Ελάτε λοιπόν να μιλήσουμε για ηθική ξεφτιλισμένοι


Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016


Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Αποκαλύψεις για το πώς πληρώθηκε 16.500 ευρώ για συναυλία στην Ξάνθη μέσω... Βουλγαρίας
Πόνος και δάκρυα υποκρισίας από τα ρεμάλια που κατέστρεψαν τον τόπο και τον μετέτρεψαν σε κατοχικό φορολογικό προτεκτοράτο... 

Επειδή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εισέπραξε 16.500 ευρώ ως αμοιβή από το Δήμο της Ξάνθης μέσω Βουλγαρίας πληρώνοντας φόρο μόνο 17 ευρώ...

Τι λέτε ωρέ ξεφτιλισμένοι??? Όταν πλειοδοτήσατε σε ανηθικότητα μετατρέποντας τη χώρα σε φορολογικό κολαστήρι, δεν ξέρατε ότι οδηγούσατε τα πράγματα εκεί???

Όταν αποφασίζατε ότι θα κάνετε το ταμείο της Κατοχής συνεταίρο στη δουλειά του κάθε επαγγελματία, περιμένατε διαφορετική διαχείριση απ όσους μπορούν να ξεφύγουν από τη φορολογική σας τσιμπίδα???

Και θα μιλήσετε για ηθική εσείς που μετατρέψατε αυτό τον τόπο σε Κολομβία πολιτικής και ...
φορολογικής ανηθικότητας???

Και θα μιλήσει για ηθική ο Σωκράτης Ξυνίδης, ένας από αυτούς που θα έπρεπε να είχε συλληφθεί μαζί με τους Σημίτη, ΓΑΠ και Βενιζέλο, για τη σακούλα με τα εκατομμύρια που βρέθηκαν "ξεχασμένα" στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ???

Δεν πάτε στο διάβολο βρε τενεκέδες που νομίζετε ότι επειδή βρήκατε μαλάκα λαό που σας ανέχεται, θα ανεχτούμε όλοι εμείς το φτηνό θέατρο της προσωπικής και πολιτικής σας υποκρισίας???

Κυριάκος Κυριακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: