Η Παλαιά Τάξη ανέλαβε και επίσημα την εξουσία στις ΗΠΑ



    20-1-2017

    Ιστορική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ – Που στάθηκε περισσότερο

    Είναι οριστικό! Η Παλαιά Τάξη ανέλαβε με κάθε επισημότητα την εξουσία στις ΗΠΑ.

    Σε μία φαντασμαγορική τελετή μπροστά από τον Λευκό Οίκο ο δεξιόστροφος Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.









    Η Αμερική αλλάζει σελίδα, ανέφερε, ξεκινώντας την ιστορική ομιλία του.
    Αποφασισμένος τόνισε, αφού ευχαρίστησε την οικογένεια Ομπάμα, πως τελειώνει η εποχή που μια μικρή ομάδα στην Ουάσιγκτον κέρδιζε εις βάρος των πολιτών, οι οποίοι κουβαλούσαν τα βάρη, αφήνοντας να εννοηθεί πως μέχρι τώρα εφαρμοζόταν κομμουνισμός στην οικονομία.
    Κατήγγειλε μεταξύ άλλων την αύξηση της φτώχειας, την διάβρωση της Παιδείας, τις συμμορίες της Νέας Τάξης και τα ναρκωτικά, υπογραμμίζοντας πως όλα αυτά τελειώνουν.
    Σε σχέση με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, ανέφερε πως τόσο καιρό οι ΗΠΑ ασχολούνταν με άλλα σύνορα και όχι τα δικά τους, ξοδεύοντας τρισεκατομμύρια χρημάτων σε πολέμους, την ώρα που εργοστάσια στην Αμερική έκλειναν, αφήνοντας πίσω δεκάδες χιλιάδες ανέργων.
    Σημείωσε πως ο πλούτος της μεσαίας τάξης κλάπηκε, προφανώς μέσω των υπέρογκων φόρων.
    Έκανε λόγο για νέο όραμα και πως πάνω απ' όλα θα είναι η Αμερική και κάθε απόφαση θα ευνοεί πρώτα τις αμερικανικές οικογένειες.
    Ξεκαθάρισε πως τα σύνορα θα προστατευτούν από τα «σκουπίδια» των άλλων χωρών, ενώ οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να ενώσουν όλον τον κόσμο κατά του ακραίου Ισλάμ.
    Τέλειωσε την ομιλία κάνοντας λόγο για μια νέα εποχή υπερηφάνειας, η οποία θα περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους Αμερικανούς ανεξαρτήτου χρώματος κάτω από την αμερικανική σημαία.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: