«Η Ρωσία θα Διατηρήσει την Ηγετική της Θέση στον Κόσμο»

Κύριε Αλέξη Τσίπρα Ακούς; 


 17-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΡΩΣΙΑ
Είδηση – Μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα και όσους έχουν ρόλο εξουσίας στην Ελλάδα… Η Ρωσία, που συνεχώς κινείται ανάμεσα μας, γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στην κορυφή.
Ας σταματήσουν λοιπόν κάποια στιγμή οι κυβερνώντες να τρέχουν σαν τα πρόβατα πίσω από την Δύση και την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν την Ελλάδα, και να ακολουθήσουν το άρμα της Ρωσίας…
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της βρετανικής ελεγκτικής και συμβουλευτικής εταιρεία ΕΥ (formerly Ernst & Young), Joe Watt, τόνισε χαρακτηριστικά πως η Ρωσία δεν πρόκειται ποτέ να χάσει την παγκόσμια στρατηγική σημασία της.
Μιλώντας για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, o Joe Watt δήλωσε ότι η Μόσχα θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διεθνή πολιτική σκηνή.
Σε μια συνέντευξη του στο «Russia Today» δήλωσε ότι η Ρωσία είναι μια χώρα με τεράστιους φυσικούς πόρους, όχι μόνο υδρογονάνθρακες, αλλά και νερό. Αυτοί είναι οι πόροι που θα αναπτυχθούν στον επόμενο αιώνα, οπότε η Ρωσία ποτέ δεν θα χάσει την παγκόσμια στρατηγική της σημασία.
«Υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην οικονομία, όπως αυτές που βιώνουμε τώρα, αλλά μετά από 10 χρόνια, οι προοπτικές και η κατεύθυνση θα είναι διαφορετικές. Αλλά είμαι βέβαιος ότι μακροπρόθεσμα, η Ρωσία θα είναι πάντα μια από τις πιο σημαντικές χώρες στον κόσμο», είπε ο Watt στο «RT».
http://hellasforce.com/

Η προβοκάτσια Στουρνάρα και οι ενορχηστρωτές…


ΚΥΡΙΑΚΗ 17-1-2016

Το ανδρείκελο, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, είναι εκείνο το αφυδατωμένο «ανθρώπινο είδος» της ελεεινής μορφής, που αποτυπώνει, πιο μοχθηρά, τη σήψη και τη βαρβαρότητα ενός καθεστώτος, την καταθλιπτική πνευματική του κενότητα και την ηθική του κατάπτωση. 
Το πιο αποκρουστικό είδος των δωσίλογων ανδρεικέλων είναι τα ανδρείκελα-κλώνοι:
 

Αυτά που έχουν βγει από άλλα ανδρείκελα, από καραμπινάτους αχυρανθρώπους της πολιτικής μας ζωής. 

Ένας τέτοιος κλώνος είναι ο Στουρνάρας: Κλώνος του «μεγάλου» ανδρεικέλου, του Σημίτη… 

Γι αυτό
 σε αυτόν τον κλώνο-ανδρείκελο ο κυνισμός, η βλακεία και το γελοίο παίρνουν γλοιώδεις μορφές. 

Τέτοια κυνική, βλακώδη και γελοία είναι και η προβοκάτσια του Στουρνάρα περί κατάληψης του Νομισματοκοπείου… 

Αυτή τη φορά θα συμφωνήσουμε με το Λαφαζάνη:
 

«Τα ελεεινά και παράλογα αυτά σενάρια, τα οποία ούτε στα πιο ευφάνταστα κατασκοπευτικά μυθιστορήματα δεν έχουν γραφεί, είναι κωμικοτραγικό ότι σπεύδουν με άθλιο και βρώμικο τρόπο να τα υιοθετήσουν οι ηγεσίες όλου του μπλοκ των μνημονιακών κομμάτων, επιβεβαιώνοντας την έσχατη κατάπτωση τους. 
Τσίπρας και Στουρνάρας και μαζί τους όλη η μνημονιακή συμμαχία Μητσοτάκη, Γεννηματά, Θεοδωράκη, Λεβέντη, τρέμουν την κοινωνική οργή και τη λαϊκή κατακραυγή για τα πολιτικά εγκλήματα τους και τις καταστροφικές επιλογές τους. Τρέμουν το νέο ανερχόμενο λαϊκό ανατρεπτικό ρεύμα και τη μεγάλη δυναμική που εμφανίζει η εναντίωση στην ''φυλακή'' της ευρωζώνης. 
Είναι προφανές ότι τα Κυπ-ατζήδικα μυθεύματα περί Νομισματοκοπείου δεν συνιστούν απλώς ευτελείς επικοινωνιακές ιστορίες για αγρίους αλλά αποτελούν και όχημα στα χέρια σκοτεινών κέντρων ανωμαλίας του εξωτερικού και του εσωτερικού, που επιδιώκουν να φοβίσουν, να αποπροσανατολίσουν και να ανακόψουν επερχόμενες ανατρεπτικές εξελίξεις στην χώρα». 


Πράγματι, εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε μια ελεεινή, κακόγουστη και γελοία προβοκάτσια που ξεκινά από τον άθλιο Στουρνάρα και ενορχηστρώνεται με όλο το μνημονιακό, καθεστωτικό «πλήθος»: Τα δωσίλογα ανδρείκελα όλου του κομματικού φάσματος… 

Προβοκάτσια για αντιπερισπασμό
 στο «αριστερό» ΕΓΚΛΗΜΑ εναντίον του «Ασφαλιστικού», αλλά και τρομοκρατικός αντιπερισπασμός στην ογκούμενη και εκρηκτική λαϊκή ΟΡΓΗ που αρχίζει να ξεχύνεται στους δρόμους. 

Μόνο οι ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν ότι όλο αυτό το στημένο αστυνομικό σήριαλ (που παίζεται τώρα ακριβώς που προωθείται τοΕΓΚΛΗΜΑ της καταλήστευσης των συντάξεων και της ισοπέδωσης του Ασφαλιστικού), αποτελεί μια βλακώδη, τρομοκρατική προβοκάτσια… 

Φυσικά σ’ αυτήν την αστεία, πρακτορική μυθιστοριογραφία, δεν θα μπορούσε να λείπει το «όνειδος» της δημοσιογραφίας: Ο Στέλιος Κούλογλου… 

Αυτός προμήθευσε τις πρακτορικές «πληροφορίες» για τη φύλαξη του Νομισματοκοπείου από την ΕΥΠ, με εντολή Τσίπρα… 
Τελειώνοντας με τον Στουρνάρα θα θυμίσουμε μια παλιά, εύστοχη διατύπωση του Στάθη: 
«Η μόνη γελοία ικανότης (της κυβέρνησης των ανδρεικέλων) είναι να... προσπαθεί (όλο και πιο συχνά χωρίς επιτυχία) να διαχειρισθεί επικοινωνιακώς τη νίλα που υπηρετεί. Η μόνη φιλοδοξία που της έχει απομείνει είναι να σκαρώνει πού και πού (κι αναλόγως ποια κεραμίδα θα της πέσει στο κεφάλι) κανένα (φθηνό) κόλπο για να περάσει η μέρα και να αγοράσει (πανάκριβον) χρόνο». 

Αυτήν την ικανότητα έχει ο Στουρνάρας: να σκαρώνει φθηνά επικοινωνιακά κόλπα, δηλαδή προβοκάτσιες…
 

Τέτοιο φθηνό προβοκατόρικό κόλπο είναι και αυτά τα περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο… 

Να μην ξεχνάμε ότι αυτή η «γελοία ικανότης» του Στουρνάρα αγγίζει τα όρια της φρενοβλάβειας: Αυτό το ανδρείκελο-κλώνος είχε το απύθμενο θράσος ηλιθιότητας να το παίζει, κάπου-κάπου, και Λένιν. 



Σήμερα αυτήν τη γελοιότητα την ετοιμάζουν για πρωθυπουργό «έκτακτης ανάγκης»: Θα είναι ο τελευταίος «άθλος» της «αριστερής» κυβέρνησης και του Τσίπρα… 

Αλλά και η ληξιαρχική πράξη του ΤΕΛΟΥΣ τους…

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΡΕΣΑΛΤΟ"

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ...ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!



Εκτύπωση
17/1/16 
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Οργάνωνε «πραξικόπημα» το καλοκαίρι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, με πρόσχημα ότι δήθεν η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ προετοίμαζε …«εισβολή στο Νομισματοκοπείο»; Το ερώτημα τίθεται ευθέως, μετά τα όσα είπε ο Στουρνάρας στον Παπαχελά, σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι, τα οποία θέτουν σοβαρότατα ερωτήματα με το αν ο Στουρνάρας μπορεί να παραμείνει στη θέση του ή αν πρέπει να εκδιωχθεί κλοτσηδόν από αυτή.
«Ναι, είχα τέτοια πληροφόρηση», ισχυρίστηκε ο Στουρνάρας. «Γι’ αυτό συγκάλεσα τους νομικούς συμβούλους της τράπεζας, παράγοντες του δημόσιου βίου που είχαν χρηματίσει πρωθυπουργοί. Μίλησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και φτιάξαμε έτσι, να το πω, ένα τείχος, μια άμυνα για εξελίξεις τέτοιου είδους», είπε ο Στουρνάρας στην τηλεοπτική εκπομπή με τον Παπαχελά. «Πηγές του Μαξίμου» γράφει η Καθημερινή «θετικά υποδέχτηκαν τη διευκρίνιση ότι η συνεργασία με πρώην πρωθυπουργούς αφορούσε όχι αμιγώς πολιτικά στελέχη, αλλά τεχνοκράτες πρωθυπουργούς, όπως οι κ.κ. Π. Πικραμμένος και Λ. Παπαδήμας». Ο Στουρνάρας δηλαδή είπε δημόσια ότι συνεννοούνταν π.χ. με κάποιον τυχάρπαστο τραπεζίτη πώς θα υψώσουν «τείχος», αν η κυβέρνηση αποφάσιζε να πάει σε διπλό νόμισμα! Και ο γελοίος ο Τσίπρας κρατάει το άτομο αυτό στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος! Είναι όμως «γελοίος» οΤσίπρας ή μήπως ήταν κι αυτός μέσα στο κόλπο; Μήπως δηλαδή είχε επεξεργαστεί από κοινού το σχέδιο με τον Στουρνάρα προκειμένου να δείξει στους Γερμανούς ότι ο … Λαφαζάνηςφταίει για τα περί εξόδου από το ευρώ, αλλά ο ίδιος ο Τσίπρας είναι …«γκαραντί», αφού συνεργάζεται με τον Στουρνάρα, γερμανικής κοπής;
Την υποψία αυτή μας την προκάλεσε η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, όπως την διαβάσαμε στην Αυγή: «Κάποιοι το ονειρεύτηκαν, αυτοί δεν είναι σήμερα εδώ, σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές» αναφερόμενες στα περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο. Επιβεβαιώνει δηλαδή ο Τσίπρας τον Στουρνάρα: Δικαίως έγινε έξαλλος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Για «βρόμικες αθλιότητες περί εισβολής», τις οποίες «διακινούσαν σε βάρος μου ο Αλέξης Τσίπρας και η κλειστή ομάδα του Μαξίμου, μαζί με συστημικά μέσα ενημέρωσης» έκανε λόγο ο Π. Λαφαζάνης. «Το κυβερνητικό επιτελείο και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασαν να εξαπατήσουν πολιτικά έναν ολόκληρο λαό», τονίζεται σε ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ). «Δεν θα μπορούσαν σε καμιά περίπτωση να διστάσουν να επαναλάβουν – ανωνύμως βέβαια – χονδροειδή ψέματα και συκοφαντίες για κατάληψη του Νομισματοκοπείου, φωτογραφίζοντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη», συνεχίζει η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.
Απόλυτο δίκιο έχει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τα όσα είπε ο Στουρνάρας, τονίζει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «αποτελούν ευθεία ομολογία υπονόμευσης της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας και συγκροτούν λόγο παραίτησής του». Σιγά μην παραιτηθεί ο Στουρνάρας! Εδώ, όπως τονίζει στην ανάρτησή της και η ίδια η Ζωή, «το καλοκαίρι συνωμοτούσε με πρώην πρωθυπουργούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αποδυνάμωση εναλλακτικών άμυνας έναντι του εκβιασμού» των Γερμαναράδων και το χειμώνα θα παραιτηθεί; Δεν γίνονται τέτοια πράγματα, μην σκορπάμε και αυταπάτες! «Τούρμπο» έγινε και ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος προσπάθησε να αξιοποιήσει πολιτικά τα παιχνίδια που έπαιξαν ο Τσίπρας και ο Στουρνάρας πίσω από την πλάτη του. «Με ενδιαφέρον διαβάζω ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είχε πληροφορίες ότι κάποιος, προφανώς ανόητος, σχεδίαζε «εισβολή» στο Νομισματοκοπείο. Αναρωτιέμαι ποιοι ήταν αυτοί και γιατί οι συγκεκριμένοι πληροφοριοδότες του κ. διοικητή, αλλά και ο ίδιος, έκριναν σκόπιμο να μην πληροφορήσουν επ’ αυτού τον υπουργό οικονομικών και την κυβέρνηση», τόνισε με έμφαση στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αποκαλύπτοντας έτσι ότι ο Στουρνάρας είχε άλλα κανάλια επικοινωνίαςμε την κυβέρνηση, αν φυσικά είχε, πράγμα που καθίσταται βέβαιο από την αντίδραση τουΜεγάρου Μαξίμου. Την ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα ξεπουλάει τα πάντα, «ανακαλύπτει» ότι ο Λαφαζάνης προετοίμαζε «εισβολή» στο Νομισματοκοπείο!
Μα για τόσο ηλίθιους περνάει ο Τσίπρας τους Έλληνες; Το δικό μας συμπέρασμα είναι πάντως άλλο. Παλιά, τα τανκς των πραξικοπηματιών τα κινούσαν οι στρατηγοί, άντε οι συνταγματάρχες. Σήμερα όμως τα κινούν οι τραπεζίτες!
*Δημοσιεύθηκε στο ΠΡΙΝ την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

ΜΕ ΤΑ ΚΥΠ-ΑΤΖΗΔΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ 


Εκτύπωση
17/1/16 
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε      
''Με αφετηρία τις βρομιές Γ. Στουρνάρα και με την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης Τσίπρα, σκοτεινά κέντρα του εξωτερικού και του εσωτερικού μαζί με τα δημοσιογραφικά ''παπαγαλάκια'' τους, συνεχίζουν τις πρωτοφανείς συκοφαντίες για δήθεν κατάληψη του Νομισματοκοπείου, η οποία ,τάχα, αποσκοπούσε να περάσει η χώρα στο εθνικό νόμισμα, μετατρέποντας μια πολιτική επιλογή σε αστεία ''αστυνομική'' υπόθεση!.  
Νέο επεισόδια στο άθλιο αυτό σίριαλ είναι οι Κυπα- τζήδικες ιστορίες με τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας, στην κρίσιμη φάση, πριν να υπογράψει το νέο κατάπτυστο μνημόνιο, έδωσε εντολή, άκουσον – άκουσον, στην ΕΥΠ να φυλάξει το Νομισματοκοπείο από τους επίδοξους εισβολείς και καταληψίες του.  
Το τραγικό είναι ότι η κυβέρνηση αντί να διαψεύσει αυτές τις τερατολογίες, τις συντηρεί και τις αναπαράγει με το ''ουδέν σχόλιο''.  
Τα ελεεινά και παράλογα αυτά σενάρια, τα οποία ούτε στα πιο ευφάνταστα κατασκοπευτικά μυθιστορήματα δεν έχουν γραφεί, είναι κωμικοτραγικό ότι σπεύδουν με άθλιο και βρώμικο τρόπο να τα υιοθετήσουν οι ηγεσίες όλου του μπλοκ των μνημονιακών κομμάτων, επιβεβαιώνοντας την έσχατη κατάπτωση τους.  
Τσίπρας και Στουρνάρας και μαζί τους όλη η μνημονιακή συμμαχία ΜητσοτάκηΓεννηματά,ΘεοδωράκηΛεβέντη, τρέμουν την κοινωνική οργή και τη λαϊκή κατακραυγή για τα πολιτικά εγκλήματα τους και τις καταστροφικές επιλογές τους. Τρέμουν το νέο ανερχόμενο λαϊκό ανατρεπτικό ρεύμα και τη μεγάλη δυναμική που εμφανίζει η εναντίωση στην ''φυλακή'' της ευρωζώνης.  
Είναι προφανές ότι τα Κυπ-ατζήδικα μυθεύματα περί Νομισματοκοπείου δεν συνιστούν απλώς ευτελείς επικοινωνιακές ιστορίες για αγρίους αλλά αποτελούν και όχημα στα χέρια σκοτεινών κέντρων ανωμαλίας του εξωτερικού και του εσωτερικού, που επιδιώκουν να φοβίσουν, να αποπροσανατολίσουν και να ανακόψουν επερχόμενες ανατρεπτικές εξελίξεις στην χώρα.        
Όσα ''Νομισματοκοπεία'' και ανακαλύψουν τα κυρίαρχα μνημονιακά κέντρα δεν θα αποφύγουν να λογοδοτήσουν για τα μεγάλα σκάνδαλα της ΑΤΕ, του ΤΤ, της Eurobank. Για τα μεγάλα σκάνδαλα, επίσης, των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών και ειδικότερα της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης, μέσω των οποίων διασπαθίστηκαν πάρα πολλές δεκάδες δις δημοσίου χρήματος.  
Όσα ''Νομισματοκοπεία'' και αν ανακατέψουν δεν θα μπορέσουν να ανακόψουν το νέοανερχόμενο αντιμνημονιακό λαϊκό ρεύμα που θα τους σαρώσει ούτε τη μεγάλη λαϊκή δυναμική που γιγαντώνεται για την απεμπλοκή της χώρας από το Γερμανικό ''νομισματικό Ράιχ''.''  

http://www.iskra.gr/index.php

Η βούρτσα και η πουτσα Νο 2


Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016




Εκτός από το σκίσιμο των μνημονίων και τη διαγραφή του χρέους… 

θα έκανε και τα εξής απλά:

1. Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας.
 2. Πρόγραμμα επιδότησης διατροφής με κουπόνια σίτισης σε 300.000 
άπορες οικογένειες.
3. Δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους και δραστική μείωση συμμετοχής 
στη φαρμακευτική δαπάνη. 4. Πρόγραμμα εξασφάλισης στέγης.
5. Στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων.
6. Ειδική κάρτα μετακίνησης με τα μαζικά μέσα μεταφοράς.
7. Κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο…
πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. 
8. Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ. 
9. Επαναφορά αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ για όλους. 
10. Επαναφορά κατώτατου μισθού.
 11. Πόλεμος ενάντια στη διαπλοκή, τη διαφθορά και το οικονομικό έγκλημα.
12. Ριζική μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης.
 13. Δημοκρατική μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος. 
14. Χρηματοπιστωτική σταθερότητα και μεταρρύθμιση του χρηματοπιστωτικού
 συστήματος. 
15. Αναπτυξιακή αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. 
16. Ευνοϊκή ρύθμιση του δημόσιου χρέους. 
17. «Νέα σεισάχθεια» για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων.
 18. Άμεση επαναφορά της εργασιακής νομοθεσίας, της μετενέργειας,
των εργασιακών δικαιωμάτων. 
19. Διεύρυνση του αριθμού των δικαιούχων του επιδόματος ανεργίας. 
20. Επαναχάραξη του χάρτη λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης 
της χώρας. 
21. Ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας και τραπεζών ειδικού σκοπού.
 22. Ενίσχυση των θεσμών της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και εισαγωγή
 νέων θεσμικών εφαρμογών άμεσης δημοκρατίας στη λειτουργία του πολιτικού 
συστήματος.
23. Επανεξέταση και αξιολόγηση όλων των κωδικών για τις δημόσιες δαπάνες.
 24. Βελτίωση των μεθόδων επιλογής, χρήσης και διατήρησης – συντήρησης
 των δημόσιων υποδομών.


ΠΗΓΗ


Read more: http://www.oparlapipas.com/2016/01/2_17.html#ixzz3xT5Gqi5y