ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ



Εκτύπωση
20/1/16 
ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚ
Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Πορεία με τα τρακτέρ από τα σημεία προσυγκέντρωσης, τηγαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και την Ανατολή, προς το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, πραγματοποιούν αυτή την ώρα αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού, με προορισμό την Περιφέρεια Ηπείρου. Όπως υποστηρίζουν, το προωθούμενο ασφαλιστικό θα βάλει ταφόπλακαστον πρωτογενή τομέα και πιστεύουν ότι με τον αγώνα τους δεν θα περάσει.  
Στην προσυγκέντρωση στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη βρέθηκε, στις 10:30, ο επικεφαλής της ΛΑ.ΕΠαναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος χαιρέτησε τις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων και δήλωσε ότι μαζί με τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες και όλους τους πολίτες, «θα μπλοκάρουν το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης».  
Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι η ΛΑ.Ε μπαίνει μπροστά στον αγώνα και κηρύσσει μεγάλο λαϊκό συναγερμό για την επαναθεμελίωση της Ελλάδας. «Η ΛΑ.Ε μπαίνει μπροστά στον αγώνα για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα, να μην περάσουν τα φορολογικά μέτρα σε βάρος των αγροτών και των επαγγελματιών, για να φύγει αυτή η κυβέρνηση, για να φύγει όλο το μνημονιακό τόξο, το μνημονιακό σκηνικό. Και αυτό θα γίνει μέσα στο 2016. Η ΛΑ.Ε κηρύσσει έναν μεγάλο αγωνιστικό λαϊκό συναγερμό, για να απαλλάξει τη χώρα από τα μνημόνια και το μνημονικό πολιτικό σκηνικό. Για να ξεκινήσουμε μία καινούργια πορεία, από την αρχή, επαναθεμελίωσης της Ελλάδας σε αντιμνημονιακήπροοδευτική κατεύθυνση, με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησηςκαι έξοδο από την Ευρωζώνη. Θα το πετύχουμε» είπε χαρακτηριστικά.
Στην Άρτα, αγρότες και κτηνοτρόφοι έκλεισαν την εθνική οδό Άρτας-Αθήνας, στο ύψος τουΚομποτίου. Από το πρωί είχαν παρατάξει τρακτέρ, αγροτικά και άλλα γεωργικά μηχανήματα στην εθνική οδό, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκαψαν σανό στον δρόμο και πέταξαν γάλα.
---000_Laf-Giannena01
---000_Laf-Giannena02
---000_Laf-Giannena03
---000_Laf-Giannena04

http://www.iskra.gr/index.php
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: