Λεβέντης: «Ο Μητσοτάκης παρακάλεσε το Σημίτη και έβαλαν σε τράπεζα τον Κυριάκο με μισθό 6 εκατ. δραχμές»

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016


(ΒΙΝΤΕΟ)



24:23 Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε απολαυστική αντιπαράθεση με τον Βασίλη Λεβέντη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης , η Έλενα Ράπτη, η Νίκη Κεραμέως, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Όμηρος Τσάπαλος στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ του MEGA με τον Γιάννη Πρετεντέρη (Τρίτη 12 Ιανουάριου 2016). 
19:41 Παρέμβαση Βασίλη Λεβέντη από την οικία του.


Δείτε το επίμαχο κομμάτι από το 28:00 και μετά:



Πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε στην Ελλάδα όταν ο «γέρος Μητσοτάκης» παρακάλεσε τον Σημίτη να τον βάλει σε τράπεζα με μισθό 6 εκατομμύρια δραχμές το μήνα, είπε ο Βασίλης Λεβέντης.
Μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διευκρινίζοντας τα περί «γιού αποστάτη», υπογράμμισε πως δεν θεωρεί κεντρώα την οικογένεια Μητσοτάκη και συνεπώς ούτε τον Κυριάκο.
«Τη θεωρώ αποστάτη του κέντρου», είπε ο κ. Λεβέντης ενώ τόνισε - εν μέσω εντόνων αντιδράσεων από τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Ανδρέα Παπαμιμίκο – πως ο Κυριάκος ήρθε στην Ελλάδα χάρη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
«Το γιο του, τον Κυριάκο, τον έβαλε ο Σημίτης στην Τράπεζα. Θυμάστε πως ήρθε ο Κυριάκος στην Ελλάδα; Παρακάλεσε ο γέρος Μητσοτάκης τον Σημίτη και τον έβαλαν σε θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας με μισθό 6 εκατομμύρια δραχμές το μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις Γεωργιάδη και Παπαμιμίκου. ...

«Του οποιουδήποτε το παιδί τοποθετείται εντελώς άπειρος και άρτια αφιχθείς με 6 εκατομμύρια δραχμές μισθό το μήνα σε δημόσιο οργανισμό;», διερωτήθη.
Ο κ. Παπαμιμίκος, απευθυνόμενος στον κ. Λεβέντη έκανε λόγο για άγχος, φόβο και αγωνία του δεύτερου να ασχοληθεί με τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.
Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για προσπάθεια από πλευράς Λεβέντη να ρίξει λάσπη στο όνομα του νέου προέδρου της ΝΔ ενώ ταυτόχρονα τον κατηγόρησε για ανηθικότητα.
Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως πριν έρθει στην Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης, είχε αποφοιτήσει από δυο μεγάλα Πανεπιστήμια ενώ εργαζόταν σε μεγάλη τράπεζα του εξωτερικού.
http://tinyurl.com/hecoubp
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: