Να Είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα???

ΔΕΥΤΕΡΑ 4-4-2016

Συμβαίνει κάτι??? Εδώ και κάμποσο καιρό έχω σταματήσει ν ακούω εκείνες τις μελιστάλακτες φωνές διαφόρων φιλαρακίων που δεν έβλεπαν λαθρομετανάστες να αλωνίζουν προκλητικοί και ανεξέλεγκτοι, αλλά φιλήσυχους δυστυχισμένους που ήρθαν στον τόπο μας για να βρουν ένα κομμάτι ψωμί κι ένα κεραμίδι να ξαποστάσουν... 

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστεσ επεισοδια


Τι έγινε φιλαράκια??? Συμβαίνει κάτι που δεν ξέρω??? Πάθαμε ξαφνικά καμιά περίεργη εξαλλαγή "ρατσιστικών" προδιαγραφών χωρίς να το καταλάβουμε??? Έφτασε τ αυγουλάκι στον κώλο τώρα που...
αλώνεται όλη η χώρα και ψιλοζοριστήκαμε??? 

Να σας πω ένα μυστικό φιλαράκια??? Ακόμη δεν είδατε τίποτε.Η πρώτη μαύρη Δευτέρα θα ξημερώσει σε λίγες ώρες. Είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα??? Έχουμε καταλάβει πως όλη η χώρα έχει φυτευτεί με απασφαλισμένα ναρκοπέδια ισλαμιστών??? 

Πως είπατε??? Είναι μόνο 53.000??? Νομίζετε... Αυτοί είναι μόνο οι "επισκέπτες" του τελευταίου μήνα. Είναι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες οι ισλαμιστές που περιφέρονται ανάμεσά μας, διάσπαρτοι σε όλη την επικράτεια. Και μέσα σ όλον αυτό το συρφετό, πρεσβείες, πράκτορες, προβοκάτορες και θρησκόληπτοι αγκιτάτορες, ετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο. 

Έτσι είναι φιλαράκια... Η ώρα να πληρωθεί ακριβά απ αυτό τον τόπο το τίμημα της ανοχής, του ψευτοδιεθνισμού, της κίβδηλης ανθρωπιάς και της αθεράπευτης ηλιθιότητας, πλησιάζει. Θα μπείτε τώρα μπροστά γατάκια να διαχειριστείτε το πρόβλημα??? Ή μήπως θα περιμένετε από τη "φασιστική" Ελληνική Αστυνομία και τους "ρατσιστές" φίλους κι οτρούς σας προστατεύσουν??? 

Τώρα πια οι μέρες και οι νύχτες - και κυρίως οι νύχτες - δε θα είναι ρομαντικές για κανέναν. Το χουμε καταλάβει γατάκια??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: