ο Τσίπρας θα μοιράσει… τυρόπιτες στο λαό!


Με τα χρήματα από τις άδειες, 

3-9-2016

Με τα χρήματα από τις άδειες, ο Τσίπρας θα μοιράσει… τυρόπιτες στο λαό!
Η δεύτερη φάση του επικοινωνιακού show που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη. Την πρώτη φάση επίδειξης δύναμης ήδη την ζήσαμε από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Επικοινωνίας. 
Μετά το διαγωνισμό, ο κ. Τσίπρας βρήκε το αφήγημα που έψαχνε διακαώς για την 81η ΔΕΘ: «Τα παίρνω από τους καναλάρχες για να τα δώσω στο φτωχό λαό!» Απολύτως προβλέψιμος ο κ. Τσίπρας ακολουθεί για άλλη μια φορά το δρόμο του λαϊκισμού διαβεβαιώνοντας δήθεν ότι τα 246 εκατομμύρια από τις τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν στους πολίτες και στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
AdTech Ad
Αυτό βεβαίως θα είναι και το βασικό του επιχείρημα, που έψαχνε προκειμένου να μπορέσει να «σταθεί» στο βήμα της 81ης ΔΕΘ. Για άλλη μια φορά θα υπερτονίσει τον αγώνα του κατά της διαπλοκής και υπέρ της διαφάνειας και θα υπογραμμίσει ότι πήρε τα λεφτά από τους πλούσιους καναλάρχες για να τα δώσει σε αυτούς που έχουν ανάγκη. 
 
Μιλάμε βεβαίως για τον απόλυτο λαϊκισμό αφού τα συγκεκριμένα χρήματα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που χρωστούν οι καναλάρχες στο δημόσιο και στις τράπεζες. Τα 246 εκατομμύρια είναι σταγόνα στον ωκεανό και είναι χρήματα που σε καμία περίπτωση οι καναλάρχες δεν πρόκειται να τα δώσουν άμεσα. 
 
Θα πει δηλαδή ότι με τα χρήματα αυτά θα μπορέσει να ασκήσει κοινωνική πολιτική και να ελαφρύνει τη ζωή της μέσης ελληνικής οικογένειας, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώσει τα χρέη των καναλιών που θα βάλουν λουκέτο. 
 
Διότι μην έχετε καμία αυταπάτη πώς όλοι αυτοί που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια στις τράπεζες, θα επιβαρυνθούν με χρέη. Οι οφειλές των καναλαρχών που δεν τα κατάφεραν θα φορτωθούν σε ανακεφαλαιοποιήσεις οι οποίες με τη σειρά τους θα φορτωθούν στον λαό!


Read more: http://www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/724726/me-ta-xrimata-apo-tis-adeies-o-tsipras-tha-moirasei-tyropites-sto-lao#ixzz4JAdBbMDM

Δεν υπάρχουν σχόλια: