Και οι μαϊμούδες των σαλονιών, πλέκουν σκουφάκια μετά φούντας


Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016


Είχαμε προειδοποιήσει πως θα ήταν ολέθριο σφάλμα αν καυτηριάσουμε μονάχα την «πιπεράτη» πλευρά των κλιμακούμενων «σεξουαλικών» επιθέσεων από λαθροεισβολείς που προσλαμβάνουν πλέον τη μορφή χιονοστιβάδας στις Ευρωπαϊκές πόλεις...


Τέτοιος εκτεταμένος συντονισμός, μόνο σε μυαλά αφελών, μπορεί να αποδίδεται σε αιφνίδια και μαζική έκρηξη της τεστοτερόνης στα ισλαμοκαθάρματα…

Και μονάχα στα μυαλά αφελών μπορεί να περνά απαρατήρητη η συντονισμένη έκρηξη του φαινομένου σε πολλές πόλεις ταυτόχρονα.

Και μπορεί στη χώρα μας οι «μαϊμούδες» των σαλονιών να συγκροτούν μια ακόμη «ανθρωπιστική» οργάνωση με την επωνυμία «πλέκουμε αλληλεγγύη» για να πλέκουν λέει σκουφιά για τα προσφυγόπουλα που σώθηκαν από τη μανία του Αιγαίου, αλλά τα ζητήματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ όσο αντιλαμβάνονται οι ζαβές κυρίες που ασχολούνται με τη σταυροβελονιά και τις φούντες των σκουφακίων.

Σύμφωνα λοιπόν  με τον υπουργό Δικαιοσύνης της Γερμανίας Χάικο Μάας, οι μαζικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν οργανωμένες και προσχεδιασμένες. Λέει χαρακτηριστικά πως: «Κανένας δεν μπορεί να μου πει ότι (οι επιθέσεις) δεν ήταν συμφωνημένες ή προσχεδιασμένες. Χρειάζεται επειγόντως να...
εξιχνιάσουμε πώς διαπράττονται τέτοια ειδεχθή εγκλήματα», σε συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Bild am Sonntag.

Ο αριθμός των μηνύσεων που έχουν υποβληθεί για τις επιθέσεις της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία έφθασε χθες τις 379, ενώ οι ύποπτοι είναι κυρίως «αιτούντες άσυλο» ή «παράνομοι μετανάστες», όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γερμανική αστυνομία.

Πέρα λοιπόν από τα κεφαλάκια των παιδιών, που χρήζουν της προστασίας σκουφακίων μετά φούντας, υπάρχουν και οι μπαμπάδες τους. Αυτά τα ρεμάλια της λιποταξίας, οι φονιάδες συνεργάτες των τζιχαντιστών, οι κυνηγημένοι από τους ίδιους τους τους συμπατριώτες - που εσείς θεωρείτε πρόσφυγες ενώ είναι αποδεδειγμένα δολοφόνοι - και οι οποίοι μέσα και από τις πρόσφατες επιθέσεις αποκαλύπτουν την ποιότητα όλων αυτών που τολμούν να ζητούν πολιτικό άσυλο με τη συμπαράσταση των αφελών.

Όλη αυτή η τσογλαναρία, που συντονισμένα επιδόθηκε σε σεξουαλικό πλιάτσικο, συμμετείχε στην ουσία σε μια πρόβα τζενεράλε, για το συντονισμό της γενικευμένης τους επίθεσης στις ανεκτικές κοινωνίες των αφελών.


Τα χειρότερα έρχονται… Και καλό είναι να είμαστε έτοιμοι για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: