Εκτελούν τους νόμους άνευ οίκτου, ελέους και λογικής.

Υπέρ πάντων

του Simple Man 

Κανένας λόγος δεν υπάρχει να ψάχνω τον αίτιο όταν έχω τον αυτουργό μπροστά μου. Κανένας λόγος δεν υπάρχει να περιμένω να βρω το κίνημα ή να με βρει αυτό για να υποστηρίξει το δίκαιο του συνόλου και το προσωπικό μου. Αυτός ο πόλεμος ξεκίνησε, συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί με νόμους που στόχο έχουν εμένα προσωπικά εφόσον προσωπικό μου το ΑΦΜ, προσωπικό μου το χρέος, προσωπικός μου ο αναγκαστικός τραπεζικός λογαριασμός, προσωπικό μου και το επιτόκιο δανεισμού και εξόφλησης, προσωπικός μου ο εξευτελισμός από τους νομοθέτες και τους εκτελεστές αυτών. Δεν υπάρχει βάσει των νόμων κατηγορούμενος επί του συνόλου. Ο νόμος είναι η λεπίδα που απειλεί το άτομο μεμονωμένα. Όσοι νόμοι τόσοι και οι λεπίδες εναντίον ενός. 
Η αναζήτηση αλληλέγγυου κινήματος έληξε από την στιγμή που η ιδεολογία αυτού βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στον οίκο των νομοθετών να κρατάει το φανάρι στον βιασμό της Δημοκρατίας. Στις λίστες των υπουργών της Κομαντατούρας υπάρχουν τα ονόματα, οι κρατικοί αριθμοί των Ελλήνων και το ποσό χρέους τους προς την Δημοκρατία της νέο Βαϊμάρης. Ξεκάθαρη αποστολή τους η εθνοκάθαρση και στον ρόλο των νέοSS όλοι όσοι χρηματίζονται από την συγκεκριμένη Δημοκρατία να εκτελέσουν τους νόμους άνευ οίκτου, ελέους και λογικής. 
Αντισυνταγματάρχες σε αυτή την εκκαθάριση εναντίον των μονάδων είναι πρώτοι οι εφοριακοί όλων των τάξεων και όλων των βαθμίδων. Για το λόγο αυτό ο υπουργός, που θήτευσε επί πρώην δημοκρατικών κυβερνήσεων ως ανάλογος υπάλληλος ανεβαίνοντας από την πλάγια πόρτα του συνδικαλισμού στα ανώτατα επίπεδα πολιτικής ιεραρχίας, το πρώτο που προστάτεψε με νόμο είναι τα κάστρα των εφοριών. Είναι με νόμο απροσπέλαστα για τους πολίτες και μόνο με έλεγχο και άδεια θα μπορούν να εισέρχονται σε αυτά για να περάσουν από άτυπες δίκες. Βάζουν τείχη στα κάστρα τους διότι γνωρίζουν ότι οι νόμοι και οι εκτελέσεις τους θα φέρουν νομοτελειακά κρούσματα μεμονωμένης οργής ανθρώπων που πλέον ούτε η αυτοκτονία θα είναι η λύση των προβλημάτων τους. 
Το Κράτος απέδειξε ότι πούλησε την χώρα και ακρωτηρίασε μέχρι θανάτων τους πολίτες της μόνο και μόνο για ένα ισχυρό τραπεζικό σύστημα που θα ορίζει το πότε τρως, τι τρως γιατί τρως και αν το πιστωτικό όριο της κάρτας συναλλαγών σου φτάνει για να αναπνεύσεις. Έρχεται λοιπόν και το ισχυροποιεί κάνοντάς το εντελώς ανεξάρτητο από το Κράτος με νόμους όμως του Κράτους. Ο νόμος κι εδώ πάνω από τον πολίτη αλλά ο νόμος κάτω από την Τράπεζα. Με τους νόμους οι δικηγόροι των Τραπεζών αντί μισθού θα συνεχίσουν να κάνουν την νομική τους εργασία υπερασπίζοντας το αφεντικό τους και κατακρεουργώντας τους πολίτες που ως μονάδες θα στήνονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου διότι τόλμησαν να δανειστούν για να πάρουν σπίτι πριν το Κράτος τους απαγορεύσει να εργάζονται. Ο κάτοχος πτυχίου Νομικής ευθαρσώς πατάει τον όρκο του για την διαφύλαξη του Συντάγματος αντί τραπεζικού μισθού και σπρώχνει άνευ οίκτου τον οφειλέτη της τράπεζας από το μπαλκόνι. Κανείς ποτέ δεν υπολόγισε αν στις χιλιάδες αυτοκτονίες υπήρχε ένας δικηγόρος τραπεζών που με το πάτημα του κουμπιού ΝΟΜΟΣ έπλεκε παράλληλα την θηλιά στον οφειλέτη. 
Όλοι οι υπάλληλοι των δημοσίων υπηρεσιών που έχουν ως εργασία τους την άσκηση του νόμου και όχι της λογικής, που πρέπει να διέπει τον εγκέφαλό τους για μια τέτοια υπεύθυνη θέση, είναι πλέον ένας από τους στόχους των μονάδων που βάλλονται αδίκως. Τα κομπιουτεράκια που δουλεύουν στα γκισέ του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ και γενικώς του ΚΕΑΟ βγάζοντας τις δόσεις, το χρέος, το επιτόκιο τοκογλυφίας του Κράτους είναι τα μυδράλια αυτών των κουστουμαρισμένων και ταγιεροφορεμένων στρατιωτών. Μισθώνονται κανονικότατα για να εκτελούν ανθρώπους και βάζουν την εκτέλεση νόμων ως δικαιολογία για να μην χάσουν το μεροκάματο του νεοκουκουλοφόρου. Εκτελούν ανθρώπους δεν εκτελούν νόμους αν αυτό δεν το έχουν καταλάβει τότε όλα τα χρόνια της παραμονής τους σε αυτό το σύστημα αποδεικνύει ότι ο λόγος της υπαλληλοσύνης τους όλες τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν η προάσπιση του πορτοφολιού τους και όχι η νόμιμη υποχρέωση των πολιτών έναντι του Κράτους. 
Αστυνομικοί (εθνικοί και δημοτικοί) που κατάντησαν εκ νέου χωροφύλακες φυλλάτουν τον νόμο και όχι τον άνθρωπο που χτυπιέται από τον ίδιο νόμο που το σώμα ασφαλείας πληρώνεται αποκλειστικά για να προστατεύει την ισχύ του. Από την στιγμή που βάζει χειροπέδες σε οφειλέτη Κράτους και Τραπέζης οδηγώντας τον στον εισαγγελέα ο αστυνόμος δεν είναι από την πλευρά του νόμου δικαίου αλλά του νόμου κατοχής. Από την στιγμή που δέχεται να φυλάει εφοριακούς κατά τον έλεγχο του μαντολάτου ή βάζοντας πρόστιμα σε άπορους που πουλάνε άνευ αδείας καλαμπόκια για να βγάλουν τα φάρμακά τους, δεν είναι αστυνόμοι είναι αστυάνομοι. 
Και στο φινάλε οι δικαστές που θέλουν να τους σέβονται τα ζώα Έλληνες που σέρνονται στις αίθουσες που εξουσιάζουν δίνοντας ποινές βάση των νόμων των βουλευτών της νεοΒαϊμάρης. Αυτοί που κομπάζουν ότι κάνουν το λειτούργημα του μεγαλύτερου δικαστή της χώρας, Αθανάσιου Πολυζωΐδη, που έσκισε τους νόμους ενός βαυαρόπληκτου ελληνικού κράτους διότι ο άγραφος νόμος του δικαίου, ο λαός και η Ελλάδα ήταν πάνω από όλους τους νόμους της Αυτοκρατορίας. Τι κι αν μπροστά δεν έχεις έναν Κολοκοτρώνη στο εδώλιο του κατηγορουμένου αλλά έναν Έλληνα που τώρα δίνει την ζωή του όχι τιμημένα για την πατρίδα αλλά για τους νόμους που θεσμοθετούν νεοΡάλληδες, εκτελούν γερμανοπόρνες και δικάζουν Λουδοβίκοι Φον Μάουερ στέλνοντας τον Πολυζωΐδη στο κελί καθημερινά μετά από 180 χρόνια. 
Ο στόχος είναι η μονάδα και όχι το σύνολο αλλά στόχος αντίστοιχα είναι οι μονάδες που τους νομοθετούν, τους υπερασπίζονται και τους εκτελούν κρύβοντας το νεοναζισμό τους πίσω από το καθήκον. 
Δικό τους καθήκον η εκτέλεση των γραπτών άδικων νόμων, δικό μας καθήκον η ελάχιστη ισχύς του ενός άγραφου και υπέρ πάντων: Του δικαίου. 

«Έξυπνη Κάρτα» Για δες?



Μετά την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση του Γιωργάκη και την Κάρτα του Πολίτη του Αντωνάκη ήρθε και ο Αλεξάκης για να μας μιλήσει για την ένωση σε μία κάρτα των στοιχείων της ταυτότητας, ΑΦΜ, ΑΜΑ και ΑΜΚΑ σε μία κάρτα που θα φέρει τον αριθμό ΑΜΚΑ, αποδεικνύοντας ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από τους προηγούμενους και κερδίζοντας, δικαιωματικά και αυτός, το υποκοριστικό στο τέλος του ονόματός του προς ένδειξη της μεγαλειώδους σκέψης και διακυβέρνησής του.

«Κέρδη και ωφέλειες» από την Κάρτα
Σύμφωνα λοιπόν με τους «ειδικούς» ο πολίτης έχει τα μάλα να ωφεληθεί από αυτήν την συγκεντρωτική κάρτα. Έτσι ακούμε για πάταξη φορολογίας, πάταξη μαύρης εργασίας, υψηλή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, εκπτώσεις, διευκόλυνση στη γραφειοκρατία, μείωση εξόδων κράτους από την μείωση των δημοσίων υπαλλήλων και άλλα ευφάνταστα και ευτράπελα. Και λέω ευφάνταστα και ευτράπελα γιατί μόνο κάποιος άσχετος με την πραγματικότητα θα μπορούσε να βρει οφέλη εκεί που υπάρχουν μόνο κίνδυνοι και δη τέτοια που να αντικρούονται τόσο εύκολα. Ας πάμε να τα δούμε ένα προς ένα:
Πάταξη φορολογίας: Ως γνωστόν αυτός που δεν έχει εργασία (ντρέπομαι να γράψω το επίσημο νούμερο της ανεργίας) δεν έχει και τίποτα να δηλώσει από κέρδη εργασίας. Οι δε «τυχεροί» μισθωτοί δε μπορούν να αποκρύψουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια τίποτα. Επομένως από τους μισθωτούς θα πατάξει μόνο αυτούς που δουλεύουν «μαύρα» και θα τους τιμωρήσει γιατί «ανάγκασαν» το αφεντικό τους να τους προσλάβει χωρίς ένσημα… Για τους άλλους ξέρουμε για τις offshore και τους λογαριασμούς σε ξένες (κυρίως Ελβετικές) τράπεζες που έχουν την δυνατότητα να φοροδιαφεύγουν ακόμα και αν τα ονόματά τους βρίσκονται σε λίστες, ενώ η τακτική τους βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση στους ίδιους τους πολιτικούς μας.
Πάταξη μαύρης εργασίας: Καλά εδώ γελάμε. Ολόκληρη VW ξεγελούσε επί χρόνια ολόκληρα το κράτος, όχι της Ζιμπάμπουε ή το Ελληνικό, αλλά το Αμερικάνικο που έχει κάποιους στοιχειώδεις ελέγχους και υπηρεσίες και εσείς πιστεύετε ότι δεν θα βρεθεί ένα λογισμικό για να παραποιεί τα στοιχεία των εργαζομένων;
Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων: Δεν θα καθίσω να απαριθμήσω τις περιπτώσεις υποκλοπής των δεδομένων σε Ελλάδα και παγκοσμίως γιατί θα χρειαστώ μια ζωή μόνο για αυτές που έγιναν γνωστές. Η ασφάλεια στοιχείων που συνδέονται ηλεκτρονικά είναι απλά ένα μύθος. Πάντα υπάρχουν κενά ασφαλείας που μπορεί να εκμεταλλευτεί ένας «χάκερ» με την ηλικία ενός παιδιού και όσο θα υπάρχουν δίκτυα και μάλιστα όσο αυτά θα μεγαλώνουν, θα αλληλεπιδρούν μέσω σύνδεσής τους με άλλα ο κίνδυνος θα μεγαλώνει αντί να μικραίνει. Κανένα σύστημα δεν είναι απρόσβλητο αλλά ας μην ξεχνάμε και τους διαχειριστές (υπαλλήλους και το ίδιο το κράτος) που για προσωπικό κέρδος ή λόγω συμφωνιών (Ελλάδος με ΕΕ και ΕΕ με ΗΠΑ) μπορούν να πωλούν ή να ανταλλάσσουν δεδομένα από και προς άγνωστο αριθμό κέντρων επεξεργασίας και διαχείρισης δεδομένων.
Διευκόλυνση στη γραφειοκρατία: Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα γιατί το πρόβλημα της γραφειοκρατίας δεν είναι απλά ο αριθμός των χαρτιών που απαιτούνται και που σε τελική ανάλυση δεν είναι δύσκολο να βγάλεις. Το πρόβλημα είναι οι ουρές, η ανεπαρκής πληροφόρηση, οι αλλαγές σε νόμους και διαδικασίες καθώς και η νοοτροπία υπαλλήλων και πολιτών. Και αυτά δεν λύνονται ως δια μαγείας με μια «έξυπνη κάρτα».
Εκπτώσεις και μείωση δαπανών του κράτους: Αυτοί που τα λένε αυτά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως αφελείς. Είναι σίγουρα κακόβουλοι για τους παρακάτω λόγους: Η κάρτα έχει κόστος το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες. Η κάρτα χαλάει, σπάει, χάνεται, κλέβεται οπότε μιλάμε για έξτρα κόστος. Αν ειδικά συνδεθούν και με τραπεζικό λογαριασμό θα υπάρχει και ετήσιο κόστος των τραπεζικών συναλλαγών με μεγάλο κέρδος για τις τράπεζες αφού ως γνωστόν τα μηχανήματα διώχνουν υπαλλήλους και δεν παίρνουν αποζημιώσεις. Για να λειτουργούν αυτές οι κάρτες χρειάζονται μηχανήματα υποδοχής ή ανάγνωσης τα οποία πρέπει να στελεχώσουν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες (αλήθεια ποιος θα αναλάβει την εργολαβία;). Χρειάζεται λογισμικό για να λειτουργήσουν και προσωπικό που θα εκπαιδευτεί κατάλληλα στο χειρισμό του λογισμικού (να κι άλλη εργολαβία, τρέξτε να προλάβετε…). Φυσικά όλα αυτά τα έξοδα θα μετακυλήσουν στον πολίτη. Και ας μην ξεχνάμε ότι η τεχνολογία εξελίσσεται, τα μηχανήματα χαλάνε, χρειάζονται συντήρηση κ.ο.κ. Σε όλα αυτά ας προσθέσουμε ότι δεν υπάρχει σαφής προϋπολογισμός (άρα μεγαλύτερη ευκαιρία για «φάγωμα» κρατικού χρήματος) ενώ ταυτόχρονα ζούμε και στην χώρα της οργάνωσης όπου οι προϋπολογισμοί γίνονται για να ξεπερνιούνται κατά 300% (βλ. Ολυμπιακούς Αγώνες).

Αληθινοί υπαρκτοί κίνδυνοι
Αναφέραμε ήδη κάποιους από τους κινδύνους αλλά ας τους δούμε πιο αναλυτικά μαζί με κάποιους άλλους που συνήθως διαφεύγουν της προσοχής μας.
Η αρχή θα γίνει με ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Ταυτότητα και ΑΜΑ. Ποιος εγγυάται ότι αυτή μέσω της εξοικείωσης δεν θα προχωρήσει σε άλλες κάρτες όπως χρεωστικές, πιστωτικές, εργασιακές, διοδίων, δημότη, κτηματολογίου ψηφοφόρου, σούπερ μάρκετ κ.ο.κ.; Μέσω της συλλογής αυτών των στοιχείων θα έχουν συγκεντρωτικά το φορολογικό, αστυνομικό, ποινικό, υγειονομικό, εργασιακό, ιδιοκτησιακό και καταναλωτικό σου προφίλ, εν ολίγοις ολόκληρη την προσωπική σου ζωή.
Οι επιλογές σου θα καθορίζονται από μεγάλες εταιρίες που αφού θα ξέρουν τι τρως, από πού ψωνίζεις, πόσο συχνά ψωνίζεις, πόσα ξοδεύεις, πόσα έχεις για να ξοδέψεις, πότε το τρως, τι θα έπρεπε να τρως λόγω προβλημάτων υγείας κ.ο.κ.
Επίσης το τσιπάκι της κάρτας σύμφωνα με τη νέα τεχνολογία που ήδη εφαρμόζεται σε πολλές χώρες της ΕΕ και φέρει το όνομα RFID (ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων) θα μπορεί, με ένα κατάλληλο δίκτυο ανάγνωσης αυτών των καρτών, να παρακολουθείται δίνοντας αναφορά για όλες σου τις μετακινήσεις.
Όπως ο συγκεντρωτισμός της εξουσίας μπορεί να οδηγήσει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα έτσι και η συγκέντρωση των προσωπικών δεδομένων μπορεί να οδηγήσει σε απόλυτο έλεγχο που μπορεί να έχει πολλές πλευρές. Ποιος εγγυάται ότι ο «μεγάλος αδελφός» διαχειριστής αυτών των δεδομένων δεν μπορεί να διαστρεβλώσει τα στοιχεία (που σημειωτέων δεν θα μπορεί μετά να αποδειχθεί) για λόγους που συμφέρουν την εκάστοτε εξουσία; Και ποιος θα φυλάει το φύλακα; Χωρίς σε αυτά φυσικά να συνυπολογίσουμε τους «χάκερ» και τους κακόβουλους υπαλλήλους.
Και τι θα γίνει όταν θα γίνεις απλά ένα νούμερο σε μια βάση δεδομένων; Η επιβίωση σου θα εξαρτάται από αυτό το νούμερο και ουαί και αλίμονο αν ποτέ χαθεί (κλοπή, απώλεια) γιατί τότε από νούμερο θα γίνεις ένα μηδενικό. Τα αναφαίρετα δικαιώματά σου θα ισχύουν μόνο επί τη εμφανίσει αυτής της κάρτας. Η μη κατοχή της θα σε θέτει αυτόματα εκτός κοινωνίας.

Αφελείς «αντιρρήσεις»
Υπάρχουν φυσικά και οι αφελείς που αφού έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίδουν όλα τους τα στοιχεία χωρίς δεύτερη σκέψη σε facebook, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, εταιρίες κινητών, εταιρίες λογισμικών Η/Υ και άλλους «κοινωφελείς» οργανισμούς θα προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους: «Ήδη με παρακολουθούν αν θέλουν. Εγώ είμαι καθαρός δεν έχω τίποτα να κρύψω. Αυτά τα λένε αυτοί που παρανομούν και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν».
Η απάντηση σε αυτόν τον τρόπο σκέψης είναι εύκολη: Απαγορεύεται να κυκλοφορείς χωρίς ταυτότητα, άρα θα απαγορεύεται να κυκλοφορείς και χωρίς την Κάρτα. Ενώ ακόμα επιτρέπεται αν το θελήσεις να μην έχεις λογαριασμό σε facebook, να μην πάρεις το κινητό σου, να μην έχεις κάρτα στο σουπερμάρκετ ή στα διόδια, να μην έχεις λογαριασμό σε τράπεζα, να χρησιμοποιείς ελεύθερο λογισμικό στον Η/Υ σου ή να μην κάνεις ηλεκτρονικές αγορές με πιστωτική.
Η κάρτα εμπεριέχει δέσμευση και υποχρέωση που με τη σειρά τους επιφέρουν ελαχιστοποίηση της ελευθερίας την οποία κάνουν απολύτως ορατή με την συγκέντρωση των προσωπικών δεδομένων σου σε τρίτους που σίγουρα ενδιαφέρονται λιγότερο για εσένα και περισσότερο για την τσέπη τους. Σήμερα πρώτον, μπορείς ακόμα να επιλέγεις εσύ ποια στοιχεία κάνεις ορατά και δεύτερον, αυτά τα στοιχεία είναι διάσπαρτα και ειδικού ενδιαφέροντος. Επιπλέον αν έχουμε ήδη τόσα κρούσματα πώλησής τους σε τρίτους από ανήθικους και παράνομους τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα τα έχουμε αύριο που αυτά τα στοιχεία θα είναι πιο συγκεντρωμένα και επομένως πιο πολύτιμα.
Ακόμα και η απλή πρώτη ένωση ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΑΜΑ και Αστυνομικής Ταυτότητας είναι επικίνδυνη γιατί αν κάποιος «βάλει χέρι» στο ΑΜΚΑ σου θα ξέρει όλο το φορολογικό σου, ιατρικό σου, ασφαλιστικό σου και ποινικό σου προφίλ, δεδομένης της σύνδεσης των παραπάνω υπηρεσιών. Με αυτόν τον τρόπο κτίζεται μια ηλεκτρονική φυλακή που ειδικά στην Ελλάδα χωρίς σχετικές νομοθεσίες και με γνωστή την παρουσία διαφθοράς, εξωθεσμικών φανερών και μυστικών οργανώσεων θα έχει σίγουρα όλες τις αρνητικές συνέπειες αυτής της φυλάκισης και καμία από τις θετικές με τις οποίες μας βομβαρδίζουν καθημερινά.
Αντιθέτως, θα πρέπει να διασφαλιστεί η αποκέντρωση των δεδομένων, η απαγόρευση αντιστοίχισής τους και η απόρρητη φύλαξή τους. Ως ένα απλό παράδειγμα θα αναφέρω την περίπτωση των Εβραίων στο Άμστερνταμ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Η μεγαλύτερη επέλαση Εβραίων σε όλη την Ευρώπη έγινε από το Άμστερνταμ γιατί ο Δήμος του, ήδη πριν το 1940, είχε συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία των πολιτών του από όλους τους εντός και γύρω δήμους με θρήσκευμα και φυσικά καταγωγή…

Άλλες επιπτώσεις (ψυχολογικές και κοινωνικές)
Πέρα από τους προφανείς κινδύνους που αναφέραμε υπάρχουν και άλλες επιπτώσεις που χρειάζονται ψυχολογική εμβάθυνση και γνώσεις ανθρωπολογίας και κοινωνιολογίας για να γίνουν ορατοί. Θα τους αναφέρουμε επιγραμματικά γιατί μια αναλυτική παρουσίαση αφ’ ενός δεν είναι δυνατή λόγω των περιορισμένων γνώσεων του συντάκτη αλλά και θα απαιτούσε πολύ μεγάλο χώρο.
 -Όταν γνωρίζεις ότι παρακολουθείσαι αλλάζει η συμπεριφορά σου, οι προτιμήσεις σου, τα ενδιαφέροντα και οι δραστηριότητές σου προς την κατεύθυνση φυσικά η οποία είναι ευρέως αποδεκτή.
 -Επομένως ο αυθορμητισμός του ατόμου μειώνεται όπως και η πρωτοτυπία του. Με λίγα λόγια γίνεσαι ακόμη πιο «ρομπότ».
 -Μειώνονται έτσι και οι όποιες δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης που σου έχει αφήσει η κοινωνία. Όλα τα παραπάνω μπορεί να οδηγήσουν σε απομόνωση το άτομο.
-Η δυνατότητα συλλογής δεδομένων επιλεκτικά αρνητικών στοιχείων μπορεί να οδηγήσει σε μια παραπλανητική συνολική εικόνα του ατόμου (πχ. από ΜΜΕ).
-Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι το άτομο χάνει τη δυνατότητα να αυτοπροσδιορίζεται κοινωνικά, να αναπτύσσει σχέσεις με το κοινωνικό του περιβάλλον οι οποίες να εξαρτώνται από δικές του επιλογές και να μην μετατρέπονται σε πληροφοριακά δεδομένα. Το άτομο παύει να αυτενεργεί και το αυτεξούσιο του χάνεται αφού συμμορφώνεται σε γενικούς κανόνες (αυτοκαλουπώνεται στα πρότυπα των εκάστοτε παρακολουθούντων).

Εν είδει επιλόγου
Από την Αγγλία όπου υπήρξε και μεγάλη αντίδραση (βλ. σάιτ no2id.net) ήδη από τις αρχές του 2009 όταν και άρχισε η προαιρετική κυκλοφορία αυτής της κάρτας, μας έρχεται η παρακάτω ταινία μικρού μήκους (15’ του 2005, με ελληνικούς υπότιτλους) που αποτυπώνει πολύ καλά τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει αυτή η κάρτα σε εμάς τους ίδιους και την κοινωνία μας.

¨Όλη η αλήθεια για το Eurogroup

17-10-2015

Πιτσιρίκος net: 


Χαμός γίνεται με τις διαρροές και τις φήμες από το  Eurogroup αλλά η αλήθεια είναι πως  η ελληνική αποστολή παρουσίασε στις Ευρωπαίες εταίρες τα νέα χαρτονομίσματα της Ελλάδας, και οι Ευρωπαίοι ζήλεψαν και θέλουν να τα χρησιμοποιούν κι αυτοί. Το χαρτονόμισμα της νέας ελληνικής δραχμής -που αξίζει όσο 30 ευρώ- έχει πάνω τον Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος είχε πει «Εάν η Ελλάδα καταστραφεί τελείως, θα μείνει ένας μαλάκας, μια πουτάνα και ένας ρουφιάνος. Είναι αρκετά για να ξαναχτιστεί από την αρχή.». (*)
Ο Νίκος Καζαντζάκης επιλέχτηκε για το χαρτονόμισμα των δυο δραχμών, εξαιτίας της εμβληματικής φράσης του «Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι άφραγκος» (**)


Ο Μανώλης Γλέζος ήταν ο ιδανικός για το χαρτονόμισμα των πέντε δραχμών, ώστε να θυμίζει στους Γερμαναράδες πως θα πρέπει επιτέλους κάποτε να πληρώσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις. ...



Η Μελίνα Μερκούρη είναι το δέκα το καλό, ενώ η επιλογή της ικανοποιεί τόσο τους πασόκους που σήμερα είναι ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τους οπαδούς του Ολυμπιακού.


Στις 20 δραχμές, ο Γιάννης Ρίτσος, ώστε να ικανοποιηθεί ο κόσμος της Αριστεράς αλλά και να διεμβολιστεί το ΚΚΕ που σήμερα διαβάζει Λένα Μαντά.


Ο Άρης Βελουχιώτης κοσμεί το χαρτονόμισμα των 50 δραχμών, για να θυμίζει στις Ευρωπαίες εταίρες πως η Ελλάδα δεν τραβάει κανένα ζόρι να γκρεμίσει όλες τις γέφυρες με την Ευρώπη, να κλείσει τα σύνορα και να γίνει Κούβα. Με μπουζούκια.


Στο χαρτονόμισμα των 100 δραχμών, ο Μίκης Θεοδωράκης, γιατί, αν βάζαμε κάποιον άλλον, θα μας τρέλαινε με την γκρίνια του και θα μας έφερνε γρουσουζιά.

Τις νέες ελληνικές δραχμές -που θα αντικαταστήσουν τα ευρώ και θα είναι στο εξής το επίσημο νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης- φιλοτέχνησε ο Jo Di. Ο Jo Di είναι μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πληρώνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Σε δολάρια.

Σημείωση*: 

 (*)‎"Εάν η Ελλάδα καταστραφεί τελείως, θα μείνει μια ελιά, ένα κλήμα και μια βάρκα.
Είναι αρκετά για να ξαναχτιστεί από την αρχή" - Οδυσσέας Ελύτης

(**) Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβούμαι τίποτα, λυτρώθηκα από το νου κι από την καρδιά, ανέβηκα πιο πάνω, είμαι λεύτερος.
Νίκος Καζαντζάκης, Ασκητική, κεφ. Η προετοιμασία, Τρίτο χρέος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

ΟΧΙ Είπε Μια κοπέλα από τα θεωρεία της κατοχικής βουλής

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015



«… Η …φωνή από τα θεωρεία έδειξε ένα τεράστιο κενό πολιτικής εκπροσώπησης, παρά την ύπαρξη και λειτουργία ενός πολιτεύματος που αναφέρεται στο θεμελιακό στοιχείο της δημοκρατικής αντιπροσώπευσης.


Δεν ξέρω το όνομα αυτής που – από τα θεωρεία της Βουλής- φώναξε για να θυμίσει στον Αλέξη Τσίπρα το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και δεν έχει σημασία να το μάθω. Γνωρίζω όμως ότι κανείς από όσους κάθονταν στα έδρανα των βουλευτών της αντιπολίτευσης δεν μπορούσε ή είχε το δικαίωμα να το κάνει…
Η κοπέλα απομακρύνεται από τα θεωρεία - Nick Paleologos / SOOC

- Ρε παιδιά, ποια ήταν αυτή που μίλησε και είπε για το δημοψήφισμα;
- Μια κοπέλα. Από τα θεωρεία…

Ο μικρός αυτός διάλογος επαναλήφθηκε πολλές φορές στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στην Βουλή, που παρακολουθούσαν την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου που εφαρμόζει την συμφωνία της 12ης Ιουλίου.

Αφορμή μια γυνακεία φωνή που διέκοψε την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όταν ο τελευταίος αναφέρονταν στο ότι ο ελληνικός λαός γνώριζε πριν τις εκλογές το σκληρό πρόγραμμα που θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον γίνει κυβέρνηση λέγοντας ότι «ο λαός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ποιος θα υλοποιήσει τη συμφωνία»

«Ο ελληνικός λαός είπε όχι» είπε η φωνή από τα θεωρεία. ‘Ότι δηλαδή υποστήριζαν και πολλές άλλες φωνές που διαδήλωναν έξω από την Βουλή αντιτιθέμενες στην ψήφιση ενός ακόμη μνημονιακού νόμου. ...

«Δεν επιτρέπετε δεσποινίς να πάρετε το λόγο», δήλωσε η προεδρεύουσα εκείνη την ώρα, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ερμηνεύοντας προφανώς τον κανονισμό της Βουλής, σύμφωνα με τον οποίο, τον λόγο σε μια συζήτηση στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου μπορούν να πάρουν μόνον όσοι έχουν εκλεγεί βουλευτές. Αναρωτιέμαι όμως, ποιος από τους 300 εκλεγμένους θα μπορούσε, θα ήθελε, ή θα είχε το δικαίωμα να κάνει την συγκεκριμένη υπόμνηση στον πρωθυπουργό;

Σίγουρα όχι οι συμπολιτευόμενοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που έχουν αποδεχθεί την λογική του «αναγκαίου συμβιβασμού» και του «ρεαλισμού» που απαιτεί την υλοποίηση των μνημονιακών δρόμων για να παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη.

Σίγουρα όχι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. Οι οπαδοί του «ΝΑΙ» τον Ιούλιο, αυτοί που υπερψήφισαν τα μέτρα που συμφώνησαν δανειστές και κυβέρνηση τον Αύγουστο και αυτοί που στηρίζουν και θα στηρίζουν άκριτα όσα ζητούν οι Βρυξέλλες.

Σίγουρα όχι οι βουλευτές του ΚΚΕ, που θεώρησαν εξαρχής «τρύκ» και κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ την διαδικασία του δημοψηφίσματος, υποτιμώντας την λαϊκή θέληση που εκφράστηκε μέσα από την διαδικασία, έτσι ώστε σήμερα να μην μπορούν να το επικαλεστούν.

Σαφέστατα όχι οι βουλευτές της δολοφονικής Χρυσής Αυγής ή οι φαιδροί της Ένωσης Κεντρώων.

Η …φωνή από τα θεωρεία έδειξε ένα τεράστιο κενό πολιτικής εκπροσώπησης, παρά την ύπαρξη και λειτουργία ενός πολιτεύματος που αναφέρεται στο θεμελιακό στοιχείο της δημοκρατικής αντιπροσώπευσης.

"Αυτό ψήφισε ο ελληνικός λαός", θα μπορούσε να σχολιάσει κάποιος και "είναι μονόδρομος το να γίνει σεβαστή η θέληση του".

Μόνο που δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το ποσοστό των πολιτών που εξέφρασε εκείνη η φωνή. Είναι άραγε τόσο μικρό ή απλά μοιρασμένο ανάμεσα σε πολιτικές προσεγγίσεις, πολιτικά σχήματα, στην απογοήτευση ή την φυγή και τον αναχωρητισμό. Αντιθέτως είμαι πολύ σίγουρος για το ότι οι εκλογές γίνονται με έναν άδικο εκλογικό νόμο που αποκλείει φωνές και απόψεις και θυσιάζει την αντιπροσωπευτικότητα στην λογική των «ισχυρών κυβερνήσεων».

Οσο για τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν αξιοθαύμαστα ψυχραιμος. Σχολίασε μάλιστα ότι «η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας».

Και στην συνέχεια η ασφάλεια της Βουλής απομάκρυνε -ευγενικά πλήν όμως αποφασιστικά- την κοπέλα που θορύβησε, από τα θεωρεία…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Η εθνική μας κουρελού

17-10-2015

Αν ορίζαμε την ουσία των μνημονίων σε σχέση με την εθνική οικονομία θα λέγαμε ότι συνιστούν το πλαίσιο εξαναγκασμού της προκειμένου να “δουλεύει” με τρόπο και σε ρυθμούς που τη διαλύουν ως τέτοια... 


του ΘΕΜΗ ΤΖΗΜΑ

Η εθνική οικονομία, ως συνολική κατάσταση- σύνθεση διαφορετικών συνιστωσών βιώνει μέσα στο μνημονιακό περιβάλλον και με διαρκώς οξύτερη ένταση, την αχρήστευση των ...
στρατηγικού χαρακτήρα συστατικών στοιχείων της.

Το δημόσιο υπερχρεώνεται και υφίσταται έναν τρομακτικό περιορισμό της δυνατότητας χρηματοδότησης της καταστρεφόμενης από την ύφεση οικονομίας προκειμένου να κατευθύνει τους πόρους του προνομιακά στους δανειστές. Ουσιαστικά ο εν γένει δημόσιος τομέας “χορεύει” στο ρυθμό ξένων κρατικών ή ιδιωτικών συμφερόντων. Ο ιδιωτικός τομέας, κυρίως μικρής και μεσαίας έκτασης, επίσης υπερχρεώνεται και αναγκάζεται να κατευθύνει πόρους στο τραπεζικό σύστημα ή στο δημόσιο, που επίσης καθοδηγούνται από τους δανειστές. Ένα μεγάλο τμήμα παραγωγικών επιχειρήσεων επιλέγει να εγκαταλείψει τη χώρα. Οι υποδομές πουλιούνται σε ξένες ιδιωτικές και κρατικές εταιρείες, ενίοτε με συμμετοχή και ελληνικών κεφαλαίων. Ο τραπεζικός τομέας του οποίου οι ζημιές κρατικοποιήθηκαν σε ένα όργιο χαριστικού υπέρ μια χούφτας τραπεζιτών κρατισμού, ελέγχεται πλήρως από την ΕΚΤ δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς από τη γερμανική κεντρική τράπεζα. Οι δημόσιες επιχειρήσεις απαξιώνονται και ξεπουλιούνται. Τα προσόντα του ανθρωπίνου δυναμικού απαξιώνονται είτε δια της ανεργίας, είτε δια της υποαπασχόλησης. Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός ανεργίας, υποαπασχόλησης, επισφάλειας και άντλησης υπερκερδών χάρη στην υποτίμηση της εργασίας και όχι στη βάση της ενίσχυσης των δεξιοτήτων των παραγωγικών δυνάμεων οδηγούν το εργατικό δυναμικό είτε στη μετανάστευση, είτε στη συρρίκνωση των δυνατοτήτων του έως και στην αχρήστευση. Η μικρή και μεσαία ιδιοκτησία χάνει ραγδαία την αξία της και άρα συμβάλλει στη γενική μείωση του βιοτικού επιπέδου. Η έμμεση και άμεση υπερφορολόγηση σε συνδυασμό με την ολοκληρωτική κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και των παροχών του δημοσίου τομέα διαμορφώνουν ασφυκτικό κοινωνικό περιβάλλον το οποίο επίσης απαξιώνει περαιτέρω την οικονομία.
Όλα τα παραπάνω ουσιαστικά διαλύουν εκ των έσω την εθνική οικονομία, μετατρέποντάς την σε εσωτερικά αποσαθρωμένο άθροισμα οικονομικών δραστηριοτήτων που ασκούνται στη χώρα από γεωγραφικής άποψης αλλά υπέρ του ξένου παράγοντα- κρατικού και ιδιωτικού- μιας μικρής κλίκας Ελλήνων επιχειρηματιών- όχι αναγκαστικά επιχειρήσεων- και ορισμένων παρασιτικά δρώντων παραγόντων, που τυγχάνουν ασυλίας από το ελληνικό κράτος χάρη στον ξένο παράγοντα ή και σε ειδικές σχέσεις με την ελληνική πολιτική εξουσία. Στο μνημονιακό πλαίσιο ό,τι μπορεί να μεταφερθεί στους “έξω” και στους “πάνω” από τους “μέσα” και τους από ¨κάτω” λεηλατείται συστηματικά. Καπιταλιστική ήταν η οικονομία μας και πριν. Τώρα “ξηλώνεται” και της αφαιρείται κάθε εθνικό στοιχείο, προκειμένου η όποια μελλοντική κυβέρνηση να μη διαθέτει το παραμικρό εργαλείο άσκησης πολιτικής και αν είναι οτιδήποτε λιγότερο από επαναστατική να μη διαθέτει καμιά δυνατότητα επανάκτησης τέτοιων εργαλείων. Η ύπαρξη εγχώριας αστικής τάξης, ορισμένα τμήματα της οποίας εν μέσω κρίσης αυξάνουν την κερδοφορία τους δεν ανατρέπει την παραπάνω πρωτεύουσα συνθήκη, επί της οποίας άλλωστε και εγγράφεται, αφού στους έξω εδράζει την ισχύ της τόσο στο οικονομικό όσο και στο πολιτικό επίπεδο και τουλάχιστον σε ύστατο βαθμό.
Κάπως έτσι η εθνική μας οικονομία μετατρέπεται σε εθνική κουρελού, ικανή μόνο να εξυπηρετεί τον παρασιτισμό και τη λεηλασία. Και η συζήτηση για ισοδύναμα δεν είναι παρά συζήτηση για το από ποια πλευρά θα την τραβήξουμε και από που θα την ξηλώσουμε. Γι' αυτό και η μόνη ρεαλιστική πρόταση για να υπάρξει ξανά εθνική οικονομία είναι πρώτα και κύρια να σταματήσουν τώρα και εδώ τα μνημόνια.

Οι Ρώσοι Σφυροκοπούν! Και Οι Σύριοι Προελαύνουν!

ME ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΟΛΗ





Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου17-10-2015




O συριακός Στρατός συνεπικουρούμενος από δυνάμεις των Ιρανών Al-Quds και μαχητές της Χεζμπολάχ προελαύνει στην ύπαιθρο του νοτίου Χαλεπίου ενώ ανάκτησε τη στρατηγικής σημασίας πόλη Al-Huwayjinah βορειοδυτικά του Tal Na’am και νοτιοδυτικά του ‘Ayn Sabil η οποία βρίσκεται πάνω στον δρόμο που συνδέει την κοιλάδα Deir Hafer της δυτικής υπάιθρου του Χαλεπίου με την πόλη Al-Safeera εντός του ανατολικής περιφέρειας της πολύπαθης πόλης.
Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς ο συριακός Στρατός ήλεγχε την βόρεια και την δυτική πλευρά της πόλης, ενώ η νότια και η ανατολική ελέγχονταν από το Ισλαμικό Κράτος και τις άλλες τζιχαντιστικές συμμορίες.
Επεκτείνεται έτσι το προγεφύρωμα των κυβερνητικών στρατευμάτων σε ανατολή και νότο του Χαλεπίου, με τελικό σκοπό την δημιουργία "τανάλιας" που θα αποκόψει τις δυνάμεις των τζιχαντιστών πο βρίσκονται μέσα στο Χαλέπι από οποιοδήποτε εφοδιασμό με οπλισμός και άντρες από Ράκκα και άλλες περιοχές που έχουν καταληφθεί από τους ισλαμιστές.
Άμεσος στόχος είναι η δημιουργία μεγάλης ζώνης ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Kuweires καθώς από εκεί θα πραγματοποιούνται άμεσα μεταφορές εφοδίων και ανδρών για τον συριακό Στρατό, ενώ η ρωσική Αεροπορία θα μετασταθμεύσει μαχητικά της στην περιοχή,με σκοπό την πλήρη εξόντωση όλων των εφοδιαστικών προσπαθειών από τα τουρκικά σύνορα, αλλά και την άμεση εκκαθάριση οποιασδήποτε ισλαμιστικής ομάδας που θα επιχειρήσει να αναπτυχθεί στην ύπαιθρο του Χαλεπίου, ή θα κινηθεί από την Ράκκα προς την μαρτυρική πόλη.
Μετά την κατάληψη της Al-Huwayjinah, επιχειρήθηκε επίθεση στο Burayjeh, όπου και κατστράφηκαν οχυρές θέσεις των ισλαμιστών νοτιοδυτικά της ανατολικής περιφέρειας της πόλης του Χαλεπίου.
Προσφάτως κατέφθασαν μεγαλες ενισχύσεις στον συριακό Στρατό από την Λαττάκια, και ως αποτέλεσμα προέκυψαν σημαντικές επιτυχίες μέσα σε 48 ώρες.
Η 4η μηχανοκίνητη Μεραρχία, μαζί με Al-Quds και μονάδες της Χεζμπολάχ προωθήκαν στην πόλη Al-Shughaydilah στο νότιο Χαλέπι διασπώντας τις γραμμές άμυνας των τρομοκρατικών ομάδων της “Jabhat Al-Nusra”, Harakat Ahrar Al-Sham, Liwaa Suqour Al-Sham, και του λεγόμενου Free Syrian Army (FSA) (άλλο ένα δυτικό μύθευμα).
Στόχος η εξασφάλιση των βουνών του Αzzan, που δεσπόζουν στην περιοχή.
Στην Al-Shughaydilah front, ο συριακός Στρατός κατάφερε να εξασφαλίσει τον αυτοκινητόδρομο του Khanasser που οδηγεί την πόλη του Χαλεπίου. 
Σημειώνεται ότι η νότια περιφέρεια του Χαλεπίου δεν ελέγχεται από τις συριακές ΕΔ από το καλοκαίρι του 2012 μετά την μεγάλη επίθεση των ισλαμιστών του λεγόμενου Free Syrian Army.
Είναι η πρώτη φορά που τα κυβερνητικά στρατεύματα έχουν διεισδύσει τόσο πολύ μετά από χρόνια συγκρούσεων στην νότια περιφέρεια του Χαλεπίου.
Eίναι σαφές ότι ο συριακός Στρατός έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση καθώς πλέον διαθέτει την κάλυψη της ρωσικής Αεροπορίας σε κάθε μεγάλη επιχείρηση.

Οι Ρωσικοί πολεμική αεροπορία & πύραυλοι σφυροκοπούν ανελέητα τους ισλαμιστές (isis)





Η Ιστορία γράφτηκε από λακέδες

Η Ιστορία γράφτηκε από λακέδες
Από εδώ και πέρα είμαστε σε πόλεμο. Εμείς απέναντι σε εσάς. Οι Έλληνες απέναντι στους προδότες. Οι πατριώτες απέναντι στους απάτριδες. Ο Λεωνίδας απέναντι στον Εφιάλτη. Το καλό απέναντι στο κακό.
Τα ψέματα τελείωσαν. Κι ο χρόνος σας επίσης. Κι αν πιστεύετε ότι οι πρόσφατες εκλογές, το νοθευμένο αποτέλεσμα της κάλπης, στην οποία ψήφισαν οι παραπλανημένοι από τα παραμύθια σας ψηφοφόροι, θα σας κρατήσει στην εξουσία, ο κόσμος, αυτός ο κόσμος που σας ψήφισε, που σας εμπιστεύτηκε, θα σας αποδείξει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι κάνατε λάθος. Η τύχη σας θα είναι αυτή που αξίζει στους προσκυνημένους. Και η Ελλάδα δυστυχώς έχει πολλούς από δαύτους. Αλλά είχε πάντα και τρόπο να καθαρίζει τους λεκέδες από την Ιστορία της. Και τους λακέδες επίσης.
Πολλούς σαν κι εσάς, που έσκυψαν το κεφάλι στον εχθρό κι έγιναν γενίτσαροι και γερμανοτσολιάδες. Πολλούς σαν κι εσάς που αντί να σταθούν όρθιοι, έσκυψαν και στήθηκαν στα τέσσερα... Ναι Καμμένε, στα τέσσερα.
Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι Έλληνες ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ότι το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου ξεπουλήσατε την υγεία τους στα γεράκια της τρόικας. Δεν θα ξεχάσουν ΠΟΤΕ ότι καταδικάσατε τις επόμενες γενιές, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, να ψάχνουν το γιατρικό τους σε σκευάσματα αμφιβόλου ποιότητας από τριτοκοσμικές χώρες. Σε μαντζούνια. Δεν θα ξεχάσουν ΠΟΤΕ ότι για το χρήμα και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, θα κλείσουν δεκάδες χιλιάδες σπίτια ακόμα...Σπίτια Ελλήνων. Το ακούτε αυτό; ΕΛΛΗΝΩΝ! 11.000 ανθρώπων που πάλεψαν και παλεύουν ακόμη σκληρά για να είναι το ελληνικό φάρμακο μέσα στα καλύτερα του κόσμου. Για να κρατάνε τη γαλανόλευκη ψηλά! Ναι αυτή τη σημαία που εσείς την έχετε καταντήσει πατσαβούρι... Που την παραδίδετε γονυπετείς στον εχθρό, χωρίς καν να δώσετε μία μάχη. Έτσι για τα μάτια του κόσμου. Ριψάσπιδες.
Ο Καρόνε ήξερε τι έκανε. Ήξερε που να βασιστεί ώστε να γκρεμίσει την ελληνική φαρμακοβιομηχανία για χάρη των Εβραίων. Ήξερε που να ποντάρει ώστε οι Έλληνες να πεθαίνουν πριν προλάβουν να βγουν στη σύνταξη... Ήξερε ότι θα βρει πρόθυμους Εφιάλτες για να του ανοίξουν τις Θερμοπύλες.
Η Ελλάδα πατριώτες, δεν είναι πια πειραματόζωο. Είναι κάτι χειρότερο. Η ομορφότερη χώρα του κόσμου έγινε πεδίο βολής, φαιό νταμάρι. Στρατόπεδο συγκέντρωσης αιχμαλώτων, μελλοθανάτων, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Έγινε η χώρα που κανείς δεν θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά του.
Η Ελλάδα είναι πια πατρίδα ανθρώπων που πίστεψαν και εναπόθεσαν τις τελευταίες τους ελπίδες σε ξεπουλημένους ηγέτες μιας χρήσης. Σε κοινούς πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι μας χόρτασαν παραμύθι...
Το έγκλημα που συντελέστηκε πριν λίγο στη Βουλή, στο ναό της διαφθοράς, στη γκαρσονιέρα των δανειστών, ήταν προμελετημένο και ειδεχθές. Κι όλοι εσείς που είπατε για μια ακόμη φορά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» είστε «δολοφόνοι». Ναι «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ».Εκτός κι αν το να φαρμακώνεις τον κοσμάκη με... μαντζούνια ή το να μετατρέπεις τη φαρμακευτική περίθαλψη σε προνόμιο της ελίτ είναι κάτι λιγότερο από δολοφονία.
Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένε, συγκυβερνήτες της πλάκας, συνέταιροι στο ξεπούλημα της χώρας, πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας, ο ελληνικός λαός ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Θα φροντίσουμε εμείς γι’ αυτό. Από σήμερα είμαστε σε πόλεμο... Και να είστε σίγουροι ότι οι Έλληνες θα νικήσουν. Θα νικήσουμε. Ακόμη κι αν χρειαστεί να σας πολεμάμε μέχρι να παγώσει η Κόλαση... Για μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ή ταν ή επί τας..
Newsbomb.gr

Read more: http://www.newsbomb.gr/ygeia/farmako/story/634333/h-istoria-graftike-apo-lakedes#ixzz3oo9cKKIK

Ρωσία σε Σ.Αραβία:"Κήρυξη πολέμου αν

ΕΙΚΟΝΑ-ΣΟΚ: ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ


Στρατιωτική επανασύσταση της...ΕΣΣΔ ανακοίνωσε ο Β.Πούτιν
του Βασίλη Καπούλα

Η Ρωσία βλέποντας τον πόλεμο κατά των ισλαμιστών της Συρίας να μεταπίπτει σε "proxy war" με Σ.Αραβία, Κατάρ, Τουρκία και ΗΠΑ δημιουργεί μια νέα στρατιωτική δύναμη με τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες στην κεντρική Ασία ενώ προειδοποίησε Σ.Αραβία και Κατάρ ότι oποιαδήποτε χώρα εφοδιάσει τους ισλαμιστές με MANPADS (σας ενημερώσαμε σχετικά εδώ) θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου στη Ρωσία!
 
Ο Β.Πούτιν τόνισε στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτητων Κρατών ότι οι "ισλαμιστές θέλουν να διεισδύσουν από το Αφγανιστάν σε ολόκληρη την κεντρική Ασία, πρέπει να προετοιμαστούμε στρατιωτικά"!
 
Η Ρωσία και πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες στην Κεντρική Ασία συμφώνησαν να δημιουργήσουν μια κοινή στρατιωτική δύναμη για να υπερασπιστούν τα σύνορα τους σε καιρούς κρίσης όπως τονίστηκε.
 
Η απόφαση πάρθηκε σε συνεδρίαση της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών στο Καζακστάν χτες Παρασκευή.
 
Οι χώρες αυτές είναι Ρωσία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Μολδαβία, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν.
 
Ταυτόχρονα, ο πόλεμος Συρίας-ισλαμιστών δεν είναι πλέον μόνο ένας proxy war μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας αλλά μία σύγκρουση με θρησκευτικές πλέον διαστάσεις!
 
Στην κεντρική εικόνα του άρθρου ένας Ορθόδοξος ιερέας ευλογεί ένα ρωσικό πύραυλο που πρόκειται να πλήξει τους ισλαμιστές στην Συρία.
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Reuters, Noah Browning, ο ιερέας ρίχνει αγιασμό στον πύραυλο πριν φορτωθεί σε ρωσικό μαχητικό!
 
Η ευλογία αυτή του πυραύλου έρχεται μετά της δηλώσεις του Πατριάρχη Κύριλλου ο οποίος είχε δηλώσει (δείτε σχετικά εδώ) ότι η "Ρωσία αυτή τη στιγμή δίνει ιερό πόλεμο απέναντι στην τρομοκρατία και τους ισλαμιστές, η Ρωσία πήρε μια υπεύθυνη απόφαση να προστατέψει το λαό της Συρίας από μια τρομοκρατική τυραννία και πρόσθεσε πως η στρατιωτική παρέμβαση ήταν απαραίτητη"!
 
"Η μάχη ενάντια στην τρομοκρατία είναι μια ιερή μάχη και η χώρα μας, η Ρωσία, είναι πιο ενεργή δύναμη στον κόσμο που μάχεται κατά της τρομοκρατίας" είπε ο επικεφαλής του τμήματος διεθνών σχέσεων της εκκλησίας Vsevolod Chaplin.
 
O Πατριάρχης ανέφερε πως η "στρατιωτική παρέμβαση της Ρωσίας ήταν απαραίτητη από τη στιγμή που η πολιτική διαδικασία δεν έφερε καμία βελτίωση στις ζωές αθώων ανθρώπων, χρειάζονταν στρατιωτική προστασία"!
 
Ανέφερε το βασανισμό των Χριστιανών στην περιοχή, την απαγωγή κληρικών και την καταστροφή εκκλησιών προσθέτοντας ότι "και οι Μουσουλμάνοι δεν υποφέρουν λιγότερο.
 
Υπενθυμίζουμε ότι και ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Ν.Ρογκόζιν είχε υιοθετήσει ιδιαίτερα σκληρή ρητορική λέγοντας ότι οι πύραυλοι cruise Kalibr που εκτοξεύτηκαν από τα ρωσικά πλοία στην Κασπία Θάλασσα ήταν ένα "δώρο για τους τρομοκράτες ισλαμιστές και πρόσθεσε πως "τους ανοίξαμε τον τάφο"!
 
Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter: "Δώρο για το LIH για το άνοιγμα των τάφων τους".
 
Στην ομιλία του ο Β.Πούτιν στη συνεδρίαση της ΚΑΚ προειδοποίησε για πιθανή στρατιωτική εισβολή ισλαμιστών από το Αφγανιστάν καλώντας τις χώρες της ΚΑΚ να προετοιμαστούν να δράσουν από κοινού για να αποκρούσουν τέτοιες επιθέσεις.
 
"Πράγματι η κατάσταση στο Αφγανιστάν είναι πολύ κρίσιμη. Οι τρομοκράτες κερδίζουν μεγάλη επιρροή και δεν κρύβουν τα σχέδια τους περαιτέρω επέκτασης" είπε. "Ένας από τους στόχους τους είναι να διεισδύσουν στην Κεντρική Ασία. Είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε για να δώσουμε μια συντονισμένη απάντηση σε ένα τέτοιο σενάριο".
 
Οι παρατηρήσεις του Β.Πούτιν ήρθαν μόλις μια ημέρα αφού ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε την διατήρηση 9.800 αμερικανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν...
 
Ο σχηματισμός αυτής της κοινής στρατιωτικής δύναμης θα μεταφραστεί ως το στρατιωτικό ισοδύναμο του ΝΑΤΟ σε μια κρίσιμη περίοδο...
 
Επιπλέον, ο Β.Πούτιν κάλεσε όσες χώρες ενδιαφέρονται για λύση στο πρόβλημα της Συρίας να συνεργαστούν με το επιχειρησιακό κέντρο που έχουν συστήσει οι "4+1" στη Βαγδάτη για να καταπολεμηθεί η τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή.
 
Αναλυτές επισημαίνουν ότι " Ο Β.Πούτιν δείχνει πόσο μεγάλη ιδιοφυία είναι. Γνωρίζει ότι θα υπάρξει αντίκτυπος από την ρωσική στρατιωτική ανάμειξη στη Συρία από τις τρομοκρατικές ομάδες που έχουν χρηματοδοτηθεί από τη Δύση και γνωρίζει ότι θα υπάρξει πίεση με την αποστολή αυτών των τρομοκρατικών ομάδων σε γειτονικές χώρες".
 
"Χωρίς να δείχνει με το δάχτυλο τη Δύση, λέει σε όλους να είστε προετοιμασμένοι.. Ο ίδιος τύπος διείσδυσης που συνέβη στη Συρία μπορεί να συμβεί και στις χώρες σας, συνεπώς πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα σύνορα μας είναι ασφαλή και ότι οι εισβολείς δεν θα μπουν στις χώρες μας".
 
"Όσο μεγάλη στρατιωτικά είναι η Ρωσία, δεν θα μπορέσει να χειριστεί μία κρίση παρόμοια με αυτή της Συρίας αν συμβεί σε μισή ντουζίνα χώρες"!
 
Όλα δείχνουν ότι η στρατιωτική εμπλοκή της Ρωσίας στη Συρία δεν θα είναι σύντομη καθώς έχουν μεταφερθεί από χορευτές, τραγουδιστές για την ψυχαγωγία των στρατιωτών μέχρι και ιερείς...
 


Η Ελλάδα, η Συρία,ο Άσαντ,η ΗΠΑ, η Ρωσία,η Τουρκία και το Ισλαμικό κράτος


17/10/2015 
“Λαοί χωρίς μνήμη, δεν έχουν μέλλον” ήταν η απάντηση του Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα το 1974 και τον προγραμματισμό της πρώτης μεταδικτατορικής επίσκεψης εκτός Ελλάδας του προέδρου, του νεοσύστατου τότε ΠΑΣΟΚ.Γιατί να επιλεγεί η Συρία από τον πρόεδρο;αναρωτιόταν οι του ΄εσωτερικού΄ κι όσοι δεν γνώριζαν την αδελφική σχέση του ΠΑΚ, του Ανδρέα με τον Άσαντ, την ενεργή υποστήριξή του στον αντιδικτατορικό αγώνα.
Ούτε στην κρίση του Μάρτη '87 κατανόησαν -μετά από αποστολή-αστραπή του Κώστα Τσίμα στη Δαμασκό, με εντολή Ανδρέα Παπανδρέου-, την εμμονή του πρωθυπουργού της Ελλάδας με το ¨καθεστώς Άσαντ”. Και φυσικά, ως σήμερα δεν αναρωτιούνται, κρύβουν και δεν αναδεικνύουν τη διακήρυξη Άσαντ προς την Τουρκία... Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!Και  δεν ντράπηκε το σημερινό ΠΑΣΟΚ και το χθεσινό του γιου του Ανδρέα... να διακόψουν τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία του Άσαντ και επιπροσθέτως να προχωρήσουν σε εμπάργκο  εναντίον της Συρίας! 
Σήμερα η Κούβα, στα χνάρια του κομαντάντε Τσε, βρίσκεται στη Συρία, στο πλευρό του Συριακού λαού και της νόμιμης κυβέρνησής του, μαζί με τους μαχητές της ηρωικής Χεζμπολά και τους Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης.
Η Κούβα, πάντα σύμμαχος της Συρίας, του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπάαθ και του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας -που τα μέλη και στελέχη του πολεμούν τους μισθοφόρους-τρομοκράτες μαζί με τους συντρόφους τους, του Μπάαθ-, δεν είναι η πρώτη φορά που στρατεύεται στο πλευρό της Συρίας στρατιωτικά κι όχι αδιάκοπα πολιτικά. Η Κούβα έστειλε δυνάμεις στην Συρία, για πρώτη φορά το 1973, στον πόλεμο Yom Kippur, όταν οι Κουβανοί αξιωματικοί μελέτησαν τις τακτικές του ισραηλινού στρατού.
Από την πρώτη ημέρα της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας, εδώ και πέντε χρόνια, ο Ραούλ Κάστρο εξέφραζε σε κάθε διεθνή συνάντηση και σε συνεντεύξεις του, την αλληλεγγύη της Επαναστατικής κυβέρνησης της Κούβας στην Συριακή κυβέρνηση και τον πρόεδρο Άσαντ, όπως κι όλες οι Λατινοαμερικάνικες χώρες με σοσιαλιστικές κυβερνήσεις.
Η Κούβα, με την σημερινή της παρουσία στη Συρία (σύμφωνα με το αμερικάνικο Fox News και πηγές του πενταγώνου), σηματοδοτεί τον νέο διεθνισμό των χωρών που αντιστέκονται στους ιμπεριαλιστές. Η στράτευση των Κουβανών μαζί με τους Σύρους αδελφούς τους, επιβεβαιώνει πως έτσι η Κούβα σπάει την για 50 χρόνια πολιτική τους απομόνωση από τις ΗΠΑ, αλλά και δίνει σαφές μήνυμα: Η Κούβα δεν θυσιάζει, δεν πουλάει χώρες που τη συνδέουν κοινοί αγώνες για Ελευθερία, Δημοκρατία!
Γελάστηκαν όσοι προπαγάνδισαν πως κι η Κούβα υπέκυψε στις ΗΠΑ, λόγω της πρόσφατης τάσης για εξομάλυνση των σχέσεων της μαζί τους.Οι δυνάμεις της Κούβας στη Συρία, ανησυχούν ιδιαίτερα τις ΗΠΑ και το εκφράζει επίσημα το αμερικάνικο πεντάγωνο, μιλώντας μάλιστα πως μεταφέρθηκαν στη Συρία με ρωσικά αεροσκάφη.
Ο στρατηγός της Κούβας Leopoldo Cintra Frias, αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Κούβας, είχε ήδη προσφάτως επισκεφθεί τη Συρία μαζί με Κουβανούς αξιωματικούς, για να διαπιστώσουν οι ίδιοι τις ανάγκες που είχε ο Μπασάρ Αλ Άσαντ. Έτσι, τώρα η Κούβα έστειλε προσωπικό εξειδικευμένο στη συντήρηση των σοβιετικής κατασκευή αρμάτων μάχης (τέτοια διαθέτει κι η Κούβα), που ήταν και αίτημα του Άσαντ. Συγχρόνως, οι ειδικές δυνάμεις από την Κούβα, όπως κι όλος ο λαός που υπερασπίζεται την Κουβανέζικη Επανάσταση, εκπαιδεύονται αδιάκοπα, ακόμη και στα σχολεία, στην αντιμετώπιση εισβολής από τις ΗΠΑ και θεωρούνται αυθεντίες στον ανταρτοπόλεμο απώθησης εισβολής: ότι ακριβώς συμβαίνει με τους μισθοφόρους-τρομοκράτες που δρουν στη Συρία.
Σύμφωνα με το globalfirepower.com, ο στρατός της Κούβας κατατάσσεται στην 110η θέση, μεταξύ των ισχυρότερων στρατών του πλανήτη. Κι η ειδίκευση στον μη συμβατικό πόλεμο (αντιμετώπιση τζιχαντιστών στη Συρία) είναι ένα νέο μεγάλο όπλο της Συρίας και πονοκέφαλος για τη δύση, που επέλεξαν ένα νέο μισθοφορικό σχήμα παραμονής στην περιοχή.
Είναι σαφές πως η παρτίδα σκάκι που διεξάγεται στην Ανατολική Μεσόγειο: από τη μια πλευρά οι ΗΠΑ με τους νέους μισθοφόρους-τρομοκράτες και τη στήριξή τους από Τουρκία και αραβικά μοναρχικά δικτατορικά καθεστώτα (Σαουδική Αραβία, Κατάρ...) κι από την άλλη η Ρωσία, το Ιράν, η Χεζμπολά και τώρα η σοσιαλιστική Κούβα.
Η Κούβα, ο Ερνέστο Τσε Γκουεβάρα, ο Φιντέλ, η Επανάσταση χώρα σύμβολο της διεθνιστικής αλληλεγγύης, που ενέπνευσε κι εμπνέει γενιές και γενιές στον πλανήτη.Η Κούβα της αριστεράς δεν “μίλησε”, κραυγάζει! Η Κούβα σήμερα ξεσκέπασε, στην καθομιλουμένη θα λέγαμε “ξεβράκωσε” την “εκσυγχρονισμένη, ανανεωτική ευρωπαϊκή αριστερά”, όλα εκείνα τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα που ενσωματώθηκαν από τον νεοφιλελευθερισμό και δυστυχώς έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως στην εφαρμογή των πολιτικών του κεφαλαίου και της νέας τάξης.
Σήμερα πενθούν οι χυδαίοι νεοφιλελεύθεροι της “εκσυγχρονισμένης αριστεράς”, οι προσκυνημένου ολετήρες που ντρόπιασαν την ιστορία και τους αγώνες του παγκόσμιου εργατικού κινήματος... η εθνομηδενιστική "αριστερά".Μπορεί αυτοί οι νεοφιλελεύθεροι “αριστεροί”, ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, μέχρι τώρα να κρυβόταν πίσω από το νεοταξικό αγώνα για δήθεν “ανθρώπινα δικαιώματα” και να μιλούσαν για “αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ”. Αυτό το μυθιστόρημα τελείωσε!
Από σήμερα τέλος γι' αυτή την “αριστερά” της νέας τάξης η σημαία της Κούβας, ο Τσε και τα μπλουζάκια, ως φερετζές του “προοδευτικού” στην υπηρεσία του κεφαλαίου.Από σήμερα τέλος για τον πρωθυπουργό Τσίπρα, οι φωτογραφίες με μπλουζάκια του Τσε όταν ήταν “επαναστατημένος” και μοδάτος να φοράς αυτά τα σύμβολα.Άραγε ο κ. Τσίπρας τι θα πει μια ημέρα στον γιο του -έφθασε σε σημείο να τον ονομάσει “Ερνέστο” προς τιμή του επαναστάτη Τσε-, αν τον ρωτήσει γιατί στρατεύτηκε υπέρ του Ερντογάν και του ΝΑΤΟ, εναντίον της Συρίας και της Κούβας του Τσε;
Μήπως θα του δείχνει την επιστολή του Φιντέλ, αλλά θα του εξηγεί ότι στάλθηκε όταν διαβεβαίωνε τον Ελληνικό λαό ότι θα τελειώσει τα μνημόνια “με ένα νόμο και ένα άρθρο”;
Πως θα κοιτάει στα μάτια τον γιο του Ερνέστο, όταν θα του εξηγεί πως τον εκβίασαν να υποκύψει, να προσκυνήσει το 4ο Ράιχ κι αυτός δεν μπόρεσε να κάνει ούτε αυτό που θα έκανε ένας αστός πολιτικός, αλλά έντιμος πολιτικός: να παραιτηθεί και να μην υπηρετήσει τους εκβιαστές του, αφού αποφάσισε να παραδοθεί και να μην πολεμήσει.
Θα τον διαπαιδαγωγεί με μαθήματα υποταγής στους εκβιασμούς;Όχι να θυμηθεί ότι δήλωνε αριστερός... όχι να θυμηθεί -αν το γνωρίζει- ότι οι αριστεροί δεν υπέγραφαν ποτέ δηλώσεις υποταγής και "προτιμούσαν" τα ξερονήσια,,, όχι να θυμηθεί ότι οι αριστεροί πέθαιναν στα εκτελεστικά αποσπάσματα του 3ου Ράιχ, αλλά και της ξενόδουλης δεξιάς, φωνάζοντας: Ζήτω η πατρίδα, η Ελλάδα!
Τελείωσε το "ποίημα" των δήθεν επαναστατικών αριστερίστικων οργανώσεων, του κάθε Κωνσταντίνου -στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παρακαλώ- που χθες μιλούσε στα Προπύλαια για αγώνες εναντίον του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ", μαζί με τους εκπροσώπους των τζιχαντιστών, οικόσιτων πρεσβειών και σήμερα (15/10/2015), πάλι στα Προπύλαια μιλούσε για αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες και τους "πρόσφυγες" θύματα του δικτάτορα Άσαντ! Φτάνει πια! 
Κι ας ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους κι αυτοί της "Λαϊκής Ενότητας", με τους δικούς τους εθνομηδενιστές, αλλά και μ' εκείνουν που μέχρι χθες ήταν υπέρμαχοι της πάλης εναντίον του δικτάτορα Άσαντ. Μπορεί να ξεκαθάρισε το ζήτημα Συρία, στη Θεσσαλονίκη ο Λαφαζάνης, αλλά ο Ήσυχος ήταν αυτός, ο υπέυθυνος του τμήματος διεθνών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ταχθεί με τις ΗΠΑ εναντίον του λαού της Συρίας.
Να είναι σίγουροι οι κοσμοπολίτες “αριστεροί”, οι ευρωλάγνοι χαμηλόβαθμοι τραπεζοϋπάλληλοι, πως η πατριωτική αριστερά θα αναδυθεί ξανά και θα συναντηθεί με το λαό και τους λαούς που Αντιστέκονται... για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, μια κοινωνία ανθρώπινη στην υπηρεσία του Ανθρώπου κι όχι της νέας τάξης!
Σχετικά: - Ο Ομπάμα “απαντάει” στον Πούτιν  με νέους μισθοφόρους στη Συρία! - Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο! Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!  Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει.  Έφθασε στην Ταρτούς της Συρίας το κινέζικο αεροπλανοφόρο Liaoning C-16, για να ενισχύσει τις επιχειρήσεις της Ρωσίας. Συρία: η δημοσιογραφική πορνεία σε διατεταγμένη Υπηρεσία..
- See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/i-ellada-i-syriao-asanti-ipa-i-rosiai-toyrkia-kai-islamiko-kratos#sthash.iHp12g48.dpuf