Οι πολιτικοί απατεώνες της ψεύτικης «αριστεράς»



6-11-2011

του Θανάση Μ.Σιαβρακά



Δέστε λοιπόν την πολιτική σαπίλα της πρώτης φοράς ψεύτικης "αριστεράς" που κυβερνά για λογαριασμό των τοκογλύφων δανειστών της τρόικα την υπό κατοχή χώρα της Ελλάδας , δυστυχώς με τη δική μας εκλογική βούλα!!
Θαυμάστε σε όλο τους το μεγαλείο τους πολιτικούς απατεώνες του νεοφιλελεύθερου ΣΥΡΙΖΑ! Καμαρώστε τις νέες και τους νέους ραγιάδες πολιτικούς της κυβέρνησης των πολιτικών ανδρείκελων της "αριστεράς" του τίποτα! Δέστε πώς από τον αγώνα για  ελπίδα, αξιοπρέπεια και  κατάργηση των μνημονίων, εν μια νυκτεί, χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα και πλάνα απεγκλωβισμού της χώρας από την εθνική καταστροφή των μνημονίων, ξέχασαν αγώνες και οράματα χρόνων και χρόνων και μοιραία υποτάχθηκαν ως πολικά άβουλοι και τιποτένιοι, στα εκβιαστικά θέλω των τοκογλύφων δανειστών της ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ! Και ρωτώ ευθέως τους φίλους αναγνώστες όλων των πολιτικών αποχρώσεων: «Με τέτοιους ψεύτες εθνομηδενιστές πολιτικούς υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για την Ελλάδα μας, υπάρχει προοπτική αυτή η χώρα να μπει στο δρόμο της εθνικής ανεξαρτησίας και ανάπτυξης προς όφελος των πολιτών της;»  Όχι αγαπητοί μου φίλοι, αυτά τα γελοία ξενόδουλα πολιτικά ανδρείκελα δεν μπορούν! Δεν έχουν ούτε τη δύναμη , ούτε το πατριωτικό-εθνικό σθένος να οδηγήσουν το ιστορικό μας έθνος στο δρόμο της αξιοπρέπειας και της αυτοδύναμης οικονομικής ανάπτυξης, στο δρόμο της διατήρησης των δομών του κράτους έθνους, των πολιτιστικών και θρησκευτικών αξιών , του πολιτισμού και της ιστορίας των Ελλήνων! Αυτά τα γελοία πολιτικά υποκείμενα για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η καρέκλα της εξουσίας!
 Δεν έχουν καταλάβει οι κατάπτυστοι πολιτικοί απατεώνες , ή μάλλον αρνούνται να καταλάβουν, ότι από τη στιγμή της άτακτης πολιτικής  υποχώρησης από τις πατριωτικές αντιμνημονιακές θέσεις, αθετήθηκε η εκλογική εντολή για ανατροπή των μνημονίων της λιτότητας και της προδοσίας, του 62% ΌΧΙ του Ελληνικού λαού στη νέα δανειακή σύμβαση! Οι ίδιοι έγιναν δούλοι και υποχείρια όργανα των νέο αποικιακών κατοχικών δυνάμεων! Αποκομμένοι πλέον από το φοβισμένο και τρομοκρατημένο κίνημα αντίστασης και ανατροπής της νέας ιδιότυπης κατοχής της χώρας και την υποταγή αυτής στη δικτατορία των πολυεθνικών αγορών και των τραπεζών!
 Κατάφεραν  λίγο αργότερα μέσω πολιτικής  σύγχυσης και βαθιάς απογοήτευσης των Ελλήνων ψηφοφόρων, να πάρουν δυστυχώς  την νέα, μνημονιακή πλέον εντολή του Σεπτεμβρίου 2015.Μην ξεχνάμε όμως ότι τότε 700.000 πολίτες που είχαν πάει στις κάλπες ελπίδας και αξιοπρέπειας του Ιανουαρίου 2015, αηδιασμένοι από τη μεγάλη προδοσία του πολιτικού απατεώνα Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τον ακολούθησαν στο μνημονιακό πλέον μονοπάτι της υποταγής , έκαναν τη λάθος επιλογή της αποχής!

 Από τη στιγμή που  οι πολιτικοί απατεώνες του πάση θυσία ευρώ, υπέκυψαν στους χυδαίους εκβιασμούς των νέο-αποικιακών δυνάμεων, ξεκίνησε η συνέχιση της πολιτικής στα τέσσερα! Ξεκίνησε για αυτούς η διακυβέρνηση του στυψίματος, της αναλώσιμης εξουσίας! Για δε τους Έλληνες πολίτες, τη συνέχιση αυτού του χωρίς τέλος  δράματος! Σήμερα αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα αφού έγιναν οι βασιλικότεροι του βασιλέως, βιάζονται να τελειώσουν με όλα τα προαπαιτούμενα του 3ου κατοχικού μνημονίου! Όταν ολοκληρώσουν το έργο της παράδοσης του δημόσιου πλούτου της χώρας, στους δανειστές του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, τότε τελειώνει και για αυτούς η εφήμερη πολιτική διακυβέρνηση  του στυψίματος, τότε τα «αριστερά» πολιτικά ανδρείκελα  ετοιμάζουν τις βαλίτσες της προδοσίας και αποχωρούν από την  κατοχική  πολιτική εξουσία! Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το σύστημα διαπλοκής και υποταγής, στα θέλω των στόχων της νέας τάξης- ΜΜΕ, δικαιοσύνη, δεξιοί ,αριστεροί και κεντρώοι εθνομηδενιστές- θα έχει έτοιμο τον άλλο μέντορα της μνημονιακής νεοταξικής υποταγής, τον Κυριάκο Μητσοτάκη της ΝΔ και των συμμάχων αυτής ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ, για να ολοκληρώσει την εθνική καταστροφή της χώρας, στέλνοντας οριστικά τους εργαζόμενους Έλληνες πολίτες σε ένα πιο βαθύ εργασιακό μεσαίωνα! Ακόμα και έτσι η Ήττα των εθνικών πατριωτικών δυνάμεων δεν θα έχει ολοκληρωθεί, γιατί νέο κίνημα, νέες πιο ώριμες πολιτικές πατριωτικές  δυνάμεις, θα έρθουν νομοτελειακά να τοποθετηθούν ανάμεσα στην εθνομηδενιστική πολιτική της νεοφιλελεύθερης δεξιάς και αριστεράς. Αυτές οι δυνάμεις θα σηκώσουν στους ώμους το καινούργιο, το νέο πιο ώριμο, πιο προσανατολισμένο, μαζικό κίνημα ανατροπής της επέλασης της παγκόσμιας νεοφιλελεύθερης πολιτικής της νέας τάξης, που θέλει την παγκόσμια κηδεμονία, μέσω του στραγγαλισμού των κρατών εθνών και της επιβολής της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής δικτατορίας !!

Πάμε τώρα να ακούσουμε τι έλεγε  η νυν υπουργό εργασίας 

«Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το κεφάλι και τότε οι δανειστές θα είναι σκυφτοί»!

Που είναι άλλο ένα αδίστακτο και γελοίο υποκείμενο, που αδιαφορεί αν ξευτιλίζεται (video) προκειμένου να γίνει αναγνωρίσιμη και να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή, η οποία θα βασίζεται στο αίμα (κυριολεκτικώς) της κοινωνίας.
Απολαύστε την...πρώην  σοσιαλίστρια και νυν κατοχική υπουργό, όταν παρίστανε ότι απειλούσε τους δανειστές, σ’ένα άκρως ενδιαφέρον ρεσιτάλ γελοιότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: