΝΤ, την εποχή όπου ο Γιωρ­γά­κης Πα­παν­δρέ­ου ενερ­γο­ποί­η­σε το Τα­μείο σε μη­χα­νι­σμό αποι­κιο­ποί­η­σης της χώρας.
Η κα­τά­θε­ση του κ. Ρου­με­λιώ­τη ήταν επί­σης συ­ντα­ρα­κτι­κή και για την βα­ρύ­τη­τα των απο­κα­λύ­ψε­ων και ως σπά­νιο, στις ημέ­ρες μας, τεκ­μή­ριο γεν­ναιό­τη­τας και πα­τριω­τι­σμού. Απο­κά­λυ­πτε με έγρα­φα του Τα­μεί­ου ότι η ανά­μει­ξή του πα­ρα­βί­α­ζε το κα­τα­στα­τι­κό του, γι­νό­ταν εν γνώ­σει του ότι το ελ­λη­νι­κό χρέος ήταν μη βιώ­σι­μο και ότι το μνη­μό­νιο εξο­ντω­τι­κών μέ­τρων για την εξυ­πη­ρέ­τη­ση/εξό­φλη­σή του χρέ­ους θα οδη­γού­σε στην κα­τα­στρο­φή της ελ­λη­νι­κής κοι­νω­νί­ας και οι­κο­νο­μί­ας. (Στην πρες κόν­φε­ρενς που έδωσε την Πα­ρα­σκευή η ακόμη Πρό­ε­δρος της Βου­λής κ. Κων­στα­ντο­πού­λου, με την λήξη αυτού του στα­δί­ου των ερ­γα­σιών της Επι­τρο­πής για το Χρέος, απο­κά­λυ­ψε ότι η κ. Λα­γκάρντ είχε απει­λη­τι­κά προει­δο­ποι­ή­σει τον κ. Ρου­με­λιώ­τη να μην κα­τα­θέ­σει στην Επι­τρο­πή, επει­δή εξα­κο­λου­θεί να δε­σμεύ­ε­ται από την υπο­χρέ­ω­ση του απορ­ρή­του!)
Στην τε­λευ­ταία ακρό­α­ση μαρ­τύ­ρων οι κα­τα­θέ­σεις του εκ­προ­σώ­που 7.000 απορ­φα­νι­σμέ­νων οι­κο­γε­νειών -κα­τό­πιν αυ­το­κτο­νί­ας- και της κόρης του αυ­τό­χει­ρα της Πλα­τεί­ας Συ­ντάγ­μα­τος, θα όφει­λαν φυ­σιο­λο­γι­κά να ενερ­γο­ποι­ή­σουν την αν­θρώ­πι­νη ευαι­σθη­σία των πα­ρό­ντων ρε­πόρ­τερ και των προϊ­στα­μέ­νων τους.
Και οι δύο αυτές συ­νε­δριά­σεις της Επι­τρο­πής Αλή­θειας για το Χρέος έγι­ναν στη Βουλή, πα­ρου­σία δη­μο­σιο­γρά­φων δια­πι­στευ­μέ­νων από κα­νά­λια και εφη­με­ρί­δες. Μά­ταια και στις δύο πε­ρι­πτώ­σεις ανα­ζή­τη­σε ο γρά­φων σε τη­λε­ο­πτι­κά δελ­τία (και της κρα­τι­κής ΕΡΤ) και στον ηλε­κτρο­νι­κό Τύπο κά­ποιο ρε­πορ­τάζ από συ­νε­δριά­σεις της Επι­τρο­πής, με τις απο­κα­λύ­ψεις ει­δι­κής εθνι­κής βα­ρύ­τη­τας και ενη­με­ρω­τι­κής αξίας, ιδιαί­τε­ρα στη ση­με­ρι­νή συ­γκυ­ρία, που έφε­ραν σε φως.
Το σκάν­δα­λο της Φολκ­σβά­γκεν, που συ­γκλο­νί­ζει σή­με­ρα τη Γερ­μα­νία και την Μαφία των Βρυ­ξελ­λών, ωχριά συ­γκρι­νό­με­νο  (με εθνι­κά δη­μο­σιο­γρα­φι­κά κρι­τή­ρια) με τον φά­κε­λο της δό­λιας υπερ­χρέ­ω­σης και κα­τα­δί­κης του ελ­λη­νι­σμού σε αφα­νι­σμό. Σε άλλες επο­χές της ελ­λη­νι­κής δη­μο­σιο­γρα­φί­ας οι εφη­με­ρί­δες θα αφιέ­ρω­ναν κα­θη­με­ρι­νά πο­λύ­στη­λα ρε­πορ­τάζ στις συ­νε­δριά­σεις της επι­τρο­πής, οι δη­μο­σιο­γρά­φοι θα πο­λιορ­κού­σαν τους κ. κ. Ρου­με­λιώ­τη, ΄Ησυχο και άλ­λους ση­μα­ντι­κούς μάρ­τυ­ρες για συ­νε­ντεύ­ξεις και οι πιο δυ­να­μι­κοί ρε­πόρ­τερ θα ανί­χνευαν στις πηγές για την εξό­ρυ­ξη πε­ρισ­σό­τε­ρων στοι­χεί­ων. Ιδιαί­τε­ρα όταν αυτός ο φά­κε­λος στοι­χειο­θέ­τη­σης του πα­ρά­νο­μου και αθέ­μι­του χα­ρα­κτή­ρα του χρέ­ους συ­νι­στού­σε δια­πραγ­μα­τευ­τι­κό υπε­ρό­πλο στα χέρια της ελ­λη­νι­κής κυ­βέρ­νη­σης. Υπε­ρό­πλο που έμει­νε στα αζή­τη­τα, μαζί με άλλα ισχυ­ρά όπλα. (Υπε­ρα­τλα­ντι­κοί σύμ­βου­λοι φαί­νε­ται δεν το ενέ­κρι­ναν…)
Από την πρες-κόν­φε­ρενς απο­λο­γι­σμού της Επι­τρο­πής, από την Πρό­ε­δρο κ. Κων­στα­ντο­πού­λου, τον κ. Ερίκ Του­σαίν, τρεις άλ­λους ξέ­νους κα­θη­γη­τές και τον πρώην υπουρ­γό οι­κο­νο­μι­κών του Ιση­με­ρι­νού, ευ­πρε­πές ρε­πορ­τάζ στα συ­νή­θη διε­θνή μέτρα πρα­κτο­ρεια­κής κά­λυ­ψης, δια­νε­μή­θη­κε από το ΑΠΕ/ΜΠΕ και ο γρά­φων το βρήκε στην ηλε­κτρο­νι­κές εφη­με­ρί­δες «Βό­ρεια» και «Ακτι­βι­στής» της Θεσ­σα­λο­νί­κης και στις Ιστο­σε­λί­δες Ιν­φο­γνώ­μων και Πρες Πρό­ζεκτ της Αθή­νας. Ανα­ζή­τη­σε με επι­μέ­λεια τα ίχνη αυτής της πρες-κόν­φε­ρενς στο δια­δί­κτυο, αλλά δεν βρήκε άλλα. Η ΕΡΤ, όπως και τα κα­νά­λια της δια­πλε­κό­με­νης ολι­γαρ­χί­ας, αγνό­η­σαν το γε­γο­νός στα δελ­τία τους.
Το «έγκυ­ρο» κυ­βερ­νη­τι­κό κα­νά­λι είχε στεί­λει τον δη­μο­σιο­γρά­φο Διο­νύ­ση Μπο­τώ­νη, πρώην αστέ­ρα της «Αυ­ρια­νής», ο οποί­ος και υπέ­βα­λε την ερώ­τη­ση/δή­λω­ση  ότι κα­ταγ­γε­λία του χρέ­ους ως πα­ρά­νο­μου, αθέ­μι­του, απε­χθούς και μη βιώ­σι­μου θα οδη­γού­σε τη χώρα σε άμεση χρε­ω­κο­πία και κα­τα­στρο­φή. Ο «ερω­τών» πήρε μιαν συ­ντρι­πτι­κή απά­ντη­ση από τον κα­θη­γη­τή κ. Του­σαίν και την κ. Κων­στα­ντο­πού­λου, όπως προ­κύ­πτει από την κά­λυ­ψη της πρες-κόν­φε­ρενς στο YouTube που πα­ρέ­θε­σε το ιστο­λό­γιο Ιν­φο­γνώ­μωνhttps://​www.​YouTube.​com/​watch?​t=116&​v=wWBXBDMekBM. Αλλά η ΕΡΤ δεν αντά­μει­ψε τον απε­σταλ­μέ­νο της, του­λά­χι­στον με με­τά­δο­ση της συ­νει­σφο­ράς του και εξα­φά­νι­σε την πρες-κόν­φε­ρενς και τις ει­δή­σεις της.
Για το βρα­βείο έντι­μης και πα­τριω­τι­κής δη­μο­σιο­γρα­φί­ας
Οπωσ­δή­πο­τε το Μέγκα έπα­θλο -στην επί­δο­ση που είναι και το θέμα του τί­τλου- απέ­σπα­σε ο γυά­λι­νος ναός του  Μολώχ, όπου η λε­πι­δο­πρό­σω­πη ιέ­ρεια και οι δυο χρη­σμο­λό­γοι ιε­ρο­φά­ντες επι­δί­δο­νται στο βρα­δι­νό τε­λε­τουρ­γι­κό της κα­τα­κρε­ούρ­γη­σης και πα­ρά­δο­σης στην πυρά προ­σώ­πων, κι­νη­μά­των, εθνι­κών και πο­λι­τι­κών θε­μά­των και γε­γο­νό­των που κρί­νο­νται επι­κίν­δυ­να ή μόνον δυ­σά­ρε­στα στον πο­λυ­ε­θνι­κό Μα­μω­νά της Δια­πλο­κής. 
Ως τέ­τοια επι­κίν­δυ­να πρό­σω­πα προς εξό­ντω­ση στο­χο­ποι­ή­θη­καν από εν­νε­α­μή­νου  η κ. Κων­στα­ντο­πού­λου και ο κ. Βα­ρου­φά­κης. Μπο­ρεί κα­νείς να φα­ντα­σθεί αυ­τούς τους δύο αγέ­ρω­χους ελ­λη­νι­κούς τύ­πους σε δου­λι­κές πόζες δοτής οι­κειό­τη­τας, χα­ριε­ντι­σμών με μαϊ­μου­διές και χτυ­πη­μά­των στη πλάτη με τους Γιούν­κερ, Σουλτς και λοι­πούς κλό­ουν του θιά­σου των Βρυ­ξελ­λών; Γι’ αυτό και ενα­ντί­ον τους επι­στρα­τεύ­θη­καν όλα τα βρώ­μι­κα μέσα, από πλα­στο­γρα­φη­μέ­να επει­σό­δια στην εί­σο­δο της Βου­λής, μέχρι δια­στρο­φή δη­λώ­σε­ων σε συ­νε­ντεύ­ξεις και με­τά­δο­ση ανώ­νυ­μης σκου­πι­δο­γρα­φί­ας στο Τουί­τερ.
Η κ. Κων­στα­ντο­πού­λου στο­χο­ποι­ή­θη­κε λόγω της άκρως επι­κίν­δυ­νης Επι­τρο­πής Λο­γι­στι­κού Ελέγ­χου του Χρέ­ους και για το γε­γο­νός ότι συ­νέ­στη­σε εξε­τα­στι­κές επι­τρο­πές για εκ­κρε­μείς από χρό­νια φα­κέ­λους βα­ρύ­τα­των εσω­τε­ρι­κών σκαν­δά­λων που βα­ρύ­νουν αστέ­ρες του πο­λι­τι­κού, οι­κο­νο­μι­κού και εκ­δο­τι­κού κα­τε­στη­μέ­νου, όσο εβά­ρυ­ναν και το ασή­κω­το ση­με­ρι­νό χρέος.
Ο ρόλος του «χιτ-μαν», του εκτε­λε­στή, με στόχο την προ­σω­πι­κό­τη­τα της Προ­έ­δρου της Βου­λής, ανα­τέ­θη­κε σε κά­ποιο Δη­μή­τρη Τάκη, επι­σή­μως ρε­πόρ­τερ Βου­λής του κα­να­λιού αλλά στην πράξη αν­θρώ­που επι­φορ­τι­σμέ­νου με τη σκαν­δα­λο­θη­ρι­κή πα­ρα­κο­λού­θη­ση κάθε φρά­σε­ως και κι­νή­σε­ώς της, που προ­σφε­ρό­ταν σε επε­ξερ­γα­σία διο­γκω­μα­τι­κής δια­στρο­φής της τρί­χας σε τρι­χιά και της με­τά­δο­σής της από αυγής έως με­σο­νυ­κτί­ου, κα­ρυ­κευ­μέ­νης με χα­ρα­κτη­ρι­σμούς του «ρε­πόρ­τερ» και συ­νο­δευό­με­νης- στο βρα­δι­νό δελ­τίο- από σχό­λια του τρι­με­λούς ιε­ρα­τεί­ου -«ελα­φρά» ή βα­ρύ­γδου­πα.
Η σκου­πι­δο­λο­γία αυτού του ατό­μου σ’ αυτό το εν­νε­ά­μη­νο, για την υπο­βάθ­μι­ση της Επι­τρο­πής για το Χρέος στο επί­πε­δο του πε­ριτ­τού και του σκαν­δα­λώ­δους και σε βάρος του προ­σώ­που και του κύ­ρους της Προ­έ­δρου της Βου­λής, προ­κα­λού­σε αλ­λερ­γι­κές αντι­δρά­σεις απέ­χθειας. Σε βαθμό που σί­γου­ρα η φω­το­γρα­φία του θα ει­κο­νο­γρα­φεί πλέον το γνω­στό σύν­θη­μα των Εξαρ­χεί­ων στο λήμμα δη­μο­σιο­γρά­φος, στο λε­ξι­κό της λαϊ­κής συ­νεί­δη­σης.
Απο­τέ­λε­σμα αυτού του κα­θε­στώ­τος στην ενη­μέ­ρω­ση, σ’ αυτής της ποιό­τη­τας τη Δη­μο­κρα­τία (μόνος ο Πρό­ε­δρός της απέ­μει­νε υμνω­δός!), σ’ αυτήν την δούλη Ελ­λά­δα ελά­χι­στοι πο­λί­τες πλη­ρο­φο­ρή­θη­καν για το ση­μα­ντι­κό­τα­το για την πα­τρί­δα έργο της Επι­τρο­πής της Αλή­θειας για το Χρέος, που υπο­νο­μεύ­θη­κε και από το κύκλο Τσί­πρα στο εσω­τε­ρι­κό. Όταν αντί­θε­τα, στο εξω­τε­ρι­κό:
1.- Βι­βλίο με το προ­κα­ταρ­κτι­κό πό­ρι­σμά της Επι­τρο­πής εκ­δό­θη­κε στο Πα­ρί­σι και είναι υπό έκ­δο­ση στη Γερ­μα­νία, στην Ισπα­νία και στη Σλο­βε­νία… Στο Πα­ρί­σι ο εκ­δο­τι­κός οίκος το δια­θέ­τει δω­ρε­άν. Πα­ρου­σιά­σθη­κε ήδη στην Γεν. Συ­νέ­λευ­ση του ΟΗΕ από την Πρό­ε­δρο της Βου­λής στην ομι­λία της και δια­νε­μή­θη­κε σε όλες τις αντι­προ­σω­πεί­ες. ΄Εχει δια­νε­μη­θεί σε όλα τα μέλη της Ευ­ρω­βου­λής και τις κυ­βερ­νή­σεις από την κ. Σα­κο­ρά­φα, Ευ­ρω­βου­λευ­τή και ιδρυ­τι­κό στέ­λε­χος της Επι­τρο­πής, όπως και σε όλους τους προ­έ­δρους κοι­νο­βου­λί­ων των χωρών της ΕΕ, στην σύ­νο­δό τους στη Ρώμη, μετά την σχε­τι­κή ομι­λία της κ. Κων­στα­ντο­πού­λου.
2.- Το ελ­λη­νι­κό πα­ρά­δειγ­μα βρί­σκει ενερ­γό απή­χη­ση στην Ευ­ρώ­πη. Σειρά με­γά­λων πό­λε­ων της Ισπα­νί­ας με νε­ο­ε­κλε­γεί­σα διοί­κη­ση συ­γκρο­τούν επι­τρο­πές λο­γι­στι­κού ελέγ­χου των δη­μο­τι­κών δα­πα­νών, σαν πρώτο βήμα προς τον έλεγ­χο του λο­γι­στι­κό ελέγ­χου του κρα­τι­κού χρέ­ους από επό­με­νη νέα κυ­βέρ­νη­ση. Και στη γαλ­λι­κή εθνο­συ­νέ­λευ­ση κα­τα­τέ­θη­κε πρό­τα­ση σύ­στα­σης αντί­στοι­χης επι­τρο­πής.
3.- Η κ. Κων­στα­ντο­πού­λου έχει προ­σκλή­σεις από το Μπέρ­κλεϋ και άλλα αμε­ρι­κα­νι­κά, βρε­τα­νι­κά και γαλ­λι­κά πα­νε­πι­στή­μια για την πα­ρου­σί­α­ση του φα­κέ­λου του ελ­λη­νι­κού χρέ­ους και από το αντί­στοι­χο κί­νη­μα στην Ισπα­νία. Και ο κα­θη­γη­τής κ. Του­σαίν έχει προ­σκλη­θεί για ομι­λί­ες σε πα­νε­πι­στή­μια και δι­δα­σκα­λία σε σε­μι­νά­ρια δια­φό­ρων χωρών.
  • Το ιδε­α­τό δι­κα­στή­ριο θα κα­λού­σε τον υπο­γρα­φό­με­νο ως μάρ­τυ­ρα, λόγω μα­κρό­τα­της πεί­ρας και ει­δί­κευ­σης στην ενη­με­ρω­τι­κή λει­τουρ­γία. Στην οποία πα­ρα­μέ­νει για την πλη­ρέ­στε­ρη ενη­μέ­ρω­ση της κοι­νής γνώ­μης, εάν απο­κτή­σει πρό­σβα­ση του­λά­χι­στον στην κα­τά­θε­ση του κ. ΄Ησυ­χου, απρό­σι­τη στο νησί όπου δια­μέ­νει.
  • Αρχή