Σύσσωμος ο Ελληνισμός των ΗΠΑ στο πλευρό του Τραμπ

 Τι δηλώνουν για Χίλαρι και Σόρος









    2 Νοέμβριος 2016



    Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ελληνικών σωματείων μείζονος Νέας Υόρκης, Πέτρος Γαλάτουλας,

    χαρακτηρίζει βουβό ηφαίστειο την «σιωπή» των Αμερικανών πολιτών, λίγες μόνο ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές,.
    Εκπροσωπεί 204 οργανώσεις και συνολικά 500.000 ομογενείς.
    Το CNN Greece, τον ρώτησε ποιον από τους δύο θα στηρίξει η ομογένεια.
    «Το 90% των ομογενών θα ψηφίσει Τραμπ. Την Χίλαρι την γνωρίζουμε και ξέρουμε ποια είναι. Ξέρουμε ποιοι είναι από πίσω της. Ότι υπάρχει ένας Σόρος από πίσω της, ο οποίος δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την Ελλάδα. [...] Είναι το θέμα των emails, δεν μπορεί το FBI να βγάζει απόφαση ναι μεν αλλά. Ο καθένας ή είναι ένοχος ή δεν είναι. Δεν είναι καθαρή πολιτικός. Το άλλο που φοβάται ο κόσμος είναι ότι θα μπλέξει την Αμερική και όλο τον πλανήτη σε πόλεμο», ανέφερε.
    «Πρέπει να μπεί μια τάξη. Υπάρχουν νόμοι εδώ. Θέλεις να γίνεις μετανάστης υπάρχει μια διαδικασία τήρησέ την. Ο Τραμπ επίσης λέει ή γυρίζουν οι επιχειρήσεις πίσω να ανοίξουν δουλειές στην Αμερική ή φορολογώ 35% τις εισαγωγές από την Κίνα. Προς το συμφέρον της Αμερικής είναι. Λέει ότι θαυμάζει τον Πούτιν, ότι θα συνεργαστεί μαζί του. Λέει ότι δεν θα έχουμε πόλεμο, ότι το δολάριο θα σταματήσει να διολισθαίνει», προσθέτει και υπογραμμίζει:
    «Ο Τραμπ είναι εναντίον του ισλάμ -αυτό τι σημαίνει; Ότι είναι εναντίον της Τουρκίας και εναντίον των αραβικών χωρών. Ο Κλίντον τι έκανε; Διέλυσε μια χριστιανική χώρα, την Σερβία. Όλα αυτά στην Συρία που σφάζονται χριστιανοί -από που ξεκίνησαν; από την Χίλαρι Κλίντον. Γιατί να την ψηφίσω;».
    «Οι Έλληνες δεν πρέπει να ψηφίσουν για πρόεδρο μια πολιτικό που έχει μια δοκιμαστεί και αποτύχει αλλά εκείνον ο οποίος δίνει ελπίδα», κατέληξε.

    ΠΗΓΗ:http://www.el.gr/index.php/top-news/117-top-news/29752-sysswmos-o-ellhnismos-twn-hpa-sto-pleyro-toy-tramp-%E2%80%93-ti-dhlwnoyn-gia-chilari-kai-soros

    Δεν υπάρχουν σχόλια: