Ζωή Κωνσταντοπούλου... on fire! Τσίπρας, ιππότες και... μαύρες κότες!

30 Ιανουαρίου 2017



Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα, αλλά δεν παρέλειψε να εξαπολύσει νέα επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Από τα "πυρά" της δεν ξέφυγε ούτε ο Αλέκος Φλαμπουράρης με την ίδια να χρησιμοποιεί "σκληρές" εκφράσεις.



Στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, του ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κληθείσα να σχολιάσει την απόρρητη έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος και τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις, αλλά και την "απάντηση" του ESM (σ.σ. που έδειξε για ακόμη μια φορά πως οι απόψεις των Ευρωπαίων και του Ταμείου είναι... η μέρα με τη νύχτα), η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε:

"Δεν μιλάμε ούτε για κυβέρνηση που διαπραγματεύεται, ούτε για δήθεν εταίρους που κάτι ζητούν σε μία διαπραγμάτευση. Είμαστε σε ένα καθεστώς επιβολής στη χώρα, σε ένα καθεστώς κατάλυσης της Δημοκρατίας, η οποία έχει υλοποιηθεί από τους δανειστές, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ και διεκπεραιώνεται όλο αυτό τον καιρό από την κυβέρνηση Τσίπρα".
"Θα ζητείται κι άλλο αίμα. Δεν έχει καμία επιρροή στο τι ζητείται, το πόσο καλά αποδίδει η όποθια κυβέρνηση. Είτε λέγεται κυβέρνηση Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά ή Τσίπρα. Ένα και το αυτό. Το καθεστώς αυτό έχει ως στόχο να συρρικνώσει έως εξαφανίσεως την αξιοπρέπεια των πολιτών και την ίδια τους τη ζωή. Στοχεύει στη ζωή μας, εξαφανίζει ανθρώπινες ζωές και οι μνημονιακές κυβερνήσεις μέχρι αυτή τη στιγμή παραδίδουν γη και ύδωρ στο βωμό της ανθρωποθυσίας που έχουν στήσει οι δανειστές", συμπλήρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιτιθέμενη στην κυβέρνηση που "τα έδωσε όλα, ως μη όφειλε το καλοκαίρι του 2015", τονίζοντας ακόμη πως το σκηνικό σήμερα είναι πανομοιότυπο με εκείνο το... ταραχώδες καλοκαίρι.
Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα - "Να τον χαίρεστε", είπε για Φλαμπουράρη!
Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στον πρωθυπουργό, με τον δημοσιογράφο να της επισημαίνει πως "γνωρίζει καλά τον Αλέξη Τσίπρα" και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να απαντά αμέσως πως "όπως φάνηκε νόμιζα ότι τον ήξερα πιο καλά".
Αμέσως μετά ο παρουσιαστής της εκπομπής της θύμησε πως... κάποτε ο Αλέξης Τσίπρας της κράταγε την ομπρέλα έξω από τη Βουλή για να μη βρέχει, χαρακτηρίζοντάς τον ιππότη!
Ξανά... αμέσως, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε με μια φράση που όλοι είπαμε όταν ήμασταν... παιδιά: "Τώρα θα έλεγα τί λένε τα μικρά παιδιά για τους ιππότες και τις μαύρες κότες(!)", απάντησε χαρακτηριστικά.
Στο τέλος του πρώτου κομματιού της συνέντευξης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενημερώθηκεπ πως στη συνέχεια της εκπομπής θα "έβγαινε" ο Αλέκος Φλαμπουράρης, με την ίδια να σχολιάζει: "Να τον χαίρεστε"!
Συνεχίζοντας, τόνισε: "Κάποια πρόσωπα έχουν διαδραματίσει έναν ρόλο πολύ συγκεκριμένο. Για τον κύριο Φλαμπουράρη μίλησα ήδη από το καλοκαίρι του '15. Ο κύριος Φλαμπουράρης προσπάθησε τότε να μου ασκήσει επιρροή προκειμένου να μην φέρω τον Στουρνάρα στη Βουλή με βίαιη προσαγωγή".
Δείτε το απόσπασμα για ΔΝΤ, Αλέξη Τσίπρα και Αλέκο Φλαμπουράρη (σ.σ. μετά το 16:00)



Επίθεση στον Φλαμπουράρη... μέρος δεύτερο
Σχετικά με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν σταμάτησε εκεί. Στο δεύτερο κομμάτι της συνέντευξης, η αρχηγός της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε:
"Σας θυμίζω ότι τότε έγινε ένα πολύ χυδαίο παιχνίδι. Μια πολύ χυδαία επιχείρηση στοχοποίησής μου και δαιμονοποίησής μου, μέσα από τα συνδεδεμένα με το πρωθυπουργικό γραφείο με παρουσίαζαν από τρελή, γραφική, ψυχοπαθή κοκ. Την ημέρα της ψήφισης του μνημονίου, τα κεντρικά μέσα που συνδέονταν με τον πρωθυπουργό, με πηχυαίους τίτλους με εμφάνιζαν ως ψυχοπαθή και το ίδιο και ο κύριος Φλαμπουράρης ισχυριζόταν από τηλεοράσεως ότι για να υπερασπίζεται κανείς ότι δεν πρέπει να περάσει το μνημόνιο, πρέπει να έχει κάποιου είδους διαταραχή".
Δείτε το δεύτερο απόσπασμα της συνέντευξης της Ζωής Κωνσταντοπούλου


http://www.newsit.gr/politikh/Zoi-Konstantopoyloy-on-fire-Tsipras-ippotes-kai-mayres-kotes-vids/695809?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

Δεν υπάρχουν σχόλια: