Ο ανελέητος εχθρός του Πούτιν είναι ο φιλάνθρωπος κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος!

Ο ανελέητος εχθρός του Πούτιν είναι ο ‘φιλάνθρωπος κερδοσκόπος’ Τζορτζ Σόρος!12-9-2016
Ο ανελέητος εχθρός του Πούτιν είναι ο φιλάνθρωπος κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος!


Ο ανελέητος εχθρός του Πούτιν είναι ο ‘φιλάνθρωπος κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος!
Η Ρωσία εξέδωσε επίσημη δήλωση με την οποία απαιτεί τον Τζορτζ Σόρος νεκρό ή ζωντανό, λέγοντας ότι η οργάνωσή του είναι σοβαρή απειλή για τη ρωσική εθνική ασφάλεια.
«Η Ρωσία έδιωξε με τις κλωτσιές τον Σόρος από τη χώρα το περασμένο έτος για πραγματικούς λόγους. Ο Σόρος ήταν αυτός που βοήθησε να καταστρέψει τη ρωσική και πολωνική οικονομία στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Όπως ο μεγάλος λευκός καρχαρίας έχει τη δυνατότητα να συνουσιασθεί με ένα θηλυκό, έτσι και ο Σόρος με τις κινήσεις  του αναζητά τη λεία του», σχεδόν παντού, γράφει το αμερικανικό δημοσίευμα.
«Κάποιος μπορεί να πει ότι ο Σόρος και η Goldman Sachs είναι ιδεολογικά μέρη της ίδιας αδελφότητας.
Η στρατηγική τους είναι λίγο διαφορετική, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι η καταστροφή της ζωής μέσω του οικονομικού συστήματος (είτε πρόκειται για καπιταλισμό είτε για σοσιαλισμό) και η πολιτική χειραγώγηση».
Συνεχίζει το αμερικανικό δημοσίευμα:
«Τώρα βλέπουμε τον αληθινό Σόρος. Όλα τα λόγια για να βοηθήσει τους λεγόμενους πρόσφυγες από τη Συρία, τη διάσωση των Ουκρανών σχετικά με τα λεγόμενα «πολιτικά δικαιώματά τους», την άσκηση της «δημοκρατίας» στη Ρωσία, ήταν ένα προπέτασμα καπνού.
»Ο Σόρος ήθελε να μειώσει τις παραδοσιακές οικογένειες της Ρωσίας. Ήθελε να μετατρέψει τη Ρωσία σε έναν ζωολογικό κήπο, αλλά έπρεπε να χρησιμοποιήσει όρους όπως η «Δημοκρατία», για να εξαπατήσει τις μάζες.
»Έτσι όταν ο Σόρος έγραψε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι «ο Πούτιν είναι μια μεγαλύτερη απειλή για την ύπαρξη της Ευρώπης από τον ISIS, είχε επιλέξει το δικό του διαβολικό σχέδιο».
Έγραψε ο Σόρος:
«Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της ΕΕ κάνουν τραγική πλάνη στη σκέψη ότι ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και η Ρωσία είναι ένας πιθανός σύμμαχος στον αγώνα κατά του ‘ισλαμικού κράτους’. Ο στόχος του Πούτιν είναι να προωθήσει τα σχέδια για διάλυσης της ΕΕ και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κατακλυσθεί η Ευρώπη με πρόσφυγες από τη Συρία.
» Τα ρωσικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό στη νότια Συρία, αναγκάζοντας τους να φύγουν προς την Ιορδανία και το Λίβανο. Υπάρχουν σήμερα 20 χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία που έχουν στρατοπεδεύσει έξω από την έρημο αναμένοντας να εισέλθουν στην Ιορδανία».
Ποια η απόδειξη ότι τα ρωσικά αεροπλάνα – συνεχίζει το δημοσίευμα- βομβάρδιζαν σκόπιμα τον άμαχο πληθυσμό;
Λοιπόν, μόνο ο …Τζόρτζ Σόρος έχει τα στοιχεία αυτά!
Ό, τι βγαίνει από το στόμα του, είναι αλήθεια!
Δεν απαιτείται περαιτέρω έρευνα, δεν απαιτείται αυστηρός έλεγχος.
Ο Σόρος είναι το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος. (Soros is the alpha and omega, the beginning and the end.)
Και αν τα στοιχεία δείχνουν προς την άλλη κατεύθυνση, τότε η απόδειξη πρέπει να απορριφθεί και όχι τα λόγια του Σόρος!
Εάν η Ρωσία εξακολουθεί να διαλύει τον ISIS στη Συρία, τότε η πληροφορία είναι ψευδής, διότι ο Σόρος δεν την εγκρίνει!, γράφει το δημοσίευμα του “veteranstoday.com”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: