Οι Σιωνιστές πράκτορες του ISIS παριστάνουν τους Μουσουλμάνους

 Για να δαιμονοποιηθεί ολοκληρος ο Μουσουλμανικος κόσμος

Οι Σιωνιστές πράκτορες του ISIS παριστάνουν τους Μουσουλμάνους για να δαιμονοποιηθεί ολοκληρος ο Μουσουλμανικος κόσμος5-11-2016

Οι Σιωνιστές πράκτορες του ISIS παριστάνουν τους Μουσουλμάνους για να δαιμονοποιηθεί ολοκληρος ο Μουσουλμανικος κόσμος
Μέγας καημός για το Χαλέπι της Συρίας …από όλους τους Δυτικούς … που λατρεύουν την «ειρήνη». Το Χαλέπι, μας λένε, …δεν κινδυνεύει από τους μισθοφόρους του Ισραήλ που παριστάνουν τους Τζιχαντιστές …αλλά από τον Πούτιν και τον Άσαντ.
Το Χαλέπι πληρώνει για τη γεωγραφική του θέση στον δρόμο των πετρελαίων και του αερίου…όπως ακριβώς είχε πληρώσει η Αρμενία για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Οι Σιωνιστές πράκτορες του ISIS παριστάνουν τους Μουσουλμάνους για να δαιμονοποιηθεί ολοκληρος ο Μουσουλμανικος κόσμος2«Όποιος ελέγχει το Χαλέπι …ελέγχει τα κλειδιά του αγωγού» γράφει χαρακτηριστικά το SPUTNIK.
Έχετε ακούσει ποτέ Μουσουλμάνο να αποκαλεί την ISIS Ισλαμικό Κράτος ; Ποτέ δεν θα το ακούσετε.

Οι Μουσουλμάνοι την αποκαλούν DAESH υποτιμητικά γιατί γνωρίζουν ότι ΔΕΝ πρόκειται για Μουσουλμάνους ή Ισλαμιστές. Καημός των Δυτικών ΜΜΕ είναι να ταυτιστεί στο μυαλό των λαών ότι η ISIS είναι μουσουλμάνοι κι εκπροσωπούν μία εκδοχή του Ισλάμ…
Όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η ISIS είναι μία θυγατρική της Μοσάντ με δολοφόνους μασκαράδες που παριστάνουν τους Μουσουλμάνους. Τα Δυτικά ΜΜΕ συνεχώς μας τους παρουσιάζουν ως «ισλαμιστές» ή «τζιχαντιστές» κι αυτοί παρουσία καμερών …φωνάζουν συνεχώς «Αλαχου Ακμπάρ» … για να μας πείσουν ότι είναι Μουσουλμάνοι … κι όχι μισθοφόροι του Σιωνισμού με εντολή να σφάζουν γνήσιους Μουσουλμάνους και να μην αγγίζουν ούτε τρίχα Ισραηλινού.
Φανταστείτε πόσο γελοίο θα ήταν να ακούγαμε τους Δυτικούς που βομβάρδιζαν τους Σέρβους , με εντολή του ΝΑΤΟ, να φωνάζουν μπροστά στις κάμερες ή στους ασύρματους «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον ημάς!» και να σπέρνουν τον θάνατο στους Ορθόδοξους Σέρβους με βόμβες απεμπλουτισμένου Ουρανίου.
Αυτό ακριβώς βιώνουν οι Μουσουλμάνοι της Συρίας. Τους σφάζουν οι μισθοφόροι της Δύσης και του Ισραήλ …επικαλούμενοι τον Αλλάχ.

http://grothia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: