Ο συριακός Στρατός περικύκλωσε τους ισλαμιστές σε Λαττάκεια-Χαλέπι - Εκατοντάδες νεκροί

KAΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ KAB 1500 ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ISIS - ΣΦΟΔΡΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ 

23-10-2015







350 ισλαμιστές σκοτώθηκαν σε Λαττάκεια και Χαλέπι καθώς έχουν περικυκλωθεί με αρκετούς να παραδίνονται αφού ο συριακός στρατός μαζί με την ρωσική αεροπορία έκοψε τις διόδους ανεφοδιασμού τους και τους σφυροκοπεί από έξι διαφορετικά σημεία ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας με Mil Mi 28, Su-24/25/34, TOS-1, BM-21 Grad.
 
Τα ρωσικά μαχητικά χρησιμοποιούν πλέον τις βόμβες υψηλής ακρίβειας ΚΑΒ 1500 προκειμένου να χτυπήσουν ενισχυμένους στόχους αρκετά μέτρα κάτω από τη γη ενώ δόθηκαν στον συριακό στρατό ιρανικά τζιπ Safir με 107 mm MRLS.
 
Eπιπλέον, η ρωσική αεροπορία έπληξε γέφυρα στον Ευφράτη ποταμό, κοντά στην πόλη της Συρίας Deir ez-Zor,με το πλήγμα να είναι «χειρουργικό» και «καίριο» ώστε να ανακοπεί ο ανεφοδιασμός του ISIS σε τρόφιμα και πολεμοφόδια. 
 
Συγκεκριμένα, 45 ισλαμιστές σκοτώθηκαν στη Χάμα σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του συριακού Στρατού:
 
"Οι ένοπλες δυνάμεις μας συνέχισαν επιτυχώς την επέλαση τους υποστηριζόμενες από την ρωσική αεροπορία" είπε ο Στρατηγός Ali Maikhoub.
 
Το ISIS μας επιτέθηκε στην πόλη Umm Hadij, αλλά τους απωθήσαμε με συνέπεια 45 τρομοκράτες να σκοτωθούν και να καταστραφούν 23 οχήματα τους".
 
Στη Λαττάκεια 300 ισλαμιστές σκοτώθηκαν είπε ο Maikhoub.
 
"Ο στρατός μας ελέγχει την Jub al-Ahmar και μέρος της Salma και την Kafr Obeid και τα περίχωρα του Blas στο Χαλέπι" πρόσθεσε.
 
Ο συριακός στρατός ελέγχει πλήρως την περιοχή Majbal στη Χαράστα ενώ σφυροκοπεί τους ισλαμιστές με πυροβολικό στην ανατολική Ghouta.
 
Την Παρασκευή το πρωί ο συριακός Στρατός και οι "Δυνάμεις Τσιτάχ" μαζί με τις NDF  και τις δυνάμεις Kataebat Al-Ba’ath συνέχισαν την μεγάλη αντεπίθεση στο Deir Hafer ανατολικά του Χαλεπίου και κατέλαβαν δύο σημαντικά χωριά από το ISIS.
 
Σφοδρή ήταν η αντεπίθεση στη Jabboul καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις κατέλαβαν αυτή την στρατηγική πόλη. Επόμενος στόχος είναι η πόλη Judaydeh, με τις μάχες με τους ισλαμιστές του ISIS ήδη να έχουν ξεκινήσει.
 
Με τις Judaydeh και Jabboul να είναι υπό τον έλεγχο του συριακού Στρατού, 40 ακόμη χλμ κατελήφθησαν στην πεδιάδα Deir Hafer ανατολικά του Χαλεπίου όπου το ISIS υποχωρεί προς τη Ράκκα ενώ 4 μόνο χλμ χωρίζουν τις συριακές και ρωσικές δυνάμεις από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Kuweires το οποίο είναι υπό τον έλεγχο του ISIS εδώ και δύο χρόνια.
 
Ισλαμιστές της Jaysh al-Islam σκοτώθηκαν από τον συριακό Στρατό στη Χαράστα, άλλοι παραδόθηκαν ενώ σκοτώθηκαν και δύο διοικητές των τζιχαντιστικών οργανώσεων ανάμεσα τους και ο περιβόητος "Mohammad al-Khatib".
-

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ - ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ



Εκτύπωση

23/10/15                 
ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΙΡΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΡΗΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Του ΠΕΤΡΟΥ ΜΕΡΓΟΥ
Η υποκρισία δεν έχει όρια σε αυτόν τον τόπο.
Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ αλλά και η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πίεζαν αφόρητα την κυβέρνηση να φέρεισυμφωνία (μνημόνιο) με τους πιστωτές και μάλιστα ανενδοίαστα λέγανε: συμφωνία και ότι νάναι, αρκεί η χώρα να μείνει στο ευρώ!
Επίσης, όταν ο Τσίπρας, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τη λαϊκή εντολή και το δημοψήφισμα, υπόγραψε νέο κατάπτυστο μνημόνιοΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι αλλά και ο Βασ. Λεβέντης, σχεδόν πανηγύριζαν για τη σωτηρία (!) της χώρας και τα πρώτα τρία κόμματα έσπευσαν να ψηφίσουν κτηνωδώς το νέο τρίτο μνημόνιο στη Βουλή.
ΑΓΝΟΙΑ; ΟΧΙ, ΚΟΡΟΪΔΙΑ!
Δεν ήξεραν ότι ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο ψήφιζαν όλα τα αντικοινωνικά μέτρα που σήμερα περνάει και σχεδιάζει η κυβέρνηση;
Διότι όλα τα επώδυνα και αβάστακτα κυβερνητικά μέτρα περιέχονται επακριβώς στο τρίτο μνημόνιο και επομένως δεν δικαιολογείται με κανένα τρόπο άγνοια.
Και όμως σήμερα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και από κοντά η Ένωση Κεντρώων, το έχουν γυρίσει τώρα στο ... τσάμπικο.
Δεν ξέρουν, τάχα, τίποτα για το φόνο!!!
ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΛΑΟ;
Τώρα, δήθεν, στηλιτεύουν τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, την κατεδάφιση των συντάξεωνκλπ.
Και το κάνουν χωρίς να καταγγέλλουν, έστω τώρα, το ίδιο το μνημόνιο και να ζητάνε την ακύρωση του.
Και το κάνουν χωρίς να προτείνουν καν ισοδύναμα!
Προφανώς περνάνε για βλάκα τον ελληνικό λαό ή ότι έχει πολύ κοντή μνήμη.
Αιδώς Αργείοι, πολύ περισσότερο όταν μιλάτε για λαϊκισμό και δημαγωγία. Αυτά σας χαρακτηρίζουν.
ΤΟ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ” ΘΑΥΜΑ
Η στάση της “Χρυσής Αυγής” βεβαίως δεν επιδέχεται καμμίας κριτικής, αφού η νεοναζιστική προπαγάνδα δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν θα αποφύγω, όμως, τον πειρασμό να μην καταγγείλω την πονηρή ψηφοθηρία της Χρυσαυγίτικης ηγεσίας, η οποία, ενώ, δήθεν, καταγγέλλει το μνημόνιο, δεν τολμά ούτε καν να ψελλίσει την έξοδο από την ευρωζώνη.
Μαζί με τα πολλά νεοναζιστικά επιτεύγματα η “Χρυσή Αυγή” θα πετύχει και τούτο: να καταργήσει τα μνημόνια, μένοντας προσηλωμένη στο ευρώ και την ευρωζώνη. Θαύμα! Θαύμα!
ΗΓΕΣΙΑ ΚΚΕ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΑ “ΥΠΑΡΚΤΟ” Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Δε θα αποφύγω, όμως, να πω και δύο λόγια για το ΚΚΕ, το οποίο προτείνει ως απάντηση, τάχα, στα μνημόνια, τη λιτότητα και τη φορολεηλασία, μόνο την εδώ και τώρα “κοινωνικοποίηση” των μέσων παραγωγής! Τίποτα παρακάτω! “Κοινωνικοποίηση¨των μέσων παραγωγής ειδάλλως μνημόνιο! Όσοι προτείνουν την ακύρωση των μνημονίων με ένα πρόγραμμα μετάβασης δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά “Λαφαζανιές”!!!
Χίλιες φορές καλύτερο, για την ηγεσία του ΚΚΕ, το μνημόνιο, παρά όλα εκείνα τα οπορτουνιστικά που συνδέουν την ακύρωση του με ένα μεταβατικό πρόγραμμα κατάργησης της λιτότητας,στήριξης των δημόσιων στρατηγικών επιχειρήσεων, εθνικοποίησης των τραπεζών, εξόδου από την ευρωζώνη κλπ. Γι' αυτό, για το ΚΚΕ, κύριος αντίπαλος στις εκλογές δεν ήταν το μνημονιακό κατεστημένο αλλά η ΛΑ.Ε. που ζητούσε την ακύρωση των μνημονίων με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα και την έξοδο από την ευρωζώνη. Ακύρωση μνημονίων και έξοδος από την ευρωζώνη κλπ. ήταν για το ΚΚΕ ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στη χώρα. Πολύ χειρότερα και από το μνημόνιο. Αυτή ήταν η κοινή πολιτική βάση της σύμπλευσης Τσίπρα – Κουτσούμπα στην άγρια προεκλογική επίθεση και μετεκλογική εμπάθεια κατά της ΛΑ.Ε. Από ένα πραγματικό δρόμο δυνατής προσέγγισης στο σοσιαλισμό, η ηγεσία του ΚΚΕ επιλέγει το μνημόνιο και την επίκληση, ως απάντηση σε αυτό, ενός “σοσιαλισμού, αλά υπαρκτού”, “εδώ και τώρα”, που δεν απειλεί κανένα κατεστημένο και δεν το ακούει κανείς. Γιατί ως συνήθως οι άνθρωποι επιχειρούν να λύσουν τα προβλήματα που νιώθουν να τους πιέζουν άμεσα και όχι να κατασκευάζουν “σχήματα” που πετάνε την “μπάλα στην εξέδρα”, μόνο και μόνο για να αποδράσουν από την σκληρή πραγματικότητα και τον πραγματικό δρόμο για την αλλαγή της.Φλυάρησα, τελικά, και ελπίζω στην ανοχή σας.
ΑΠΟ "ΙΣΚΡΑ"

Allons enfants de la Partouze-ο Ολάντ στην Αθήνα


Το συμβάν με τον αλευρωμένο Ολάντ δεν έγινε στην Αθήνα διότι ως Έλληνες το savoir vivre το βάζουμε παραπάνω από το Ελληνικό Σύνταγμα. Εδώ εμείς τους αποικιοκράτες τους κοιμίζουμε στην βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, τους ποτίζουμε λευκό γαλλικό κρασί σε γαλλικά πάρτι σε αριστερά κουλτουρέ στέκια στο Γκάζι υπό τους ήχους γαλλικής τζαζ. Στέλνουμε ως εκπροσώπους πολιτισμού τα τηλεοπτικά φερέφωνα της εξουσίας τύπου Λαζόπουλου, και για να δώσουμε βαρύτητα στέλνουμε και μία Καραΐνδρου. Εμείς στην Ελλάδα πρώτοι στην Ευρώπη καταφέραμε να βάλουμε την φαντασία του Σύριζα στην εξουσία της αποικίας. Διότι η φαντασία στην εξουσία των Ευρωπαίων αριστεριστών από το Μάη του '68 αυτή ήταν, που εις στην ελληνογαλλική μεταφράζεται ως "σκύβω ο ευλογημένος".
Εμείς στην Ελλάδα όταν πουλάμε το γλεντάμε. Στρώνουμε τραπέζια στα προεδρικά μέγαρα να φάνε και να πιούνε οι ξεπουλητάδες με τα όρνεα και τον λογαριασμό τον στέλνουμε μέσω φόρου στους Έλληνες. Βάζουμε και τον πρόεδρο της ελληνικής γελοιογραφίας, Πάκη Παυλόπουλο, να μιλήσει επειδή έτσι γουστάρει εκ μέρους του ελληνικού λαού λέγοντας ότι "ο ελληνικός λαός θα φανεί απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις του για να παραμείνει στη μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια". Άλλος πληρώνει κι άλλος γαμάει αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Πάκης και ο ομόλογός του δεν είναι από αυτούς που πληρώνουν.
Εμείς στην Ελλάδα δεν λέμε κουβέντα για τα έργα και τις μίζες που έπεσαν για Ολυμπίες Οδούς, για Γέφυρες Ρίου-Αντιρίου, για έργα Γάλλων με συμβάσεις μέσω ΔΕΗ. Εμείς είμαστε κουβαρντάδες: Χρεωνόμαστε τη μίζα, την κατασκευή του έργου, πληρώνουμε διόδια,  φορτωνόμαστε το χρέος που έφερε η μίζα και η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για το έργο, και στο τέλος δίνουμε τζάμπα το έργο σε αυτόν που ήταν πίσω από όλη την λαμογιά. Διότι λαμόγια είναι οι Έλληνες αλλά τόσο μεγάλα λαμόγια όσο οι κατασκευαστικές και επενδυτικές εταιρείες που κουβάλησε ο βαψομαλλιάς Ολαντ στην Αθήνα δεν υπάρχουν. 20 χρόνια και βάλε εδώ γινόταν το πανηγύρι με όλους αυτούς τους μεγαλόσχημους που η ελληνική κυβέρνηση τίμησε σαν να ήρθε ο Βοναπάρτης. Μαζί με το κόκκινο χαλί που στρώσατε μέχρι την Βουλή καλό θα ήταν να βάζατε και ένα κόκκινο φωτάκι στην είσοδο του μπουρδέλου γιατί στην καριόλα-βήμα ανέβηκε μία από τις μεγαλύτερες τσατσάδες της ευρωπαϊκής δημοκρατίας που υπέγραφε ΝΑΙ σε όλα τα χρέη της Ελλάδας.
Κι εκεί που λες δεν έχει άλλο πάτο η ξεφτίλα, πετάγεται ο πρόεδρος του Cabaret "Vouli rouge", Βούτσης,  σαν βούτσα μες στα λάχανα και αποδέχεται το χρέος που επέβαλλε και ο Ολάντ στην Ελλάδα παρακαλώντας τον να μην συνεχίσει η Ευρώπη να περιορίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων. Ναι, σας παρακαλούμε αφήστε μας μέσα στα σκατά αλλά δώστε μας το δικαίωμα που και που να παίρνουμε ανάσα.
Εμείς στην Ελλάδα αποδεχόμαστε οι σοσιαλιστές και οι αριστεροί της Ευρώπης να υπογράφουν Διακήρυξη Συνεργασίας που πρώτος όρος είναι η παροχή τεχνογνωσίας προς την Ελλάδα, στους τομείς της δημόσιας διοίκησης, της φορολογίας και των μεταρρυθμίσεων. Θέλουμε τεχνογνωσία γαλλική στην χώρα για να αργαστεί φορολογικά και μεταρρυθμιστικά το κορμί των Ελλήνων με γαλλικά μαστίγια. Θέλουμε γαλλικά βίτσια για να ρουφήξουμε το ευρωπαϊκό αγγούρι και εμείς ως ανταπόδοση θα προωθήσουμε την ελληνική γλώσσα στην Γαλλία μέσω του εκπαιδευτικού της συστήματος. Αυτό είναι το μαράζι του Τσίπρα: Αν η ελληνική γλώσσα θα διδάσκεται στα γαλλόπουλα διότι τα ελληνόπουλα μπορεί να πεινάνε και να κρυώνουν αλλά μια γνώση της γαλλικής θα τα κάνει χορτάτα στο πνεύμα και θα τα ζεσταίνει τον Φλεβάρη στους -5 βαθμούς Κελσίου στο σπίτι και στο σχολείο. 
Εμείς στην Ελλάδα του σήμερα μεγαλώνουμε με πιάνο και γαλλικά κι αν κάποιοι κάποτε έβαζαν το savoir vivre στον κώλο όποιου τολμούσε να υπονοήσει υποδούλωση λαού και ξεπούλημα πατρίδας ζητούμε συγνώμη. Ζητούμε ταπεινά συγνώμη που σε αυτή την χώρα κάποτε ζούσαν Έλληνες.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ISIL, ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ



 Ρωσική Αεροπορία: ''Οι κυριότερες μονάδες των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία έχουν τεθεί εκτός μάχης από τα πλήγματά μας"! 





του Γεράσιμου Μαντά

Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί της ρωσικής Αεροπορίας στη Συρία έχουν θέσει τις κυριότερες τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες δρουν στη χώρα αυτή εκτός μάχης", δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υποπτέραρχος Αντρέι Καρταπόλοφ, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στο συριακό έδαφος.
Πρακτικά η Μόσχα ανακοίνωσε ότι μετά από λιγότερο από ένα μήνα "επίσημων" αεροπορικών επιχειρήσεων (και άλλον ένα, τουλάχιστον, μήνα ανεπίσημων...) το ISIL, η αλ Νούσρα, το FSA και άλλες εγκληματικές οργανώσεις που υποστηρίζονται από την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τις ΗΠΑ κλπ. έχουν δεχθει καίριο πλήγμα, κάτι που δεν κατάφεραν οι δυτικοί, έστω κατά του ISIL, που δήθεν το κτυπούσαν εδώ και ένα χρόνο.
"Κατόπιν των αεροπορικών πληγμάτων, οι κυριότερες μονάδες των τρομοκρατικών οργανώσεων, που αποτελούνται από τους καλύτερα εκπαιδευμένους μαχητές, έχουν τεθεί εκτός μάχης, η οργάνωση και το σύστημα ανεφοδιασμού αυτών των οργανώσεων έχουν πληγεί. Οι τρομοκράτες αντιμετωπίζουν μεγάλη έλλειψη πυρομαχικών, όπλων και καυσίμων», είπε ουποπτέραρχος Καρταπόλοφ, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Οπως δήλωσε ο ίδιος "Σήμερα η ρωσική Αεροπορία προχώρησε σε ένα καίριο πλήγμα σε γέφυρα στον Ευφράτη ποταμό στη Συρία που χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) για να μεταφέρουν εφόδια. Η γέφυρα αυτή είναι πλέον αδιάβατη".
"Συνολικά, η ρωσική Αεροπορα έχει πραγματοποιήσει 934 εξόδους και έχει πλήξει 819 θέσεις τρομοκρατών από την έναρξη των επιχειρήσεών της στη Συρία", συνόψισε ο ίδιος.
Στο μεταξύ, η διπλωματία της Ρωσίας διέψευσε τις πληροφορίες μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης που εδρεύει στη Βρετανία, σύμφωνα με την οποία μια αεροπορική επιδρομή της ρωσικής ΠΑ στη Συρία έπληξε νοσοκομείο εκστρατείας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 άνθρωποι.
"Διαψεύδω όλες τις πληροφορίες για αυτό", δήλωσε η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα προσθέτοντας πως "θαυμάζει τη φαντασία" της ΜΚΟ που τις έδωσε στη δημοσιότητα.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο,είχε αναφέρει ότι 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ένα ρωσικό αεροπορικό πλήγμα σε νοσοκομείο εκστρατείας στην επαρχία Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία.
Το νοσοκομείο αυτό "υπέστη μεγάλες ζημιές" από τον αεροπορικό βομβαρδισμό και δύο από τους εργαζόμενους σε αυτό σκοτώθηκαν, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εργαζόμενη της Συρο-Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης (SAMS), που το διηύθυνε.
"Ψευδείς πληροφορίες που επικαλούνται ως πηγή το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δημοσιεύονται συχνά", είπε ακόμη η Ζαχάροβα. "Είναι πολύ βολικό να συγκεντρώνονται και να ανακοινώνονται πληροφορίες για το τι συμβαίνει στη Συρία από το Λονδίνο, χωρίς να πηγαίνει κανείς στο πεδίο", συνέχισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών μιλώντας με ειρωνικό τόνο.
Η εκπρόσωπος της διπλωματίας της Ρωσίας επισήμανε πως "πολλά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν τις πληροφορίες αυτής της ΜΚΟ σαν να προέρχονται από μια πηγή αξιόπιστη και σίγουρη, παρότι τις τελευταίες ημέρες πολλές από τις πληροφορίες αυτές διαψεύδονται"..
Και κάλεσε τους δημοσιογράφους να αντιμετωπίζουν "κριτικά" όσα ανακοινώνει η οργάνωση, η οποία έτσι ή αλλιώς είναι γνωστό ότι αποτελεί φερέφωνο της CIA και της MI6...
Επίσης σήμερα, ρωσικά μαχητκά κρούσης εδάφους Su-24 βομβάρδισαν την συριακή πόλη Ράκα, "πρωτεύουσα" του Ισλαμικού Κράτους, πλήττοντας κέντρα διοίκησης των ισλαμιστών.
Ένας κάτοικος της πόλης ανέφερε πως πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 17 αεροπορικές επιθέσεις στην καρδιά της πόλης και διεκόπη η ηλεκτροδότηση της πόλης.
Οι επιθέσεις έπληξαν αρκετές τοποθεσίες που χρησιμοποιούσε το Ισλαμικό Κράτος, ανάμεσα τους και την περίμετρο του κτιρίου όπου στεγάζεται το κυβερνείο της πόλης

-

Κανένας Σεβασμός Τσίπρα στην Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου!


 Με Σταυρωμένα Χέρια και Ανοικτά Πόδια ο Τσίπρας! στην ανάκρουση των Εθνικών ύμνων Ελλάδας,Γαλλίας!!



«ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ» – ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ… ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ… ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!


του Θανάση Μ.Σιαβρακά
Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς, από έναν πρωθυπουργό που πριν λίγο διάστημα αγνόησε τη βούληση του 62% του Ελληνικού λαού! Και από πολέμιος του τεχνικού νεοφιλελεύθερου μονόδρομου των μνημονίων, ψήφισε το 3 και χειρότερο μνημόνιο εδραιώνοντας έτσι την κατοχή της χώρας στους δανειστές! 


Και αφαιρώντας ταυτόχρονα από των Ελληνικό λαό την ελπίδα για αξιοπρέπεια και καλύτερη ζωή! Που ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν δώσει μαζί με χιλιάδες Έλληνες πολίτες στους δρόμους και στις πλατείες της χώρας,στα πέντε προηγούμενα χρόνια της μνημονιακής καταστροφής! 
Σήμερα αντί ελπίδας! Σκορπά περισσότερη φτώχεια! Περισσότερη πίκρα και αβεβαιότητα στους εμβρόντητους πολίτες ! Νέες μειώσεις συντάξεων, νέοι δυσβάσταχτοι φόροι,  πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας! Κλείσιμο επιχειρήσεων, παράταση της ανεργίας! Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας!
Διάλυση της παιδείας, υγείας, της εθνικής άμυνας,της γεωργίας,αλλά και νέα αβεβαιότητα στους μισθούς! Νέα μετανάστευση των νέων μας, επιδείνωση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας! Με τις στατιστικές να μιλάνε για πληθυσμό μόνο 7.000.000 Ελλήνων το 2080!!
Σήμερα η νέα κατοχική μνημονιακή κυβέρνηση που αποτελείτε από τη νεοφιλελεύθερη αριστερή καρικατούρα του νέου Τσιπραντρέου! τους αναπαλαιωμένους πασόκους και τους δεξιούς των ΑΝΕΛ, Έχει παραδώσει τα κλειδιά της πολιτικής εξουσίας στην ΕΕ-ΕΚΤ-Δ.Ν.Τ και κατόπιν εντολή αυτών! Με πολύ περισσότερο ζήλο από ότι οι προκάτοχοι της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ψηφίζει στη βουλή δεκάδες σωρούς νόμων από μνημονιακά προαπαιτούμενα! Επιταχύνοντας έτσι τη μονοπωλιακή εξάρτηση Ελληνικής οικονομίας από τη μια, ενώ από την άλλη εδραιώνεται όλο και περισσότερο η δικτατορία τραπεζών και αγορών!
Αυτός λοιπόν ο πρωθυπουργός ο ψεύτης και απατεώνας πολιτικός! Δεν προκαλεί σε μένα τουλάχιστον καμία εντύπωση η στάση του κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδας-Γαλλίας! Και αυτό γιατί είμαι βέβαιος ότι έχουμε να κάνουμε με έναν αρχηγό χώρας που δεν σέβεται διόλου την κρατική εθνική υπόσταση της Ελλάδας, ως κράτος έθνος!

 ΥΓ. Και μην ξεχνάμε πως και γιατί αυτός ο μουνουχισμένος από τα αριστερά ΣΥΡΙΖΑ πήρε στις πρόσφατες εκλογές το 35,5% των ψήφων του Ελληνικού λαού!