Καλημέρα σαύρες... Τα σχολιογραφήματα της ημέρας

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016


Μπα... Μπα... Τι ακούν τα αμυγδαλωτά μου μάτια; Όλοι εσείς που δεν αφήσατε κόμμα που να μη γίνατε κουκιά, αισθάνεστε απογοητευμένοι από την τύχη που σας επεφύλαξε το πολιτικό σύστημα;..
Αποτέλεσμα εικόνας για τενεκεδεσ
Και μετά; Τι θα κάνετε μετά γκαζοτενεκέδες άδειοι από μπέσα, από φιλότιμο, από πολιτική και προσωπική αξιοπρέπεια; Ζητιανακια της εύνοιας τους καταντήσατε ξεφτίλες.

Και στα παιδιά σας τι θα πείτε για τη θλιβερή σας διαδρομή; Ότι το παλαιψατε; Ότι υπήρξατε κότες;
Σας είπε κανείς ότι τα σκουλήκια Επειδή σέρνονται, δε το γράφουν στο κούτελο ότι είναι σκουλήκια; Ούτε τη δύναμη να φασκελωθειτε δεν έχετε όλοι εσείς.
Τόση κατάντια... Τόσος ξεπεσμός... Τόσο κι άλλο τόσο πατσαβουρες υπήρξατε. Κι αυτή τη γλίτσα τη λέτε "ζωή". Μα πίσω από καμώματα, δεν κρύβεται το πόσο ξεφτιλισμένη υπήρξε...
Καλημέρα σαύρες... Η αξιοπρέπεια που ποτέ δεν είχατε, παίρνει την εκδίκησή της...
____________
Όταν είσαι ΠΑΣΟΚ αυτό σημαίνει πριν απ όλα ότι έχεις αρχές, συνείδηση και πολιτική συνέπεια, και δεν είσαι Χαρχάλω.
Έτσι λοιπόν, αν είσαι απλός οπαδός, ψηφοφόρος και μέλος του ΠΑΣΟΚ, τρέχεις περήφανα και καμαρωτά (τρομάρα σου), πληρώνεις τρία ευρώπουλα και...
κάτι ακόμη, και ψηφίζεις με καθαρή συνείδηση αρχηγό για τη Νέα Δημοκρατία.
Αν είσαι βουλευτής η στέλεχος, δε μένεις εκεί, αλλά παίρνεις το καπελάκι, το μισθό σου και τα υπόλοιπα υπάρχοντα σου, και μετακομίζεις οικογενειακώς στη Ν.Δ.
Νέοι καιροί... Νέα ήθη... Και κορυφαία η ηθική που έχει εισάγει το ΠΑΣΟΚ (αυτό το κόμμα σύμβολο της ξεφτίλας και της λαμογιας) στην πολιτική ζωή της χώρας.
______________
Τι κάνει τώρα το ΠΑΣΟΚ; Ψάχνει να βρει το στίγμα του. Όχι καλέ της μεσογειακής αναιμίας. Το πολιτικό του στίγμα ψάχνει να βρει. Θα ναι χωμενο σε καμία σακούλα με μύρια, από κείνα που έβγαλαν τα στελέχη του με τον ιδρώτα του κορμιού τους.
______________
Α Ναι... Και η ΔΗΜΑΡ έχει αρχές. Όπως το ΠΑΣΟΚ. Και ο Θεοχαροπουλος συμφωνεί με το Γρηγορακο.
Όχι καλέ. Δεν είναι πατσαβουρες. Κόμματα πολιτικά (και οικονομικά) σκεπτόμενων μελών και στελεχών είναι.
______________

Μα θα μου πείτε... Εντάξει... Αυτοί θέλουν. Αλλά η Ν.Δ κόμμα αξιοπρεπεστατο με ολοκαίνουριο αρχηγό, τι είναι για να τους πάρει; Καμιά σαβουρομαζώχτρα είναι;
Έλα ντε... Είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: