Η νέα τάξη και τα γεγονότα του Παρισιού


 16/11/2015 
Οι γνωστοί παρ ημίν αλλά και σε όλην την ΕΕ από το 1996, πολιτικοί, πράκτορες της νέας τάξης και προδότες των λαών τους, διατάχθηκαν να κάνουν όλη την Ευρώπη ανθρώπινη σαλάτα. Τις ΗΠΑ της ΕΕ.Προδοτικά, εν κρυπτώ και χωρίς την έγκριση των λαών τους.Και οι Ευρωπαϊκές χώρες έγιναν χωρίς φρούρηση των συνόρων τους, ξέφραγο αμπέλι.
Με όχι μεθοδευμένη ελεγχόμενη μετανάστευση που θα είχε σχέση με τις ανάγκες της κάθε χώρας.Τους διέφυγαν όμως δύο απλά πράγματα.Πρώτον ότι οι ΗΠΑ έχουν θαλάσσια σύνορα καιαποκλειόταν εκεί, ως παρ ημίν στην Ευρώπη, η εισβολήτης μισής Ασίας εκεί.Και δεύτερον, ότι εκεί οι μετανάστες πήγαιναν για ναενταχθούν στην κοινωνία και να γίνουν υπερήφανοιΑμερικάνοι. Ενώ εδώ, πολλοί έρχονται με σκοπό να αλώσουν την Ευρώπη.
Και όσοι είναι φιλήσυχοι υφίστανται την τζιχαντιστική θρησκευτική προπαγάνδα μίσους εναντίον των Χριστιανών. Και με θρησκευτικό μίσος μεταμορφώνονται βαθμιαία πολλοί από αυτούς.Σε άσπονδους εχθρούς των Ευρωπαϊκών λαών. Ιδίως μετά, αφού «ενταχθούν» στην κοινωνία.
Υπενθυμίζω ότι για χρόνια έφταναν σε μας 30.000 λαθρομετανάστες τον μήνα (κυρίως από τον Έβρο). Που κρύβουν σήμερα απόν τον λαό, πόσοι είναι. Αν το γνωρίζουν.Με τότε διαφήμιση του προδότη Σημίτη (λαθρομεταναστευτικό, ΙΜΙΑ, Μαδρίτη, ευρώ με ισοτιμία 340 δραχμές αντί 200 δραχμές ανά ευρώ, παράδοση Οτσαλάν, Ανάν κτλ) σε ασιατικές χώρες, «έλα Χασάν να δουλέψεις στηνΕλλάδα» κτλ.
Και με την Συλβάνα Ράπτη του Βενιζέλου, να τουςευχαριστεί που διάλεξαν την Ελλάδα. Και με τις«αντιρατσιστικές» ανθελληνικές οργανώσεις ναξεφυτρώνουν, με τα εξ ΕΕ άφθονα ευρά, σαν μανιτάρια.Με τα εκατομμύρια δηλαδή ευρώ της ΕΕ να ρέουν, σεΕΛΙΑΜΕΠ και σε όλον τον συρφετό των«αντιρατσιστικών» και άλλων ΜΗΚΥΟ (ΚΕΜΟ, Αντιγόνες και άπειρες άλλες αντεθνικές οργανώσεις). 
Και με τα διάφορα MEGA, να βρίζουν επί χρόνιανυχθημερόν τους Έλληνες, ως ρατσιστές , εθνικιστές κτλ. Και με τον από τους κύριους «πατριώτες» νεοταξικούς,Πάγκαλο, να σχεδιάζει στο MEGA σήμερα, ηλιθίως καιπομπωδώς ως συνήθως, την «οργάνωση των μυστικών και άλλων υπηρεσιών πληροφοριών», ως ηλίθια λύση του εγκλήματος τους.
Και με τον Ιορδάνη του MEGA, να ακούει τον πολλαπλώς προδότη του Ελληνισμού Πάγκαλο (Ανάν, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ https://www.youtube.com/watch?v=Gli-LiAMD8k , κτλ) ,με πλήρη θαυμασμού «ανοικτό στόμα».
- See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/i-nea-taxi-kai-ta-gegonota-toy-parisioy#sthash.1HBWCWoj.dpuf

Όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτούσε τον ISIS στη Συρία


16/11/2015 
Έγραφε το 2014 ο  Ηρακλής Οικονόμου –30/08/2014.Αν υπάρχει ένα πράγμα που ποτέ δεν αμφισβητείται, αυτό είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι αν υπάρχει ένα άλλο πράγμα που επίσης δεν αμφισβητείται ποτέ εντός της ΕΕ, αυτό είναι η εξωτερική πολιτική της. Η ΕΕ είναι δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας – το ξέρετε ήδη φαντάζομαι, θα το έχετε ακούσει εδώ κι εκεί, από δεξιούς κι αριστερούς, μνημονιακούς και άλλους. Κι αν η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει μ’ αυτό, τόσο το χειρότερο γι’ αυτήν – για την πραγματικότητα.
Μια σχετικά άγνωστη πτυχή της ιστορίας τουISIS – της ισλαμιστικής οργάνωσης που σπέρνει τον τρόμο σε Ιράκ και Συρία – είναι η υποστήριξη που έλαβε από την ΕΕ. Για την ακρίβεια: η ΕΕ χρηματοδότησε τον ISIS. Πώς; Μέσω της άρσης του εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου από τη Συρία.
Τον Απρίλιο του 2013, οι υπουργοί εξωτερικών της ΕΕ απέσυραν όλες τις κυρώσεις που μπλόκαραν την εισαγωγή συριακού πετρελαίου. Έτσι μπόρεσαν οι ομάδες που βρίσκονταν στο βορειο-ανατολικό τμήμα της Συρίας – ανάμεσά τους και ο ISIS – να ενισχυθούν οικονομικά από τις πετρελαιοπηγές που έλεγχαν. Και δεν μιλάμε για κάποιο «λάθος», μια «αβλεψία» των Ευρωπαίων κλπ. Μιλάμε για μια απόφαση που ελήφθη με ρητό στόχο τη διευκόλυνση της ροής πετρελαίου από τις οργανώσεις της συριανής αντιπολίτευσης προς στο εξωτερικό. Και είναι αυτή ακριβώς η απόφαση που συνέβαλε στη σταθεροποίηση της οικονομικής βάσης του ISIS εντός της Συρίας, και στην επέκτασή της οργάνωσης στο βόρειο Ιράκ.
«Είναι σημαντικό για μας να στείλουμε ένα σινιάλο ότι είμαστε ανοιχτοί να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο» δήλωνε στις 22 Απριλίου του 2013 ο υπουργός εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ. «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να βοηθήσουμε τη συριανή αντιπολίτευση».[i]
Αντίστοιχα, ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλλε, αποσαφήνιζε την ίδια μέρα: «Επιθυμούμε να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη στις περιοχές που ελέγχονται από την αντιπολίτευση, και γι’ αυτό θα άρουμε τις κυρώσεις που εμποδίζουν το έργο των μετριοπαθών δυνάμεων της αντιπολίτευσης».[ii] Στην πορεία, αυτοί που βοηθήθηκαν ήταν οι τζιχαντιστές. Το πόσο μετριοπαθείς είναι αυτοί, βεβαίως, το βλέπουμε καθημερινά, με τελευταία πράξη …μετριοπάθειας την εκτέλεση εκατοντάδων αιχμαλώτων πολέμου, ύστερα από την κατάληψη της αεροπορικής βάσης Τάμπκα.
Η άρση του εμπάργκο πέρασε το μήνυμα στις οργανώσεις της αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς μεταξύ τους, ώστε να αποκτήσουν τον έλεγχο των πετρελαϊκών πόρων. «Η απόφαση της ΕΕ θα μπορούσε να εντείνει τη βία στη Συρία, ξεκινώντας έναν αιμοσταγή ανταγωνισμό για τον έλεγχο ενός πόρου που φθίνει ύστερα από δύο χρόνια ενός σκληρού εμφυλίου πολέμου», προέβλεπε σε ανύποπτο χρόνο το TIME.[iii] Και καθώς νικητής σ’ αυτόν τον ανταγωνισμό βγήκε ο ISIS, μπορούμε να εξάγουμε το ασφαλές συμπέρασμα ότι, de facto, η ΕΕ κατέληξε να ενισχύει οικονομικά τις στρατιωτικές του προσπάθειες.Παράλληλα, με την πολιτική της η ΕΕ ενθάρρυνε την πλήρη λεηλασία των κρατικών πόρων και εγκαταστάσεων από δυνάμεις τις οποίες η ΕΕ υποτίθεται ότι αντιμάχεται. «Είναι γεγονός ότι πολλές από τις πετρελαιοπηγές που βρίσκονται στα χέρια των ανταρτών είναι υπό τον έλεγχο της Jabhat al-Nusra, που έχει δηλώσει πίστη στην al-Qaeda».[iv]
Όταν λοιπόν από δω κι εμπρός δείτε τους υπουργούς εξωτερικών των κρατών-μελών της ΕΕ να συσκέπτονται και τους αρχηγούς τους να ανησυχούν για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, θυμηθείτε: η Ευρώπη βούτηξε – ξανά – τα χέρια της στο αίμα, με στόχο αυτήν τη φορά να ξεφορτωθεί το καθεστώς Άσαντ. «Η απόφαση της ΕΕ να άρει τις κυρώσεις στο πετρέλαιο της Συρίας για να βοηθήσει την αντιπολίτευση, επιτάχυνε τη μάχη για τον έλεγχο πηγών και αγωγών στις περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες και συνέβαλε στη σταθεροποίηση της εξουσίας των τζιχαντιστικών ομάδων επί των κρίσιμων πόρων της χώρας».[v] Δεν το λέει κάποιος κακός κομμουνιστής αυτό, το λέει ο Guardian.
Έτσι έχουν τα πράγματα με την ΕΕ, που εξάγει σταθερότητα και ασφάλεια – αλλά κάποιες φορές εξάγει και χρήμα στα παρακλάδια της al-Qaeda. Και καμιά προσπάθεια αντιστροφής αυτής της καταστροφικής πολιτικής, κατόπιν εορτής, δεν μπορεί να καλύψει τις εγκληματικές αποφάσεις που ελήφθησαν μέχρι σήμερα και συνέβαλλαν – μαζί με μια σειρά άλλων παραγόντων – στην ασύλληπτη αποσταθεροποίηση και το αιματοκύλισμα της περιοχής.
- See more at: http://www.drachmi5.gr/diethni/otan-i-eyropaiki-enosi-hrimatodotoyse-ton-isis-sti-syria#sthash.YJn0Vkzn.dpuf

Ο ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


image001 (4)

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
Βρισκόμαστε στο τέλος του Φθινοπώρου και όλα τα νοικοκυριά έχουν ήδη βγάλει το χειμερινό ρουχισμό. Ωστόσο, στο σπιτικό της Νέας Δημοκρατίας, κάποιοι προσπαθούν να ανασύρουν ακόμη από τη ναφθαλίνη το πολιτικό παλτό, τον Αντώνη Σαμαρά. Ο οποίος προφανώς επιβίωσε από τον σκόρο και άλλα τέτοια βλαβερά και επιζήμια μαμούνια.
Και είναι σίγουρο πως, την επαναφορά του Αντώνη Σαμαρά στην κεντρική πολιτική σκηνή την θέλουν και οι δανειστές – τοκογλύφοι “εταίροι” μας, που δεν ξεχνούν την απόλυτη υποταγή του κ. Σαμαρά στην Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. Τότε, που στο πρώτο του ταξίδι στο Βερολίνο ως Πρωθυπουργός, στις 24 Αυγούστου 2012, στη συνάντηση μαζί της, είπε το ιστορικό πλέον: “Ουδείς αναμάρτητος”. Τότε, που υποτάχθηκε απόλυτα στη Νέα Γερμανική Κατοχή. Τότε, που ακύρωσε όλον τον προηγούμενο εαυτό του και από μπουρλοτιέρης, μεταβλήθηκε σε ένα βλαβερό ζουζούνι για τον λαό μας και τον τόπο μας. Γι΄ αυτό – όπως λέγεται – οι αξιωματούχοι της ΕΕ, θα προσπαθήσουν να τον εντάξουν στην κεντρική ελληνική πολιτική σκηνή μέσω μιας Οικουμενικής Κυβέρνησης ή διαφορετικά, θα τον τοποθετήσουν σε θέση “κλειδί” στην Ε.Ε. Όμως, πρωταρχικός στόχος τους είναι να αξιοποιηθεί εντός των τειχών για να “παίξει” το παιχνίδι τους. Από τη στιγμή, που παρ΄ ότι ο Τσίπρας έχει υποταχθεί ολοκληρωτικά στα κελεύσματά τους, εν τούτοις δεν απολαμβάνει της τυφλής εμπιστοσύνης τους. Και αφετηρία αυτών των πολιτικών εξελίξεων θα είναι η μη συμφωνία των “κόκκινων” δανείων που τσουρουφλίζει χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά!!
Έτσι, στην εξύφανση αυτού του ευρύτερου σχεδίου επαναφοράς του κ. Σαμαρά στην εγχώρια πολιτική σκηνή, εντάσσεται και η παρουσία του στο εκλογικό συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη, όπου κυριάρχησαν οι θετικές αναφορές προς το πρόσωπό του. Επίσης, το δείπνο που παρέθεσε προς “τιμή” του ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόφσκι και η συζήτηση που είχαν οι δυο άνδρες για αρκετή ώρα. Να σημειωθεί πως είχαν προηγηθεί οι συναντήσεις του Ντομπρόφσκι, με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Γιώργο Σταθάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Στο ίδιο πλαίσιο – προβολής της επαναδραστηριοποίησης του Σαμαρά στα κοινά – εντάσσεται και η συνέντευξη που έδωσε λίγες ημέρες μετά, στην Ισπανική εφημερίδα La Rason και στη δημοσιογράφο Esther Sanz, όπου στέλνει ηχηρό μήνυμα – πριν από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ – σε πολλούς αποδέκτες, δηλώνοντας: “Εξακολουθώ να είμαι ενεργός στις πολιτικές υποθέσεις της χώρας μου”. Ταυτόχρονα, υπερασπίζεται την πολιτική διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο.
Σε αυτή τη συνέντευξη, ο πρώην Πρωθυπουργός, παίζει άριστα το επικοινωνιακό παιχνίδι της επανάκαμψής του – αφού εκ των υστέρων θεωρεί ως λάθος την μη εξάντληση της τετραετίας από την κυβέρνησή του – και εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά Τσίπρα – από τη στιγμή που η ΝΔ ασχολείται με τα εσωκομματικά της – αναφέροντας πως, “ο λαϊκισμός είναι ασθένεια που μπορεί ακόμη να θεραπευτεί για να επιστρέψει η εμπιστοσύνη. Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο τη χώρα την κυβερνούν λαϊκιστές. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας κατέστρεψε τις θετικές προοπτικές για την Ελλάδα, που η κυβέρνησή μας είχε δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια…. Ο Τσίπρας έβαλε πάλι την Ελλάδα στην εντατική, μετά από λίγους μήνες ανόητων και ανεύθυνων πολιτικών και των εξωφρενικών υποσχέσεων που έδωσε προκειμένου να αναδειχθεί στην εξουσία και για τα ψέματα που λέει για να παραμείνει στην εξουσία… ”.
Ωστόσο, ο πρώην Πρωθυπουργός ξεχνάει πολύ σύντομα τον δικό του υπέρμετρο λαϊκισμό πριν αναλάβει την Εξουσία. Ξέχασε πολύ γρήγορα – όταν έγινε Πρωθυπουργός – τις εξαγγελίες του στα “Ζάππειο I”, “Ζάππειο II”, “Ζάππειο III”. Απάλειψε από τη μνήμη του τα όσα κατήγγειλε στον Γιώργο Παπανδρέου για την υπαγωγή της Πατρίδας στο Μνημόνιο, αλλά και τα όσα υποσχόταν στον ελληνικό λαό – θεσμικά, κοινωνικά, οικονομικά – για καλύτερες ημέρες. Ημέρες, που όπως έλεγε, θα έδιναν Προοπτική, Ελπίδα και Ανάπτυξη!!
Αλλά δεν πρέπει να ξεχνά ο πολιτικός τζιτζιφιόγκος πως, στις 27 Νοεμβρίου 2015, ξεκινάει, ίσως, η μεγαλύτερη μεταπολεμική δίκη. Η δίκη που θα διερευνήσει το πολύκροτο σκάνδαλο των “μαύρων ταμείων” της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens, που συγκλονίζει επί μια δεκαετία την ελληνική πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου. Όταν η Siemens “λάδωνε” σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Ελλάδος, προκειμένου να λυμαίνεται όλα τα μεγάλα έργα του Δημοσίου!! Και βέβαια στο σκαμνί κάθονται 64 κατηγορούμενοι και από αυτούς απουσιάζουν τα ηχηρά ονόματα της πολιτικής, εκτός του Τσουκάτου, “στρατηγού” του πρώην Πρωθυπουργού Σημίτη και του Μαντέλη. Αλλά ουδείς γνωρίζει αν κάποιος εξ αυτών κελαηδήσει, από τη στιγμή που στις πλάτες τους “ακουμπούν” σωρεία κακουργηματικών πράξεων. Όπως επίσης, ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα αποκαλύψουν μέσω των καταθέσεών τους, μάρτυρες που έχουν ήδη κληθεί από τη Δικαιοσύνη. Και επιτρέψτε μου να σας πω πως, ίσως, να μην είναι καθόλου ευχάριστοι στον Αντώνη Σαμαρά!! Ίσως λοιπόν, να μάθουμε:
• Εάν υπήρξε βαθύτερη σχέση Σαμαρά με Siemens και Σωκράτη Κόκκαλη (Intracom). (Να θυμίσουμε εδώ πως, η ανάληψη το 1993 της ψηφιοποίησης των γραμμών του ΟΤΕ από τη Siemens και την Intracom, έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη)
• Εάν υπήρξε υπόγεια διαδρομή της στήριξης στον Ανδρέα Παπανδρέου το 1996 μέσω της υποψηφιότητας Στεφανόπουλου στον Προεδρικό θώκο.
Άλλωστε, οι παρούσες συγκυρίες ευνοούν αποκαλύψεις στη δίκη της 27ης Νοεμβρίου – παρ΄ ότι θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα αναβολής της – από τη στιγμή που μόλις προ ημερών η νομιμότητα και η συνταγματικότητα του επιζήμιου για το Ελληνικό Δημόσιο, εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ της Siemens και του Δημοσίου, παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Μια απόφαση που δικαιώνει απόλυτα τον πολυετή αγώνα μας στο συγκεκριμένο ύψιστο ζήτημα πολιτικής απατεωνιάς. Όταν, ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας υπέγραφε “με το πιστόλι στον κρόταφο” στις 22 Αυγούστου 2012 (δυο μέρες μετά πραγματοποιήθηκε το πρώτο ταξίδι Σαμαρά στο Βερολίνο και η συνάντησή του με τη Μέρκελ) τον “εξωδικαστικό συμβιβασμό” Siemens – Δημοσίου. Ο οποίος υποκαθιστούσε την μοναδική ομόφωνη απόφαση διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο των “μαύρων ταμείων” της Siemens, που όριζε αποζημίωση υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, τουλάχιστον της τάξεως των 2 δις ευρώ. Και τα οποία μετετράπησαν με τον “εξωδικαστικό συμβιβασμό” σε 200 εκατ. ευρώ, που στα περισσότερα σημεία του, μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί από την γερμανική εταιρεία!! Να σημειωθεί επίσης, πως ο “εξωδικαστικός συμβιβασμός” υπογράφηκε από τη Siemens τον Μάρτιο του 2012 και παρ΄ ότι υπάρχει σαφής όρος πως καθίσταται άκυρος, εάν τα δυο συμβαλλόμενα μέρη δεν τον υπογράψουν εντός 45 ημερών, εντούτοις ο Γιάννης Στουρνάρας τον υπέγραψε 5 μήνες μετά και δυο μέρες πριν το ταξίδι Σαμαρά στο Βερολίνο. Πιθανώς λοιπόν, ο κάθε κακόπιστος να ισχυρισθεί πως υπήρξε ένας πολιτικός εκβιασμός. Κάτι που ενισχύεται από το γεγονός πως οι προκάτοχοι του Στουρνάρα, Σαχινίδης και Ζανιάς, αρνούνταν πεισματικά να υπογράψουν αυτόν τον “εξωδικαστικό συμβιβασμό”.
Κλείνοντας, να πω πως είναι στο “χέρι” της Ελληνικής Δικαιοσύνης να εξυφάνει αυτό το αμαρτωλό πολιτικό κουβάρι της διαπλοκής. Επιβάλλεται!! Το οφείλει στον Ελληνικό λαό που δυστυχεί και πληρώνει – μόνο αυτός – επί δικαίων και αδίκων!!!
http://hellasforce.com/

Bashar Al Assad: “ η Γαλλία γνώρισε αυτό που εμείς στη Συρία ζούμε επί 5 χρόνια”

16-11-2015

Όπως ακριβώς με την Αλ Κάιντα, που κατασκεύασαν οι ΗΠΑ, μαζί με τους Ευρωπαίους συμμάχους τους για να  αντιμετωπιστεί η "κομμουνιστική" διείσδυση της ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν, έτσι και το νέο κατασκεύασμα τους (ισλαμικό κράτος, ελεύθερος συριακός στρατός, ή ότι ονομασία έχει δοθεί στις μισθοφορικές ορδές των “πολιτισμένων” δυτικών) επιτέλεσε το “έργο” που σχεδίασαν, σκηνοθέτησαν και εκτέλεσαν οι “μεγάλες” δυνάμεις της νέας τάξης...


Σήμερα πραγματοποιήθηκε στη Συρία μια συνάντηση εκπροσώπων της γαλλικής κυβέρνησης και του Σύρου Προέδρου Bashar Al Assad. Ακριβώς την επόμενη των φονικών επιθέσεων στο Παρίσι με το αίμα αθώων ακόμη νωπό...

Στη συνάντηση της Δαμασκού, στην οποία συμμετείχαν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Σύρος Πρόεδρος Bashar Al Assad εξέφρασε τα...

συλλυπητήρια του λαού της Συρίας στον γαλλικό λαό και παρομοίασε την κατάσταση στη χώρα του μ' αυτή της Γαλλία.

Για μία ακόμη φορά ο ηγέτης της Συρίας, που δέχεται επί 5 χρόνια μια σκληρή ιμπεριαλιστική επίθεση, δήλωσε:
Η  Γαλλία γνώρισε αυτό που εμείς στη Συρία ζούμε επί 5 χρόνια.
Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη. Αλλά, η υπόθεση δεν αφορά ονόματα, ή από που έφθασαν αυτοί στη Γαλλία.
Είχαμε ήδη προειδοποιήσει, πριν από 3 ολόκληρα χρόνια, γι' αυτό που συμβαίνει σ' εμάς και θα συνέβαινε και στην Ευρώπη. Είχαμε τονίσει να μην  παίζουν μ' αυτό που συμβαίνει στη Συρία, γιατί οι συνέπειες θα είχαν αντανάκλαση σ' ολόκληρο τον κόσμο.
Όμως, οι αρμόδιοι Ευρωπαίοι δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον.
Τέλος, δεν κατανόησαν, δεν έμαθαν ούτε από ότι συνέβη στην αρχή αυτής της χρονιάς στο Charlie Hebdo.
Το γεγονός του ότι διακηρύττουν πως είναι εναντίον της τρομοκρατίας, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Πρέπει να πολεμήσουν την τρομοκρατία. Να ακολουθήσουν τις δίκαιες πολιτικές”.
Πηγή: γαλλικό ραδιόφωνο “Europe 1



Ο Άραβας ηγέτης που δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι στις απαιτήσεις του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και δέχεται επί 5 χρόνια την πιο χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση... παρέδωσε μαθήματα πολιτικού ήθους, δημοκρατίας, στους ηγέτες της Ευρώπης, ή σωστότερα στους χαμηλόβαθμους τραπεζοϋπαλλήλους που έχουν διοριστεί πρωθυπουργοί από το 4ο Ράιχ.

Όταν το κτήνος που δημιούργησαν, εξόπλισαν, ενίσχυσαν πολιτικά (Φίλοι της Συρίας) και μεγάλωσαν οι “πολιτισμένοι” της δύσης, ξέφυγε από τον έλεγχο, ή σωστότερα ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχο τους (δόθηκαν συγκεκριμένοι ρόλοι και κατευθύνσεις δράσης, όπως η 11η Σεπτέμβρη), πληρώνουν αθώοι πολίτες. Η υπεύθυνοι, όχι μόνον δεν πληρώνουν για το έγκλημά τους, αλλά διεκδικούν ρόλο σωτήρα.
Στις 18 Ιούνη του 2014, για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρος Άσαντ είχε επισημάνει (TMNews: Η τρομοκρατία θα φθάσει στη Δύση):
Η Δύση κι οι Χώρες που υποστηρίζουν υποστηρίζουν τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία στη Συρία και τη Μέση Ανατολή, θα κάνουν τους λογαριασμούς τους μ' αυτή την απειλή που αναπτυσσόμενη θα κτυπήσει όλους κι ιδιαίτερα τις χώρες που υποστήριξαν την τρομοκρατία και της επέτρεψαν ν' αναπτυχθεί”.
Και ο συγκλονιστικός πρόεδρος Άσαντ, τις ώρες που ο λαός της Συρίας στενάζει από τις επιθέσεις των φονιάδων μισθοφόρων της "πολιτισμένης" δύσης, τονίζει απευθυνόμενος στους “ηγέτες” της Δύσης (Αύγουστος του 2013):


Μπορείτε τώρα με σιγουριά να έχετε κοινή δράση με τους τρομοκράτες, να τους χρησιμοποιείται ως χαρτί πίεσης, σκεπτόμενοι ότι τους έχετε στην τσέπη σας.

Όμως, αυτοί είναι σαν ένας σκορπιός. Τώρα ή αργότερα θα σας δαγκώσουν, ή στην πρώτη ευκαιρία”.

Bashar Hafez Al Assad



Όλα όσα συνέβησαν δεν σημαίνουν ότι θα “παραδειγματίσουν” το διευθυντήριο του 4ου Ράιχ.
Σύντομα θα διαπιστώσουμε ότι οι ανθρωποθυσίες είναι ένα φαινόμενο ρουτίνας για τους “ηγέτες” της “πολιτισμένης” δύσης. Το αίμα αθώων είναι προς χρήση των πολιτικών τους και για επηρεασμό της κοινής γνώμης. Όπου να ΄ναι θα "βρουν" έγγραφα που θα αποδίδουν σε Σύρους το έγκλημα στο Παρίσι. Τα αφεντικά των πολιτικών “ηγετών” της Ε.Ε. είναι αδίστακτοι!
Ούτε θα σκεφτούν πως οι ίδιοι χρησιμοποίησαν την Τουρκία του Ερντογάν ως βάση εκπαίδευσης και διείσδυσης των μισθοφόρων φονιάδων στη Συρία.
Απλώς, θα κάνουν ακόμη μια "πορεία" χυδαίων υποκριτών... για να υπογράψουν νέα συμβόλαια αγοράς και πώλησης όπλων...


Ίδια μ' εκείνη την "πορεία" (Γενάρης 2015) πάλι στο Παρίσι, με πρώτο και καλύτερο πάλι τον Νταβούτογλου, ενώ η Κωνσταντινούπολη είναι επίσημη έδρα των ισλαμοναζί, στα σύνορα με τη Συρία η βάση εκπαίδευσης των τζιχαντιστών από Μοσάντ & Cia. Κι αυτόν θα συνατήσει στις 17 Νοέμβρη ο Τσίπρας, για να "συζητήσουν" τι;... Τον επίδοξο κατακτητή της Συρίας για τα συμφέροντα των δυτικών νεοαποικιοκρατών!

Ο Ολάντ, συνεπικουρούμενος από τη δημοσιογραφική πορνεία, δεν θα κάνει λόγο για τις πωλήσεις οπλικών συστημάτων -με χρηματοδότηση κι επίσημα συμβόλαια με Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία, Ισραήλ- στους “τρομοκράτες”.

Κανένα ΜΜΕ, καμία δημοσιογραφική πόρνη, δεν θα εμφανίσει την φωτογραφία του Ολάντ και το ανακοινωθέν της Γαλλικής Προεδρίας (Νοέμβρης 2012), με τη συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον ιμάμη Moaz al-Khatib. Ο οποίος την περίοδο της ενδο-αραβικής σύγκρουσης Ιράκ-Κουβέιτ, ξεσπάθωσε με κηρύγματα εναντίον των δυτικών και υπέρ του Osama bin Laden και της Αλ Κάιντα, αλλά το “δικτατορικό καθεστώς Άσαντ” του έδωσε χάρη κι έφυγε από τη Συρία.

Τον ιμάμη Moaz al-Khatib, που στην επίσημη συνάντηση με τον Ολάντ, τα ΜΜΕ εμφάνιζαν ως σεΐχη Moaz al-Khatib, άνθρωπο της “συναίνεσης” και του “δημοκρατικού διαλόγου”, που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον “δικτάτορα”, αλλά δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Συρίας.

Μάλιστα, τα ΜΜΕ τον παρουσίαζαν ως μετριοπαθή και Χριστιανό εκ Τουρκίας (sic!) που θέλει να εκδημοκρατίσει τη Συρία! Κανείς δεν ανέφερε ότι ο υπέρμαχος της Αλ Κάιντα ιμάμης, που χαριεντιζόταν ο Ολάντ, στο μεταξύ ήταν ΚΑΙ στέλεχος των ομίλων Shell, με εργασιακό αντικείμενο τοleasing πετρελαίου και φυσικού αερίου! 


Κανένα ΜΜΕ δεν θα μιλήσει για τα γαλλικά υπερσύγχρονα όπλα στην κατοχή των τζιχαντιστών και μόνον των γαλλικών ένοπλων δυνάμεων...


Κανένα ΜΜΕ δεν θα μιλήσει για την ιδιαίτερη “σχέση” της Γαλλίας με την κατοχή της Συρίας, την περίοδο της αποικιοκρατίας. Και φυσικά για τη σημαία των εξεγερμένων φονιάδων για “εκδημοκρατισμό” της Συρίας, “συμπτωματικά” η σημαία με τα τρία κόκκινα αστέρια πού είχαν προσθέσει οι Γάλλοι αποικιοκράτες, για να υποδείξουν τα τρία ανεξάρτητα κράτη που η Γαλλία ήθελε να κατασκευάσει κατατεμαχίζοντας τη Συρία σε (Σουνίτες, Αλαουίτες, Δρούζoι)… 
Τέλος, από έναν ανεξάντλητο κατάλογο εγκλημάτων, κανένα ΜΜΕ δεν θα μιλήσει για τα νοσοκομεία περίθαλψης των τρομοκρατών, τα οποία έστησε ο Νετανιάχου στο κατεχόμενο Γκολάν!


Στην Ελλάδα, στο όνομα της "σχέσης" του επίδοξου νεοαποικιοκράτη Ολαντρέου (τώρα έγινε Ολάντ) με τον Τσίπρα,η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία, δεν θα μιλήσει, δεν θακάνει ούτε νύξη στο φονικό εμπάργκο που έχει επιβάλλει η Ελλάδα εναντίον της Συρίας (απαγόρευση εξαγωγής προϊόντων, φαρμάκαων κ.α.π.), τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη φίλη χώρα και φυσικά τη συνεισφορά της Ελλάδας στην ενίσχυση της τρομοκρατίας και των τζιχαντιστών, με τη συμμετοχή των ΥΠΕΞ (Αβραμόπουλος-Βενιζέλος-Κοτζιάς) στους “Φίλους της Συρίας”, για τον “εκδημοκρατισμό” της Συρίας...

Θα μιλήσουν με βάση ότι επιβάλλει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” 


Ούτε στους χαριεντισμούς του Αλέξη Τσίπρα με τους "εξεγερμένους" Σύρους στο Σύνταγμα, τον Ιούλη του 2014... 

Όλοι στην Ελλάδα θέλουν να ξεχάσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου και την ανεκτίμητη βοήθεια της Συρίας και των Άσαντ στην πτρίδα μας: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»! 

Όμως, ο λαός της Συρίας κι ο πρόεδρος Άσαντ, έκαναν πράξη τα διδάγματα του Βάσου Λυσσαρίδη... και δεν ξεπουλήθηκαν στον νεοφιλελευθερισμό και τη νέα τάξη!

Καταλάβατε γίδια γιατί δεν είμαστε Γάλλοι

 και δε βάφουμε τη μούρη μας σαν τον κώλο της μαϊμούς;


16-11-2015
Το είδαμε κι αυτό… Κάποιοι επέλεξαν να κάνουν σήμερα τη μούρη τους σαν τον κώλο της μαϊμούς, κι αυτό το καραγκιοζιλίκι το βάφτισαν πόνο ψυχής για τα αθώα θύματα της Γαλλίας...


Συμπτωματικά όλα αυτά τα σούργελα που έκαναν σήμερα τη μούρη τους τρικολόρε, ελληνική σημαία δεν ύψωσαν ποτέ στο σπίτι τους για να τιμήσουν τις αιματοβαμμένες σελίδες της ιστορίας του τόπου.
  • Αυτή την ανάγκη δε την ένοιωσαν καμία από τις φορές που τα ορκ του ισλαμοφασισμού, βιάζουν και δολοφονούν γερόντια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
  • Δε την ένοιωσαν ούτε όταν τα άλλα σούργελα που μας κυβερνούν, αποφάσισαν να καταργήσουν τα σύνορα για να εισβάλουν στη χώρα ανεξέλεγκτα οι ορδές των ισλαμοφασιστών, ντυμένοι πρόσφυγες, για να συνεχίσουν εδώ και αλλού το δολοφονικό τους έργο.
  • Ούτε πλαστική κονκάρδα με το έμβλημα του Ελληνισμού δε φόρεσαν για να τιμήσουν έστω και συμβολικά τους 10.000 δολοφονημένους Έλληνες πολίτες σ αυτά τα πέτρινα χρόνια της κρίσης.
Σήμερα όλοι αυτοί έγιναν Γάλλοι... 
Τρομάρα να σας έρθει σούργελα. Γι ακόμη μια φορά τενεκέδες ξεγάνωτοι γίνατε. Μια χειραγωγούμενη μάζα πιθήκων γίνατε, που μαϊμουδίζουν μιμούμενοι ο ένας την ανοησία του άλλου.

Ένα τσούρμο άβουλα ανθρωπάκια είστε, που παριστάνετε τους ψυχοπονιάρηδες και τους ανθρωπιστές, επειδή... 
βαφτήκατε στα χρώματα της μόδας που πλάσαρε άλλη μια αμερικανιά του facebook.

Νομίζετε πως είστε περισσότερο άνθρωποι απ όλους εμάς που δεν κάναμε τη μούρη μας τσίρκο, και δεν αντιλαμβάνεστε πόσο πολύ ταπεινωθήκατε σήμερα.

Τι ήθελε λοιπόν σήμερα το facebook απ όλους εσάς??? 
Να πηδήξει το λιγοστό μυαλό σας ήθελε. Να σας κάνει να νοιώσετε Γάλλοι ήθελε… Δηλαδή να ταυτιστείτε με τα θύματα στο νου και την καρδιά σας, για να ενσωματώσετε την ιδιότητα του θύματος. Του παραιτημένου, του ανίκανου, του παράλυτου, του παραδομένου του απρόθυμου να αντισταθεί.

Και αυτό ακριβώς κάνατε. 
Αντί ν αναζητήσετε πρότυπο αντίστασης και να ταυτιστείτε μ αυτό, σας σερβίρισαν το πρότυπο του θύματος και σας ταύτισαν εκμεταλλευόμενοι το αμφιβόλου ποιότητας μυαλό σας.

Σήμερα σας ζήτησε μούρη, για να βάλετε πάνω της την τρικολόρε, και τη δώσατε.... Αύριο θα σας ζητήσει κώλο για να βάλετε ποιός ξέρει τι, και θα τον δώσετε και αυτόν. Τόσο γίδια...

Αποτέλεσμα εικόνας για κωλοσ της μαΙμους

Όχι λοιπόν. Δεν είμαστε Γάλλοι. Για τα θύματα πονάμε περισσότερο απ όλους εσάς, ο καθένας από μας μόνος του. Πονάμε πριν απ όλα γιατί προειδοποιήσαμε για όλα αυτά που μόλις ξεκινούν ότι ο εφιάλτης θα ξεσπούσε, όταν εσείς σφυρίζατε αδιάφορα και ξερνούσατε αηδία για τον δήθεν «ανθρωπισμό» σας.
  • Όχι δεν είμαστε Γάλλοι… Γιατί είμαστε περήφανοι Σύριοι που παλεύουν υπερασπιζόμενοι το έθνος και την πατρίδα τους.
  • Δεν είμαστε Γάλλοι, γιατί είμαστε Παλαιστίνιοι που πολεμούν περήφανα και αποφασισμένα την Ισραηλινή πολεμική μηχανή.
  • Δεν είμαστε Γάλλοι γιατί είμαστε Υεμένιοι, από κείνους που δολοφονούν καθημερινά τα τέρατα του ισλαμοφασισμού, και για τους οποίους εσείς δεν ακούατε τίποτε.
Όχι δεν είμαστε Γάλλοι γιατί είμαστε Έλληνες. Δε βάφουμε τη μούρη μας στα χρώματα του κώλου της μαϊμούς αλλά την ψυχή μας στα χρεώματα της γαλανόλευκης, απαιτώντας να σταματήσει επιτέλους η χώρα μας να γίνεται χώρος υπερσυγκέντρωσης του ισλαμικού εφιάλτη.

Όχι δε βαφόμαστε σαν μαϊμούδες. Υψώνουμε ψηλά την Ελληνική σημαία, τη δική μας σημαία γιατί σεβόμαστε, τιμούμε και προστατεύουμε τη σημαία και της Γαλλίας και της κάθε Γαλλίας που ο σημερινός δικός σας «πρόσφυγας» θα γίνει ο αυριανός δικός τους φονιάς.
Καταλάβατε γίδια ή να το πούμε σε άλλη γλώσσα???

Η Χριστίνα Σκαρπαλέζου, πρότεινε τη μόνη περήφανη λύση που θα μπορούσε να καταστεί πραγματικό πρότυπο αντίστασης.  (δείτε την ΕΔΩ)... Τολμήστε το αν έχετε πραγματικά τα κότσια…

Η Ε.Ε φανερώνει αιματηρά το πραγματικό της πρόσωπο - Η μητέρα της "τρομοκρατίας" ατσαλώνεται.




Το χτύπημα ήταν πολιτικό και όχι τρομοκρατικό. Τα δεκάδες πτώματα Γάλλων πολιτών και τουριστών σε ήσυχες λαϊκές συνοικίες και σε χώρους που συναθροίζονται νέοι βολεύουν περισσότερο το όραμα της Ε.Ε παρά το δημιούργημα της Δύσης με το όνομα Ισλαμικό Κράτος.
Απίστευτα καλά σχεδιασμένη η επίθεση μετά από απειλές του ισλαμικού κράτους ότι θα χτυπούσαν πρωτεύουσες ευρωπαϊκών κρατών με πρώτο το Παρίσι ως αντίποινα για την συμμετοχή της Γαλλίας στους  αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον ισλαμικών στόχων στη Συρία. Καθόλου τυχαία η επιλογή του Παρισιού και για την Ε.Ε εφόσον η συγκεκριμένη πρωτεύουσα έχει βαρύ παρελθόν με τα γκέτο δεύτερης και τρίτης γενιάς μεταναστών ειδικά με καταγωγή από την πρώην αποικία της Γαλλίας, Αλγερία.
Από το 2005 που ο πρώην υπουργός Εσωτερικών (μετέπειτα πρόεδρος) της χώρας, Νικολά Σαρκοζί προκάλεσε με την συμπεριφορά του (η Αστυνομία σκότωσε τρεις μετανάστες εφήβους χωρίς λόγο) εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ μουσουλμάνων Γάλλων πολιτών, στρατού και γαλλικής αστυνομίας  αναγκάζοντας την γαλλική βουλή να συζητά για την φύλαξη της νομιμότητας των πόλεων της Γαλλίας από τον στρατό. Ο νόμος αυτός έμπαινε προς συζήτηση στην βουλή και καταψηφιζόταν για αρκετά χρόνια διότι στρατός στους δρόμους και έφοδος στα σπίτια ανά πάσα στιγμή δεν ήταν δυνατόν να συνάδει με την δημοκρατία μιας χώρας,  η οποία πουλά το παραμύθι του ευρωπαϊκού ανθρωπισμού και ελευθερίας από το 1789.

Βρωμάει χρόνια αυτή η κολόνια
Τα πολιτικά παιχνίδια "τρομοκρατίας" της Ε.Ε με θύματα Ευρωπαίους πολίτες είναι μια ιστορία που εξελίσσεται συνεχώς μετά το επιτυχημένο "τρομοκρατικό" χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους το 2001 που ήταν η αφορμή κήρυξης πολέμου της Δύσης εναντίον των ισλαμιστών της Αλ Κάιντα στο Ιράκ. Η Ισπανία ήταν η πρώτη που θρήνησε 191 νεκρούς το 2004 με τις 10 βόμβες στο σιδηροδρομικό σταθμό Ατότσα της Μαδρίτης που η Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη ως αντίποινα για την συμμετοχή της Ισπανίας στο πόλεμο στο Ιράκ που σχεδίασε η Αμερική.
Η δεύτερη χώρα με 53 νεκρούς ήταν το 2005 η Αγγλία με τέσσερις  βομβιστικές επιθέσεις των οποίων την ευθύνη ανέλαβε και πάλι η Αλ Κάιντα στο Μετρό του Λονδίνου και στην πλατεία Τάβιστοκ επί πρωθυπουργίας Τόνυ Μπλερ που πριν ένα μήνα δήλωσε ξεδιάντροπα ότι η επέμβαση στο Ιράκ συνέβαλλε στην δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους. "Ασφαλώς δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως όσοι από εμάς απομακρύναμε τον πρώην ηγέτη του Ιράκ Σαντάμ Χουσεΐν το 2003, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί το 2015" είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας επιβεβαιώνοντας ότι η δημιουργία αντίπαλου μετώπου είναι το μεγάλο επίτευγμα πολεμόχαρων κρατών όταν πρέπει να αρπάξουν πλούτο τρίτων χωρών. Όταν η αρπαγή του εθνικού πλούτου τρίτης χώρας μπορεί να συνδυαστεί και με την καταπάτηση των ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών της Δύσης, τότε τα πράγματα για τους τεχνοκράτες-τρομοκράτες πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.
Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής καταπάτησης ανθρωπίνων ελευθεριών των πολιτών είναι η  Αμερική, η οποία δεν μπορεί να μείνει έξω από το δικό της επίτευγμα "δημιουργώ τρομοκρατία" και έτσι άρον-άρον το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ επίσημα παίρνουν μέρος στην ταυτοποίηση των "τρομοκρατών" του Παρισιού έχοντας το δικαίωμα πλέον να εισβάλλουν ακόμη και στις απόρρητες τηλεπικοινωνίες και στις διαδικτυακές συζεύξεις όλων των Γάλλων και Ευρωπαίων για να βρουν "ύποπτα" στοιχεία.

Κοινός εχθρός, κοινός στρατός
Όταν πρέπει να αποδείξουν οι δημοκρατικά ψηφισμένοι Ευρωπαίοι πολιτικοί ότι αναγκάζονται να κηρύξουν πόλεμο σε τρίτες χώρες δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να φέρουν ένα μικρό δείγμα αυτού του πολέμου μέσα στην χώρα τους. Ο ήσυχος πολίτης της Ευρώπης πρέπει να δει το δικό του αίμα να τρέχει από την "τρομοκρατία" για να συμφωνήσει ότι οι πόλεμοι κηρύσσονται από την Δύση υπέρ της ελευθερίας και ότι όποια αυστηρά μέτρα και να πάρουν οι κυβερνήσεις τους γίνονται για το καλό του λαού. Φτάνουν να συμφωνούν ακόμα και για την καταπάτηση των δικών τους ελευθεριών αρκεί να κοιμούνται ήσυχοι.
Για να περάσουν φασιστικοί ευρωπαϊκοί νόμοι πρέπει να υπάρχει ένας κατασκευασμένος εχθρός όταν δεν υπάρχουν οι αληθινοί εχθροί του συστήματος όπως ο IRA για την Αγγλία, η ΕΤΑ για την Ισπανία, η RAF για την Γερμανία κοκ. Τώρα πια η Ε.Ε νοείται ως μία χώρα και πρέπει να έχει έναν εχθρό. Έτσι το "Je suis Paris" είναι το σύνθημα των ευρωπαϊκών λαών που θλίβονται μεν για τους νεκρούς Γάλλους πολίτες αλλά φοβούνται για την δική τους ασφάλεια δε. "Είμαι Παρίσι" σημαίνει ότι είμαι υποψήφιο θύμα τρομοκρατικού χτυπήματος.
Η πολιτική επικοινωνία ακόμη μια φορά είναι η μεγάλη νικήτρια βαμμένη με αίμα αθώων πολιτών. Το είδαμε πρόσφατα με το "τρομοκρατικό" χτύπημα στην Τουρκία λίγες ημέρες πριν το κόμμα του Ερντογάν πάρει την απόλυτη πλειοψηφία αν και είναι ένα αμφιλεγόμενο για την δημοκρατία πρόσωπο ακόμα και για τους Τούρκους. Όταν απειλείται η ίδια σου η ζωή από "τυφλά χτυπήματα" ενισχύεις ακόμα και αυτόν που θεωρείς φασίστα αν είναι ο μόνος που μπορεί να σου εξασφαλίσει την ασφάλεια της ζωής σου στην χώρα που ζεις. Η Γερμανία το απέδειξε περίτρανα ως λαός επί του δημοκρατικά ψηφισμένου Χίτλερ, υπό τον φόβο της μεγαλύτερης οικονομικής εξαθλίωσης μεσαίων και κατώτατων κοινωνικών ομάδων.
Έτσι λοιπόν, οι Γάλλοι αποδέχονται τον στρατό να φυλάει τους δρόμους και να κάνει έφοδο ακόμη και στα δικά τους σπίτια αρκεί να μπορούν να πάνε με ασφάλεια στα παιδιά τους στο σχολείο, στο εστιατόριο και να ψωνίζουν σε μπακάλικα χωρίς ένας "ισλαμιστής τρομοκράτης" να χτυπήσει ξαφνικά στο ψαχνό.
Η Γερμανία από την άλλη δεν άργησε να ανακοινώσει μέσω του πρωθυπουργού της Βαυαρίας, Χορστ Ζεεχόφερ και του συνδικάτου γερμανικής αστυνομίας ότι πρέπει πολύ γρήγορα "να αποφασίσουμε πώς θα συνεχιστεί ο έλεγχος των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε" με μία Frontex να παίζει τον ρόλο ενός ευρωστρατού που φυλάει τις χώρες της Ε.Ε και όχι απλά μιας τυπικής μονάδας στήριξης των εθνικών στρατών των κρατών-μελών. Η γερμανική αστυνομία έχει εδώ και πολύ καιρό αιτηθεί προς την καγκελαρία αναδιοργάνωση της Frontex σε επιχειρησιακή ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή.

 Εκπνέει η "αλληλέγγυα" αριστερά
Όσον αφορά την Ελλάδα τα μαντάτα που έρχονται από την Γαλλία είναι δυσοίωνα διότι μέσα σε μία ημέρα οι μυστικές υπηρεσίες ανακάλυψαν ότι δύο από τους "τρομοκράτες" που θέρισαν με όπλα τους Γάλλους πολίτες ήρθαν από την Συρία με το κύμα προσφύγων και εισχώρησαν στην καρδιά της Ευρώπης μέσω της Λέρου.
Η αριστερή κυβέρνηση της "αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού" δεν θα είναι ικανή να ισορροπήσει μεταξύ της ανάγκης σκληρής στρατιωτικής φύλαξης, φασιστικών ευρωπαϊκών νόμων για την ασφάλεια και στα "ανοιχτά σύνορα" που διαφημίζει, ειδικά μετά τις 7μηνες απειλές της ότι "θα αφήσει μισό εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες στις πρωτεύουσες της Ευρώπης" έτσι ώστε να δουν τι σημαίνει πρόβλημα.
Η δεξιά στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες βρήκε το κατάλληλο έδαφος να αντεπιτεθεί και αυτό φάνηκε με την δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, Σαμαρά. "Το τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι είναι κτύπημα αποτρόπαιο και ύπουλο για όλους τους λαούς της Ευρώπης», δήλωσε ο δεξιός άκρως φεντεραλιστής Σαμαράς και λίγο πιο κάτω φανέρωσε τον λόγο που μια "τρομοκρατία" συμφέρει την Ε.Ε αλλά και το όραμα του ολοκληρωτισμού που δεν διαχωρίζει αθώους με ένοχους νεκρούς όταν θέλει να φτάσει στο τελικό της στόχο: " Η ασφάλεια των πολιτών είναι προϋπόθεση της Δημοκρατίας. Και η φύλαξη των συνόρων είναι πλέον όρος ύπαρξης για τις δημοκρατικές κοινωνίες".

http://www.stontoixo.com/