Περί ισλαμοποίησης του Γραικιστάν (Ελλάδα!)

του Γιάννη Λαζάρου
Μεγάλος ντόρος γίνεται τελευταία με τους πρόσφυγες και τα προβλήματα που έχουν οι κατοικοεδρεύοντες στην φυλετικά πεντακλίνερ Γραικία. Το μοναδικό πρόβλημά τους είναι οι πρόσφυγες. Οι αναλύσεις παίρνουν και δίνουν από "ειδικούς" από "πατριώτες" από σούπερ ντούπερ πατριώτες επαναστάτες, γενικά από Γραικιστανούς που τρομάζουν στην ιδέα ότι θα πέφτουν στα τέσσερα με τουρλωμένο τον κώλο να προσκυνάνε έναν άλλον θεό, που όπως τους δίδαξαν είναι εχθρός.
Η Ελληνοχριστιανική πίστη κινδυνεύει και είναι έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη να σώσουν και την Ελληνική και την Χριστιανική. Όλα για την πίστη και την καθάρια ράτσα. Η σχέση του ελληνοχριστιανισμού είναι ακριβώς ίδια με το φαντορετσινόλαδο, αλλά αυτό  δεν αφορά στα πραγματικά προβλήματα των "αγωνιστών". 
Εκείνο που δεν μας λένε όλοι αυτοί οι "αναλυτές" και "πατριώτες" είναι το ότι αν επιχειρηθεί να ισλαμοποιηθεί το Γραικιστάν οι ίδιοι θα γίνουν οι φανατικότεροι, οι μπροστάρηδες, οι μαχητές της νέας χαραυγής στην Γραικία. Είναι αυτοί που δεν είπαν ποτέ όχι σε κανένα αφεντικό και δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα τις επιταγές όποιας σφαίρας επιρροής πέρασε από την χώρα εδώ και πολλά χρόνια. 
Μάλιστα, έγιναν σκληρότεροι από τα αφεντικά τους για να τα υπηρετήσουν και να επιβάλουν τα θέλω τους δολοφονώντας και ξεσκίζοντας ζωές συντοπιτών τους που αντιστάθηκαν. 
Ξεκινώντας μια αναδρομή από την εποχή που αναρωτιόνταν ο νέος "γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα" και φτάνοντας στους σημερινούς πατεράδες που τρέμουν τα "άρρωστα" προσφυγάκια θα διαπιστώσουμε πως σε τίποτε οι Ελληνοχριστιανοί δεν είπαν όχι στα αφεντικά τους. Όταν διατάχτηκαν να σηκώσουν το χέρι με τεντωμένη την παλάμη για να δημιουργήσουν τον Γ' Ελληνικό πολιτισμό, δεν το έκαναν απλώς πειθήνια. Ό,τι βρέθηκε στο δρόμο τους το κατακρεούργησαν. Όσο μεγαλύτερη η λύσσα εναντίον των αντιστασιακών τόσο πιο πολλά τα εύσημα από τα αφεντικά. Την δουλειά των αφεντικών δεν πρόλαβαν να την τελειώσουν γιατί ήρθαν άλλα αφεντικά. 
Πάλι μπροστάρηδες στα θέλω των νέων αφεντικών έγιναν οι καλύτεροι ταγματασφαλίτες, γερμανοτσολιάδες, κουκουλοφόροι ξεκινώντας από την αρχή το ξέσκισμα συντοπιτών. Αυτά είχαν διαταχθεί να κάνουν αυτά έκαναν. Ο,τι πει ο αφέντης. 
Με συνοπτικές διαδικασίες υπηρέτησαν την αυτοκρατορία που εκείνη την εποχή παρέδωσε την γκαρσονιέρα Γραικία στους Αμερικάνους. Οι "πιστοί" πάλι μπροστάρηδες να υπηρετήσουν το νέο αφεντικό. Αμέτρητες ζωές πετάχτηκαν και βασανίστηκαν για τα θέλω των νέων αφεντικών. Όχι μόνο αυτών που αντιστάθηκαν αλλά και απλών ανθρώπων που μπορεί να μην χώνευε ο κάθε "πιστός". 
Αυτά τους διέταξαν να κάνουν αυτά έκαναν. Φυσικά όλα αυτά τα χρόνια ο "πατριωτισμός" ήταν ο φερετζές του αίσχους που βίωνε η χώρα. Οι "πατριώτες" έγιναν οι καλύτεροι "εθνικιστές" με ταμπέλες που αλλάζουν ανάλογα με τις επιταγές των αφεντικών διότι η γκαρσονιέρα πρέπει να έχει "δημοκρατία". 
Αν διαταχτούν οι "πατριώτες" της οιασδήποτε απόχρωσης -από την μαύρη του "εθνικισμού", μέχρι την ροζ της "πατριωτικής αριστεράς"- να ισλαμοποιήσουν το Γραικιστάν θα πουν όχι; Σε τι και σε ποιον είπαν όχι τόσα χρόνια; Σε κανέναν και τίποτε. Είναι καλή μπίζνα το παρακράτος για ανεγκέφαλους τεμπέληδες. Θα σκύψουν και θα γίνουν οι φανατικότεροι... για την "πατρίδα" πάντα. Πολύ εύκολα ο Ελληνοχριστιανός  θα γίνει Ελληνοϊσλαμίστας και θα ξεσκίζει πάλι για τα νέα ιδανικά που θα θέλουν να πλασάρουν τα αφεντικά. 
Ποιοι πιστεύετε πως θα ήταν οι καλύτεροι "Κομμουνιστές" αν νικούσε (λέμε τώρα) τότε παλιά το ΚΚΕ και  στην Ελλάδα ήταν άλλο το καθεστώς; Μα φυσικά οι ίδιοι "πατριώτες". Πιστεύετε πως δεν θα κατέφθανε σε χρόνο μηδέν ο Γέρος της Τρομοκρατίας τυλιγμένος με κόκκινη σημαία;   Όσο και να μειδιάτε θα είχατε σιχαθεί τους σύγχρονους "Λεωνίδες" που θα είχαν τατουάζ τον Στάλιν στο μπράτσο. 
Τα δουλικά αυτά δεν έχουν πίστη ούτε σε θεό, ούτε σε Άνθρωπο, ούτε σε ιδεολογία, ούτε σε πατρίδα. Είναι res φτιαγμένα να υπηρετούν κάθε αφέντη. Είναι το εργαλείο των ισχυρών απέναντι στους αντιφρονούντες που στο κύταρρό τους κυλάει η δικαιοσύνη. 
Τα θέλω των αφεντικών δείχνουν προς το παρόν πως η ισλαμοποίηση του Γραικιστάν δεν τους συμφέρει. Γιατί να το κάνουν άλλωστε; Όλα δικά τους είναι και οι υπηρέτες αυξήθηκαν. Οι αναλύσεις των "πατριωτών" και ο φόβος που σπέρνουν είναι και το παιχνίδι που αποπροσανατολίζει το βλέμμα και την σκέψη από τον πραγματικό στόχο. Αυτά διατάχτηκαν να κάνουν, αυτά κάνουν.

στον Τοίχο

Δεν υπάρχουν σχόλια: