ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

8-2-2016


 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΣΗ!!!

ΒΙΝΤΕΟ





Ο Δραγασάκης το νούμερο 2 της ψευτοαριστερής κυβέρνησης, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, όχι μόνο έλεγε ότι το μνημόνιο είναι παράνομο, αλλά είχε προαναγγείλει ότι θα γίνει και ο σωστός λογιστικός έλεγχος του χρέους (μέρος του οποίου είχε χαρακτηρίσει επίσης παράνομο). 

Στο σημείο 3.30 του βίντεο αναφέρει συγκεκριμένα ότι 
ο έλεγχος θα γίνει βάσει του άρθρου 7 του κανονισμού 472 της Ευρωπαϊκής Ένωσης!


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ





 Ο Ν. Μαριάς ο οποίος είχε καταγγείλει τότε (βλέπε παρακάτω) ότι δεν έγινε ποτέ (νόμιμα και όπως έπρεπε) ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, είχε απόλυτο δίκιο

Μετά είπαν ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση, μας φόρεσαν το χειρότερο μνημόνιο και τώρα κατ εντολήν αυτού του εκτρώματος, για να εξασφαλίσουν μια δόση παράνομου και ψεύτικου χρέους, πάνε να σκοτώσουν τους αγρότες και να παραδώσουν ολόκληρη την αγροτική παραγωγή στη Monsanto. 


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!!!
Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ!  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ!



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ "ΚΑΨΑΜΕ" ΤΟ "ΧΑΡΤΙ" ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 

ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ (12/7) ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ...

ΒΙΝΤEO: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ   ΚΑΙ “ΚΑΡΦΩΣΕ” THN ΡΩΣΙΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Είναι απίστευτη η κοροϊδία και η εξαπάτηση του Ελληνικού λαού από τον Τσίπρα και την κυβέρνηση, όπως αποκαλύπτει ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.
Υπήρχαν πάρα πολλές εναλλακτικές λύσεις και ενέργειες που
θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ Ο Κ. ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, αλλά δεν τα έκανε ο κ. Τσίπρας.

Είναι κοροϊδία όπως έγινε μας λέει, ακόμα και Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣΠΟΥΔΕΝ ΤΗΝ  ΕΚΑΝΑΝ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΌ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόνο και μόνο, για να μην έχει ισχύ το πόρισμα της επιτροπής, στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την διαγραφή του χρέους. 

 Ενώ αν έκαναν την επιτροπή σύμφωνα με τον κανονισμό 472 /2013 της Ένωσης, θα είχαμε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ τώρα, μας λέει ο κ. Μαριάς.
Θα μπορούσε επίσης μας λέει, να ζητήσει η κυβέρνηση τα 321 δις των πολεμικών επανορθώσεων και να τα βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, όπως προκύπτει από την επίσημη έκθεση και δεν το έκανε.

Για την πρόταση του Γιούνκερ μας λέει: Η συγκεκριμένη πρόταση, που έχει ημερομηνία και αριθμό , έχει απορριφθεί από τον Ελληνικό λαό στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Δεν μπορεί λοιπόν να φέρει αυτήν την πρόταση με ακόμα χειρότερους όρους. Δεν γίνεται Συνταγματικά μας λέει.

Αλλά το χειρότερο μας λέει, είναι πως δεν χρησιμοποίησε καθόλου τα ισχυρά όπλα που έχει η Ελλάδα, και αντί γι’ αυτό κορόιδεψε και τους ΡΩΣΟΥΣ, αφού ψήφισε για να πάρει η Ουκρανία 1.8 δις Δάνειο από την Ε.Ε και στις 22 Ιουνίου, ψήφισε για να επιβληθούν ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, με αποτέλεσμα στις 23-24 Ιουνίου, η Ρωσία να δηλώσει πως ΔΕΝ άρει την απαγόρευση για τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα.
Με μία ψήφο ο Τσίπρας, “ΚΆΡΦΩΣΕ” και την ΡΩΣΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ.

Δείτε  το video:



Δεν υπάρχουν σχόλια: